Svar Fobier.

Jag skulle ju länka alla som svarade på förra inlägget om fobier :) Här kommer dom som svarat:


Martina:Har ingen fobi egentligen, men e lite smått rädd för att bli helt ensam..

Tina: SPINDLAR är nog de värsta ;s

Elina: Jag har många konstiga, men de vanliga är väl att jag är livrädd för spindlar, sprutor och för att flyga.

Frida: Helt klart ormar, jag typ dör när jag ser en även om det bara är på bild :P

Malin: fobi..hum..hatar spindlar..och hatar att bli jagad haha!

Alexandra: lätt spindlar gaaah så äckliga:P

Daniel: Ormar, spindlar å höga höjder där man kan falla!

Josephine: Spindlar eller alla småkryp som finns! ;D
Sen offentliga toaletter som tex finns på shoppingcenter och sånt! ;)

Hilda: Öm, haha, svår fråga. Men jag tkr att iglar är läskiga ;)

Nathalie: Haha jag har måååååånga fobier, ganska töntiga allihopa tyvärr :$<3

Sandra: Inget riktigt fobi, men ja hatar fötter, så de är som en liten fobi för mig, ja även mina Hatar fötter, men älskar skor hehe

noescape:  Okej seriöst... min VÄRSTA, och då menar jag VÄRSTA fobie är KACKERLACKOR! Gud vad dom är äckliiiiiiiiggaaaaa!


Det verkar som om dom flesta tycker att spindlar och småkryp är värst ! och det håller jag verkligen med om, det är riktigt obehagligt med kryp osv.

Fobier!

Jag tänkte ge er en fråga om fobier som ni kan svara på medans jag är borta, Det finns ju så många konstiga fobier. Allt från insekter till bomulls fobier! Jag låg och tänkte på det igår natt, Så min fråga till er är:



Jag länkar er i ett inlägg sen med erat svar :)

PITEÅ NÄSTA!

Om ca en timma sätter jag mig på bussen med Elin mot Piteå där vi ska sova hos Maria! och imorrn ska vi upp klockan 6 typ och åka vidare till umeå där vi ska visa våra talanger! Tyrone, Lady och Nattbiträdet mot nya äventyr! Kommer nog inte hinna blogga nåmer förens imorrn då jag kommer hem! tar med mig kameran också, ska försöka fota lite bilder där borta! :)
Kommer hem imorrn på kvällen nångång, syns då! ♥


Många pussar och kramar till min Dennis ♥ jag saknar dig hjärtat♥ !
Vi syns imorrn! /din Sandra   

( jag försökte göra ett hjärta på bilden till dennis, men det vart inte så fint.)

Då var de fredag!

Hej på er!

Jag har haft fullt upp idag också, och ändå är det mycket kvar som ska göras innan jag kan koppla av. Ska på "begravning" om ca 20 min och efter det ska jag hem, äta, packa och skriva klart min ansökan ! Om det finns tid över så ska jag även träna på min monolog lite som jag ska visa upp imorrn ! Gud vad nervös jag är!

Köpte även 2 st linnen idag på bikbok, det var två lite längre linnen (ett blått & ett grått) som man kan ha tights under! Det är ju så skönt att kunna klä sig lätt nu när sommarn är här! Fick båda för 139kr och det var ju alldeles perfekt eftersom då fick ja användning för mitt presentkort som ja hade 150kr på! TOPPEN.


Jag hade tråkigt.

de går uppåt!



Det börjar gå UPPÅT! Fortsätt gärna läsa min blogg och tack för alla kommentarer! ♥

rösterna är räknade

Det vart flest röster på bild nr 2 och nr 3. Nr 2 fick 4 röster och nr 3 fick 3st. Så nu får ni hjälpa mig att rösta fram vilken av dom jag ska ha ! Kom igen HJÄLP mig nu!  Har ännu beslutsångest!

Nr 2.


Nr 3.


Juste jag skulle ju försöka sova. men så vart det ju inte! Ska strax lägga mig och kolla någon film och ladda upp inför imorgon.

stress och åter stress!

Jag är sjukt stressad. Det är mycket som ska göras nu ! Fick reda på att det ska vara uttagning till en skådespelar utbildning i Umeå på lördag och jag har bestämt mig för att åka dit ! Jag älskar ju teater och vill bli skådespelare så varför missa en sån chans?

Jag ska åka till piteå imorrn med Elin, vi ska sova hos Maria och sedan åka 7 på morgonen till Umeå! Jag är sjukt taggad men grymt stressad, eftersom jag fick reda på det idag så är det mycket som ska göras imorrn! Jag måste fixa kopior på mina betyg och träna in monologen jag ska visa upp + så måste jag fylla i ansökan klart! STRESSIGT.  Men jag ska nog fixa det! Måste bara packa det jag ska ha med imorrn och försöka fixa så mycket som möjligt idag så det inte blir lika stressigt imorrn.

Pappa har gett mig pengar så jag tar mig till Umeå och hem osv. TACK SÅ MYCKET PAPPA, du hade inte behövt ge så mycket pengar. Men tack iaf ! 
♥ Du är bara för snäll ♥ Jag älskar dig.

Men nu ska jag försöka fixa lite och sedan blir det sängen för min del. Är sjuuukt trött. Godnatt på er och önska mig lycka till på lördag ;) ♥


sista arbetet för terminen!?

