Påväg hem till mig!




JA! då har man beställt en ny mobil. Kanske inte nyaste modellen eller den bästa, men det räcker gott och väl istället för min gamla mobil. Min nya pajjade ju :/ så jag har fått ha min gamla ganska så länge nu och nu är jag less ! Så jag beställde en ny ;) Gick på ungefär 1100 kr.

min femte tatuering


- ej klar ! bara konturerna som är gjorda :)




Den här gjorde älsklingen på mig igår och FAN så ont det gjorde på vissa ställen.. fyfan! Men nog måste jag erkänna att han börjar bli rätt så bra va ? Man ser ju vad det föreställer iaf ;) Jag har dock ingen bild på min fjärde tatuering men det kommer väl :)

Bild på den jag gjorde idag för bara någon timma sen lägger jag nog ut imorgon då det inte är så mycket svart färg runt om den.

Men nu ska jag kika film och bara chilla! För imorgon kommer pappsen på besök! Puss!

Ny kategori!


Nu har jag gjort en ny kategori "Mina tatueringar", där ska jag lägga in bilder på alla mina tatueringar såklart ! så nu är det bara ni går där och kikar så ska jag försöka uppdatera med bilder på dom som jag ännu inte fotat. Puss!

Tatueringar = ett beroende ? aaa, det kan man nog säga. jag vill ha mer!

Nu får det vara nog!


Som ni kankse minns så började jag med mina "bantningspiller" eller vad man nu ska kalla det för ett tag sen.. och som sagt så vet jag inte om dom har gett nå resultat ännu men just nu har jag iaf ett uppehåll. Jag har för 12 dagar till och dom 12 dagarna ska jag köra järnet och inte äta ett jävla skit! Jag ska fan få bort dom här hemska extra kilona.. Men det känns inte som att jag gått ner i vikt nånting.. utan snarare gått upp i vikt. Men nu ska jag fan ge järnet, jag har klarat det engång förut och ska fan göra det igen ! Nu ska dom här kilona BORT!

En ny snygg, smal Sandra kommer att visa sig inom kort ;) Pusss!



Kissie vs Linda Rosing.




Ni glömmer väl inte att kika på "Debatt" på kanal 1 ikväll kl 22.00 ? Storbloggaren Kissie och Linda Rosing ska medverka i programmet och ämnet sägs handla om plastikoperationer, Jag kommer då att kika på det ikväll ! Det ska bli roligt att se hur det går och vad dom båda har att säga! Kika ni med ;)

KUL!


duschen funkar inte nu.. då får jag duscha ur färgen i tvättfatet.. FRÄSCHT! Först funkar duschen och blir varm.. sen 20 min efter blir den iskall.. vad fan är det för jävla fel? :S

Färgar håret!


Hejhej! Idag har man städat hela dagen tyyp, Jag är nästan klar med allting, jag ska bara hänga tvätten och plocka undan lite små saker sen är allt klart :) Så duktig jag är! haha

Men just nu håller jag på färga håret.. Jag hoppas verkligen duschen funkar då jag ska skölja ur färgen.. vilket är ganska så snart! Annars blir det inge roligt för varken mig eller mitt hår.. Men vi hörs sen! Ska försöka fixa duschen nu..

Torsdag - städ dag!


Godmorgon allihopa! Nu är det torsdag igen då och jag tänkte verkligen försöka göra ett ryck idag och städa hela lägenheten. För imorgon kommer pappa, Britta och Anna på besök och då ska det ju självklart vara fint här så dom inte blir iväg skrämda ;) så nu tänkte jag ta på mig lite kläder och sedan fixa lite med tvätten så jag har nå kläder till imorgon och sen blir det att dammsuga, skura osv :) Vi hörs senare! pusss

Snart Halloween igen.




Ja då är det snart Halloween ännu engång! Då är det dags att pynta inför halloween, skära i pumpor och hitta en halloween kostym. Har ni hittat någon kostym ännu eller tänker ni inte klä ut er? Man börjar känna sig lite för gammal för att klä ut sig och springa från hus till hus och säga "Bus eller godis". haha fast det behöver man ju inte göra, men klä ut sig är ju alltid lika roligt ! Dock så har jag ingen halloween dräkt eller någonting så det får bli ännu ett år utan dräkt ;) Har ni några planer på att klä ut er iår och till vad isåfall? ;)

Ett Film Tips!


