Kissie - en tjej med stake!





Jag vet att det är hur många som helst som hatar Kissie för den hon är och för allt hon gör både privat och i bloggen. Men om man tänker efter så är hon ändå rätt modig? För hur många hade egentligen vågat göra det hon gör? Hur många hade vågat visa halvnakna bilder på sig själv? Eller snackat skit om folk på bloggen och sedan stå för allting sen också? Hon säger vad hon tycker och tänker, även om det mesta är en smula överdrivet men ändå. Det finns hur många fegisar där ute som inte ens vågar visa vem dom är i ett kommentarsfält.

Det hon gör är både bra och dåligt. Hon vågar så jävla mycket och hon låter sig själv inte tryckas ner av alla elaka kommentarer och allt som hon får dras med dagligen. Hon tar emot all skit men ändå så fortsätter hon och hon ger inte upp. Det tycker jag är bra gjort av henne, för hur många hade egentligen pallat ett sånt tryck egentligen? Dom flesta hade brytit ihop av alla elaka kommentarer osv, men inte hon. Inte än iaf. Men jag påstår inte att det hon gör är bra, utan jag tycker bara det är bra gjort av henne att klara av all skit hon får ta. Men som sagt, hon är ingen ängel direkt och det vill jag inte påstå heller, men jag tycker ändå det är modigt av hon att hålla på som hon gör. Modigt, inte bra.

Även om hon inte är den bästa förebilden så tycker jag även att hon är en stark tjej som orkar dras med alla idioter som det finns här ute i världen. Hur dålig förebild hon än är så är hon ändå en modig tjej!

Kommentarer
Postat av: Tina

Jag läste i Kissies blogg för någon dag sen, läser den aldrig och bryr mig egentligen inte om henne, men det fick mig att börja tänka att allt hon har gjort för att bli "känd" är för mycket och överdrivet. Tanken är ju att hon ska föreställa en bitch när hon är "kissie" och är hur snäll som helst när hon är Alexandra? Man undrar ju lite hur mycket vett har personen baki pannbenet? Förstora brösten, trycka i gegga i läpparna och snuddar sig smal på alla bilder, personen kan inte må bra för att göra allt detta endast för pengar. Jag tycker det är sjukt och inte starkt av henne :p

2010-06-07 @ 11:34:49
URL: http://tinajosefssson.blogg.se/
Postat av: IDA BACKSTRÖM

KISSIE ÄR KING! så skön tjej alltså ;D

2010-06-07 @ 22:50:02
URL: http://idacarolinabackstrom.blogg.se/
Postat av: Louise

Men hur många i Sverige vill bli kända pga av att de kan snacka skit och klä av sig på internet inför tusentals? Jag vet att jag inte vill det i alla fall och de hoppas jag inte någon annan heller vill. Men man kan ju inte ta tjejen allt för seriöst heller, trots allt så fejkar hon de mesta hon skriver för läsarna

2010-06-07 @ 22:51:36
URL: http://betweentoworlds.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Honär överdriven! Titta bara på henne! Tror du att hon skulle våga säga saker rätt upp i ansiktet på folk? NEJ!

2010-06-07 @ 22:52:07
URL: http://robertfans.blogg.se/
Postat av: Sara

Står för allt?? snälla, hur mkt vågade hon stå för när hon va med i Bella&Tyrashow?!

2010-06-07 @ 22:53:19
URL: http://nahed.blogg.se/
Postat av: EM!

haha jag håller fullst'ndigt med den översta kommentaren

2010-06-07 @ 22:54:05
URL: http://thebillyj.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tycker att hon är väldigt modig, men också svag på ett sätt, att hon låter sig förändras av sina läsare. Att hon redigerar bilderna som hon gör, eftersom att hon inte vill visa.

Detta handlar mest om att provocera och bli känd, inte om den hon egentligen ska vara.

Först var Kissie en rollfigur och Alexandra var the real deal men nu har nästan Kissie och Alexandra blivit en person. Synd att hon dras med i det såpass mycket..

2010-06-07 @ 22:55:22
URL: http://emeliesdiktblogg.blogg.se/
Postat av: jenan

Det stämmer verkligen inte!

Hon står inte för vad hon säger, hon är mes hon gömmer sig bakom datorn, i verkligheten är hon inte lika kaxig, om hon hade varit det i verkligheten så hade hon nog inte varit vid liv just nu :P

Att visa halvnakna bilder på sig själv har inget med våglighet att göra, det är bara skämmigt hon skämmer ut sig själv är man normal så visar man inte såna bilder, man tar inte ens såna bilder.

Dessutom så photoshopar hon alla bilder, det är fult att vara så smal och sen bomber till bröst :O

Hon klarar av allt skit hon får för att hon får betalt för det, till slut kommer folk tröttna på henne för hon är så barnslig och omogen (fjortis) så hon kommer bli pank, då kommer hon inte kunna fortsätta mer. Bilden du har lagt upp på henne där är söt hon ser ut som en helt annan person men hennes personlighet gör henne så jävla ful och falsk!

2010-06-07 @ 22:58:05
URL: http://jenoo.blogg.se/
Postat av: Sannie

Jag förstår inte riktigt hur du tänker.

Visst, det är nog inte många som skulle lagt på den rollen. men hon står verkligen inte upp för sina handlingar (väldigt få).



Det är många som lägger ut utmanade bilder på sig själva... många tjejer som medverkar i erotiska filmer och lägger upp pornografiska bilder. Är det modigt? Njae...

2010-06-07 @ 22:58:27
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
Postat av: Andréa

Det är inte modigt att vara dum i huvudet :)

2010-06-07 @ 22:58:43
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Ruddi

Jag är modigare än kissie ...Jag gör som jag vill...struntar i om jg blir utskrattad och hånad ! Finns ingen skam hos mig ! Jag grejar allt, för att jag är Ruddi-ManneN !! Random videobloggar är det bästa jag vet....alltid lika kul!

2010-06-07 @ 22:59:48
URL: http://ruddibloggen.blogg.se/
Postat av: Dhanii

Jag håller med dig, men endast på ett litet hörn. Självklart är det starkt att stå emot kritik, men å andra sidan så är det ju väntat att få det också. Det är ju just det hon vill ha. Det sjuka är att Sverige har fallit för det och att hon tjänar miljonbelopp på att vara en bitch. Det är hur många bloggare som tar efter detta och jag tycker att det bara är sorligt. Kisses blogg har jag varit inne på ett tiotal ggr och det är inget som faller mig i smaken då hon inte har något särskilt att berätta, hon klangar endast ner på en massa folk eller så får man se fula bilder på henne. Plus att man vet att allt är falskt endast för att få uppmärksamhet. Nej även om jag skulle få så mycket pengar som hon tjänar på sin blogg så skulle inte jag vilja göra det hon gör.

MEN det var kul att höra några trevliga ord om henne för en gång skull =)

Love / D

2010-06-07 @ 23:02:05
URL: http://dhaniis.blogg.se/
Postat av: lucke

Håller med dig :D

2010-06-07 @ 23:02:12
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Vivian

Usch...!

Det var ingen fiin utsikt:S

I like your RSS;P

XOXO VIVI

2010-06-07 @ 23:02:34
URL: http://viviankoohnavard.blogg.se/
Postat av: Tanya

Jag håller med dig faktiskt, jag har alltid tyyckt att kissie e rolig! okay ibland överdriver hon men hon är en skön stark tjej!

++ hon har sakt 1000 gånger att hon skojar på bloggen bara, folk förstår aldrig eftersom dom e så tröga.

2010-06-07 @ 23:03:46
URL: http://taanii.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag tycker att Kissie är skitrolig! Jag utgår från att hon har självdistans och är sjukt medveten om att hennes image är pinsam och provokativ. Men hon vidhåller alltid den för att det är just en image. Jag skrattar och skäms om vartannat när jag läser hennes blogg - tycker att hennes image är hur kul som helst :P

2010-06-07 @ 23:04:39
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: EMS - 17år och sambo

Håller helt och klart med dig!

Och även om folk säger att hon inte stod för vad on tyckte i B&T show så tyckte jag hon gjorde det!

Hon gjorde sitt bästa med tanke på alla nedtryckningar från både bella & Tyra.

Kissie är en stark och modig tjej..

Men frågan är hur bra alexandra mår?

2010-06-07 @ 23:05:00
URL: http://ems.blogg.se/
Postat av: Anna

jag tycker det är många små "bimbos" som visar sig halvnakna på bloggar. Är hon mer "modig" bara för att hon visar sina bröst? ;)

2010-06-07 @ 23:05:28
URL: http://amkd.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nja skulle inte påstå att hon står för det hon säger... Hon skriver vad hon vill för att va elak och sedan skyller hon på karaktären Kissie...

2010-06-07 @ 23:07:06
Postat av: LISA [lising.blogg.se]

Fast vi vet inte egentligen hur hon tar kommentarerna :) hon kanske bölar ut hemma eller inför hennes kompisar, bara det att hon inte visar det för oss. Jag tycker bara hon är sorglig. Att man går så långt och gör något dåligt för att bli känd.. Då har det gått för långt tycker jag.

2010-06-07 @ 23:08:31
URL: http://lising.blogg.se/
Postat av: therese

Snygg blogg. Jag har frågestund i min blogg, om du vill fråga nått så är det fritt fram :)

2010-06-07 @ 23:08:51
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: Linda

Är hon en stark tjej tycker du?! Jag tycker att hon har sånär inpå psykopatiska drag och hon går alldeles för långt. Vart FAN är hon modig och vad har hon förtjänat för att bli uppmuntrat. Sjuk tanke.

