På bussen hem till luleå.


Hej, nu är jag på bussen hem till luleå. Körlektionerna gick bra men jag mår fortfarande inte bra.. Så nu ska jag hem och vila och bara dö eller nå.

Jag sitter föresten och funderar på vad jag ska göra med livet, framtiden och bloggen..

Jag vet inte än vad jag vill göra med mitt liv, eller ja jag vet vad jag vill göra men det är inte så stor chans att jag får göra det jag vill. Och framtiden har ja ingen aning om hur den kommer att se ut..

Och vad ska jag göra med min blogg? Funderar nästan på att lägga ner skiten eller iaf ta en paus. Jag har ändå inget vettigt att skriva om känns det som och varför ens skriva då? Det är så mycket jag skulle vilja blogga om men det är så mycket som hindrar mig till att göra det. Jag vill att min blogg ska följa en röd tråd.. tex om ja väljer att blogga om kärlek, ja men då är de det jag skriver mest om och det är det bloggen egentligen handlar om. Fast vardags saker dyker upp lite då och då osv.

Ja vi får helt enkelt se hur jag gör..

Körning med feber vart godkänt!


Hejhej! ;)

Jag har knaprat panodil för ett tag sen, nä nu ljög jag, det var alvedon.. Så nu är jag lite piggare i skallen och tänkte försöka sätta igång med teorin lite.

Måste föresten säga att det gick jävligt bra att köra idag trots febern. Det gick typ bättre än vad det brukar göra (utan feber alltså). Men det kanske berodde på att ja var så avslappnadi musklerna idag och inte orkade stressa upp mig? Ja jag vet inte, men det gick hyffsat iaf!

Imorgon väntar 2 lektioner till o sen ska ja hem till luleå och vara sjuk. Men nu måste ja plugga lite teori ;)

Överlevnads saker




Det här ska jag nu leva på medans jag är sjuk! Har käkat en rost macka imorse och sedan en halv baguett till lunch och det gick knappt att svälja det.. Har fått så jävla ont i halsen så det går knappt att svälja nånting så jag har nu köpt mig lite soppa som kommer vara mycket skönare för halsen.

Jag är föresten i älvsbyn nu också och jag fattar fan inte varför jag är här.. har feber, huvudvärk, halsont och känner mig helt nere men ändå är jag här och ska köra bil.. fyfan.

Nä men nu måste jag vila, orkar fan inte sitta vid datan ens..

Därför hatar jag att åka tåg/buss



1, Man får ALDRIG en lugn stund. Det är alltid nå barn eller någon annan jävel som inte kan hålla käften..


2, Man hamnar OFTAST bredvid någon surkärring som absolut ska krångla sig in och ut till hennes plats trots att det finns en hel vagn ledig.


3,
Man blir utstirrad av småbarn och ibland alkisar som idag.. Har dom aldrig sett en sliten tjockis förut?



Ja fyfan vad jag längtar efter körkortet.. Då kommer det bli mindre buss/tåg åkande.

"Den dära feta gubben"


Jag och syrran satt o skrev på msn nyss..

SYRRAN: äre roligt att åka tåg?
JAG: nä, sitter en fet gubbe framför mig o sover. inte så kul
SYRRAN: Haha.! :D
JAG: :D
SYRRAN: Säg till den dära  feta gubben att han ska byta tåg .
JAG: HAHHAHA
SYRRAN: Gör det!

Haha, ja hon är ju som hon är ;)

Fan vad äckligt..




Alltid ska man ha otur när man åker tåg och ni tror inte jag har otur idag igen??

Det kommer fram en fet jävla gubbe och sätter sig vid samma bord som mig och börjar dricka öl.. fyfan säger jag bara! Får man aldrig vara ifred? Fattar han inte att jag inte vill sitta med han? Om han börjar prata med mig så ska jag gå o säga till tågpersonalen för jag vill fan ha lugn o ro och inte sitta o bli störd av någon alkis.. fan så äckligt. Att dom inte fattar att vi unga tjejer inte är intresserade för fem öre? Fyfan för sånna där alltså.

Jag hatar att vara sjuk..




Varför ska man alltid bli sjuk då man inte "kan" vara sjuk? Jag har mycket som ska göras och har inte tid att vara sjuk så därför ska jag till älvsbyn o köra bil imorrn trots att jag mår dåligt som fan. Men jag måste ju ?

Nu är det ändå försent att ringa o "sjukanmäla" sig så..

Och snart ska jag iväg med tåget också.. fyfan. Åka tåg i fyra timmar sjuk.. känns inte bra alls. Ska lämna katterna här också, orkar inte ta med dom när jag är sjuk och dessutom så ska ja ändå tillbaka hit i helgen om jag nu är frisk då vill säga..

SJUK!


.. :( fyfan.. har blivit sjuk som fan. Mår inge bra alls :S och imorrn måste jag ta mig till älvsbyn på morgonen också. Fan så jobbigt men man måst ju, behöver dom där körlektionerna..

Jag är i kiruna ännu fast ja åker hem 13.32 med tåget.. jobbigt att sitta på ett tåg i 4 timmar också..

DAGENS FILMTIPS!


Tänkte tipsa om en rolig film såhär på söndagskvällen ;) Ni har nog sett den redan, men ändå! Den är bra så se den igen vettja! ;)



HANDLING: Den framgångsrika mäklaren Peter Klaven som, efter att ha förlovat sig med sina drömmars kvinna Zooey, till sin förtret upptäcker att han inte har någon manlig vän nära nog att vara hans best man. Peter ger sig genast ut på en rad bisarraoch obekväma ”mansdejter” i syfte att finna en sådan vän, vilket han också gör när han träffar Sydney Fife – en karismatisk man som älskar att ha kul, raka motsatsen till Peter, och de två männen fäster sig omedelbart vid varandra. Men ju mer närstående de två männen blir, desto mer skadas Peters förhållande till Zooey och i slutändan tvingas han göra ett val mellan sin fästmö och sin nyfunne vän i en historia som på ett komiskt sätt utforskar vad som ligger i kärnan av manlig vänskap och vad det verkligen innebär att vara vänner.


Kattsand gör en sjuk?




Imorse när jag vaknade upp så vaknade jag inte bara upp med en baksmälla utan även med en rejäl förkylning! Kunde knappt andas och halsen kändes konstig. Och jag tror att det beror på kattsanden..

För sist jag sov här hos Dennis så vart jag också förkyld. Kunde inte andas pga kattsanden och dess lukt.. fyfan. Men så fort jag gick ut ur rummet och fick i mig friskluft så lättade det i näsan.. sjukt va? Tror det är nånting med den där kattsanden som hans mamma köper som jag inte tål.. för jag har aldrig blivit sådär utav våran kattsand som vi har hemma..?

Hm, ja nå skumt är det iaf!

Det låg en tjock alkoholist på lollos gräs...

dsc05536  (MMS)

Det låg en tjock alkoholist på lollos gräsmatta, så vi ringde snuten.. ;-)


Nu är vi igång igen! Tredje gången gilt, n...

dsc01284 (MMS)

Nu är vi igång igen! Tredje gången gilt, nu kör vi! Skål! ;-)


Lördag


Hej! ;)

Det vart ett ganska så hårt firande igår kan jag lova;) Dennis vart aspackad redan vid 7 tiden på kvällen och inte vart han ju nyktrare ju mer klockan vart. Men det gick bra iaf.

Vi var hemma hos Jimmy på fest med några stycken, sedan drog vi vidare mot krogen! Och där träffade man en massa folk man inte träffat på över 1 år eller mer.. så det var rätt skoj ;)

Orkar inte skriva en massa, datorn är cp och så är det inge kul att bara läsa om gårdagen heller. Jag glömde ju kameran så inga bilder fick man heller..

Men jag lyckades bli med på en bild som Lollo fotade iaf ;)



Kenny, han i den ljusa skjortan käkade jus...

dsc01269 (MMS)

Kenny, han i den ljusa skjortan käkade just en geting.. :) härligt, bättre än sill.


Midsommar - Fest


Tja! ;)

Sitter hemma hos Jimmy i kiruna o festar järnet! ;) Har tyvär inte tid att uppdatera o kameran är inte med heller.. men ja får försöka fota med mobilen! Haha, så vi får försöka att göra de bästa av situationen helt enkelt. Men ha en bra midsommar allihopa! ;)

Dennis är aspackad redan, men vi hoppas att han orkar med krogen, annars jävlar ;)

P.s, jag älskar dig gubben! ;)

Det gick bra!




Nu har hunden lämnat kupén, men det gick bra ändå. Det var just i början som den var lite vild o galen, men sen vart den betydligt lugnare. Och ägaren till hunden var en skit trevlig tjej så allt var ju lugnt. Vi snackade nästan hela resan och hon bad så mycket om ursäkt för hennes hund osv. Men lite förståelse har man ju! Det finns bara EN liten kupé för djur och såklart så kommer det att finnas både katter o hundar där. Sånt får man räkna med ;)

Men vi hade trevligt trots omständigheterna. Vi pratade på om lite allt möjligt och höll på dö av värmen i den lilla kupén. Haha och så fes hennes hund konstant och det gjorde ju inte situationen bättre.. haha ja det var en helvetes resa och det ska vi skylla våra karlar för! Hennes bor i gällivare och min är i kiruna.. haha. Hade det inte varit för dom så hade vi ju inte suttit i kupén med våra djur ;) hahah.

Ja, men allt gick iaf bra! Och jag är snart i kiruna. Då blir det mat o sen fest. Skönt ;) Har redan hunnit dricka nästan en halvliter vin också... haha ja men har man tråkigt så har man ;) Ajja.

Fick veta att tåget är lite försenat också.. typiskt min otur! ;)

Ni ser ju bara på bilden, hunden var ju inte liten..;)

Problem i tågkupén


Givetvist så skulle det ju komma in en hund i kupén och inte vilken hund som helst, utan en jättestor hund. Och tro ni inte hunden vart lite galen? Den attackerade mot buren 2-3 ggr :S Stackars katter.. nu är den lite lugnare men den vägrar släppa blicken från kattburen.. Stackars småttingar. Hoppas dom inte dör av rädsla så små som dom är.

Ja, vi får se hur det går. Hon ska till gällivare och ja till kiruna, så det är ju några timmar kvar..

På tåget till kiruna




Ja, det vart inte överkalix för min del idag. Fixade ingen kattvakt och Dennis fick inte gå tidigare från jobbet, men sen fick han det iaf. Såklart..

Jaja, nu sitter jag iaf på tåget påväg till kiruna. Tåget har inte börjat åka ännu och snart kommer väl någon o ska ta min plats. För platsen jag bokade, plats nr 2 i vagn 62 existerade inte.. min vanliga otur.. Så nu sitter jag på plats nr 1 i hopp om att ingen idiot med djur har bokat den.. för då är de kört.

Jag har såklart med mig datorn så jag kommer att blogga under resan, det tar ju trots allt 3 o en halv timma att åka..*suck*.

Så vi hörs senare ;) ska kika runt på lite bloggar nu osv.

Hemma från helvetet.


NU ÄR DET GJORT! NU HAR JAG ÄNTLIGEN VARIT OCH TRÄFFAT MR & MRS DJÄVUL. Jag har alltså varit o besiktat den gamla lägenheten i Burträsk, och vad ska jag säga? JO, jag HATAR dom, verkligen H A T A R dom! Sjukare, stördare, elakare, fulare och äckligare personer finns fan inte!

Det första dom klagade på var att det var fimpar på gården..såklart. Och jag kan inte beskriva med ord hur ELAKA dom var! Dom gjorde verkligen ALLT för att trycka ner mig och få mig att framstå som en smutsig iq befriad idiot.

