Fredag morgon!


Godmorgon allihopa!

Jag känner mig mycket bättre idag kan jag då säga, förutom att jag är enormt täppt i näsan och får lock i öronen ibland då jag snyter mig. haha , men mitt halsont är typ borta och typ hostan också?  Hostar väl bara lite , men det är mycket mycket bättre än igår! :) Så ikväll blir det att fara på Luleåkalaset med killen och några fler. Är sjukt taggad, måste bara hitta nå att ha på mig till ikväll... Kanske far på stan o kikar om de finns nå där, annars får ja slänga ihop nå gamla plagg till nå snyggt.

Men nu ska jag kika lite i garderoben efter nå fint, annars blir de stan! kram.

vanilj te & halstabletter.


Nu jävlar ska jag bli frisk! Eller jag är i princip nästan de.. bara snuvig o lite hosta, men det kan man ju leva med? men iaf så har jag gjort mig vanilj te med honung som jag ska dricka, Mums! Sen efter det ska jag knapra halstabletter :)




Dricker det här! Gott som fan är det.


Jag just nu, sliten & snuvig !

ett citat..


"oh ja doktorn, fläska på bara!".


Någon som kan gissa i vilket sammanhang citatet kommer ifrån? Alltså typ, vad gör personerna när citatet sägs och vars tror ni det kommer ifrån?
Den som gissar rätt (OM nån gissar rätt) får en länkning ;)

Ny design/header.


Så nu har jag lagt till lite färg i headern. vad tycks? Vad den gamla eller den nya snyggare? :) Jag är då nöjd med den nya, förutom att mitt huvud är platt i headern.. haha men det gick inte o fixa så de får duga. Dessutom la jag in en bild på mig och min kille också :) Skit snyggt!

30.07.09 - tandläkarn, sola, ny design?


Hej!
Ja idag har jag som sagt varit hos tandläkaren, boring! Men dom sa iaf att jag hade fina tänder (som vanligt) och fint tandkött osv. Inge hål eller nånting speciellt, allt såg bra ut, Tummen upp för de! Det var då sista gratis gången för min del. Hoppas jag inte behöver gå dit lika ofta nu i framtiden och fixa med tänderna.. det blir så dyrt då!


Nåja, när jag kom hem så satte jag mig i solen ett tag.. typ 20-30 min? ja nå sånt. Tänkte försöka få lite färg men de gick nog inge vidare.. så jag drog in. Dessutom är jag ännu lite sjuk så det är lika jag håller mig inne o vilar mig. För imorgon blir det LULEÅKALASET!

Nu ska jag sörpla upp mitt te sedan fixa lite med bloggen, ska nämligen göra en ny design (header). :) Hoppas de blir snyggt! Kram på er.


haha nej det är inte jag på bilden.

Bild hämtad från www.google.se

snyggare rumpa!


Eftersom jag har varit otroligt lat i sommar och lagt på mig nåt kilo så tänkte jag att det skulle bli ändring på det. Så jag tänkte tipsa er alla om några övningar för fastare rumpa! och det är väl inte helt fel? Ska själv börja med dom.. vill inte ha en slapp röv! haha.

>Klicka här för att se övningarna<

Tandläkarn imorgon då.


Jag är enormt sugen på att se någon gammal skräck film.. typ scream, terror på elm street, fredag den 13de eller typ the dentist. Hade ju passat bra och se tandläkar filmerna idag eftersom jag ska till tandläkaren imorgon :)

Dom filmerna är faktiskt bra! Om ni inte har sett dom så se dom, riktigt underhållande! Det var faktiskt rätt nyligen jag & älsklingen såg dom. Riktigt bra var dom.


En skådespelares arbete med sig själv.

Nu hade jag tänkt läsa den boken.. Jag ska ha läst ut den tills skolan börjar den 24de. Hur ska jag hinna? jag är inte äns på sidan 100 ännu och boken är på över 400 sidor.. Så jag tänkte försöka läsa lite nu. Hörs sen!


29.07.09


Hej allihopa!

Vaknade vid 12 idag.. hoff vad jag sover länge. Men det är väl lika när man är sjuk .. då kanske man blir frisk snabbare :)
Men men, idag har jag iaf fixat med kontraktet och skrivit om de osv. Så nu står det på mitt namn! japp.. Men men.. jag behöver packa mer saker som sagt, men jag har ingen ork .. Har så mycket skit saker och massor med papper osv. vad ska jag göra med allt?? haha. Nåja, får väl försöka packa åtminstone en halv kartong ikväll om ja orkar... hehe

Vill dra på stan också och köpa nå nytt linne.. får se om jag drar dit imorgon då jag lika ska till tandläkarn..

Fan vad sommaren har varit kass, har nästan inte hunnit göra nånting roligt :S bara legat inne .. har inte äns solat eller badat. och nu är man sjuk. TOPPEN. nåja.. sommaren är ju ändå slut nu så de finns inte mycket att göra åt saken.

apoliva reklamen



Är det bara jag som tycker den är äcklig ? Man blir ju rädd när man ser den.. Aldrig att man vill köpa en skönhetsprodukt eller vad det nu är, när någon som ser ut sådär gör reklam för den. Hon ser ju enormt läskig ut, och musiken och allt är helt läskigt!