Låg och kollade på den här filmen imorse, hade helt glömt bort att jag hade den och tänkte därför tipsa er om den! Den är rätt rolig att se om man inte har något annat för sig ;)




Genre: Komedi/äventyr

Handling: Några stadsvana män med motorcykeldrömmar ger sig ut på äventyr, men hamnar i trubbel då de möter det ökända banditgänget Del Fuego.

Mitt Betyg: 3/5

Höstlov!


Tja! Jag vaknade ganska tidigt idag vilket är ganska ovanligt eftersom jag har höstlov nu! Då tycker man ju att man borde sova ut lite.. eller hur ? Men nej när det är lov kan jag inte sova ut.. bara när de är skola så vill man ligga kvar i sängen hela dagen och så är man skit trött på morgonen.

Men men.. dagarna går och snart är höstlovet slut! Vad ska man ta och hitta på för skoj innan lovet slutar? Jag måste städa idag men det är ju inge roligt .. haha Usch.. hatar att städa. Men sånt måste ju också göras.

vaccinet = farligt?





Är det nya vaccinet mot svininfluensan farligt?
Jag kikade in på några bloggar där jag hittade det här klippet..


Där stod det bl.a såhär också:

"Desiree Jenkins fick en neurologisk sjukdom s.k Dystonia, tio dagar efter att hon vaccinerat sig mot influensan. Vissa människor har även dött av vaccinet."

Hon kan gå normalt då hon går baklänges och hon kan även springa, men det är när hon stannar som hon får problem..Hon kan inte heller gå framlänges. Stackars tjej alltså :/

Vad säger ni ? ska ni vaccinera er eller inte? Jag vet inte om jag är så sugen på att göra det efter det man sett i den här videon.

Zannyh testar silver schampoo.


Jaa! Nu ska jag göra som alla andra blondiner och testa silver schampoo! Älsklingen köpte mig det i lördags och nu ska jag testa om det funkar på mitt hår.. Det kommer bli spännande att se resultatet, Så nu hoppar jag in i duschen och testar det (om nu min dusch funkar vill säga) ;) Hörs sen då jag visar upp resultatet!


Vad tycker ni om silver schampoo? :)



Vilken helg!


Ja vad ska man säga? Den gick helt åt helvete.. men jag orkar inte bry mig längre.

Jag har föresten legat i sängen ända tills nu ungefär.. jag har inte orkat göra nånting förutom att ligga där o kolla film och trycka i mig mat osv. Ja jag vet inte vad mer jag ska skriva just nu ? känner inte för att skriva nånting speciellt.. dessutom har jag enormt ont i magen och har haft det enda sen lördag... :/

-



Vi kör på med en dagens diss idag också!

Våra "Hyresvärdar": Seriöst, jag flyttade in hit i mitten av augusti! och redan efter andra dagen märkte jag att det var något seriöst fel på duschen eftersom de inte fanns nå mellan läge utan endast KOKHETT eller ISKALLT. Jag trodde först att det bara var något tillfälligt, men det fortsatte att vara så! så jag sa till dom som jag hyr av att de var nå fel och dom skulle fixa det. Men inte FAN har dom gjort ett endaste jävla skit inte trots att jag sagt åt dom 3 gånger! Ibland blir det inte äns varmt i duschen.. som idag! Det har varit iskallt ända sen 19.30 idag... och jag som tänkt duscha idag med då går ju inte de! Jävla idioter säger jag bara, man ska fixa om de är nå problem i lägenheten och inte bara vifta bort problemen. Snart ringer jag en jävla rörmokare och skickar räkningen till er! Jävla puckon... skönt att ni äntligen är väck!

Dagens inköp.



99kr Gina tricot.

Jag vet, nu måste jag sluta köpa kläder!!! Jag har inte råd.. men det är ju bara så kul.. Dock köper jag inga speciella kläder heller. Utan jag köper bara vanliga helfärgade linnen vilket är jävligt trisst ! Men vafan.. Jag gillar att ha det enkelt ibland, dessutom kan man göra så mycket av enkla linnen.. :) Lägg bara till ett skärp så blir det genast mycket snyggare! Eller varför inte använda det som en miniklänning? Ja det finns massor man kan göra med vanliga långa linnen! Därför är dom så bra!