2010-06-07 @ 23:09:39
URL: http://dingiraff.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag håller fullständligt med dig. Det var allt jag hade att säga och folk som säger emot är helt jävla dumma i huvudet. De kanske ska börja stå lite för sig själva också och förstå att om de nu tycker att kissie är så jävla sämst som de nu säger så bör de fan inte ens läsa hennes blogg. Men det är något som de inte har förstått än. :)

Och som sagt, det är MODIGT det hon gör, inte bra. Behövde bara förtyda det lite.

2010-06-07 @ 23:10:02
URL: http://iceconic.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

Alltså va? Förlåt men sen när står Alexandra för det hon skrivit?? Whenever folk frågar henne om det hon skrivit, blir hon ju tyst som en mus eller försöker vända på det hon sagt/ skrivit. Och lovar att hon plastikopererar sig för att kritiken biter på henne.



Ledsen men att vara modig är inte att sitta tryggt gömd bakom en datorskärm och hänga ut folk/mobba/ ge fel ideal till unga tjejer som inte fattar att hon bara provocerar, inför 150 000 människor, det kallas att vara elak och kändiskåt. Hon gör allt för att synas, det är inte modigt, det är patetiskt..



Inget dåligt mot dig alls, ta inte illa upp. Håller bara inte med dig i din åsikt.



2010-06-07 @ 23:15:51
URL: http://meandmymusic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håler dock inte med dig. Modig skulle jag inte kalla henne, mer att hon behöver uppmerksamhet och lägger upp halvnakna bilder sen hon fick sina tuttar. Sure, de är "modigt" att stå för de hon säger med allt de andra ? Hela hennes blogg går ut på att skryta. "Mina skor för 7000 är sönder" min tröja kostar 4000" lalalal, hon ä'r bara patetisk. Hon ser bara värre och värre ut efter varje operation hon gör.. tycker synd om kvinnan.

2010-06-07 @ 23:16:20
URL: http://rebeccawattjersson.blogg.se/
Postat av: Jacqueline - 18 år och blivande mami

Jag håller med dig. Jag har aldrig läst hennes blogg eller någon av de största bloggerskor men ändå får man höra om dem och olika åsikter.

Kanske ska jag gå in och läsa innan jag säger något? Nej, är så stolt över att aldrig ha lyckats ta mig in på deras sidor.



Men därpå, av alla åsikter jag hört om denna "Kissie" så kan man ju ändå beundra bruden lite, JAG BEUNDRAR INTE det hon gör. Tycker inte en mogen kvinna ska bete sig sådär. Kanske inte är hon mogen än? Det bestämmer ingen och den som säger "hon är så jävla omogen" sitter och idiotförklarar sig själv och då kan man säga "spegel spegel spegel" pga ett så barnsligt kommentar.



Det jag vill säga är att jag beundrar att hon står för det hon gör och säger. Många kan se det som att hon söker efter bekräftelse eller uppmärksamhet. Nej, ren avundsjuka är det för alla som sitter dagligen och irriterar sig på henne. Bara för att hon vågar och försätter våga! Kanske tycker en person att det hon gör är helt idiotiskt? Gör inte det själv då! Det kanske inte gör dig lycklig men det gör henne lycklig.

Hatar att vissa verkligen måste lägga sig i andras liv, acceptera att det finns tusentals olika personer i världen bara. Är det för svårt för att låta bli? Sök då hjälp.



Heja kissie för den hon nu är!

2010-06-07 @ 23:18:28
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: Bi

Hon har själv valt att leva i den "roll" som "kissie". Hon uppför sig omoget och det finns inte nånstans hon är modig eller stark. hon trycker ner på andra människor och snackar bara en massa bullshit och tjänar pengar på det, det är en sjuk roll... Det är bara att titta på när hon blir ställd mot väggen!? vadå stake?!.. Hon nekar ju massa grejer, och hon är fruktansvärt pinsam människa. Hon skriver för att provosera, och hon lyckas ju uppenbarligen bra.. och en förebild för små fjortisar, stackars barn!

Nej usch och Fyy, bara pinsamt som sagt.. Och tänk så mycket människor som jobbar och sliter som as för liten lön här i sverige, och hon tjänar pengar på att spela dum i huvudet?! haha, hela grejen är så SJUK..



/B

2010-06-07 @ 23:18:51
URL: http://morberg.blogg.se/
Postat av: BRÖMZ

FÖR ATT HON KANSKE FÅR PENGAR FÖR DET?!



2010-06-07 @ 23:20:19
URL: http://brumz.blogg.se/
Postat av: Caroline

Absolut! Kissie är verkligen en modig tjej.. Bloggvärlden är så full av fega fjoller som inte vågar stå för vad de gör och säger. Nu följer inte jag Kissies blogg, har bara hört talas om henne och hur mycket folk avskyr henne för allt hon gör. Men so what? Finns det någon felfri människa här ute?? Tell me!! Utan Kissie hade mupparna inte haft ett skit att göra på dagarna. Kram/C

2010-06-07 @ 23:21:51
URL: http://tjarro.blogg.se/
Postat av: Alexandra ♡

har hon inte blivit diagnotiserad med schitzofreni har hon ingen rätt att skylla alla elaka saker hon skriver på att hon inte egentligen är så utan att "det bara är kissie" :)

2010-06-07 @ 23:22:31
URL: http://allosblogg.blogg.se/
Postat av: sanni

herre gud, hela hon e ond! ja hon e sååå modig att hänga ut folk bland 100.000 personer, helt OSKYLDIGA FOLK OCH DU KALLAR HENNE MODIG, du e nog dum i huvet

2010-06-07 @ 23:23:27
URL: http://sistersjs.blogg.se/
Postat av: alexandra

modigt att visa upp sig halvnaken & HELREDIGERAD? jo visst.. dessutom, står för det hon släpper ur sig ur sin fula käft? NEJ! det är fan det sista hon gör.

2010-06-07 @ 23:24:48
URL: http://theironyofalex.blogg.se/
Postat av: HANNAH HALE

Modigt? Det finns väl en anledning till att ingen beter sig som kissie, det är skillnad mellan modig och dum i huvudet.

2010-06-07 @ 23:25:01
URL: http://hannahhale.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag har faktiskt tänkt på samma sak, jag tycker hon är modig. Jag tycker du har helt rätt i allt du säger. Hon är modig. Hon får stå ut med alla elaka kommentarer av folk som inte våga stå för de. Vill man ha Sveriges största blogg måste man väl göra sånt hon gör? Jag menar vill 150 000 läsa om en vanlig medelklasstjej som inte gör dessa saker hon gör? jag tror inte de. Även fast en hel del av dom som kommenterar kissies blogg inte fattar att dom bidrar till att hon har Sveriges största blogg :)

2010-06-07 @ 23:25:03
URL: http://sweetncozy.blogg.se/
Postat av: Angel

Kan hålla med till viss del men att hon står för det?icke nåt jag märkt direkt.Hon fegar mest hela tiden.

2010-06-07 @ 23:27:13
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Barbienadja

Håller med om att hon är modig, men jag gillar inte när hon hänger ut folk, det är bara elakt.

2010-06-07 @ 23:28:06
URL: http://nadjas.se
Postat av: Jessica

Jag tycker verkligen inte hon är modig. Modig är t.ex. att stå för det man gör = konsekvenser utav handlingar. Det gör INTE Kissie.

2010-06-07 @ 23:29:28
URL: http://qes.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tjäna pengar på din blogg ; )

gå in på min och sedan in på "tjäna pengar på din hemsida" man tjänar fett med cash kan jag lova..



kramar..

http://jennymahler.blogg.se

2010-06-07 @ 23:30:07
URL: http://jennymahler.blogg.se/
Postat av: Sandra af Munkakvarn

Det behövs inte mycket kurage för att vara elak mot folk. Impad hade jag blivit om hon hade stått för något vettigt och vart ett stöd för människor. En tvättäkta nolla om man frågar mig.

2010-06-07 @ 23:30:30
URL: http://munkakvarn.blogg.se/
Postat av: Linda

Hon står inte alls för vad hon säger. Konfrontera henne IRL på stan och tro mig, hon vägrar ta diskussionen och går därifrån med svansen mellan benen. Hon är skit blyg IRL och säger knappt ett ord! (jag har provat för hon hängde ut mig förra året och jag såg henne på stan så jag prova att ta upp hennes skitsnack om mig).



Hon är inte ett dugg modig. Hur många personer ser man inte dagligen lägga ut halvnakna bilder på sig själva? Dessie, utvikningsmodeller, små fjortisbloggare som visar tuttarna i nya BH'n osv. Varför är just Kissie modig för det?

2010-06-07 @ 23:33:22
Postat av: Micaela

Hon är inte stark på något sätt. Hon ljuger i sin blogg så in i helvete. Hon trycker ner andra för att själv verka bättre och hon läser inte ens alla dumma kommentarer för det gör något åt henne och raderar!

2010-06-07 @ 23:42:09
URL: http://specialorders.blogg.se/
Postat av: elin

lite dumt bara att hon har opererat sig så mycket och redigerar sina bilder så hon ser ut som en tandpetare.. jag undrar hur hon mår inombords.. stackarn.. :/

2010-06-07 @ 23:44:50
URL: http://glitterist.blogg.se/
Postat av: Mother, Married & Twenty

På vilket sätt är det modigt att skylla allt negativt och alla sina provocerande åsikter på ett alter ego? Är det att stå för vad man tycker? Det behövs inte mycket brain för att kasta ur sig skit om folk så - Knappast. Hon gör det hon gör för att hon tjänar pengar på det helt enkelt. Och är det inte lite märkligt att det är just de som anses ha perfekta kroppar som vågar visa upp sig också? Hon hade ju knappast lagt ner samma slit för att få barbiekroppen om inte visa upp den vore just tanken.

2010-06-07 @ 23:48:37
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Linnéa

hon är inte modig, hon är omogen och förstör bara för sig själv.