Men annars är hon fin, men just i den här reklamfilmen ser hon så äckligt skrämmande ut så man blir rädd!


a cinderella story


Hej!
Jag ligger och kollar en film på 3an nu som började 21.00. "För evigt - En askungesaga" heter den på svenska. Den verkar hyffsat bra så ska fortsätta se den. Kika ni också om ni har tråkigt!


vet ni en sak?

Min kille Dennis är helt underbar. Han är den jag lever för, han finns där för mig och jag har alltid kul med han. det är sällan man verkligen träffar en kille som är både och, både ens bästa vän och ens kärlek på samma gång. Vi kan ha så kul tillsammans så vi håller på dö av skratt. Vi är inte bara ett par, utan även bästa vänner. Han är då min iaf. och jag älskar han som fan! <3


Vill också påpeka att jag saknar honom otroligt mycket just nu. Nu när man känner sig lite krasslig vill man ha en som pysslar om en :) men tyvär så jobbar han, fast vi ses till helgen! Oavsett om ja är dösjuk eller inte, vi ska ses!<3

tisdag = sjuk!

Jahapp, då har man blivit sjuk. Har fått jätteont i halsen och de är helt slemmigt och jag hostar lite smått. Rösten är inte heller den bästa.. Jag vill inte vara sjuk nu. Det är Lulekalaset nu i helgen och killen ska ju komma hit ! fan.. jag måste försöka vila så mycket som möjligt så jag hinner bli frisk!

Älsklingen vart sjuk på en tisdag också.. men han är dock frisk nu! Jag lovar att han förde över sin sjuka på mig! haha. Nåja, nu ska jag göra lite mera te med honung och sedan vila. Jag måste bli frisk! Jag har mhycket kvar som ska packas inför flytten också så jag kan verkligen va sjuk nu! 15 augusti ska allt vara klart, då flyttar vi in.


Huskur mot halsont.

Engelskt recept: "en kopp starkt the, citron, socker, honung, en skvätt whiskey, Drickes hett. Jag utlovar en god nattsömn."


Hmm, undra om det funkar? Nå men nu blir det te, sen kanske jag tar mig i kragen o försöker packa ihop iaf LITE saker.

knarkar halstabletter.

japp, här ligger jag och ser på spin city och knarkar halstabletter. Vart typ sjuk när vi var och tältade i piteå.. det regnade och var kallt på nätterna.. så vad hade man egentligen förväntat sig?


haha hemsk man ser ut då ^^

Hey!

Godmorgon eller va man nu säger..

Jag har som sagt inte hunnit blogga något för jag har varit i piteå hela helgen :) Kom hem igår och då var ja så sliten så jag orkade fan inte börja blogga då. Men nu är jag tillbaka igen .. ja har vaknat för nå tag sen. Tänkte ta mig en promenad tror ja.. hade varit skönt.  Nå vi får se hur jag gör med den saken, ska iaf hitta nå kläder att ha på mig.

pdol ikväll då!

Det blir trots allt att fara dit, så snart ska jag gå och duscha och sedan börja fixa mig inför ikväll! :)


hehe här har ni lite bakis tips till imorgon om ni dricker idag:

1, Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätske brist.
2, Drick resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
3, ät pickles!
4, Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
5, Ha sex! För många är bakis sex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand...).
6, Ta dig till en simhall och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksm&aumlla.
7, ät eller drick saker med mycket fructos. Frukter i alla dess former eller juice. är apelsin juicen för stark för din mage testa med äppel juice.
8, Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
9, ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsocker nivå.
10, Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.


haha kanske lite sjuka tips, men dock inte jag som skrivit dom ;) skriver sen!

jag hatar skavsår.

Jag har nästan alltid skavsår.. direkt dom försvunnit så kommer dom tillbaka.. Kollade på mina sockar imorse och då såg dom ut såhär. Det ser ju inte mysigt ut och de är inte mysigt med en massa blod.. och ont gör det :/


23 juli

Hej! jag har inte hunnit blogga nånting idag.. men det är för att jag har varit på affären med mamma, bengt och lillsyrran. Dom sprang runt på kanske 5 olika affärer och handlade? det var väldigt jobbigt, men det var kul att vara med Nina.

Medans dom handlade det dom skulle ha så gick jag o Nina runt och kikade på saker.


haha Nina hade roligt.


Vi delade även på en mjukglass :)

Bilder på lägenheten

Här kommer lite bilder på lägenheten. Bilderna kankse inte är dom bästa men man ser ju på ett ungefär hur det ser ut iaf. Det är en ganska mysig lägenhet faktiskt.



Köket, eller en del av det. jag tog aldrig kort där jag stod o fotade.
Där finns det ett utrymme som man kan ha köksbordet.


Bild på sovrummet. dock inte hela.. men man kan ju inte gå runt o fota som nån jävla papparazzi.
(Det är Anna som syns på sidan).