Hej! Jag har varit otroligt kass på att uppdatera mig idag men det är för att jag har haft fullt upp hela dagen. Drog till skolan på morgonen efter att ha fått 4 timmars sömn så jag är trött ! I skolan hade vi teater där vi fick veta våra betyg för alla dom fyra kurserna vi haft under dom här åren. Kan då säga att jag vart nöjd! Fick VG i alla kurser! det är inte dåligt för att vara mig.

Efter teatern så åt jag lunch med Mimmi, vi satt o snackade en massa skit ett bra tag innan jag skulle på min nästa lektion, som var otroligt tråkig. Nå ja.. efter den så promenerade jag från stan till sjukgymnastiken.
Så nu har jag fått 3 övningar till benet som jag ska göra varje dag.. Vi får se hur det går med det.



mitt papper med övningarna jag ska göra. haha söta gubbar va?


jag just nu. sliten !

♥ sovdags? ♥



Jag är inte kaxig, det är bara försvar.
Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit.
Jag älskar många, men en del lite mindre.
Jag snackar inte skit, jag säger bara det som är sant.
Jag är inte egoistisk, bara självsäker.
Jag är inte elak, bara ärlig.


Frossle.com

nu behöver jag hjälp!

Som sagt så lider jag utav beslutsångest, så jag vet inte vilken bakgrund jag ska ha till min blogg. Har hittat 2 st olika och så den jag har nu. Vilken tycker ni jag ska ha ? Skriv numret på den ni tycker jag ska ha i en kommentar! Hade hjälpt mig mycket!

Nr 1.



Nr 2.




Nr 3. den jag har som bakgrund nu.


sånt som gör en glad.



Man blir verkligen glad när man får se att ens lillasyster älskar en. Hon är den bästa lillasystern som finns. vad skulle jag göra utan min lilla Nina? Har varit tokig i hon enda sen dagen hon föddes och jag kommer alltid att älska hon.

Sitter och camar med hon nu!




jag saknar dig redan.

Nog är det hemskt att man ska bli så beroende av varandra så man saknar sin lilla pojke redan efter en dag!


Hiss eller diss?

Jag hittade dessa två söta plagg som jag jättegärna vill ha men pengarna finns inte. Vad tycker ni ? Hiss eller diss?


Den här rosa söta toppen fanns i mörklila också.



Det finns massor med fina kläder på den här sidan, kika in vettja!

snart slutar skolan!

Tänk vad skönt ! Om bara 16 dagar så tar man studenten! Kommer bli så grymt härligt att bara få slippa skolan.. jag är så less på allt som ska göras HELA tiden och vad får man ut av det ? Ingenting, iallafall inte när man gått estetiska. Man har ingen framtid inom den linjen ifall man inte pluggar vidare.. och det ska som sagt inte jag göra ÄNNU! Ska försöka hitta jobb och jobba 1 år och kanske söka in sen på en teaterhögskola. Det är ju trots allt min dröm att bli skådespelare!  Jag älskar att spela teater och uppträda, finns ingen bättre känsla än den man får innan man ska in på scen!



Nu är det bara att söka jobb som en tok! så man kan överleva under sommaren!

godmorgon.

Vaknade typ nyss. Har bara hunnit koka mig lite te och tagit mig lite yoghurt än så länge. Kunde inte somna förens efter 5 inatt.. så sjukt jobbigt när man inte kan somna! Men nåja, som tur var så hade jag ju ingen skola idag, så nu ska jag dricka upp teét och börja på mina arbeten, sedan blir det duschen för min del ! - och så ska jag även försöka få tag på nån på sjukgymnastiken och avboka tiden, annars äre kört! men ska börja plugga nu, kramkram♥

nattuggla.



Jag kan inte sova! Har vänt på dygnet när jag har varit med min sötnos ! Vi har varit uppe alldeles för länge och sovit bort hela dagarna, så nu sitter jag här vaken och skriver med sötnosen på msn ♥ Det börjar en film om ca 10 min på tv4 film. Ska nog lägga mig och se den och hoppas på att jag somnar nångång! För imorrn blir det en jobbig dag..


- jag ska skriva klart mitt arbete till filmkunskapen.
- boka om tiden till sjukgymnastiken.
- Skriva klart en läxa till teatern. osv.

Men nu blir det sängen, Godnatt! (förhoppningsvis)

hjälp mig?!



Ge min nå tips på bra musik! Artister/låtar m.m.. min gamla musik börjar tråka ut mig!

förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt för att jag inte hunnit blogga nånting, men som sagt så har jag varit i Kiruna hos killen min och han har en seg data (nog för att inte min är så mycket snabbare heller) så det gick inte att ladda upp nå bilder eller nå. Men nu tänkte jag lägga in bilder från i helgen osv.




Grillning på fredagen.






fredag kväll.

Ikväll blir det att fara ut och dricka nån öl och bara ha det trevligt. Ska snart byta om och fara iväg ;) Som sagt så kommer jag vaara seg på att uppdatera mig med bilder osv, men lägger in bilder från helgen då jag kommer hem. Nu ska jag börja göra mig klar och sen ska jag o killen fara :) Ha en bra kväll allihop!

Vad ska ni göra en kväll som denna då ?

En fråga.