2010-06-07 @ 23:49:28
URL: http://sextiofemkilo.blogg.se/
Postat av: ellen

Fast jag tycker inte alls hon vågar stå för vad hon skriver. När hon blir kallad till sånna där nyhetsprogramm t.ex så säger hon att hon ska komma, men sen gör hon inte det. Jag tror INTE hon vågar stå för vad hon skriver, för då skulle hon vågat säga det face to face till dom personerna och eller i t.ex nyhetsprogram och sånt.

2010-06-07 @ 23:51:23
URL: http://ellenellenn.blogg.se/
Postat av: Annica

Skojar du? Hur kan du kalla henne modig? Vad är det som är modigt med att hänga ut och såra människor bakom en dataskärm? Verkligen inget att sträva efter. Det är bra att man har åsikter, men att snacka skit om någon är väl ingen åsikt? Sånt ska man fan hålla för sig själv.

Sen att hon står för det? Ehm, varje gång någon konfronterar henne så skyller hon ju på att det är "Kissie" och inte Alexandra som tycker det. Som om Kissie kommer och tar över hennes kropp och tvingar henne skriva massa strunt?

Sen hennes bilder, jaa alla skulle väll kunna lägga ut nakna bilder på sig själv men vissa har VETT nog att inte göra det.

2010-06-07 @ 23:52:57
URL: http://yamaica.blogg.se/
Postat av: von Erran

Modigt... ja kallar de dumdristig.

2010-06-07 @ 23:53:25
URL: http://vonerran.blogg.se/
Postat av: Karl MANLIG LIVSSTIL

Vilka lökar.

2010-06-07 @ 23:53:45
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://mariapettersson.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment



Va jätte gärna med o tävla, enkla tävlingsregler :D

2010-06-07 @ 23:54:32
Postat av: Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

modig är det rätta ordet ?



va tycker du om dagensoutfit snuygging?

2010-06-07 @ 23:56:24
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: Millis

Tycker det inte är något att sträva efter att visa halvnakna bilder och snacka skit. Det är inte "modigt" enligt mig. Då är jag hellre modig på andra sätt.

2010-06-07 @ 23:57:28
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: Ida

Modig? Inte riktigt. Det hon gör är hon skriver och säger precis vad hon vill, utan respekt för hur andra människor känner. Visserligen kan jag hålla med om att det är modigt att stå för sina åsikter och säga vad man tycker, även om det inte alltid är det bästa för situationen. För trots allt, att stå upp för sig själv är starkt.



Detta är exakt vad Kissie inte gör. Vad hon gör är samma sak som resten av oss gjorde i femårsåldern; hon skyller allt på din låtsaskompis. Skillnaden är att en femåring skyller på sin låtsaskompis Mattias när han har sönder en lampa. Alexandra skyller på Kissie närhelst hon hamnar i en position där hon måste stå till svars för sina handlingar. Det är svagt och hänsynslöst och Alexandra är detsamma.

2010-06-07 @ 23:58:39
Postat av: Emma

Modig? Verkligen inte. Hon gömmer sig bakom profilen " kissie" och står inte alls för vad hon säger. Händer något skyller hon på " kissie " och att "Alexandra" aldrig skulle kunna säga eller handla på det viset. Nej, hon står inte ens för sina åsikter!

2010-06-08 @ 00:05:27
Postat av: Julia ♥

kissie är ju så sjukt feg, hon skriver massa saker på sin blogg som hon sen inte vågar stå för/genomföra eller kan stå till svars för! jag höll på att skratta ihjäl mig när hon var på bella&tyra show. så irriterande den tjejen är!

2010-06-08 @ 00:07:04
URL: http://missmarvellous.blogg.se/
Postat av: Angelica

Men det är ju det hon gör, tar åt sig av kommentarerna.

Det är ju därför hon har skaffat silikon, det är därför hon har satt en massa skit i läpparna.

Visst att hon säger att hon inte gör det för någon annan än sig själv.

Visst att hon säger att allt hon har skrivit på sin blogg är vad hennes roll Kissie tycker och tänker.

Men tyvärr har hon fastnat i sin roll och hon vet inte hur hon ska ta sig ur.



Jag tycker allvarligt synd om människan som har gett sig in i något som hon absolut inte har kontroll över.

2010-06-08 @ 00:11:21
URL: http://loveimpaired.blogg.se/
Postat av: Sara SB-Stylist

DEDE DISSADE KISSIE!!!!



Så jäkla bra!!!

Finaste killen i bloggvärlden - han är motsatsen till Kissie!

Han är en kille, ostereotyp, fiiin och jäkligt äkta!



www.dedeprivat.blogg.se



Helt jäkla OTROLIG!

Drömkille!! (Han kan inte ens ha bilder längre för att tjejer stalkat honom till fotbollsmatcherna)



Och nu dissade han KISSIE!!! :D



www.dedeprivat.blogg.se

2010-06-08 @ 00:12:40
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Postat av: Sara SB-Stylist

DEDE DISSADE KISSIE!!!!



Så jäkla bra!!!

Finaste killen i bloggvärlden - han är motsatsen till Kissie!

Han är en kille, ostereotyp, fiiin och jäkligt äkta!



www.dedeprivat.blogg.se



Helt jäkla OTROLIG!

Drömkille!! (Han kan inte ens ha bilder längre för att tjejer stalkat honom till fotbollsmatcherna)



Och nu dissade han KISSIE!!! :D



www.dedeprivat.blogg.se

2010-06-08 @ 00:13:20
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Postat av: hallonmamma

Jag tycker inte hon är modig. Tjejen må verka ha så sjukt mycket självförtroende. Men hur är det egentligen? Hur bra mår man själv när han ändrar sitt utseende på ett så radikalt sätt som hon gör? Och trycker ner i princip alla människor som inte följer hennes ideal?

En sak som är säker är att tjejen absolut vet hur man marknadsför sig själv. Men hur kan hon sova med gott samvete? Bara på tanken på att ens pengar kommer från att trycka ner folk, får mig att vilja leva med medel lön hela mitt liv.

En annan sak, hon trycker ner folk på bloggen. Men när hon senare träffar dem, så har hon ingen aning hur hon skall argumentera med dem. Då tänker jag i första hand på BellaTyraShow där hon helt nochalerade vad de sa..

2010-06-08 @ 00:13:23
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: ELINA

Det roliga är att hon inte står för något hon skriver i bloggen. Hon skyller på att det är provokation, och att det är "kissie" som ligger bakom allt. Modigt? Nej, då hade "alexandra" stått för allt hon skriver i bloggen, och inte ursäktat sig med att det är en roll.



Bara min åsikt.

2010-06-08 @ 00:14:56
URL: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
Postat av: Sanna

Oj, det känns som det enbart är jag som förstod poängen i ditt inlägg. Du nämner ett flertal gånger att du inte tycker det hon gör eller säger är bra men att hon som sagt är modig som gör det hon gör och säger det hon säger.

Trots det verkar ingen i ditt kommentars fält begripa det. Det stod en del negativa saker när jag läste igenom det. En del människor är helt enkelt för trångsynta. Har det redan bestämt sig för att avsky en människa kan de helt enkelt inte tänka eller tycka någonting positivt om henne.



Jag tycker dock att det var bra skrivet av dig. Jag är själv en av alla människor som inte är speciellt förtjust i henne. Jag hatar henne inte, för hata är ett starkt ord. Dock blir man irriterad och retar lätt upp sig på saker hon skriver om i bloggen. Dock får man ta det mesta med en nypa salt och läsa mellan raderna. Hon tjänar på att provocera och även om det inte är någonting som jag själv gillar är hon smart som gör det. För av någon konstig anledning lockas vi mer av personer som henne än de som är jordnära och trevliga.



Sköt om dig.

/ S.

2010-06-08 @ 00:16:55
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: Anders

Det är nog dags att du omvärderar vad som är viktigt och vad som betyder något i livet om du ser upp till någon som på ett falskt sätt vill visa upp en bild av sej själv som inte överenstämmer med verkligheten.

Hitta kärnan i livet istället för att basera ditt liv på ännu en modeblogg med förstorade bröst och putande läppar.

2010-06-08 @ 00:17:07
URL: http://skiftlaget.blogg.se/
Postat av: sofia

haha måste säga att jag håller med dig :d

2010-06-08 @ 00:18:51
URL: http://ssofialindberg.blogg.se/
Postat av: elina

kissie kan va härlig ibland :P

2010-06-08 @ 00:38:26
URL: http://pinksbabykin.blogg.se/
Postat av: CC

Jag tycker också att hon är modig. Men det betyder inte att allt hon gör är ok, precis som du skrev.



Håller med Sanna som skrev här tidigare, en del människor är väldigt trångsynta. Man får ju ta kissie med en nypa salt!

2010-06-08 @ 00:39:39
URL: http://fashionising.blogg.se/
Postat av: ellen

Hon står väl inte alls för allt hon säger? I avsnittet av Bella & Tyra show där hon medverkade skämde hon ut sig själv genom att inte kunna stå för någon av den skit hon slängt på Bella och Tyra över huvudtaget.

2010-06-08 @ 00:40:31
URL: http://kriminellen.blogg.se/
Postat av: Tiger

Mod är att stå upp mot sina rädslor, och jag tvivlar på att Kissie är rädd för att göra det hon gör. Tvärtemot tror jag att hon njuter av det. Vågad är hon, visst – men inte modig på något sätt alls.

2010-06-08 @ 00:41:10
URL: http://tigerfriberg.blogg.se/
Postat av: BlondinBellas *****

kissie är en cool

kissekatt

2010-06-08 @ 00:44:12
URL: http://toppenfem.blogg.se/
Postat av: ida

Det är skillnad att ha nått vettigt att säga och våga stå för de än att bara prata en massa skit.