Jag har ju inte LITE garderober.. synd att man inte har så mycket kläder att fylla dom med.


Toaletten. :)


andra rummet. "Tv rummet". En del av det.


resten av tv rummet.


så det var lite utav bilderna jag fotade. eller rätt sagt som bästa :)

Men nu ska jag byta om osv, ska och möta upp Ellen snart, Hon fyller ju 20 år idag så ;)

Påväg från burträsk.

Sitter i bilen påväg från burträsk nu. Har lämnat några saker och kikat på lägenheten åså. Den var väl rätt så okej, ganska mysig men gammal :) hehe. Det ska nog funka att bo där i 1 år iaf. Men internet fanns inte där så det måste jag fixa.. aldrig att jag är utan internet i 1 år... Tog även några kort på lägenheten så älsklingen kan få se hur det ser ut :)

men men, vi är iaf påväg hem nu så jag är väl hemma om någon timme.

godnatt!

Har legat här i sängen alldeles för länge nu med min bärbara..Nu måste jag verkligen försöka sova om jag ska orka upp imorgon, så godnatt på er !


Cher

Vet ni vad? Jag gillar Cher, hon har en bra röst och ser/såg bra ut ! :) Diggar verkligen den tjejen. Hon har en sån utstrålning och en sån sjukt underbar röst!


sjuk (?)

Tror jag är påväg att bli sjuk.. Är snuvig o snorig och huvudet känns lite konstigt.. och så mår jag dåligt. Jag hoppas verkligen att jag slipper bli sjuk. Älsklingen har fått feber under natten och ligger nu hemma :(

Hoppas inte jag blir sjuk, hoppas det försvinner snart! Sitter här och knarkar sån där "medecin" eller vad det nu är, som sägs vara bra att ta vid symptom av förkylning. Så vi får väl se om det hjälper eller inte.

svar till anonym.

Det är som lite små kul när man kollar igenom kommentarer, åså ser man några anonyma. Varför ska ni ens skriva om ni inte kan stå för det ni säger?



Svar:  Vet du vad? jag BRYR mig inte ifall någon inte bryr sig om det jag skriver. För den här bloggen är till för mig och i den skriver jag om det jag vill. jag struntar väl i om ingen bryr sig :) det behöver dom inte göra, för den här bloggen är min och i den skriver jag om det jag vill :) nu vet du, kram!

Fakta om snus.

Jag satt här och kollade på mina 2 snus dosor och började fundera på hur farligt det egentligen är. För nog har man hört hur folk säger att snus inte är lika farligt som cigg, men för det behöver det ju såklart inte betyda att snus är nyttig. nej det är också skadligt, som dom flesta redan vet :)

Men jag kikade runt och läste lite grejer om snus. Så här kommer lite fakta om snus ;)

♦ Mängden nikotin är betydligt högre i snus än i cigaretter. 1 dosa snus ger lika mycket nikotin som 50-75 cigaretter.

♦ En prilla snus ger ungefär 2500 olika ämnen och ett av dem är nikotin.

♦ Nikotinet drar ihop de små blodkärlen vilket gör att man lättare känner sig frusen om händer och fötter.

♦ Gravida som snusar ökar risken för för tidig födsel, minskad födelsevikt och plötslig spädbarnsdöd.


Några av de skadliga ämnen som finns i snus är:

Arsenik: Nervskador och är cancerframkallande
Bly: Skadar njurarna och ger nervskador
Kadmium: Skadar njurarna
Kvicksilver:
Skadar nervsystemet
Nikotin: Beroendeframkallande och mycket giftigt i stora mängder.
Nitrosaminer: Olika cancerframkallande ämnen
Radioaktivt Polonium: Cancerframkallande ämne

Risker med snus:

♦ skapar ett kraftigt nikotinberoende
♦ ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar
♦ är cancerframkallande
♦ ökar risken för det metabola syndromet som kan orsaka hjärt-kärlsjukdomar och diabetes
♦ orsakar skador i munnen, slemhinnor och frilagda tandhalsar
♦ fördubblar risken med att skada sig under träning

Hoppas ni vart nå klokare ;)

Text hämtad från: http://www.rokfriungdom.se/tobak/fakta.php & http://www.slutasnusa.com/varfor.asp
Bild hämtad från: www.google.se

Hemma!

Då var man hemma än en gång.. Har varit hos killen i helgen så jag har inte orkat blogga något dära. Jag vill passa på att njuta av den lilla tiden vi får med varandra :) Fast snart flyttar vi ! De ska bli skönt att få ha honom hos mig hela tiden.

Men men, På onsdag drar jag och pappa ner till lägenheten med några saker och så ska vi skriva om hyreskontraktet också och fixa lite. Ska bli spännande att se hur längenheten ser ut eftersom jag inte har sett den överhuvudtaget. Så på onsdag blir det att stiga upp tidigt och åka iväääääg.

