Det finns en bloggare..


Det finns en viss bloggare som jag avskyr. Hon tror att hon är så bra och låtsas vara så snäll o söt i bloggen men egentligen så är hon bara en liten bitch som spammar sönder bloggar och sen låtsas vara en ängel. Hon hade inte haft nå besökare om hon inte hade spammat. Och sen klagar hon på dom som gör det? Ja, vad gör inte folk för lite uppmärksamhet? ;)

Kan påpeka att hon finns med på "Mest besökta" listan. Vet ni vem jag syftar på kanske? ;)

Snart intensivkurs!


På måndag åker jag till älvsbyn och påbörjar min intensivkurs! Känner mig lite kass som inte har kört nånting under hela juli. Eller ja, jag körde ju engång med pappa i veckan.. Men men, vi får hoppas på att jag klarar det iaf och att jag inte behöver ta så många lektioner efter intensivkursen. Helst inga alls.

Jag hoppas verkligen att jag lyckas ta det där körkortet! Tänk vad skönt att kunna ta bilen vars man vill och NÄR man vill. Inga bussar, jobbiga tanter eller skrikande kinesbarn! Fan så skönt det hade varit..

Bakis & Skakis.


Är bakis som ett jävla cp.. Har i princip sovit hela dagen.. Fast för ca 1 timma sen så bestämde jag mig för att stiga upp trots att jag hade kunnat fortsätta sova. Men man kan ju inte sova bort helaaaa kvällen inte.
Men jag fattar inte hur jag kunnat bli så bakis? Drack inte alls mycket.. Inte mer än vad jag brukar göra iaf.

Nä det ska bli skönt med en myskväll ikväll. Har varken råd eller lust att gå ut ikväll. Åker ju hem till Luleå imorgon och på måndag morgon åker jag till älvsbyn och ska vara där hela veckan så det är lika att vila upp sig.

Men nu ska jag fortsätta se film!

Fredag ♥




Med snusen i käften ligger jag här och väntar på att mitt hår ska torka, och att älsklingen ska komma hem nångång. Han skulle åka förbi bolaget en snabbis men det var för ca 30 min sen eller nå? Men vem har sagt att killar är snabba?

Haha, ser föresten störd ut på bilden, men den bjuder jag på!

Vad passar en brunett i ?


Gud vad svårt det är att välja kläder nu när man är brunett. Passar ju nästan inte i nånting alls och speciellt inte i färgglada kläder, som råkar vara det ända jag typ har med mig. Vad passar en brunett i för färger förutom svart & vitt?

Alla andra brunetter passar i alla möjliga färger och kläder men inte jag. Måste shoppa nya kläder .. Ja, vi får väl se om jag hittar nå kläder att ha på mig, annars får jag gå näck! ;)

Hade det inte varit så kallt här i Kiruna så hade jag kunnat ha en MASSA fina kläder på mig, men tyvär så är det sommarkläder och sånna använder man på sommarn och då det är varmt, vilket det INTE är här i Kiruna.

Oj.



HAHA, Har inte riktigt lagt märke till det här tidigare eftersom ja inte läser hans bögblogg. Men seriöst, vad är det med pojkens läppar?! Gör han till sig eller ser han ALLTID ut sådär? :S






Vissa har det, andra inte..


Hur kommer det sig att nästan alla killar
(som inte är överviktiga, tjocka då) har en fin och fast stjärt? Jag tror inte direkt att dom står hemma och tränar stjärten varje dag för att få den fast och fin. Utan dom föds nog med det helt enkelt?

Varför ska dom få så fina fasta stjärtar utan att träna, medans vi tjejer (inte alla då) får hängiga och dallrande rumpor och måste träna som psyk för att ens få minsta lilla fasthet? WHY??

Min pojkvän tränar inte,
men ändå har han en fin och fast stjärt! Aja, jag antar att vissa har det, andra inte.

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.2160/Image/snygg_rumpa.jpg
En sån här rumpa hade inte varit helt fel att ha ;)

Det var ett jävla snack om åska.


Har både läst på bloggar & facebook att det har gått åska inatt typ. Och riktigt hård åska också.. Är jag den enda människan som INTE har hört det? Jag funderar nästan hur djupt jag sover när jag väl sover...

http://thunder.hvi.uu.se/bilder/Blixturladdning.jpg
Visst är det vackert när det blixtrar?

På tåget till kiruna!


Hej!

Nu sitter jag på tåget påväg till den iskalla staden Kiruna, eller ja, jag har suttit här sen 16.15 typ.. ;)

Tåget är inte framme förens 20.19 ifall det kommer i tid vill säga.. Så vad ska jag göra tills dess måntro? Blir väl att kika runt lite på bloggar osv, sen kanske jag köper mig en öl ;) Hade inte varit helt fel med en kall öl! Eller vad säger ni ? ;)


En nyduschad & osminkad Sandra.

Hemma från stugan


Nu är vi tillbaka i Luleå igen efter att ha varit i pappas stuga ;) Det var faktiskt en jätte mysig stuga och det var väldigt fint där också. Enda felet var att internet knappt funkade eftersom vi var låångt ute i skogen.. och mobilerna hade ingen signal heller nästan. Ajja, men det var ändå 2 trevliga nätter i stugan. :)

Men nu är jag iaf i Luleå igen, fast inte länge till. 16.32 går mitt tåg till Kiruna.. haha ja fyfan vad jag reser mycket, men i slutet av augusti är det färdig rest förhoppningsvis!


Gör som träsket, rör på fläsket!


Godkväll ;)

Kom in från en promenad/jogging runda för ett tag sedan.
Det gäller att ligga i nu om jag ska bli av med mitt extra bagage! ;) Men det var iaf skönt med en liten runda förutom alla mygg som attackerade mig och fastnade i svetten! Haha, fräscht? Hatar mygg! Fast vem gör inte det?

Nä nu är jag slut som artist, ska nog lägga mig i sängen och kika en film eller två! ;) Måste ladda upp krafterna inför imorrn, då åker vi mot luleå igen och har jag tur så hinner jag med eftermiddagståget till kiruna. Stressigt liv jag lever? Jag bor i princip i en resväska! Haha, och på söndag åker ja hem till luleå och på måndag morgon tar jag bussen till älvsbyn.. haha ;) Fatta skönt det ska bli när allt det här är över och vi kommer hem till umeå igen!

Dags för en promenad/jogging runda.


Tror jag ska bege mig ut på en promenad/jogging runda nu till vägen och tillbaka. Det är ca 4-6 km fram och tillbaka så det blir ju en liten bit iaf.

När jag kommer tillbaka så blir det mest troligt att övningsköra ifall pappa har tid och är vaken, annars sätter jag igång och pluggar lite teori. Men vi hörs senare! ;) Nu ska jag ut o promenera!

Kan inte svara på kommentarer!


Jag kan tyvär inte svara på alla era kommentarer när jag är i stugan eftersom att internet är otroligt segt och slår av och på hela tiden. Så om jag skulle börja svara på era kommentarer så skulle jag inte få mycket annat gjort eftersom att det skulle ta en jävla tid.


Bjuder på en dålig cambild från igår innan jag la mig! ;)

HAHA - Svar på tal!





" gissa om Vet ni vad jag kom på?:
åh, ska du sluta äta. GUD vad gulligt då -.- "


SVAR: haha tror du verkligen det? ;)

FUCK THIS SHIT!






Internet funkar ju fan inte! Ajja, jag får väl vara onyttig och trösta mig själv med snus och cola då! Skulle egentligen vara nyttig men nu vart det inte så. Fast eftersom jag inte har ätit så mycket idag eller ätit nå annat onyttigt så gör det inget! ;)

Brunett och het, jo tack jag vet!







Här har ni några dåliga webbcam bilder på mig i min nya hårfärg. Det ser mycket mörkare ut än vad det är.. Det är lite ljusare och ser nästan ut att vara lite rött & guldigt. Svårt att förklara, men ni ska få se en bättre bild sen då jag har fixat till mig osv.

Promenad + finnar!


Hello!

Har inte bloggat på hela dagen, men vet ni vad? Jag har inte orkat! Och dessutom så är jag ute i skogen just nu i min pappas stuga och mottagningen här är ju inte den bästa precis ;) Men jag har sprungit runt i hela huset och letat efter ett ställe där mitt internet funkar och verkar nu ha hittat den bästa platsen. Men trots det så är signalen inte helt bra så internet kan dö lite då och då ;)

Men men! Kom ganska nyligen in från en ca 6 km promenad. Tog 30 minuter.. Det var väldigt skönt. Känner att jag måste ta mig tid och börja med promenaderna igen så man inte förvandlas till en degklump som jag är påväg att göra..