Sommar eller vinter? :)

det går uppåt!

nu börjar det gå uppåt i statistik mätarn! gick inte att lägga in någon bild för älsklingens dator är lite konstig... Men fortsätt gärna läsa min blogg ;) och tack för alla kommentarer ! Kan hända att jag blir seg på att blogga nu när jag är i kiruna med älsklingen , eftersom hans dator är så seg. Men ska försöka uppdatera mig så gott det går!


Fick bli en bild på mig och Dixie istället!

Beach 09 - tips 2!

Här kommer lite mer tips till er som är sugna på att fixa formen till sommarn! (kan dock vara liknande som förra, men tål att upprepas!) Jag säger nu inte att man ska börja banta och hålla på, alla kroppar är fina som dom är! Men vill man träna upp sin kropp lite eller gå ner några kilon är ju upp till en själv, så jag delar med mig utav dom tipsen jag följt!


5 tips vid viktnedgång.

1 Drick mycket vatten.
Två liter är det minsta du bör dricka.
När du jobbar för att gå ner i vikt behöver kroppen kunna transportera ut slaggprodukter. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller inte är vatten viktigt för din hälsa.

2 Hitta en bantning som passar dig.
Du ska inte vara hungrig eller sugen under din viktminskning, i allfall inte ofta.
Om du är det kommer du inte att lyckas gå ner i vikt i längden.

3 Ät mellanmål.
Mellanmål bör du äta oavsett om du bantar eller inte. Du kommer att må bättre och din kropp kommer att kunna gå ner snabbare. Frukt och grönsaker är perfekt som mellanmål. Om du väger väldigt mycket kan du behöva använda dig av ett proteintillskott under din viktminskning. Annars finns det bra alternativ i livsmedelsbutiken. Broccoli och keso är två bra alternativ du med fördel kan äta.

4 Ät mycket protein.
Forskning visar på vikten av att du får i dig tillräckligt med protein. Om du vill gå ner i vikt eller om du har en helt normal vikt är detta viktigt. En pulver diet kanske kan hjälpa dig? Men passa dig för pulverdieter som innehåller för lite protein.
För vad är meningen med en viktminskning som minskar din muskelmassa?

5 Motionera.
Att röra på sig för att gå ner i vikt är inget måste.
I allfall inte om du har en normal förbränning, men du mår bra av att röra på dig och din bantning går snabbare.
Du behöver inte springa flera mil i veckan utan gör någonting du tycker är roligt. En tumregel är att du ska försöka aktivera dig under en längre tid istället för att göra något på bara 10minuter.
Om du till exempel springer två kilometer så snabbt du bara orkar hinner inte kroppen börja förbränna innan du är klar.
Att gå fem kilometer i raskt tempo är snarare att föredra för dig som vill gå ner i vikt.


Text hämtad från:
http://www.wannasurf.to

ni glömmer väl inte..?

Att ni också kan börja tjäna pengar på bloggen! Bli medlem här så får du 50kr i bonus! Det är enkelt och går snabbt att registrera sig!


Frossle.com

Lycka till!

hej hopp!

Då var man hemma igen :) Drog förbi mormor och prövade min balklänning som dom hållt på sy upp! och nu är den i perfekt längd så nu är det bara hur vi ska få den att hållas uppe, den är axelbands lös och så är jag inte så stor där uppe runt brösten och de så den hasar ner.. Men det ska vi fixa nästa vecka !

Drog vid 5 tiden och solade med morsan också! Var riktigt skönt, har inte gjort det sedan februari eftersom jag tatuerade mig då och då får man ju inte sola på ett tag. Dessutom har man inte haft råd till att sola heller.. så fattig som man är! Men nu ska jag torka håret osv, skriver sen! ♥

och nu då ?

Vad ska man ta och hitta på nu då när man inte fick fara till Kiruna? Nåja, ska iaf förbi mormor senare och prova min balklänning ! Tills dess får jag väl försöka plugga lite eller nå.. USCH så tråkigt!



 
PUSS PÅ ER.

fy vad less!

Jag som hade planerat att fara till kiruna idag, men icke de inte !! Nån jävel bjöd över mig när det var 20 min kvar. Så grymt onödigt ! Jag köper biljetter därifrån för att jag inte har råd med det normala priset.. men så kommer dom där som har råd och bjuder kanske 200-300kr för en biljett ! Varför köpa biljett därifrån då om dom ändå har råd med normal priset?? Så onödigt att förstöra för oss fattiga ! Tummen ner för det !


nu blir det läsning!

Ska lägga mig nu och läsa lite Kalle Anka, finns inget bättre att somna till! Förutom en bra film, det slår ju allt.. men olyckligtvist så har jag ingen film så nu ska jag läsa istället och längta tills imorrn ! ♥ Godnatt allihopa ♥

Jag vill ge min Dennis en STOR puss från mig till dig gullet, vi syns mest troligt imorrn! Älskar dig

Beach 09!

Nu börjar de bli dags att komma i form tills sommarn! Här har ni 5 enkla tips som hjälper dig snabbt på vägen till en fin figur. Jag följer dom själv, eller iaf försöker följa och det gör verkligen stor skillnad att bara promenera 30-60 min per dag.


1. Gå två timmar efter maten, för att bränna fett.
Låt det gärna gå två timmar efter en måltid innan du promenerar. Blodsockernivåerna är stabila på en lägre nivå och kroppen bränner både socker och fett.