FEST HOS TOMMY

tjena allihop! vi sitter hos tommy nu och dricker några öl.. :D och alla verkar ha jätte kul utom jag .. hhaha men skit samma! jag är BÄST och jag ÄGER. fast kanske inte alla ;) men jag är BÄST, jag och MIMMI är BÄST! :D hhahaha forever!


Omringad av tyskar.

Sitter i kiruna nu hos älsklingen :) var framme med tåget 14.30 ungefär.. det var försenat som vanligt.

Det var en hemsk resa kan ja  säga.. jag var omringad av en massa TYSKAR under hela resan. Inte för att jag har nånting emot tyskar men dom kunde inte hålla käften. Dom satt framför mig, bakom mig och bredvid mig!

Dom bara sprang omkring o skrek o babbla och sen började dom sjunga och spela gitarr! Så tidigt på morgonen orkar jag inte bli störd av en massa ljud.. och det var inte bara jag som stördes av det heller.. En kille försökte läsa sin bok och koppla av, men han kunde inte det eftersom dom höll på sjunga i 20 min typ, sen fortsatte dom och sjöng lite senare..

Gud vad jobbigt det var. Men nu är jag iaf hos älsklingen :) Vi har nyss ätit och ska väl snart iväg på fest (?). Ja vi får helt enkelt se vad som händer ikväll. men kul ska vi ha iaf! Så ni får ha det så bra så länge !

♥ osminkad







Imorgon åker jag till älsklingen med 10.20 tåget på morgonen. Så nu är det bara man försöker somna tidigt, så istället för att sitta hära och lattja så ska jag istället leta upp en film att se. Har några gamla filmer jag inte sett på ett tag så de får väl bli nån av dom. Men nu säger jag godnatt ♥

Rösta: http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=785

SUPERSIZE VS SUPERSKINNY


Nu ska jag kolla på supersize vs superskinny! Kram på er.

Vet ni vad ?



Nu sitter jag här igen mitt i natten och kan inte sova. Jag är trött men det går helt enkelt bara inte att somna..

Men vet ni vad jag stör mig på?

- Att jag inte kan sova.
- Att jag inte har ett jobb, ja har försökt skaffa, men finns inga!
- Att jag är så otroligt beroende av min pojkvän. Det är så svårt att vara utan min ängel :/
- Att jag är lat. Jag orkar ingenting..
- Att jag inte har någon film att se på!


haha jaa, de är vad jag stör mig på just nu. kul va?

Juste, glöm inte o ge en röst på sköldis om ni inte redan gjort de. http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=785

dålig uppdatering

Förlåt om jag är dålig på att uppdatera.. men det är så mycket som ska göras nu innan jag flyttar. Måste packa en massa och fixa en massa andra saker. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan :)

Har iaf varit på stan en snabb sväng idag med Mimmi.. jag skulle egentligen köpa ppiller, men det gick inte att göra det idag så jag måste komma dit imorgon istället och förnya mitt recept o allt. Fan så jobbigt. funderar på att hämta ut piller för ett helt år .. så slipper jag börja köpa nya då jag är i skellefteå.

Men kan ni vara jätte gulliga och rösta på den här bilden? Ni som inte redan gjort det alltså. Skulle betyda mycket :)

hiss eller diss?

Jag har så tråkigt just nu, så jag gick in på Nelly's hemsida och kikade lite på rean. då såg jag ett par skor för 100kr (inte dyrt!) och dom var väl inte så fula. Fast jag skulle nog inte kunna gå i dom, dom såg rätt höga ut.



men vad tycker ni, Hiss eller diss?

En solig dag med mimmi.

Drog på Aronsbadet med Mimmi för att sola, men vi kom dock dit ganksa så sent så solen försvann nästan på engång. Men vi hann iaf ta någon bild, och till och med göra en video.

haha jag ville inte vara med så det är jag som filmar som vanligt :)
Men man hör min fula röst. haha



hoppas ni njuter av den här flummiga filmen, nu ska jag iaf se Paris Hilton - My New BFF. kram på er och en stor puss till min älskling om du läser det här ♥

tisdag

Hej på er allihop! :)

Vaknade rätt sent idag.. klockan två tror jag det var? Nåja, man måste få sova ut lite då man varit vaken till 5 på morgonen.. haha. Men men, nu har jag ätit lite youghurt och druckit lite kaffe. så nu ska jag börja fara mot Mimmi. Vi ska försöka hinna sola lite innan solen försvinner! Men vi hörs då jag kommer hem! Ska försöka ta med mig kameran och fota lite. kram på er.


Gud vad jag saknar min pojke.. :( kom och håll om mig NU!

usch svullo jag är.

Jag har märkt att jag gått upp 1 kg hittills, bara under sommaren! Hojja, jag vill inte bli nå rundare, kläderna passar inte mig längre då! Så från och med NU ska jag fan inte sitta och trycka i mig en massa godis och chips, Nej USCH. Kanske högst en dag per vecka, men inte för ofta och varje dag. Jag ska försöka bli nyttigare nu helt enkelt :) och det är ju aldrig fel med det?

Så det är mitt nya löfte som jag ska försöka hålla. och så ska jag försöka börja med promenaderna nu igen :) Önska mig lycka till!