Dessutom har jag fått FET hy!
Äckligt jävla FET hy! Jag brukar aldrig ha det och ja undrar nu varför jag helt plötsligt har fått det? Känner att en massa finnar är påväg och det är lite små prickar här o var.. USCH! Hatar finnar.. det är verkligen inge vackert! Och inte nog med det så har jag inte heller nå ansiktsvatten eller nå annat medel mot fet hy! Fan..

Vet ni vad jag kom på?


Att jag har inte grillat nånting i sommar.. FAN vad dåligt det känns. Ajja, det är väl lika bra, med en sån mage som jag har så behöver man inge mat alls. Speciellt inte grillat.

Nyttig(are)!



http://www.golfreiswijzer.nl/beelden/foto365.jpg
Dricker cola zero och käkade nyss en wasa sandwich! ;) Känner mig duktig! Har inte ätit nå onyttigt ännu.. Hoppas det håller i sig hela veckan ut! Har ju till och med börjat få dubbelhaka! INTE OKEJ! ;)

FISH TANK, 2009

Måste bara tipsa er om en film som jag såg igår, Fish tank heter den. Det var en helt okej film fast jag trodde att den skulle vara bättre än den var och ja skulle nog inte kunna se den flera ggr på raken, men den var helt klart sevärd! En söt tjej har huvudrollen och tycker att hon spelar bra i filmen!

Tyvär så finns det inte så många bra unga talanger men hon är iaf en! ;) Och jag då..

http://2.bp.blogspot.com/_VQBwLRjMRgE/SpL0cwjqumI/AAAAAAAAAWo/dL5pYQVmh6k/s1600/fish_tank_poster.jpg
Drama från 2009.

Handling:
Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla.Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

Då var man brunett då!


Hmm. ja vad tycker vi om det? Jag personligen är inte så förtjust i att vara brunett så fråga mig inte varför jag är det nu då.. haha ja jag ville väl helt enkelt ha lite variation och bli av med den matta gråljusbruna färgen som ja hade nyss.

Ajja, men så kan det gå! Ingen större skada skedd förutom att mamma och mormor kommer bli tokiga! Dom älskar nämligen mig som blondin och blir lika besvikna varje gång jag inte är blondin.. ;)

Lägger upp bilder imorgon eller nå på håret ;)

Skrikande kines barn!


Trött som man är så försökte man njuta av en tupplur.. Känner mig helt konstig i skallen och försökte därför ta en tupplur.. men inte fan fick man vila länge inte. Nä, utan då jag försöker vila så börjar en kines unge att skrika och skrika och skrika för full hals och han höll kanske på i över 1 timma oavbrutet och ingen av föräldrarna gjorde nånting. Vad fan är det för fel på dom?

Bara för att dom har en jävla skit unge så behöver det inte betyda att vi andra passagerar ska acceptera hur mycket som helst! Man vill faktiskt ha lite lugn och ro trots att man åker tåg.

Har man en unge som skriker så brukar man faktiskt försöka få den att sluta, men inte dom här föräldrarna. Det kanske är nå speciellt med kineser? Dom kanske låter sina barn skrika ? Ja vad vet jag..

Och så kan dom inte sluta stirra heller.. Kineserna alltså. Aja, men nu är det bara 40 min kvar!

Kineser och bajsande barn


Märkte nyss att det kommer att ta 4 timmar att komma fram.. Tåget gick 13.32 och ska vara framme ca 17.25.

Så nu är det ca 3 långa plågsamma timmar kvar. Tåget är fullt av kineser, aggressiva tanter och bajsande barn som lever fan. Ja.. härlig måndag va? Och trött är jag också.. kaffet hjälpte inte..

http://informationsoijten.blogg.se/images/2009/kines_27006041.jpg

Måndag - Ny vecka, nya mål.




Ja, då är det måndag då! Vilket betyder slut på godsakerna! Eller ja, inte helt slut.. Men ska försöka vara utan läsk, chips, godis och annat flottigt skit som gör en fet. Jag ska självklart inte sluta för alltid, utan jag ska börja med att ta en vecka i taget och byta ut det onyttiga mot nyttiga alternativ.

Sätter man upp för höga mål på sig själv så klarar man det aldrig. Inte för att jag tror att jag inte kommer klara det.. det kommer jag säkert att göra. Äter nästan aldrig godis, chips, glass osv. Det är mest den där förbannade läsken som man suktar efter.

Så nu tar vi det här dag för dag, vecka för vecka så får vi se hur det går ;)

Away we go!


Hej! Godmorgon! Goddag!

Jag är trött som fan och ser ut som en luffare och ska snart börja bege mig mot tåget till Luleå. Känner inte alls för att åka men jag måste ju brumma lite bil också och träffa pappsen! Men jag kommer att blogga från tåget såklart.. resan tar ju 3 ½ timme så.. Jag ska bara få i mig lite kaffe och hitta min plats först och sen bloggar ja igen. Vi hörs då! ;)

Vill inte lämna mina älsklingar.. men jag måste ju. :/

När har det gått för långt?


Ett förhållande är mellan två människor. Två människor som delar sina liv med varandra. Men hur mycket måste man stå ut med och vad är egentligen acceptabelt och inte? Ja det kan man ju undra..

Svartsjuka och förbud är något som ofta dyker upp i ett förhållande.. Man kan bli så svartsjuk så att man förbjuder den ena att inte göra si och så och hotar med att lämna personen ifall det sker. Men är det acceptabelt? Är det de som är ett förhållande? Nä, det tror jag inte att det är.

Svartsjuka är något väldigt vanligt och förekommer mer eller mindra hos ALLA par i ALLA förhållanden. Men när har det egentligen gått för långt? Och när tar svartsjukan över kärleken? Jo, när allt handlar om regler och förbud och då man inte får göra annat än att umgås med sin partner. Då har det gått för långt. Då handlar det inte längre om kärlek.

För älskar man någon så ska man inte hålla den fånge med en massa regler och förbud. Och speciellt inte när man förbjuder den ena från att göra nånting och sen gör man det själv. Tex, "Du får inte gå på krogen utan mig", och så går den personen på krogen trots att den förbjudit sin partner att göra det. Det är inte okej. Reglerna ska isf gälla båda och inte bara en.

Men varför ha en massa regler? Varför inte bara lita på varandra och lossa på repet lite? Ingen mår bra av att känna sig instängd. Det är bla så otrohet inträffar eller att förhållandet tar slut.

Och är det verkligen det man vill?
Att förhållandet ska ta slut? Ja, sker det ingen förändring så kommer det att ta slut. Man orkar inte ta skit och bli behandlad som en fånge hur länge som helst.

En människa behöver tid för sig själv och få känna sig fri ibland. Och med fri menar jag absolut inte att man ska vara otrogen eller på annat sätt flörta/hålla på med andra. Utan det jag menar är att man måste få göra det man själv vill utan en massa regler och förbud. Och kan man inte lita på varandra eller ge varandra lite utrymme så kommer det inte att funka länge till..


Riktiga brudar dricker öl!


Så är det bara, riktiga brudar dricker öl! ;)


Fan så gott det är, men faaaaaaaaan så fet man blir av det..

Kissie wannabe - ute?




"Kissie wannabe" - Är det bara jag som tycker att det börjar bli liiiiite uttjatat med alla "Kissie wannabe"? Kolla bara på Lolad tex, hon försöker vara "The new Kissie". Ja, jag tycker iaf att det börjar bli lite ute och uttjatat. Hitta en egen stil istället.. det försöker då jag göra. För vem orkar vara som alla andra? Inte då jag iaf ;)


NU ÄR DET SLUT!




Eller ja, imorgon är det slut med alla godsakerna för ett tag framöver! Har blivit så jävulst svullen på sista tiden så nu får det fan vara nog. ;) Man vill ju inte rulla fram.. Kommer ju aldrig lyckas gå ner *kg om jag inte drar ner på allt onyttigt som alkohol, läsk, chips osv. Och så är det inte heller bra för kroppen att trycka i sig så mycket socker och annat onyttigt. Så imorgon kör vi! Då är det slut på alla godsaker ;)

Blä för söndagar!


Blä för söndagar säger jag bara. Dom är så tråkiga och ALLA är så tråkiga på söndagar också.. Alla ska upp och jobba osv.. Blä säger jag bara.

Imorgon är det måndag och då ska jag åka iväg till Luleå för att övningsköra med farsan innan intensivkursen börjar. Som börjar om 1 vecka!!!! ;O Shit, nu är det inte långt kvar.. Och ja har dessutom en massa teori kvar att plugga så jag ska plugga stenhårt nu i veckan och även köra bil som en tok! För jag ska fan ha det där jävla körkortet!


Godnatt ♥



Orkar inte blogga nåmer idag/inatt, tar nya tag imorgon ist! ;) Så tills dess så får ni njuta av bilden! Men nu tänkte jag se en film eller två innan jag somnar. Så godnatt!

Btw, jag börjar typ gilla min nya hårfärg också.. ;) Känns som att jag passade mycket bättre i lite mörkare än sådär ljusblont som jag alltid har haft typ.