2. En halvtimmes gång om dagen – och du blir av med 16 smörpaket.
Genom att promenera raskt i 30 minuter förbränner du cirka 150 kalorier.
Detsamma som när du simmar i 20 minuter eller springer i 15 minuter
En halvtimmes promenad varje dag = tre–fyra joggingrundor på vardera 30 minuter.

3. Så minskar du baksidan med brakmiddagen.
Man kan minska de negativa effekterna av ett mastigt fettrikt mål genom att ta en timmes promenad före maten, i rask takt. Promenaden gör att mängden blodfetter blir betydligt lägre.

4. Stavar ökar förbränningen.
Med stavgång ökar förbränningen med 20-30 procent. Samtidigt minskar belastningen på ledarna i underkroppen.

5. Så går du ner fyra-fem kilo/månaden.
Om du vardagsmotionerar med 10 000 steg om dagen och dessutom promenerar tre gånger i veckan kan du på en månad gå ned två-tre kilo. Om du dessutom ser över hur du äter kan du tappa fyra-fem kilo.

Hiss & Diss



Sandra dissar:

Falska människor! AVSKYR människor som låtsas vara en vän men sedan sviker.. oärliga människor.. usch!

Falska anklagelser! Jag hatar, verkligen HATAR när folk anklagar en för något man inte gjort, man ska inte öppna käften och yttra sig förens man vet hur det egentligen ligger till!

Svikare! Blir så otroligt besviken på folk som inte kan hålla sina löften, visst alla sviker.. även jag. Men jag tycker inte man ska göra det med flit !

Sandra hissar:

Ärliga människor! Visst sanningen kan göra ont ibland, men ärlighet varar längst, man ska säga vad man tycker och inte knipa käft. Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögner.

Sommaren! Finns det nå bättre än att vakna till solens strålar och ta sig en skön promenad i den varma solen?

Min pojkvän Dennis! Jag är glad att han står ut med mig och fortfarande håller sig kvar vid mig och älskar mig! du och jag gubben!

ORM KALAS HOS SOFIE

Här kommer några av bilderna från i helgen. vi hade ORM-KALAS hemma hos Sofie. haha, först var jag LIVRÄDD för att ens röra i nån utav ormarna, men efter någon öl så gick jag omkring med en runt halsen tills vi skulle in till stan. haha jag kan då säga att jag är grymt ormrädd, men man måste ju övervinna sina rädslor förr eller senare!



Sofie och jag.


Jag och en utav ormarna! Var livrädd dära fast det kanske syns..?


Elin, Erik, jag och Frida.


♥Jag och älsklingen♥


Jag & Frida.


Erik ♥ Elin

plugg + kycklingsallad

Hej igen!

Kom hem för ett litet tag sen. Var och följde Dennis till tåget som gick 17.00.. sedan knallade jag hem från stan i det fina vädret! Det är ju jätte härligt nu när solen har börjat tittat fram så ofta också, så en promenad tvekar jag inte till! Men nu har jag tagit mig lite kycklingsallad som jag ska käka fast först ska jag stoppa på en tvätt maskin. Efter maten ska jag fortsätta mitt pluggande om snövit.. men jag hade tänkt lägga upp lite bilder från helgen också ! fast det blir först senare. Men nu ska jag käka och de!


Kycklingsallad med vitlöksdressing! ser kankse inte så gott ut på bilden..

nu drar jag till skolan


Hejdå! syns sen ♥

1kr till kiruna !



Jag vann budgivningen ! Nu åker älsklingen för 1 kr till kiruna :) Det var inte dåligt det dära.. Nu måste vi bara fixa så det går att betala för den.. eftersom inte mitt eller hans kort funkar att betala med. Nåja nog löser det sig. Men nu ska jag fixa mig och sen börja dra mot skolan!  ♥ Ha en bra dag allihop. ♥

några minuter kvar...

Jag är påväg att vinna en biljett för 1 kr !!! och det är bara några minuter kvar, hoppas jag vinner den ;)



170509

Godmorgon allihopa! :)

Vaknade för ett liteet tag sedan. Gud vad jag sover länge.. usch vad tråkigt när det är så fint väder ute! Kanske blir att ta sig en promenad senare idag eller nå.. Men nu hade jag tänkt börja lite smått med mitt arbete om snövit och de sju dvärgarna! Arbetet ska vara inne vecka 22 så nu är det bara att sätta igång !


Snövit var/är en älskad film bland alla barn ! Jag minns att jag gillade den även fast den var lite läskig med häxan där ! haha. Gillade ni också snövit som liten?

lyckad lördag

Fan vad tråkigt. Nu ORKAR han inte göra nånting och så klagar han på att jag sitter vid datan och varför tror han att jag gör det ? - JO för att han är så tråkig och inte vill göra nånting annat än sova hela dagarna..  Är jag verkligen en sån tråkig människa så man åker ända hit från kiruna för att SOVA? det behöver han inte betala pengar för att göra när han kan göra de hemma istället.. Ja man märker ju hur roligt han tycker de är att vara med mig.

och jag som ville ha en myskväll och se film osv.. Men icke det.. Inte äns det orkar han göra! mm.... undra om man ska ta sig en promenad eller nånting . finns ju ingenting annat att göra när han inte vill va med mig.

