Skådespelare - ett hårt yrke.


Hej! Idag slutade vi kl 21.00.. det drog ut en kvart på tiden men det var ju inte så farligt. Men idag har vi som sagt repeterat som svin igenom nästan hela pjäsen som vi håller på med.

Fast det vart lite påskjutet med reptiderna och allt pga mig. Mitt under en repetition så fick jag ett litet gråt anfall.. Jag skulle säga en replik och sen just när jag avslutat den skulle jag säga en annan direkt efter utan att andas, och då small de..

För det där lilla så bröt jag ihop och började gråta. Jag kände verkligen att jag inte orkade nåmer.. Det känns som att hela gruppen är emot mig pga mina försovningar och sen börjar dom klaga o säga att jag inte ens får ta ett andetag mellan replikerna. Och det kom ju från rätt käft också..

Ja, men de var inte alls bara pga det som var själva orsaken till att jag började gråta. Utan det var så mycket mer som inte kändes bra och som fått/får mig att må dåligt. Så alla känslor och allt kom ut samtidigt när dom började klaga på det dära.. Då tänkte jag ba "Nä nu får det fan vara nog, jag orkar inte mer".

Visst jag kanske är urkass på att komma i tid eftersom ja sover dåligt. MEN, jag håller alltid tiderna när jag väl är där och jag är alltid redo att börja jobba medans jag får vänta på alla andra som håller på snacka om nå helt annat eller bara allmänt flummar omkring.

Men konflikter och utbrott osv inträffar ju när man hela tiden är med varandra och jobbar med varandra. Så mycket känslor som vi känner och jobbar med varenda dag tar väldigt mycket på en. Att jobba med känslor är inte det lättaste och det kan lätt hända att ens riktiga känslor tar över vid sånna lägen. Det är därför man måste lära sig att när man är på scen är man i sin skådespelarkropp och man är inte sig själv. Ens privata känslor och bekymmer ska man kunna koppla bort totalt om det ska funka fullt ut.

Men i dag så brast det för mig, för mina privata känslor tog över och det vart alldeles för mycket för mig. Men en halvtimma senare efter en massa snack med dom i gruppen så kunde vi fortsätta efter schemat igen.

Så att vara skådespelare är inget lätt yrke.. det är väldigt tidskrävande och tar väldigt mycket på en. Så därför gäller det att se till att vara utvilad och pigg hela dagen ut. Men det är ett förbannat roligt jobb.. så även om man känner att man inte längre orkar med vissa dagar så är det bara att rycka upp sig och tänka på "vad är det jag vill egentligen?", "varför är jag här? Jo för att bli skådespelare!" och då triggas man upp och fortsätter ge järnet!

Men nu tänkte jag gå och lägga mig, Puss!

Här ska det repeteras!


Hej! Sitter i skolan nu, vi håller på repetera inför våran kabaré föreställning. Vi fick manuset och repscheman imorse så nu håller vi på repetera för fullt! Så alldeles strax ska jag springa iväg till teater salen och repetera scenerna jag är med i. Vilket jävla slit , men ändå så jävla roligt när allt är klart!

Men nu måste jag rusa, puss!

Bingo på nätet.


Ni har kanske tänkt på att det finns bingo, poker osv på internet?
Ja klart ni har, men har ni tänkt på hur osocialt dagens samhälle börjar bli? Förut satt folk i en bingo hall med massor med andra och spelade bingo, eller de finns väl ännu kvar nånstans.. men hur många är det egentligen som ids gå till en bingo hall för att spela lite bingo när det går att göra det hemma? typ ingen. Jag säger inte att det är något dåligt med det.. men det är ju inte precis socialt om man säger så?

Fast nog är det bra att det finns på internet! För tänk dom som kanske inte kan ta sig iväg till en bingo hall eller inte orkar, eller nånting annat. Det går även att spela gratis bingo! det är ju bra för dom som vill testa på det.

det verkar väldigt kul ändå att sitta hemma med en kopp te och spela bingo med massor med andra! haha, låter det inte mysigt? haha :) och bingo behöver man inte vara bra i heller för att spela. det är inte som poker precis..

Borde pröva nångång att spela bingo på nätet.. haha det verkar rätt kul! Kika in på den här sidan om du är intresserad av att spela bingo ;)


Kcal per 100g.


Hittade en kalori tabell och kollade upp hur mycket kalorier min sallad som jag brukar göra skulle innehålla.


"Rått ägg innehåller 146 kcal per 100g vilket innebär att ett helt ägg innehåller runt 75 kcal. Ägg är fullpackat med protein (14 gram) och eftersom ett hela 75% av ägget består av vatten är 14 gram väldigt mycket."


Gurka: 16kcal per 100g.

Paprika röd: 36kcal per 100g.

Isbergssallad: 14kcal per 100g.

Feta ost, grekisk: 215kcal per 100g.

Oliver, gröna inlagda: 123kcal per 100g.

Salladen skulle innehålla: 404kcal. Om man tar 100g av allting. Låter rätt okej va? plus 150kcal (2 ägg, 75kcal styck) till middag. Låter som en toppen diet tycker jag! den ska jag följa. Önska mig lycka till.

Ägg och sallad - diet?


Nu är jag förbannat less på att jag aldrig ska ta tag i det här med träningen på allvar.. Det håller i sig någon dag, sen slöar jag till och äter något onyttigt. Jag vill inte längre vara såhär stor, jag vill vara den jag var innan jag träffade Dennis.. Vill kunna ha mina gamla kläder och kunna visa mig i bikini till sommarn.. Så nu får det FAN vara nog.

Jag har klarat det engång och kan göra det igen. Men jag måste ha en diet att gå efter och veta exakt vad jag ska äta för att det ska funka.. För om jag inte vet vad jag ska äta så blir det oftast att man slarvar o äter nå onyttigt.

Så jag funderar på att följa en diet på bara ägg och sallad. Hur låter det? "de är inge bra, du måste äta nå mer, blablabla" tänker ni säkert nu. Men det skiter jag i, för det är ju inte ni som bär på den här kroppen? Nä, det är jag :) och dessutom så fattar jag inte hur en del människor kan slänga i sig tex en tallrik fil o flingor och mackor bara till frukost ? :O Jag mår illa då jag äter frukost.. yoghurt är typ det ända som går ner i magen på morgonen..

men men,

Här kan du läsa lite om ägg:

"Även om ägg är en källa till många näringsämnen, så brukar ägg räknas in bland de livsmedel som ger oss protein. I matcirkeln, matpyramiden och i tallriksmodellen grupperas ägg tillsammans med kött och fisk. Ett ägg innehåller 5-8 gram protein, beroende på äggets storlek. Nästan alla livsmedel innehåller åtminstone små mängder av olika proteiner. Bästa proteinkällorna är kött, fisk, mjölkprodukter och ägg.

Studier visar att proteiners mättnadsvärde är förhållandevis högt. Kalorier från protein mättar således bättre än samma mängd kalorier från kolhydrater eller fett. Enligt den principen mättar ägg bra i förhållande till hur mycket energi det bidrar med."


Så en ägg och sallads diet får det bli för mig, nu är det bara att inhandla det och sen börja så fort som möjligt!

Sminktips - Sotiga ögon.


Hej! Vi håller ju som sagt på med ett kabaré projekt i skolan nu, och det är jag som är ansvarig för sminket. Så idag har jag beställt smink med Hjördis för 600kr.. så nu håller jag på kolla upp hur man kan bygga en fin och sotig grund på ögonen på lättaste sätt.

Hittade det här klippet som förklarar väldigt bra hur man gör det på ett enkelt och fint sätt.



Employee of the Month.


Eftersom jag är ensam just nu, ska upp tidigt imorgon och inte har någonting att göra så tänkte jag kika den här filmen: "Employee of the Month". En ganska bra film enligt mig iaf :)

Amerikansk komedi.

Handling: Zack har packat upp varor på en stormarknad i 10 år. Han och kompisarna på jobbet tar inte det hela på särskilt stort allvar. Zacks nemesis är förstekassören Vince som har utnämnts till månadens anställd i 17 månader i rad. Om han lyckas ännu en månad vinner han en bil och befordras. När Amy börjar på stormarknaden som kassörska börjar både Zack och Vince att uppvakta henne. Zack bestämmer sig för att ta sig i kragen och försöka bli månadens anställd.