Man mår som man förtjänar..


Vilken jävla kväll det vart igår.. Mycket bråk och tjaffs. Men jag hade kul som fan ett tag iaf ;) Ända tills allt bråk började.. Ajja, sånt är livet antar jag. Lögner hit och lögner dit, men sanningen kommer alltid fram förr eller senare! Så varför inte bara vara ärlig på engång så slipper man allt tjaffs senare?

Ja jag förstår det bara inte.. Men men, så kan det gå. Ikväll tänker jag bara ligga här och blogga, kolla tv och bara allmänt slöa. Orkar fan inte göra ett jävla skit.. ska se om det finns någon bra film att se ikväll också..  Ajja, vi hörs senare.

Varför?


Varför ska alla vara så bekväma av sig? Varför kan man inte vara lite impulsiv och galen för engångsskull? Varför inte bara göra det och inte tänka så mycket?


Ja, denna dagen började allt annat än bra. Hade verkligen sett fram emot att åka iväg från den här skithålan och göra något kul för engångsskull, istället för att sitta 3 pers och häva i sig öl och sedan gå på krogen och börja bråka. Det är inte värt det. Då är jag hellre nykter. Utan trevligt sällskap så blir kvällen ändå inge rolig. Då har jag roligare framför datan och tvn ;)

Men vi får ju se vad som händer.. det kanske händer nått kul trots allt. Man vet ju aldrig, men man ska ju inte hoppas på för mycket, då blir man bara besviken.

Vad ska ni göra idag då ?

Slöa jävlar..


Verkar inte bli nå Piteå idag.. Dennis sover och vägrar att kliva upp. Så då skiter vi väl i att åka då.. det är ju förfan inte jag som ska göra allting och ta alla jävla ansvar. Han måste upp och fixa en massa saker ifall vi ska åka men det fattar han ju inte. Och om vi ska åka med Tommy så måste han ringa och väcka honom och prata med honom. Men det gör han ju inte heller?

Så då får jag väl spendera ännu en helg i skithålan Kiruna. Sveriges sämsta stad. *Jippi*..

Motverka celluliter!


Här kommer ännu ett inlägg om hur man kan motverka celluliter. Det andra inlägget hittar ni under kategorin "skönhetstips".

Det finns några saker som du kan göra själv som motverkar celluliter. Okej, det kanske inte tar bort dom helt och direkt men att skynda på processen skadar ju inte? ;)

Här är några saker du kan göra själv:

TRÄNING & KOST.

En hälsosam kost och regelbunden träning är det första steget för att motverka celluliter. När du tränar så bränner du fett och vältränade muskler stramar upp vävnaden och ger fastare hud. Träning som är bra mot celluliter är:

♦ Raska promenader i kuperad terräng.

♦ Cykling.

♦ Trappmaskiner.

http://www.recaby.se/E6.jpg

BÄTTRE CIRKULATION MOT CELLULITER.

Dålig cirkulation tros kunna ha betydelse för celluliter. Så att förbättra blodcirkulationen skadar ju inte, och det kan du göra genom:

Torrborstning. - Torrborstning av huden sätter fart på cirkulationen och stramar upp huden. Torrborsta huden en gång dagligen. Ta hela kroppen och börja från fotsulorna och arbeta dig upp i cirkulära rörelser. Tar ca 5-10 min.

Massage. - Massage sätter fart på cirkulationen. Nån dag i veckan kan man massera ställena där celluliter finns. Se till att massera rätt hårt men inte så länge.

Bad. - Efter torrborstning kan du ta ett bad, det stimulerar cirkulationen i blod och lymfa. Badet avslutas med en kall dusch. Saltbad anses välgörande för celluliter.

http://visansgoda.blogg.se/images/2010/anti-celluliter_82586229.jpg

>KÄLLA<

JAG GÖR SOM JAG VILL!


Vill jag göra reklam för min blogg så gör jag det ! Vi ALLA här ute i bloggvärlden gör det på alla möjliga sätt. En del spammar runt med kommentarer som "Hej allt bra?". Tror jag har fått en sån kommentar 2-3 ggr den här veckan av samma människa.. *suck*.

Jag gör iaf reklam för min blogg för den är då mer läsvärd än vad mer än hälften av alla som ligger på mest besökta listan är! Så vill jag göra reklam så gör jag det ;) Ni vill bara inte att min underbara blogg ska synas för att ni själva är media kåta ;)

Godmorgon föresten!
Jag är vaken! Ett mirakel va? Somnade väl kring 04.00 inatt och vaknade 09.22 för att vara exakt ;) Annars brukar jag vakna vid 14.00.. Fast nu är man då trött som ett as istället.. ;)

MOVIE TAJM!


Nu gott folk, så tänkte nämligen jag knapra i mig en sömntablett och slå på en film och försöka somna till den. Vi kanske ska åka iväg till Piteå imorgon och bada och festa. Men det lär ju inte bli av.. Men hur som helst så ska jag iaf försöka kliva upp tidigt så jag hinner plugga lite teori och annat tråkigt ifall vi nu inte åker.

Så vi hörs imorgon! ;) Nu blir det film!

Mer bilder på håret!


Hårfärgen ser annorlunda ut i olika ljus så därför har jag tagit lite mer kort på håret.. Men jag är inte riktigt nöjd med färgen.. Funderar på att göra det ljusbrunt typ. Men känner mig inte redo för att bli brunett ännu.. fast det kanske är lika?

Det är ingen idé att börja göra det blont nu, då slits bara håret ännu mer. Tror jag ska färga det ljusbrunt och sedan låta en frisör färga mitt hårt blont då jag vill bli blond igen.


Här ser ni ju att det är en ganska grå nyans i håret.. så fult!


Här ser det rätt okej ut, fast det är ändå lite gråa nyanser i håret och det stör mig!



Hmm, ja varför blir det aldrig som man vill? ;)

Resultatet av färgningen



Såhär såg det ut när det var blött och då var det riktigt fint..

Men när det hade torkat så såg det ut såhär:


Inte så fint med andra ord.. Hmm.. antingen sätter jag i ljusa slingor och hoppas på att det blir bättre eller så gör jag ljusbrunt. Vad tycker ni?

Golden pralin 7.3


Nu har jag varit och inhandlat hårfärg!
Det fick bli Golden pralin. Ni vet den där färgen som Pernilla Wahlgren har tjatat så mycket om på tv? Det stod att det skulle vara guldblondt.. vilket är ungefär den färgen som jag vill ha. Eller ja, lite guldblondt och honungsblondt vill jag ha.. men man får ta vad som finns!



Köpte även ljusa slingor som jag hade tänkt lägga i håret senare, men först ska vi se hur det här blir ;) Är väldigt nyfiken på att se resultatet..

Jag är ju van att alltid ha ljusblondt hår så vi får ju se hur jag trivs i det här.. Men först ska vi äta och sen ska jag lägga i färgen i håret!

Lägger ut bilder på resultatet senare! ;)

Åskan väckte mig!


Tjoho! Vaknade av åskan idag. Haha men jag har ändå sovit bort hela dan så mina planer för dagen är förstörda.. Hade tänkt gå med Sanna på stan, men nej.. Icke det inte! Jävla skit väder. Vädret suger alltid här i Kiruna.. fattar fan inte hur folk kan bo hära?

Men trots det dåliga vädret så ska jag mest troligen åka till affären med Dennis och inhandla hårfärg!!!

Vet inte vilken färg jag ska ta ännu för att få den färgen jag vill ha.. Men jag har fått ett tips iaf! Och det är att lägga in en varm toning typ och sen guldbruna slingor.. Så vi får ju se vad jag hittar för färg och vad det blir för resultat!
Hoppas nu bara att vi åker iväg till affären också.. annars blir jag ledsen.

Glöm inte!


Ni får inte glömma att ni kan ställa frågor till mig här till vänster ;) Har en bloggsvars ruta där så ni kan ställa frågor, ifall det är nånting ni undrar över! ;) Tex om min design eller sånt shit.

Ni kan även skicka mejl till mig. Till min bloggmejl, [email protected] !



Hur tröstar du?


När man har tråkigt och känner att det inte finns någonting kul att göra så brukar man oftast trösta sig själv. En del tröstar sig tex genom att äta, supa eller shoppa. Jag gör alla tre. Jag äter som en gris, och då blir man ju törstig så då häller jag i mig en 7a sprit eller så medans jag shoppar kläder som jag inte kan ha. Härligt va?

Nä nu kanske jag överdrev en aning.. Men det jag ville komma fram till var att jag är väldigt shopping sugen.. Känner för att tröst shoppa i brist på annat.. men jag vet inte. Har inte råd..

VILA Fifa Dress Light Heather Grey

Hmm, en ny klänning kanske..? ;)

Snart helg!