orka vara sur

Nu ligger gubben och surar eller vad han nu gör.. ORKA VARA SUR på lördag kväll när man kan hitta på något ist, någon som håller med mig ? Tummen ner för det!


tröttsamt

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen.. är sjukt trött.. fast det kanske beror på att vi först somnade kring 4-5 på morgonen typ. Men igår vart det utgång iaf, vi satt först hos Sofie och drack någon öl där innan vi drog mot cleo. Det var väl kanske inte så roligt på cleo.. och det hände lite otrevligheter så nu har man ett plåster på fingret!! Och dessutom har jag tappat min ring också.. hojja. Men ikväll blir det en lugn kväll iaf. Jag vill bara vara hemma och ta de lugnt ikv och kolla tv eller nå :)

Lägger in bilderna från igår lite senare idag. Orkar inte nu .. tänkte lägga mig i sängen och vila lite. Kram

3 timmars sömn...

Godmorgon allihop!

Eller inte vet jag om det är en sån god morgon.. jag kunde nämligen inte sova igår så jag somnade först kring 5 tiden. Så nu är jag otroligt trött men som tur är har jag bara en lektion så jag ska fa hem och sova efter den.. Gud så skönt det ska bli.. längtar redan ;) Orkar inte sminka mig eller nå nu, ska ju ändå sova igen när jag kommer hem. Men nu måste jag skynda mig! kram.

torsdag morgon

Hej! Vaknade 08.00 idag och gick direkt in på min mejl där det stod att jag vunnit biljetten på tradera ! Härligt. Så jag ska fixa det med betalningen och de nu, sedan blir det att vila ett tag till innan jag ska upp.. är grymt trött. Kram.

dags för sängen?

Tror jag ska lägga mig nu.. ska faktiskt upp 4.30 ! Måste buda på en biljett på tradera åt Dennis. Hittils så leder jag budgivningen och hoppas att jag vinner den också så min älskling får komma hit billigt ! Men nu ska jag lägga mig och se en film som börjat på tv4 film för 30 min sen. Godnatt allihop! ♥

 zannyh(1)  Personligt meddelande11 SEK2009-05-13 21:48
 carko75(5)  Personligt meddelande10 SEK2009-05-14 00:03
 carko75(5)  Personligt meddelande6 SEK2009-05-13 22:55
 carko75(5)  Personligt meddelande2 SEK2009-05-13 22:48

Ändrade även designen.. hihi kan inte låta bli..har sån beslutsångest och vill jämt och ständigt förändra!

plopp! och så dog mobilen.

Jag städade lite på rummet idag och gissa vad som hände? Jo, jag tappade mobilen i skurhinken! Lyckat.. jag är ju bara så duktig. Hade fått ett sms av Dennis där det stod "Varför loggar du ut för att städa???" och då trodde jag givetvist att han var sur eller misstänksam eller nå.. så jag skulle ju skynda mig att svara och så plopp ner i hinken! Tog upp den på engång och plockade isär den och började torka av den med handuk m.m.. Men den verkar ännu inte funka. Så nu sitter jag här med en hårtork och torkar den i hopp om att den ska funka !

Det är verkligen skillnad på Nokia telefoner och sony ericsson, tappade min förra mobil (en sony ericsson) i toalettstolen och den funkar hur bra som helst nu! Inte seg eller nånting.. men så fort jag tappade nokian som jag har (eller hade) nu dog DIREKT den kom under vattenytan.. Börjar fundera på om det har nånting att göra med hur Nokia gör sina telefoner eller om det bara är för att den var ganska ny?

Ska inte Nya mobiler vara bättre och hålla längre? Det tycker man ju, men dom blir bara sämre och sämre.. snart tål dom inte äns en stöt utan att dom går sönder.. Minns ni dom underbara 3310orna? dom som tålde allt ! Man kunde tappa dom flera gånger i både vatten och golv utan att dom gick sönder.. Fast displayen crasha väl rätt fort på dom.. men dom höll iaf ! Dom dog inte av någon fuktskada eller nå nästan.. Helt underbara mobiler.. Dagen mobiler tål ju ingenting nästan.. Bara skit telefoner. Fast dom är ju iof snygga..



Räknas utsidan verkligen så mycket? Jag tycker man borde gå efter insidan .. även på mobiler ! Hur snygga dom än är.. men man vill väl ha en mobil som håller också?




130509

Nu är man hemma igen efter att ha gjort provet/läxförhöret.. och det gick väl inte direkt nå vidare, men hoppas iaf man får godkänt! Tog mig även en promenad hem från stan ist för att ta bussen fast nu är jag alldeles slut och hungrig. Funderar även på att städa upp lite i rummet innan jag börjar med mitt fördjupningsarbete.., kram!

Dricker du dig tjock?

Jag ska snart fortsätta att plugga en sista gång innan jag ger mig av till skolan för att göra provet.. ♥ÖNSKA MIG LYCKA TILL♥
Men först tänkte jag tipsa er om hur mycket kalorier olika drycker innehåller på ett ungefär.. Är du som jag och dricker dig tjock ?

Så många kalorier innehåller...