En uttråkad Sandra.


Sitter i sängen nu med min mini laptop och har just fotat lite bilder på mig, Osminkad i sovkläder.

Visst är jag söt?





Snus både luktar och smakar gott ;)

Nu tänkte jag kolla om jag hittar en film att se, annars vet ja fan inte vad jag ska göra. Är inte så jävla trött ännu heller.. :/ Puss på er!

Ps, jag svarar på era kommentarer så snart som möjligt. Fortsätt kommentera så länge ;)

Ensam en fredags kväll.


Var på jävligt glatt humör idag när jag kom hem efter skolan! Vi slutade strax efter fyra tiden nångång. Så jag knallade hem med ett leende på läpparna. Jag var glad eftersom att vi slutade så tidigt och för att jag kunde få tillbringa lite mer tid med älsklingen ikväll. I veckan så har han redan sovit när jag kommit hem så det har varit lite tråkigt för båda.

Men inte långt efter att vi käkat så bestämde han sig för att ta några öl och efter två öl sa han att han skulle gå förbi Fredde och umgås. Vilket gjorde mig ledsen eftersom han alltid tjatar om hur tråkigt det är när jag går skola o att han inte har något att göra. Och sen när man väl är hemma och har lite tid för varandra så väljer han att umgås med andra och dricka öl istället för att mysa med mig. Känner mig väldigt sviken.. :/

Men men.. jag får väl kika runt på bloggar, chatta, se film eller nå för att ha något att göra. Kanske knäpper lite kort? aa, får helt enkelt se vad jag hittar på. Måste ju gå och lägga mig innan 12 typ.

Någon mer som sitter hemma nykter och har tråkigt? Skriv så kan vi ha tråkigt tillsammans :) Puss!

Fredags träning.


Hej! Älsklingen for just till Fredde, han ska vara där ett tag o ta nån öl med han och så. Och eftersom jag är själv och inte har något att göra så tänkte jag ta en promenad på löpbandet :) 30mins promenad eller så.

Det vart ju ingen träning för mig imorse eftersom jag försov mig! Så jävla arg jag blir på mig själv när jag gör det.. Inte nog med att jag gör alla sura utan också för att jag missar den viktiga morgon träningen vi har.

Dum som jag är så hade jag stängt av väckarklockorna i sömnen helt omedvetandes och sen när jag vaknade 9.45 hade min lärare ringt och lämnat ett ganska irriterande meddelande där hon sa: "Hej sandra, jag hoppas du är påväg för vi har börjat nu", med en nedlåtande ton. Vilket förstörde min morgon totalt! Jag skämdes och kände mig så jävla dum, jag funderade på att totalt skita i att gå idag eftersom jag var 100% säker att jag skulle bli bemött av en ganska irriterad och förbannad grupp. Men så vart det inte! Jag fick hoppa in direkt i dans träningen och sedan var allt helt lugnt. Som tur var.. eftersom att jag inte hade orkat fortsätta dagen om alla varit förbannade på mig :/

Men nu tänkte jag ta mig en promenad, Puss!


Hem ljuva hem.


Då var man hemma efter en härlig dag full av mekanisk apatisk (?) dans. Har nyss käkat kyckling och potatis sallad. Fan så gott det var :) Men men, imorgon går jag skola som sagt.. kl 08.00 börjar vi. Känns verkligen tungt att behöva gå skola under helgen.. känner att jag är nära på att bli utbränd om jag inte redan är det ? Men det är ju oacceptabelt så det är bara att köra sitt race tills man stupar.

Resten av kvällen blir en lugn kväll framför datan och tvn som vanligt. Blir väl att kika på någon film och bara mysa osv :) Men nu ska jag kika runt på bloggar osv, Uppdaterar mig senare. Men ha en bra kväll så länge ;) !

Pink Flamingo.



Dagens lunch vart en pink flamingo. Det är faktiskt första gången jag testar den och den var faktiskt god. Men godast utav yoggi yalla är ändå jordgubb/lime ! Mums ;)

Vad tycker ni om pink flamingo? och vilken är eran favorit bland yoggi yallas drickyoughurtar?;)

Skådespelarutbildningen.


Har gjort en ny kategori nu om skådespelarutbildningen som jag går. Ganska sent ute va? Är ju inne på sista terminen nu.. Men jag tänkte iaf göra en liten kategori om det och vad vi gör där osv. Kan vara kul för er som kanske är sugen på att söka dit, att få veta lite mera om vad som händer och sker där.

Just nu håller vi på med ett kabaré projekt som ska vara klart om 1-2 veckor ungefär. Det är därför jag ska gå skola i helgen, för vi har så kort tid på oss att hinna fixa allting som ska fixas.


Här är våran klass och våra fantastika lärare! Det är jag i gult ;) hehe. Bilden är tagen förra terminen då vi hade ett litet impro party, Alla hade fått olika karaktärer med olika uppgifter osv. Det var väldigt roligt ;) haha. Linda tar kort så hon är inte med på kortet :/


Att avstå frestelser.


Som ni kanske vet så har jag skrivit i bloggen att nu är det slut på allt gott och onyttigt.
MEN det har jag tyvär inte hållt.. Har tryckt i mig choklad, nötter, morotskaka och en cola under dom dagarna som gått. Jag förstår inte det hära riktigt.. man ger sig fan på att man inte ska äta något sådant, men ändå när det kommer till att avstå eller äta så äter man oftast. Men varför?

Man måste helt enkelt bli hårdare mot sig själv. När jag tittar mig i spegeln varje dag så ser jag en kropp som jag inte trivs i, vilket gör så att jag får sämre självförtroende och skiter i att bry mig om min kropp och mitt utseende. Att kunna trivas med sig själv och sin kropp tycker jag är ett måste.. Hur mullig eller smal man än är så spelar det ingen större roll så länge man trivs i sin kropp.. Eller hur ?

Så jag tänkte helt enkelt bli hårdare mot mig själv nu! För tar du inte hand om din kropp nu så kommer du nog aldrig att göra det. Så imorgon blir det att gymma på morgonen, sedan blir det att käka sallad och annat nyttigt. Och inge läsk eller annat smått och gott. Jag har redan ätit mitt goda under veckan så, men nu är det slut!

Jag ska avstå från allt sött och gott under en månads tid. Tror ni jag klarar det? Aa klart jag gör ! Jag ska peppa mig själv nu! 1 månad utan godis och annat smått o gott klarar jag galant!


Skola i helgen.


Imorgon är det fredag! Vilket betyder att det är sista dagen på skolan/jobbet för dom flesta och sen är man ledig under helgen. Men det är inte jag, utan vi ska jobba hela helgen och mest troligt hela nästa helg också.

Hoppas det blir en rolig helg, för den här veckan har varit väldigt rolig med mycket improvisations övningar.. vilket är hur kul som helst! Så imorgon efter skolan måste jag handla så jag har lunch och middag med till skolan under helgen. Det får bli nå enkelt som typ sallad, frukt eller en yoghurt..

Föresten så gjorde jag en god sallad idag!

Den bestod av: Salladsblad, gurka, röd paprika, feta ost, gröna oliver och salladskrydda.


Min goda middag!

Matdagbok





Frukost/Lunch:
1 Milko Bärry smoothie. 1 kopp kaffe

Fika: 1 kopp varm choklad. 1 morotskaka. 1 kopp te.

Middag: Sallad och 1 glas cola.


- Måste skriva upp lite då och då vad jag äter för att sedan veta vad jag äter fel.

Att vara ensam - något positivt?


Min skrivuppgift som jag fick igår till idag.

