jag är med och tävlar! - än engång..

..Den här gången är jag med och tävlar hos foki♥ om ett nagel-stylings-kit till ett värde av 700kr. Var med ni också, klicka här, eller på bilden för att komma till tävlingen!


stekt i solen.

Idag har jag faktiskt solat i hela 2 timmar! Jag vet inte om det vart nå resultat direkt, men det syns lite på bilderna iaf. Jag fick iaf lite färg och det är inte dåligt för att vara första gången man solar nu i sommar.

Fick också veta att mellan 11.00-14.00 är solen cancerframkallande, (som mest?).




haha lägg märke till min fina toffs som sticker ut där uppe! såg inte att ja såg ut så förens efter ja fotat. gulligt! :)

Imorgon blir det att sola mer om jag hinner!

STEKAR VECKAN:



Jag hoppas verkligen inte att vädret ljuger ! För när jag kommer hem ska jag ligga och steka i solen som aldrig förr! Jag har nämligen inte solat nånting i sommar ännu så det är nog dags!  :)

VECKANS BLOGG.

Nu kan ni anmäla er till veckans blogg!

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar i det här inlägget att ni vill vara med och varför just ni vill bli veckans blogg!

På tisdag kväll/natt väljer jag ut 10 st som ska gå vidare till final!
Så anmäl er nu


Ni kan inte anmäla er nåmer, lycka till nästa gång! - LÄGGER UPP DOM 10 SOM GÅTT VIDARE.

Gör mig glad !

Gå in på den här länken och rösta på bilden som är dära. Det skulle betyda mycket för mig och göra mig väldigt glad! alla som röstat kan få bli länkade om ni vill, skriv bara att ni röstat i det här inlägget så länkar jag er i ett inlägg sedan! Tack på förhand!

KLICKA HÄR för att rösta!


jag är med och tävlar! - igen!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M på 500kr! Kika in tävlingen här och var med du också! :)

Kirunafestivalen

Här kommer lite av bilderna vi tog på festivalen i helgen!

FREDAGEN;

jag & älsklingen, det ser ut som att jag har enorma ögon :S


gott med cider.


Älsklingen köpte en ros åt mig <3


Jag och Ida. :)


LÖRDAGEN;










Röjj i öltältet :)


R.I.P Michael Jackson.



Som dom flesta redan vet så avled Michael Jackson igår. Han kanske inte var världens bästa man men han tillförde mycket roligt i mitt liv. minns du Mimmi ? ;) haha vilka minnen.

R.I.P
Född: 29.08.1958
Dog: 25.06.2009

Han föddes som en stjärna och dog som en legend.

jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en designutlottning hos amanda, =) och jag hoppas verkligen jag vinner för det är en grymt snygg design hon lottar ut !! Klicka här för att komma till inlägget!

dags för sängen.

Ligger här i sängen brevid älsklingen som just lagt sig för att sova. Jag hade också tänkt försöka sova på nå tag, tänkte slå på en film som man kan kika på ett tag. Måste vara utvilad imorgon för då är det festival! Jag är grymt taggad, men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig för kläder ännu...

Tänkte ha nåt utav de nya jag köpte, men vilken? den lila eller den gråa,
vad tycker ni
?



♥ Barndomsminnen ♥

Kikade runt på lite bloggar och sen kom jag in på en, och där hade hon lagt upp gamla klipp från Eva och Adam serien! Ååh jag minns hur mycket jag älskade Eva och Adam då jag var liten och man fick så många minnen när man såg klippen i hennes blogg. så nu tänkte jag lägga in några klipp på några serier/program  jag älskade som liten!


Är dom inte för söta??


Bert Ljung, haha gud vilken rolig serie! Såg den varje dag i flera veckor under sommaren 2003 utan att bli less! Jag ÄLSKADE Bert Ljung serien.. Vilka minnen den ger.



"Är det såhär när man är kär när man är liten". Haha så sött! Älskade den här låten ;)


Åh ibland önskar man att man var liten igen.. då livet bara lekte och det inte fanns några bekymmer!

Vad är era bästa barndomsminnen?

Johan Palm kommer till kiruna!

Ja ni som ska på Kirunafestivalen nu till helgen kanske vet att Johan Palm kommer att spela där på fredagen kl 19.00. Usch jag tycker verkligen inte att han är något speciellt att titta på, fattar inte hur alla tjejer kan vara så tänd på han? Visst han sjunger säkert helt okej nu, men vänta tills han kommer i riktiga målbrottet och börjar låta konstig. haha. Han är bara en liten pojke och Små pojkar är ingenting för mig ^^



Så alla Johan Palm fans kan ju ta sig till Kiruna om ni vill kolla på han.. själv kommer jag kolla på lite bättre band förhoppningsvis! Jag hade ju som planerat att se Arvingarna.. hahahaha men vi ser ju hur det blir med den saken.. ;)

Jag tycker då verkligen inte om han, gör ni ?

gårdagens inköp!

Jag har så tråkigt just nu medans killen är och jobbar, så jag tänkte lägga upp bilder på det jag köpte igår!


Lila långt linne/tshirt, 199kr  i Kiruna.


Ser ni att det är en indian på ? Det märkte inte jag förens efter jag köpt den! hehe skit söt, 199kr för den med.

- GodMorgon

Hallå allihopa ! Vaknade väl kring 8-9 imorse och gud vad jag är trött.. ska försöka hålla mig vaken tills Dennis kommer hem på lunch :) och efter det kanske man solar lite om solen har hunnit titta fram bland molnen. Annars somnar jag väl om eller nå. Men nu tänkte jag kika hur mycket ett festivalpass/biljett kostar till Kiruna festivalen. Måste ju ta mig in!


TYCK TILL!

Vad vill ni att min blogg ska ha mer av? eller vad vill ni allmänt att en blogg ska innehålla för att ni ska vilja läsa den? :)

Videoinlägg,dagens outfit, olika tips ?? Tyck gärna till och skriv vad ni vill se mer av ! Kanske lägger in ett videoinlägg snart.. vem vet?