"Jippi! Snart helg"
.. nu är jag sådär konstig igen och längtar tills helgen trots att jag är ledig varje dag? hahah. Ja men anledningen till varför jag längtar till helgen nu är för att vi, jag & dennis alltså, KANSKE ska åka iväg nånstans och festa! Men det kommer säkert inte att bli av.. det blir det ju aldrig. Varje gång vi ska göra något annat så brukar det inte bli av..

Folk är så jävla TRÅKIGA! Och det hatar jag.. ALLT ska handla om pengar hela tiden.. Vem fan bryr sig? Pengar är pengar.. NÅNGÅNG så kan man faktiskt göra lite kul för dom också.. speciellt om man har flera 1000 på sitt konto..

Ajja, annars så har jag ju iaf luleå kalaset att se fram emot!
Brorsan ska faktiskt dit iår och han har aldrig(?) varit där.. tror jag. Så det hade varit kul att dra med han och Dennis dit. Om nu Dennis vill förstås..

http://www.kalaset.se/images/18.46c4deb4123e5f6297e800017338/Banner_Lulekalaset2010.jpg
Jag har ju redan köpt biljett så..

TIPS - EXTRA LEN & REN HUD


Ni kanske minns att jag tipsade om skrubbhandskar för inte så länge sen?

Tänkte ge er ytterligare ett tips för extra len och ren hud. För att göra huden ännu lenare så kan du sitta i en bastu under 1-2 timmar så du börjar svettas rejält, sedan tar du en skrubbhandske och skrubbar huden noga. På så sätt får du bort en massa döda hudceller och annat skit. Huden kommer att kännas mycket mjukare och fräschare! Och har ni ingen bastu så går det ju också att bara använda skrubbhandskarna i duschen ;)

OBS! Drick mycket vatten i bastun så du inte blir uttorkad!

http://www.smaland-check-in.se/images/stugor/S12T_bastu.jpg http://smultron.files.wordpress.com/2009/06/vattenglas.jpg

Efter du skrubbat klart så smörj in kroppen med hudlotion.

Då har man pluggat klart!




Så, nu orkar jag inte plugga nå mer teori för tillfället. Får väl bli senare ifall jag orkar.. Men nu har jag iaf pluggat och det går framåt! ;)

Ser ni hur min hårfärg ser ut nu föresten? Helt fuckad.. typ grått, gult, mörkt. Ser förjävligt ut. Vi kanske ska på affären imorgon och då ska jag fan försöka att handla en BRA färg som både tar bort utväxten och ger håret en jämn färg! Det är så jävla jobbigt att vara blond alltså.. men jag älskar att vara det!

Godmorgon


Eller ska jag säga god eftermiddag? haha, ja jag somnade kring 4 tiden imorse/inatt och vaknade kl 14.00... Känns verkligen INTE okej. Måste försöka vända tillbaka dygnet.. för om mindre än 2 veckor så ska jag på intensivkurs för körkortet och då kan jag inte vara vaken hela nätterna..

Men nu tänkte jag plugga lite teori så jag har gjort bort det ;)  Vi hörs sen!

Tips - lena läppar!

http://grazia.9msn.com.au/img/Beauty/asktheeditor/fake-fuller-lips.jpg





Vet inte ifall det spelar så stor roll ifall tandborsten är blöt eller inte, men jag borstade iaf med den blöt och det vart iaf lent. ;) Ni har säkert hört det här förut men det funkar iaf!

Snygg, sexig och.. upptagen?


Jag har funderat lite på det där.. inte måste man väl vara singel för att vara snygg och sexig? Visst, det blir oftast så eftersom att när man är i ett förhållande så sitter man inne o svullar en massa godsaker och ökar i vikt.

Man börjar också skita i att sminka sig och fixa håret osv. Och varför? Jo för att man tänker såhär "Jag behöver inte vara snygg för någon annan, jag har ju redan min älskling". Men vad fan spelar det för roll?

Jag är en av dom som har fallit i det träsket faktiskt. Jag ökade **kg i vikt under 1 år och jag slutade sminka mig och fixa mig när jag var med honom. Jag springer runt i shorts och en stor tshirt om dagarna. Jag orkar inte ens klä mig snyggt för honom nåmer ? Bara då vi ska på fest eller nå liknande..

Och det är synd! Varför ska man inte kunna göra sig vacker bara för att man är upptagen? Bara för att man vill sminka sig lite eller klä sig snyggt så behöver det inte betyda att man vill ha någon annan eller att man vill att andra ska kolla på en? Jag vill bara kunna göra mig fin för min älskling och kunna känna mig fräsch och snygg i hans närhet utan att han ska börja tro att jag suktar efter andra killars uppmärksamhet.

Så därför tänker jag börja göra nånting åt min kropp och inte låta den ruttna bort. Jag tänker börja lägga ner mer tid på utseendet och inte låta min kropp ruttna bort bara för att jag har en pojkvän? Det är min kropp och den blir inte vackrare med åren precis..

Jag älskar min pojkvän, men jag tänker inte vara ful bara därför..

En kall dusch!


Här kommer ett litet "skönhetstips" eller vad man ska kalla det.

Jag har nämligen läst och hört att man ska duscha i kallt vatten. En kalldusch sätter igång blodcirkulationen som inte bara gör dig snyggare genom att minska på celluliter och göra huden mer spänstig, utan det stärker immunförsvaret också.

http://wwwc.aftonbladet.se/halsa/0403/28/naken-259084-452029_368.jpg

Om det är sant vet jag inte, men det skadar ju inte att testa?;) Allt för att få en finare hud och skippa celluliterna!

IBLAND MÅSTE MAN GÖRA SÅ..


Jag vet att alla hatar när man "spammar" med reklam för sin blogg ;) Men hur ska andra annars veta att min underbara blogg finns? Det är bättre att göra reklam för sin blogg genom att skriva typ "Kika in på min blogg" osv, än att skriva "Hej allt bra?". För sånt skit går verkligen inte hem hos mig!

Så nu tänkte jag fortsätta att spamma sönder lite bloggar ;) Vad ska ni göra då?


Jag för typ 1-2 år sen..?

Snygg hårfärg!




Hittade en gammal bild på mig för typ 1 år sen.. hade faktiskt en rätt så snygg hårfärg där ;) och även en snygg kropp! Var inte lika fet där som jag är nu..

Ett glas vin om dagen är bra!


Nu ska jag dricka upp det sista av mitt vin som finns kvar, vilket är ca 1 ½ glas bara. Ni har väl inte glömt att det är bra att dricka ett glas rödvin om dagen? Om ni missat det så kan ni läsa det här.



Men nu ska jag kolla vidare, läsa lite bloggar och smutta på mitt vin ;) Och sedan blir det Supersize vs superskinny!

HJÄLP MIG




Vill ha hårfärgen till vänster.. någon som vet hur man kan få den ? Förutom att gå till frisör.. Just nu har jag en grå, askblond hårfärg typ.. (?) Så det borde inte vara sååå svårt att få den där färgen bara jag hittar rätt färg.

Några tips?


Kan inte sova..


Ligger vaken ännu.. inge bra, jag vet.. Jag ska faktiskt upp vid 9-10 tiden imorgon och plugga teori så jag kan inte vara vaken hur länge som helst.. Men det finns vissa orsaker till varför jag knappt kan sova.. Jag önskar hellre att jag inte kunde äta än sova. Då blir jag åtminstone inte fet .. Nåja, livet är hårt mina vänner! ;)

Men imorrn/idag så ska jag fan sluta.. och vad ska jag sluta med? Jo, skit i det så lever ni längre.


Så gott är det inte..


http://www.butik-hemlangtan.se/varor/Kungsornen.makaroner.snabb1.jpg

Jag förstår inte alla jävla freak därute i världen som suktar efter makaroner.. Så gott är det faktiskt inte. Det kan vara gott till köttbullar, fast då ska makaronerna dränkas i ketchup annars så smakar det skit.

Visste ni föresten att min älsklingsrätt som liten var makaroner och köttbullar? Hmmm.. ja det är skumt det där..

Vad är rätt och fel?


Vem är det egentligen som bestämmer att ett visst utseende är "rätt" ? Alltså egentligen.. vem är det som sitter och hittar på att ifall man är mullig och har kurvor så är man "normal" och har ett sunt kroppsideal? Och att vara smal inte är normalt eller ett sunt kroppsideal?

http://images.starlounge.com/slideshows-2/kurk1.jpg

Hur jävla sjukt är det inte? Så fort man är fet och ska banta så är det en positiv sak och alla hejjar på en, men när en smal person börjar träna, banta eller äta nyttigt så är det ohälsosamt och negativt? Måste man väga 100kg för att våga träna och köpa måltidsersättning och sallader? Det är så jävla töntigt.

Jag tycker att en människa får se ut precis hur som helst
så länge personen själv trivs med kroppen och inte har ett dödligt kroppsideal, tex för undernärd eller för överviktig..