När kärring jäveln började säga till mig att jag var en skitig unge så fick jag nog! Jag pallade inge mer o gick ut i bilen o satt där o vänta på att dom skulle vara klara. Jag vart så arg så det sista jag sa till dom var: "Ja så länge jag slipper se er igen så är jag nöjd".

Hatar verkligen dom idioterna.. men vad skönt att det är över nu iaf! Och jag vill ALDRIG mer se dom där äckliga idioterna och ifall jag gör det så ska jag be dom dra långt åt helvete med sina fula skrynkliga ansikten..

Lite shopping!


Hej!

Kom typ nyss hem från stan! Har varit där med Anna ;) Var som sagt på jakt efter nå snyggt att ha på midsommar och nå basic överdelar som man kan ha. Jag märkte igår att ja typ bara hade packat ner leggings och shorts osv och typ bara 3 överdelar, som dessutom inte är så snygga, men är man virrig så är man.

Men jag hittade iaf 3 enkla linnen i härliga färger som man kan ha till vardags och så två snygga klänningar!

Här är klänningarna:


Svart söt klänning från H&M, 299kr.


Den här kostade bara 74,50 kr på rea på gina tricot! Skit söt, fast man fick lite ihopklämda bröst.. haha

ÖVERKALIX I HELGEN!


Nu är det bestämt! På torsdag drar jag till stugan med familjen! Och Dennis ska såklart följa med! Känns jätte kul att åka dit eftersom jag inte har varit där på nått år och dessutom så får ja tillbringa helgen med familjen som ja inte har träffat sen i julas! :D

Så imorgon ska jag försöka hinna på stan och handla nå snyggt att ha på till midsommar och eventuellt en kattbur, om ja nu inte får en av pappa o Britta, hörde att dom hade 3..;)

Vad ska ni göra till midsommar då ? ;)


Ja & Syrran i julas ;)

Ute listan enligt mig!




MSN! - Är det bara jag som tycker att MSN är lite ute? Jag är nästan aldrig inne på msn och när jag väl är inne där så skriver ja inte ens till nån. Väldiigt sällan det händer.. Nä msn har dött ut. Tycker jag iaf. Vem sitter på msn egentligen och använder det flitigt som man kanske gjorde då det var alldeles nytt? Ja, dom jag känner som använder det flitigt är väl min lillsyrra typ? Nä, jag tycker det är lite ute nu. Man har ju facebook och mobil om man vill få tag på någon, för typ alla man känner använder ju facebook så och där finns de ju chatt om man vill skriva nå.




Bilddagboken! - Vad ska man med bilddagboken till när det finns blogg? Mycket roligare och bättre ;)


På körskolan!


Godmorgon! ;)

Sitter på körskolan nu o har hunnit ha min första körlektion, nu väntar den andra på mig 15.30. Tills dess tänkte jag sitta här och blogga lite och självklart plugga lite teori ;)

Det gick faktiskt bra idag! Min lärare tycker bara att jag ska ha lite mer fart när jag kör ;) Ni förstår, ja är ingen fartgalning utan mer som en gammal tant som stockar trafiken! Haha, nä men det ska det bli ändring på! Känns bara lite läskigt att öka farten när man inte kört 70km/h på över ett år!
Men men, så kan det va ;)

Föresten så kastreras Nikki & Pärlan idag :( Nikki är redan inne på operation.. stackarn. Jag vill ju vara med mina bäbisar och finnas där för dom ju..

Godnatt ♥




Nu säger jag godnatt, ska lägga mig o se en film nu o försöka sova ;) Vi hörs imorgon!

Jag älskar & saknar min Dennis

Ny kategori - Min väg till körkortet!


Nu har jag gjort en ny kategori, "Min väg till körkortet", och jag kommer att skriva hur det går osv så jag kan kolla tillbaka på det här sen och se hur länge det tog och hur det gick osv ;)  Kan vara kul att se senare i livet och läsa om hur ja kämpade, haha ;)

Men nu ska ja plugga teori!


Ser ut som en uppsvälld gris, men den bjuder ja på! Nu ska det pluggas!

JAG VILL HA KÖRKORT!


Jag vill ha körkort nu så jag slipper åka buss överallt och trängas med småglin och slippa tanter och gubbar som stirrar på en som om dom aldrig sett en människa förut. Men jag kommer nog aldrig våga köra bil eller ha råd med det.. men ändå!

Jag har föresten fått ett papper från körskolan där alla mina körtider under intensivkursen står! Great ;) Ser att halkbanan är 10 augusti..? Läskiigt..

Nu gäller det att tuta o köra så jag får det där jävla kortet nångång!

Middag under 100kcal



Blev "Cup a soup" till middag också! Riktigt gott var det och de innehåller endast 75kcal per portion! Rena kapet ju. Det är billigt, gott, enkelt att laga, mättande och innehåller endast 75 kcal, hur bra är inte det? ;)

Ni ger mig ångest!


Mina gamla hyresvärdar i Burträsk, som ja berättat om typ 100 ggr, ger mig ångest! Jag är seriöst rädd för dom. Så fort jag har pratat med tanten eller gubben i telefon så får jag en konstig känsla i kroppen. Jag känner mig rädd och får ångest..

Och det som gör mig ännu mer rädd och ger mig mer ångest är just för att lägenheten inte är i sitt bästa skick. Jag har inte gjort något men någon har lyckats spilla nå över dom vita tapeterna i tvrummet och det är mörka fläckar över hela väggen som inte går bort..

Sen är det typ en stor fläck på köksgolvet som ser ut som bläck som INTE heller går bort.. Om dom blir förbannade för att de ligger en fimp på gården och för att soptunnan står ute vid vägen o inte i förrådet vad ska dom då säga om det där??

Får jag inte med mig pappa eller nån dit när ja ska på besiktningen nu i veckan så vet ja inte vad ja ska göra. Jag vill fan inte möta dom själv och dessutom är inte riktigt hela lägenheten städad ännu..

Fan vad dom ger mig ångest! Vill bara iväg till körskolan o köra bil så ja slipper tänka på dom där äckliga idioterna!

Övernattning i älvsbyn!


Då var man här då! Har hunnit köra min första lektion och inväntar nu min andra lektion som börjar 15.30. Jag kan då säga att det var trevliga människor som jobbade där! En tjej kom och hämtade upp mig från busstationen imorse och körde mig till trafikskolan. ;) Hur snällt var inte det?

Körlektionen för övrigt gick bra. Gick igenom grunderna igen för att fräscha upp mitt minne och få fotarbetet att sitta lite bättre. Vi krypkörde lite osv. Nog märks det att man inte kört på ett år :O Pirrigt och nervöst är det också..

Men men, nu tänkte jag plugga lite teori innan min lektion. Har ätit lunch nyss också, "cup a soup" vart det. Enkelt o billigt. Men innan ja börjar plugga så tänkte jag visa lite bilder på stället jag bor på. Bor på en folkhögskola i ett rum och ja verkar vara själv här idag/inatt! Härligt! ;)




Mitt rum!





Mysigt va? ;) Tycker det är helt okej, ska ju ändå bara bo här en natt så ;)

Men nu ska jag plugga teori, hörs senare, puss!

God morgon! Sitter och väntar på bussen ti...

dsc01229 (MMS)

God morgon! Sitter och väntar på bussen till älvsbyn. Köpte mig lite frukost också :) fan så trött man är.. Steg upp 6..


LULEÅ!


Jaa, då var man äntligen i luleå efter en hemsk 4 timmars lång resa..
Fyfan säger jag bara. Jag och Anna satt näst längst bak i bussen precis framför "affärklassen" eller vad dom nu kallar det. Och vilka snobbar? Där sitter dom längst bak i bussen och har betalat extra för en större stol och tror att dom är nå!

Och varenda jävel glodde på mig för att ja hade 2 kattungar i en låda med hål i
. Vafan, har dom aldrig sett en tjej med en kartong med djur i ??? Så jävla respektlöst alltså. Okej att man kollar engång men att glo på en HELA tiden under 4 timmar är inte okej.. äckel snobbar.

Och imorrn ska man iväg till älvsbyn! Ska övernatta där imorgon för ja ska köra bil där på måndag o tisdag. Hade tänkt försöka satsa på det där jävla körkortet nångång så man slipper åka buss med snobbar o snorungar.

Nä men nu ska jag se lite tv hade jag tänkt. Ska upp vid 6 tiden imorrn.. hojja..

På bussen till luleå.


Just nu sitter ja på bussen till luleå. Har åkt buss sen 16.15 så ja är ganska trött o less.. men om ca en timma borde vi vara framme. Bloggar mer då..

Nu taggar vi!



Nu har jag ätit och allt är klart, utom städningen.. Nu taggar vi tills ikväll och hoppas på att det blir en rolig och lyckad kväll! ;) Sällskapet är påväg hit nu också!

Tummen upp för det! ;)



Nu ska jag diska min tallrik o byta om till det ja ska ha ikväll! ;) Hörs senare!

P.s, Jag älskar dig Dennis, du behöver inte vara orolig!

Lördag



Ikväll blir det fest! Anna o Jonna ska komma hit idag och så ska vi på puben ikväll! Hoppas på att det blir kul o att det är mycket folk i vår ålder där och inte bara en massa 40+ ;) Ja men vi ser ju! ;)

Vad ska ni hitta på ikväll då ?

svar till anonym.


Anonym
om Kissie - en tjej med stake!:
asså äru störd lr ? o_O


SVAR: Ja, jag är så jävla störd som törs yttra mig :) Ha en bra dag.

Zannyh Hissar!








Kan man annat än älska cher? Jag började lyssna på henne för några år sedan och kan man annat än älska kvinnan? Hon sjunger som en jävla Gud! Hennes röst är helt underbar och hon är en vacker kvinna dessutom. Hon har inte någon pipig popröst utan en speciell, mörk o mystisk röst och det är de jag älskar med henne!

Dessutom är hon även en skön skådis ;) och jag tror inte att det finns en ända dålig låt med henne.. Så en stor hiss åt cher! ♥

Fick en rolig kommentar


Fick den här roliga kommentaren idag..
Hmm, någon som låtsas vara min kille eller som vill vara det ;) hahah

"din kille du vet!!<3 om Kissie - en tjej med stake!:
hejj älskling<3<3<3(L)

det var länge sen vi hade sex nu!!<3

hoppas vi kan träffas snart och mysa och lite så(L)

älskar dej gmn<3(L)(L)(K)

pussssss// Din kille(L)(L)(L)(L)(K)(K)(K)(L)"

Ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ;) Haha ja inte fan ska ja gråta inte, nä jag ska skratta! Ett gott skratt förlänger livet och inte vill jag dö ung ? Så nu är det bara att börja skratta om ni vill leva länge!

VA? RÖKER DU?




Haha, jag satt o skrev med min syrra på msn tidigare ikväll och helt plötsligt så visar hon upp en cigg och skriver "Kolla vad jag har!". Hahaha och ni kan ju gissa att jag blev lite frustrerad, Kolla bara min min. Ser helt arg ut..

Men sen fattade jag att det var tuggummi! ;)

HAHAHHAHAHA


Alltså, ja. ;)


MAT




Sitter och avnjuter en "varma koppen" i en skål.
Vart tomat & chili smaken igen, men den här gången så la jag till lite mer krydda. Det smakade ju nästan inge chili? Så jag la till lite chili, vitlökskrydda och vitpeppar och nu smakar det bättre!

Ni borde prova! ca 11kr för ett paket varma koppen och då har du 3 portioner ;) Billigt o bra! Dessutom är det bara 80 kalorier per portion också! Hur bra som helst ;)

Jag är sjuk?