My New BFF

Alltså det här programmet är ju bara för sjukt! Kunde inte låta bli att titta på det ikväll igen med Johanna. Jag har sett alla avsnitt hittills och tänker nog fortsätta se det eftersom det är så töntigt men ändå så sjukt underhållande!


Ska man verkligen behöva göra ett tv program för att hitta en bästis?

Var det någon som såg det ikväll eller som rent av följer programmet? Ni som såg det och kanske följer programmet, tyckte ni att rätt person åkte ut? Det tyckte då jag att det var. Den där "Onch" eller vad han nu heter är ju bara för mycket! Jag tror han bara är med där för att bli känd eller rent av bara fåna sig. Han verkar ju inte ta något på allvar och beter sig helt konstigt mot alla andra.  Så fort han inte kom överens med en i huset så doppade han hennes tandborste i toa stolen?

Vem gör nå sånt? Ifall Paris skulle råka säga nå som han inte accepterar, ska han då dränka hennes tandborste i toa stolen också!? Väx upp förfan och visa att du är man.

Kan inte sluta se på programmet för det är så sjukt underhållande men ändå så otroligt fånigt.

stan / shopping

Kom hem för nå tag sedan. Drog ut på "stan" här i Kiruna med Sanna och handlade lite. Köpte 2 linnen/tshirts som man kan ha tights till för 400kr, dom kosta 199kr st. Skit snygga! behövde lite nya sommar kläder till festivalen :)

Sedan knallade vi till någon bänk där vi satt och sola och snackade lite gamla minnen.








nattuggla

Hej allihop! Min lilla älskling har somnat för nå tag sen och eftersom jag inte vaknade förens 14.30 imorse så är jag ganska pigg just nu. Jag tänkte kolla lite på "Just shoot me" som är på tv nu.


Jag är också nominerad till månadens blogg hos Ezza, gå gärna in och ge mig en röst! Jag är nr 1. >klicka här<

god kväll

Ligger här hemma hos killen och kikar lite tv medans han sover (han är så söt) . Finns som inget annat att göra när han sover.. det är lite tråkigt men men. =)

Längtar till helgen, då blir det Kirunafestivalen och fan vad kul jag ska ha! - Någon mer som ska dit?

Juste, jag har även fixat lägenheten nu i Burträsk. Det är bestämt nu att vi ska ta den, fast ifall det kommer funka att bo tillsammans får vi ju se. I värsta fall så är det ju 3 månaders uppsägningstid på den.. så jag får väl göra så annars ifall det inte funkar.


jag just nu, sliten och osminkad!

färgat håret

Juste! jag har ju färgat håret! Det vart väl hyffsat ljust.. men är inte riktigt nöjd ännu. det vart typ "fejk blont" och jag vill inte ha en sån färg där det liksom syns att man färgat det blont. Jag vill ha lite mer naturligare blont.. fast det är så otroligt svårt att få så det ser riktigt snyggt ut också.

Här är iaf en bild på mig. Vad tycks?

*
(det ser mycket mer gult/orange ut i verkligheten)

några svar.

Vart inte så många frågor den här gången, men det berodde väl på veckans blogg :) Men här kommer iaf svaren på dom få frågorna jag fått.


Bästa som hänt dig?
Jag vet faktiskt inte.. det har hänt så mycket underbart i mitt liv så jag vet inte riktigt :)

äter du helst?
Den mat jag äter helst är kycklingsallad, så otroligt gott men sällan man äter det. Kanske just därför jag helst äter det.


Roligaste komentaren du fått i bloggen?
Jag vet inte. Jag har som inte direkt fått några roliga.. men däremot lite "elaka" där det typ stop "hahahha vad töntig du är". hahha fast den var lite smårolig :) tar inte åt mig direkt.

Om du fick en super kraft vilken av dessa; se in i framtiden/kunna transportera dig/vara osynlig.
Osynlig helt klart ! Då skulle jag kunna vara överallt och se vad andra snackade om mig och se vad min kille gjorde då jag var borta tex. Utan att någon skulle veta att jag var där :D

Favoritglass?
Har inte ätit glass på väldigt länge.. men nån utav magnum glassarna ligger väl ännu i topp för mig!


Bikini/baddräkt, vad väljer du?
Jag väljer nog bikini, trots att jag inte tycker om att visa upp min kropp.. men jag tycket inte om baddräkternas form!


Bästa med sommaren?
Att få vakna upp till solen o bara gå ut och sitta i solen och njuta av värmen och slippa frysa!


Vinnaren av veckans blogg är....

..http://rebeckhaam.blogg.se/  som fick 49 röster! Bra jobbat och grattis!! :) 




På andra plats kom http://everythinginmylife.blogg.se/  med 12 röster!

angående rökning på arbetsplats

Jag har läst era kommentarer nu, (men jag har inte hunnit svara ännu) och jag förstår verkligen er. det luktar verkligen SKIT om den som röker ifall man inte är rökare själv (jag vet hur det är. jag är snusare, röker ibland) men jag vet verkligen hur ILLA det luktar och dessutom så utsätts man för passiv rökning vare sig man vill eller inte. Så på det sättet är det bra för dom som inte röker. men ändå, man kan inte TVINGA någon som röker att sluta.. och du som skrev det där om kafferasterna, jag håller med dig ! Isf kan man lika gärna ta bort kafferasterna, för nikotin och koffein är båda ett beroende som dagens befolkning är beroende av och inte kan var utan, speciellt  inte om någon tvingar en. Så jag håller fullständigt i det där tjejen! INGEN och då menar jag INGEN kan tvinga en att sluta med nåt man är beroende av .. det gäller inte bara nikotin.. utan även koffein och sockerberoende! alla har ett beroende och ingen kan tvinga en att sluta, även om det är för ett gott syfte...


JAG ÄLSKAR DENNIS

vilka minnen

sitter hemma hos dennis kompis Erki nu och lyssnar på den här låten:




Vilka jävla minnen den ger alltså.. så underbara men ändå så dåliga minnen. :) helt klart den bästa låten året 2007, vilka härliga och dåliga tider man haft då. I just love it!