Hon är inte de minta modig alls, hon vågar inte vara sig själv, vågar inte ha sitt naturliga utseende för att hon är sås extremt osäker och rädd vad alla ska tycka om henne. Vad är modigt med att trycka ner folk, uppmana folk att svälta sig, kalla folk ful och mkt mkt mer...De är väll hur fegt som helst att hoppa på folk för att ma själv ska känna sig lite bätre.

2010-06-08 @ 00:45:00
URL: http://idaglida.blogg.se/
Postat av: Joanna

jag har aldrig läst Kissies blogg så jag ska egentligen inte uttala mig om detta, men känner bara att jag känner mig smått irriterad över vissa kommentarer...



Jag tycker inte Kissie är dum. Visserligen att hon gör och skriver saker som inte alla gånger uppskattas, men hon verkar i varje fall vara en kvinna som står för vad hon tycker. Att hon sedan kanske "borde" tänka på hur hon uttrycker sig i vissa situationer kan ju diskuteras.



Sedan måste jag även tillägga att jag upptäckte att någon som skrev: "Men det är ju det hon gör, tar åt sig av kommentarerna. Det är ju därför hon har skaffat silikon, det är därför hon har satt en massa skit i läpparna.". Personen i fråga som yttrade sig om det borde kanske själv fundera över hur hon uttrycker sig, för att uttala sig om hur en annan människa känner sig fast man egentligen inte har någon aning, är ganska dumt. Kissie har säkert sina skäl till till varför hon opererade sig, men dem skälen har ingen annan att göra med.



2010-06-08 @ 00:50:33
URL: http://anotherworkofart.blogg.se/
Postat av: Elin

Hon står absolut INTE för det hon säger/skriver/tycker/tänker. Hon är en osäker och rädd tjej som bara gör vad som helst för att få mer uppmärksamhet.

2010-06-08 @ 00:50:47
Postat av: Emanuel Nilhzon

Vem som helst skulle göra det hon gör ifall man fick en sån hög lön som hon har.

Sen tror jag faktiskt inte att någon skulle bryta ihop för att man får elaka kommentarer på sin blogg..



Ni borde båda två gå och ställa er i köket där ni kvinnor hör hemma.

2010-06-08 @ 01:00:22
URL: http://snyggeman.blogg.se/
Postat av: Sonja

Jag tycker det är lyteskomik.

Synd om människan!

Men vem bryr sig?

2010-06-08 @ 01:05:22
Postat av: Annie

hahah jävligt skön faktiskt. tycker det är rätt roande! att hon orkar lägga ner så mkt energi på rollen kissie. all överdirft och allt, haha stört kul!

2010-06-08 @ 01:10:58
URL: http://anniebrandelid.blogg.se/
Postat av: Nea

Nä fy fan, det är som om att hon precis lärt sig vad smink är, när man är liten å överdriver så jävla mykke. Värsta transamålningen...å all denna brunkrämXD

Usch, fattar inte att nån inte sätter stopp...

2010-06-08 @ 01:45:30
URL: http://crackedactor.blogg.se/
Postat av: amanda

Dock skyller hon ifrån sig på sitt s.k. "alter ego" Kissie. Hon står ju inte själv för det hon säger och avsäger allt ansvar till kissie. Samtidigt som hon får provocera, hänga ut folk, förödmjuka människor, ljuga, lura och driva med folk vill hon framställa sig själv, alexandra, som en helt annan människa då det i själva verket är samma person bakom allt. Är det modigt?

2010-06-08 @ 01:54:32
Postat av: Felicia

HÅLLER MED DIG TILL FULLO :)

Jag gick ju på hennes läsarträff,.. då jsgs fick uppleva alexandra.. och en riktigt trevlig tjeje ska du veta.. men hon vågar stå för det hon gör.. och va fan alla dom som skriver enn massa skitkommentarre anonyma är ju ännu feagre än alex själv.. fan vågar inte stå för vad dom tkr om henne.. FEGT! självklart är kissie ett hette ämne där alla tkr olika. men jag tkr inte tat man kan utala sig om henne om man inte träffat personen!



PUSS

2010-06-08 @ 02:05:54
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Simon

Ja det är ju jättemodigt att spela en roll som hon själv har avslöjat när hon var gäst hos Blondinbellas + nån annans show. Kissie är inte samma person som skriver.

2010-06-08 @ 03:10:58
URL: http://sezan.blogg.se/
Postat av: Blaccc

Har komenterat ditt inlägg på min blogg... tror du ska läsa det så att du vet vad mod är!!!

2010-06-08 @ 03:14:20
URL: http://blaccc.blogg.se/
Postat av: Rumpmas

Förr eller senare går hon sönder.

Ingen är raktigenom en person som klarar av att ta emot all skit i all oändlighet, och hon kan inte bara stänga av flödet och försvinna för hon är redan känd.

Är lite synd om henne som satt sig i den situationen.



"Once on the internet, always on the internet."

Hoppas barnbarnen blir stolta..

2010-06-08 @ 03:32:39
Postat av: Tobbe, | Tomelillas största blogg...

Tjenamoss!

Allt bra med dig?



Ha en toppen dag! :)



btw.. Har frågestund på bloggen, Scrolla ner en bit i bloggen och ställ en fråga du också! :)

2010-06-08 @ 04:48:58
URL: http://tobbees.com
Postat av: Emelie!

Hur många som vågar visa halvnakna bilder av sig själv? För du tycker inte alls att bloggar/bilddagböcker/facebook/ochsåvidare är ungefär proppfullt av folk som visar upp sig halvnakna? (Och nakna, för all del).

Jag är verkligen ingen pryd moralkärring; herregud, lite naken hud har inte dödat någon. Jag tycker tvärt om att man onekligen ska slappna av när det gäller nakenhet. Men att "hylla" någon för att denne "vågar" visa brösten är en ganska... intressant inställning.

Hon har ju onekligen tagit sig fram, och tjänar pengar, visst, kul för henne. Men det är jävligt skrämmande att någon tjänar pengar på felstavade, elaka inlägg (Katrin Zytomierska är också "elak" - men kan åtminstone bygga meningar; och gör mer än ljuga om billiga kläder och bete sig fjantigt bitchigt). Hon är säkert världens gulligaste tjej; synd att hon känner att hon måste gömma sig bakom en (ganska kass) barbiemask istället för att bete sig äkta. Oavsett om äkta är elakt eller asgullig.

2010-06-08 @ 06:05:53
URL: http://nodisco.blogg.se/
Postat av: Robbfyran

Det är inte så jobbigt att stå för det man tycker om man verkligen tycker det!



Jag skulle aldrig vika av ett uns från mina åsikter om bl.a Homosexualitet och kristendomen!



Kissie har ingen val, hon måste va "modig" , spela vidare. Skulle hon låta sig knäckas så skulle hon bli så totalt knäckt så du anar inte.

2010-06-08 @ 06:33:54
URL: http://robbfyran.blogg.se/
Postat av: Tanja

att visa halvnakna bilder åpsig själv på bloggen är inte modigt..bara korkat!!!

2010-06-08 @ 06:37:10
URL: http://tanjaselma.blogg.se/
Postat av: ssaraekström

jag tycker att det är korkat att lägga upp bilder på sig själv halvnaken, det är äckligt.

men visst hon är modig, men jag vågar oxå stå för vad jag tycker, men jag tar det inte på bloggen, jag tar det face to face, så det är ändå lite fegt att ta sånt på bloggen.



sen det här hon kallar avundsjuka, jag tycker riktigt inte det stämmer, jag blir bara irriterad på det, hon tror för mkt, alla älskar inte henne, dom är bara irriterade på att hon gör som hon gör, jag läser hennes blogg, jo det händer, men det är ju inte för att jag vill se på henne, det är för allt korkat hon skriver!



Det var min åsikt! ;)

2010-06-08 @ 06:50:23
URL: http://cykkelspark.blogg.se/
Postat av: rolf

HON VAR LITEN SKIT NÄR HON VAR MED I BELLA & TYRAS SHOW.DÅ VÅGADE HON INTE VARA KAXIG

2010-06-08 @ 06:54:33
URL: http://rolfsalomon.blogg.se/
Postat av: sara

sorry, men hon står ju inte alls för vad hon säger i bloggen hon sa själv i bella & tyra show att allt i bloggen är fejk. Jag tror inte att hon skulle våga säga det hon har sagt om folk i bloggen rätt upp i ansiktet till dom. Man är inte modig för att man lägger upp halvnakna bilder på internet! Det man lägge rupp på internet stannar där för evigt och hur kul är det för henne sen när hon är typ 40 år och se sina halvnakna bilder på nätet... Och dessutom var hon full när hon var i Bella& Tyra show, hon kan inte ens gå dit nykter för att stå för vad hon sagt i bloggen, så nej hon är inte modg bara överdriven diva som tror att alla älskar henne för att hon är fejk...



Det är min åsikt iaf..

2010-06-08 @ 06:59:32
URL: http://justyours.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Nja, jag håller inte med. Att bli känd genom sin blogg för att vara elak mot anndra och sända ut fel budskap gallar jag bara idioti.

2010-06-08 @ 07:04:05
URL: http://mellstroom.blogg.se/
Postat av: timmi

Jag håller med dig totalt :D :)

2010-06-08 @ 07:28:34
URL: http://meandthemovie.blogg.se/
Postat av: Amanda

vadå , det är modigt att våga döda presidenten , det är ju samma sak om man tänker ett steg (eller två) längre ?! NEJ hon är INTE modig ! :O

2010-06-08 @ 07:34:24
Postat av: Deb

komigen, så sjuklt 08

nej inte modigt att säga åt ungar att svälta eller något vidrigt dylikt hon sagt

2010-06-08 @ 07:41:38
URL: http://theoutfitclub.blogg.se/
Postat av: Sanna

njä jag håller inte riktigt med. jag tycker inte att hon är modig då jag vet att det är företag bakom som vill att hon ska vara på det där sättet. Jag tycker snarare att Alexandra har tappat sig själv och förstör för sin egen framtid

2010-06-08 @ 07:45:18
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Ellen

Jag tycker inte hon är särskilt stark, man märker ju att hennes självförtroende bara är ytligt. (Jag känner igen de på en annan person som inte har det så bra hemma och inte kan se skillnad på rätt och fel.)