Smile!



Hej igen!
Nu har jag duschat och druckit en kopp cappuccino med daim i. Det var riktigt gott ;) Ni borde pröva den! Gevalias cappuccino daim, mums!




Undra vad man ska hitta på idag då? Tror iaf inte att jag orkar städa o shit, känner mig sjuk. Helt hängig och seg i skallen :S fan vad jobbigt att man ska bli sjuk nu när man har massvis att göra dom 2 kommande veckorna! Ajja, såsom jag stressar och sliter ut mig så är det inte konstigt att man blir sjuk.

Men jag måste iaf förbi affären, ska handla nå gott till ikväll och lite mer soppa! :) Jag ska leva på soppa i några dagar nu så man kanske går ner lite i vikt ;) Vad tror ni? Tror ni det kommer funka?

Hoppas dom har nå goda soppor att välja mellan, kommer inte ihåg vad dom hade men något gott hittar jag nog! ;)

Men nu ska jag göra mig klar och sen börja bege mig till affären, vi hörs sen!

Godmorgon!


Då var det fredag då ;) Morgonen började med att jag fick torka piss. Pissnissen har inte lärt sig att han inte får pissa inne ännu.. Men den andra börjar bli rumsren iaf och det känns bra.

Nä men nu ska vi inte prata om piss, det blir så uttjatat. Jag tänkte spela lite wii nu och sen blir det väl en dusch. Har mycket idag som ska göras.

Jag ska:

♥ Spela wii.

♥ Duscha.

♥ Handla.

♥ Städa.

♥ Packa upp lite mer.

♥ Läsa lite teori.

Och sen får vi se vad som händer ikväll ;) Men vi hörs senare ;)

Blodet droppar, blodet droppar..




Klantig som jag är så råkade jag trampa in en glasbit i foten imorse i all stress.. Visste inte ens att vi hade glasbitar på golvet? Tur att det var jag och inte katterna. Nåja, det blödde ganska mycket ett tag men sen slutade det och nu gör det ont under foten. Men annars är det lungt. Tackar som frågar.

Ursäkta mina äckliga fötter föresten.

Tips mot celluliter!


Med min enorma snabba viktuppgång så fick jag inte bara en massa fett, en dallrig rumpa och ölmage, Nä utan jag fick också massvis med celluliter på köpet! Hela min rumpa är täckt av dom där äckliga groparna och dom börjar sprida sig ner mot låren nu..

Så istället för att sitta och gnälla så tänkte jag göra något åt det! Nu har jag nämligen forskat lite om celluliter och hur man kan bli av med dom. Och ja, det går faktiskt att bli av med dom (tror jag?), men det gäller att man gör på rätt sätt. Och det bästa ska tydligen vara att torrborsta några ggr i veckan, träna och dricka mycket vatten!






Såhär ska du göra när du torrborstar:

"Till saken hör att när man börjar torrborsta, så ser du inget resultat i början.
Det är till och med så, att celluliterna blir värre i början av en torrborstningskur. Det är för att fettdepåerna som bildar celluliterna kommer upp till huden. Låt dig inte avskräckas, utan fortsätt ett par veckor till så kommer du att se häpnadsväckande resultat. Du ska borsta dig från fötterna uppåt mot hjärtat, börja med fotsulorna. Vad du vill göra när du borstar är att stimulera lymfkörtlarna, som hjälper till att bli av med celluliterna. De sitter först och främst i armhålorna, på halsen och ryggen. Så ja, du ska borsta dessa områden också. Skaffa en borste med skaft, så du kommer åt bättre. Borsta med långa drag från fötterna mot hjärtat. Sedan från fingerspetsarna mot hjärtat. Du behöver gå igenom kroppen grundligt, vilket tar ca 10 minuter totalt. Ha en vilodag i veckan från borstandet. Kroppen vänjer sig nämligen med det och det blir svårare att bli av med celluliterna om man borstar jämt.
Man har lymfkörtlar i ansiktet också, så skaffa en liten borste till ansiktet. Den ska du inte använda varje dag utan några gånger i veckan. Du kommer också att märka hur mycket det fräschar upp huden i ansiktet och snart vill du inte vara utan ansiktsborstning!"


Äter du rätt kan du minska på celluliterna fortare!



Grönsaker som är utdrivande:
  • Gurka
  • Spenat
  • Grönkål
  • Broccoli
  • Vitkål
  • All frukt
  • bär
  • Grönt té
  • 2 liter vatten om dagen

Avstå eller minska på:

  • Allt socker
  • Mättat fett. Ät istället olivolja, rapsolja och andra växtfetter
  • Vitt bröd och pasta. Ät mycket fibrer
  • Kött. Ät istället fick och kyckling

Källor: Här & Här

Det spökar här..?


Man börjar ju nästan fundera ifall det spökar här eller vad fan det är för fel. Idag är det tredje gången som dvdn går igång av sig själv och slår på radion på den. Skumt..

Dvdn var avslagen idag när jag kom hem, och nästan direkt jag satte mig i soffan så slogs dvdn på av sig själv och slog på radion på dvdn. Och kontrollen var inte ens i närheten så jag kan inte ha råkat slå på den heller. Så jag slog av dvdn och gick o gjorde mat. När jag hade gjort klart maten och pratat klart med Dennis i telefonen så slår den på igen!

Igår var första gången den slog på av sig själv och nu idag var det tredje gången.. Hmm, man kan ju undra vad som pågår? Vi kanske har nå objudna gäster.. who knows? ;)

Svar till anonym



Anonym om Varför skaffar man barn?:
När man fyllt 18 år är man myndig, då blir du "vuxen". Bara för att man är 18-20 år så betyder det inte att man är omogen, festar varje helg och vill fara ut och resa eller liknande. Det finns många tjejer som är väldigt mogna av sig, som älskar att ta hand om sig själva och andra och inte låta föräldrar försörja en och ta hand om en.

För mig handlar det inte så mycket om ålder, det viktigaste är väl ändå att barnet har mat på bordet och rena kläder och mår bra? Då är man en duktig mamma! Oavsett ålder..

Man ska helst kunna försörja sitt eget barn, utan hjälp av soc eller liknande. Det är väl då man är "redo" för att skaffa barn, när man klarar av den ekonomiska delen.

Men självklart tycker alla olika, det är många unga tjejer som blir gravida oplanerat men aborten finns inte i tankarna och viljan att behålla barnet som finns i magen blir allt större och större.

Dessutom så är kvinnokroppen "gjord" för att föda barn i åldern 18-23. Många som inte vet det, men det är då kroppen läker bäst dessutom. Förr i tiden var det normalt att kvinnorna skaffade barn tidigt, men nu ser världen det som en skam nästan. Tycker det är sjukt!

Varför inte stötta alla unga föräldrar istället för att kolla snett på dem? :)

SVAR: Nä, det är klart man kan vara mogen i tidig ålder osv. Men hur ska man kunna försörja en unge utan föräldrarnas hjälp eller med soc om man är så pass ung som typ 15 år?

Jag håller med dig men jag tycker inte att man ska skaffa barn förens man kan ta hand om det själv och har en fast inkomst och klarar av att försörja sig själv och barnet utan hjälp av soc, föräldrar eller liknande.

Jag har ingenting emot dom som får barn i tidig ålder, absolut inte. Men om man väljer att skaffa barn och sedan klagar på att man vill hinna leva också tycker jag är fel. Man ska ju inte bara skaffa ett barn för att man är emot abort. Utan man måste verkligen tänka efter ifall man är redo för det. Det är ju synd om barnet ifall mamman inte kan ta hand om det eller finns där för en hela tiden.

Men det finns många mogna unga flickor som är jätte bra mammor. Men ska man skaffa barn så tycker jag att man ska inse allvaret och ansvaret i det hela och inte bara skaffa barn hit o dit med första bästa kille.

Jag tänker på barnet och det är synd om den ifall inte ens mamma och pappa finns där för en under hela uppväxten. Men alla tycker vi olika.

Och jag kollar absolut inte snett på unga mammor, du måste ha missförstått det hela. Det jag menar är att jag  inte fattar varför man skaffar barn i tidig ålder och sen klagar på att man inte får tid att leva..

Sitter och väntar på bussen. Ska till Burt...

dsc01217 (MMS)

Sitter och väntar på bussen. Ska till Burträsk och städa ur den gamla lägenheten idag.. Kommer inte vara hemma förens typ 9 ikväll.. Vi hörs väl då ;)


Känd = Inget privatliv?




Om jag blir känd, eller jag menar NÄR jag blir känd och blir fotad av paparazzis, ni vet sånna som inte har något liv och måste lägga sig i andras hela tiden? Ja, då ska jag helt enkelt ge igen.

Alla säger att det är kändisarna som har valt att bli kända och sen tycker dom att det är konstigt då dom försöker gömma sig för paparaizzis genom att gå i stora solbrillor osv. MEN, bara för att man har valt att bli känd så betyder det väl inte att man har sagt upp sitt privatliv? Eller? Alla borde få ha ett privatliv, spela roll om man är känd eller inte.

När man blir känd så tänker man ju inte direkt "Nu säger jag upp mitt privatliv eftersom att jag blir känd". Nä. Bara för att man är känd så har väl ingen människa rätt att fota en hela jävla tiden?

Skulle ni vanliga människor vilja bli fotade dygnet runt? Nä, ni skulle bli arga, ledsna, inte våga gå ut och till sist ringa polisen. Men om man är känd så är det okej att bli fotad dygnet runt eller?

Ja jag fattar inte hur ni tänker. ALLA, oavsett om man är kändis eller inte har rätt till ett privatliv. Så klanka inte ner på kändisarna när dom inte vill vara med på bild. För jag tror inte att ni hade velat vara med på bild HELA tiden.

Varför skaffar man barn?




Jag har alltid undrat vad folk tänker som skaffar barn som ung. Och med ung menar jag mellan 13-20 år. Eller ja, 20 är okej, men allt under det känns lite "Kolla på mig, jag ska ha barn". Det känns inte så seriöst och jag tror knappast att dom vet vad dom ger sig in på riktigt.

Jag såg på unga mödrar för ett tag sen
och då sa en tjej där nånting i stil med "Jag vill inte byta blöjor hela dagarna, jag vill hinna leva lite också", ja nå sånt. Men vad fan tänker hon med egentligen? Det var HON som ville ha barn och då borde hon ha fattat att ungdomen och privatlivet försvinner i några år tills barnet inte är så beroende utav blöjbytning, amning osv.

Jag har absolut ingenting emot dom som får barn som ung, det har jag absolut inte! Utan jag kan istället bli mer sugen på att skaffa barn när ja ser att någon i min ålder eller någon jag känner har skaffat det. Men då tänker man till och inser att det kanske inte är dags ännu..

Jag vill ha en karriär som skådespelerska och vill kunna flytta runt, resa, leva, festa osv ett par år till. Jag är snart 20 år och har knappt hunnit göra nånting i mitt liv ännu. Så nå barn blir det inte på åtminstone 5 år får vi hoppas? ;) Blir jag gravid så blir jag. Men då ska det vara med rätt person också och inte något fyllo man träffat på en krog.

Men jag har ju min Dennis ;) Så förhoppningsvis så slipper jag skaffa barn med nått random fyllo som jag träffat ute på en krogrunda med tjej kompisarna en onsdags kväll.



Mamma Zannyh








Det här är då pissnissen. Det är han som pissar överallt och är så liten så han ryms i ens hand. Han älskar mig och jag han.

Vem fan behöver barn egentligen? Jag har ju 4 katter och en pojkvän att ta hand om, det räcker tillsvidare ;)

Varma koppen!