Här är resultatet:


Att vara ensam behöver inte alltid vara något negativt. Att vara ensam är oftast ett val. Du kan bli lämnad ensam, men du kan också välja att vara ensam. Att vara ensam ställer inga krav, är du ensam så behöver du inte uppfylla andras behov eller på något sätt tänka på att tillfredställa andra. Att vara ensam utan någon annans närhet kan kännas tomt, men ändå väldigt skönt. Tanken på att få tillbringa tid för sig själv och för sina behov kan vara något bra. Att vara ensam är att vara stark, att vara ensam är att ha kontroll, att vara ensam är att gå sin egen väg. Att vara ensam är så mycket mer än att vara ledsen och lämnad. Att vara ensam är att våga vara dig själv, våga gå din egen väg utan krav från andra. Att vara ensam är att acceptera sig själv, att vara ensam är att vara oberoende. Att vara ensam är så mycket mer än något negativt. Att våga vara ensam är att vara stark.

Av Sandra Skoglund (Skriven av mig alltså). Kopiering förbjuden! ;)


Godnatt ♥



ser lite konstig ut på bilden.. osminkad med snusen inne. Men visst är Nikki super mysig? :) Hon brukar inte vara den mysigaste av dom, utan de är Pärlan som brukar vara mysig och Nikki mer lekfull. Men man ska ju inte klaga att hon är mysig ♥

Sorry för en skit kass och tråkig uppdatering idag, men går man skola över 12 timmar per dag så är man ganska så slut i skallen. Så nu tänkte jag ta med mig datan in i sovrummet och försöka kika på paradise hotel på tv6play. Hoppas det inte laggar alldeles för mycket bara!

Imorgon ska jag försöka ta mig upp till gymmet också, så jag måste få lite sömn iaf så jag orkar mig upp imorrn! Godnatt på er ♥

Om ni fick välja.


Vad hade ni valt ?

Döv och stum, eller Blind och icke stum? - Nu menar jag inget illa mot folk som är det, utan det jag undrar är vad ni hade kunnat leva utan. Allt ljud såsom prat från tvn, musik, fågelkvitter osv. Eller allt man kan se, tex tv, färger, landskap, bilder osv.

Hade du hellre velat se allting utan att kunna prata (finns teckenspråk ja vet) eller höra nånting eller kunna höra och prata men inte se?



ELLER


?


Jag hade nog valt att vara döv och stum. För tänk vad läskigt att gå runt på stan osv utan att se nånting? Dom blinda gör det bra! Ett stort plus till dom :)

Videoinlägg - improvisation.



Bjuder på en video från en av dagens improvisations övningar! och jag är inte med, jag filmar som vanligt ;)

Trött? Drick Blutsaft.


Har just blivit tipsad om att man ska dricka blutsaft ifall man är lika trött som mig. Tröttheten beror oftast på järnbrist som vi alla kan få ganska lätt. Jag har ingen aning om det är pga järnbrist som gör mig så trött, men nått är de fan och jag vill få ett slut på det!


Vad är då blutsaft?

"Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller järn och vitaminer i en unik lösning. Den tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivåerna och ger ny energi. Blutsaft rekommenderas idag i stor utsträckning inom sjukvården, både på grund av dess snabba påverkan på järnbalansen och för att den inte har någon negativ påverkan på magen. Blutsaft är idag Sveriges mest sålda järntillskott."



Enligt min kompis Mimmi så ska en flaska kosta kring 200kr, och det lät lite väl dyrt tycker jag. Men vi får se, antingen blutsaft eller järntabletter ska jag nog inskaffa. För såhär trött kan jag inte vara om jag ska kunna göra succé på scen ;)

När tröttheten tar över..




Försov mig imorse! Blir så jävla besviken på mig själv när det händer.. Jag fattar inte varför min klocka aldrig ringer och hur det kommer sig att det blir så fel så att jag till och med ställer den fel tid fast jag dubbel kollar flera gånger innan jag somnar?

Imorse tex, vaknade halv 8 först (?) , sen somnade jag om och så var klockan 9.10 :O Jag hade bett Dennis väcka mig 8.15 ifall jag skulle somna, men han fick för sig att det var 9.15 jag skulle upp.. Blir helt förvirrad. Jag är helt säker på att jag sa 8.15!

Dessutom så ringde min klockradio helt fel tid. Hade ställt den på 06.50 men den började inte ringa förens 1 timma senare typ eller nå?

Jag har 1 klockradio som väckar klocka, sedan ställer jag 5 alarm på min mobil men ändå blir det så fel! Det är väl tröttheten som tar över .. Eller jag kanske rent utav är utbränd?

Såhär ska en kille vara.


Fick inspiration av Bunnys inlägg om hur en kille ska vara, så jag tänkte ta upp samma sak fast utifrån mina egna åsikter.




Självsäker med bra Självförtroende. - Finns det nå sexigare än en kille som är självsäker och vet vad han vill? Kan vara en av anledningarna till varför vi flickor tänder på "bad boys", för dom vet oftast vad dom vill och dom gör saker och ting med ett stort självförtroende. Ingen tänder väl på någon kille som hela tiden säger hur kass han är ? Självsäkerhet och självförtroende är viktigt! Om man inte älskar sig själv och tror på sig själv, tror ni att någon annan gör det då ?


Omtänksam. - För att vara min "typ" så ska en kille vara omtänksam och inte bara tänka på sig själv. Han ska kunna vara omtänksam mot mig bland sina vänner och när vi är ensamma. En kille som vågar vara omtänksam och ödmjuk i sina polares sällskap är ett stort plus!

Oberoende. - En kille ska inte vara beroende av något, och med det menar jag inte snus, cigaretter osv.. utan jag menar att en "perfekt" kille enligt mig ska inte vara beroende av sport, spel osv. Jag har vart tillsammans med spel nördar , vilket slutade med att jag glömdes bort. Och sportnördar är bara allmänt jobbiga.. Babblar för mycket om ens hälsa osv.. usch!


JA det var lite av det jag hade o tillägga ikväll.. Nu måste jag verkligen försöka sova. Skriver väl lite mera ingående om det där när jag har mera tid och ork, godnatt!

Äntligen hemma.


Vi slutade kring 21.00 ikväll.. var väl hemma kring halv 10 nångång. Ska strax försöka skriva läxan som vi har till imorgon. Kommer gå ganska så kasst.. är helt slut i hjärnan, kan knappt tänka :S Men jag ska försöka iaf. Sedan blir det nog sängen på engång..

Men först några bilder från idag!


Dagens outfit.


Min frukost! God som fan ;)


hahah, sött.

Men nu ska jag försöka skriva läxan.. Puss!


Uppdatering! Tänkte slänga in lite snabbt vad jag ätit idag, annars glömmer jag det själv! Ska ju bli nyttig nu så inge slarv.. ;O

Frukost/Lunch: Milko Bärry Smoothie.
Middag: Vegetarisk lasagne.
Kväll: Sallad, 1 glas cola och caschew nötter (Eller hur fan de nu stavas.. haha).

Dagens träning: Powerwalk 30-40 min.

paradise hotel eller sova?


Sitter här i soffan och funderar om jag ska kika på paradise hotel eller gå och lägga mig.. Jag är grymt trött så det kanske vore lika att lägga sig? Älsklingen sover ju ändå så.. det är inte lika kul att se det utan han eftersom vi brukar se det tillsammans. Men det hade varit oerhört skönt att sova tidigt för engångs skull. Jag tror jag går i sängen och lägger mig.. Godnatt på er!

30 mins promenad.


Har just skrivit klart vår lilla "läxa" som ska vara inlämnad imorgon. Den handlade om vad medmänsklighet är för mig.. Och det enda som jag kom på gällande det skrev jag nyss ner i bloggen som ni kanske ser? Var egentligen menat att jag skulle beskriva lite om det, men sen flödade det bara på och jag skrev ner mer än vad jag trodde att jag skulle få fram. Och på så sätt gjorde jag min läxa utan problem.. Har skickat den till mejlen nu , så imorgon ska jag skriva ut den och lämna in den :) Nice va? ;)

Men nu tänkte jag ta en 30 mins promenad, är oerhört trött men jag måste! Vi hörs sen ;)


Vad betyder medmänsklighet för dig?



hämtad från www.google.se

Ordet medmänsklighet sträcker sig ganska långt i frågan: "Vad är medmänsklighet?", medmänsklighet kan vara så mycket. Att vara medmänsklig handlar om att vara solidarisk - vilket menas med att visa solidaritet som betyder (enligt lexikonet), "villighet att hjälpa andra". Vilket är något vi nästan aldrig gör?

