Det gick bra!




Nu har hunden lämnat kupén, men det gick bra ändå. Det var just i början som den var lite vild o galen, men sen vart den betydligt lugnare. Och ägaren till hunden var en skit trevlig tjej så allt var ju lugnt. Vi snackade nästan hela resan och hon bad så mycket om ursäkt för hennes hund osv. Men lite förståelse har man ju! Det finns bara EN liten kupé för djur och såklart så kommer det att finnas både katter o hundar där. Sånt får man räkna med ;)

Men vi hade trevligt trots omständigheterna. Vi pratade på om lite allt möjligt och höll på dö av värmen i den lilla kupén. Haha och så fes hennes hund konstant och det gjorde ju inte situationen bättre.. haha ja det var en helvetes resa och det ska vi skylla våra karlar för! Hennes bor i gällivare och min är i kiruna.. haha. Hade det inte varit för dom så hade vi ju inte suttit i kupén med våra djur ;) hahah.

Ja, men allt gick iaf bra! Och jag är snart i kiruna. Då blir det mat o sen fest. Skönt ;) Har redan hunnit dricka nästan en halvliter vin också... haha ja men har man tråkigt så har man ;) Ajja.

Fick veta att tåget är lite försenat också.. typiskt min otur! ;)

Ni ser ju bara på bilden, hunden var ju inte liten..;)

Kommentarer
Postat av: PeffaH

omg vilken hund :o



läs & följ, http://Peffah.blogg.se

2010-06-26 @ 16:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0