Nu tänkte jag göra lite middag ;) Det blir varma koppen med tomat & chili smak. Undra om den är god?  ;) Ja vi får väl se! Orkar inte börja göra nå storkok när jag är själv så det får bli lite soppa ;)


Varför har man så jävla dåligt minne???


Fan vad jag hatar mitt jävla minne. Jag minns fan INGENTING. Jag tappar alltid bort tex min mobiltelefon bara för att jag inte kommer ihåg vart jag lagt den. Och nu när jag tänkte spela wii så kan jag inte det eftersom jag måste byta batterier och tror ni jag minns vars fan jag har lagt dom då? Nä. Jag la dom nånstans igår och nu är dom borta och har letat som en tok men hittar fan inte dom.. Fan vilket sämst minne man har. Redan senil och jag är inte ens 20, då är det fan illa..

Äsch, ja skiter i att spela wii då. Jag går väl och duschar och sånt. Sen går jag förbi affären och köper nya batterier. Har ju inget val. Har letat överallt utan nå resultat och nu ger jag fan upp. Jävla fitt minne..

Jag fick dåligt minne redan i 5an och sen dess har det bara försämras med åren..

Vad vill ni se mer av?


Jag har märkt att jag har fått nya besökare på bloggen! Känns jätte kul ;) Förut hade jag ca 60 besökare om dagen och nu har jag oftast mer än 100 per dag!

Men då tänkte jag fråga er nya, vad vill ni se mer av i bloggen? Är det något speciellt som ni gillar som ni vill att jag ska göra mer av? ;) Hade varit kul att veta vad ni vill se mer av. Så kommentera inlägget och skriv nånting ni skulle vilja se mer av i bloggen. Så får vi se om jag kan ordna det! ;)



-155kcal


Ikväll brände jag 155kcal på att spela wii fit i 45 minuter. Enligt wii så motsvarade det 43g bacon.

Inte illa! Synd bara att man nästan aldrig har tid att spela wii. Men nu medans jag är ledig så ska jag försöka spela det ofta, det är ju riktigt kul! ;) Och så bränner man ju fett på köpet, ännu bättre!

Dagens shopping












Det vart att köpa lite kläder idag när jag var på stan med Johanna. ;) Älskar jackan/tröjan och den gula klänningen! Så snyggt!

Håller på spela lite wii. Kommer snart in ...

dsc01214 (MMS)

Håller på spela lite wii. Kommer snart in o visar dagens shopping ;-)


Sitter på bussen hem till obbola nu. Det v...

dsc01213 (MMS)

Sitter på bussen hem till obbola nu. Det vart en lång dag på stan ;-) har varit på arbetsförmedlingen och även hunnit shoppa lite ;) men nu är jag trött som fan och ska hem och ge katterna mat och låta dom få springa runt lite i lägenheten. Vi hörs snart!


Godmorgon!


Håller på fixa mig nu och ska snart bege mig mot busshållsplatsen in till stan. Hoppas bara att jag kollat rätt buss och rätt busshållsplats ;) Lite jobbigt när man är ny på ett ställe.. Men jag lär mig nog snart hur det funkar. Men nu måste jag göra mig klar! Vi hörs sen!

Kan inte sova.


Hej!

Någon som är vaken nu? Eller är jag den enda jäveln som inte kan sova? Jag ska upp tidigt imorgon och åka in till stan med Johanna och fixa lite saker.. Hojja, har fullt upp hela veckan + nästa vecka. Och såklart så ska man ju ligga och tänka på allt skit man ska hinna med och bli stressad och få ångest just när man försöker sova och vill glömma allt skit. Är det så för er också? Att man tänker på allt skit när man ska försöka sova?

Ja jag vet fan inte hur jag ska hinna göra allt och det som oroar mig mest är urstädningen av gamla lägenheten.. Det är en stor fläck på golvet som INTE går bort + fläckar från nån slags dryck på väggarna som inte heller går bort.. Och ALL den skiten kommer jag få ta emot själv utav Mr & Mrs Djävul. Jag måste försöka få med mig pappa eller någon då lägenheten ska besiktas, då kanske dom inte är allt för elaka.

Någon som har nå tips på hur man får bort fläckar från tapeterna eller bläckliknande fläckar från golv? Fläcken på golvet kommer från ett stencilpapper från Dennis tatueringsmaskin och vägrar gå bort. Det ser precis ut som bläck.. men vettefan hur man får bort sånt..

Något städfreak därute som kan ge mig nå bra tips?


I want to be a rich bitch!


.. Som Kissie! Haha nä, jag skulle inte vilja vara rik på samma sätt som Kissie. Men jag skulle inte tacka nej till att tjäna ett par tusen på bloggen varje månad.. ;) Dock så skulle jag inte vilja bli känd som en elak människa, utan hellre som en snäll person med starka åsikter ;)


Jag förra sommaren ;)

ZANNYH DISSAR




Är det bara jag som tycker att det har blivit lite uttjatat med alla gaybloggar? Jag har ingenting emot bögar men jag tycker att dom borde ha en egen stil och inte härma alla andra. Det är så tråkigt när nästan alla gaybloggare gör likadant, iaf dom jag läst. Dom färgar håret blont, går i rosa kläder och tjatar om bantning.. Det är liiiiite töntigt.

Jag har alltid velat ha en bögkompis,
men då ska han vara speciell och inte någon fjortisbög klädd i rosa och tjata om bantning. Men det verkar ju bara finnas sånna bögar kvar här i världen efter att Kissie vart känd. Alla vill ju vara som henne verkar det som ;)

Eva Longoria - Hot or not?


Det är många som tycker att Eva Longoria är snygg..



Och nog kan ja hålla med om att hon ser bra ut, då hon sminkat sig iaf. Men måste man ha sådär mycket smink för att se bra ut så är det illa..


Pissnissar.


Små pissnissarna härjar runt i lägenheten trots att dom inte är rumsrena ännu. Så 2 kissfläckar hittade man allt på golvet bland 2 sopsäckar.. dom verkar gilla påsar? Dom pissar alltid på sånna eller vid sånna.. ;) haha pissnissar!

Men vem kan döma dom ? Dom är små, har mist sin mamma och vet inte bättre ännu. Fast dom har börjat springa på lådan! Iaf några ggr ;)



Helt slut!


Hej igen! Nu har man packat upp lite saker men det är fortfarande några lådor kvar som ska packas upp, men det finns inte tillräckligt med garderober för alla sakerna så jag vet inte hur jag ska göra.. Så jag tog en paus.

Jag kan ju inte ge upp bloggen helt bara för att jag håller på flytta ;) ? Nä, så därför ska jag ägna lite tid åt bloggen nu så inte mina nya besökare försvinner!

Uppackning




Goddag! ;)

Håller på att packa upp alla kartonger, därför har jag inte hunnit blogga nånting. Men jag har inte så mycket kvar att packa upp nu och sen är det klart! Men innan jag fortsätter att packa upp så tänkte jag faktiskt försöka hitta till affären först.. har inte ätit nånting idag heller så det börjar nog bli dags att ta sig en runda till affären. Om jag nu hittar den vill säga ;) Jag måste även köpa kattmat för kattungar och kattmjölk till dom två små liven.

Men vi hörs på ett tag då! Om jag inte går vilse..

Dom två nya tillskotten i familjen


Jag nämnde tidigare att vi fått två nya tillskott i familjen, och här är dom två små liven:



Jag vet att vi redan har två katter och vi kan egentligen inte ta hand om dom här, Men Dennis gjorde ett misstag men ändå ett bra misstag när han köpte dom. Dom bodde nämligen med typ 10 olika katter och hade inge mat eller nånting och ägarna var tydligen inte heller helt mogna för att ta hand om dom.

Dessutom hade deras mamma dött också eller nå sånt? Så Dennis tog hem dom två liven till oss och dom bor just nu med mig här i Umeå tills vi hittat ett bra hem åt dom. Dom är undernärda, alldeles för små och kan knappast ta hand om sig själva. Så jag tar hand om dom nu så gått det går.

Jag har gjort en liten låda/säng åt dom och sen gjort en liten kattlåda till dom där inne på toan där dom får bo tills vidare. Jag vet att det känns grymt att ha dom på toan, men dom är inte rumsrena ännu så jag måste lära dom att gå på lådan VARJE gång dom ska kissa o bajsa och inte bara ibland ;)

Men jag tittar till dom ofta, ger dom mat och myser med dom. Ska snart kolla till dom igen och ge dom någon filt eller nå så dom inte fryser.. Men visst är dom söta? Jag förstår varför Dennis tog hem dom till oss.. dom stackarna. Måste även förbi vetrinären en sväng med dom när jag får tid. Jag måste ju kolla så dom mår bra fysiskt också.

I min kyl






Ja vad ska man säga? Jag hann aldrig fara och handla så jag fick ta med det vi hade hemma i Burträsk. Öl från igår, sallad från igår och ketchup, salladsdressing, kattmat osv.

Eller ja, jag har ju hårdmackor och lite annat, men ja har inge smör, pålägg eller nå. Så jag tänkte försöka hitta till affären imorgon. Kan alltid fråga grannen om vägen, hon verkade jättetrevlig och hade inte alls nånting emot att det var ett yngre par som flyttade in ;) Trots att hon själv var en aningen äldre. Men supertrevlig var hon iaf!

Dessutom sa hon att det bara bor ett yngre par till och så någon ung kille eller nå i trapphuset? Känns skönt att man inte bor med en massa griniga tanter och gubbar..;)


Då var man umeåbo!


Hejhej!

Nu ÄNTLIGEN så har man flyttat över alla grejer hit till umeå. Känns skönt att allt det är bortgjort nu. Nu väntar bara uppackningen och urstädningen av den gamla lägenheten och sen kan mitt sommarlov börja!

Vi anlände till umeå med sista lasset kring 22.00 nångång och sen dess har jag bara hunnit packa upp tvn, handdukar och maten. Nå annat har jag faktiskt inte orkat göra, så det får jag ta imorrn istället.

Jag tog precis en dusch också! Det behövdes verkligen .. jag hade inte duschat nånting på hela helgen och luktade svett och apa.. så en dusch behövdes verkligen ! Så nu är man fräsch igen ;) Sitter här naken i endast handduk så jag tänkte klä på mig lite och sen byta påslakan o sånt på täcket så ja får sova i fräscha sängkläder inatt! Dock så kommer jag att sova på soffan.. men ett rent täcke behövs sannerligen! Så det ska jag fixa nu, vi hörs snart mest troligt ;)

Det verkar som att jag kommer få övernatta...

dsc01204 (MMS)

Det verkar som att jag kommer få övernatta i den nya lägenheten i umeå ;-) första lasset är avklarat och nu är vi påväg till Burträsk för att hämta resten :-) det kommer att ta ett tag innan allt är klart.. Så vi hörs väl inatt Nångång ;-)


Jag vill ta studenten..




..igen. Jag avundas alla som har tagit studenten denna vecka! Jag hade verkligen velat uppleva studenten igen! Det var verkligen en helt underbar dag och jag har nog aldrig haft sådär kul. Jag åkte studentflaket nykter och hade lika kul för det, det var verkligen en helt underbar känsla. Att stå där på flaket med sina klasskamrater och sjunga, skrika och dansa var verkligen toppen!

Det var en helt fantastisk dag med mycket festande och tårar på kvällen. Men det var helt underbart och jag var så lycklig.