Rökfritt i Sveriges kommuner.

Var fjärde kommun ska bli rökfri. Kommunalanställda, det är dags att fimpa! Var fjärde kommun i Sverige har bestämt att arbetstiden ska vara helt rökfri. 33 har redan genomfört det. " Läs mer om det här.

Text & bild hämtad från aftonbladet.se

Varför ska man hindra någon att röka/snusa ? det är väl ännu ett sätt att försöka få oss rökare/snusare att sluta. Men man kan inte tvinga någon till att sluta med något? Det kommer bara bli värre på arbetsplatserna om dom tvingar personalen att sluta använda nikotin. Visst det är klart att man inte ska gå och röka under arbetstid om man har mycket att göra. Men om men tex inte har någonting att göra för stunden och har en liten tid över, då borde man ju få unna sig ett bloss? "Enligt tobakslagen ska ingen utsättas för tobaksrök mot sin vilja under arbetstid. " det är väl ingen som utsetts för det? Man röker ju utomhus och ifall någon inte vill andas in röken ska dom väl inte hänga där man röker!

Det stod även att snart snus ska förbjudas också! Varför snus? det stör ingen eller skadar någon när man snusar.. man behöver inte gå ifrån arbetet och det luktar ingenting. så folk runt omkring en andas inte direkt in nån farlig tobaksrök.

Jag tycker då det är rätt löjligt! Vad tycker ni ?

jag är med och tävlar!

Jag gick in på Ida's blogg och läste och så såg jag att hon var med i en tävling som jag också vill vara med i!

Jag behöver lite nya och fräscha kläder till sommaren så nu är jag med och tävlar om ett present kort på 1000kr på gaybloggen ! Länk till tävlingen: http://gaybloggen.com/2009/june/tavling.html

- Frågestund!

Tänkte att jag skulle dra igång en frågestund nu när jag fått lite fler läsare. så sätt igång och fråga vad ni vill så ska jag försöka svara på allt. svarar dock inte på frågor jag anses vara kränkande. Men fråga på ! ♥


Glöm inte att rösta på dom som gått vidare i veckans blogg! Tror jag struntar i att välja ut 5 st som ska gå vidare, så får alla en lite större chans att vinna! Så ni kan fortsätta rösta tills på söndag så räknar jag rösterna då och utser en vinnare :)
http://zannyh.blogg.se/2009/june/utkast-nr-1.html

Goddag !

Ja, då är man i kiruna nu då. och det är jätte många som undrat vad jag gör här, och det ska jag svara på :) det är nämligen så att min pojkvän bor hära och jag bor i luleå. Ganska tråkigt med så långt avstånd mellan varandra, men till hösten ska vi eventuellt flytta ihop. Jag har kommit in på en skola nere i burträsk som några kanske vet redan? Ja, och då flyttar han eventuellt med mig om jag nu inte tar ett rum på skolan. det är dock inte bestämt ännu.


Bjuder på en bild! Min webcam på datan är så otroligt kasss, men det duger.

Kiruna idag.

Nu har jag suttit och svarat på alla era söta kommentarer, men nu måste jag faktiskt göra mig nå o äta innan jag ger mig av till tåget :) Jag tar med min lilla bärbara, så vi hörs när jag kommer fram! ♥

promenad 2

Tänkte dra mig ut på en promenad nu (igen). den första vart inte riktigt lyckad.. gick i 20 min sen var jag tvungen att gå hem.. tråkigt nog. men nu ska jag ut och promenera lite , måste skynda mig så jag hinner hem till Seinfeld! ♥

Paris Hilton - My New BFF

Någon som har sett/ser på det programmet? Jag såg dom två första avsnitten igår på tv3's hemsida. Kan då säga att det är ett enormt "töntigt" program, men faktiskt väldigt underhållande att se på, kul att se hur mycket dom kämpar för att bli Paris bästa vän. Måste man verkligen göra ett eget program för att hitta en bästa vän? Eller är det ännu ett knep från Paris för att försöka få mer uppmärksamhet än hon redan får? tror nästan jag ska kolla på det, faktiskt väldigt roligt att se vad som händer.
Om ni gillar det så är det 20.00 ikväll på tv3.



nu blir det promenad



Nu tar jag flaskan och ger mig ut på en promenad i den hemska vädret! ♥

dagens inköp

Hade körlektion idag kl 13.00, och jag kan då säga att jag inte haft en värre lektion. Visst nog går det bättre med körningen.. men när man ska ha någon brevid sig som sitter och gnäller så blir man nervös och allt går åt helvete. Klarade däremot mina kärringstopp! haha vart faktiskt bara 2-3 st, men klarade iaf att ta mig iväg utan problem sen. Nåja, jag suger på att köra bil och kommer aldrig att ta körkort. Bara acceptera det. Har en körlektion på morgon imorrn också! SUCK.

Efter körlektionen knallade jag på stan en sväng medans jag väntade på bussen och då hittade jag ett snyggt linne! Fast såklart fanns det inte i min storlek.. Då vart jag sugen på köpa nå annat så jag gick o kikade i några affärer men hittade ingenting i min storlek som vanligt.

Så jag köpte mig en hårfärg (110kr) , värmeskyddande spray för håret (69kr) & en engångs hårinpackning (20kr). Allt tillsammans kostade 199kr! DYRT! Men man måste ju försöka hålla håret i bra skick nu när man börjat bleka det ofta igen. Blir håret inte blont nu så ids jag inte färga nåmer !




Glöm inte rösta på dom som gått vidare i veckans blogg! http://zannyh.blogg.se/2009/june/utkast-nr-1.html

det gör ont

Det gör verkligen ont inom en när någon man älskar gör en ledsen. Förlåt för att jag inte är så perfekt i dina ögon. Men du kan ju ta och höra av dig när du har lust att prata. Jag orkar inte ta nåmer skit, jag vill inte att du skriker åt mig.. så du kan ju ta och höra av dig då du inte tänker vara sur och skrika.. tills dess vill jag inte prata med dig. Du gör mig bara ledsen.. och jag orkar inte vara ledsen mer....