En burk läsk: 127 kcal

En burk light läsk: 0 kcal

33 cl lättmjölk: 129 kcal

33 cl mellanmjölk: 155 kcal

33 cl standardmjölk: 198 kcal

En kaffelatte (en del kaffe, två delar mellanmjölk): 96 kcal

En kopp te: 0 kcal

En kopp svart kaffe: 0 kcal

Ett glas färskpressad apelsinjuice: 94 kcal

Ett glas rödvin (12%): 108 kcal

Ett glas vitt vin (10%): 107 kcal

En stor stark: 188 kcal

En burk folköl (33 cl): 125 kcal

En flaska cider (33 cl): (4,5%) 215 kcal

6 cl whiskey: 120 kcal

6 cl söt likör (24%): 239 kcal

6 cl brännvin: 120 kcal

6 cl Gin (40%): 120 kcal

6 cl Konjak (40%): 121 kcal

Ett glas drickfärdig hallonsaft: 76 kcal

Se upp med vad du dricker, för även om du äter rätt så kan du gå upp i vikt av att dricka fel.

god morgon

Det visade sig att vi ändå hade lektion imorse. så nu måste jag fa till skolan i eftermiddag och göra provet som jag missade imorse, och så ska jag få en fördjupningsuppgift :( Tråkigt. Så nu är det bara att plugga till provet..  så ska sätta mig ner nu och plugga medans jag dricker mitt te. Skriver sen!


jag just nu, haha sliten och trött.

godkväll

Imorrn är man mest troligt ledig, har bara en lektion på morgonen imorrn och då ska 1orna & 2orna ha nationella prov, så alla salar är upptagna. Så mest troligt har vi ingen lektion men måste ändå förbi skolan och hämta ett papper. Får se om jag drar dit redan vid 8 eller om jag tar sovmorgon.  Måste hur som helst dit !

Men ska snart se seinfeld som börjar 23.20 och efter det blir det nog att sova. Godnatt på er :)


Nu blir det film!

Jag börjar känna mig grymt trött.. skulle bara kunna somna just nu känns det som. Så jag ska dra mig från datan och lägga mig och se på en film som börjar nu 21.00 på 6an, "Office space" heter den. Undra om man sett den tidigare eller inte ? Det får vi väl snart veta. Har ni lika tråkigt som jag så kolla den ni med.  skriver kanske sen, kram ♥


Handling:
Amerikansk komedi från 1999. I rollerna: Ron Livingston, Jennifer Aniston, David Herman, Ajay Naidu och Diedrich Bader. Regi: Mike Judge.


Peter Gibbons är en kontorsarbetare som tröttnat på sitt tråkiga liv. En dag besöker han en terapeut som hypnotiserar honom. Det hela resulterar i att han får en ny inställning till livet. Och mot förmodan förbättrar detta hans karriär - trots att han bryter mot alla regler.

pilotbrillor, inne eller ute?

Pilotbrillor verkar vara rätt inne iår. Min syrra hade köpt ett par skit fina sånna, ska ta reda på vars hon köpt sina och så ska jag köpa mig själv nå liknande då jag får pengar! Jag tycker verkligen att pilotbrillor har sin egen stil, dom är inte för fina och inte för fula, dom är lite där emellan. Men fräcka är dom ju! Är dom inne eller ute? vad säger ni?

Pilotbrillorna på bilden är från H&M's hemsida.

dagens horoskop



Jag verkar inte ha så tur i pengar iaf, även fast det är de jag behöver som mest nu!

Läs ditt horoskop här .

Supersize vs Superskinny

Såg just på tvn att programmet "Supersize vs Superskinny" ska börja gå igen den 28 maj (?). Det är verkligen ett bra program  och jag längtar redan! Det är ett intressant program där man lär sig vad som är bra för kroppen och vad som är mindre bra osv. Dessutom är det kul att se när dom byter diet och se vad dom båda två äter.. det är verkligen stor skillnad på kosten. Den ena måste inse att den äter fel mat och den andra måste lära sig att äta..


1 timme promenad + kaffe

Då har man vart och promenerat i 1 timme med Mimmi fast nu har man ont i röven och benen! Men det är bara bra! Har nyss käkat lite plättar också, mums och nu sitter man här med en kopp kaffe. Härligt. Ska sörpla i mig den och kika runt lite. pusss

Film tips!

Är du sugen på att se en lite annorlunda komedi/thriller? Då ska du se denna:



Handling:
Betty jobbar som servitris i hålan Fair Oaks i Kansas, men drömmer om att bli sjuksköterska, gärna på sjukhuset där hennes favorit-TV-såpa, "A Reason To Love", utspelar sig. Efter en chockartad upplevelse i hemmet, brister Bettys verklighetsuppfattning, och hon bestämmer sig för att åka till Kalifornien och återuppta kontakten med sin ungdoms kärlek, Dr. Ravell, en man som inte existerar annat än i "A Reason To Love".

Jag och Dennis såg den för nå tag sen och den var verkligen skum, men helt klart sevärd om du inte har nå bättre för dig :)

Ny design igen!

haha jag och min besluts ångest.. har hållt på att försöka välja mellan grå och rosa bakgrund nu hur länge som helst! Fast till slut så vart det rosa, inte för att jag är så förtjust i färgen rosa men min blogg var så grå och färglös.. vilket jag tycker är ganska fint men alldeles för tråkigt ! Så nu kör jag på rosa ett tag.

