jag säger bara en sak

TASKIGT! :) Men nu ska jag och älsklingen iväg på fest, sen kanske de blir krogen.

Valborg !

Idag är det valborg ! Har vart förbi Mimmi för ett tag sedan och sagt grattis m.m.. Vi får se vad som händer och sker ikväll, sitter iaf hemma och väntar på att maten ska bli klar och sedan blir det väl att ta sig en drink eller två och sedan söka fest.


Köpte biljetterna till Balen idag!

torsdag morgon

Godmorgon! :) Jag vaknade 07.10 och nu sitter ja här o har just sminkat klart mig. Idag är det sista dagen i skolan, för imorrn är jag ledig ! Gud så skönt alltså, fast måste till skolan på lördag och söndag .. så jag ska passa på att ha jätte mysigt och trevligt ikväll. Min kompis Mimmi fyller år idag ! GRATTIS på dig vännen, hoppas du får en underbar födelsedag.

Men nu ska jag försöka hitta nå kläder att ha på mig, sedan blir de att knalla till bussen, kram på er.

skoj i cam

haha jag och mimmi hade lite tråkigt på msn..

Man får va som man är när man inte blev som man skulle..


29 april.

Sitter här med älsklingen :) vi har nyss tryckt i oss pizza.. haha gott var det, men mätt vart man! Imorrn är det då valborg ! då blir det mest troligt att gå ut och kanske dricka nån drink eller så. Dessutom är det mimmis födelsedag också, så man kanske kikar förbi där en sväng :) Vad ska ni göra på valborg?

älsklingen har kommit!

Dennis kom 17.48 med tåget idag , så jag och Anna mötte upp han på stationen. Sedan for vi förbi coop där vi köpte cigg och läsk, sedan drog vi hemmåt. Jag och Dennis har sett på joey och vänner.. men nu är det slut :( Får se vad man hittar på ikväll. Kankse inte kommer uppdatera mig så mycket här ikväll.. vill bara ägna tid åt att mysa med han idag! ;) Så nu ska jag sluta skriva och gå från datan! ha en bra kväll.

då har man skor till balen!

Drog direkt efter skolan idag och köpte min klänning, sedan drog jag och pappa iväg och letade nå skor till balen. Man kan ju inte gå i tennis skor direkt, även om inte skorna kommer synas så mkt.. men de är ju lite finare med högklackat!

Köpte ett par svarta lite vanliga skor, men det spelar inte så stor roll, det är ändå bara tårna som kommer att synas. men bara så man har ett par lite finare skor än tennis skorna mina.. haha, Dessutom är det onödigt att köpa ett par jätte fina skor till balen för flera hundra kronor som man ändå bara har en kväll. Då är det ju bättre att köpa ett par som man sedan kan använda vid flera tillfällen än balen :)


Skokanonen 250kr.

SKRATTRETANDE.NU ???

HAHAHHA jag säger då bara det, JAG SKRATTAR ÅT ER! För ni två är så jävla patetiska människor! Ni anklagar och hotar folk som ni inte äns vet säkert har gjort nånting . Ni kan ju förfan ta och växa upp och sluta yttra er när ni själv inte är så jävla hederliga och har varit i den skiten själv. Ta reda på fakta först innan ni börjar snacka skit!  Jag trodde du var en normal människa, men INTE det inte ! Du säger att jag inte ska bry mig, men det är väl klart att jag bryr mig när du snackar skit om mina vänner! Jag säger då bara det, SLUTA YTTRA ER NÄR NI INTE VET ETT JÄVLA SKIT! Era patetiska jävlar.


Ursäkta språket mitt, men jag kunde inte låta bli.. HATAR när folk snackar skit! Det är bland det värsta som finns, och jag tycker fan inte att man ska yttra sig när man inte äns vet vad man snackar om !  Ursäkta mig.. :) Men ibland blir jag också arg.  Ska lugna mina nerver och se Seinfeld! Puss på er !

Glöm Cola när du är magsjuk


Coca Cola.

LONDON. Det är en myt att avslagen Coca Cola är bra för en dålig mage. I stället varnar brittiska läkare för att det kan vara farligt för barn som har ont i magen.

Läkarna menar att magsjuka ofta är tillfälligt och att sockret i läsken kan göra det värre. Läkarna rekommenderar i stället vätskeersättning som innehåller bra balans mellan salt och socker och är bra för kroppen om man inte får i sig mat, skriver Daily Mail.

/Karin Östman.


Hmm, dom påstår att det är bra och hjälper och nu säger dom nå helt annat? Brukar ni dricka avslagen cola när ni är magsjuka? Om ni gör det, Hjälper det isf? Själv har jag inte druckit avslagen cola sen ja var liten o hade magsjuka.

Text tagen från aftonbladet.se

Jag ska på balen!

Tro det eller ej, men det visade sig idag att jag ska gå på balen! Hade inga som helst planer på att gå på balen eftersom det är så dyrt och så trodde jag att ja inte skulle ha någon att gå med. Men imorse så fick ja ett sms av pappa där han frågade om jag skulle ha någon balklänning. och jag skrev ju såklart "vet inte, jag ska ju typ inte gå på balen, det är så dyrt". då skrev han att det är ju klart att jag ska gå på balen ! Han & mamma ska dela på kostnaderna!