Så sluta tracka ner på dom smala och dom feta. Det finns ingenting som säger att en viss kroppsfigur är rätt och att det är så man ska se ut. Alla är vi unika och så länge vi mår bra och inte skadar oss själva eller vår kropp så tycker jag att man får se ut precis hur man vill.

Idag har jag..


Ätit en glass. - Det var längesen jag åt en glass faktiskt så ja tänkte bara påpeka det.

Halsat en 7a vatten. - Och jag var inte ens törstig..

Pluggat teori. - Intressant va?

Planerat lite. - Ja, mest troligt så kommer en speciell sak att hända iår!

Sovit till 15.00. - Jag gillar att sova..

Intressant va?

Jag ska fan göra det..


Det är en sak som jag funderat vääääääääääääääldigt länge på att göra men som jag aldrig nämnt till nån typ, just för att jag inte orkar med deras "Nää, varför de?", "Inte behöver du de" blablablabla osv. Men nu tror jag fan att jag har bestämt mig. ;) Men jag ska först klara av körkortet! Sen då jävlar..

Nyfikna på vad det kan va? ;) Det förstår jag.. men det får ni inte veta förens det är 100% säkert på att det kommer ske!

PARANORMAL ENTITY




Såg denna film igår med Dennis. Och ja vet inte om det är någon slags uppföljare eller nån slags kopia av paranormal activity men den var lite bättre iaf. Det hände mycket mer i den än vad det gjorde i PA. I PA började det inte hända saker förens i slutet av filmen typ..

Ingen film man vart sådär jätte rädd av, men helt klart sevärd!

zannyh dissar!





Fotobloggar! - Sorry alla fotobloggar därute! Ni tar en massa fina bilder till era bloggar men vem vill egentligen läsa om det? Inte jag iaf. Läser hellre en fjortisblogg om jag ska va ärlig, och då är det illa.. Men där finns det iaf lite mer action och drama och det gillar jag! ;)

Teori plugg sucks!


Har just pluggat lite teori via internet och det suger! Dom ställer frågor som det inte ens finns svar på! Finns inga sånna svar i boken och då måste man gissa och då blir det självklart fel och så måste man vänta tills nästa dag för att kunna rätta fråg helvetet.

Ajja, känner att mensen är påväg.. Or not! Haha, nämen ja är bara allmänt grinig idag känner jag. Teorin gör mig arg. Kommer aldrig hinna göra klart ALLA instuderingsfrågor tills intensivkursen börjar! Fan vad less man blir..

Men nu ska ja kolla runt på bloggar o blogga lite så kanske jag blir lite gladare.. :)

Tjejer är precis likadana!


Ni vet ju hur jävla mycket skit vi brukar snacka om killar?
Att dom är svikare, otrogna elaka jävla idioter som bara leker med en? Men vet ni vad? Tjejer är precis lika jävla dumma i huvudet!

Det är inte bara killar som gör fel och äcklar sig utan tjejer kan också vara äckliga jävla idioter! Det är JUST DÄRFÖR som jag kommer bäst överens med killar och endast har EN ÄKTA tjej vän som funnits där för mig ända sen vi var 6-7 år och vandrade omkring i blöjor och flög omkring i taket längst garderoberna. Ja ni förstår inte det där med flyga, men det kunde vi iaf.. Och det är därför jag nästan bara har haft killkompisar runt omkring mig. Visst kan dom också vara idioter men dom ger sig inte på ens kille och det är väl det bästa med dom?

Så fuck you din äckliga lilla bitch! Lämnar du inte honom ifred så kommer jag personligen att slå ihjäl dig. Äckliga lilla slyna! Och sanna mina ord!


Jag kan ta skit, men fan inte från vem som helst!

blablabla


Hej!

Har tyvär inte haft tid eller ork till att uppdatera här.
Men nu har jag det! Det är föresten bara 2 ynka veckor kvar tills intensivkursen börjar! :O Fattar ni? Klarar jag dom där två veckorna och all teori så har ja garanterat ett körkort!!!!!!!!!!!!!! :O Känns helt underbart! ;) Fast nu ska vi inte hoppas för mycket.. då brukar allt gå åt helvete!

Jag tror föresten att ja stannar i kiruna den här veckan också och sen nästa vecka övningskör ja med pappa som en tok. Eller så åker jag nu på tisdag till pappa och övningskör. Ja vi ser ju hur det blir.. men imorgon kommer jag nog inte fara iaf. Har lite saker som måste redas ut ännu innan jag kan bege mig mot luleå..


Jahapp, då var det fredag igen


Varför sitter man alltid och väntar in just fredagarna trots att det är sommar? Jag kan väl ha kul även fast det inte är fredag..? Fast alla jobbar iof, men det gör ju inte jag.

Det här är min andra sommar som arbetslös och det känns skönt! Vill inte jobba.. vill bara kunna vakna upp och inte behöva göra nånting alls! Inga tider att passa, inga saker som måste göras osv. Ja ni fattar? Vill bara vara fri som en fågel! Men det går ju inte för man måste ju ha pengar för att leva..

Nåja, ikväll blir det fest!? Älsklingen är ledig så vi ska ta oss någon öl i det dystra vädret ;)

Man vet inte vad man har förens man förlorat det..


Varför är det så egentligen? Varför fattar vi inte vad som betyder nånting förens det är försent? Vi är omringade av människor som älskar oss och bryr sig om oss men ändå så verkar vi inte fatta vad det betyder förens vi har förlorat det.

Jag höll på att förlora allt jag hade. Men som tur var fick jag en andra chans och jag är så evigt tacksam för det.

Det är inte alltid man får en andra chans här i livet så ta till vara på det ni har och tänk efter vad som egentligen betyder nånting för er och håll fast vid det/dom. För livet blir aldrig sig likt då man mister någon/något man älskar.. Trust me.




Resultatet av färgningen






Det vart nästan ingen skillnad alls! Vart en kallare ton bara.. Och utväxten är densamma, ingen skillnad på den inte.. *suck*. Ajja, får väl springa en snabb runda på stan imorrn igen och köpa en ny färg!

Vill ha liiiiiiite mörkare bara men ändå så ska det vara ljust, om ni fattar ? En varmare ton vill jag ha på håret nu när det är sommar.. Men inte fick man det inte, trots att det såg ut som att de skulle bli de på förpackningen..

Har färgat håret..


Japp, fick nån idé att ja skulle försöka färga håret + utväxten i en annan färg men det vart ju lite som det vart. Ni får se resultat på de senare kanske.. Kan då säga att utväxten inte alls vart färgad så ja måste färga om de snart igen..

4 tecken på att man är/börjar bli alkoholist


Hur märker du att du är/börjar bli alkoholist? Jo,


1, Du dricker endast för att "bli berusad".
Du dricker inte längre för att ha kul med polarna utan du vill bara bli full.

2, Du dricker dig stupfull ENSAM. Du skiter i om du är ensam eller med vänner, för du vill ju bara bli full.

3, Du dricker så fort du är ledig. Du hinner ju inte dricka då du jobbar så du tar tillfället i akt och dricker så fort du får en ledig stund. Bara för att få bli berusad.

4, Du dricker inte för att det är gott.
Du tar inte en öl längre bara för att det är gott, utan du vill ju bara bli full så det kvittar vad du dricker.

JA! Där har ni 4 tecken på alkoholism (heter de så?) ;)



P.S, ta det med en nypa salt! Det blir godare då..

Pärlan har blivit mamma!


Nä det har hon inte.. men man kan nästan tro det med tanke på hur hon behandlar nykomlingarna i familjen. Hon låter dom suga på hennes tissar trots att hon inte har nå att ge ;)




Och så tvättar hon dom.. hon är så snäll ;)



Tänk, för bara 2-3 veckor sen så fräste hon åt dom och morrade. Dom fick inte ens komma nära henne och nu tar hon hand om dom som om de vore hennes barn.. Nikki däremot är inte lika go, men hon är också snäll mot dom! Vi har så fina djur ;) haha låter som en galen katt kvinna! Mjauuuuuuuuuuu!

Plugga lite? Jaja


Är så förbannat less på att plugga teori!
Håller på med frågorna via trafikskolans hemsida och ja är ännu inte klar med dom förbannade instuderingsfrågorna som man helst ska göra innan man går in på alla faser som ska göras 2333333333333300000 ggr också.

Och ja vet inte ens hur många ggr jag kan gå in och göra frågorna via deras hemsida? Man får ju bara ett antal ggr på sig att sitta med frågorna och sen måste man betala för mer.. *Suck*

Men men, jag får väl läsa lite teori nu och sedan fortsätta med frågorna.. Det känns jobbigt nu men FAN så skönt det kommer vara då man klarat körkortet! Då ska jag köra runt i min skruttiga volvo och fucka åt alla fotgängare! Men nu ska jag plugga!