Jag älskar dig.


Texten passade rätt bra in på hur jag känner.

veckans blogg - dom som gått vidare

Här kommer dom 10 som har gått vidare! Så nu är det bara ni röstar på eran favorit, och på torsdag eller fredag väljer jag ut dom 5  som fått mest röster som sedan går vidare till final! Om det blir för få röster så väljer jag inte ut 5 st utan kör på tills söndag bara ! Så rösta på!

TÄVLINGEN AVSLUTAD! - rösterna räknas...


Nr 1: http://mcdoodle.blogg.se




nr 2: http://nanosekunder.blogg.se/




nr 3: http://hdd.blogg.se/




Nr 4: http://everythinginmylife.blogg.se/




Nr 5: http://stylemind.blogg.se/



Nr 6: http://rebeckhaam.blogg.se/



Nr 7: http://susanss.blogg.se/




Nr 8: http://benglunds.blogg.se/




Nr 9: http://hellomotoo.blogg.se/




Nr 10: http://issabellek.blogg.se/




Regler:

- Ni får inte rösta på er själva.
- Ni måste ha en blogg för att rösta så jag ser så ingen fuskar.

Nu är det bara ni röstar !

Länka gärna till den här länken: http://zannyh.blogg.se/2009/june/utkast-nr-1.html

Eftersom rösterna räknas endast i det här inlägget!

det visste ni inte..?

Saker ni kanske inte visste om mig.

♥ Jag är livrädd för kryp, springer o skriker om jag får nå kryp på mig. Vart så rädd engång att jag skrek och hoppade upp i Dennis famn och började gråta. (fast då var det inge kryp, utan nå annat äckligt som påminde om de.)

♥ Jag har inte haft ett enda hål i tänderna ! ;)

♥ Jag älskar snus, bland det bästa som finns! dock inge bra för hälsan..ja veeet.

♥ Jag kan typ inte sova om inte tvn är påslagen eller om inte någon är i rummet med mig, (alltså sover med mig). Eller om annat ljud hörs.

NY DESIGN!

Nu har man en ny design (om den har hunnit uppdaterats), vad tycks ? Själv är jag faktiskt nöjd,  jag brukar nästan aldrig vara det. haha men nu är jag det faktiskt! Kan inte fatta att JUST JAG vann en design! så sjukt glad jag är alltså.

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg, ni har rätt stor chans att komma med bland dom 10 som väljs ut först. Sedan får ni läsare rösta fram dom 5 som ska gå vidare till final. Så anmäl er innan dagen är slut ♥

kort eller långt hår?



Hittade en gammal bild på mig och ida då jag hade kort hår! Vad tycks? Passa jag bättre i kort än i långt?



GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG: http://zannyh.blogg.se/2009/june/veckans-blogg.html
Följ gärna min blogg också! ;)

studenpresenten har kommit!

Studentpresenten som jag fick av pappa kom idag ! Det var nämligen en bärbar dator ! Hur söt som helst, jag är jätte glad över den och kommer att ha med mig den och använda den ofta. Så skönt nu när man kommer kunna ligga i sängen samtidigt.

Det var dock en mindre variant, men den är nog lika bra för det ! Iaf mycket sötare. ;)





Men nu ska jag börja dra mot sjukgymnasten! Glöm inte att anmäla er i veckans blogg här nedanför!

http://zannyh.blogg.se/2009/june/veckans-blogg.html

veckans blogg!

Jag har funderat ganska länge nu om man kanske ska börja med veckans blogg, det är ju något dom flesta gillar så varför inte ha det? :) Det är även en god möjlighet att få fler besökare till sin blogg.

Så nu är det bara ni anmäler er till veckans blogg ! Ni behöver bara kommentera inlägget att ni vill vara med.  Ni har fram tills imorgon på er att anmäla er, Sedan väljer jag ut 10 st som ni får rösta på, sedan går 5st vidare till final! Så skriv ett inlägg om det på eran blogg ifall ni kommer med så folk vet och kan hitta hit och rösta på er!

Vinnaren meddelas när veckan är slut! (Söndag)

Tänkte lägga till en sak;
Skriv gärna en anledning om varför just du ska bli bland dom 10 utvalda ! (inget måste, men kanske ger dig en större chans)

AVSLUTAD! :) Tack för alla ni som anmälde er! Nu ska jag välja ut 10 st som går vidare :)

jag gillar enkelt!




Jag just nu!

Jag gillar enkla kläder och färger med mycket smycken och örhängen istället! Därför älskar jag det här linnet så mycket, det är så enkelt och ändå så snyggt !

Godmorgon - slitet

Har sovit kanske 3-4 timmar inatt så jag är väldigt sliiiten just nu. Men man måst ju kliva upp, ska nämligen övningsköra lite med pappa och sedan till sjukgymnasten.. hofff ^^ känner verkligen inte för att gå till sjukgymnasten. Nåja, ska dricka upp mitt te nu och sedan ska jag iväg. PUSS


Ska du, eller inte?

--> KLICKA INTE <--

söta läsare!

Kollade just in på ens blogg som jag brukar läsa och skriva med, och då såg jag nånting jättegulligt ! Tänk att det finns sånna gulliga personer som uppskattar en så mycket och verkligen är supergullig och skriver om det i sin blogg.  http://amiikattig.blogg.se Tryck på länken för att komma till inlägget! :)

att börja ta ansvar.

Som sagt så ska jag ju flytta till hösten till Burträsk i en egen lägenhet med Dennis. Eftersom jag ska gå skola där 1 år.. Ja då var det de här med att börja ta ansvar. När man flyttar ihop eller flyttar över huvudtaget hemmifrån så måste man börja ta ansvar för sina egna handlingar, man ska tvätta, städa, laga mat, handla osv. Det är en massa saker man ska klara av på egen hand. Och ska man bo ihop så måste man dela upp arbetsuppgifterna och komma överens om vad var och en ska göra för att det ska funka.