Men den största lyckan var ändå att man hade klarat 12 år i skolan och att det äntligen var slut. Eller ja, för mig var det inte slut, jag började ju på en folkhögskola där jag gick en skådespelarutbildning. Men ändå, man hade klarat dessa 12 år i skolan trots alla motgångar. Det var verkligen en helt fantastisk dag! Och jag hoppas verkligen att alla studenter tog vara på tiden och hade en helt fantastisk dag. För studenten upplever man bara engång per livsgång och jag tycker synd om dom som aldrig har fått uppleva studenten..





"Den rätte" - Finns han?




Alla är vi ute efter att hitta "den rätte", men frågan är.. finns han? Jag tror inte att det finns någon som är så pass perfekt så att man kan kalla han för "den rätte". Alla har vi våra fel och brister.. ingen av oss är perfekta. Så varför försöka leta efter någon som är perfekt då?

Jag har träffat många killar i mitt liv och ingen av dom har ens varit i närheten av att vara perfekt. Till en början är dom alltid lika underbara och dom är "perfekta" i ens ögon.. men sedan avtar blindheten och man hittar fel efter fel. Antingen är det bara små brister som man kan lära sig att leva med eller så är det så pass allvarligt att man måste dra sig ur.

Jag tror inte att den rätte existerar, men vad vet jag? En vacker dag i ens liv så kanske det dyker upp en man utan brister och som är helt perfekt. Men det tror jag inte.

Vad tror ni ? Tror ni att "den rätte" finns där ute nånstans och kommer att dyka upp en dag i era liv?

Jag säger inte att jag är missnöjd med han jag har, utan jag säger bara att ingen är så pass perfekt så att man kan kalla honom för "den rätte".
Men jag älskar min Dennis, det ska ni veta. Trots hans brister så älskar jag honom och han älskar mig trots mina brister ♥

Trött och sliten.


Fan vad trött jag är på allting. Allt har verkligen gått åt helvete den här helgen.. Men förhoppningsvis så löser sig allting med flytten imorgon.. Det hade verkligen varit bra om vi iaf fick alla grejer till lägenheten i umeå. Sen får jag försöka lösa resten..

Ajja, orkar inte tänka på det där nåmer, det gör mig bara deprimerad.

Men vad har ni hittat på ikväll då? Ni har förhoppningsvis haft en bättre helg än jag ;) haha. Ja allt är helt åt helvete så det är därför jag har varit kass på att uppdatera bloggen också. Men det ska det bli ändring på! Så fort allting är löst.


Fan, ja vill bara lägga mig och sova. Men jag sov till 18.00 idag så jag kommer nog inte somna på ett tag iaf..

Sitter i bilen påväg till Burträsk. Vi har...

dsc01195 (MMS)

Sitter i bilen påväg till Burträsk. Vi har varit i skellefteå och försökt hyra en bil men ingen jävla bil har ju dragkrok.. Och avis kunde inte heller fixa en bil åt oss. Fan vad allt har gått åt helvete den här helgen..


Fan


Allt går åt helvete. Bilen är ännu paj och vi tar oss varken till umeå eller skellefteå. Så vi kan inte flytta alla sakerna eller fixa bilen. Och vi måste fixa allting NU i helgen för på måndag ska Tommy och Dennis börja jobba och jag har fullt upp. Fan att det skulle bli såhär.. Och ingen har en bil att låna ut heller. Vi har ringt runt till massor med folk men ingen verkar ha en bil tillgänglig.

Och inte nog med det så har vi fått 2 tillskott i familjen också..

Här kommer lite bilder från igår:









Det var för bra för att vara sant


Jag visste det! Det var för bra för att vara sant. Man kan inte ha en sån tur så att en vän kommer ända hit från Kiruna som ligger ca 50-60 mil härifrån för att hjälpa oss att flytta och sen köra oss till umeå utan problem. Allting var bara för bra för att vara sant. Så bra kunde det verkligen inte vara.

Men allting började bra iaf, Tommy ankom till Burträsk ca 8.30 imorse och 9.35 var vi påväg mot skellefteå för att hyra ett släp. Inne i stan så fixade vi ett släp, betalade hyran till lägenheten o fixade kvitto på det osv och allting rullade på. Sedan begav vi oss mot Burträsk och packade in nästan allting i släpet och sen när vi väl skulle börja bege oss mot Umeå med den last som vi hade fått plats med så startar inte bilen.. såklart.

Så Tommy ringde runt till några han kände som kanske kunde veta vad felet var. Sen fick vi också starthjälp av Conny och Emeli och då gick bilen igång! Sen slocknade den direkt då Emelie och Conny for. Så då prövade vi igen utan resultat.. Sen kom en kille från bilverkstan o kollade på bilen och vi provade lite allt möjligt men utan resultat det med.

Och här sitter jag nu, fast i träsket med Tommy och Dennis och med en öl i handen som tröst. Gud vill helt enkelt inte att vi ska komma oss till Umeå.

Det verkar inte som att vi tar oss till um...

dsc01172 (MMS)

Det verkar inte som att vi tar oss till umeå ikväll. Bilen är död och verkar inte gå igång heller. Men nu har en kille från verkstan kommit så nu hoppas vi med spänning på att han kan hjälpa oss. Annars tvingas vi övernatta här inatt


Maskrosplockarn är avslöjad!




Nu vet vi vad hon gör ! Hon gör maskrosvin! Jag trodde först inte att det fanns något som ens kallades för maskrosvin men det fanns det visst. Och det krävs 7 liter maskrosor för att göra 10 liter maskrosvin, så det måste ju vara det hon sysslar med därinne. Men nu vet vi iaf. Mysteriet är löst. Nu kan jag sova gott ;)

P.S, imorgon blir jag umeå bo ;)

Jag vill kunna bära magtröjor.




Det är så snyggt med magtröjor! Men tyvär så har jag inte mage till att bära det ;) haha. Lite synd! Men jag ska göra allt jag kan för att gå ner * kg nu i sommar. Måste först fixa allting med flytten osv, sen kan jag börja motionera i lugn o ro. Och har jag tur så kanske jag kommer in i en magtröja innan sommaren är slut ;)

Ni vill helt enkelt inte förstå.



Jonas
om Kissie - en tjej med stake!:
Jag förstår din önskan att vara snäll och förstående, vilken är en bra inställning.
Det är också fascinerande hur mycket man kan vrida och vända på sättet att se på människors olika beteenden om man VILL hitta något bra med det. Eller något dåligt.
Du säger: "Men om man tänker efter så är hon ändå rätt modig? För hur många hade egentligen vågat göra det hon gör? Hur många hade vågat visa halvnakna bilder på sig själv?"
I det här fallet måste jag då få fråga,i såna fall vill du alltså kalla tjejer som jobbar med spela in PORRFILMER för JÄTTEMODIGA?! För "vem hade vågat knulla på film för miljontals människor"? Antar jag?

SVAR: NEJ JAG TYCKER INTE ATT DOM SOM JOBBAR INOM PORRBRANSCHEN ÄR MODIGA. Och som du säger, det är verkligen fascinerande hur mycket folk kan vrida o vända på sättet att se på människors olika beteenden. För jag märker verkligen att ni INTE vill se något bra i Kissie och inte heller ser något bra i henne och det skiter jag fullständigt i. Men ni verkar helt enkelt inte förstå innebörden med det jag skrev, så jag ber er att läsa igenom inlägget igen och verkligen tänka till.

Ni säger att Kissie är dum i huvudet som gör som hon gör, men hur jävla mycket bättre är ni egentligen som skriver elaka kommentarer till henne ? Är inte det minst lika patetiskt och omoget ? Att sitta bakom eran lilla jävla dator och skriva elaka saker till någon ni inte ens känner och dessutom vara anonyma, hur jävla fegt är inte det egentligen? Ni som tycker hon är så dum i huvudet borde inte göra likadant som hon då.

Ni säger att det hon gör är fel och det hon skriver är fel, men då frågar jag er.. är det mindre fel att skriva elaka kommentarer såsom "du är dum i huvudet, patetisk, störd, blåst, omogen, hora osv" till henne då? Det tycker inte jag. Det är lika dumt, omoget och idiotiskt som det hon gör.



Le och var glada istället! :)

Get over it!


Sorry om jag är lite dålig på uppdatera idag, men ja fastnade framför en film på tv4 film som heter Get over it. Tänkte kolla klart den så vi hörs efter det ;)



Filmen handlar om Burke Landers som blir dumpad av sin första flickvän, han blir desperat och vill ha henne tillbaka. Han försöker med allt och går med i skolans teater för att försöka vinna tillbaka hennes hjärta. Hans bästa väns lillasyster hjälper honom med manus och förberedelser. Mot slutet inser han att han kanske ändå var tvungen att gå vidare och att den han är menad att vara med har funnits mitt framför hans näsa hela tiden.

Brunett eller blondin ?





Bild från 2007 (?)

Jag har börjat få tankar om att bli brunett igen.. men jag vet inte riktigt om jag vill det .. Det hade varit kul att ändra sitt utseende lite.. jag har ju trots allt varit blond i några år nu och jag får ändå aldrig den blonda färgen jag vill ha så varför inte bli brunett ett tag ?

Hade varit kul men jag vet inte riktigt.. Jag trivs i blont hår och brukar oftast ångra mig då jag färgat håret brunt. Dels för att jag inte trivs så bra i det och för att det inte är "jag". Jag är född blond och det är den färgen jag trivs i. Men jag tycker nästan att ja är snyggare i brunt.. Hmm, svårt val de där.

Vad tycker ni ?


Vinnaren av tävlingen är..


..Julia! Grattis ;) Dock var det bara 2 st som anmälde sig tror jag, men grattis iaf!

Tävlingen gick ju ut på att skriva vad man var bra på och Det här är Julia bra på:

"Jag är faktiskt väldigt bra på att skriva berättelser. Hittils har jag skrivit tre, med sidor från 140 - 300. Dock har jag inte vågat visa dem får någon, är rädd att dom ska skratta. Men jag tycker att jag är helt okej på det, eftersom jag skriver korrekta meningar och meningsfulla berättelser. Det här är en passion, och jag blir glad av det!"

Priset var en bloggsvarsinbjudan för er som undrar ;)

Solen skiner ♥




Hej! Nu är jag tillbaka efter att ha solat i ca 2-3 timmar. Gick ut vid 12 tiden och sen tog jag en paus och försökte städa lite i typ 30 min.. sen gick jag ut och solade igen ;) Man måste ju passa på när det är sol här i sverige, för det är inte ofta det är det.

Jag har även hunnit äta lite också, vart en kyckling baguett o en pepsi max. Men nu tänkte jag försöka städa lite så det inte blir så mycket att göra sen då jag ska städa ur lägenheten. Men vi hörs snart igen ;)

Ligger på balkongen och solar lite. Man må...

dsc01158 (MMS)

Ligger på balkongen och solar lite. Man måste ju passa på medans det är sol ;-) vi hörs om ett tag!


Hoppas allt går enligt planerna..




Om allting löser sig och går enligt planerna så kommer vi att flytta redan på fredag, vilket betyder att jag kommer att tillbringa helgen i umeå och packa upp skiten och sedan på måndag morgon så tar jag en buss från Umeå till Burträsk och städar upp lägenheten och efter det drar jag till min älskade hemstad LULEÅ!

Gud vad jag längtar! Jag hoppas verkligen att äckel soc betalar hyran nu i veckan så vi kan börja flytta och så jag får åka hem nångång. Jag saknar min familj och mina vänner där borta och vill inte tillbringa en sekund till i den här lägenheten. Så mina älskade bloggläsare, nu håller vi tummarna!

Maskrosplockning - En hobby??




Ni ser tanten där? Jag vet inte varför men VARJE dag så går hon ut och plockar varenda maskros som finns på deras "tomt". Och jag fattar inte varför? Om hon inte vill ha maskrosorna där så borde hon slita upp hela rötterna för då växer dom inte upp på en dag iaf. Men det gör hon inte.. utan hon går istället ut varje dag med en påse och plockar dom.

