I mina tankar..


Tänk när man var liten, oförstörd och oskyldig..

Tänk när man var liten och det största problemet i världen var hur man skulle lära sig klockan typ.. Nu är allt så mycket svårare, värre och sämre.

När man var liten handlade kärlek bara om pussar och att hålla handen.  Nu är det på liv och död.

När man var liten så vart man överlycklig så fort man fick en glass eller fick åka på badhuset med mamma och pappa. Nu krävs det så mycket mer för att bli lycklig..


JERRY SEINFELD KOMMER TILL SVERIGE!

http://vanpay.files.wordpress.com/2008/09/jerry_seinfeld__1_.jpg

Reklam är inte alltid dåligt. Såg nämligen en annons på spotify att Jerry Seinfeld skulle komma till Sverige i sommar! Fatta nice! Älskar serien seinfeld, den är ju så underbart rolig, haha! Och nu ska denna komiker komma till Sverige..!

Vafan, klart man vill fa dit ? Fast det är inte billigt att se gubben inte.. första parkett går nästan på 2000kr ! Men det är de nog värt? Eller?

Fatta nice det hade varit. Jag vill verkligen åka dit ! Jag vill, jag vill, jag vill!

Snart är det 2011..


Tänk vad tiden går fort ändå? Känns som att det var nyss man firade år 2000.. Hm ja, tiden går fort minsann. Och snart är man väl en gammal kratta med hängtuttar, barn och villa. Nä fyfan vad tiden går fort.. man får ju ångest?

Hojja, jag måste verkligen göra nånting av mitt liv innan det är försent! Men vad..?

Bli porrskådis
kanske?


2 bilder från helgen!


Bjuder på två bilder från helgen med brudarna! ;)

Haha, älskar den här bilden! Den är bara så nice ;)

Mina nyårslöften är bestämda!


Då har man bestämt nyårslöften! ;) Inte för att jag någonsin har hållt dom... inte ens förra årets löften, men det här året så ska jag fan hålla dom.

Det ena är att jag ska sluta röka! Eller ja, jag kommer ju inte lägga av bara sådär, men jag ska minska ner på rökningen mer och mer och tillslut sluta helt. Och går det för sig så slutar jag även snusa. Men vi börjar med rökningen! ;)

Sen så ska jag också gå ner i vikt. Jag är 20 år och slutar nu växa på längden och ämnesomsättningen blir allt sämre med åren. Så nu är det dags att ta sig i kragen på riktigt och verkligen börja ta hand om sin kropp. Jag vill inte vara en av dom där överviktiga som sitter hemma och tröstäter för att man är fet och mår dåligt över sin kropp.

Nä utan jag ska ta hand om min kropp och börja träna regelbundet! Jag tänker inte låta mina unga år gå till spillo, jag ska passa på att vara fin och fräsch medans jag fortfarande är ung ;) För sen blir man bara fulare och fulare.. haha.

Så nu hoppas jag ni håller tummarna för mig!

Min önskelista!


Julen närmar sig och självklart så önskar ju alla sig nånting i jul ;) Så här är iaf min önskelista..
Ett jobb tack! - Alla verkar få/ha ett jobb utom jag! Så snälla ge mig ett jobb..

En ny mobil. - Helst ingen touch, men det verkar ju bara finnas sånna så det får väl duga. Även fast dom är helt sjuka dom där fjollmobilerna ;)

Pengar. - Pengar kan man aldrig få nog av så det vill jag gärna ha lite mer av. Så skicka lite pengar med posten så blir jag happy. Helst sisådär 1 miljon, fast 1 miljard går också bra.

Ja, det är väl det jag är i mest behov utav. Men sen så hade ju inte en platta öl suttit fel heller, eller nya vinterdäck ;)

B*TCH

Nu jävlar ska det bloggas här! ;) Har hört från några stycken att dom saknar att läsa min underbara blogg så jag kan väl vara snäll och börja blogga igen! ;) Trots att jag har fullt upp så ska jag ändå försöka ta mig tid till bloggen för er skull. Visst är jag snäll? ;)

Då var det snart dags igen!Ja, då är det snart jul igen! Vad mysigt ;) Är det bara jag som älskar julen? Eller ja, vem kan inte älska julen? God mat, gott sällskap och en massa ljus och annat mysigt! Helt underbart ;)

Och nu är det inte många dagar kvar! ;) Längtar!

Tillbaks till skiten..


Hej!

Tänkte bara meddela att det verkar bli som att jag flyttar till min hemort igen. Alltså Luleå. Men inte själv, utan killen följer ju med såklart :) Men jag vet inte om jag är så glad över att flytta "hem" igen.. man har redan gjort allting här, man vet vem alla är och dom som engång stod en nära är nu helt främmande för en. Ingenting är sig likt rättare sagt. Så jag vet inte om det här är en så bra ide?

Men vi får väl se hur det slutar. Kan vara kul att komma närmare familjen iaf :) Äsch, nu skiter vi i det, det får gå som det går! Annars kan man ju alltid flytta igen..? ;)

Naaaw, thanks!


Sabbi om Att komma över sitt ex.:
Jag älskar dina tips hjälper mig värkligen!!!
Jag hade problem med att komma över mitt ex men han är från och med nu bortglömd.
Du och din blogg är bäst!!!!Sånt här gör en verkligen glad! ;) det är alltid roligt när folk uppskattar en och det man gör! Man känner sig liksom levande då på nå sätt. Man känner sig inte längre bortglömd.. :) Tack bruden, din kommentar värmde!


Sliten!


Hallå.

Vart lite rajtan tajtan igår så idag är man sliiten som jag vet inte vad. Hade tänkt kika lite film på voddler och sova tyyyp.. ? Är trött som fan. Fan så tråkig jag är men jag orkar faktiskt inte blogga nåmer idag. Har mycket som ska göras imorgon och dom kommande veckorna/månaderna. Har alltid fullt upp trots att jag inte har nå jobb längre..? Konstigt det där.


Ska det vara så förbannat svårt?

Ska det vara så förbannat svårt att få sig ett jävla jobb ?? Folk som inte ens är arbetsvilliga får sig ett jobb, men vi som verkligen VILL jobba och tjäna pengar får fan inga jobb. Så jävla värdelöst livet är. En del kämpar för att få sig ett jobb och kunna överleva medans andra människor bara glider igenom livet på en räkmacka.

Livet är så patetiskt o orättvist så de är inte sant.

I'm BACK!


Yes sötnosar! Inte trodde ni väl att jag hade tänkt sluta blogga helt inte? Oh nej. Självklart inte! Jag såg att jag fortfarande har några besökare som läser min blogg flitigt varje dag trots att jag inte har uppdaterat något på ett ex antal veckor.. ? ;) haha. Men nu är jag tillbaka! Har ingen aning om vad jag kommer skriva om men det ser vi ju med tiden.. :)

Uppdaterar snart igen sötnosar!

RSS 2.0