Det går inte att bo ihop om den ena inte gör nånting och så ska den andra få göra allting. Tex, jag kommer inte orka göra allting när jag kommer hem från skolan. Så därför läggs ett stort ansvar på min pojkvän.. kanske ett för stort ansvar som jag inte vet om han kommer klara av eller inte. och sånt här är väldigt svårt att veta förens man bor ihop och är i den sitsen.. men om det inte skulle funka då vi flyttat, hur ska jag då göra med lägenheten? Hur ska jag ha råd med hyran alldeles själv? och hur ska jag orka städa och fixa allt medans jag går skola på heltid?

Jag är verkligen orolig över det här och hur jag ska göra. Jag vill verkligen inte bo ca 70mil ifrån Dennis, men jag vill inte bo med han om jag kommer få göra allting heller. Jag måste veta det snart eftersom kontraktet kommer snart och hon måste nog veta i god tid om jag ska ha lägenheten eller inte eftersom ja redan sagt att jag ska ha den.

Gud vad jobbigt allt vart.

Student 2009

Här kommer bilderna från studentveckan och studenten!



Jag & Dennis :)


Vi på krogen :)


Champange frukost!


Ida & Frida



Jag & Tusse!


ES3A!










Jag Hos mormor!



jag vann!



Jag vann! så nu ska jag bara klura ut hur min nya design ska se ut! :) hehe

Sry för en dålig uppdatering, men jag har vart helt slut sen student firandet så jag har inte orkat uppdatera mig. Men jag lägger mest troligt in bilderna senare ikväll.

besöks rekord!

Jag hade besöksrekord igår! fortsätt gärna läsa min blogg och följ mig på bloglovin! ♥



Nu blir det sängen med killen, måste ju orka upp imorgon till den stora dagen! Godnatt allihop♥

imorrn tar man studenten

Jajjamänsan! Imorrn gäller det ! Jag är grymt taggad och längtar verkligen tills jag får åka runt på flaket och skrika att jag tagit studenten. Vilken känsla det kommer va, att man klarat alla dess år i skolan och äntligen lyckats ta sig igenom allt!

Det är mycket som ska fixas imorrn, alla kläder, smink och hår :) SÅ det blir att kliva upp tidigt så man hinner med allt.. för klockan 12.15 imorrn springer våran klass ut! Gud vad jag längtar. Hoppas bara vädret blir lite bättre eftersom jag är lite små sjuk och ska ha kjol och min blus/skjorta!

HÅLL I HATTEN! För imorrn gäller det!



Följ gärna min blogg ! ;)

nu far jag

Nu drar jag på förfest! Hejdå♥


studentvecka - HALLÅ?

Vi får se vad som händer ikväll, det skulle ju egentligen vara klassfest? Men det verkar inte bli av nu.. fast jag är ändå grymt taggad på att fa ut och grilla eller nå och sedan dra på onsdags klubben! Det är ju trots allt min studentvecka och då tycker jag man ska passa på att njuta och ha så kul man bara kan! Men vi får se vad som händer och sker ikväll. Hoppas på något kul iaf. ♥



Ni glömmer väl inte?

Att ni kan börja tjäna pengar på eran blogg :) Bli medlem på länken här nedan så kan ni börja annonsera och tjäna pengar redan idag! Eller registrera dig här till vänster vid menyn!



tävling.

Jag höll på kolla runt på bloggar och hittade en tävling där man kunde vinna en personlig desing :) och jag är givetvist med och tävlar på  Jessicas blogg om den.  Kika in där du med om du är intresserad!

smink & fix

Nu blir det att ta ut flätorna som jag sov med inatt och hoppas på att håret är lite lockigt & så ska jag sminka mig lite. Får se vad som händer idag, det är ju faktiskt min studentvecka och många vill dra på onsdagsklubben idag. Men jag vet inte om jag har råd till det. Så vi får se hur det blir ikväll, nu blir det fix iaf.





Fixa din egen sotiga makeup!


1,Grunda med en ljus skugga på ögonlocket.

2, Applicera sedan en svart skugga och tona upp i globlinjen och längs fransraden. Måla inte för långt ut, utan håll ögonskuggan innanför fransraden. Markera ögonformen med en svart kajalpenna. För att få den svarta linjen att sitta bättre, fixera med mer ögonskugga.

3, Tona under ögat hela vägen fram till ögonvrån. Var noga så att det inte blir en skarp kant mellan ögonskuggan och huden.

4, Lägg ett tunt lager vaselin på läpparna och välj en ljus, matt färg på läppstiftet.



Hämtat från aftonbladet.se

godmorgon

Vaknade faktiskt strax innan 10 imorse, ovanligt tidigt jag vaknade idag. Fast jag vart väckt av tvn.. hade råkat ha den på hela natten! sånt är inge bra. haha men ja funderar på lägga mig i sängen igen för jag är ganska trött .. fast det är ju sol ute? så man kanske ska kika ut i solen ett tag om den håller i sig länge.

Kanske till och med kan använda mina gladiatorsandaler som jag köpt!

Hiss/Diss

Satt o kollade runt lite på kläder på nelly.com och så hittade jag den här kjolen. Vad tycker ni ? Hiss eller diss? Jag säger då diss! Inte alls min smak. Men den var rätt så söt ändå.


det har kommit tillbaka!



Dom där utslagen ger sig verkligen inte, dom är kvar och verkar ska stanna där också! Vad är det för nånting jag har fått ? och VARFÖR kan inte dom på vårdcentralen bry sig LITE mer och börja svara i telefonen när man ringer.

min data har problem

Jag vet inte vad som har hänt med min data, men den har verkligen krånglat hela dagen och segat! Nu när jag skulle gå in på king.com och spela så såg det ut såhär:


och det är inte första gången min data krånglat.. Såhär gjorde den engång:





Den började skriva baklänges.. hahaha

nu ska jag spela

Har verkligen ingenting annat för mig så jag tänkte nöta lite spel på king.com. Det är faktiskt ett bra tidsfördriv så kom in och spela om ni har tråkigt.