Torsdag.


Nu är jag hemma på lunch! Fast det blir inte så mycket lunch för min del.. jag känner mig verkligen inte sugen på nånting. Jag är hungrig men jag blir illamående när jag tänker på det som finns att äta.. så det vart bara ett glas apelsin juice för min del :)



Jag vet inte vad jag ska säga? Jag orkar helt enkelt inte bry mig längre..

Dagens Diss!




"ROSA´Fjortisarna": Snälla nån säger jag bara? Visst rosa är en skit snygg färg, verkligen! Men måste man basera hela sitt liv på det bara för att storbloggarna gör det? haha jaa. vad ska man egentligen säga? okej jag kanske inte är så mycket bättre själv, jag har en rosa mjukis dress och använder lite rosa då och då i bloggen. Men hela min blogg baseras inte på att vara blond och älska rosa! ge upp nu..

dags för en promenad?


Jag funderar på om man ska ut och gå en promenad eller nå.. hmm.. svårt val det där ! Jag behöver verkligen röra på mig känner jag. Jag liknar ju en enda stor degklump.. usch! haha. Men vi får se hur det blir med den saken!

aldrig får man vara ifred!


Inte ens EN ENDASTE jävla dag får man vara ifred! Idag slutade vi tidigt vilket var oerhört skönt och just därför vill jag bara njuta av det och vara ifred. Men inte ens det får man... nää fan aldrig får man vara ifred! (Snackar inte om dennis nu). Hofff.. ja vad ska jag göra då ? blir så förbannat less på att man aldrig kan få vara ifred för en liten liten stund..

tillfällig header


Ja då har man bytt header IGEN. Fast den är dock bara tillfällig.. jag ska fixa en ny då jag har mer tid fast nu har jag fullt upp så jag hinner inte fixa nån seriös.

Gud hur ska jag hinna allt som ska göras inför helgen?? Ida & Frida kommer på fredag och då ska jag ha hunnit fixa till allting.. städat osv! Det ser ju förjävligt ut här hemma.. glas överallt och skräp lite här o var. Jaa, men så blir det när man går skola 24/7.. man hinner ju förfan inte fixa nånting hemma nästan. Men idag vill jag bara ta det lugnt och njuta av den enda dagen som jag typ har tid att sitta vid datan. Dock så måste jag ner och hänga upp tvätten.... jobbigt. Men sånt är livet!

chokladmjölk.


Ett glas juice och ett glas med chokladmjölk vart min lunch, men nu ska jag halsa upp min chokladmjölk och sedan cykla till skolan.





Puss!

Ny tatto!


Jaa vad säger man ? har man väl börjat så kan man väl inte sluta? ;) haha Jag var försökskanin igår åt älsklingen än en gång. Gjorde ett hjärta bakom örat.. det är lite snett osv men det ska han fixa till sen, den ska även ha lite tjockare konturer också.. så om ni tycker den ser lite ful ut så skiter jag i det! för den ska ändå fixas ;)




Men nu ska jag tillbaka till skolan! vi ska ha uppspel idag för några på skolan.. ska bli kul!

dålig uppdatering


Sry för en kass uppdatering! Men jag har inte haft nå tid till att skriva :/ Jag ska börja uppdatera mer och svara på era kommentarer så fort jag får tid! Men nu måste jag dra tillbaka till skolan igen..

rösta på mig!


Juste, jag har ju totalt glömt bort att jag är med i veckans blogg tävlingen på pjohanna.blogg.se ! Gå gärna in på den här länken och rösta på mig: http://pjohanna.blogg.se/2009/october/alla-far-vara-med-har-kommer-de-18-finaliste.html#comment

Det har varit snällt!

Nu är jag som sagt hemma på lunch.. och till lunch vart det en yoggi yalla! En perfekt god lunch! Men jag ska som sagt tillbaka till skolan snart igen.. Vi har verkligen fullt upp i skolan den här veckan så jag kommer nog inte blogga så mycket som ni kanske märkt! Men jag ska iaf försöka uppdatera så fort jag får tid!

då var man ny tatuerad !


Idag slutade vi inte skolan förens 23.00 ungefär.. så jag är ENORMT trött kan jag då säga.. haha, aa men iaf!