Så då var det bara att rusa på stan efter skolan idag med Mimmi och kolla efter balklänningar i sista minut. och jag hittade två stycken av samma modell fast i olika färger som var skit fina båda två. Men jag vet inte vilken färg jag ska ha ännu.. så jag la undan båda två. Jag ska sova på saken inatt , och imorrn ska jag köpa en av dom!



då var de måndag igen

Godmorgon! sitter här och dricker mitt morgon kaffe, gott som fan! Vaknade kl 9 idag och var helt pigg, men så somnade jag om till 10 :) och här sitter jag nu, ska snart börja fixa till mig inför skolan. Börjar 12.30 ! Skönt ;) Men ska dricka mitt kaffe nu o sen fixa mig.

Film tips!

Här kommer ett film tips ! Som sagt så älskar jag gamla filmer från 80talet, det finns nästan inge bättre filmer ! :) Så jag tänkte tipsa er om en riktigt rolig film från 1988. Har ni inte sett den, så SE DEN! :) En helt klart sevärd film med Tom Hanks.



Handling: Josh vill bli vuxen och önskar sig detta av en spåmaskin på ett nöjesfält.
Morgonen därpå vaknar han upp med en 35-årings kropp.
Men Josh är fortfarande samma 12-årige pojke innanför den åldrade utsidan.
Nu måste han lära sig att leva i de vuxnas värld.

uttråkad?

Godkväll allihopa! Kom hem för ett litet tag sen.. gick förbi Mimmi ett tag :) Vi skulle kolla efter lite 60-70 tals kläder till min teater som ska ha premiär nu i maj. Så det är ganska panik nu med kläderna ! haha och några skor har jag inte heller hittat ännu.. Det löser sig nog.

Sitter här och har otroligt tråkigt.. vet inte vad jag ska hitta på eller nå. Jag sitter även och lyssnar på Kent's låt.. Den är som skön på nå sätt. Dessutom är den från friends reklamen! haha.

Kent - på drift




Fick föresten en parfym av mimmi som luktar skit gott ! Det är ingen dyr parfym eller så , men den går typ inte att köpa längre så jag vart jätte glad ! För den luktar verkligen gott.

Köpte föresten Brun utan sol i fredags, vet dock inte om den är bra ännu, för jag har inte hunnit se något resultat direkt. Stoppade på mig lite i fredags och så idag efter jag duschat, men vi får väl se om man blir nå brun eller inte :) haha , gillar inte brun utan sol, resultatet brukar oftast bli orange o fläckigt på dom som använder de.. och så är det skönare att sola. men det blir så dyrt i längden och så är de ju inge bra för kroppen. Men vi får väl se om det här är bra !


Leva fattigt i sommar?

Jag börjar nästan tro att jag måste leva fattigt i sommar. Inga pengar alls kommer man att ha, studiebidraget försvinner ju när man slutar skolan & underhållsbidraget får man bara så länge man går skola.. så även det kommer att upphöra! Jag har sökt en massa jobb, men har inte fått nå svar från nått utav jobben.. Så det kanske blir så att man får leva fattigt i sommar? :( Vet inte vars man mer kan söka jobb än dom jag redan sökt till ? Hoff.. har sökt så många så jag minns inte ens vad för jobb jag sökt.. haha

Quality Hotell + Anna Skipper.

Jag har tillbringat helgen på Quality hotell :) Tommy och Denna kom hit i fredags med bil och så checkade tommy in på hotellet. Så vi har varit där hela helgen så jag har inte hunnit uppdatera mig nå här. Men här kommer iaf lite av bilderna från helgen :)





Jag med nygjorda ljusa slingor! (syns kanske inte så bra på bilden..)


Denna o tommy härjar ;D haha


Vi tar en grogg på Invit. :)


Jag och älsklingen i bilen :)


Jag och anna :)


NÄMEN TITTA VEM VI TRÄFFADE PÅ INVIT ? ingen annan än ANNA SKIPPER. haha Vi var tvunga att fota oss med hon.. Lägg märke till att hon gör samma min på varenda bild.




Hotell korridoren! :) haha jag bara ÄLSKAR hotell, det är så jävla mysigt på nå sätt..


tävling!



Jag är med och tävlar om den här produkten! För att tävla du med, klicka på bilden !

fredag

Hej allihopa ! Har just blivit klar med mina ljusa slingor åså har ja duschat o torkat håret. Resultatet på slingorna vart väl inte det bästa.. men det har sett värre ut ! haha, lägger ut en bild sen :)

Sitter här med anna nu och väntar på att Tommy och Denna ska komma fram till luleå nångång. Dom är ju så otroligt sega.. ska ringa dom nu och höra vars dom är. sedan blir det nog utgång eller nå :)

pics


Har tråkigt.. ska ta bussen 9.18 till skolan ! yey.. tråkigt. haha ska surpla upp mitt kaffe nu

Fredag morgon

Nämen godmorgon! :)