Hon tar säkert åt sig av kommentarerna, hon tar dem nog inte personligt, men lite tar hon nog åt sig av varje kommentar.

Sen tycker jag inte det är så starkt att hänga ut folk, jag har själv varit på väg att göra det, (inte samma grad som hon) men sen kom jag på mig själv och tänkte: "Är jag en snäll människa eller en dum människa? Jag kan ju inte vara en stark, modig och snäll människa om jag hänger ut den här personen i bloggen."

2010-06-08 @ 07:46:05
URL: http://twilightisen.blogg.se/
Postat av: vilma

hallå , kissie är modig ! Det håller jag med om :D

2010-06-08 @ 07:49:27
URL: http://bboogeygirl.blogg.se/
Postat av: ELIN

Man är inte modig om man gör det hon gör, man är dum i huvudet.

2010-06-08 @ 07:50:50
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: CAMIE

Jag vet inte alls vad jag tycker om den där damen... Hade det varit 100% spel så hade jag nog också tyckt att hon va modig men jag tror faktiskt inte att det är enbart spel. Lite sanning ligger det i det hon säger, alltså att hon faktiskt tycker som hon säger! Det gör henne mest bara elak.

2010-06-08 @ 07:58:28
URL: http://camillahart.blogg.se/
Postat av: helen ASIAT

Man är inte modig om man spelar en roll som heter "Kissie", om det faktiskt hade varit Alexandra så skulle hon ha varit modig.

2010-06-08 @ 08:02:03
URL: http://asiat.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag vetefan jag tycker inte hon verkar modig utan snarare lida av någon empati störning och låg självkänsla.

Har man alla indianer i kanoten behöver man inte skaffa publicitet genom att bete sig på ett sådant sätt.

2010-06-08 @ 08:02:57
URL: http://madelli.blogg.se/
Postat av: N*

ja kan tänka mig hur dåligt hon mår därför leker hon modig på bloggen för hon vet att hon har sin pappa bakom sig som skydd.. tror inte den skitungen skulle va lika modig om hon va sj.. hon e bara ett fnask o ett stort skämt som snackar om människor hon inte ens känner... vad e modig att snacka skit om folk man aldrig sett ens?? nej de kallar ja svagt att ens sitta o lägga ner sin tid på att sänka olika personer...

2010-06-08 @ 08:05:35
URL: http://blacklovee.blogg.se/
Postat av: Nelly

Nej, det är inte modigt att trycka ner andra eller lägga ut nakna redigerade bilder på sig själv.

Jag gillar inte Kissie alls, för det är hennes fel att jag har fått komplex över mina lår (alltså jag blir inte påverkad av det hon säger men jag la inte märke till dem innan) och det är väldigt svårt att inte bli påverkad när man är en osäker tonåring.



Jag förstår mig inte på folk som gillar henne.

2010-06-08 @ 08:06:07
Postat av: Linda

Jag tror att hon mår dåligt och det hon gör är destruktivt.

2010-06-08 @ 08:06:11
URL: http://imheretostay.blogg.se/
Postat av: linn

håller FULLSTÄNDIGT med!!

2010-06-08 @ 08:06:17
URL: http://wordsofmylife.blogg.se/
Postat av: Tove

En fråga bara....

Hur kan du säga att en tjej, på inte ens 20 år, är MODIG om hon inte vågar visa vem hon är? Jag tycker verkligen inte att plastikoperationer är något att vara stolt över. Visst, om det är i sjukvårdssyfte, men hon ser ju trots allt okej ut. Men hennes självbild är tydligen inte tillräckligt bra? Jag skulle snarare säga att de tjejer som inte har "kisse-utseendet", men som ändå bloggar och är modeintresserade, det är DE som är modiga och står för det de tycker. De tar skit som "ååh, du är tjock" eller "FUL" dagligen. Kisse är bara en liten uppumpad fjortis som inte vill växa upp. Att allt är fejk är ju det som gett henne uppmärksamheten. Och klart att hon visar halvnakna bilder, det är ju det hon står för! Då får hon ju ännu mer uppmärksamhet. Visst kan man tycka att hon är duktig som fortfarande håller på, men det är bara för att den lilla kroppen alltid suktar efter MER MER MER. Hon är, och kommer alltid vara lika högt rankad som en sten.... End of discussion.

2010-06-08 @ 08:09:20
URL: http://tovekjaerran.blogg.se/
Postat av: Susann

Det handlar inte om mod. Det handlar om provokation och uppmärksamhet.

2010-06-08 @ 08:10:56
URL: http://susannim.blogg.se/
Postat av: mm

Hon är inte modig någon stanns :P bara korkad om jag ska vara ärlig

2010-06-08 @ 08:21:53
Postat av: Jossan

jag kan tycka att hon är väldigt modig som gör det hon gör, att hon vågar stå ut från mängden och vågar spela rollen Kissie (det såg vi inte minst på B&T-show?).



men jag skulle aldrig göra det hon gör trots att jag skulle kunna vara lika modig, jag tycker inte det är värt det helt enkelt. Jag tycker att hennes blogg var som bäst när hon var påväg upp mot toppen, de första året hon bloggade typ .. då var det lagom med provokation och det låg på en bra nivå. jag kan tycka att hon ofta "slår under bältet" numera.



jag tror att hon skulle vinna rätt mycket på att bli lite snällare, jag tror faktiskt inte att hon skulle tappa något på det! :)

2010-06-08 @ 08:26:52
URL: http://youngspirit.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hon är absolut inte modig. Och hon står inte alls för det hon gör. Hon säger att Kissie är en roll, på Bell&Tyra show sa hon att "ni bjöd in Alexandra" så därför svarade hon inte på frågor. Hon va bitchig. På bloggen skrev hon "dom bjöd in Kissie, och Kissie fick dom", som en ursäkt till hennes bitchighet. Hon är inte modig. Jag tror att hon mår otroligt dåligt bara, men tar ut det på fel sätt.

2010-06-08 @ 08:29:42
URL: http://theomylove.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag har varit in på hennes blogg någon gång och har blivit lika irriterad varje gång för jag förstår inte vad hon håller på med. Om det är modigt eller korkat som håller på är ju frågan?

Det enda jag tänker på är om hon fattar att allt hon gör följer med henne senare i livet..?

2010-06-08 @ 08:32:32
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: malin

Hon har ju förstört sitt liv? hon kommer alltid att tas som Kissie och aldrig för Alexandra, hon beter sig som en 12 åring!

2010-06-08 @ 08:32:38
URL: http://malligt.blogg.se/
Postat av: Julia

HAHA!!! VÅGAR STÅ FÖR DET? Jises..

2010-06-08 @ 08:32:42
URL: http://juliaberg.se
Postat av: MickPick

Modig? Javisst.. Men sen är hon den vi alla älskar att hata ;) Varför tror du att hon blev så känd som hon är?

2010-06-08 @ 08:36:58
URL: http://spontanamick.blogg.se/
Postat av: Ebba

Höll faktiskt med dig där.

De där som kommenterar hennes blogg och kallar henne hora osv är ju elakare än Kissie när hon säger att Blondinbella har en grisnäsa t.ex. Jag tycker att Kissies blogg kan vara rätt rolig att läsa, och visst Kissie är väl inte en sån bra person men folk borde fatta att det är en roll. Hon provocerar ju bara och att folk hänger upp sig på det, det är ju det hon vill och tjänar pengar på!

Folk borde fatta, om ni inte vill att Kissie ska vara så känd och tjäna så mycket pengar för ni inte tycker hon förtjänar det så sluta läs hennes blogg och kommentera sådär elaka saker.

2010-06-08 @ 08:41:39
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: Petra

Hon står inte alls för allt hon skriver och säger i sin blogg. Det märkte man när hon var med i Bella&Tyra Show.

2010-06-08 @ 08:52:14
URL: http://linnea84.blogg.se/
Postat av: Anna

Att hon orkar dras med alla idioter? Alltså du har missat det helt, det är hon som är idioten och alla bara talar om det för henne!

Och du hade nog inte skrivit detta inlägget eller ens tyckt att hon vore modig om det hade varit dig hon hängt ut på sin blogg eller skrivit skit om!

Fattar inte ens hur du kan se något positivt i Kissie. Hon är bara en omogen fjortis som borde växa upp!

2010-06-08 @ 08:53:16
URL: http://annace.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Men jag tycker inte att det är "modigt" att lägga upp halvnakna bilder. tvärtom. Jag tycker att det är dumt...

2010-06-08 @ 08:53:52
URL: http://cissisfoton.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Förresten:

Jag har en tävling på min blogg, där du kan skicka in din favoritoutfit till mig. Vinnaren länkas i min blogg i ca 1,5 vecka.

Lycka till !

2010-06-08 @ 08:54:49
URL: http://cissisfoton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Nä jag fattar inte heller det där med modigt!?

Hon sitter ju fan bakom en dator och trygger ner folk på bloggen. Om man ska göra nåt sånt så gör det for real annars skit i det!

2010-06-08 @ 09:05:47
URL: http://realityme.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Det är modigt att hon vågar skriva och göra som hon gör men samtidigt är det så jävla dumt! Iallafall vissa saker. Det är ju många yngre tjejer som läser hennes blogg. Jag hoppas dom förstår att Kissie bara vill provocera. Hon borde ha en stor varningstext i headern på bloggen! :)

2010-06-08 @ 09:07:14
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har aldrig besökt denna unga flickas blogg och kan därför inte ha en åsikt. Kan dock bara konstatera att hon har ju lyckats!... Här läser jag om vad Ni anser om henne och hennes blogg och det mesta är ju S K I T. Frågan är ju varför öht lägga ner energi på något som man ogillar? Om Ni inte läser hennes blogg så kan hon ju omöjligt vara ett föremål för kommentarer eller få slantar för sina utvik. På något egendomligt sätt så drar hon ju er till sig. De flesta verkar ju ha en åsikt.