Dennis beställde ett tatueringskit för ca 2 veckor sedan..  och när jag kom hem från skolan för ca 1 timme sen så var jag försöks kanin åt han! Han gjorde ett litet hjärta på mig. Jag är faktiskt rätt nöjd, fast det vart väl lite kladdigt eller vad man ska säga.. men det ska vi fixa till sen! Han fick ju trots allt sina saker igår så han har ju som inte tatuerat så mycket :) Men jag vart iaf nöjd! den vart helt okej tycker jag.

Här är då min andra tatuering! Så tokig vart den väl inte?


Alldeles nygjord på bilden!


Nä nu ska en trött men en mycket nöjd sandra gå och lägga sig i sängen och sova med sin nya Andra tatuering. Tack älskling!

Jag vill tatuera mig! Igen.


Igår satt jag och älsklingen och pratade om tatueringar som vi ofta gör. Jag har ju som några ideér på vad jag vill göra för nånting.. men så slog det mig plötsligt och jag kom på en skit bra sak att tatuera ! och så kom jag på ett superbra ställe till vars den ska sitta också ;) Nu är det bara att vänta och se om det blir av! Vars eller vad jag ska göra blir en hemlis ;) haha.

Men nu måste jag börja dra mig tillbaka till skolan. Hejs,


Har ni några tatueringar och vad är det för nå och vars sitter dom ? :)

shopping online!


Nu har jag suttit här i två timmar och försökt beställa hem två linnen och en tröja.. Internet har varit så jävla segt så det är först nu jag har lyckats beställa!

Jag vet att jag egentligen inte borde beställa nåmer kläder om man tänker på hur dålig ekonomi vi egentligen har.. Men nu är det gjort iaf!


Linne från gina tricot, 99kr.


Linne från gina tricot, 99kr.



Tröja från H&M, 299kr


Det här är påväg hem till mig nu! ;)

usch.


Jag skulle aldrig ha ätit den där mackan.. Fan så ont i magen jag fick! Men nu måste jag dra till skolan igen, hejdå!

söndag


Hallå där.
Undra vad man ska hitta på idag då.. ? Jag måste egentligen gå o handla men ja vet inte om jag orkar.. och affären stänger om 40 min. Hmm, svårt de där!

hmm, ja har fan ingenting o skriva idag.. Jag är helt trött så jag tror jag ska lägga mig o se en film eller så. Ha en bra söndag!

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om Uggs? Dom finns i flera modeller och färger.. Själv har jag ett par svarta med lite högre skaft som dom på bilden har. Jag tycker dom är jävligt sköna iaf ! Så jag säger hiss!


fuck off !


hahahahahahahhahahahahahahahaahahhaahhahahahahahahaha! du är sååååååååå patetisk! ;)

broder daniel - underground.


En jävla bra låt! den som gissar rätt vilken film den kommer ifrån får en länkning! haha lätt svar... ;)



Jag vet att ni är avis på mig, men sluta yttra er om ni inte kan stå för vem ni är och era åsikter! hahahahahhha fuck off !

svar på tal!


Anonym om äntligen helg!:
om du nu går på diet varför dricker du öl då?:P de är ju typ jätte mkt kalorier i de.. :) ha de bra

Svar: jag dricker öl för att det är gott och dessutom så siktar jag inte på att bli anorektiker utan jag ska bara gå ner 3 kilo. pillrena räcker i 30 dagar och jag har bara tagit dom i 6 dagar och jag märker redan resultat. dessutom så ska jag inte ge upp mitt liv och mina gamla vanor för det. Jag siktar bara mot en bätte kropp! klart man måst dricka öl någon gång.. jag tänker ju inte sluta mitt liv pga mina piller! Där har du svaret på din fråga! jag vet inte vem du är och antagligen så törs du inte stå för de heller eftersom du är anonym. men jag tycker inte man ska yttra sig om man inte kan stå för det man säger och för vem man är :) Ha de bra du med!

äntligen helg!


Gud vad veckan har gått fort alltså! Det känns inte äns som fredag idag.. det känns mer som torsdag typ? Men det har iaf varit en skit rolig vecka, vi har jobbat med komedia med Micke och det var verkligen super kul att få testa på de! Det är så skönt att vara tillbaka i skolan igen och verkligen köra järnet !

skönt att vara tillbaka? trodde aldrig jag skulle säga det om att gå i skolan.. haha.
Men det är verkligen en jätte rolig utbildning och jag ångrar inte att jag sökte hit ! Jag har verkligen hittat rätt känner jag.