Det visade sig att jag började 9.50 idag.. hade totalt glömt bort det .. haha hur fan kan man glömma bort en sovmorgon när det är de som får mig att orka me skolan ?? haha jadu. Här sitter jag iaf, fixad o klar inför skolan. Kommer bli en lång dag idag. Vi ska gå över idag, och ha teater rep från 14.00-16.00, så jag är inte hemma förens senare :) och då kanske jag knallar förbi coop på engång och hämtar ut mina skor ! Vi ser ju om jag hinner. Men nu ska jag fördriva tiden med att lyssna lite musik och eventuellt kika om de finns nå gott att ääta.        Ha en jättebra dag allihop! :)






Ny header! + ett filmtips!

haha jag vet inte hur jag ska ha min header.. egentligen vill jag ändra HELA bloggdesignen, men jag har inte photoshop eller nå liknande program, så det går inge vidare. Men jag trivdes inte med den headern ja hade nyss.. den var som så tom och tråkig på nå sätt. Inte för att den här kanske är så mkt finare, men den får duga ett tag framöver tills jag kommit på hur jag vill ha min design.


Såg en film igår kväll på tv4 Film som hette "Sliver". Fast jag somnade i slutet på den så nu får jag aldrig veta hur den slutade..eller vem som var mördaren!? :(  Men den var bra och rätt spännande iaf. Rekommenderar den till er som gillar lite äldre filmer med lite stil.


Handling:
En ung framgångsrik företagskvinna, Carly Norris (Sharon Stone), skaffar sig en lägenhet i en lyxig skyskrapa i New York men får snart veta att den tidigare hyresgästen föll från balkongen och dog under mystiska omständigheter. Hennes grannar möter samma mystiska öde, en efter en och Carly börjar misstänka att mördaren finns i huset. Kan det vara den mystiske författaren Jack (Tom Berenger) eller hennes nyfikne hyresvärd Zeke (William Baldwin) som hon har inlett en kärleksaffär med?

Text hämtad från google.se

kolla vad posten har kommit med

Jag är så glad ! fick en försändelse att mina skor som jag beställt nu är på posten, jag ska hämta ut dom imorgon om jag får pengar, vilket jag hoppas på! Snacka om glad jag är, äntligen har man ett par Gladiatorsandaler !! :D


GLAD JA ÄR! Hoppas bara dom passar .



Eftersom solen har börjat titta fram så behövde jag inte ha ngn tjock tröja! Så jävla skönt det känns att kunna klä sig i enbart tshirt/linne och sen skinnjacka. Jag är så trött på att klä mig i en massa kläder hela tiden :S jag vill gå i linne, shorts och kjol!  Har min fina tshirt med en katt på, som kanske inte syns på bilden.. men den är skit söt iaf. haha var därför jag köpte den..

Påsken i Toulpukka!

Här kommer det lite bilder från påsken i Dennis stuga! Fick bilderna idag som Johanna tog, men det blev nå fel när hon sparade dom så dom kanske är lite små o suddiga. men det får duga!



Jag, Dennis, Johanna och Tommy på skoter tur i skogen! ;D


Vi igen. HAHA söt Johanna är. och jag ser ut som en terrorist eller nå.


Vi på pimpel tävling! Vann dock inget.. men de var ändå kul! :)


Tittut! Här är jag !


Jag och älsklingen ;)


Här hade dom tvingat alla oss barn att lasta ved ! haha men lika glada var vi för det ;)


Vi igen! :) Vilken härlig helg det var ;D


Dennis pappa och alla vi barnen i skogen! haha


Jag älskar dig dennis ! (tommy i bakgrunden)

Nu blir det plugg !

Japps, jag hade som tänkt lägga mig o läsa sidorna som vi fått i läxa på filmkunskapen.. LIte tråkigt när det är så fint väder, men man måste ju fixa skolan också nu när det är sista året ! :)

Har försökt övertala Dennis att komma till mig idag, men det verkar inte gå att få kontakt med han.. tåget går om ca 20 min ungefär, och han bara svamlar runt och går iväg från msn hela tiden.. så han verkar inte vara så sugen på att komma. Men jag orkar inte tjata nåmer, han kommer väl när han börjar sakna mig :) . Men nu blir det plugg! :/

Vilket väder!

Just nu känns det verkligen som att sommaren är påväg ! var så varmt så jag kunde ta på min skinnjacka och solbrillor , känns verkligen härligt nu när solen börjar titta fram. Knallade till och med hem från skolan i det fina vädret ist för att åka buss. Det är mycket skönare att promenera i solen!

Påvägen hem så kikade jag förbi mormor, där mamma och moster var o hälsade på. Vi satt o stekte i solen ett tag och pratade lite, sedan knallade jag hemmåt.


Moster och mamma steker i solen! haha




Har man tråkigt så har man.. haha


Våran teatergrupp är föresten med i tidningen idag ! I nsd och kuriren, fast vi är med i en extra bilaga/tidning som följer med. :) Först är det en bild på hela gruppen, sedan en bild på mig och ellen, och sen en på ellen och en av våra lärare Björn. Var lite kul att man kom med på en bild, eftersom dom fotade rätt många under våran repetion. ;)

Morgon!

Godmorgon! Jag tror det är första gången det här året som jag är uppe vid 7 tiden sen jag började 3an.. haha :) känner mig ju duktig. Men jag vaknade av att tvn började låta jätte högt och så hade jag somnat fel väg i sängen... haha så då var jag tvungen att stiga upp o stänga av tvn. Så nu Sitter ja o dricker en kopp kaffe och ska strax börja fixa mig.. men vi hörs sen ! måste skynda mig nu.

vad nu då?

