Otrohet - acceptabelt?
Vars går egentligen gränsen för otrohet och är det acceptabelt? Skulle du kunna förlåta någon som gått bakom ryggen på dig och brytit sin tillit för dig? Det skulle inte jag.

Men vad är otrohet och vars går egentligen gränsen? Ja det kan man ju fundera på.. För en del så går gränsen redan vid att hålla hand med någon annan och för andra så går gränsen vid sex.

Men vad är då otrohet? Otrohet är inte bara en handling utan det är så mycket mer.. Otrohet för mig är när någon annan bryter ett förtroende, ljuger en rakt upp i ansiktet och går bakom ryggen på en. Att ens älskade ljuger en rakt upp i ansiktet, kysser en och sedan säger "Jag älskar dig" utan att mena det är förjävligt.

Jag hade säkert kunnat förlåta personen som varit otrogen mot mig, men jag hade aldrig kunnat glömma. Men det handlar inte bara om att han varit med en annan kvinna, utan det värsta är att han har bedragit mig. Gått bakom ryggen på mig. Att allt man har byggt upp med den personen och allt man har gjort tillsammans bara försvinner pga en otrohets affär med någon annan. Jag kan inte fatta hur en person kan göra så mot någon man älskar, eller har älskat..
Dumpa lastet innan du lastar på nytt!


Så nu frågar jag er..


Kommentarer
Postat av: LOSAN

Kommer du från dalarna eller mer norrut? Reagerade på ditt "vars" :P

2010-06-09 @ 01:19:38
URL: http://losan.blogg.se/
Postat av: Michelle

Det är det aldrig!

2010-06-09 @ 10:49:41
URL: http://tolvnollett.blogg.se/
Postat av: Mother, Married & Twenty

Svar: äh det där är bara något man drar till med när man inte kan hantera kritik. Man kan ogilla en person eller något den gör utan att vara avundsjuk.

2010-06-09 @ 13:44:05
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Julia

Otrohet är inte acceptabelt. Och för mig är det inställningen som gör gränsen: om min karl skulle pussa på sina tjejkompisar skulle jag inte bry mig ett smack, men om han pussar dem för att han är intresserad och egentligen vill något mer så skulle jag tycka att förtroendet var brutet.

Det kan man förstås aldrig veta heller, men jag litar på min pojkvän :)

2010-06-09 @ 14:13:30
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Julia

otrohet är FULLKOMLIGT OACCEPTABELT!

2010-06-09 @ 14:31:16
URL: http://missmarvellous.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Jag tycker absolut inte otrohet är acceptabelt, just av de anledningar du skriver i inlägget.Otrohet för mig är just det du säger. Skulle t.ex. min pojkvän hålla en annan tjej i handen behöver inte det vara otrohet, allt handlar om VARFÖR han håller i handen. Är det för att fira något som man sluter händer med någon annan är det ju sak samma men om man tar någon i handen för att man har känslor - då kommer otrohet. Bakom otrohet finns känslor för något annan eller bara dumt beteende som rakt av är otrohet. Jösses vad snurrigt det blir, hoppas du förstår vad jag menar.sv: Tack så jättemycket! :D Jag hade verkligen en underbar dag!

2010-06-09 @ 16:24:26
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Elin

såklart att otrohet är oacceptabelt.. om man vill göttgöra sånt får man anstränga sig mycket och läääänge.. för mig går gränsen vid en puss. själv skulle jag aldrig kunna vara otrogen.

2010-06-09 @ 21:51:37
URL: http://glitterist.blogg.se/
Postat av: Lina

Det där med otrohet är så otroligt individuellt. För mig går otrohet vid gränsen till planerat! Jag skulle nog kunna förlåta en engångsföreteelse, men är det en planerad otrohet så skulle jag aldrig acceptera det. Jag hoppas och tror att jag aldrig skulle vara otrogen!

2010-06-10 @ 04:16:34
URL: http://linaishav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0