Jag har träningsverk i hela kroppen också.. haha det känns verkligen skönt! Då vet man att man har gjort nånting bra! Men men, vi har iaf varit inne i skellefteå idag och handlat schampo, öl och sånna grejer.

Men nu tänkte jag göra min läxa som vi ska lämna in på måndag.. sen får vi se vad som händer ;) Vi hörs senare!



160 elever sjuka i svininfluensan!


"Ett av landets största utbrott av svininfluensan har drabbat Sörböleskolan i Skellefteå. Mer än 160 elever har insjuknat."

Ökning i Norrland.

"Nu uppmanar skolan alla elever som känner sig sjuka att stanna hemma. I landet som helhet har hittills 1487 fall av H1N1-viruset bekräftas enligt Smittskyddsinstitutet. Även en ökning av antalet fall har sett i just Norrland."


Läs mer här.

Shit, tänk att det är i skellefteå ? Fast jag bor ju ca 4 mil ifrån.. men ändå! Jag, Dennis och Fredde tänkte åka in dit imorgon.. men nu vet man ju inte ifall man törs? haha.


♥ 9 månader ♥


Godmorgon allihopa! Eller ja, det var väl ingen god morgon för mig inte.. för det första så försov jag mig och för det andra så drömde jag en hemsk jävla dröm.. aa men iaf.

Idag är det 9 månader med mig och älsklingen! Tänk vad tiden går fort? det känns som det var nyss vi träffades! Men idag är det iaf 9 månader och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! När jag kollar på dig så kan jag inte sluta le och det pirrar i hela kroppen! Du är verkligen nå speciellt ska du veta.. Det går inte ens att beskriva med ord hur underbar du är hjärtat mitt ♥ Jag älskar dig så mycket ska du veta!


Lämna mig aldrig




Vet ni vad jag hatar?


Här kommer några grejer som jag STÖR mig på nå enormt!


För det första så är det "copycats", "härmapor" eller vad man nu kallar dom! Snälla, visst nog får du, du, du, du och du ha tex samma hårfärg som mig, Men ni behöver liksom inte börja VARA mig bara för det? Ni behöver inte bete er som mig och härma min stil och det jag gör, skriver osv.. SKAFFA DIN EGEN STIL!

och för det andra så är det sånna här som tror att dom vet allt och att dom är bäst (kommer inte på nå bra ord för sånna) osv. Snälla nån, bara för att du öppnar käften om en sak så behöver det inte betyda att ingen annan vet det och att du är bättre än alla andra! Jag stör mig på de nå otroligt! haha kan fan inte skriva nåmer om de utan att bli förbannad.. Nåväl.

och för det tredje så är det FALSKA människor! Sluta låtsas bry dig när du i själva verket inte alls gör det.. det är bara så jävla lågt. STÅ för det du säger och tycker och sluta ljug och vara så förbannat falsk!

Nu är ju inte allt det här jag skrivit om riktat till någon speciell person eller till nutiden.. Det här är liksom blandat både gammalt och nytt och riktat till olika personer.. så ingen behöver sitta och tro att det är mot dom jag har riktat de hära mot. För det kan vara vem fan som helst jag pratar om just nu.. ;)

Nä nu fan ska jag sluta skriva, Hörs sen!

Hemma på middag.


Hallå där! Nu är jag hemma på Middag, vi ska vara tillbaka till skolan kl 20.00.. ungefär. Som ni ser så har jag en hel del att göra eftersom ja måste vara där hela tiden.. Men jag ska bli bättre på att blogga! ;)

Men nu tänkte jag dra förbi konsum en sväng innan jag ska tillbaka.. Tror jag. Jag funderar på köpa nå gott.. typ en cola eller så. Fast jag vet inte om jag ids.. Tror jag ska vara hemma o vila istället. Går jag dit så köper jag bara massa onyttigt vilket inte är bra!
Juste, jag svarar på era söta kommentarer då jag hinner! Tyvär så hinner jag inte nu..