Jag vet inte varför eller nå.. men plötsligt så vart jag bara sjukt nere, helt deprimerad, men varför? Har suttit och kollat igenom gamla inlägg på bilddagboken, kan det ha nå med det att göra? hmm.. jag kanske bara är trött. Ska nog lägga mig o se tv nu och hoppas på att det försvinner. Palla deppa!

solglasögon?

Vad ska man ha för solglasögon i sommar då? Vad är snyggt och inte snyggt? Runda, hjärtformade eller pilotbrillor?? Finns så många olika snygga modeller. Själv gillar jag dom svarta runda näst längst ner.


Bild hämtad från google.se

sköldpaddan blir rädd

Hittade en gammal video på youtube som jag och en polare hade lagt ut för länge, länge sen. haha Vi tar kort på Annas sköldpadda som blir rädd för blixten.. stackarn.


22 april

Hej igen!

Har duschat och käkat lite nyss.. så nu är jag proppmätt! usch.. haha :) Jag gick ut och tog mig en promenad på 50min, känner mig duktig. Man måste ju börja röra på sig nu när solen tittar fram!  Så nu har jag lite ont i benen och rumpan.. haha det är ju bra ! då vet jag att jag har gjort nån nytta iaf. Men skönt var det ! Kanske smyger mig ut på en till promenad senare om jag inte blir för trött. Man sover så gott efter man vart ute och rört på sig.



Våran söta katt Baltazar! <3 :) var tvungen , han är så sööt.



home, sweet home

Nu är man hemma igen, vi repade bara till 16.20 ungefär, för sen vart jag för övertrött och började garva hela tiden. Dessutom vart dom andra också trötta, så vi gav upp för dagen :) och nu sitter jag här och dricker kaffe! Gott. Ska snart öppna min cola också ;)


Ni får tjuvkika på en bild från repetionen ;)




HAHA här kommer dagens bästa :

När vi skulle repa i aulan så kommer några lärare och stör och säger att dom måste låna salen ett tag. Då går vi i teatergruppen till stilla rummet ist (nått kristet rum) och tänkte repa därinne. Men det luktade förjävligt och alla ville öppna fönstrerna, men dom hade spikat igen skiten så dom går inte att öppna nåmer..

Då säger jag: Undra varför dom har gjort sådär så man inte kan öppna fönstrerna nåmer?
Fanny: Det är ju för alla emo's, du vet.. dom kan ju hoppa..

Jag glömde skriva att vi INTE  har något emot emo's, är bara det att när man går estetiska så blir man kallad för "estet" och "emo"  ingen aning om varför men.. jag tar då inte illa upp, är STOLT ESTET haha , ngn klagade så jag tänkte bara lägga till de ;) haha

i skolan

Hejhej! Sitter i skolan nu.. har Arl. Har just fixat klart både min projektrapport och arl rapporten.. nu ska jag bara skriva ut dom och lämna in! sedan är det klart ! ;) Nöjd jag är. Hoppas bara att det duger.

Blir nog kvar i skolan ganska sent idag, ska ha teater rep idag också från 14.00-17.00 mest troligt. Så vi syns när jag kommer hem , ska skriva ut de där nu och lämna in! :) hej svejs



Min projektrapport ;)

dags för sängen..

Japp! nu blir det sängen, ska lägga mig och se film eller tv tills jag somnar :) för imorrn ska man upp tidigt igen och har dessutom en lång dag framför mig. Jobbigt. Men sovgott allihop, och puss till min underbara Dennis ! Godnatt.

-



Jag klickade runt mellan bloggar och fann då detta ! Tyckte det kunde vara lite kul så jag anmälde mig till det. Vill ni också anmäla er eller rösta på mig i veckans blogg hos michaela så är det bara att gå in här så kommer du till hennes blogg där du kan anmäla dig! :)

♥ varmchoklad ♥

Gjorde en kopp varm oboy/choklad för ett lite tag sen. Det är så otroligt gott så jag har lyckats bli beroende. Nu ska jag läsa lite bloggar och bara njuta av oboyen!


glada nyheter!

Kollade min mejl nyss och fick denna goda nyhet:



Mina skor som jag har beställt kommer mest troligt !! Glad jag blir! ;)





Men nu ska jag titta efter jobb! :)

victoriasfashion

Besökte http://victoriasfashion.blogg.se idag och såg att man kunde vinna en design, och jag tänkte pröva att vara med i tävlingen, nog fast jag säkert inte ens har en chans bland alla som vill vinna :) Men det skadar aldrig att testa !

Kom föresten hem från min promenad för ett tag sen, tanken var att jag skulle köpa cigg på shell.. men när jag kom dit så krånglade kortet som vanligt ! Så jag stod där i en kvart och försökte med kortet, men det är ju helt värdelöst! Så jag fick knalla till coop och ta ut pengar för att sedan köpa cigg där. haha allt det besväret för lite cigg..


åt helvete med tandtråd!!

