Det var för bra för att vara sant


Jag visste det! Det var för bra för att vara sant. Man kan inte ha en sån tur så att en vän kommer ända hit från Kiruna som ligger ca 50-60 mil härifrån för att hjälpa oss att flytta och sen köra oss till umeå utan problem. Allting var bara för bra för att vara sant. Så bra kunde det verkligen inte vara.

Men allting började bra iaf, Tommy ankom till Burträsk ca 8.30 imorse och 9.35 var vi påväg mot skellefteå för att hyra ett släp. Inne i stan så fixade vi ett släp, betalade hyran till lägenheten o fixade kvitto på det osv och allting rullade på. Sedan begav vi oss mot Burträsk och packade in nästan allting i släpet och sen när vi väl skulle börja bege oss mot Umeå med den last som vi hade fått plats med så startar inte bilen.. såklart.

Så Tommy ringde runt till några han kände som kanske kunde veta vad felet var. Sen fick vi också starthjälp av Conny och Emeli och då gick bilen igång! Sen slocknade den direkt då Emelie och Conny for. Så då prövade vi igen utan resultat.. Sen kom en kille från bilverkstan o kollade på bilen och vi provade lite allt möjligt men utan resultat det med.

Och här sitter jag nu, fast i träsket med Tommy och Dennis och med en öl i handen som tröst. Gud vill helt enkelt inte att vi ska komma oss till Umeå.

Kommentarer
Postat av: HelloNicki

God morgon sötnos :)

2010-06-12 @ 11:14:10
URL: http://HelloNicki.se
Postat av: von Erran

Bättre lycka nästa gång :)

2010-06-12 @ 17:39:58
URL: http://vonerran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0