Balen fortsätter veckan ut.

Höll på glömma att min kompis Mimmi skulle ha sin bal idag, så jag tog första bästa bussen in till stan för att träffa hon och se hur fin hon var. Det var nästan mer folk där idag än det var då vi hade bal. Var jätte mycket folk med fina klänningar och kostymer. Önskar nästan att min bal var idag istället! Vill gå på bal igen, det var verkligen en upplevelse.. ett minne för livet!

Det var grymt kul att gå på balen, och ni som inte har haft bal ännu.. Ni alla borde gå  då ni har bal! Hur dyrt det än är så är det helt klart värt pengarna tycker då jag iaf. Helt klart ett minne för livet.

Hann inte ta så många bilder på Mimmi och hennes kille men några vart det iaf.





Ni var verkligen superfina :) Hoppas ni har en jätte rolig kväll ikväll.

Mördad före skolbal.


Hedrade flickan Nedanför hoppbacken i Stureby utanför Stockholm samlades i går ledsna skolkamrater. Gråtande tände de ljus och lade ner blommor. Foto: P-O SÄNNÅS

Polisen misstänker: 15 årig flicka dödad av skolkamrat.
Den 15-åriga flickan drömde om att gå ut högstadiet och gå på skolbalen.Men nu kommer den nya balklänningen aldrig att användas.Natten till lördagen mördades hon och lämnades i ett skogsbryn under en fest med skolkamraterna.

Hämtat från aftonbladet.se - klicka på länken för att läsa mer.


Jag satt och kollade på aftonbladet.se och fick syn på den här artikeln, Hur kan man mörda en människa ? Det är ju bara för hemskt.. jag förstår mig inte på personer som inte har något hjärta och kan mörda andra människor.. Jag tycker det är för tråkigt... :/ Synd att dagens samhälle bara blir värre och värre.

Måndag - Lägenhet fixad?

Hej!

Vaknade vid 12-tiden av att jag fick ett sms av pappa där det stod att en lägenhet uthyres i burträsk. Han hade sett en annons på blocket, så det vara bara att stiga upp och greppa telefonen och ringa! Tur att jag gjorde det, för nu har vi fixat en lägenhet (mest troligt). Det är en 2a och 60kvadratkm. Låter som en perfekt lägenhet enligt mig, så nu är det jag som ligger i första hand och kommer att få den! Vi ska höras lite mer senare och åka dit ner i mitten av Juli ungefär. Då ska vi kolla in den osv och så är det inflytt den 1 augusti så då sticker jag från den här hålan ner till en mindre håla !










Ner med alla storbloggar!

Jag gick in på en tjejs blogg där det stod att dom har kommit på ett sätt att försöka få ner alla storbloggare som snor all uppmärksamhet utan att ens göra något speciellt? Det finns ju så många andra bra bloggar som inte ens får en chans att synas bara för att storbloggarna ligger i topp hela tiden.
Jag tyckte då att det lät som en jätte bra idé och jag vill vara med.

Tjejen som kom på det är
pygmebitch. Vi ska samarbeta mellan bloggar!
Detta innebär då att vi som bloggare kan "gå med" och samarbeta med varandra. Vi ska länka till varandra, besöka varandras bloggar, fungera som stöttpelare till varandra och på så sätt komma ut och synas
bland storbloggarna i våran bloggvärld där ute.

Har ni några frågor om allt detta, så hör av er till bloggen ; http://pygmebitch.blogg.se.


Om ni är på idén så skriv ett inlägg i er blogg om det här så att det sprids och sen skriv att ni är med också. Skriv en kommentar till  pygmebitch.blogg.se (länk finns ovan) så vet vi.

Här är dom som är med:

http://pygmebitch.blogg.se/- Dadaa
http://ssomisandra.blogg.se/- Sandra
http://www.vickanss.blogg.se/ - Viktoria
http://fridasjoblom.blogg.se/ -Frida Sjöblom
http://www.fridanplace.blogg.se./ -Frida
http://www.luxuriously.blogg.se/ -Jasmine
http://dianasblogg.blogg.se/ - Diana
http://mikaelafranzen.blogg.se/ - Mikaela
http://josefinegren.blogg.se
-Josefin
http://jrodin.blogg.se/ - Joakim
http://alicezangwill.blogg.se/ -Alice
sholm.blogg.se -Louise
myhoneybun.blogg.se -Moa
http://www.funnybunny.blogg.se/ -Fanny
http://www.heeddaas.blogg.se/ -Hedvig
http://www.zannyh.blogg.se - Sandra (jag)

typ sjuk?

Jag tror seriöst att jag börjar bli sjuk.. Mår verkligen inge vidare ! Har kännt mig helt seg i skallen och har börjat få ont i halsen och är alldeles varm. Även "utslagen" har kommit tillbaka och det kliar som in i helvete! Vad är det för fel med mig? Varför ska man bli sjuk och förvandlas till ett monster då man ska ha sin studentvecka? Då ska man ju ha kul! Hoppas bara inte jag blir alldeles för sjuk då studenten är, för jag vill verkligen gå på den! :(

Men nu ska jag typ krypa ner i sängen med killen och ta de lugnt. Godnatt om jag somnar!

Min Bal.

Här kommer bilderna från Balen!



Vi innan vi fixat oss färdigt. Mormor hjälpte mig med håret!


Vi klara ! Vi såg lite sura ut fast det var vi inte. haha


Syrran och hennes pappa kom och hämtade oss med bilen :)












♥Jag älskar dig Dennis♥


Förrätten.




Förargelseväckande Fredrik från Ballar av Stål kom på besök som hemlig gäst!

Svar - frågestunden

Nu kommer svaren på era frågor.



hur många besökare per dag har du ?
Det är väldigt olika, men minst 40 per dag iaf. Fast det går uppåt!

 Vad är det bästa du vet och varför?
Det bästa jag vet är att stå på scen ! Jag älskar teater och att uppträda. Man får en sån kick av det och man mår superbra efter man gjort ett bra jobb!