Nä nu slutar jag att använda tandtråd ! det bara flyger tandflisor när jag använder det !!!!!!!!! det här var då SISTA gången i mitt liv som jag använder tandtråd!! ÅT HELVETE med ÄCKEL tandtråd, det är inte bra för nå.. !! KUL , nu får man gå med glugg mellan tänderna och se ut som en jävla Kanin, och att gå till tandläkaren kostar en förmögenhet,  TOPPEN!
Nä nu måste jag gå en promenad och lugna ner mig...

HATA TANDTRÅD.

Kaffe + vänner

Har just gjort en god kopp kaffe! Blir att avnjuta den medans jag kollar på vänner som börjar 18.55 på kanal 5! och efter det ska jag vara hurtig och gå en promenad !  återkommer senare ♥  Många pussar till min Dennis !


bilder från i helgen!

Tänkte lägga in lite bilder som vi tog i helgen när vi var på Heroes :) En riktigt trevlig kväll med kärlekssnack som tema! haha




Robin & Dennis :)


I love you darling ;)


Allihopa på bild :)

hahahahha

Jag läste just kissies blogg, och hon är ju helt dum! Hon säger i sin videoblogg att hon ska köpa ut snus/cigg till minderåriga ! haha, fattar hon inte att det är olagligt? och dessutom grymt korkat att lägga ut det sådär. Det är ju som att hon erkännt ett brott ! ungefär som att jag skulle skriva i min blogg: "nu ska jag se en film som jag laddat ner" . lite osmart, eller vad säger ni?

Till dig !



Du är den enda för mig, hoppas du vet det!

jag svälter

Jag vill ha mat nu! Börjar bli grymt hungrig..


Älsklingens brills, vad tycks? haha så heta!

rösta gärna här till vänster :)

då var man klar med pluggandet!

Äntligen! Det gick fortare än jag trodde.. hoppas verkligen att det duger bara! Men det får det fan ta och göra, annars blir jag less ;) haha. Men men.. Jag håller på kolla efter jobb just nu, börjar verkligen få panik nu! Vad ska man göra efter skolan om man inte har något jobb? Jag har inte heller sökt in till någon teater högskola.. tänkte typ chilla ett år innan jag söker in. Är så grymt skol less nu så jag orkar inte plugga nåmera.. Så nu är det bara att söka jobb så man kan överleva förfan, så det är bara att söka jobb som en tok. Jag har sökt några jobb redan.. haha men har inte fått nå svar men jag hoppas jag får det snart ! Tills dess är det bara att söka vidare. Önska mig lycka till!



21 april

Hej ! Kom hem från skolan för ett litet tag sen. har just gjort kaffe och nu sitter jag här vid datan och tar de lugnt. :) Ska snart börja skriva på mitt Arl arbete, sedan blir det ett arbete om nätdejting.. haha ska försöka fixa klart det idag, sen får jag se vad som händer :)

Hemma igen!

Då var man hemma igen från teater repetionen! Gick faktiskt rätt så bra, jag måste bara få in mina repliker i skallen så dom sitter, det är så jobbigt att springa runt med dom där jävla papprerna. Malin råkade faktiskt träffa Fanny i ögat med sina idag, se dom är bara till besvär! haha, men jag fixar nog det innan premiären.

Men nu tror jag att det blir att ta sig en kopp te eller varm choklad, hmm.. vad tkr ni jag ska ta? Sedan blir det att se Ballar av stål som börjar 21.55 på kanal 5 och efter det börjar Seinfeld. Så nu måste jag tvätta bort sminket, fixa te/choklad innan det börjar. puss&kram :) ♥

 

teater rep ikväll då!

Fick just ett samtal av Malin. Vi ska repa ikväll med teatern kl 18.30.. vilket är snart ! så det är bara att börja göra sig iordning och sen ta bussen till stan. Vi får se när jag kommer hem, har ingen aning om hur länge det håller på.. men så sent blir det nog inte ;) Vi hörs sen

Förstora solbrillor?

Min kille tycker verkligen inte om mina solglasögon, han tycker att dom är förstora.. och jag vet inte, dom kanske är det? Men förra sommaren fanns det bara sånna, för då var dom poppis!

Är dom verkligen förstora??





Dom kanske är det.. ? hmm.. Är dom det?? Ge mig ett svar !! Snälla..

Får väl kolla efter ett par nya i sommar då ;) haha



Är dom här också lika stora och fula eller?



sommarskor!

Hittade ett par gladiator sandaler, ska man beställa eller inte? 299kr Nelly.com. Kan vara sista chansen, om dom äns finns kvar vill säga.. Tror jag beställer.. får pengar på torsdag så! Svarta eller bruna? Dom på bilden är bruna.




Hade även velat ha ett par sånna här, enkla och bra till stranden! ;D




rastlös!

Ska ta mig en promenad nu, bränna lite fett osv..  Ohjaa.

>> bra matvanor

Det här sägs vara bra att äta om man satsar på att gå ner i vikt och må bra.

   1. Hallon
   2. Rädisor
   3. Chili
   4. Kanel
   5. Ingefära
   6. Vitlök
   7. Lax
   8. Kokos
   9. Vattenmelon
  10. Te (helst grön)
  11. Kaffe
  12. Senap


20 April

Hej igen! Nu har man tagit sig en dusch ! Sitter här och dricker kaffe och käkar lite frukost, frukosten består av ett äpple.. Fanns inge godare.. haha. Men men, ska snart skicka ett sms till min lärare och meddela att jag inte kommer på lektionen. Lika att jobba hemma, har inge material där för att kunna jobba ändå så. Så är det. Ska snart börja pluggandet så man hinner bli klar iår ! haha


Vars fan är sommarn?? Man blir ju seriöst deprimerad.



