Otrevliga hyresvärdar


Våra hyresvärdar som vi har nu är ju helt dumma i huvudet, ursäkta uttrycket, men dom är fan i mig inte helt 100 i skallen. Dom hyr ut lägenheten åt mig här i Burträsk men bor i Alingsås (?) o är endast här under sommaren. Men trots att dom inte är här så betyder det ju inte att dom inte vet ALLTING vi gör. Dom har nämligen spanare som kollar om vi tömmer soporna eller om soptunnan står ute på gatan eller inte.

Idag när jag ringde hon som hyr ut lägenheten och skulle bestämma en tid då vi skulle träffas och gå igenom lägenheten osv, så skulle hon ju självklart börja klaga på nånting o vara spydig i telefonen, och den här gången så handlade det om soptunnan..

Innan vi la på så sa hon: "Har du ställt in soptunnan än" ? och jag fattade inte vad hon menade.. hon hade ju inte direkt bett mig stoppa in den? och så sa hon sen "grannarna säger att den står ute ännu, du måste ju ställa in den". Och då sa jag: "Jaha, ja inte visste jag att det var så viktigt så det har jag inte gjort", och då började hon "Men den har ju ett förråd som den ska stå i, så du kan ju stoppa in den där. Annars kan den ju blåsa omkull."

Shit vad farligt..? Blåsa omkull.. Ja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0