Bild hämtad från www.google.se

Nattuggla..

Hej hej ! :)
Jag kom hem från Mimmi för ett tag sen, drog dit en sväng och snackade lite skit och kollade på otroligt dåliga klipp på youtube.. haha. Och nu har jag enormt tråkigt och funderar på att dra tillbaka dit.. fast jag vet inte om jag orkar. jag är ganska trött men det hade varit kul. Hade jag inte glömt mitt snus hemma så hade jag stannat där lite längre och kanske till och med sovit över. Men vi ser ju om jag åker tillbak dit eller inte :) Annars kanske jag sover över där imorgon eller nå.

Dessutom ska vi och kolla på kattungar i veckan också! Jag ska kanske skaffa en katt då jag flyttar ;) Fast jag måste funderar på hur jag ska göra efter jag bott där ett år. kan ju inte dra hem katten till pappa om jag flyttar hem igen efter 1 år... Men det där löser sig!

Haha tänkte dela med mig med ett klipp som vi tittade på.. hahahah höll fan på dö. så fult det är!

resultat av mascaran


Resultatet av CoverGirl mascaran, Bra det blir av den va?
Hoppas resultatet av den andra mascaran som säljs här i sverige är minst lika bra.
Har du missat dom inläggen? Kolla i kategorin till höger under "Sandra tipsar".

Packning inför flytt.

Ja, idag har man då försökt börja packa ner lite saker inför flytten. Har nästan fyllt 3 kartonger och det är mycket kvar som ska packas. Men Mimmi ska typ komma förbi i veckan och hjälpa mig lite :)

Juste, Älsklingen åkte hem till Kiruna igår och jag stannade kvar här hemma :( Tråkigt, men jag måste verkligen börja packa och fixa en massa saker i veckan.. Annars hade jag följt med min lilla ängel hem till han :)


Jag vet att jag har stökigt rum.. haha men orka städa om man ändå ska flytta snart?

Nä nu ska jag nöta lite på King.com, kram på er!

Måndag

Hej!
Jag har inte haft tid att blogga under helgen.. jag har haft fullt upp och inte tillgång till internet..
Nåja, jag har vaknat för nå tag sen och sitter och dricker lite kaffe och tar de lugnt. Tänkte ta och svara på lite kommentarer nu och sedan hoppa i duschen! :)

Här är bilder från i lördags!

Jag älskar dig mest min älskling!



God kväll.

Nu ligger jag här i sängen med min lilla bärbara dator och har tråkigt. Har precis svarat på lite kommentarer angående mascaran som jag tipsade om tidigare. Kolla in mitt nya inlägg om det så får ni svaret på era frågor..

Tänkte slå på en film strax och sedan försöka sova. Men det kan dock bli svårt eftersom jag har sömnproblem. Hur trött jag än är så kan jag inte somna typ. Jag kan helt enkelt inte slappna av.. skit jobbigt ! Någon som har nå bra sömntips? haha. Nä nu blir det film! Imorgon kommer det att bli roligt som fan!


jag osminkad och sliten med snusen inne. VACKERT, men den bjuder jag på!

angående mascaran

Jag var tvungen att leta lite fakta eftersom dom flesta som kommenterat aldrig sett den eller hört talas om den. Märket är CoverGirl och den säljs inte i Sverige. Men det finns dock en mascara som är nästan identisk med den orangea.

Den heter False Lash Effect Mascara och märket är Max Factor. Eftersom den orangea inte säljs i sverige så får den här duga istället. Borsten ser i princip likadan ut och borde fungera lika bra som ersättare till den andra :)


"False Lash Effect Mascara lanseras i tre färger: black, black/brown och blue. Rek. pris är 175kr."

Mascara tips!

Jag tänkte tipsa er om en mascara som jag testat som enligt mig är jättebra ! Den klumpar inte och man behöver inte mycket av den för att det ska synas att man har mascara.


Jag älskar att ha mycket mascara så ögonfransarna blir riktigt svarta och långa, men dock så klumpar fransarna alltid ihop sig när man använder mycket mascara. Men när jag testade den här mascaran så gjorde dom inte det, inte så det syntes mycket iaf. Helt klart en bra mascara!

Jag vet dock inte priset på den eftersom jag inte själv köpt den utan bara testat den. Men den går nog på över 100kr iaf. men det är det värt om man ska vara fin!

Någon annan som testat den? Vad tycker ni om den isf?

JAG DISSAR!



♦  Alla upprepande inlägg med Michael Jackson! - Nej jag är inte känslokall.. och jag vet att han är död och det är verkligen hemskt :/ Men måste man för att någon ska lägga märke till en och verkligen bry sig? Då han levde fick han för det mesta bara skit och nu när han är död så passar det att skriva en massa bra saker om han osv. Det är verkligen tråkigt att han dog men han är död nu .. och en av orsakerna är nog för att han inte orkade med allting och allt elakt han fick höra. Varför inte säga bra saker till han medans han var i livet ? nej nu passar det. man måste dö för att bli omtyckt.. HEMSKT.. :/  R.I.P Michael Jackson.