Inte äns lite löv syns till..



Nä nu ska man ta sig en GO snus ♥

Goodmorning!

Vaknade redan vid halv 10 imorse, men det var alldeles för tidigt så jag somnade om och vaknade för nå tag sedan. :) Kom på att jag inte behöver gå till skolan idag.. har ingen religion och jag behöver inte gå på mediakunskapen. Jag är inte klar med mitt arbete så vad ska jag dit och göra ingen nytta för? När jag kan sitta hemma och jobba klart med arbetet :) Så jag ska skicka ett sms till Jan-Ivar sedan, men nu ska jag ta en dusch och sen kaffe! pusss

nu är det film och sängen som gäller..

Godnatt på er alla, synes imorrn! ♥ Många pussar till Min Dennis ♥

Godkväll !

Sitter här i min ensamhet och är grymt uttråkad.. Funderar på att lägga mig och leta upp någon film att somna till. Men jag ids inte, känns som att jag vill passa på att vara uppe ett tag eftersom jag inte börjar förens 14.00 imorgon. HAAA! För imorrn har jag en hel del som ska göras.. ska leta upp kläder från typ 70talet? haha och så ska jag plugga i massor.. fyfan alltså.

vill ni veta en tragisk sak? Jag är beroende av oboy.. ICKE BRA



HAHAH vi pickade ut ögonen på kaninen..


- Glöm inte att ge en röst i min omröstning här till vänster !

bilder

Bjuder på två slitna bilder på mig just nu ;)





och så en bild på mig i blont hår... Börjar sakna det :( Trivs inte som brunett.. haha men man kan ju alltid färga om senare.. ska försöka vara brunett för engångs skull! lite omväxling skadar inte.




och så en bild på mig och Ellen som vi tog i fredags,


Fear And Loathing In Las Vegas

Jag såg den här filmen idag på tv4 film, för andra gången ! hahah, den är ju bara för klockren! Och ni som tycker att Johnny Depp är så snygg och underbar borde nog inte se den här filmen, för i den visar han nog inte en av sina bästa sidor ;) Så alla Johnny Depp älskare borde avstå, själv har jag aldrig sett en bättre film med Johnny Depp! ♥




Bjuder även på en film som jag och mina vänner gjorde i 1an på gymnasiet när vi var uttråkade..
Vi fick för oss att hoppa på en studsmatta, och sen när vi var klara och skulle knalla därifrån så kommer dom som bor där hem.. haha ENJOY!



NY DESIGN!

Nu har man försökt fixa o trixa lite med designen, :) Orkade inte göra så mkt, gjorde bara en ny heade, ny bakgrund och så ändrade jag lite typsnitt.. Vad tycks?? Bättre eller sämre än den förra? ♥

då var man ensam igen

Nu har Dennis farit iväg med tåget som gick 18.40. Lite tråkigt , men vi ses ju snart igen! :) Men nu tänkte jag försöka fixa min bloggdesign lite och dricka te. Ska bli smarrigt, har inte druckit te på väldigt länge. Men men, uppdaterar mig sen med ny design osv ;)

jag älskar han



En del kanske tycker att kärlek är helt jävla sämst, och visst kan det vaara det. Jag har blivit sårad och krossad så jävla många gånger så jag trodde inte att jag skulle hitta kärleken igen. Men tiden läker alla sår, eller hur? Det är helt underbart att ha en vid ens sida och ha någon att hålla om på kvällarna. Men när problem och bråk uppstår och när man blir sviken så önskar man att man aldrig blivit kär.. Men det är bättre att ha älskat och blivit sårad än att aldrig ha fått älskat alls.

idag åker älsklingen hem..

tråkigt men sant :( Undra vad man ska hitta på när han far... :/ hmm.. får se! Men ska mysa med han nu och fixa allt som ska fixas innan han far.

- jag är för snäll!

Fan, vad ska man göra? :(
vart lite knasig kväll igår, slutade inte riktigt som man hade planerat.. Jag vart sur för att stämningen vart så otroligt negativ, och jag orkar inte med negativa människor, så jag drog iväg in till stan och gick på krogen med Denna ist. Jag orkar inte slösa tid på att anpassa mig efter andra längre. Jag är för snäll, och jag ska inte behöva göra saker jag inte vill bara för att andra vill det. Nä, ska ni vara min vän ska ni acceptera mina behov och viljor också. Så är det bara!

nämeeeen..

då är det lördag igen! Var bakis som fan imorse, hoff.. orkade knappt gå upp ur sängen, fast nu mår jag bättre :) Får se vad som händer och sker ikv, om det blir en lugn kväll eller om man drar iväg nånstans`? Det är dessutom sista natten med älsklingen, så jag vill passa på att umgås med han så mycket som möjligt! <3 Kommer ju sakna min babee ! :(

Men men, åt som ett svin igår, är mätt ännu... usch, blir inge mer mat för mig på en vecka, har ätit för en hel familj nu.

då var det fredag igen

och ikväll blir det väl att ta sig nån öl hemma hos ellen med hon, denna och kanske några mer? Ja vi ser ju :) Sitter och dricker på min första öl nu och bara chillar medans Ellen sminkar sig. 

men jag tänkte lägga in lite bilder från i onsdags när vi drack hemma hos Assi.