2010-06-08 @ 09:12:35
Postat av: Anonym

om det nu är modigt att visa sig halv naken så borde vi hylla alla porrstjärnor som blir k*ullade på film och halva sveriges beolkning ser dem :D shiet dem är kick-ass ! :D ;)

2010-06-08 @ 09:14:13
URL: http://ldts.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hon kan ju bryta ihop och bli ledsen utan att nämna det i bloggen just för att inte visa sig svag

2010-06-08 @ 09:22:14
URL: http://varframtid.blogg.se/
Postat av: Nicco

Jag håller med dig. Och jag tycker hon är en sjukt mycket bättre förebild än t.ex. skenheliga Blondinbella, för Kissie står i alla fall för vad hon gör och står upp för sig själv. Sen att hon opererar sig och så är väl inte så bra, men som sagt, alla personer har brister och jag tror Alexandra har väldigt dåligt självförtroende. Ska hon då klandras för att vara en dålig förbild för det?



Nä, jag ser hellre att folk tar efter henne än alla dessa små "perfekta" bloggerskor som är falska som fan.

2010-06-08 @ 09:23:05
URL: http://plenis.blogg.se/
Postat av: viktoria

vet inte vem det är? hennes blogg?

2010-06-08 @ 09:26:20
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Postat av: Liebling

håller med om att hon är modig, men jag tycker ändå det borde finnas gränser för vad man gör, eftersom hon tydligen nu också blivit polisänmäl.

2010-06-08 @ 09:30:57
URL: http://twoaceofhearts.blogg.se/
Postat av: J e n n y

Hon är modig som vågar hålla på sådär MEN jag vet inte om tycker att hon står för det, hon skyller ju alltid på "kissie" och säger att Alexandra är mycket snällare. Så hon lixom gömmer sig lit i sin roll

2010-06-08 @ 09:33:42
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: Jo

Jag skulle inte vilja påstå att det är modigt att "visa upp halvnakna bilder på sig själv". Det är många tjejer som gör det och jag säger inte att det är dåligt, jag säger bara att det handlar om ett krav på uppmärksamhet och kräver inte alls särskilt mycket mod. Inte heller är det väl modigt att snacka skit om folk genom en blogg? Modigt vore väl att göra det rakt i ansiktet på någon? Vad riskerar hon när hon skriver skit på sin blogg? Ja en polisanmälan tydligen i alla fall är det någon som har sagt här.



Att vara Kissie kräver inte mod. Snarare tvärtom.

2010-06-08 @ 09:38:16
URL: http://monkeyland.blogg.se/
Postat av: Michelle

Det är inte modigt att skriva skit om andra och sen få negativa kommentarer. Det är snarare fegt! Hon viker ut sig på sin blogg fast hon sagt att hon inte ska göra det.. verkar inte som att hon står för vad hon säger. Hon ändrar sig ju hela tiden?!



Tyvärr håller jag inte med dig! Önskar dock att hon var snällare och inte hängde ut och tryckte ner folk. Om folk hade skrivit negativa kommentarer till henne DÅ.. trots att hon skriver bra inlägg och har vettiga åsikter.. DÅ HADE HON VARIT STARK OCH MODIG!



kram!

2010-06-08 @ 09:42:19
URL: http://themichelle.blogg.se/
Postat av: andreas johnsson

oj vad rolig hon såg ut :)

2010-06-08 @ 09:43:49
URL: http://addan.blogg.se/
Postat av: Lineen

modigt eller dumt, det är frågan. Men hon ville provocera och hon lyckades, alltså gettin money. Men hellre lite halvfattig än hatad. Jag vet hon är en "roll" i bloggen men det tråkiga är att småtjejer runt 12 inte förstår detta. De avgudar henne och vill vara precis likadan..

2010-06-08 @ 09:49:22
URL: http://mybarehands.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Själv tycker jag bara att hon är dum. Allt hon gör skyller hon på bloggrollen Kissie. Men tänker man efter är det Alexandra som skapat Kissie och det är alla hennes idéer och Kissie och Alexandra går hand i hand. Sen förstår jag inte hur man måste provocera hela tiden så att de flesta hatar en. Det kan ju knappast vara värt det. Som jag brukar säga har jag heller 10 läsare som gillar mig och min blogg än att ha några hundra tusen som hatar mig. Sen är det knappast värt heller att vara "modig" och vika ut sig på bloggen och snacka skit om andra där, oavsett om man menar allvar eller överdriver. Och det mesta hon gör tyder på en typ av osäkerhet och hon söker hela tiden uppmärksamhet och bekräftelse. Jag tror tyvärr inte att den tjejen mår speciellt bra, innerst inne!

2010-06-08 @ 10:15:00
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Sofia

jag håller med den första kommentaren.. hon mår säkert inte bra och vem vill bli känd för att vara elak? Hon kör en blondinbella och kommer att visa alexandra i sinom tid..

2010-06-08 @ 10:22:21
Postat av: Agnes

Visst, hon är stark - men att hon är modig vågar jag inte säga, snarare bara dum. Hon skriver allt bakom datorn, där är det lätt att stå för sitt skitsnack men jag vet ett flertal vittnen (såna hon snackat skit om) som konfronterat henne i verkligheten och då har hon nekat allting och varit rädd som en hare! Hon överdriver MEN hennes främsta fans är 12 åringar, 12 ÅRINGAR! dom förstår inte att hon driver, så vår värld kommer om några år bestå av elaka uppblåsta tonårstjejer. Kul.



Hoppas polisanmälan från den där Sebastian "bögen" går igenom, hoppas någon bankar vett i henne en vacker dag, och hoppas att vi en vacker dag kommer knäcka henne. BOJKOTTA KISSIE.

2010-06-08 @ 10:34:08
URL: http://gren.blogg.se/
Postat av: Jenny

Intrycket man får av alexandra kissie nilsson är inte att hon är en modig tjej med stake. intrycket man får är att hon är en väldigt osäker tjej med grava problem.



modig -och- en dålig förebild på samma gång? seriöst. mig säger det bara att hon är dum i huvudet. Jag kan inte ens tycka synd om henne för att vara så osäker efter allt hon gjort och sagt.

2010-06-08 @ 10:43:58
Postat av: Linh

JAG HÅLLER MED!!!!!!!!

2010-06-08 @ 11:06:04
URL: http://linnylinh.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller inte riktigt med dig där. Finns många kommentarer över mig som jag mer håller med..

2010-06-08 @ 11:16:05
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: NEJ

håller itne med. hon står itne för vad hon gör. hon gömmer sig bakom en karaktär och skyller allt på denne. Hon photoshopar och allt hon säger skyller hon på är för att provocera. FEGT!

2010-06-08 @ 11:21:46
URL: http://minischulman.blogg.se/
Postat av: Hémorroïdes

Gillar inte det hon står för eller symboliserar men jag kan hålla med om att det är modigt.

2010-06-08 @ 11:23:41
URL: http://www.fr.hemapro.com/
Postat av: J U L I A

Folk är oerhört korkade och rent ut sagt elaka i Kissies kommentarsfält. Först påpekar de hur ouppfostrad, sorglig och patetisk hon är för att i nästa mening kalla henne för "din feta hora, jag hoppas du dör". Vad tänker man med då, dubbelmoraliskt, omoraliskt, det är ju snarare den personen som sorglig och ouppfostrad.



Folk tar sig alldeles för stora friheter när de kommenterar hennes blogg. I vissa fall har man sett saker som inte bara är elaka utan också olagliga. Vad har föräldrarna lärt deras barn? Det är hemskt att folk inte drar sig för att skriva oförskämdheter över internet.

2010-06-08 @ 11:28:35
URL: http://hagerblom.blogg.se/
Postat av: Robin

Modig och modig. Dumdristig är väl snarare en bättre beskrivning på hennes agerande. Men som sagt, hennes problem. En dag så måste hon kunna hantera det monster som hon skapat. Då kommer hon att fråga sig själv om det verkligen var värt det.



2010-06-08 @ 11:40:27
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Manlig Livstil

Jag tycker hon var "snygg" på den där bilden. Eller? Njae hon kunde iaf varit de!

2010-06-08 @ 12:18:15
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker verkligen inte det är "starkt" att prata skit om folk.

Människor som går runt och livnär sig på rykten och skitsnack har inget liv!

Sen är det otroligt fult med såna gigantiska låtsasbröst till en sån tanig kropp med!



Nej usch.

2010-06-08 @ 12:31:06
URL: http://linasandberg.blogg.se/
Postat av: Becca

Håller verkligen med om att det inte är starkt att snacka skit. Däremot är det starkt att inse folks olikheter och respektera dem.

Respekt och ödmjukhet är STARKT

2010-06-08 @ 12:43:29
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Matilda Andersson

Hon är väl ändå ALLTANNAT ÄN MODIG!!!!



Den personen, Kissie, finns ju egentligen inte. Utan Kissie är Kissie och Alexandra är Alexandra.

Om det nu vore så jäkla modigt så vore ju Alexandra och Kissie vara samma personer!

Men hon är för FEG för att vara sig själv!

2010-06-08 @ 12:51:52
URL: http://matildamayandersson.blogg.se/
Postat av: Viks

tycker det är lite fel att berömma henne för att vara modig för det hon gör. jag menar jag skulle inte våga mörda någon! och skulle jag mot all förmodan någon dag göra det så skulle jag inte vilja se världen kalla mig modig. man måste ju se till vad det är för "modigt" personen gör också... är det något bra eller dåligt? det hon gör endast upprör folk, det är inte bra enligt mig. Hylla någon som gör folk glada istället!