Om man går på stan tex och ser någon halka och slå sig? hur många är det egentligen som stannar och frågar den personen hur det gick? 1 av 10 kanske. Är det inte hemskt hur vi människor har börjat bli? Allt handlar om att sköta sitt eget liv och allt runt omkring det, på så sätt glömmer vi våra medmänniskor..

Hur många är det egentligen som ger en slant åt uteliggarna på gatan? Det är nästan inte ens någon som kollar på dom, utan dom går bara vidare för att det är inte deras problem.. är inte det sjukt egentligen?

En liten slant borde man kunna undvara.. 10 kr eller så? Visst , det går oftast till fel saker.. men ändå? Hade inte du knarkat/supit hela tiden om du inte hade nånstans att bo, inga nya kläder, ingen mat eller tak över huvudet? Hade du verkligen klarat det utan att försvinna i alkoholen eller drogernas värld? Hur kul är det när folk går runt och pekar och skrattar åt en bara för att man hamnat lite fel och inte har något hem?

Medmänsklighet för mig betyder att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Visa respekt och vara hjälpsam och stödja personerna i ens omgivning. För det kunde lika gärna ha varit DU som var i den sitsen.. Hur hade du velat bli behandlad om det var dig det handlade om?

Varför är jag alltid så trött?


Hej! Igår vart det inte så mycket uppdatering här på bloggen.. vilket berodde på min trötthet.När jag är riktigt trött så funkar inte min hjärna som den ska och ingen motivation till att blogga får man heller..

Men men, idag är det måndag! En ny dag på en ny låång vecka.. känner mig inte alls peppad till att gå skola i helgen osv när jag är såhär trött. Jag är verkligen jätte trött just nu.. ögonlocken kan knappt hålla sig uppe och kroppen är helt avslappnad. Skulle jag blunda nu så skulle jag somna på ett kick..Varför är jag alltid så trött? 

Börjar bli riktigt orolig för att det är någon bakomliggande sjukdom som gör så att jag är såhär trött hela tiden.. Jag har verkligen ingen ork till nånting alls. Kan det bero på mörkret, vintern, kylan ?? 

Jag hoppas verkligen att det blir en kort dag idag.. Vill verkligen bara hem och lägga mig framför tvn och se en film och bara mysa och slöa! Så jävla skönt det hade vart.. erkänn? ;)

Men men.. idag måste jag inhandla lite mer sallad och sånt så jag har någonting nyttigt att käka i veckan. Ska dessutom hämta ut min tröja idag också ;) !! Längtar.. Vill bara hem just nu..

Godmorgon!


Sov till ca 14.50 idag! Fan så skönt.. jag verkligen ÄLSKAR att sova (när jag väl gör det). Det är så sjukt skönt att bara kunna somna och veta att man inte behöver kliva upp någon speciell tid eller nånting, utan bara sova så länge man vill! Men det här var dock sista dagen på 2 veckor som jag får sova ut. Känns lite trisst.. men men.


Min morgonfrilla igår! Nice va? ;) behövde inte borsta håret på hela dagen. Håret såg ju ändå så fint ut redan ;)

hahaha jag dör..


Är så otroligt rastlös just nu så jag sitter och kikar lite på felsms.com.. haha det är ju bara för kul att titta där! Ibland hittar man några riktigt roliga sms som skickas heeeeelt fel. hahah



Till: Chefen

Sms:
Fan pallade inte jobba i dag så jag sjukade ur mig. Kom över så köper vi en pizza och lirar Xbox.

Svar:
Du skall vara på jobbet inom 30 minuter.

Förklaring: Skickade fel till min chef. Jag som planerade en skön hemmadag med Xbox 360, pizza och polare.



Till: Mamma

Sms:
Har lagt en klick sprutgrädde på kuken. Sugen så skynda dig hit.

Svar:
Nej fy. Du ska inte prata så där. Jag tror inte Emilie vill höra sånt där heller.

Förklaring: Ville att tjejen Emelie skulle få lite grädde i sig tyvärr så skickade jag till mamma. Hämska tanke



Till: Morbror

Sms:
Har plockat fram dildo, glidmedel och din favorit, handbojorna, love you!

Svar:
Verkar gå hett till hemma hos dig!

Förklaring: Jag tänkte skicka ett "kåt" sms till killen, men smset kom till min morbror. Dom heter lika ifall ni undrar. Jag är glad att min morbror skoja till det... men pinsamt som fan!



hahaha ;D Men nu ska jag lägga mig i sängen o se en film eller något. Hörs imorgon, godnatt!

Smaltips - Smoothie!





Blåbär och banan smoothie.

Du behöver 2 dl blåbär, 2 bananer, 2 dl vaniljyoghurt, 2 dl mjölk och blåbär att garnera med.

Blanda blåbär, banan, yoghurt och mjölk i en mixer. Häll upp i 4 glas och toppa med några blåbär. Ett glas = 121 kalorier.


Flätor - Hot or Not?



Bilder hämtade från www.google.se





Flätor i håret var väldigt populärt förra året tyckte jag. Undra om det håller i sig ännu ett år?
Själv tycker jag det är Hot! ;) Vad tycker ni om flätor i håret?



Cola & Pizza


Har just käkat lite pizza med älsklingen.. Vilket jag inte får göra ;O Men jag får ju ha en dag i veckan där jag dricker läsk, äter lite onyttigt osv. Så det får bli den här dagen isf. Nog för att jag fuskat lite mer i veckan.. men nu på måndag blir det att köra på stenhårt! Inge små ätande på nå godis, bullar eller annat.


Så ikväll ska jag njuta av colan och mysa framför datan och tvn med älsklingen! Det vart faktiskt en hyffsat lugn kväll igår, inge små tjaffs mellan mig och dennis eller något.. och de var ingen som pajjade nå här hemma heller. Alla var helt lugna :) Så sköönt.. nu behöver man bara plocka bort alla ölburkar och inge krossat glas eller så. Haha.

Vad ska ni hitta på ikväll då ?

Besök ikväll.


Tja! Sitter här hemma nu med Pierre, Fredde och Dennis. och snart kommer åsa/åse (?) och pettson förbi. Vi ska tydligen vara hära och dricka öl ikväll.. vilket jag inte alls ser fram emot. Eftersom det kommer bli jag som får städa sen.. ;/ Nåja.. de är ju sista helgen på ett litet tag som jag kan umgås med folk så. Sen kommer jag ha fullt upp med skolan!

Kikade in på Bunnys blogg och hittade ett bra tips för killar! Kolla in det ;) -->http://bunnys.se/2010/january/killtips.html

Gott och blandat genom åren ♥


Kikade runt på min pixbox och hittade massor med härliga bilder från några år tillbaka. Fan vad man saknar dom där stunderna.



fest hos mig, slutet av år 2006/början på 2007 (?)


2006 nångång?


år 2004. Året jag satt i rullstol.


Tove och jag på kyrkogården ;) haha


Spelar xbox. haha


12-13 år gamla.


jag och mina brudar! - 16års firande?


Jag och Johanna!

Bjuder på mer bilder senare eller en annan gång. Datan segar för mycket :) Men nu tänkte jag röka en cigg o sen får ja se vad som händer. Puss!

Plattfotad och mätt.



Grymt dåligt ljus..



Har just käkat det sista som fanns kvar utav kycklingsalladen ♥ och så har jag även sminkat mig osv. Och nu sitter jag här och kollar runt på bloggar osv. Ska försöka svara på några utav era kommentarer också :)

Juste, mina overnee stövlar har ju kommit i veckan! Dom var lite trånga bara.. men det är för att jag är plattfotad. Har inte sådär smala fötter som en del har. Nä, utan jag är som en anka.. platt om fötterna, haha. Jag har på mig dom nu.. försöker gå in dom och försöka töjja ut dom lite. Nya skor är ju alltid lite stela och trånga.

men men, vi får se vad som händer ikväll. Älsklingen har iaf vaknat nu ;)  haha. fast han är och duschar. Ska höra med han sen vad som händer och sker ikväll..  Vi hörs, puss!