Ida och jag ;)


Jag och Frida :)


LESTAAAA ;)


Daniel, älskling och robin :)





men nu blir det att dricka vidare och umgås med gänget, HÖRES

vad gör dig glad ?

Nånting som fick mig riktigt glad imorse var när jag loggade in på apberget.se och fick se det här :


Sånt gör en riktigt glad :) man känner sig älskad och behövd.. Jag älskar dig Dennis, jag hoppas du vet det, du är så fin och underbar. Hoppas du aldrig lämnar mig, du är min värld<3

room raiders

Hejhej!

Har legat och kollat room raiders på MTV hela morgonen, och det visas ännu.. Det är fan bra! Nästan alla program som visas på MTV är bra.. det är helt klart den bästa kanalen enligt mig. det är inte låååånga tråkiga reklamer i flera hundra år.. haha och så är deras program underhållande, och inte nå skit program som typ "TOP CHEF" eller vad fan det nu heter.. HELT ONÖDIGT program tycker jag.. Hoff.. och alla dessa reklamer som är på varenda kanal gör mig GALEN, Man sappar runt och kollar och det är REKLAM ÖVERALLT, jag hatar reklam.. fyfan ;)


Men nu måste jag kirra ihop några rapportet och sånt först innan jag kan ta det lugnt. Måste ju bli klar med allt, börjar bli panik nu :S allt ska in på måndag.. Ska passa på att försöka göra klart lite nu medans Dennis sover ;)

Godmorgon!

Vaknade halv 8 idag, fast jag tyckte det var lite väl tidigt att kliva upp, så jag somnade om till 10.30 :) Men jag är ändå trött som fan.. haha men man måste ju kliva upp tidigt, har mycket vi ska hinna göra innan vi åker med tåget.. om vi nu hinner med det... Denna sover ännu och lär inte vakna i tid heller som vanligt.. så vi får väl se om vi hinner med tåget elr inte.

goddag!

Har varit seg på uppdatera mig, men kommer göra det när jag kommer hem till luleå igen :) är hos killen i kiruna nu så det blir att man inte hinner sitta så mycket på datan, men ska försöka uppdatera mig iaf.

Men men, ikväll blir det nog att ta de lugnt eller nåå annat. får se vad man orkar hitta på ;) Far nog hem imorrn till luleå med 13.45 tåget..

back in town!

Hejhej!

det var längesen man uppdaterade sig hära.. Men jag har inte haft tid eller ork. Och så har jag varit i Dennis stuga i Toulpukka under helgen där det inte finns nå el typ :) Johanna var också där, skit kul att träffa hon också! Vi körde och åkte skoter i massor och bara myste! Super trevligt, bortsett från vissa saker :P

Men vi åkte hem idag till kiruna, så nu sitter jag och Denna hemma hos tommy och dricker nån öl och bara har det trevligt. Ska lägga in bilder från Toulpukka sen , har inte med mig data sladden nu..  Men men, nu ska jag vara lite social med gänget och bara ta det lugnt.. När jag kommer hem så blir det hård plugg i massor.. FYFAN, ser verkligen inte fram emot det.. men har man varit borta från skolan så missar man ju en massa jävla skit... Hoff, jobbigt :/ men man kan inte göra så mkt åt saken... :/ Men nu ska jag ha det trevligt !! pusskram

snart påsk

Hoppas ni alla får en trevlig påsk, för jag kommer inte att uppdatera mig såå mycket här ett tag framöver. vi får se om jag orkar..


om ca 4 timmar

..Så drar Dennis till tåget och lämnar mig.. ! :( gud vad tråkigt.. varför kan han inte vakna så man hinner umgås lite innan han ska fara?? typiskt killar säger jag då, dom gör inte annat än sover, äter och spelar.

jag kommer sakna dig,

då var det söndag

Tråkiga söndagar, varför ska söndagar alltid vara så tråkiga? Det är då allt tråkigt händer för det mesta, det är dagen innan skolan börjar, det är dagen min älskling åker hem från mig, och det är dagen då man ska lägga sig tidigt. Gud vad tråkiga söndagar är!

Igår vart det att ta det lugnt, jag och Denna låg och sov tv och åt en massa gott och bara svullade! haha, sedan knöt han fast min sjal runt ögonen så jag inte kunde se.. och så skulle jag vara i 1 timme för att se hur det är att inte kunna se nånting! och det var fan jobbigt och läskigt. Speciellt när Denna var tyst, man visste inte vars han var eller vad som skulle hända. Hahah, det var grymt obehagligt ibland.