Undra vad hon gör med dom egentligen, för hon tar ju in dom i huset sen.. Någon som vet? Hon kanske har ett kaninbo inne hos sig och måste mata dom stackarna.. ja vem vet, nåt skumt är det iaf.. haha. Men erkänn att hon är söt? ;)

Brun utan sol tips!




Det första du behöver göra är att förbereda huden:

Torrborsta och skrubba bort döda hudceller och återfukta torra områden, som knän och armbågar, med bodylotion. - Jag torrborstar inte, men jag använder alltid bodylotion innan för att få ett så jämt resultat som möjligt.

Se till att du smörjer in din kropp överallt med brun-utan-sol! Var noggrann och stressa inte. Många glömmer bort öronen, fötternas ovansida och armhålorna. - Dom flesta glömmer dom områdena, jag tänkte inte alls på att smörja in dom förens jag läste det nånstans.

Känner du dig ovan, börja med en produkt som ger en gradvis solbränna, då syns dina nybörjar-misstag mindre.
Dove summer glow bodylotion är ett bra alternativ att börja med. Du blir inte lika brun direkt av den som du blir av andra Brun utan sol produkter och därför är den bra att börja med ifall du är ovan.


>Källa<

Har svarat på kommentarer..


Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga?

Vaknade kring 12 tiden och har försökt att svara på lite kommentarer som ni skrivit och nu har jag bara 6 sidor kvar att svara på, men jag orkar inte svara på nåmer för tillfället. Jag blir så förbannad på vissa som inte alls har något vettigt att komma med, dom öppnar käften och spyr ut sig en massa skit när dom i själva verket inte är så perfekta själva. Ajja, vad vore världen utan idioter? ;) Rätt tråkig skulle jag tro..

Otrohet - acceptabelt?




Vars går egentligen gränsen för otrohet och är det acceptabelt? Skulle du kunna förlåta någon som gått bakom ryggen på dig och brytit sin tillit för dig? Det skulle inte jag.

Men vad är otrohet och vars går egentligen gränsen? Ja det kan man ju fundera på.. För en del så går gränsen redan vid att hålla hand med någon annan och för andra så går gränsen vid sex.

Men vad är då otrohet? Otrohet är inte bara en handling utan det är så mycket mer.. Otrohet för mig är när någon annan bryter ett förtroende, ljuger en rakt upp i ansiktet och går bakom ryggen på en. Att ens älskade ljuger en rakt upp i ansiktet, kysser en och sedan säger "Jag älskar dig" utan att mena det är förjävligt.

Jag hade säkert kunnat förlåta personen som varit otrogen mot mig, men jag hade aldrig kunnat glömma. Men det handlar inte bara om att han varit med en annan kvinna, utan det värsta är att han har bedragit mig. Gått bakom ryggen på mig. Att allt man har byggt upp med den personen och allt man har gjort tillsammans bara försvinner pga en otrohets affär med någon annan. Jag kan inte fatta hur en person kan göra så mot någon man älskar, eller har älskat..
Dumpa lastet innan du lastar på nytt!


Så nu frågar jag er..


Är det bara jag som blir ölsugen?


Är det bara jag som blir ölsugen av att se andra dricka öl i tex filmer och serier? ;) Nå iaf så köpte jag mig nån budweiser på konsum. Lätt dom godaste folkölen.



Och nu sitter jag här och dricker en öl och kikar på svensexan 2 på kanal 6 ;) Ni får gärna kalla mig för alkoholist, men jag är faktiskt ledig och har ingenting att göra imorgon och ska inte heller upp tidigt. Så därför unnar jag mig en god öl framför datan och tvn ;)

Vad gör ni ikväll?


Tävling - Bloggsvar!




Har hört att det är många som vill ha bloggsvar och jag har tyvär bara 3 inbjudningar att dela ut. Så jag tänkte börja med att dela ut en genom att ha en liten "jag är bra" tävling ;)

För att vara med och tävla så ska du göra såhär:

♥ Tipsa 3 vänner om denna tävling.

♥ Skriv något som du är bra på i en kommentar i detta inlägg.

Glöm inte att länka till din blogg och skriv med din mejl i kommentarsfältet (behöver den för att skicka en bloggsvar inbjudan).

Tävlingen avslutas 9/6-10 kl 21.00. Efter det så läser jag igenom det ni skrivit om er själva och utser en vinnare efter det! ;)

Brukar inte hålla "tävlingar" så det ska bli kul att se hur det går ;)

Blond, blåögd och brun ♥






Såhär ser man ut idag då! Tycker det är så snyggt att bara ha ett vitt enkelt linne och blont hår när man är lite brun! Håller ni inte med mig? ;)

Blond, blåögd och brun

Svar till anonym



Anonym
om HUR SNYGG ÄR DEN INTE?:
Du behöver inte gå ner i vikt! Jag har sett dig i verkligheten flera gånger och tycker du är FIN! Du kan unna dig en byxdress, du kommer inte se gravid ut :)


SVAR: Tack så mycket! :) Hade varit kul o veta vem du är eftersom du säger att du sett mig? ;) Men ja, jag kanske unnar mig en byxdress trots allt! Ska fundera på saken ;)


Kissie - Svar på tal!



Många är upprörda över inlägget med Kissie och ingen verkar riktigt ha förstått det jag menade med modig. Visst det är inte modigt att tracka ner på folk i sin blogg.. det påstår jag inte heller. Utan det jag menar är att hon är modig som vågar göra så. Jag menar, en vacker dag kommer ju någon att ge igen och slå ner henne eller nå liknande. Jag hade aldrig vågat hänga ut en massa folk i min blogg och sedan gå runt tryggt på stan.

Eller ja, hon är ju nästan aldrig själv och det har väl med hennes beteende på bloggen att göra. Hon vet väl själv att en vacker dag är det hon som kommer att bli offer för någon, för tillslut så tar ens tålamod slut och hon får igen rejält. Men jag säger absolut inte att det är bra det hon gör, för det är aldrig snällt att hålla på tracka ner på folk sådär och hänga ut dom i bloggen osv. Däremot så fattar jag inte hur hon vågar!

Mest aktiva listan!


Hejhej! Sorry att jag inte bloggat nå på hela dagen.. men jag har varit inne i skellefteå och fixat en massa och sen har jag fixat lite här hemma, städat osv. Men nu är jag back on track ! ;)

Ser att jag är på plats 15 på mest aktiva listan också! Första gången man ser sig själv där ;) Fan vad roligt ! Hoppas man får stanna där ett litet tag nu också ;) haha.

Men nu ska jag läsa lite kommentarer osv, återkommer strax! ;)

Godnatt ♥




Hittade en bild på mig innan skolavslutningen i fredags. - Ja jag vet att jag har ett äckligt sår vid läppen, så nu slipper ni påpeka det ;)

Men nu tänkte jag lägga mig och kolla two and a half men, ska upp tidigt imorgon också och åka in till stan och fixa lite grejer. Godnatt!

Första sidan!




Jaha, då var man på första sidan igen! SÅ kul ;) och även denna gång så är det massor med blandade åsikter.. och jag hade inte direkt förväntat mig att alla skulle hålla med mig heller.. Det handlar ju om Kissie och vi vet ju vad sveriges befolkning tycker om henne. Men nu tänkte jag kolla igenom era kommentarer ;) Puss så länge!

6 Myter om tamponger!




Myt 1. Tampongen kan ta oskulden
Fel, det enda sättet att förlora oskulden är genom att ha sex. Det som ofta kallas för mödomshinna är ingen hinna alls, utan en töjbar krans av hud kring en naturlig öppning för mensblodet. Att avstå från att använda tamponger för att bevara sin oskuld är med andra ord en seglivad myt.

Myt 2. Använd inte tampong på natten
Tampongen är faktiskt ett perfekt skydd på natten. Den sitter stabilt på plats och minimerar risken för läckage – även om du rör dig mycket i sömnen. Se däremot till att byta till en ny tampong precis innan du går och lägger dig och direkt när du vaknar på morgonen.

Myt 3. Man ska inte bada när man har tampong
Tampongen finns för att skydda dig och ge dig frihet i alla möjliga situationer och i synnerhet vid bad. Med en tampong behöver man inte vara orolig för att läcka blod i vattnet. Kom ihåg att byta tampong efteråt bara.

Myt 4. Mensen stoppas av tampongen
En tampong fungerar inte som en plugg som endast håller vätska inne i kroppen. Den fungerar som en svamp och absorberar mensblodet. Blodet rinner vid sidan om eller genom tampongen när den är fylld.

Myt 5. Tampongen kan fastna eller försvinna

Slidan är formad som ett U och tampongen är perfekt anpassad för att få plats i hålrummet. Mellan slidan och livmodern finns en mindre öppning, men den är alldeles för liten för att tampongen ska kunna ta sig längre in i kroppen. Tampongsnöret är dessutom fäst på ett sådant sätt att det inte kan dras ut ur tampongen, så det finns ingen risk att tampongen fastnar. 

Myt 6. Tampongen kan trilla ut!
Tampongen hålls  på plats av musklerna i bäckenbotten. När den väl sitter på rätt plats kan den inte röra på sig eller trilla ut.

>Källa<

Veckorevyns killpanel!


Kollade runt lite på nätet och hittade det här på veckorevyns hemsida:


Veckans fråga:

Hur föredrar du en tjej, osminkad eller sminkad? Och varför?

och dom som svarat är dom hära:


Namn: Andreas Wijk
Gör: Modebloggare på kanal 5
Aktuell:
Som ny modeexpert i "Vakna med The Voice"

– Jag faller pladask för en naturlig skönhet, men sälvklart tycker jag tjejer ska få använda smink. En naturlig fräsh look är bäst!


Namn: Magnus Weideskog
Gör: Artist
Aktuell: Med albumet "Unga Hjärtan" och i VeckoRevyns Blog Awards-turné.

– Lagom sminkad. Det är klart att tjejer blir snygga när de fixar och sminkar sig, annars hade ni ju inte gjort det, men kan hon inte stå ut med att vara osminkad när hon är med mig blir det snarare motsatsen – osexigt.


Namn: Eric Saade
Gör:
Artist
Aktuell:
Med nya albumet Masquerade

– Oj... Svår fråga! Jag vill att tjejen ska vara trygg i sig själv. Men när hon bara är med mig, så ser jag hellre att hon är osminkad. Men om hon behöver vara sminkad när hon är kring andra människor, så tycker jag det är okej, ifall hon blir mer social och självsäker av att vara det! Men för mycket smink är en mardröm! Det naturliga är nästan alltid snyggast!




Tänkte att det kunde vara kul att veta vad dom "kända" killarna tycker ;) Och det verkar som att dom föredrar naturligt sminkade tjejer och jag kan inte annat än hålla med! Visst är det snyggt att sminka sig riktigt rejält nångång men jag tycker ändå att så naturligt som möjligt är snyggast. Lite mascara, foundation och puder är helt lagomt.

>Info hittad här<

Den som spar den har!


Ni vet jeans jackan som jag hade på mig på en bild? Den är några år gammal faktiskt. Jag köpte den för flera år sedan och eftersom den inte har blivit förstörd och fortfarande är i bra skick så har jag faktiskt sparat den. Även fast jag aldrig trodde att jag skulle använda den igen eftersom att den har blivit för kort i midjan.

Men med åren så vart det ju mode att gå i för korta tröjor och jackor så nu är ju jeans jackan helt perfekt att använda! Och jag slapp slösa pengar på en ny ;) Den som spar den har vettu..