Tog igen lite förlorad sömn.


Vaknade tyyp nyss! Fan så skönt det var med en tupplur! Somnade kring 15.00 och vilade till 16.30. Det behövdes verkligen.. Känner mig alltid så jävla trött? Känns som att jag skulle kunna sova i veckor när jag väl sover. Är väl för att jag äntligen får sova om nätterna.. tar väl igen all sömn som jag mist under alla dessa år av sömnlöshet.


Jag just nu. slitet.



Men nu måste jag tvinga iväg mig till konsum och handla råttmat och kattmat. Dennis ligger ännu och vilar/sover.. som vanligt? Jag tycker han inte gör annat än sover hela dagarna. Trots att han är hemma om dagarna så blir ingenting gjort här hemma typ? Det finns hur mycket som helst som behövs göras här hemma. Men det får väl jag ta hand om annars blir det inte gjort.

Men han har iaf sagt att han ska diska nu hela veckan.. och än har han inte gjort det och det börjar staplas ett berg utav disk i diskkon nu. Så innan han gör nånting annat idag så får han fan diska. Men nu måste jag springa iväg till affären.. om jag inte köper kattmat o de så kommer de aldrig bli gjort. Men vi hörs sen!

Fredag.


Hej! Äntligen är det fredag! Det är så jävla skönt med helg, tycker ni inte?

Idag hade vi en kort dag, vi slutade 11.30. Ni kanske minns att jag skrev att vi fått varsin sång som vi skulle öva på under jul ? och jag fick låten forever young - aplhaville. Så idag har vi fått sjunga våra låtar inför hela klassen. Kändes lite pinsamt sådär när man inte kunde texten riktigt, men det gick bra iaf.

Och ingen träning blev det imorse för min del. Jag vaknade lite för sent för att hinna till gymmet.. och jag vet inte heller om det blir någon promenad på löpbandet idag. Känner att jag bara vill ta det lugnt nu när det är helg. För nästa och helgen efter det kommer jag gå i skolan. Men vi ser ju om det blir en promenad eller inte. Först tänkte jag iaf ta mig en tupplur (om det går).


Vad ska ni göra ikväll?

Ingen fantasi ?




kissies inlägg, kl 20.45



Dessies inlägg, kl 19.45


Jag hade tråkigt så jag kikade in på deras bloggar och det är inte första gången som dom båda har bloggtorka och härmat varandra..KLOCKRENT! Hade bara så tråkigt så jag ville bara påpeka det :)

Rösta på mig!


Jag är en av finalisterna i veckans blogg hos vonerran. Gå gärna in här och rösta på mig! det hade varit snällt :) skriv att ni röstar på zannyh, eller nr 3. Vilket ni vill :)



På tal om annat,  Gud vilken tjockis ja är, tröck nyss i mig en varm macka ;O Jag har slarvat ganska mycket med dieten tycker jag.

Drack cola idag och så käkade jag en liten daim, Ni vet en sån där liten som man kan köpa på affärer ? 3 för 10 eller nå sånt. Köpte en sån daim för 5 kr idag när vi var på västerbottens teatern för att kolla på ett genrep. Kände att jag behövde en liten socker kick ifall jag skulle orka se hela föreställningen, så en liten daim var perfekt.

Men nästa vecka får det vara slut på slarveriet ! Inge mera godis och shit, endast 1 dag i veckan! men eftersom det är första veckan på dieten så får det bli ett litet undantag eftersom man inte kan sluta direkt när man är socker beroende. Kommer ju aldrig få en fin kropp innan sommaren om jag trycker i mig små go saker lite då och då ;O !

Fredag imorgon ♥


Middag: kyckling sallad.

Sitter och käkar kyckling sallad nu! Gott som fan ;) Nog är man duktig alltid! Fast jag var inte så hungrig konstigt nog?

Men men, på tal om ingenting.. imorrn är det fredag! Gud så skönt det ska bli med helg. ska passa på att njuta fullt ut av den här helgen för dom två kommande helgerna så kommer jag att gå skola.. visst, det känns väldigt trisst att behöva gå skola under helgerna.. men det kommer nog vara kul, för vi ska jobba med Kabaré då (eller hur de nu stavas).. så vi får hoppas på att det blir 2 roliga helger ! Men ska strax dra mig mot skolan igen.. tungt!


Morgon träning!



Utanför badhuset/gymmet. Lite suddig bild.


På gymmet, också suddig bild! haha

Känner mig stolt över att jag tog mig upp till gymmet imorse! Var där kring halv 8 på morgonen. Körde på en halvtimma sedan gick ja och duschade. Tränade ben, mage och rumpa ;) Känner verkligen att det är dom områdena som det behövs tränas mest på!

Om jag hinner promenera innan 17.00 så ska jag göra det. men först och främst hade jag tänkt blogga lite och göra iordning kycklingen så jag hinner äta någon middag innan jag ska iväg till skolan igen. Puss!

Konst historia nästa!



Bild hämtad från google.se


Sitter i skolan nu och vi ska ha konst historia 12.30. Intressant va? haha nää verkligen inte. Jag ser inte alls fram emot det, jag är inte intresserad i konst. Men vi får hoppas att det inte är lika tråkigt och jobbigt som det var när vi hade det på gymnasiet.

Juste, nu på förmiddan har vi lekt med barbie. hahhaa kul va? - njaaae.


Snygga väskor!


Tänkte tipsa er om 2 snygga väskor.


399kr.




349kr.

Båda hittar du på www.Accent.se

Dagens outfit - Slitet.


Tänkte bjuda lite på mig själv, så det får bli en bild på mig osminkad i en sliten outfit!


Ser ni hur rund om magen jag blivit ? ;O Det ska BORT innan sommaren ;)


Mat dagbok.




Tänkte skriva lite vad jag äter vissa dagar bara för att hålla lite koll på vad och hur mycket jag ätit.

Frukost/lunch: 2 koppar kaffe, en halv bulle och 1 morot. - den där halva bullen slank ner bara för att våran lärare Perra bjöd hem oss til han för att kolla på lite konst han gjort, och sedan bjöd han på fika! FY på mig ;)

Middag: Äggröra av 2 ägg, peppar och salt. Åt dock inte upp allt.. :/ Men gott var det!


Blir även en promenad på nå tag. Måste bara låta maten smälta lite först..

Me love ♥



Sorry om ni tycker det är tråkigt med videoinlägg på mina katter, men dom är ju så jävulst söta så jag känner mig bara tvungen att dela det med er! ♥ Kommer faktiskt att lägga ut videoinlägg på mig själv.. hade som tänkt göra det de här året eftersom det inte vart av förra. Vad tycker ni om de ? ;)

Juste, gårdagens träning vart bara en 30 mins promenad och så käkade jag sallad till middag och sen till kvälls mål. Riktigt gott! Det finns en till portion sallad kvar som jag mest troligt kommer att slänga i mig ikväll då jag kommer hem.

Kommer även att försöka promenera längre än 30 min idag.. det var egentligen meningen att jag skulle promenera imorse eftersom jag vaknade kring 6 tiden. Men då somnade jag om och sen så hann jag inte! Dumma mig ;) Måste verkligen komma igång nu med promenaderna om jag ska komma i form innan sommarn ;)

Under 100 kalorier.


Här kommer några tips på mellanmål/snacks under 100 kalorier:

* 1/2 kopp varm mjölk med kanel, 95 kalorier
* 1 kopp keso med 1 tsk russin, 85 kalorier
* 2 små riskakor med 2 tsk jordnötssmör, 79 kalorier
* 1/2 äpple och 1 tsk jordnötssmör, 95 kalorier
* 1/2 liten påse med rostade nötter, 85 kalorier

* 1/2 liten avocado, 80 kalorier

* 3 skivor ost, 97 kalorier
* 8 mini morötter, 70 kalorier
* 2 koppar popcorn, med 2 teskedar parmesan ost, 99 kalorier

* ½ pitabröd, ¼ kopp tonfisk (vatten-packad) och 1 tesked riven lätt ost, 99 kalorier

* 5 mini vaniljrån, 99 kalorier


SVAR PÅ TAL.