Jag bjuder på några ego bilder !




onsdag - Dag 3


Sorry om jag inte varit så aktiv nu på sista tiden.. men det är så fullt upp med skolan nu! Igår slutade vi 21.45 på kvällen.. så ni förstår om jag inte riktigt hinner blogga nånting under dagarna? Fast just nu har jag lunch.. men jag ska strax börja cykla tillbaka.

Jag måste försöka fixa min blogg också! Designen är ju inte klaar ännu.. men det finns ju ingen tid över till att göra det.. Nåja, jag får fixa det då jag har tid.

Ja, nu är det även dag 3 på min "diet" eller vad man nu ska kalla det.. och det går väl bra tror jag? Känner mig inte så speciellt hungrig om dagarna men jag vet dock inte om jag gått ner någonting eftersom ja inte har någon våg som sagt. Men det här är ju bara början, det är ju i 30 dagar pillrena räcker så jag hoppas man får se resultat om någon vecka eller så. Jag ska också börja skriva matdagbok ! För då håller jag lättare koll på vad jag äter osv så jag inte sitter och trycker i mig en massa onödigt fett.

Idag har jag än så länge bara ätit en macka och ett glas cola (inte bra!). Men jag hinner inte äta så mycket när vi har skola hela tiden. Nåja, nu ska jag börja göra mig i ordning och sen fara! Pusskram.

Måndag


Godkväll!
Idag har vi som sagt varit på filminspelning inne i skellefteå! Vi skulle vara statister.. vilket jag då varit förut så för mig var det inte direkt nytt. Men det var kul och lärorikt att se hur dom jobbar.. Fast jag fick jävulst ont i huvudet mitt under inspelningen och kände mig helt konstig i skallen.. Undra om det kan ha vart pillret ? Det stod då på sidan att en del har fått yrsel och huvudvärk, uttorkning osv. Så antingen är det de eller så är de för att ja inte druckit så mycket vatten som jag brukar. Vanligtvist dricker jag över 2 liter per dag.. och idag drack ja väl inte ens 1 liter?

Juste, jag har ingen våg heller! så jag har ingen aning om hur mycket jag väger nu.. så det kommer vara svårt att uppdatera resultatet här på bloggen då jag inte vet hur mycket ja vägde exakt då jag började och ifall ja går ner nått. Men jag får väl uppdatera då jag hittat mig en våg ! haha. Men pillrena verkar ge resultat.. ja har inte alls vart nå sugen på mat eller sötsaker.. Men de vet vi ju inte ifall de är pillret eller inte.

Nåja, men nu ska jag lägga mig o se tv. Vi hörs imorgon!


Dag 1.


Godmorgon! Idag är det första dagen på min "diet" eller vad man nu ska kalla det. Jag har tagit ett piller för ca 1 timma sedan.. Nu är det bara o vänta o se ifall det händer något! Men nu måste jag klä på mig och börja fara till skolan..

Vi ska vara med i en film idag! Så vi hörs senare då jag kommer hem!

Min helg i bilder.


Såhär såg min helg ut.












Vinnaren av veckans blogg är..


..Linnea! Grattis tjejen! ;) Du kommer nu stå med på min blogg i en vecka!
Klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg!


på måndag gäller det!


Juste, ni vet ju att jag fått mina piller nu ? jaa och på måndag så ska jag börja med dom! Fyfan jag hoppas verkligen att dom är så bra som folk säger att dom är ;) för nu jävlar gäller det! Jag orkar inte gå runt och skämmas över min kropp nåmer .. Jag har ALLTID skämmts (? eller hur de nu stavas) över min kropp.. jag vet inte varför men jag har alltid gjort det ! Förutom då jag vägde 47.. då vågade man gå runt i Bh och ändå känna sig bekväm.. men nu så gör jag inte det.. Inte för att jag är tjock eller nå, men jag trivs bara inte med min kropp.. Men nu jävlar gäller deet.. Fyfan ifall dom funkar.. Fan så VACKER man kommer bli ;) Haha En blivande playboy modell !
Men vilka piller jag beställt kommer inte att avslöjas.. ;) Inte förens jag vet ifall dom funkar.. och om dom gör det så KANSKE ni får veta vilka de är ! haha.. och det är inte "Burn"!

Glöm inte att läsa allt med en nypa salt;)
puss på er!