♦  Frågestunder! - jag höll på prata om en tjej som skrivit ett inlägg om just det! Ska man ha en frågestund så ska man väl inte göra reklam för att få folk att ställa frågor? Ne! Man har ju det för att läsarna vill ställa frågor och finns det inga läsare som ställer frågor så ska man nog låta bli att ha det tills det blir aktuellt. Jag har själv haft det.. och jag fattade inte det förens senare att det var en otroligt dum idé om ändå ingen ställde frågor. så jag kommer inte ha frågestund förens jag vet att folk kommer att fråga saker.

Elaka kommentarer! - Inte för att jag personligen tar åt mig, men varför kommentera om man ändå ska kommentera kränkande och elaka saker? Om man inte gillar det man läser så behöver man inte försöka trycka ner personen! HELT ONÖDIGT. Ge gärna kritik, men var snäll :)


Nu ska jag kika på Drew carey och försöka sova.. vi får se hur det går!
puss & kram.

en video - äntligen!

Videofy.me godkände äntligen mitt medlemskap ! Så bara för att fira det så tänkte jag lägga upp en video direkt , fast det är dock ingen video på mig, utan på min pojkvän och hans kompis.

Vi är på fest och så får dom för sig att ta kolsyra i käften. hahah rätt roligt enligt mig. Kika själv och säg vad ni tycker!



Jag kommer lägga upp fler videoklipp ifall det blir omtyckt :) Så blir ni mer delaktig i mitt liv och min vardag. Kul va?

♥ 6 månader ♥

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 6 månader. Tänk vad tiden går fort? Det kändes som att det var nyss vi träffades där på hotellet.. och nu har vi varit tillsammans i ett halv år. och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, du och jag älskling ♥

bilden togs tredje gången vi var med varann, redan då slog det gnistor ;)




Jag Älskar Dig Dennis

ett litet tips!



Ni som vill att fler personer ska läsa eran blogg och komma tillbaka och fortsätta läsa den borde tänka på några saker..

- Först och främst måste ni försöka fånga läsarnas intresse på engång! När dom kikar in så måste det finnas något som är intressant och fångar deras intresse så dom återkommer!

Här kommer några saker ni kan tänka på om ni vill få fler besökare till din blogg och få dom att stanna och återkomma!

Skriv inte lååånga texter. Ingen orkar läsa allt ändå ? Inte ifall det inte är något dom tycker är intressant. skriver ni en lång text och inte använder några bilder, så se till att rubriken fångar deras intressen så dom börjar läsa!

♥  Variera i bloggen! Skriv inte alltid om samma saker hela tiden.. det blir tråkigt i längden! Hitta på nå tävlingar, frågestund, outfit, osv.. Så du fångar deras intresse!

♥  Var generös! Om du vill att någon ska läsa din blogg och tycka om den.. så dela med dig utav olika tips och sidor. det är alltid roligt att kolla in en blogg som tipsar om olika saker/sidor/kläder/bilder osv. se till att dina läsare får ta del utav ditt liv! då blir det mer intressant och roligare att läsa.

Snygg och personlig design är viktigt! Ni vet väl hur dom brukar säga ibland? det är utsidan som ger insidan en chans.. vilket är fel men rätt sätt i bloggvärlden om man vill fånga folks intresse. Jag ids typ inte ens läsa en blogg om designen är tråkig.. men när jag klickar in på någon som har en snygg, personlig design så fastnar jag genast! och så börjar jag läsa och kika runt vad det är för person :)

Okej, tipsen kanske inte gäller alla ! Men det är dom tipsen som fångar mitt intresse iaf, och kanske dom flestas?
Men det är mest tips för er som vill få fler läsare och bloggar för att nå toppen eller bara allmänt vill ha flera läsare.

bilder från helgen

Vi drog hem till mig i Luleå under helgen, Där hälsade vi bla på morsan och så spelade vi även kubb med några polare. Chill helg. Blev inte så jätte många bilder, men jag lägger ut några iaf.. för jag vet inte vilka som vill och inte vill synas i bloggen.



Det var killarna mot tjejerna i kubb.
Juste, jag färgade ju håret engång till nyligen. Visst vart det rätt ljust?


haha fråga mig inte vad ja håller på med.


Sanna sörplar.. ;)


Vi två hemma hos mamma. Fan vad jag älskar dig gubben ♥

Undra om man ska ta en promenad och hälsa på älsklingen på hans jobb... hmmm (?)

God morgon, Snart flyttar vi!

Vaknade kl 12.00 idag.. skönt att få sova ut lite när man inte lyckas somna på nätterna. Vaknade av att min älskling kom hem på lunch. Blir så glad när jag vaknar och ser hans fina ansikte le mot mig.

Nåja, jag började tänka på att snart är det ju vi flyttar. I augusti flyttar vi ner till Skellefteå ! Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort från Luleå och allt folk hära och bara få börja om på nytt i en annan stad! Ska ju som sagt gå skola där nere så det är därför jag flyttar.