Förutom att fixat desingen lite så har jag även duschat & pluggat lite, men jag gav upp efter ett tag.. hade ingen ork just nu. Men ska snart ta en promenad med mimmi ? Ska bli skönt att få röra på sig lite. Man måste ju komma i form nu till sommarn så man tar sig in i bikinin.

Vad föredrar du helst, Bikini eller Baddräkt?


godmorgon

Idag har man bara 1 lektion (tror jag?) som börjar 8.15, så då slutar jag typ 9.30. Känns lite onödigt att stiga upp och fa till skolan för 1 lektion! Nåja, :) Jag kommer ju hem rätt tidigt iaf, och då blir det en promenad + dusch, Längtar redan! Men nu måste jag dra mot bussen. Pussskram

syster yster



Hade tråkigt så klippte ihop nån bild på mig och låtsas syrran! :) Bilderna vart lite suddiga, men skit samma. det är tanken som räknas.

varför ska det va så svårt?


Jag fattar ibland inte hur du tänker eller vad du tror. Du måste glömma allt och sluta leva i det förflutna, det har passerat och är nu förbi.. varför ska det vara så svårt att glömma det?

Måndag

Har inte kunnat blogga på hela dagen för mitt internet har inte fungerat! :/ Men nu funkar det igen ! så nu ska jag försöka vara lite bättre på att uppdatera mig här..

Hojja, började tänka på att snart slutar man skolan.. vad ska man göra då? Har ju inte direkt sökt in på någon teaterhögskola eller nå, för jag orkar verkligen inte 3 år till i skolan.. nej huvva. Man måste ju få vila sig lite också. Men vad ska man egentligen göra i 1 år nu tills man kan söka in på nån skola? Skolan har ju varit ens liv nu i 12 år? Det är det man klivit upp på morgonen för, de är det man anpassat sin vardag efter.. men nu slutar man.. Vad ska man hitta på ? och nu har man inget jobb eller nå.. fast man har ju sökt på en hel del jobb, men såklart så får man inge svar..

Funderar på om man ska satsa på att få jobb någon annanstans än i Luleå, tex stockholm eller norge? Fast då måst man ju flytta.. men inte gör det mig nå inte. Kan bara vara skönt att komma ifrån den här skit staden.

då var man hemma

Spenderade helgen i Kiruna med Dennis :) Det var rätt så trevligt. På kvällen när vi kom dit så drog vi till  Erik och Elin där vi tog oss nån öl var och snackade.. Sen vart det krogen för mig, Dennis & Erik. Det var väl hyffsat kul, fast inte värt inträdes pengarna eftersom jag fick spendera den mesta tiden själv inne på krogen. Men det är sånt som händer när något intressantare dyker upp.

Nåja, på lördagen for vi till Erik och Elin igen, fast det vart inge krogen för oss utan vi var där hela kvällen och drack nån öl och bara hade det trevligt.  Vi satt och pratade om pinsamma och roliga saker.. haha
Men nu är man hemma igen och har ingenting att göra..

Här är lite bilder från helgen!



Älsklingen på Jv grillen, innan tåget gick.


Jag och MEGA kryddan.. haha


Jag hos erik o elin.


Erik & Elin :)

Kiruna ikväll

Ikväll far jag till Kiruna med Dennis, köpte en biljett från tradera för 87kr, vart ungefär halva priset :) Så nu ska jag packa det sista och sedan ta bussen som går 16.03 till stan för att fixa biljett åt Dennis. Men vi hörs när jag kommer till Kiruna eller något, ha en bra kväll ! Det ska då jag försöka ha..  :) Måste få vila ut... har vart en tuff vecka .

Vi är på första sidan på NSD idag !! :) Kolla in det vettja,

"En uppstoppad hund" av Staffan Göthe

Idag hade vi som sagt våran tredje föreställning,  "En uppstoppad hund" av Staffan Göthe.

Staffan Göthes En uppstoppad hund är en av de mest spelade svenska pjäserna sedan den uruppfördes 1986. Handlingen utspelar sig i Norrland på 1960-talet och kretsar kring familjerna Cervieng och Ljungh, nattbiträdet på övervåningen och den inneboende adjukten herr Lampa. Hösten 2006 gjordes en TV-version av pjäsen i regi av Kristina Humle. I rollerna sågs bl.a. Jonas Karlsson, Cecilia Ljung och Torkel Petersson.

Pappa kom och tittade idag på föreställningen och han hade tydligen filmat ett klipp ur 5de akten.. haha klippet hittar ni här . Pappa hade även tagit lite bilder från akt 5 och 6 också :)



Jag (nattbiträdet) , Malin (Linnea) och Petra (Per-Erik)


Ellen (som Franki boych), jag ( som nattbiträdet), Malin (som Linnea), Petra (som Per-Erik).

Här är lite bilder från akt 6.




vilken vecka

Gud vad man har stressat i veckan.. har repat hela helgen och hela måndagen. Idag har vi då haft vår 3de föreställning.. Det har varit mycket jobb och stress och man är alldeles slut när man kommer hem. Men imorrn är det sista föreställningen.. Känns både skönt men ändå jobbigt. Inge mera teater eller nå.. Det är ju teatern allt har kretsat kring under dom här 3 åren. och efter imorrn så slutar den.. Man kommer sakna alla i gruppen enormt mycket. och man kommer såklart att sakna teatern som har varit en stor del i ens liv.