Färdigpluggat?



Ja, vissa pallar helt enkelt inte..

Man måste ifall man vill komma nånstans


Tänkte plugga lite teori nu ;) Vi hörs senare!

Godmorgon bitches!


Har vaknat för ett litet tag sen.. Vaknade av att älsklingen kom hem på lunch vid 9 tiden och väckte mig. Lika bra det.. kan inte sova hela dagen, måste ju hinna plugga teori och träna. ;)


Gammal bild på mig.. Måste ta lite nya bilder på mig känner jag. Men vem orkar sminka sig endast för att sitta inomhus ?

Man vill ju inte bli fet..


http://media.traningslara.se/2009/04/bankpress.jpg

Imorgon (eller ja, det blir ju idag) ska jag fan försöka träna lite! Dennis rum består ju av ett litet gym typ med 2 magmaskiner, en bänkpress o en annan maskin som ja inte minns namnet på.. Så ja funderar fan på att träna lite imorgon! Varför ska jag ligga här och slöa dag in o dag ut när ja kan träna istället?

Körde lite idag på magmaskinerna och det känns redan lite i magen.. :O Så imorgon om jag orkar/törs så ska ja träna lite.. ;) Man vill ju inte bli fet..

Vars är världen påväg?





Jump-in suit. - Såg att min kompis Ida hade dissat denna dress och tänkte därför dissa den jag med! Jag fattar inte hur man kan gå klädd i en sån där Jätte pyjamas/overall och känna sig fin? Hur fula är dom inte ? Och ännu värre.. hur FUL är man inte I dom? Jag hade dött och skämts ihjäl ifall min kille gick runt i en sån där ful jätte sak.



Fyfan säger jag bara.. det finns sjuka saker som är mode just nu men kom igen? Hade ni verkligen gått klädd i en sån där bara för att det är mode liksom? Dom är inte ens fina..

Och för er som ändå vill se ut som nå vandrande jätte bebisar så finns dom att köpa här.

Sex and the city!


Nu blir det att kolla lite sex and the city. Dennis var för trött för att se film.. så ja tänkte kolla lite på sex and the city då ;) Trots att det är gamla avsnitt men inte fan blir ja less för de inte ;)

http://scenbloggen.com/mimmiwelen/files/2010/05/sex_and_the_city_005.jpg

Dessutom så borde alla killar kolla på det! Ni skulle få en liten inblick av hur vi tjejer tänker ;) Ni som klagar på att ni inte förstår tjejer.. Nog för att ni aldrig kommer att förstå er på oss, men ni kommer garanterat att förstå liiite mer ifall ni kollar på sex and the city ;) Trust me!

TÄVLING - BLOGGDESIGN!


Trött på din gamla bloggdesign? Det börjar iaf jag bli ;) Så därför är jag med och tävlar om en ny rosa design hos en tjej, Klicka på bilden för att vara med och tävla ;)





Kiruna, staden som Gud glömde..


Kiruna är staden som Gud glömde ge sommar till..



Fan vad jag klagar på vädret här men det är ju förfan SOMMAR?!?! Överallt i världen så är det SOLIGT minst 4 dagar per vecka. Här får man vara lycklig om det är sol MINST 1 timme i veckan.. *suck*.

Och varför är jag här? Jo, det kallas kärlek. Jag är här för min kärlek ♥

Oops!


Vaknade 14.00 idag..:O känns inte bra att sova bort dagarna sådär! Nog för att vädret ändå suger här i Kiruna så.. ingen större skada skedd direkt.. Men jag vill ju inte vända på dygnet helt i onödan!

Aja, men så kan det gå när man somnar tätt intill Dennis och sedan fastnar så i sina drömmar så man inte vill vakna förens man fått veta "Slutet". Nog för att det aldrig finns ett slut på en dröm? Jag kan iaf fortsätta drömma i evigheter på en dröm.. ajja, nog om det! 

Nu ska jag vänta tills Dennis kommer hem från jobbet o sen får vi se va som händer.. Funderar på att smita iväg till Konsum o checka lite hårfärg.. men vi ser ju!


Gammal bild på mig från då vi bodde i Burträsk.. Ser SJUK ut..

Mitt och Dennis barn




Såhär skulle mitt och Dennis barn se ut ifall vi fick ett, enligt ett test då. Ganska söt va? ;) Kanske ska väcka han nu och säga att vi måste göra lite barn. Nä ja bara skoja, nå barn blir det inte på ett tag.. Eller? ;)

Hello Kitty tar över världen!





Är det bara jag som börjar bli OTROLIGT LESS på den där jävla Hello Kitty!?

Vars man än går så är den där katten överallt! Jag skulle köpa mig en ny necessär förra veckan och på VARENDA necessär fanns den där förbannade katten! Visst till en början var den söt och det var lite smått gulligt, blablablabla, men nu får det förfan vara nog!

Den där katten är ÖVERALLT! Och så jävla söt är den inte så den ska få synas EXAKT ÖVERALLT. Fan stoppa mig på alla saker, kläder, skor osv istället för den där fula katten!


Katterna hade lite skoj,




Och rev ner en kruka.. ;)

HÄR SKA PLUGGAS




Efter 2 koppar kaffe så är jag nu redo att sätta igång med teorin! Det gäller att ligga i nu om man ska klara skiten ;)

Från bloggare till artist?


Läste nyss att Paow OCKSÅ håller på att spela in en låt..
Ska alla bloggare bli artist nu helt plötsligt? Visst, jag klagar inte ;) Låt dom bli artister så kan jag ta över bloggvärlden själv ;) haha nämen.. Vadå ? Gör Paow det ENDAST för att Kissie gjort det or what? Snart ska väl Dessie också börja..




TIPS - LEN & REN HUD




Jag måste tipsa er om skrubbhandskar! Jag köpte ett par rosa på Lindex förra veckan och dom är helt underbara! Jag fick så len hud efteråt och ja har bara använt dom 3 ggr och är redan beroende ;)

24,50 kr tror jag dom kostade på Lindex.

Använd handskarna för exempelvis intvålning av kroppen. Detta tar bort döda hudceller och ger en lenare och renare hudyta. Man kan använda dom i ansiktet också ;) Det gör jag och gud så leeeeen huden blir..

Dags för en nystart!


Efter allt som hänt så har jag fått upp mina ögon och nu förstår jag verkligen vad som egentligen betyder något för mig och inte. Så nu är det dags för en nystart! Både i bloggandet och i privatlivet!

Så nu kör vi gott folk!

Ville bara säga att jag lever!


Hejhej!

Ville bara säga att jag lever och jag ska ta tag i bloggandet så fort som möjligt! Men det har hänt en hel del saker under helgen så jag har bara velat ordna upp allt det först.. Men nu vet ni att ja lever iaf! Vi hörs senare..!

Tänk att allting kan bli så fel?


Sitter just nu på bussen påväg till Kiruna och är fylld med ångest sen fredagens händelser. Ibland går det bara för långt och ibland kan man inte kontrollera sig själv och sina handlingar. Varför blir det så och hur kan allt gå så fel på bara en dag/natt?

En dag kan förändra sitt liv för alltid. Är de det som kallas för ödet ? Var det meningen att det skulle hända och varför hände det ens?

Dagen började bra men slutade i total kaos. Ibland gör man saker man ångrar och ibland gör man bara fel val. Men det är väl det som tillhör livet? Det är väl dom valen som gör oss till dom vi är idag?

Ingen människa är felfri. Ingen människa gör rätt alltid. Alla har vi våra fel och brister och saker som gör oss svaga.. och igår var jag svag. Jag kunde inte stå emot fast jag innerst inne visste att det jag gjorde var fel. Jag fattar inte varför.. Men jag gjorde helt enkelt inte det som var rätt.

Det kanske kändes rätt för stunden men nu i efterhand så var det fel. Men jag orkar inte tänka på det där nåmer.. jag gjorde ett misstag och jag kan inte göra det ogjort.

Tänk att allting kan bli så fel?

Bra väder = Dålig uppdatering


Hej!

Som ni kanske förstår så har jag inte haft tid att sitta vid datan något och dels för att det är så pass jävla fint väder här i luleå jämfört med vad det var i kiruna. Där var det bara mulet hela tiden och kallt.. Men igår och idag har det varit strålande fint väder och självklart så passar jag på att njuta av värmen! ;)

Och så har ja självklart haft fullt upp med att umgås med mamma och syrran som jag inte sett sen jul. Så det kommer nog att bli lite sämre bloggande ifall det är fint väder ;) och så har jag dessutom en MASSA teori jag egentligen borde plugga men som ja inte hunnit med sen ja kom hit.. Men jag tänkte ta o ta tag i det imorgon! ;)

Hemma från stan


Ja då var man hemma hos morsan igen. Vart en hel dag på stan igen fast med Mimmi! ;) Har bränt lite pengar på rean och jag är både nöjd och missnöjd på mig själv. Jag är nöjd för att det jag har fått med mig hem är fint och behövande. Däremot är jag lite missnöjd eftersom jag egentligen INTE borde shoppa så mycket nu när jag egentligen inte har någon inkomst överhuvudtaget.