Det är mindre än en månad kvar tills vi flyttar och vi har inte packat nånting ännu.. men det är för att jag varit i Kiruna hos killen och jag är här ännu. Men jag åker mest troligt hem på fredag och då ska jag börja packa ner lite små saker som behövs till lägenheten.. Kastruller/bestick/tallrikar osv. Längtar att få flytta! Kommer bli så skönt att slippa alla falska idiotiska människor som existerar. Fast jag kommer givetvist sakna mina vänner.. men dom får komma och hälsa på om dom vill :)

Men nu ska jag nöta lite spel på King.com, kom gärna och spela med mig!

Ny design.

Om ni nu inte har märkt det så har jag ju faktiskt en ny design! Har hållt på fixa med den idag. Det tog 2 timmar innan jag fick till det som jag ville. men nu är jag nöjd (?), för tillfället iaf. Jag tyckte den vart mycket mer frääschare nu. Fast jag ska nog lägga in lite rosa i det hela snart så den inte blir alldeles för färglös!

Filmtips!

Jag vill tipsa er alla om den här filmen! Den var verkligen skit rolig och underhållande. Ni som kanske har lite kass humor som jag borde se den! Rekommenderas verkligen.

den får 5/5 i betyg av mig.

Handling: Gayle, Becky och Judi är tre bästa väninnor i trettioårsåldern, som länge närt drömmar om att briljera och betraktas med avund av andra. Tyvärr har de fortfarande inte lyckats växa ur nördstämpeln. När Becky får förfrågan om att inofficiellt hålla ett öga på chefens dotter Ashley under den årliga studenturladdningen, "Spring Break", bestämmer sig väninnorna för att omvandla sina sorgligt otrendiga liv till partyliv i bikini. Efter ölfester, skumdiscon och andra studentikosa festligheter, lär de sig istället att de kanske ändå trivs bättre med att sticka ut än att passa in.


Nu ska jag se en gammal goding, nämligen HAJEN. Hörs sen

vinnaren av veckans blogg!

Vinnaren av Veckans blogg är:

http://mmhh.blogg.se/


STORT GRATTIS!! och bra jobbat med rösterna! :)

det vart först oavgjort men sedan fick dom två finalisterna samla på sig ytterligare röster, och nr 4 vann med 22  röster! (om jag räknat rätt?) Men grattis till Hanna som kom på andra plats! :) - bra jobbat!

Veckans blogg - oavgjort!

Nu har jag räknat rösterna och jag kom fram till att både bidrag 4 och 5 har fått lika många röster! alltså 19 st var.

Så jag tänkte be er rösta på dom hära och ni har till ikväll kl 18.00 på er att rösta fram vinnaren utav veckans blogg!

LYCKA TILL! rösterna räknas endast i det här inlägget.

Röster som kommit in efter 18.00 räknas inte.



RÖSTA PÅ!



nr 4: http://mmhh.blogg.se/




nr 5: http://hannaherikssonengman.webblogg.se/


KOM IGEN OCH RÖSTA NU.

Jag VET att nr 5 har fler röster, men reglerna var så att man var tvungen att ha en blogg för att kunna rösta. och en del har inte skrivit någon blogg, så jag kan tyvär inte veta om det är fusk eller inte. Sorry. :/



Här var reglerna för att kunna rösta...

"OBS ! - REGLER FÖR ATT RÖSTA:

- Ni MÅSTE ha en blogg för att kunna rösta så jag ser att ni inte fuskar och röstar på er själva.
- Man får såklart  INTE rösta på sig själv.
- Rösterna räknas ENDAST i det här inlägget.
- Man får inte rösta på samma flera gånger, endast en röst per bidrag."

AVSLUTAD!


otrohet - 10 tecken.

Igår natt (tror jag det var) så drömde jag tyvär en hemsk dröm om att min pojkvän var otrogen mot mig med en annan tjej och att han vart det i 1 år.

Så jag tänkte skriva lite om just otrohet som nästan alla drabbas av nångång i livet. Jag har drabbats nån gång och jag vet hur det känns.. hemskt. Efter några gånger så börjar man märka och känna igen vissa tecken som tidigare killar gjort mot en strax innan dom vart otrogna eller gjort slut pga att dom hittat/varit med nån annan.

Jag googlade runt inatt och hittade några sidor där det stod olika tecken på otrohet och när man ska börja hålla lite extra koll. Jag har valt ut dom 10 vanligaste enligt mig och mina erfarenheter. Dom här sakerna kan alla råka ut för , men just nu riktar jag det här speciellt till dom lite yngre och inte gifta familjer med barn osv.


1, Ett ganska vanligt tecken på otrohet är att din partner växlar mellan att ömsom dra sig undan och ömsom vara ovanligt kärleksfull och närvarande. Många gånger uppträder detta beteende i början av en otrohetsaffär

2, Om din partner verkar glad men har hela tiden tankarna på annat håll kan också det vara ett tecken på otrohet.

3, Tecken kan också vara om din partner plötsligt har börjat bry sig mer om hur han/hon ser ut och har börjat göra sig finare än vanligt när han/hon ensam ska gå bort.