Men jag kommer nog söka in på en teater högskola nästa år eller nå, jag orkar verkligen inte plugga vidare direkt efter gymnasiet. Jag är så otroligt skol trött nu, så jag behöver verkligen vara ledig ett år och försöka hitta jobb osv. :)

torsdag morgon

Hej hopp! Sitter här o dricker lite te och äter ett halvt äpple :) Ska alldeles strax iväg med bussen som går 07.18.. ska vara tidigt i skolan idag för vi har uppspel av teatern kl 9. Så nu måste jag kila ! puss :)

tävling !



Jag är med och tävlar om den här tshirten! Gör det du också genom att klicka på bilden! :)

onsdag morgon

Godmorgon allihopa! Har vaknat för ett tag sedan, och nu sitter jag här och surplar i mig lite te.. så gott ! Ska snart bege mig till skolan, vi har en till föreställning idag kl 12.00 :)


Premiären igår gick superbra ! Jag glömde inte bort en enda replik, men sa däremot fel på nåt ord, men det är ju inte så viktigt bara de betyder samma sak. Vi börjar 10.45 idag tror jag ? så jag ska väl börja klä på mig o sånt strax, önska mig lycka till.

Här kommer lite bilder bakom scenen från igår. Ska ta med kameran idag och försöka fota lite fler bilder.


PREMIÄR IKVÄLL!

Ikväll är det då premiär för våran teater! Ska vara där 17.30, och teatern börjar 19.00.. det börjar närma sig nu! haha, man börjar bli nervös som fan nu.. men det jag oroar mig mest för är att jag kommer glömma nån replik bara för att man blir så nervös.. Men det ska nog gå bra ! :) Börjar bli taggad som fan nu..

Men ska göra nå att äta nu och sedan mysa lite med älsklingen innan jag drar iväg. Önska mig/oss lycka till ikväll!

måndag

Idag har man haft teater rep exakt hela dagen! Från kl 8.15 till 17.00.. inte lite trött man är nu. Men imorrn är det premiär , börjar bli nervöst nu.. kan inte alla repliker exakt utantill, men förhoppningsvis ska det nog gå bra ! Men efter den här veckan så kommer det bli lugnare och inte lika mycket stress som det har varit dom senaste veckorna.. Fan vad skönt!


Våran affisch till premiären! "En uppstoppad hund" av Staffan Göthe


Tidningen skulle komma imorrn och fota oss under genrepet tror jag ? Så håll koll i tidningen så får ni se oss!




En liten tjuvtitt från teatern + aulan.

fan vad bra låt

Cutting Crew - I Just Die In Your Arms Tonight


Gud vilken bra låt alltså.. jag bara ÄLSKAR sånna här gamla låtar... dom är bara så jävla mycket bättre än dom nya dåliga "hiphop" låtarna som görs. Gamla låtar har verkligen en egen stil jämfört med det som spelas nu i radion. Bara SKIT.

Imorrn börjar min och Älsklings tävling ! Eller snarare om 15 min.. 200kr står på spel! haha

bilderna från valborg

Här kommer bilderna från valborg :)



Camilla och Jonte


Jag och min kusin på grillfest.


Jag och Dennis tidigare under kvällen då allting var bra ..


Joppi och jag ! :)


Joppi, jag och älsklingen på Heroes. hahah


HAHAH vilken bild? Men coola är vi ju iaf ;)


Vi hemma hos Elin.


Jag, Tessy och Elin hemma hos Elin.


Jag och Dennis, <3


Det var några utav bilderna från valborg. Enjoy

teater rep hela helgen

Kom hem för ett tag sen från skolan. Har tillbringat både lördagen och söndagen i skolan.. Vi har haft teater rep. Ganska jobbigt det är att vara i skolan under helgerna då man egentligen ska vara ledig ! Men man måste ju, fast nu är det bara den här veckan ut och sedan är det slut på teater kursen för terminen tror jag. Gud vad skönt det kommer vara när nästan alla kurser slutar.. inga lektioner eller nånting ! Jag längtaaar.


Men men, nu ska man ta och försöka tvätta lite kläder medans man fortfarande orkar.. Har haft fullt upp hela helgen, har inte äns hunnit plugga på det vi ska ha prov på till veckan.. Men men, Nu blir det tvätta, sedan käk! :)

ångest, ångest, ångest !

Allting vart ju helt galet igår kväll! Har sån ångest nu.. hur kan man vara så dum i huvudet? Hur kan man förvandlas till ett sånt monster på mindre än 5 min? Jag fattar det bara inte.. hur kan en människa vara så jävla dum i huvudet och behandla en annan människa på det viset? Jag fattar det bara inte..

Fast jag hade rätt trevligt tidigare under kvällen, jag och Dennis var på en grillfest på lövskatan med Tessy, Jonte, Camilla och några andra. Men sedan for vi vidare till bergnäset..  Sen ringde Robin och ville ha in oss till stan, så då fixade han skjuss åt oss och så drog vi till Heroes.

Men men, ikväll blir det en lugn kväll.. ska se film med älsklingen och bara mysa! Jag kommer nog mest troligt inte blogga nåmer idag. Men imorrn lägger jag in bilderna från igår. Ha en jätte bra kväll allihopa!

RSS 2.0