" Zandra om Ny kategori - ute/inne listan.:
När det gäller "ute-listan" med unga mammor.. Vad är en ung mamma för dig? Alla tycker ju så olika när det gäller åldern.

Om man "ser" bakåt i tiden så var man ung mamma där också, alltså inget onormalt egentligen."

Svar: Ja det är sant att alla tycker olika gällande åldern.. visst att vara 20 och få barn är att vara ung mamma. Men det jag syftar på med "ung mamma" i dagens samhälle är tjejer kring 15-16 års åldern som får barn (finns till o med dom som är yngre än så). Jag tycker det är lite tidigt för en tjej att bli mamma. Hon har ju inte hunnit leva sitt liv ännu ? Hon är ju fortfarande ett litet barn själv..

Men som sagt, åsikterna är olika eller hur ? :) Jag har absolut ingenting emot unga mammor, men jag tycker bara det är lite väl tidigt för att skaffa barn. Men det är min åsikt och jag säger inte att det är onormalt utan de är bara en sak som man kanske borde tänka igenom ganska väl innan man ger sig in i det.


JAG HAR EN ÅSIKT.


Försov mig imorse.. Hörde inte alls när klockan ringde eftersom jag sov så djupt och gott, och sen hade jag ställt mitt mobil alarm på 08.00 av någon anledning? Jag skulle ju upp 07.00 eftersom jag började 08.00.. hmm.. ja det är inte lätt när man är helt slut i skallen efter en sömnlös natt.

Angående min försovning så är det ganska många som tycker illa om att jag gör det, och visst nog förstår jag det? det förstör ju för gruppen om jag ska klampa in sent varje morgon. Men då borde ni ju förstå att det är inte lätt att komma i tid när man sover i genomsnitt 2-3 timmar per natt och sedan ska man knalla till skolan som tar en kvart typ. Ni BOR ju här på skolan så ni har ju det lätt.. om ni försover er så är ni på skolan redan efter 5 min.

Jag tycker faktiskt ni borde ha lite förståelse för mig eftersom jag nästan aldrig får sova om nätterna (enda tills igår då) för att jag har svåra sömnproblem. Och sen måste jag GÅ till skolan..

Jag tycker inte ni borde snacka sådär bakom ryggen på mig, utan istället borde ni förstå att det fan inte är lätt att passa tider o komma upp på morgonen när man knappt får någon jävla sömn. Jag gör det ändå bra tycker jag.. det är inte många som orkar år efter år ta sig upp till skolan i tid trots att man sovit 2 timmar varje natt.

"Varför går du inte och lägger dig tidigare då?" - undrar ni säkert! Jo det ska jag säga er, att det gör jag! och trots att jag lägger mig 8-9 på kvällen så tar det kanske 5 timmar innan jag har börjat slappna av och kan börja somna.

ajja, förhoppningsvis blir det ändring på det här med försovningarna nu när jag har fått ett litet hjälpmedel så jag kan somna. Det var bara det jag ville ha sagt.

Varm choklad.




Sitter här framför datan och har precis druckit en kopp varm choklad! Gott som fan, fast jag vet att jag inte borde dricka det nu när jag börjat med min så kallade "diet". Men en kopp skadar väl inte ? ;)

Men men, sitter här och kikar runt lite på bloggar osv medans jag väntar på att Paradise Hotel ska börja. Jag har blivit beroende av det!

Följer ni också det eller tycker ni att det är ett skit program ? ;)



Dag 1 på mitt nya nyttiga liv.




Min middag idag vart sallad med tomat, gurka, paprika och feta ost. Det vart tyvär inte så gott.. tror det beror på att konsum här i Buträsk har jäävligt ruttna grönsaker. Och till frukost/lunch var det en morot.

Ska ta mig en 30 mins promenad på löpbandet snart, ska bara försöka tajma in så det är något bra på tv samtidigt.

oh fyfan vad trött jag är, men jag måste promenera.. Läkaren på vårdcentralen trodde jag vägde 60kg ;O Jösses.. haha då är det verkligen dags att börja röra på sig.

- Juste, jag har fått sömnpiller nu!!!!
Suveränt, så ikväll ska dom testas.. hoppas på att dom funkar. Längtar såå mycket efter en bra nattsömn!

Godmorgon.. (?)


Eller inte.. har knappt fått nån blund inatt heller. Somnade efter 5 så jag är ganska så trött nu.. Har ringt vårdcentralen och nu väntar jag på att dom ska ringa upp mig, dom skulle ringa 8.50 sa dom så nu får vi hoppas att dom gör det. Jag måste verkligen dit idag.. orkar inte med det här nåmer.

Jag hatar att verkligen inte kunna sova, jag har prövat allting som går för att försöka sova men ingenting funkar. Har till och med googlat efter olika sömntips på internet och provat dom men ingenting funkar på mig.

Här är några tips jag hittat och följt men som inte alls funkar överhuvudtaget.
  • Acceptera faktumet att du inte kan somna eller att du kommer att få lite sömn inatt. Du kommer att få en jobbig dag imorgon men det kan lösas till viss del med kaffe och dylikt. Det är inte hela världen! Genom att acceptera detta faktum tar du bort moment-22 stressen man får. Man blir stressad över att man inte kan somna och kan inte somna för att man är stressad. Strunta i att försöka. Njut av att du, just nu, är ledig och inte behöver göra nånting istället!
  • Lyssna på stillsam musik eller avslappnings-CD, gärna musik du kan utan och innan och som inte påkallar uppmärksamhet.
  • Ät något sockerrikt. Först får du en sockerchock som gör dig väldigt pigg, sen sätter insulinet igång och sockerdippen gör dig ”lägre” än innan. Tänk på hur man brukar känna sig efter en middag.
  • Drick mjölk eller varm choklad.
  • Ha penna och papper vid nattygsbordet. Har du får många tankar som cirkulerar i huvudet och att du egentligen inte vill släppa dem för att stressen av att glömma bort dem är värre än att ”jonglera” med tankarna. Skriv ner vad du tänker på och tänk på dem på morgonen. Vissa människor får sina bästa idéer när de försöker somna, fortsätt med det men skriv ner dem och gå vidare till att somna. Ligger du och ”jonglerar” ideer är det kanske precis det som hindrar dig från att somna.
  • Tänk på ett ämne som är lagom engagerande och bara det. Tänk på samma sätt in dig i ett halvtråkigt scenario. Exakt hur du kommer att ha dina morgonrutiner imorgon, vad du kommer att äta till frukost osv. På så sätt håller du dig borta från stressande ämnen men tråkar ut hjärnan tillräckligt för att den ska koppla av.
  • Precis som du kanske gjort just nu är det ibland bättre att stiga upp ur sängen och göra något helt annat istället för att ligga i sängen och grubbla.

Har du också svårt att sova? Några av tipsen kanske hjälper dig men inte mig.

Hörs senare när jag kommer hem från skolan. Puss!

Nu säger Sandra godnatt.



Bild tagen under julveckan. - Har snus inne så därför ser jag lite konstig ut ;)

Men nu tänkte jag försöka sova iaf. Ska borsta tänderna, byta om till nattkläder och sedan lägga mig i sängen och kika en film tills jag blir trött.

Imorgon har jag mycket som ska göras.. 

Jag ska till skolan.

Jag ska handla.

Jag ska ringa vårdcentralen i hopp om att få en tid redan imorgon.

Jag ska städa lite.

Jag ska även hinna promenera lite också.


Så jag ska iaf försöka somna så jag orkar göra allting imorgon. Så nu säger vi godnatt!

Ska inhandlas inför diet.


Imorgon (om jag hinner) ska jag inhandla lite saker som jag hade tänkt att äta under min diet, och det kommer bland annat bestå av:

Sallad: gurka, tomat, fetaost, sallad, paprika..

Ägg:
äggröra, stekta eller kokta ägg. - ägg innehåller väldigt lite kolhydrater, vilket är bra att äta inför min diet som går ut på att försöka äta högst 20g kolhydrater per dag.