4, Ytterligare ett tecken är om din  partner ljuger om var han/hon varit eller ger osammanhängande förklaringar som inte går ihop.

5, Din partner pratar inte med dig längre. Ni lever tillsammans men ni kommunicerar inte som ni gjorde tidigare det finns en kall stämning mellan Er.

6, Din partner ger dig inga komplimanger längre.. han/hon slutar sig att han/hon älskar dig.

7, Din partner svänger ovanligt mycket i humöret. Ibland verkar han/hon uppåt när de skall iväg men när de kommer hem igen är de sura och uttråkade. Om din partner har haft sin relation vid sidan om länge kommer hon/han göra allt för att få det att flyta så smärtfritt som möjligt.
Kom ihåg att problem som finns i den ena relationen kommer alltid att glida över i den andra
På ett eller annat sätt.

8, Din partner får plötsligt väldigt stort behov av att dra sig undan privat.
Han/hon stänger dörren, går undan när han/hon pratar i mobilen. I allt större utsträckning distanserar han/hon sig sin partner både fysiskt och psykiskt.

9, Han/hon drar sig mer och mer undan och vill inte pussas/kramas eller ha sex lika mycket som förut. det beror oftast på att han/hon känner en sån skuld till dig och vill inte göra nånting med dig. Eller så är det för att han/hon redan får sina behov tillfredsställda hos den andre partnern.

10, Din partner är mer intresserad av annat istället för att vara med dig.


Det var 10 olika tecken det. Ni kan själva gå in och läsa mera om det om ni vill på dom här två sidorna:

http://www.relationslabbet.com/30_tecken_pa_otrohet?PHPSESSID=2f4f8b53ef3168bff2db7701f3a58cd5


http://otrohet.googlepages.com/otrohet

Två väldigt bra sidor!

Två film tips!

Idag såg jag filmen Dirty Dancing som säkert många av redan har sett.. Men jag hade iaf inte sett den så jag såg den idag hemma hos älsklingen medans han var och jobbade. 

Jag tycker verkligen ni ska se filmen ni som inte gjort det, för den var faktiskt bra ! Fast jag kanske tycker det eftersom jag gillar lite äldre filmer från 80 talet och den där är ju typ från 87. Om ni nu har sett den så se den igen, det är ju en mysig, lite romantisk film. Men helt klart en sevärd film!





Handling - Dirty Dancing:
Sommaren 1963, familjen Houseman kommer till ett "hotell område" i Catskills. Baby Houseman har alltid varit "pappas flicka" och varit den perfekta dottern sen födseln. En dag träffar hon på en dansinstruktör, Johnny, som förändrar allt i hennes liv. Hon börjar dansa, hon blir förälskad och det i fel man, enligt hennes familj.


Film tips 2.


Ikväll kl 21.00 på 6an är det filmen "Min stora kärlek", som säkert dom flesta har sett. Jag själv har faktiskt sett den 2 eller 3 gånger. Men den är bra, rolig och romantisk ! Så ikväll ska jag lägga mig och se den.. och förhoppningsvis är älsklingen vaken då och ser den med mig.



Handling- Min stora kärlek:
Hal, en man som följer sin döende fars råd och endast går ut med kvinnor som är mer eller mindre fysiskt perfekta. Hal ser kvinnor endast som sexobjekt tills dess att han blir hypnotiserad till att se det vackra även i den minst fysiskt attraktiva kvinna.

♥ VeckansBlogg - de som gått vidare! ♥

Här är dom 10 som gått vidare ! Ni som inte kom med den här gången är välkommna att anmäla er nästa gång jag har veckans blogg. Men nu måste ni se till att rösta på dom lyckliga som gått vidare!

Här är dom 10:



nr 1: http://ssabinaah.blogg.se/



nr 2: http://fambabunovic.blogg.se/




nr 3: http://ebbahagelroth.blogg.se/




nr 4: http://mmhh.blogg.se/



nr 5: http://hannaherikssonengman.webblogg.se/



nr 6: http://powerofme.blogg.se/

nr 7: http://reneesmedhult.blogg.se/



nr 8: http://bloggplace.blogg.se/



nr 9: http://iddlapiddla.blogg.se/



nr 10: http://barbiees.blogg.se/



OBS ! - REGLER FÖR ATT RÖSTA:

- Ni MÅSTE ha en blogg för att kunna rösta så jag ser att ni inte fuskar och röstar på er själva.
- Man får såklart  INTE rösta på sig själv.
- Rösterna räknas ENDAST i det här inlägget.
- Man får inte rösta på samma flera gånger, endast en röst per bidrag.

Eftersom rösterna endast räknas i det här inlägget så är det smart om ni kopierar den här länken nedanför och lägger in den på eran blogg eller skickar runt den så folk kommer direkt till inlägget och kan rösta! Nu Önskar jag er LYCKA TILL ♥

Länken:
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

RÖSTERNAS RÄKNAS! förlåt för sen uppdatering ! Vinnar utses snart!

RSS 2.0