2010-06-08 @ 13:04:43
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Moa

Håller Med!

2010-06-08 @ 13:07:08
URL: http://rabarberflikka.blogg.se/
Postat av: Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv

Håller med om det du har skrivit! Hon är en otroligt stark och modig tjej som vågar göra allt det dära som sagt :)

2010-06-08 @ 14:04:34
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: emma - http://baraea.blogg.se/

Jag tycker seriöst synd om henne. Alla klagar på henne, dom kan lägga ner. Vad är problemet och felet med henne? Hon har inte gjort precis något som gör att man ska kommentera dåligt. Alla klagar på henne. Men dom vågar inte själv säga och göra samma som henne.

2010-06-08 @ 15:30:17
URL: http://baraea.blogg.se/
Postat av: .-♥Johanna Cecilia♥-.

HMM.. DET ÄR SÅ SVÅRT ATT SÄGA, DET FINNS SÅ MÅNGA SOM ALDRIG HAR TRÄFFAT OCH UMGÅTTS MED HENNE I VERKLIGHETEN.. ALLA SOM TRÄFFAT HENNE SÄGER JU ATT HON ÄR JÄTTE SNÄLL EGENTLIGEN.. ATT HON SPELAR EN ROLL I BLOGGEN ÄR JU SANT OCH JA, DET FINNS INTE MÅNGA SOM VÅGAR STÅ FÖR NÅGONTING.. INTE ENS I KOMMENTARSFÄLTET NEJ.. JAG HAR GILLAT KISSIE FRÅN OCH TILL HELA TIDEN.. MEN ÄRLIGT TALAT SÅ TROR IAF JAG ATT HON ÄR EN JÄTTE GULLIG TJEJ I VERKLIGHETEN!

2010-06-08 @ 15:52:01
URL: http://johannaceciilia.blogg.se/
Postat av: Annie

Du har en poäng. Det hon gör är modigt, men inte bra. Har aldrig riktigt sett henne ifrån den synvinkeln utan mer som en tjej som gör allt för att bli känd och tjäna pengar genom bloggen. Men det stämmer, det är modigt av henne, hon kommer ju trotsallt leva kvar som kissie efter bloggens tid. Det intressanta återstår att se - hur länge pallar hon trycket?

2010-06-08 @ 16:04:49
URL: http://aaaannies.blogg.se/
Postat av: ~ ♥ Ereeka ♥ ~

Så sant.

2010-06-08 @ 16:24:43
URL: http://ereekapalmqvist.blogg.se/
Postat av: LillValpen

Jag både håller med dig och tycker det du skriver är riktigt crap.. Haha. :)



Visst, det kan inte vara kul att få elaka kommentarer, MEN hon ber om dom! Haha. :)



Ha det jättebra, kram. <3

2010-06-08 @ 16:24:48
URL: http://lillvalpen.blogg.se/
Postat av: Emelie - fotoblogg

Men grejen är väl att hon inte står för det? Typ skriver en massa skit och när hon blir konfronterad IRL så säger hon "Nämen Kissie är en påhittad Karaktär.."

2010-06-08 @ 16:41:54
URL: http://emeets.blogg.se/
Postat av: anonym

Jag tycker att hon är inte modig bara elak

2010-06-08 @ 16:55:43
Postat av: Caroline

Alltså, jag vet inte, men det känns som att jag faktiskt håller med dig :p

2010-06-08 @ 17:39:46
URL: http://carolinenorling.blogg.se/
Postat av: Nilla

jo visst det stämmer, men frågan är vem hade velat göra det hon gör? :P

2010-06-08 @ 17:45:00
URL: http://samething.blogg.se/
Postat av: Johanna (:

Hon vågar ju förihelvette inte ens visa hur hon egentligen ser ut, utan gör om alla bilder, hur modigt är det på en skala 1-10? :s

2010-06-08 @ 17:51:19
URL: http://jjohhannnaa.blogg.se/
Postat av: Emelie

Bara för att man står för det man gör behöver man inte vara modig eller bra på något sätt. Är det rätt att t.ex. våldta om man står för det? Eller skulle det vara rätt om nån du kände gick runt med ett plakat där det stod elaka grejer om dig på bara för att personen gör det öppet och inte skäms? Hon saknar ju både empati och hjärnceller.

2010-06-08 @ 18:05:42
Postat av: Georg Hendrix

Jag har inget emot Kissie personligen men anser att hon står för mycket som är fel med bloggkulturen.



Bloggen är ett intressant fenomen. Folk kan dela med sig av sitt liv till folk de tycker om och helt okända. Få kontakt med människor de aldrig skulle möta annars. Man kan skapa en blogg helt baserat på ens sociala liv, ens tankar eller ett intresse.



Tjejer som Kissie skapar en "extra personlighet" gör lite operationer och får upp intresse hos folk på saker som är helt tagna ur det blå. Visst finns det saker hos henne som är snyggt, men det finns oändligt många naturliga tjejer som är sötare (men det är tjejer som hon som gör att de känner sig mindre värda).



En blogg är ett bra redskap för att dela med sig av kunskap och tankar som kan förändra folk till det positiva. Få folk att förstå fel med rasism eller att lära ut om hälsokost. Det är sådant bloggar borde användas till primärt. Inte att förespråka operationer och vara allt otrevlig.

2010-06-08 @ 18:17:56
URL: http://georg.blogg.se/
Postat av: Simon

njaa, jag kan inte riktigt hålla med om att hon står för allt hon skriver. Hon står ju egentligen inte för något hon skriver eftersom hon, enligt henne själv, bara spelar en roll. att hon är elak och skriver dumma saker på bloggen men i verkligheten så tycker hon inte alls så och är jättesnäll är inte riktigt vad jag tycker är att stå för sina åsikter.



Att hon kan stå emot alla elaka kommentarer är ju bra, men frågan är om hon inte är mer stark än modig.

2010-06-08 @ 19:06:25
URL: http://simonyounan.blogg.se/
Postat av: josefine

måste man vara dum i huvudet för att vara modig?

2010-06-08 @ 19:20:55
URL: http://prettydemon.blogg.se/
Postat av: Leena

MEN allt hon har gjort har hon ju gjort FÖR ATT bli känd, snackat skit och förstorat brösten vad jag fattar som. Har spanat in hennes blogg ibland och ibland håller jag med henne och ibland inte med det hon skriver. Modigt? Ja vet inte.. Modigt på ett sätt och taktik på ett annat

2010-06-08 @ 19:33:08
URL: http://leeninjo.blogg.se/
Postat av: Moa

men hallååå vem fan bryr sig?:S Vi har sitt eget liv! PUNKT SLUT!

2010-06-08 @ 19:57:49
Postat av: K I T T Y

Du har ju rätt i det du säger, men jag gillar ändå inte henne hur hon är på bloggen.

2010-06-08 @ 19:59:03
URL: http://kittyland.blogg.se/
Postat av: Hanna

Okej att hon är en "större person" bakom datorn, det är sant, men att hon endå vågar sig ut när hon vet hur mycket hat hon byggt upp emot sig, det tyder ju med på hur modig hon är trots allt. Jag instämmer helt om vad du skrivit även om Kissie i sig inte är någon hit för min del :).



Kram på dig!

2010-06-08 @ 20:16:51
URL: http://hanshen.blogg.se/
Postat av: mia

Ja du om du tycker Kissie är modig så är väll det bra. Men stark hmmm för att kunna kasta skit på andra så måste man vara beredd att ta emot samma sak tillbaka. Men men men frågan är ju denna Hur ska denna lilla flicka kunna se sig själv i ögonen om 10 år och stå för det hon gjort och sagt om andra människor. Vem vet tänk om hon får barn och ska försöka lära detta barn etik och moral hmm det brister ju ganska kraftigt.

2010-06-08 @ 20:34:25
Postat av: Patrik

Lilla fröken Kissie är en billig liten narcissistisk slampa, skulle jag vilja säga. Det är väl knappast modigt att vara korkad, supa skallen i bitar, ha alkoholproblem och pumpa upp sina bröst bara för att jaga pengar och bloggbesökare? Jag tycker att det är otroligt fjantigt och töntigt att bete sig på det vis som hon gör. Det finns inget modigt alls i hennes bteende. Hon får skylla sig själv att folk ogillar henne. Hon står inte för något bra alls. Att ignorera henne är dock det enklaste och bästa man kan göra.

2010-06-08 @ 20:46:04
Postat av: Junitjej

Jag gillar inte alls Kissie. Hon verkar inte särskilt mogen och förstråndig alls.

2010-06-08 @ 21:09:18
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Anonym

kissie är grym!

2010-06-08 @ 21:25:46
URL: http://myjanetstory.blogg.se/
Postat av: Shiva

Hallåhh ni som tieep tycker Kissie är skön har ni gjort barn med henne eller?? pöhh...

2010-06-08 @ 22:33:22
URL: http://shivaazz.blogg.se/
Postat av: Malin

okej..jag ska också göra min brost till XXL och ska vara elak mot alla och vi för se om ska ska va så kännst i hela Sverige.:D Asså snälla finns människor som tycker om henne och finns såna som tycker inte alls om henne. Hon har pengar, hon är rik så därför hon är hon som hon är. Att vara rik så det gör en människa en helt dum i huvet. Men iaf jag tycker att Aleksandra ( eller vad hetter hon ) är helt normal som vi är. fast med brösten XXL.

2010-06-08 @ 23:03:16
Postat av: Anonym

jag älskar kissie! är en trogen kissie lover och jag står för det. hon är GRYM

2010-06-09 @ 00:30:19
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Martina

Tycker inte hon är modig någonstans. Tycker hon är en svag människa som trycker ner andra bakom en datorskärm. Och all skit hon får, ja det har hon ju själv bett om så tycker hon får skylla sig själv. Ser inget bra alls hos den människan.. .