Pålägg: Ost och kalkon. - Kalkon innehåller väldigt lite kolhydrater men mycket protein. Mycket bättre än skinka och smakar lika gott!

Grönsaker: ska köpa mera morötter, gurka osv. - alltid bra att ha en morot att knapra på om man blir sugen på något under dom första dagarna.

Vad jag ska göra för mat som innehåller lite kolhydrater vet jag inte ännu, men här är iaf grunderna som kommer att finnas i den första veckans mat. Imorgon börjar jag! ;)

det kommer nog bli svårt dom första dagarna och inför helgerna där man oftast fuskar och äter onyttig skräpmat eller dricker alkohol. Men jag har klarat det förut och kan göra det igen, så imorgon gäller det!

Min sista läsk.




Sitter här och avnjuter min sista läsk! Imorgon börjar jag med min viktnedgång, så imorgon är det slut på alla godsaker och jag ska börja promenera som en tok. Nu ska dom här kilona bort och det fort! Vem vill se ut som en köttbulle då sommaren kommer? Man måste ju vara snygg inför beach 2010 ;)

Så imorgon kommer jag att ge er tips på mat med lågt kalori innehåll osv. så fortsätt läsa mig blogg och kika in lite då och då om även ni vill ha lite tips!

Jag börjar ju också skolan imorgon, vilket betyder mindre tid till att blogga. Men jag ska försöka så gott jag kan för att uppdatera så mycket som möjligt!

Men nu ska jag fortsätta slöa och kika runt på bloggar medans jag avnjuter min sista läsk! - kommer säkert hända att jag dricker nån läsk då och då, men isf bara 1 dag per vecka och inge mer!


HM 2010.


Jag har beställt lite tshirtar från HM som kommer vara hur snygga som helst till sommarn med ett par leggings under och med mina overknee stövlar!

Fast kläderna levereras inte förens vecka 9 tror jag det stod. Så då har jag några veckor på mig att komma i form så jag kan ha dom när dom kommer!  ;) Kommer bli skit snyggt!

Beställde ett par glansiga leggings från gina tricot också, fast dom fanns inte i lager så dom får jag inte.. ;/ Får beställa nya senare då.




Lång rosa tshirt, 149kr från HM.

Lång vitsvart randig tshirt, 149kr HM.

Lång grå tshirt, 99kr HM.

Ny kategori - ute/inne listan.



- enligt mig!


Unga mammor! - Jag antar att vi delar olika åsikter nu, men innan jag yttrar mig ska ni ha klart för er att jag inte har något emot er som är unga mammor. Det jag vill säga är att JAG personligen inte tycker att det är något man ska vara.. Vi lever bara engång och våran barndom får vi bara uppleva några år och sedan är den över! Vuxen kommer vi att vara resten av våra liv tills vi blir gamla och dör. Så jag tycker man ska ta vara på ungdommen och inte skaffa barn för snabbt. Hur ska man kunna leva ut sin ungdom om man skaffar barn då man själv är ett barn? Nä, jag tycker man ska leva sin ungdom så länge man bara kan innan man bestämmer sig för att offra hela sitt liv för en annans liv.


Hiphop stilen! - Fattar inte en del folk att det är ute med stora hängande jeans ner till knäna och stora bling bling kedjor hängandes runt halsen? Det är bara sååå fult och bara såå ute enligt mig! Håller ni inte med mig? Jag hade skämts ihjäl om min pojkvän gick ut med sånna kläder.. Så skippa "yo!", "mannen" och "Brorsaaaan"..  till och med en bög har bättre ordförråd. - och ni ska kalla er män?






- enligt mig!


Hår knut. - Så jävla enkelt och bara så snyggt! passar till alla kläder, både finkläder och lite mer slappa, vardags kläder.



Tatueringar! - Det är ju bara så snyggt och sexigt! Ju fler desto bättre. Både på tjejer och killar så är det sjukt snyggt med mycket tatueringar .. och fyllda armar på killar är ju bara så mycket bättre ! ;) grrrrr!

Overknee stövlar! - Det är ju bara så sjukt snyggt! Därför har jag ju beställt ett par som ni kanske sett ;) längtar tills jag får hem dom och kan börja använda dom!

White noise.


Ikväll 01.30 på tv3! Blir kanske att kika på den i brist på annat.



Handling:
Jonathan Rivers fru dör. Han får kontakt med en expert på paranormala fenomen, och ställs inför den osannolika möjligheten att få höra sin frus röst. Genom en
typ av ovanlig kommunikation kallad EVP, kommer Jonathan äntligen att få kontakt med henne.

Tips på bloggar?


Någon som har nå bra tips på bloggar? Börjar bli less att det aldrig dyker upp nå nya bloggar på blogg.se´s lista. och jag vet inte vars jag ska hitta några icke fjortis bloggar, så ge mig gärna tips!

den som tipsar om en bra blogg får en länkning ;)

Mr Bean.




Det är Mr Bean på kanal 5 nu. Kika lite smått på det, finns inte så mycket annat att göra för tillfället. haha visst är han härlig? så jävla dum snubbe men ändå så smaart.

Jag ger upp!


Nu orkar jag fan inte försöka sova nåmer.. är så sjukt irriterad och arg just nu för att varenda jävel i hela jävla sverige kan sova men fan inte jag! Jag orkar inte med den här jävla skiten nåmer.. HUR FAN SKA JAG ORKA IMORGON? Jag kommer inte hinna somna på tåget till luleå, inte heller på bussen från luleå till skellefteå, och absolut inte under den korta biten från skellefteå till burträsk. Det kommer bli en skit rolig fredag verkligen.. INGEN jävla sömn överhuvudtaget..... ååh fan så jävla lesss!!!!! Jag sitter här trött som en jävla zombie.. huvudet är så jävla cp just nu och det gör ont i ögonen, men inte fan kan man ju somna för det inte? och inte fan är det någon ide nu när jag ska upp om mindre än 2 timmar. Fan heller... ajja, have a nice fucking friday.

Tåget går om knappt 4 timmar!


..OCH JAG ÄR VAKEN! Förvånande va? nää, inte ett dugg. Jag börjar bli så förbannat less på det här nu så jag kommer ringa vårdcentralen så fort jag kommer till Burträsk igen! Jag och älsklingen låg och kollade på film och så kände jag mig sjukt trött så jag provade blunda.. och precis då jag kände att nu somnar jag.. ni vet den där härliga känslan när man är halvt vaken och halvt i sömnen? Aa, precis så var det..

ända tills ljudet från filmen vart förskräckligt högt! Då skulle jag sänka det och sen fortsätta försöka sova.. men då gick det såklart inte. Ovanligt... *suck*. Så eftersom jag inte kunde somna trots att jag låg en halvtimma blundandes efter ja vaknat till så gav jag upp. Varför försöka sova om man ändå inte kan? Hellre fördriver ja tiden lite och försöker senare.. nog för att jag kommer vara trött som ett jävla cp på tåget imorgon.. men de är smällar man får ta när man är mig.

Ska väl slå på en ny film nu o hoppas på de bästa.. *håller tummarna*.

OVERKNEE - BESTÄLLT!






Efter mycket letande så fann jag äntligen ett par overnee stövlar i min storlek! Sjukt snygga var dom så jag beställde dom direkt. 598kr på http://www.have2have.se/

På måndag gäller det!




På måndag kör jag igång med min träning i hopp om att nå min målvikt innan sommaren. Nu är det stopp med alla godsaker och skräpmat, här ska det tappas kilon! 6 kilos ökning på 1 år är inte okej!

Så på måndag gäller det, då kör jag igång med mina promenader på löpbandet och mina nya nyttiga matvanor. Ska inhandla massor med nyttiga och bra saker och slänga allt onyttigt som tar plats i kylen. Men eftersom gubben min inte kommer att följa någon viss diet som jag, så kommer det ju självklart finnas pasta, ris osv som han gillar.

Själv ska jag försöka följa en LCHF diet och promenera som fan.