Om du bara fick läsa en blogg vilken skulle det då vara och varför?
Jag vet faktiskt inte, jag läser ganska många olika bloggar :) Har som ingen direkt favorit, alla har sin egen charm!

Favorit godis?
Hel klart choklad! det är det godaste jag vet!

Vad tycker du om min blogg? (http://fridasjoblom.blogg.se)
Du har en bra varierande blogg och fin design :) Den innehåller intressanta och varierande saker.


Vad är det första du gör på morgonen ?
Det första jag gör är att gå på toa och skölja ansiktet med kallt vatten!

Snyggaste kändisen?
Oj, den var svår.. men Jason Statham är snygg, han har något extra! ;)

Största drömmen i ditt liv?
Det är att bli skådespelare! Det har jag velat sedan jag var 6år!

Har du någonsin varit i stockholm eller göteborg?
Jo i Stockholm har jag varit, men inte Göteborg.

Vart kommer du i från?
Från Sverige? I luleå föddes jag och här bor jag än så länge.

Hur gammal är du?
Jag är 18 år.

Vad äre roligaste du vet?
Det är nog att festa med vännerna, spela teater och shoppa!

Om du fick åka vart som helst i världen, vart skulle du åka då?
Hollywood!

Intresse?
Teater, shopping, musik, blogga, data, tv och umgås med vänner :)

Framtidsplaner?
Har inga direkta framtidsplaner, men min dröm är att lyckas inom skådespelar yrket!

Vad är det bästa du vet?
Att bara få umgås med nära & kära. och teater som sagt! :)

Hur kom du på idén att börja blogga?
Det var egentligen ett projektarbete från början.. min mentor gav mig idén och sa att jag kunde skapa en blogg och börja blogga som mitt projektarbete i 3an. Då gjorde jag det och märkte att det faktiskt var kul så jag fortsatte med det när projektarbetet var över.

Hur kom du på ditt bloggnamn?
Har användt namnet Zanny sen jag skapade min första användare på lunarstorm.se då jag var 10-11 år, och sen dess har namnet hängt kvar och jag använder det ännu.

Vad är det roligaste du gjort?
Hmm, svår fråga ! Jag har gjort så många roliga saker i livet så det går inte att säga nå speciellt direkt.

Vad är det pinsammast du någonsin gjort?
HAHA, det finns många saker, men en är väl typ då jag börjat prata med nån okänd tjej som jag trodde var min kompis, fast min kompis var det ju inte ! Hon var någon annanstans.

Vilken är den bästa sexställningen du vet?
Det finns många bra, men ingen speciell som jag vill nämna här.

Bästa sextips?
oj, det vet jag inte. Beror på vad man syftar på för tips?

Har du fått sommarjobb?
Nej, tyvär. Jag har sökt en massa jobb men inte fått nå svar från någon.. jag hoppas nån svarar snart och att jag får ett jobb! Man vill ju inte va arbetslös i sommar.

Skulle du kunna vara av det motsatta könet?
Om jag skulle kunna vara en kille? Visst, men bara för en dag! Tjejer har bara så mycket roligare! ;)

Frågestund!

Hmm, undra om man ska dra igång en frågestund idag. Eftersom jag inte kommer vara hemma nånting idag nästan så kan ni få fråga vad ni vill som jag sedan svarar på när jag är hemma igen. Kom igen! FRÅGA PÅ NU!

Fredag morgon

Godmorgon! Jag har väldigt tråkigt just nu , ska strax in till stan och fixa en grej men just nu ska jag svara på det här som ett tidsfördriv :)

1. Tre namn du går under:
Sandra
Skoglund
Zanny


2. Tre saker som skrämmer dig:
döden
körkortet
kryp


3. Tre saker du har på dig:
Jeans
Vitt linne
svarta sockar med hjärtan på!


4. Tre av dina favoritlåtar nu:
Hmm, den hoppar vi över :) Kommer inte på några just nu.


5. Tre sanningar:
Jag ska på bal ikväll.
Jag snusar.
Jag är trött.


6. Tre hobbys:
Musik
Fest
Mys

7. Tre saker du vill ha:
Pengar
körkort
egen lägenhet

Godkväll

Jag har inte hunnit blogga nånting idag nästan, har vart dålig på det. Men jag måste fixa allt tills imorrn :) För då ska det bli roligt ! Jag måste upp tidigt imorgon också så jag tänkte lägga mig i sängen nu med killen och kika en film. ♥

Godnatt på er ! ;) Tar med kameran imorrn och fotar kvällen! ♥

torsdag

Hej! Har varit seg på att uppdatera mig idag, men har vart på skolan och så har ja vart på banken imorse och fixat lite shit. Jag ska ju nämligen flytta till burträsk eftersom jag kommit in på en skådespelarutbildning där så nu måste jag söka lägenhet osv :) Det är mycket som ska göras tills dess.

Imorrn är det då balen! Jag och Dennis ska såklart gå så även där är det mycket som ska fixas osv. Men nu är iaf min klänning klar ! mormor och moster har fixat och sytt osv, så imorrn kommer man ju vara snyggast ;)

Ska tidigt till mormor imorrn för hon ska försöka fixa mitt hår. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det ännu.




Skinnjackor!

Snart kommer min skinnjacka som jag beställt (förhoppningsvis?) . Den jag hade vart utsatt för lite otrevligheter så den är inte i användbart skick om man säger så. Så jag beställde en ny från skinnjacka.nu som mest troligt borde komma snart.

Vad tycker ni ? Är skinnjackor inne eller ute? själv ÄLSKADE jag min skinnjacka och därför har jag beställt en ny som ska vara likadan hoppas jag. Det är bara så snyggt!


posten har kommit..!



JAG KOM IN!!! Så glad jag blir! Nu är det mycket som ska fixas tills hösten eftersom det blir att flytta ner till burträsk nu. Hejdå Luleå, Snart flyttar jag! 