2010-06-09 @ 00:34:35
URL: http://martinag.blogg.se/
Postat av: LOSAN

Hoppas hon mognar till sig snart.

2010-06-09 @ 01:18:36
URL: http://losan.blogg.se/
Postat av: sabina

Står för det hon skriver och tycker? Knappast. Hon skyller ju bara ifrån sig på en "karaktär" så fort någon ifrågasätter hennes blogg, det är verkligen inte att stå upp för sig själv och sina åsikter utan bara fegt.

2010-06-09 @ 01:55:34
Postat av: Linnéa

Jag tycker inte det är speciellt "modigt" att bete sig som hon gör. Eller nej, jag förstår det inte

2010-06-09 @ 22:59:44
URL: http://linneaamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ärligt talat.... Modig... Näää

Att vara ärlig och visa sitt rätta jag både i skrift och bild, det är modigt.

Hon verkar inte ha alla hemma. Det finns folk som tar betalt för att hjälpa sådana trasiga människor som henne. För hennes egen skull borde hon se sig i spegeln och söka hjälp. Bara sorgligt att se hennes blogg. Vem är egentligen intresserad av att se hennes halvnakna redigerade kropp på internet??? Bara undrar.

2010-06-10 @ 12:08:54
Postat av: Malin

Njaa.. "modig" tycker jag anda ar ett positivt laddat ord som man inte riktigt kan anvanda har tycker jag. Vulgar ar hon. Man kanske kan tycka att hon ar frisprakig ocksa men allra mest ar hon ju faktiskt bara provocerande och maste ha en otroligt dalig sjalvkansla. Tycker inte det ar nagot som ska uppmuntras med ord som mod. Hennes blogg och hennes beteende ar tragiskt och jag hoppas verkligen att hon vaxer upp och inser det snart.

2010-06-10 @ 12:43:17
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Carmen

ar det modigt att lagga upp halvnakna bidler pa sig sjalv i sin blogg? IDIOTISKT! och i sadanna fall skulle vall 50% av sveriges alla kvinnliga tannaringar vara "modiga" sa mkt halvnakna bilder som ligger upp pa snyggast.se elelr pa playahead. bara idiotiskt. visar daligt sjalvkansla i grund och botten och endast soka uppmarksamhet genom sin kropp.

2010-06-10 @ 12:53:55
URL: http://carmendeleaumelby.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tror jag är lite efter men men. Va heter Kisse på bloggen?



Jag tycker inte de är så modigt att göra det, lägga upp sådana bilder är idiotiskt.

Dåligt självförtroende verkar hon också ha eller om hon bara är avundsjuk på andra eller så mår hon skit och lägger allt på alla andra sås hon mår bra av det.



Det är väldigt många som vågar stå för det de skriver och säger.

2010-06-10 @ 13:20:13
URL: http://alexandraborst.blogg.se/
Postat av: sissi

Attention whore! Det är allt hon är.. hon borde växa upp och leva sitt liv!

2010-06-10 @ 13:55:57
URL: http://gusan.blogg.se/
Postat av: Niki

Sen när är det bra att visa sig själv halvnaken i bloggen?

2010-06-10 @ 14:33:22
URL: http://whatevergirl.blogg.se/
Postat av: Nergfol

Haha, vågat??? Hon göeer sig ju bakom "Kissie" ju. Hon är ju skitfeg och är det verkligen "vågligt" att visa sig halvnaken? Nä, bättra på självförtroendet och bli vuxen. Pajas...

2010-06-10 @ 14:40:03
URL: http://nergfol.blogg.se/
Postat av: Nergfol

Skulle självklart stå gömmer, inte göeer...

2010-06-10 @ 14:41:40
URL: http://nergfol.blogg.se/
Postat av: asdfas

Det är inte modigt om man inte förstår varför det är dumt.

2010-06-10 @ 15:20:28
Postat av: Celine :)

Hon är dum i huvet :D

2010-06-10 @ 15:31:48
URL: http://celine.bloggsida.se/
Postat av: Johanna

Det är inte modigt att visa sig halvnaken, det är mest äcklande faktiskt.

2010-06-10 @ 15:37:26
URL: http://underbartfantastiskt.blogspot.com/
Postat av: ajaja

Hon är bara en stackars omogen tjej och tyvärr är det inte mycket bakom det pannbenet. Hon är en total nolla.

2010-06-10 @ 16:10:34
Postat av: olivia =)

hon är en jävla fjolla som typ tror hon är så jävla fin!

Så det är inte modigt..

jajaaa..

2010-06-10 @ 16:14:13
URL: http://olivialindbergveegh.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag fattar inte hur du kan skriva att hon är modig, för det är just det som hon inte är.

Hon vågar ju inte stå för det hon säger och gör, för hon skyller ju allt på sin s.k. bloggroll Kissie.

DET är inte att vara modig!

2010-06-10 @ 18:22:32
URL: http://malyn.se
Postat av: Jonas

Jag förstår din önskan att vara snäll och förstående, vilken är en bra inställning.

Det är också fascinerande hur mycket man kan vrida och vända på sättet att se på människors olika beteenden om man VILL hitta något bra med det. Eller något dåligt.

Du säger: "Men om man tänker efter så är hon ändå rätt modig? För hur många hade egentligen vågat göra det hon gör? Hur många hade vågat visa halvnakna bilder på sig själv?"

I det här fallet måste jag då få fråga,i såna fall vill du alltså kalla tjejer som jobbar med spela in PORRFILMER för JÄTTEMODIGA?! För "vem hade vågat knulla på film för miljontals människor"? Antar jag?

2010-06-10 @ 18:40:21
Postat av: Lukas Zethraeus

Att vara modig och våga sånt är inte samma sak som att vara smart. Hon må stå upp för sina saker och hon är en stark person, men vore hon smart eller någorlunda varm i hjärtat hade hon mått dåligt för det hon sa och allt hon säger för att trycka ner människor, men det verkar inte exsistera någon medkänsla i den människan. Dessutom är hon för fåfäng och barnslig, vilket inte gör saken bättre.



Hare

2010-06-10 @ 22:33:40
URL: http://firstwaltz.blogg.se/
Postat av: Cia

Bra inlägg. Tycker Kissie är intressant. Kul med folk som är annorluna ;)

2010-06-10 @ 22:51:43
URL: http://miss783.webblogg.se/
Postat av: filippa

HÅLLER helt och h¨llet faktiskt med dig..

2010-06-11 @ 15:20:21
Postat av: Filippah

håller helt och hållet med dig, kissie är modig hon kanske inte gör så bra grejer dock men, det som är bra ändå är att hon inte låter sig tryckas ner..

2010-06-11 @ 15:22:13
URL: http://ffilippakorpe.blogg.se/
Postat av: linaeriksson

Åh, gud! Jag håller med dej fullt ut! Hon

överdriver för att bli känd? Trycker in massa

skit i brösten och läpparna? Det är ju fan sjukt!

Fattar inte hur en människa kan tänka ibland?

Och hon gör det ju bara för att bli den kända

''Kissie'', som plastikopererar sej? SJUKT! Så

jag håller absolut med dej!

2010-06-12 @ 08:15:48
URL: http://liinaerikssonn.blogg.se/
Postat av: Ida

Modig kan ju diskuteras. Jag skulle snarare säga att hon är smart, men samtidigt något bombad.

Det som är smart i alla fall är ju att hon vill käna pengar, så hon bloggar om sånt som nästan endast är provocerande mot andra. Och det funkar eftersom att provocering ett extremt område hos människor. Jag säger inte att hennes val är varken vettigt eller ärligt. Men tjejen har ju lyckats med det hon ville. Tjäna pengar.

Sen kan man ju också diskutera hur bra detta är för hennes framtid. Har hon tur kommer folk att glömma bort henne rätt fort och äldre kanske inte ens vet att hon finns.

2010-06-14 @ 19:52:47
URL: http://idabod.blogg.se/
Postat av: sabina

gud vad du har bra blogg<3

2010-06-14 @ 21:17:43
Postat av: Beht

-_-' ibland blir jag bara så trött... På vilket sätt är det modigt att lägga upp lättklädda bilder av sig själv på nätet och göra sig ett namn genom att klanka på folk? Det är ju samma sak som att säga att det är jättemodigt att vika ut sig eller göra falska uttalanden i media...

2010-06-15 @ 15:27:05
URL: http://themis.webblogg.se/
Postat av: Nickan

Jag tycker hon ser ut om en plastikopererad bimbo!!!!!!!!!!

Men hennes bogg e bra om hon hade normala foton!!!!

2010-06-16 @ 15:19:11
URL: http://nicksons.blogg.se//
Postat av: lilla jagXP(L)

asså kissie är kingen utan k!!!!!!!!!<3

2010-06-18 @ 15:54:02
Postat av: din kille du vet!!<3

hejj älskling<3<3<3(L)



det var länge sen vi hade sex nu!!<3



hoppas vi kan träffas snart och mysa och lite så(L)



älskar dej gmn<3(L)(L)(K)



pussssss// Din kille(L)(L)(L)(L)(K)(K)(K)(L)

2010-06-18 @ 15:58:39
Postat av: Anonym

asså äru störd lr ? o_O

2010-06-18 @ 21:07:52
Postat av: sofia

jag tkr att kissie är modig, jag menar hur många som är kända vågar göra såna saker?? :O

2010-06-26 @ 13:31:01
URL: http://sofiawh.blogg.se/
Postat av: Emma

haha , hon gör sånt alla gör ! xd , lägger ut bilder på sig själv , förväntar sig snuskiga kommentarer! (Y) det är inte modigt , det är patetiskt!

2010-06-28 @ 13:29:28
URL: http://endagblirjagkung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0