Här är en bild på mig för 5 år sen då jag hade jackan:




Och här är en bild på mig nu med jackan:


Lunch/Middag




Sitter och äter grekisk sallad nu till lunch/middag ;) Det är så gott! Fast det är dyrt! Ca 50 kr för en förpackning med sallad.. fast då räcker det ju iof till 2-3 måltider åt mig,  så på så sätt är det ju värt de ;)

klänning från gina tricot.



129kr på gina tricot!



Somnade visst om..


Hej! Jag vaknade nyss typ.. bestämde mig för att vila lite och skönt var det kan jag säga er! ;) och nu ser jag att det är Jims värld på tv, helt underbart program! Så jag ska nog kolla det så vi hörs sen! ;)




Kissie - en tjej med stake!





Jag vet att det är hur många som helst som hatar Kissie för den hon är och för allt hon gör både privat och i bloggen. Men om man tänker efter så är hon ändå rätt modig? För hur många hade egentligen vågat göra det hon gör? Hur många hade vågat visa halvnakna bilder på sig själv? Eller snackat skit om folk på bloggen och sedan stå för allting sen också? Hon säger vad hon tycker och tänker, även om det mesta är en smula överdrivet men ändå. Det finns hur många fegisar där ute som inte ens vågar visa vem dom är i ett kommentarsfält.

Det hon gör är både bra och dåligt. Hon vågar så jävla mycket och hon låter sig själv inte tryckas ner av alla elaka kommentarer och allt som hon får dras med dagligen. Hon tar emot all skit men ändå så fortsätter hon och hon ger inte upp. Det tycker jag är bra gjort av henne, för hur många hade egentligen pallat ett sånt tryck egentligen? Dom flesta hade brytit ihop av alla elaka kommentarer osv, men inte hon. Inte än iaf. Men jag påstår inte att det hon gör är bra, utan jag tycker bara det är bra gjort av henne att klara av all skit hon får ta. Men som sagt, hon är ingen ängel direkt och det vill jag inte påstå heller, men jag tycker ändå det är modigt av hon att hålla på som hon gör. Modigt, inte bra.

Även om hon inte är den bästa förebilden så tycker jag även att hon är en stark tjej som orkar dras med alla idioter som det finns här ute i världen. Hur dålig förebild hon än är så är hon ändå en modig tjej!

Godmorgon!


Ingen flytt idag inte. Nej nej. Det visade sig vara strul med allting och att hyran inte är betald osv.. Men det är som sagt inte mitt ansvar att fixa allt det där så jag kan inte göra så mycket åt saken. Det är upp till Dennis hur han vill göra med allting och hur sent han vill komma till jobbet.. för allt måste fixas innan han far o jobbar annars så måste han missa jobbet. Men men..

Imorse klev jag upp halv 9.. trött som fan och gick till vårdcentralen för att fixa nytt ppiller recept. Nu är det fixat och klart och jag har även ringt och bokat ett boende i älvsbyn så ja har nånstans att bo när jag åker dit och ska övningsköra. Så nu är det klart iaf! Vad ska man göra nu då? Funderar på att sova ett tag till men vi får ju se hur de blir med den saken. Nu ska jag iaf läsa bloggar! ;)

"Jag har ätit många köttbullar idag"


Jag läste tidigare idag att 2 öl motsvarar ca 22 köttbullar eller nå sånt? och så sa jag det till Dennis..


..och nu när jag kommer in i rummet med min 4de folköl i handen och säger: "Det här var fan godare än mat" (har knappt ätit nånting idag, salladen smakade skit och cashewnötterna gjorde mig illamående)
så säger Dennis: "Ja du har då ätit många köttbullar nu"

HAHAHHAHA. Ja vad ska man säga? ;)

Jag borde sova snart..


Trots att det inte blir någon flytt imorgon så måste jag ändå upp tidigt.. :/ Ska till vårdcentralen och fixa nytt recept på mina ppiller. Man vill ju inte bli gravid nu ? :O haha. Men vafan.. jag är ledig! Det är sommarlov.. så jag ska fan vara vaken ett litet tag till ;) Jag kan ju somna om efter att jag varit på vårdcentralen.. ;)

HUR SNYGG ÄR DEN INTE?




Kalla mig störd eller vad ni vill, men tidigare så skrev jag att en byxdress inte riktigt är min stil och det är det nog inte.. Men efter att ha sett Dessie's byxdress så vart jag helt kär! Hur snygg är den inte? Röd och helt underbar! Röd är föresten min favorit färg ;) Förutom svart då, men det är ju ingen färg enligt många..

Går jag bara ner *Kg så ska jag köpa mig en! ;) Vill ju inte se ut som en gravid mamma precis..

Skådespelerska?




Är det bara jag som tycker att Jennifer Lopez INTE passar som skådis? Hon är jätte söt och allting men nae.. tycker inte hon passar att va skådis. Jag vet inte vad det är, men så fort jag ser hon i en film så blir ja lite less och ids knappt se filmen. Vet inte varför men jag tycker inte hon är en sån person man vill se i en film.. Bara för att hon är söt och så så tycker jag ändå inte att hon passar i filmer. Sorry sötnos ;)

Party like a rockstar






Här får ni två bilder från i fredags, kan tyvär inte lägga upp fler bilder för internet laggar så mycket :S

Blir kanske ingen flytt imorgon


Det har uppstått lite problem som Dennis skulle ha löst men som han inte har gjort.. Så därför kanske det inte blir att flytta imorgon.. :/ ajja, vad ska man göra? :P det är inte längre jag som håller i tådarna och fixar allting så..

Ajja, ;) sitter och kollar på 8 Simple rules på comedy central nu och bara njutar av att det äntligen är sommarlov! Vad gör ni?

Imorgon flyttar vi!




Kommer bli spännande att flytta imorgon! Ny stad, nya människor och nya möjligheter! Umeå, here we come!

Så fort Dennis vaknar ur sitt ide så ska vi börja packa ner det sista och slänga allt skräp osv.. För imorgon på morgonen så drar vi och då ska ALLT vara nerpackat och klart!

Sveriges Nationaldag!


Godmorgon allihopa! Idag mår jag bättre och är piggare. Så idag blir det en massa som ska fixas här hemma eftersom vi åker imorgon på morgonen mot Umeå.

Men idag är det sveriges nationaldag, ni vet den dagen man inte får fira nåmer pga att det är rasistiskt? Men det skiter jag fullständigt i. Om dom som kommer till sverige och bor här inte vill kalla sig för svenska medborgare och fira nationaldagen skiter jag i. Bara för att dom tycker att det är rasistiskt så betyder det inte att jag inte ska få sjunga nationalsången och vifta med en sverige flagga på vårt lands nationaldag. Inte för att jag hade tänkt göra det.. men OM jag hade velat och orkat så hade jag gjort det ;) Ajja nog om det. Nu ska jag försöka vakna till lite och sedan ska jag packa o städa osv.. ;) Ha en bra dag!

Trött


Fan vad trött och sliten jag är.. ajja jag får väl skylla mig själv om jag dricker ;) Men det var ju trots allt skolavslutning igår och självklart så måste man ju fira! ;)

På måndag blir det flytt och på tisdag städning av hela lägenheten. Jobbigt, men snart är det över!

Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag bara ligga här och kolla filmer på tv ;) Känns skönt att bara ligga och ta det lugnt faktiskt. Men nu ska jag kolla klart en film på kanal 5 och sedan göra en macka, återkommer kanske efter det ;) Ha en riktigt fin lördag allihop!

Gårdagens festande.


Hejhej!

Jag har inte orkat uppdatera bloggen förens nu. Somnade väl kring 6-7 på morgonen? Så inte konstigt att jag har varit trött.. tror jag sov till 4 och sen låg jag kvar o kollade en film på tv. Orkar seriöst inte göra nånting idag.. Hade tänkt fixa det sista med flytten och packa ner allting som inte är nerpackat ännu men det får jag göra imorgon istället. För idag så orkar jag inte ;)

Gårdagen vart ganska vild. Men kul hade vi! Vi drack upp en hel platta ... hahah inte undra på att man är bakis? Men det var roligt iaf. Fick träffa Jenny som jag inte sett på ett tag och så fick jag träffa lite andra nya människor osv;) ajja, orkar inte skriva nåmer idag. Mår illa.. har tryckt i mig ett miniskrov... usch. haha

outfit




Hade tänkt ha på mig det här ikväll.. men det gick ju inte. Man passar fan inte i nånting när man är fet.. :/ Så jag fick byta överdelar till ett linne o en tshirt som är svart. Inte så fint, men vad ska man göra? Är man en knubbis så är man ;) Och svart gör dessutom så att man ser smalare ut och det stämmer fan. Även om det inte är mycket så ser man iaf lite smalare ut än vad man gör i vitt tex..

Fix inför ikväll!


Nu gott folk så ska jag fixa mig lite inför ikväll.. ska leta upp nå kläder osv ;) Och förhoppningsvis så lyckas jag fastna på en bild också så ni får se hur jag ser ut idag. Det är ju trots allt slut på skolan nu så jag måste ju fira att jag klarat av detta år ! ;) Så jag återkommer på nå tag när jag fixat klart mig, hörs sen då! Pusskram

Nu är det över


Det var sista dagen i skolan idag. Nu är det över. Tack allihopa för ett underbart år! Jag kommer sakna er och jag kommer för alltid att bära med mig utav allt jag lärt mig under det här året. Jag har fått bättre självförtroende och utvecklas nå enormt under det här året och jag kommer aldrig mera att tveka. Men det här är inte slutet, nej tvärtom.. det här är början på något nytt, så nu kör vi ! Nu ska jag ut i världen på nya äventyr! Tack allihopa och lycka till i framtiden så ses vi säkert nån dag



Vem bryr sig?



Seriöst, vem fan bryr sig om att Viktoria och Daniel ska gifta sig den 19 juni? Såg på blogg.se's första sida att det var en tjej som skrivit om att det är fler som bestämt sig för att gifta sig den 19 juni bara för att dom gör det. Töntigt skulle jag säga, men ändå.. vem bryr sig? Gift er då om ni vill, jag bryr mig inte. För bröllop är ändå skit ;) och inte blir det nån större grej bara för att Viktoria och Daniel gifter sig då ? Tycker inte jag iaf.

Visste ni föresten att "Kungen" har varit här i Burträsk där jag bor ? Coolt va? Eller inte..


Haha sorry, är lite negativ idag märker jag.. :O

Fotostudion -09



Ser lite butter ut..





Lite dålig kvalla, men jag tog dom från min pixbox och då vart det lite sämre kvalité. Men det får duga iaf.

Desperat skulle jag kalla det.




Alltså seriöst? Finns det desperatare människor än dom som ställer upp i "Ensam mamma söker" ? Kan man verkligen vara SÅ desperat efter en karl så man måste hänga ut sig på tv inför hela sverige ?

"Ensam".. desperat skulle jag kalla det.

Tror dom verkligen att dom kommer att hitta en kille som är så perfekt så att det håller livet ut? Knappast. Man ser ju bara hur det gick i deras senaste förhållande.. dom fick barn och nu står dom där ensamma och desperata på tv och söker efter "den rätte" som inte ens existerar. Stackars människor säger jag bara.

Drömmar ♥


Att drömma måste ju vara bland det bästa som finns?
Om det nu inte är mardrömmar såklart. Mardrömmar vill man ju aldrig ha.. fast dom kan va bra dom med.