Beach 09 - morgon träning

Ska du träna så är det bäst att göra det på morgonen än kvällen.
Här är fem anledningar till varför du borde ge morgonträningen en chans.


1. Du gör bättre ifrån dig under dagen

Träning sänker stressen. Med morgonträning sänks stressnivån, för att i stället ge oss mer energi och göra oss mer fokuserade. När vi tränar ökar blodflödet till hjärnan och vi blir piggare.

Om du tränar innan jobbet blir du också mer produktiv och bättre på att kommunicera med medarbetare, visar en studie från Leeds Metropolitan University.


2. Du får mer kaloriförbränning under resten av dagen

Förbränningen blir snabbare och mer effektiv i ungefär fyra till åtta timmar efter träning. Om du tränar på morgonen kan du ta vara på fördelarna under en längre period. Efter träning på kvällen så sover du närmre inpå träningen och hamnar automatiskt i viloläge.

Träning på morgonen gör också att det är mer troligt att du väljer nyttigare mat under dagen eftersom du vill fortsätta din hälsosamma bana.

Annars är det lätt att du rättfärdigare en extra kaka "eftersom du ändå ska träna senare".


3. Du får bättre sömn

Om du tränar på kvällen tar det tid att varva ner när du väl kommer hem och får då sämre sömn än om du tränar på morgonen. Morgonträning ger energi under dagen eftersom hjärnan berättar för kroppen att vara aktiv från träningen och framåt, och kvällen blir en tid för vila och återhämtning.


4. Du tränar oftare och effektivare

Många bortförklarar träning på morgonen med att de inte har tid, eller de vill inte behöva vakna tidigare.

Men att vänta med träningen till kvällen ökar risken för att något ska inträffa eller komma upp som gör att du inte kan träna. Eller att du helt enkelt känner dig för trött. Det är lätt att skaffa sig en bortförklaring ju längre tid du har fram till träningen.

Och när du fått morgonträning till en rutin blir det heller inte så jobbigt att gå upp lite tidigare.


5. Du får ett mer positivt humör

Träning ger endorfiner, vårt "må-bra hormon", vilket gör oss gladare, piggare och mindre stressade. Att börja dagen med en energi-boost ger positiva effekter på ditt humör under hela dagen.

Kom ihåg: lite träning är bättre än ingen träning alls. Oavsett om det är på morgon, mitt på dagen eller lunch. Men ge morgonträningen ett försök – det kan få dig att både bli en morgon- och en träningsmänniska!





Hämtat från aftonbladet.se


väntar på post!

Godmorgon! Vaknade för nå tag sen :) Pojken sover ännu och jag sitter här och svarar på lite kommentarer och väntar på posten!! Maria och Elin har fått veta att dom kom in på Edelviks folkhögskola! Så nu sitter jag här ivrigt och hoppas på att jag också har kommit in! Kan inte posten komma snart så man får veta ? Jag är så nyfiken..  Hoppas verkligen att jag kommit in.

HÅLL TUMMARNA

Stan

Kom typ just hem från stan. Har varit och bytt nå Bh-band som jag hade råkat köpa fel, så jag bytte till ett par som jag egentligen skulle ha :) och så inhandlade jag någon salva mot eksem som ska ta bort klåda och irritation typ.

Nå vi får väl se om den hjälper så det inte blir värre ist, för isf vill inte jag på någon bal inte!


dålig service!

Har ringt vårdcentralen nu 2 ggr och dom har inte tid att svara! Jag tycker det är så enorm dålig service på vårdcentraler, sjukgymnastiker och på sjukhus. Dom verkar inte ta någonting på allvar och dessutom så är dom inte speciellt trevliga heller. Jag måste verkligen få veta vad jag har för utslag ! Men det kommer jag väl aldrig få göra med den här dåliga servicen. Tummen ner för vårdcentraler osv!


utslag + bal ?!?!?!

För någon dag sen.. tror det kan ha vart igår ? Då vaknade jag upp med röda utslag på höger kind som kliar ! jag trodde bara huden var torr så jag smörjde bara in det och försökte att inte klia. Men imorse när jag vaknade så såg jag att dom var kvar och dom syns mera nu än igår ! Dessutom har jag fått små röda prickar på läpparna också!

Jag vill inte ha utslag, vill att dom ska försvinna! Jag & Dennis ska ju på balen nu den 5 juni, så jag måste försöka få bort dom här utslagen och det fort ! Jag har aldrig haft problem med huden, jag har nästan aldrig haft någon finne, bara pormaskar väldigt sällan. och så NU när det är någon dag kvar till balen så ska det här hända mig !! Vad kan det vara för nå? Jag tror jag ska ringa vårdcentralen nu på engång och försöka boka en tid.


Äckligt va?

Kärlek


Jag och Älsklingen på Heroes i Lördags. Jag älskar dig så mycket gubben :)
PÅ tal om det, nu ska jag faktiskt försöka väcka han så vi kan dra ut och hitta på nånting medans det ännu är sol ute!

Fast det lär ju inte bli av att dra ut nå idag, han kommer inte orka eller vilja, men man kan ju iaf försöka..

Ny vecka, nya tag!

Godmorgon allihopa!

Vaknade för ett litet tag sen.. hoff vad jag har sovit länge och jag är ännu trött? haha. Min älskling ligger kvar i sängen och sover .. så söt han är. Men men! Det är nu i veckan vi får veta om vi kommit in på Edelviks skådespelar utbildning! Jag bara hoppas att jag blivit intagen! Hoppas dom hör av sig snart så man får veta om man kommit in eller inte. Jag orkar inte vänta.. haha men nu tänkte jag lägga in lite bilder från då vi var i Umeå, vart inte så många men :)

Här är då lite av bilderna från då vi var i Umeå.


Elin och Maria i bilen påväg till Umeå!


VI framme på kulturcentrumet där auditionen skulle hålla till.
Vi träffade en schysst tjej där som hette Linda också.


Vi igen!


Jag, Maria och Elin tillbaka i Piteå innan hemfärd.


RSS 2.0