Uppdatering

Har fan ingenting vettigt att skriva nu, men jag tänkte ändå uppdatera mig lite! ;)

Livet rullar på men vi vet fortfarande inte om vi ska bege oss mot luleå eller stanna kvar i umeå när det gäller vars vi ska bo. Men vi får helt enkelt se hur det blir och vad vi gör.. Här i umeå finns det jobb och i luleå finns det nästan inga jobb.. så ja vet inte hur det blir men vi får se vars vi hamnar med tiden..


Att flytta eller inte flytta?


.. Ja det är frågan. Är ganska nybliven umeåbo och vi har en helt okej lägenhet ute i obbola med en helt okej hyra och jätte trevliga grannar, nästan. Jag har även fått mig ett jobb hära och det låter väl helt perfekt?  Aa, det är nästan helt perfekt. Men då är det bara EN grej som inte funkar.. en grej som överväger allt det goda. Jag är faktiskt beredd att både flytta och byta jobb bara sådär, för så illa är den här "grejen". Vi ska inte gå in närmare på detaljer.. men jag kan då säga att det är inte roligt.. inte för nån utav oss.

Så nu funderar min pojkvän och jag starkt på att flytta helt. För det här funkar inge längre.. man ska ju inte behöva vara rädd för att gå ut genom sin egen dörr..

Ja, livet är fan inte lätt ibland. Att dessa jävla **n**** ska finnas!

Tidsinställt inlägg


Om det här med tidsinställda inlägg nu funkar som det ska och det här inlägget har kommit upp i rätt tid,
så sitter jag på jobbet just nu och ringer runt och irriterar människor. Kul va? ;)

Ikväll blir det party party mest troligt och en massa tårtätande! För imorgon fyller jag 20 och det ska ju självklart firas rejält!! ;)

Men vi hörs när vi hörs kära människor! ;) Nu ska jag jobba vidare!

Blivande 20 åring!


Nu på lördag fyller jag 20 år!! ;) Tänk vad tiden går fort.. nyss var man 13 och stod runt husknuten och tjuvrökte. Och nu är man snart 20 år. Shit jag börjar bli gammal.. och FET dessutom. Shit alltså vad rutten jag har blivit.

Men tänk ändå vad livet har gått fort? Nu när jag blir 20 så är det 20 år kvar tills jag har levt hälften av mitt liv.. shit. Dödsångest på ingång hära..Ja det är inte lätt att bli gammal och fet.


Jobb, jobb och mera jobb!


Hallå där!

Nu var det sisådär 5 dagar sen vi hördes av sist? Lite tråkigt va? Ja jag vet. Jag måste bli bättre på att uppdatera men tiden räcker inte riktigt till och dessutom så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva heller..

Dessutom så jobbar jag från 9 till 5 varje dag också, utom på helgen då.

Men jag kommer snart igång med bloggandet igen ! ;)

Sick..


Haha, ser att folk fortfarande läser min blogg trots att jag inte uppdaterat på tyyyp 1-2  veckor ? Så gulligt av er ;) Men jag vart sjuk i tisdags och har varit soffliggandes hela veckan och har inte orkat blogga eller göra nånting annat än att se tv och sova typ..

Får se när jag kommer igång med bloggandet igen.. för just nu finns varken ork eller tid till bloggen.. och det är ju lite trisst för er som gillar att läsa den ;) eller hur? Men jag är nog snart igång igen.. det är bara så mycket runt omkring mig just nu som jag måste fixa osv..

Men jag ska väl se till att slänga in ett inlägg lite då och då iaf ;)

Men vi hörs när vi hörs, här får ni en söt bild av mig så länge ;)


Jag till höger.. ;)

Sjukling


Tja, var ett tag sedan jag bloggade .. ;) men min lilla bärbara dator dog och sen så fick jag ju jobb förra veckan.. så jag har varit lite upptagen med jobbet m.m.

Fast idag är jag sjuk.. :/ så jag har varit hemma hela dagen.. känns lite dåligt eftersom jag inte får betalt när jag ligger hemma och är sjuk. Men jaa.. så kan det vara ibland.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera också.. ;)

RSS 2.0