Men men, vi får se vad som händer idag då.. Denna ligger och sover som vanligt , och våra sista timmar tillsammans blir bara mindre och mindre.. Det är så tråkigt att han ska ligga och sova med flit när han vet att han ska fara hem om nån timma. Men jag ska ju inte tvinga någon att vara med mig, så vill han sova så får han väl hellre göra det då. jag orkar inte tvinga någon att umgås med mig.

lördagen fortsätter

Sitter hemma med älsklingen och tar det lugnt. Finns ingenting att göra typ, så det blir väl att se en film eller nå snart. :) Får se om det är något bra på tv eller nå. Men nu ska jag vara lite social med pojken, puss

lördag igen

Här kommer lite av bilderna från igår :)
















ferreee tonight!

Ikväll så blir det att dricka trots allt :) Kirrade lite vin, så nu har jag invigt vinglasen med älsklingen! Ska strax ta bussen till björx och träffa Ida, frida, assi och pekka och så ska vi dricka lite vin och ha det bra ;)


mums, gott med vin. Mina nya vin glas! :D


Vi träffade också påskharen på stan! :D hahah så söt den var.

i skolan

Ja, då sitter man i skolan.. eller snarare på bibblo. Det var helt onödigt att gå på första lektionen idag, vi hade kunnat jobba hemma, men det tänkte inte jag på ! Så nu sitter jag här ensam på bibblo och magen kurrar efter mat.. Men jag har ingen att käka med så magen får ingen mat nu. haha. Ska försöka hitta på några frågor till en intervju som jag ska ha med i mitt arbete till mediakunskapen. om jag orkar vill säga..

Men idag ska jag förbi cubus efter skolan och köpa ett par skit snygga jeans, för 499kr. Har egentligen inte råd, men jag är i stort behov av nya jeans och dessutom så var det dom sista i min storlek.

Vi får se vad som händer ikväll, jag är grymt sugen på att inviga mina nya vinglas som jag köpte på ikea. Men då har jag ju inget vin, så då sket det ju sig. Vi får helt enkelt se vad som händer och sker denna fredags kväll! :) Nå ideér ?

pussskram!

Då var man brunett!!!

HAHA , jag vågade färga håret idag.. men jag struntade i att göra slingorna, det får jag göra en annan dag :) Det känns jävligt ovanligt trots att jag varit brunett flera gånger tidigare. Men jag trivs ju helt klart bättre i blont, men man måste ju göra några förändringar ibland ! VÅGA CHANSA ;) man måste våga testa på nya saker och nya färger , annars blir livet så lång tråkigt.


Före färgning, Har min färgnings tshirt på mig. haha visst är den snygg?


Medans färgen satt i, Då såg den snygg ut! :) Typ choklad brun..<3


haha vad tycks?? Blondin eller brunett? fast nu har ni inte sett så bra bilder på mig i brunt eller blont :D


Men nu ska jag nöta lite data, sedan blir det sängen! <3

godkväll på er !

Hmm, jag gav upp pluggandet, Hittade ingen fakta och kom ingenstans. Så vad är det då för idé att äns plugga när man ändå inte kan ?! Är så sjukt skol less så de finns inte ord för de.. FYFAN. När skolan slutar så blir det nog att försöka skaffa jobb och sedan kanske man pluggar vidare om ett år. ORKAR verkligen inte nu :) är sjukt less.

Men men.. Undra om man ska våga färga håret ljusbrunt med ljusa slingor imorrn?? Vad sägs? Jag gillar min nuvarande hårfärg , men har fläckit underhår så måste få bort den färgen.. och vill inte heller bleka :S orkar inte va fejk blond och se ut som nån jävla bimbo! usch säger jag bara.

piercing + dollars

Efter skolan idag så drog jag, ida, frida & mimmi iväg , ida & frida skulle pierca sig : ) Dom gjorde i naveln båda två, vart ju snyggt och gick bra. heehe och Frida märkte inte äns att han hade stuckit igenom nålen! haha Hon hade sån mjuk hud så hon kände inget typ och den gick igenom helt lätt.

Tog några bilder, fast fick ingen direkt bra bild, men det får duga! :)



Efter dom piercat sig så drog vi förbi dollars! Skulle handla lite, men fanns inte det vi ville ha. Så jag handlade hårfärg för 50kr, Ljusbrunt med slingor. Undra bara om man vågar färga.. kanske blir ikv om jag inte har nå bättre för mig! :) Jag köpte också en dricka, och sedan drog vi hemmåt igen. Sen var det dags att möta upp Dennis på tågstationen, sedan har vi vart ute och ränt, kom typ hem för ett litet tag sen.

Vi tog en sväng förbi tasty och käkade, och sedan vart det coop en runda! Handlade nå goda grejer till ikv ! :) Men nu måste jag plugga, sedan blir det film och mys pys! Ha en bra kväll.

april april !

Juste, kom på att det är första april idag, lite sent att komma på de kanske? men jag har inte blivit lurad ännu ;) men det kanske kommer.. Ska själv försöka klura ut något skämt så man kan lura någon stackars jävel!  hahah, ni ser ju om jag lyckas..

Miljögift i tandkräm

låter inte bra.. men nu är det inte det jag ska skriva om! :)

Sitter i skolan nu, har lektion men kan inte plugga för att allt mitt arbete är hemma, INTRESSANT va??  har absolut ingenting att skriva om nu.. har bara allmänt tråkigt. Men ska övningsköra efter skolan och sedan ska jag följa med ida & frida när dom piercar sig ! det blir nog nice.

RSS 2.0