Ni ska veta en sak..


och det är att jag ÄLSKAR Dennis.. och det finns det inget som kan ändra på! Jag älskar han så jäävla mycket och även fast vi bråkar osv så kommer jag aldrig att sluta älska han! Men vad ska man säga? Kärlek är inte lätt.. ;) det är bland det jobbigaste som finns men ändå bland det bästa som finns! Ha en super fin lördag allihop! :) och glöm inte att rösta på finalisterna i veckans blogg! Pusskram;)

80 talet lever vidare!


Hej! just nu sitter vi allihopa hemma hos mig och denna! Vi sitter och lyssnar på 80tals musik.. eller JAG gör det.. Men vafan finns det nå bättre musik än det som gjordes på 80talet? jag skulle inte tro det va.. ;) 80tals musik passar fan alla.. det har allt!

Det var jävligt synd att all den här jävla hiphopen och hårdrocken skulle komma och ta över 80tals musiken.. för alla, eller NÄSTAN alla låtar som görs idag är bara skräp! Men 80tals musik är fan det bästa.. och filmerna och allt var bara bäst på den tiden! 80 talet lever fan vidare i mitt hjärta iaf och jag kommer ALLTID digga den musiken tills jag dör! ;)

Håller ni inte med mig ? Eller tycker ni om skräpet som görs idag? Dock finns det ett bra band.. och det är matisyahu! Dom är fan bra.. men all annan musik är fan bara skräp .. TYP!.. men nu ska jag vara social ! ha en bra kväll allihopa! ;)

Fredag!


Hej! Nu har man städat lite och fixat sig! Så fort Dennis rakat sig så ska vi käka och sen förbi Fredde skulle jag tro. Vi kommer mest troligt att få besök ikväll av Erki och Tommy. Så man var ju tvungen att städa undan lite skit osv så det inte är allt för stökigt ;)

men men, nu ska jag lyssna lite musik medans han fixar sig och sen drar vi o käkar!

Ha de bra allihop om vi inte hörs nåmer ikväll.

Titta vad posten kom med!


Jag kom typ precis hem från skolan och då kollade jag i brevlådan.. och gissa vad som låg där ? Jo mina piller! Nu jävlar ska jag börja! Fast kanske inte idag.. för jag tänkte ta nån öl ikväll och det kanske inte är bra att blanda dom med alkohol? ajja, ska ta reda på det och sen hoppa in i duschen! :)


Berättarcafé.


Hej! Sorry om jag inte hunnit blogga nå idag men det är för att vi varit upptagna hela dagen i skolan.. vi har övat in våra berättelser som vi spelade upp nu på kvällen i skellefteå. så vi har gått igenom berättelserna med en lärare var för sig och sen har vi övat själva osv.

Sedan drog vi iväg direkt efter att vi ätit middag, det var väl ungefär kring halv 6 på kvällen vi åkte in till skellefteå för att fara till ett café där vi då skulle berätta våra historier inför publik.

Jag kan då säga att jag var grymt nervös alltså! det finns inge värre än att vara sig själv och gå upp på scenen och berätta en historia inför en publik.. det tycker då jag iaf! Det är mycket lättare att stå på scenen och vara en roll och spela nån annan än sig själv.. för om publiken tycker det är dåligt så är det inte så att man tar åt sig eftersom man inte var sig själv, utan man spelade en roll! Men men.. det var iaf det vi gjorde ikväll och det var därför jag inte haft tid och blogga.. När vi stod på scenen där och skulle berätta våra historier så fick vi använda en "mygga", alltså en sån där mikrofon som man har på skallen! Det var första gången vi hade det men det kändes bra men ovanligt! :) Men det var fan en kul kväll! Vi var väl tillbaka i burträsk kring halv 10 så det vart ganska så sent.

Men men, nog snackat om de! Nu sitter jag och ser tv, jag ska väl strax hoppa i sängen för jag är ganska så trötter! Jag hoppas verkligen att jag får mina piller imorgon! För nu är jag verkligen peppad på det här och jag ska verkligen gå ner i vikt nu, Mina extra kilon ska bort! Det är ny månad så det blir en ny start med nya tag! och jag är verkligen taggad.. Hoppas hoppas hoppas att dom kommer imorgon! ;)

men nu blir det sängen för min del. hahah fan vad långa inlägg jag börjat skriva? Urtrisst va? Nä nu ska jag dra, hejdå !

RSS 2.0