Jag kör igång på måndag eftersom skolan börjar då och då är det lättare att starta om på nytt och börja följa en diet osv. Dessutom ingår det mycket träning i skolan och även långa dagar så mat hinner man knappt tänka på. och så har jag ju mitt löpband hemma och inte här i kiruna ;)

Jag kommer skriva lite då och då vad jag äter och hur mycket jag tränar osv om det är någon som vill ha lite tips själv inför beach 2010 ;) Kommer även komma med lite recept på smoothies mest troligt.

Så på måndag gäller det! Önska mig lycka till.


Stackars kåta Nikki..


Våran lilla ängel Nikki har börjat bli könsmogen, så nu går hon runt i lägenheten och jamar och gnider stjärten mot allt och alla, och krälar efter golvet i hopp om att få nånting. Stackarn.. och vår andra katt Pärlan fattar ingenting.



VECKANS DISS!



Harems byxor är ju så grymt fula! haha, alltså seriöst vem fan vill gå med byxor där det ser ut som att man skitit ner sig och har en jätte blöja på sig ? Fattar seriöst inte vad folk ser i dom här byxorna.. säg någonting som är det minsta snyggt på dom för jag hittar då fan ingenting som är ens i närheten av snyggt.

Och detta kallas mode? haha ja fyfan.. vars ska världen ta vägen? Jag dissar dom iaf!



Drömtydningar.





Eftersom jag drömmer ofta att människor i min familj dör så beslutade jag mig för att kolla runt lite på drömtydningar och se om man kunde förstå vad det kan betyda..

och det jag hittade var det här:


DÖDEN: "Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka. "

Lite underligt.. jag är inte med barn och ingen har friat till mig och inte heller har jag vunnit nån miljon eller så.. och ändå drömmer jag det vääldigt ofta ;/



Här kommer några drömtydningar för er som är intresserade.



BALKONG: Faller du ner från en så väntar en tid av omtumlande upplevelser.

ENSAM: en dröm om ensamhet symboliserar ofta en inre sorg, men betyder också att man inte har någon anledning att känna sig varken ensam eller sorgsen.

FALLA: Om du drömmer att du faller så kommer du för en tid framöver att möta svårigheter och problem. Kämpa dig igenom dem och du kommer att bli starkare än förut.

KATT: Det är inget bra tecken att drömma om en katt. Katter förutspår trassel, problem, ohederlighet och otrohet.

HAVET: Drömmar om ett lugnt blått vidsträckt hav symboliserar frid, glädje och möjlighet att förverkliga sina innersta drömmar. Ett stormigt svart hav betyder däremot motsatsen och talar om att du får kämpa för att ta dig dit du vill.

OTROHET: Om en ung kvinna drömmer om otrohet. Är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.

TÄNDER: Om du har lösa tänder eller om du tappar dem betyder det kommande förändringar.

SIMMA: Om du simmar i din dröm så får du tur.

SLAGSMÅL: Denna dröm betyder oftast förändringar. Visar också på inre oro och frustration.

SPRINGA: Har du svårt att springa i din dröm, betyder det att ditt självförtroende minskat. Springer du mot något är det ett gott tecken, men springer du ifrån något väntar problem.

Hämtat från www.borderline.nu

På praktiken

Godmorgon. Sitter här och dricker en kopp kaffe.. Det behövdes verkligen. Trots att jag somnade 8 igår kväll. Vi får se vad jag får göra idag på praktiken.. Hoppas iaf på en kort dag. Måste hinna fixa en del saker innan jag ska sova. Men nu börjar vi, Ha en bra onsdag allihop!

Jag behöver sömnpiller!


Klockan är halv 4 på natten/morgonen och jag ska upp om ca 3 timmar.. Det är fan inte första gången som jag ligger vaken och inte kan sova. trots att jag endast sovit 1 timma förra natten så går det inte att somna.. vet inte vad det beror på men det har pågått i flera år nu och jag fattar inte varför jag inte kan somna som normala människor?

Jag kan ligga i mer än 2 timmar och bara blunda i ett mörkt rum utan störande ljud osv och ändå inte kunna somna.. GE MIG SÖMNPILLER NÅGON! jag orkar inte med det här nåmer.. hur fan ska jag orka gå i en skola som kräver att jag ska vara där i mer än 12 timmar per dag utan någon sömn???

ska försöka somna snart.. men det kommer nog ta minst 3-4 timmar innan jag kan somna och jag ska upp 7, så ingen sömn för min del inatt! Härligt!

Så Godmorgon på er alla, hoppas ni sovit gott för det har inte jag.. för jag har inte sovit nånting alls och kommer inte göra det heller..

BLOGG.SE HAR PROBLEM?


ALLTID då jag ska skriva ett låångt inlägg som innehåller något vettigt så ska det ju såklart uppstå problem med blogg.se! och dagens problem är att det inte går att publicera det jag skrivit.. Det åker utanför bloggen och blir skrivet med ett helt annat typsnitt. Skit kul. 

- fuck this shit!


The orphan.


Här kommer ett film tips till er läsare ;)



Amerikansk thriller/skräck från 2009.

Handling: Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera
en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar.


Super, super, super bra film enligt mig! Det var då dock ingen skräck film i mina ögon men den var sjukt bra iaf! Verkligen spännande med ett helt oväntat slut. Helt klart sevärd, betyg 5/5!

Första praktik dagen.


Då var första dagen på Same teatern avslutad! Det var helt okej, fast det fanns inte så mycket som jag kunde göra.. Dom håller nämligen på att repetera till en pjäs som dom ska spela upp på ishotellet så dom bara repar o repar medans jag kollar på.

Äcklig och sliten som jag nu är efter bara 2 timmars natt sömn så blir det att ta en vaaarm dusch och sedan se någon film med älsklingen och bara mysa. Vi hörs kanske senare om det finns tid till att blogga. Puss!

Kiruna - Luleå - Burträsk.


Vi åker iväg med tåget som går ca 13.30  från Kiruna mot Luleå. När vi är framme i Luleå så skjussar pappa oss mot Burträsk.. Hojja vilken lååång resa det kommer bli. Sedan ska man tillbaka till Kiruna i veckan för att påbörja praktiken den 11de. Hemma har vi inte heller nå internet så det kommer inte bli nå bloggande förens vi kommer tillbaka till kiruna igen..

En nykter lördag.


Det blir att spendera lördags kvällen i Kiruna ännu en natt till..
*suck*. Slö som min pojkvän är så klev han inte upp förens 16.15 och tåget skulle gå 17.35 och han hade varken packat eller nånting! Det enda han gjorde var att sitta i kalsongerna framför facebook när han istället skulle ha packat så vi hade hunnit med tåget. Men vad kan man säga? Killar alltså... man kan inte leva med dom och inte leva utan dom.


Så min lördags kväll blir nykter i det iskalla kiruna när det istället hade kunnat bli en mysig natt framför tvn i Burträsk... Vad ska ni hitta på ikväll då ? förhoppningsvis får ni det roligare än mig.



Undra om man ska tröst shoppa lite ? haha.

The wedding crashers



Amerikansk komedi från 2005.

Handling:
De eviga ungkarlarna John och Jeremy har kommit på det perfekta sättet att få tjejer när de plankar in på bröllopsfester. Förutom gratis mat och dryck finns där massor av giftaslystna kvinnor som de sedan överger när natten är slut. Men en dag träffar John på sin jämlike Claire och blir kär.


Ska fortsätta kika på filmen nu! ;) Ha en bra fortsättning på det nya året!

Mina nyårslöften för 2010.




Jag ska verkligen ta tag i träningen nu i år! jag kan inte ha mina gamla jeans och kläder längre som jag hade i somras.. så nu ska jag verkligen börja motionera! Jag har ju ett eget löpband nu ;)

Äta nyttigare såklart! inge läsk och godsaker på veckodagarna.. endast 1 dag i veckan! - läsken kommer bli svåår att avstå.

Det där förbannade körkortet ska tas nu iår! Det har jag bestämt.. snart 20 och inge körkort ??? illa..

Jag SKA in i mina gamla jeans, sådeså! Ni får säga vafan ni vill, men jag SKA in i dom IGEN!

RSS 2.0