Men men, är det rea så är det! Dessutom så har jag inte fått vara i en stad på länge.. har ju bott i en byhåla och det närmaste shopping jag kommit är internetshopping och det är ju lite svårt när man inte vet ifall allt passar osv..

Aja, gjort är gjort! ;) Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan får vi se vad som sker! Hörs sen, ska försöka fota lite av det jag shoppat också! ;)

En HEL DAG med mamma & Syrran,


Hej! Sorry för dålig uppdatering, men jag somnade 2 inatt och klev upp 05.10 imorse för att hinna med tåget till luleå, och när jag kom dit så hämtade mamma, Bengt och syrran upp mig.. så jag har haft fullt upp hela dagen så ja har inte hunnit uppdatera.

Men iaf, när dom hämtade upp mig så åkte vi till Bengt och käkade frukost och drack kaffe, sedan for jag, mamma och syrran till stan och shoppade. Vi fick hem oss lite kläder och nå örhängen från rean! Skit nice ;) Ska dit igen imorrn med Mimmi och shoppa skor!

På stan så käkade vi på max för att vi vart så hungriga, och efter det fick jag och mamma ångest för att vi käkat så fet mat trots att vi redan var nog feta och inte kunde ha nå kläder, så då bestämde vi oss för att promenera från stan hem till mamma. Som tar ca 20 min..

Påvägen hem så kikade vi förbi mormor en sväng och sedan knallade vi vidare hem mot mamma där jag och syrran bytte om till badkläder och sedan drog iväg och badade på aronsbadet i en o en halv timma..

Efter det var vi hungriga som nå biaffra barn, så då for vi hem till Mats och käkade grillat ;) Super mysigt!

Och nu är vi hos morsan äntligen. Jag är trött som en säl och vi ska snart kika på 2 filmer som vi hyrt också.. Haha, ja jag har verkligen haft fullt upp idag och kul har det vart!

Här kommer 3 bilder från idag ;)


Vi väntar på maten. Jag vart bjuden på en öl också, men bara en ;) Mats ser mig ju fortfarande som en liten flicka.. har inte träffat han sen ja var typ 14-15 så ;) Men det var lika bra, hade inte pallat mer ;) Är så äckligt trött..


Syrran var trött efter den långa promenaden från stan som jag tvingade henne till ;) hahah


Till efterrätt vart det grädde o jordgubbar! Sjukt gott ! ;)

Sitter och ser på film medans älsklingen s...

dsc01311 (MMS)

Sitter och ser på film medans älsklingen sover. Egentligen borde jag också sova.. Ska upp 4 imorn för att hinna med tåget till luleå.. Jobbigt va? Visst har jag söta fötter föresten? Tyckte att dom passade in där :)


SUPERSIZE VS SUPERSKINNY




Ikväll 20.00 på kanal 3 så börjar mitt favorit program! Nämligen Supersize vs superskinny! Jag bara älskar det programmet..! Det är så bra och det får en verkligen att tänka till när det gäller vad man äter.

Man får lära sig vad som är bra/dåligt att äta och så är det ju så kul att se hur sjuka/olika syner folk har på mat.

Men om jag fick välja så hade jag nog hellre kommit dit som en superskinny än en supersize.. ;)

BARA FÖR ATT DET ÄR ÄCKLIGT.


Nu tänkte jag väcka älsklingen så vi kan gå och duscha. Han luktar apa. Men vad kan man förvänta sig när han jobbar på en soptipp? ;) Ajja, cash är cash. Nä nu stinker det verkligen apa om hans fötter..
Nu måste jag väcka honom. För sådär kan man ju inte lukta ! Inte om man ska ligga bredvid mig iaf..



Luleå imorgon..


Hello! Gav upp teori pluggandet för nån timma sen.. och nu gör jag inte så mycket. Ligger o kikar på tv och bloggar. Älsklingen kom hem för en liten stund sen också! ;) Så jag ska väl passa på att mysa med honom ikväll eftersom imorgon åker jag till Luleå igen!

Fyfan vad man har rest runt i sommar alltså... har pendlat mellan umeå, luleå, skellefteå, burträsk, älvsbyn och kiruna. Har inte varit på ett ställe en hel vecka ens. Och än är det inte över! Kommer pendla mellan luleå, kiruna och mest troligt umeå också. Ajja, men så kan det va. Trots att jag inte har nå sommarjobb så har jag ändå fullt upp..

Men nu ska jag äta mitt första mål mat för dagen och sen ska jag duscha, vi hörs senare!

Nu ska jag plugga!




Nu tänkte jag försöka plugga lite teori, om det nu går.. har nämligen två små busfrön här som leker och härjar ;) Aja, men vi hörs på ett tag!

Ett glas vin om dagen!


Ni har säkert också hört att ett glas rödvin/vin om dagen ska vara bra för en? Men då börjar man ju undra lite.. vad är det egentligen bra mot och varför? Så jag kollade upp det ;)




Vin innehåller antioxidanter som motverkar åderförkalkning.

"Rödviner innehåller flavonoider, antioxidanter som har en skyddande effekt på hjärta och blodkärl. I dessa ingår ämnen som heter procyanider, och dessa är särskilt rikhaltiga i röda viner som framställts på ett gammaldags traditionellt sätt."

Regelbunden, och framför allt måttlig, konsumtion av alkohol minskar nämligen risken för övervikt.

"En av teorierna är att levern hos de som har regelbundna alkoholvanor utvecklar en egen metod för att bryta ner alkohol, där den extra energin omvandlas till värme i stället för fett. Så om du får i dig 120 kalorier från ett glas vin kommer de mesta att förbrännas, men om du får i dig samma mängd kalorier från en pizza så kommer mer att omvandlas till fett. Men det funkar inte med alla sorters alkohol eller mängder. Sprit och öl är inte lika snälla mot midjemåttet som vin."

Måttligt alkoholintag minskar risken att dö i förtid med 23%.

Måttlig alkoholkonsumtion, motsvarande 10-50 gram ren alkohol per dag för män och 5-25 gram för kvinnor förlänger livet enligt den grekiska studien. Det motsvarar max fyra deciliter vin, två glas, om dagen för män och max två deciliter vin, ett glas, om dagen för kvinnor.

Hög alkoholkonsumtion innebär stora risker, för akuta olycksfall, alkoholberoende och i längden för sjukdomar som skrumplever och cancer.

Så drick med måtta så lever du längre! ;)



Varför blir livet tråkigare med åren?


Det känns iaf som att livet blir tråkigare med åren..
Jag är fortfarande ung i sinnet och vill springa runt och göra massa bus och smygsupa i en trappuppgång och göra galna, impulsiva resor som förr!

Är det jag som umgås med tråkiga människor eller är tråkighet något som kommer med åren? Ja det kan man ju fundera på. Det är sommar och här ligger jag i kiruna bredvid älskling som sover.. kul? Njae. Eller ja, det är kul att vara med han när han är vaken.. men det är han inte nu så :/

Ja, jag tycker iaf att livet är tråkigt just nu. Nä, nu orkar jag inte tänka mer på det här! Nu ska jag plugga lite teori..

Vad gör en blogg bra egentligen?


Det här är något jag funderat på väldigt mycket. Vad är det egentligen som gör en blogg bra och vad ska en blogg innehålla för att man ska fastna för den egentligen?

När man läser dom flesta storbloggarna så fattar jag inte alltid hur en del av dom har kunnat bli så stora.. för en del innehåller inget speciellt utan en del bloggar kan innehålla samma sak som en icke känd blogg kan. Så därför undrar jag varför dom flesta har kunnat bli så stora?

Så därför ställer jag er frågan,




En bra blogg enligt mig är: En personlig blogg. När jag läser en blogg så fastnar jag lättare för bloggen ifall den är personlig och inte en kopia av en annan blogg.

En bra blogg ska innehålla: Mycket bilder. Mycket bilder gör bloggen intressantare och mer personlig. Gärna videoinlägg också så man kan få en bild av hur personen är och låter. Den ska innehålla personliga åsikter och tankar och gärna en del tävlingar då och då.

Sen finns det ju mycket mer som gör så jag fastnar för en blogg, men det där är bara lite av det jag tycker en blogg ska innehålla.

Men kom ihåg,
att en personlig blogg är mer intressantare att läsa än att tex läsa en blogg som är uppbyggt genom att härma en annan bloggare.

Finns måååånga som tar efter Kissie, dessie osv.. sånna bloggar är inte så intressanta att läsa ;)

Tävling nr 2 hos Klackarna i taket !




Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Avslutas också den 11 juli! ;)

Tävling hos Klackarna i taket




Jag är med och tävlar om denna fina topp hos klackarnaitaket.blogg.se
;) Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Tävlingen avslutas på söndag den 11 juli, så skynda er ;)

Utsidan ger insidan en chans


Så är det för mig när det gäller böcker och filmer.. har dem inte en cool/snygg framsida/utsida så orkar jag knappt kolla vad filmen/boken ens handlar om. Visst är det sjukt? Men så är det väl med allt egentligen? Även med människor.. det är inte många som skulle ge en ful kille en chans. Tro det eller ej, men så är det. Vi människor är ytliga jävlar. Speciellt när det kommer till just ett förhållande.. killen måste vara snygg eller på något sätt göra oss intresserade för att vi ens ska låta killen få en chans.

Jag är inte sån, eller ja.. ;) men inte alltid! Det är inte så att jag skulle dissa chansen att få en kompis bara för att han/hon inte ser super bra ut? Men däremot när det gäller pojkvänner och sånt.. då kan jag vara lite mera ytlig.. Men alla människor är så, mer eller mindre. Men vi kanske inte tänker på det bara?

Men tänk att det är så? Ser vi inte bra ut så har vi oftast ingen chans hos en kille? Sjukt va?

Ja människan är verkligen en sjuk varelse som Gud (eller vem/vad fan som nu skapade oss hemska jävlar) skapade;)

Aja, det här vart ett flummigt inlägg.. men ja kunde inte sova så. ;) haha

Kirunafestivalen 2010


Här kommer lite bilder från festivalen ;) Det sög där som sagt, men lite bilder blev det iaf!




Jag & Dennis, min älskling.


Jag!








Sitter och dricker lite hemma hos tommy :-...

dsc01306 (MMS)

Sitter och dricker lite hemma hos tommy :-P uppdaterar senare ifall det händer nå kul :) men just nu är det lite dött :-P


Tycker ni jag är konstig som sitter med fl...

dsc01296 (MMS)

Tycker ni jag är konstig som sitter med fleece byxor (eller hur de nu stavas) mitt i sommarn? :)


Undra om man ska leta kläder ?


Kanske är dags att leta fram lite kläder som man kan ha ikväll. Jag har nästan ingenting snyggt med mig och därför så kommer det ta ett tag innan jag hittar något som ser hyffsat okej ut innan jag går ut genom denna dörr!

Så det kanske är lika att börja nu ? Älsklingen slutar ju jobbet snart också och han orkar väl inte vänta flera timmar på att jag ska bli klar så det är väl lika att leta upp kläder redan nu ;)

Dom 7 bästa filmerna jag sett!


1, BESÖKARNA. Thriller från 1988.



Handling:
Frank och Sara och deras två små barn har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Efter några dagar börjar märkliga saker att hända. De nyuppsatta tapeterna i barnkammaren ramlar ner varje gång Frank försöker sätta upp dem. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva. Är de verkligen ensamma i huset, eller finns det någonting annat där också?




2, STEPHBROTHERS. Komedi från 2008.



Handling:
Brennan och Dale är två bortskämda killar som blir konkurrerande styvbröder när deras föräldrar blir tillsammans och gifter sig.



3, I SAW WHAT YOU DID. Drama/thriller 1988 (?).



Handling: Två tonåringar, Lisa och Kim, spelar ett spel och utgör busringningar på telefonen. Men när de ringer Adrian Lancer som har vissa psykiska problem, och säger “Jag såg vad du gjorde”, antänder en mänsklig bomb. Adrian har precis dödat någon och tror att dom sett han göra det. Nu försöker han att hitta dem...



4, AN AMERICAN CRIME. Drama från 2007.



Handling:
Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.



5, TAKEN. Action/Thriller från 2008.



Handling: Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...



6, THE ORPHAN. Amerikansk thriller/skräck från 2009.



Handling: Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera
en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar.



7, DARK REMAINS. Skräck från 2005.



Handling:
Fotografen Julie och hennes man Allen flyttar till en stuga efter att deras dotter hittas död. I det nya hemmet börjar Julie se sin döda dotter i nytagna foton.


Finns många många mer bra filmer som jag sett, men det här är bland dom bästa jag sett och som jag kommer på nu ;) Och anledningen till varför jag gillar dessa filmer är för att dom på nå sätt har nått ut till mig/berört mig. Dom har bland annat fått mig att gråta, skratta och bli rädd.

Kika gärna in >HÄR< för fler tips.

Fredag ♥


Godmorgon alla sömntutor! ;) Sovit gott? Det har jag, trots att Greta har hoppat runt o lekt på mig hela natten lång.. Men det är iaf bättre än att ha en skrikande bebis som tjuter hela nätterna ;)

Nåja, det är fredag och jag mår bra! Jag känner mig jätte pigg! Eller ja, inte jätte pigg.. men ja är piggare i huvudet och har endast rethosta o lite halsont! Känns skönt att man inte mår dåligt längre, då kanske man kan ha lite kul ikv trots allt ;)

Idag ska jag försöka knäppa mycket bilder också!
Mycket bilder på mig själv ska jag också försöka få! Jag har nästan inte fotat nå alls i sommar.. :/ känns lite trisst.. Så kameran hänger med ikväll! Påminn mig! ;)

Vad är det för skillnad egentligen?


Folk är ju så jävla emot personer som visar upp lite hud i sina bloggar. Men egentligen, vad är det för skillnad om man lägger upp en bild på sig själv i bikini eller i bh o trosor? Det är ju egentligen ingen skillnad alls? Så varför blir folk så upprörda för att man lägger upp en bild på sig i tex bh ? So what? Isf borde Kenza tolkas som riktigt slampig vid det här laget.. vilket jag inte tycker hon är!


Bild lånad från Kenza


Älskar min nya hårfärg!




Lite mer naturligare blond ;) Eller ja, jag färgade ju förra veckan iof.. ;)

Kirunafestivalen har börjat!




Idag började den efterlängtade kirunafestivalen, eller ska vi säga snöfestivalen som pappa kallade den? ;) Haha, ja det stämmer ju. Dom stackarna i Kiruna har ju ingen sommar överhuvudtaget.. deras bästa väder består typ av mulet med lite sol som glimtar fram ur molnen.. ;) Haha.

Så idag super dom flesta här i Kiruna utom jag och älskling!
;) Vi sparar oss till imorgon för han jobbar då och så är jag fortfarande lite krasslig i huvudet så jag ska vila hela kvällen :) Fast jag mår mycket mycket bättre! Bara halsen och näsan som krånglar lite men febern verkar ha försvunnit iaf!

Så ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa med kissarna och kolla film! ;) Och imorgon blir det att fara förbi festivalen en sväng o titta. ;) Någon fler som ska dit? ;)

Rökare är också människor!


Jag blir så less på att folk hela tiden klagar på rökare och att dom kanske ska förbjuda rökning på  uteserveringar! Om dom inte redan gjort det? Herregud, rökare är också människor precis som ni andra! Vi rökare har bara ett beroende precis som ni feta är beroende av mat och som kaffe drickare är beroende av koffein.

Vi är inte sämre människor pga det. Att förbjuda rökning på en uteservering är lika dumt som att förbjuda hundar att pissa offentligt. Om vi inte får röka utomhus ens vars ska vi då röka? Ska inte vi kunna få sätta oss på en uteservering i solen och avnjuta ett glas cider bara för att vi är i behov av att röka då och då?



Jag vet att rök inte luktar gott men istället för att förbjuda det helt så borde man ju iaf dela upp så ena sidan är för rökare o den andra för icke rökare eller nå sånt.

Ja jag tycker iaf att det är löjligt. Luften är fri förfan. Bara för att man röker så är man inte en sämre människa! Alla har sina beroenden, fel och brister! Ingen jävla människa är perfekt så börja respektera folk för den dom är!

Jag vet att ni tycker att det är äckligt med röklukt om man ska sitta på en uteservering o dricka/äta,
det är inte alls trevligt med rök då och det förstår jag. Men själva tanken på att förbjuda rökning gör mig arg, som att vi rökare inte är värda att sitta där ?



Jag trodde aldrig att jag ens skulle tänka tanken på en..




..Men jag har faktiskt funderat på att ta en bloggpaus men jag vet inte.. Känns bara som att tiden inte räcker till riktigt. Men jag vet inte.. nu svamlar jag säkert bara för att jag inte har nå bättre för mig att skriva.. Men jag tror nog inte att jag kommer ta en bloggpaus, kommer nog bara uppdatera mindre ett tag framöver..?

Ja vi får väl se ;) När jag har laddat batterierna så kommer jag blogga som vanligt igen! Klart jag inte ska sluta blogga.. blir nog bara sämre uppdateringar ett tag tills jag fått lite mer tid och inspiration till att blogga ;)

RSS 2.0