Men jag älskar verkligen att drömma.. om jag vaknar så kan jag bara lägga mig ner och blunda och sen fortsätta drömma på samma dröm och fortsätta där jag var i drömmen. Helt underbart! För ibland blir man ju sur när man vaknar upp och så fick man aldrig veta hur det skulle sluta i drömmen, eller hur?`Så ibland kan jag faktiskt få reda på slutet pga att jag kan fortsätta mina drömmar på det viset ;)

Drömmar är bättre än verkligheten. I drömmarna är ALLT tillåtet. Du får göra vad du vill och ingen kan dömma dig för det du gjort i dina drömmar eftersom det bara är du som vet vad som hänt i drömmen. I drömmen får du träffa vem du vill när du vill.  Jag älskar verkligen att drömma! För i mina drömmar är jag den jag vill och gör precis som jag vill ♥

Piss


Fan vad jag känner mig deppig.. mår verkligen inte alls bra. Känner mig arg, ledsen, less, irriterad och trött. Men varför? Imorgon är det skolavslutning och då ska man vara glad och taggad! Istället för att sitta här så borde jag istället leta fram nå halv snygga kläder som man kan ha imorgon. Men istället så sitter jag här och deppar.. låter som nå jävla emo barn, men så är det inte. Jag har bara en dålig dag helt enkelt.

Någon som vet nå bra musik som man blir glad av ? :) Orkar fan inte deppa.. Inte nu, inte idag, inte imorgon!

Näst sista dagen avklarad.


Jaha. Idag gjorde vi våran sista övning för det här året... känns verkligen tråkigt. Jag tyckte verkligen om den här utbildningen. Synd att allt gick så fort.. och nu är det över. Nu ska jag ut i världen och stå på egna ben och se vars världen tar mig.

Känner mig helt deppig. Ajja, men det har iaf varit helt underbart år med mycket svett, blod och tårar. Men vi tog oss igenom allt tillsammans! Och imorgon är det sista dagen.. tänka sig. Har inte riktigt fattat det ännu..


Lite tankar ♥


Ingen har sagt att man måste gilla alla - Och det tänker jag inte göra heller.

Ingen har sagt att ni måste gilla mig
- Och jag skiter fullständigt i vilket, för jag har mina trogna vänner. Behöver inga falska.

Melissa Horn ♥





Jag har fått en ny favoritlåt. Lyssna och njut ♥


"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
"

Hemma från festen.


Här kommer fyra bilder från festen. Har några till men orkar inte lägga upp alla idag ;) Så ni får nöja er med dom hära.

Party stället.


Maria.


Mina fina vänner!


och sist men inte minst, kossan rosa tror ja de va? ;)

Alla var utklädda! Trodde fan inte att så pass många skulle vara utklädda, men jag går iof på en folkhögskola som består av en skådespelarutbildning, konstutbildning och en allmänn linje osv.. så självklart bjuder dom på sig själva! Me like ;)

Jag följde dock inte med på efterfesten hemma hos Marko och Kaj.
Jag orkade inte.. tappade gnistan när jag fick veta att vi skulle vara i skolan en timma tidigare än bestämt.. Jag vet, en timma mer eller mindre borde väl egentligen inte spela så stor roll tycker man. Men för mig gör det de ibland.. ajja, hoppas dom har kul iaf! Det är rätt skönt att bara vara hemma också.

Ska snart iväg mot skolan..


Då har man gjort sig iordning. Vart en tråkigt "förklädnad".. men jag hade inget val. Är ju tvungen att ha med nycklar, mobil, snus o cigg och det hade inte rymts i den andra kostymen. Men jag funderar ifall jag ändå ska byta till den och ta med mig handväskan o ha allt i istället..jag hinner ju. Har 10-15 min på mig.. Hm, ska fundera nån minut.

Känner mig inte speciellt taggad att dra dit ikväll, men det blir säkert roligt när man väl kommer dit! Ska ta med mig kameran. Har inte laddat den så vi får hoppas på att det finns batteri i den ;) Men vi hörs senare. Ska börja göra mig iordning nu.

Det är naturligt!


Gud vad folk kan hetsa upp sig över lite halvnakna bilder..
herregud, det är väl inte hela världen? Hade jag varit *kg lättare så hade jag också visat upp mig oftare i bikini, kjol, shorts osv. Men jag tycker inte om min kropp så pass mycket ännu så jag vill visa den till andra.

Men vad är det egentligen för fel att lägga upp en bild på sig själv i tex bikini ? Har man en fin kropp så varför dölja den då? Varför är det tillåtet att gå runt halvnaken på en badstrand med massvis med människor men inte lägga upp en bild på sig själv i bikini? Jag fattar inte grejen med det.

Vi är unga, fräscha och har snygga kroppar.. varför dölja det då? När vi blir äldre så ruttnar kroppen mer o mer för varje år som går och vi kommer aldrig någonsin att få en sån här fräsch och fin kropp igen. Så passa på att njuta och var inte rädd för att visa lite hud! ;)

Maskerad fest ikväll






Ikväll på skolan så är det avslutningsfest och maskerad!
Och jag ska självklart klä ut mig! För om 2 dagar så slutar vi, så självklart ska jag klä ut mig o bjuda på mig själv lite ;) Blir inte någon fylle fest med alkohol inblandat eftersom vi ska vara på skolan. Men det kommer nog bli kul!

Jag trooor jag vet vad jag ska vara ikväll.. haha lite lodis men det kommer nog bli bra iaf ;) Har två saker att välja mellan.. så vi får se vad jag väljer. ;) Det kommer nog bli kul ikväll!

Låt ingen bestämma över ditt liv




Folk som tror att dom kan bestämma över ens liv, jag menar.. vem fan tror dom att dom är egentligen? Är man i ett förhållande tex så kan den ena partnern börja styra och bestämma över ens liv och säga vad man får och inte får göra, och hotar med att tex dumpa en osv ifall man gör det. Vilket leder till att man väljer bort många roliga saker i sitt liv endast för att kunna tillbringa livet med en person.

Förut kunde jag vara så rädd för att mista en pojkvän så jag slutade helt att umgås med mina vänner bara för att inte göra honom "svartsjuk" eller orolig. Men då var jag ung och dum. Nu är det ingen som ska styra och bestämma över mitt liv! Aldrig. Passar det sig inte att jag är som jag är och vill göra det jag vill när jag vill så är jag inte rätt tjej för dig.

Jag tänker leva mitt liv nu och inte om 20 år. Nu är jag ung och har hela världen framför mig att uppleva! Jag tänker inte bosätta mig ännu och skaffa familj osv. Nejnej, jag vill leva livet! Jag vill resa och uppleva nya platser! Jag vill testa på nya saker och utmaningar. För om 20 år är det försent.. då är jag inte ung längre och har säkert barn, bostad och en stabil ekonomi.

Så stå på er flickor och pojkar! Låt aldrig någon bestämma över ert liv, följ erat hjärta och välj den väg som gör er lycklig och var inte rädd för att leva livet, ungdomen går fort och snart är ni gamla. Så njut av livet och låt ingen bestämma vad ni ska göra och inte göra. Det är era liv så LEV FÖRFAN! ;)

Jag har köpt keso


Nu har jag gjort det! Jag har äntligen vågat köpa keso ;) Köpte dock den med smak av äpple, päron och vanilj. Den lät godast av alla så den ska jag smaka imorgon! Hoppas att det är så gott som ni säger ;)


Men om man måste kissa då?




Jag har inte riktigt fattat det här med byxdress ännu.. det är faktiskt rätt snyggt på vissa men det är inte direkt min stil. Jag skulle nog hellre ha ett linne och ett par shorts i samma färg än att ha en helfärgad byxdress. För tänk om man måste kissa då? Då måste man ju klä av sig helt näck typ och hur kul är det? Jobbigt om inte annat..

Kan nog vara lite extra jobbigt för dom som måste kissa ute i fyllan kan jag tänka mig ;)

Vad tycker du?


Promenad/Jogging i skogen ♥


Är det bara jag eller älskar ni också att promenera/jogga i skogen?
Det är så härligt och uppfriskande på nå sätt! Som igår när vi var i skogen o joggade, helt härligt var det ! Trots att jag trampade ner i myrar och hål och skadade smalbenen osv. Men det var ändå helt härligt! Jag hoppas verkligen att det finns en skog nära oss i Umeå där vi ska bo. Då ska jag försöka vara ute o promenera/jogga där! ♥ Helt underbart härligt ;)

Jag ♥ Skogen

YES CHEF!




Är det någon som brukar se Hells Kitchen? Dennis brukar kolla på det och jag brukar bara snegla på tvn lite då och då.. men under hela programmet så hör man för det mesta bara "YES CHEF, YES CHEF, YES CHEF" och "SORRY CHEF"..

Programmet borde heta "YES CHEF"..

En ny favorit ♥




"Om man vill undvika ett onödigt intag av tomma kalorier är Coca-Cola Zero att föredra eftersom det innehåller en mindre mängd sötningsmedel än Coca-Cola Light och nästan inga kalorier. "

"Vad gäller kalorier däremot finns det betydande skillnader mellan de olika alternativen. En 33 cl burk Coca-Cola original ger cirka 139 kcal. Coca-Cola Light respektive Zero däremot ger endast ca 1.4 respektive 1.0 kalorier per 33 cl burk."    Bra va? ;) 

Det är väl inte direkt nyttigt o bra för kroppen, men ett helt klart bättre alternativ för den som älskar cola och inte vill få i sig en massa onödiga kalorier.

Otrevliga hyresvärdar


Våra hyresvärdar som vi har nu är ju helt dumma i huvudet, ursäkta uttrycket, men dom är fan i mig inte helt 100 i skallen. Dom hyr ut lägenheten åt mig här i Burträsk men bor i Alingsås (?) o är endast här under sommaren. Men trots att dom inte är här så betyder det ju inte att dom inte vet ALLTING vi gör. Dom har nämligen spanare som kollar om vi tömmer soporna eller om soptunnan står ute på gatan eller inte.

Idag när jag ringde hon som hyr ut lägenheten och skulle bestämma en tid då vi skulle träffas och gå igenom lägenheten osv, så skulle hon ju självklart börja klaga på nånting o vara spydig i telefonen, och den här gången så handlade det om soptunnan..

Innan vi la på så sa hon: "Har du ställt in soptunnan än" ? och jag fattade inte vad hon menade.. hon hade ju inte direkt bett mig stoppa in den? och så sa hon sen "grannarna säger att den står ute ännu, du måste ju ställa in den". Och då sa jag: "Jaha, ja inte visste jag att det var så viktigt så det har jag inte gjort", och då började hon "Men den har ju ett förråd som den ska stå i, så du kan ju stoppa in den där. Annars kan den ju blåsa omkull."

Shit vad farligt..? Blåsa omkull.. Ja..

Utflyckt + övernattning










Det här var väl våran sista uflyckt tillsammans.. för på fredag slutar vi! :( Det har iaf vart ett underbart år!

I'm back!


Hejhej!

Då var vi tillbaka till skolan då efter en rolig gårdag! Vi åkte iväg igår kring halv 1, och när vi kom fram så bytte vi om till träningskläder och for ut i skogen och sprang/gick i ca 2-3 timmar ungefär. Efter det fick vi skjuss till en badstrand där nästan alla badade topless utom typ jag som hade linne o trosor ;) Känns skönt att man tagit sitt första dopp redan!

Ja och sen efter badet så käkade vi grillspett o potatis, gott! Sen bar det av mot ett museum och sen på en spöktur! Ska berätta mer om spökturen sen.. det var verkligen spännande, man kände verkligen av energin som fanns där.. Nåja, mer om det senare!

Nu är jag iaf i skolan och jag kommer väl hem vid 4 tiden nångång? Då kommer jag att lägga upp lite bilder från igår ;) Kul va? ;)

RSS 2.0