fika + stan med en gammal goding ;)

Ställde klockan på 12 idag! Hade fan bestämt mig att inte sova bort hela dagen, eftersom jag måste vända tillbaka dygnet. När jag vaknade hade jag fått ett sms av Johanna ! och då klev jag upp och gjorde mig klar, sedan drog jag mot shell och mötte upp den otroligt underbara Johanna! Vi drog förbi Holms och så tog hon sig en kaffe och jag en cola, hade redan hunnit dricka kaffe på morgon så. Vi snackade om gamla underbara härliga tider , då vi hade våra sjuka impulsresor överallt! Kan då inte förneka att man saknar dom tiderna och alla dessa äventyr som vi hade!
Så vi bestämde oss för att göra om det nu till påsk, eller under sportlovet, beroende på när vi har råd! Då jävlar ska vi ta igen alla dessa år vi missat tillsammans.

Efter vi suttit och snackat ett tag på holms så drog vi iväg mot stan och tänkte fixa lite grejer, men vi orkade dock inte göra det när vi kom dit.. Så då drog Johanna iväg mot sunderbyn och jag drog förbi solgården och köpte en ny näspercing, och sedan tog jag bussen hem. Och här sitter jag nu, seg och jävlig.. Börjar bli sjuk tror jag.. :/ känner mig helt varm i kroppen och seg i skallen, + att jag har lite halsont.. Fan om man ska bli sjuk, såhär till nyår och allt!

Men men, nu ska jag skriva lite med Denna ;)

vistelse i Kiruna med frugan.

Jag for till Kiruna iallafall, och Ellen följde med mig!
Vi var framme i kiruna kring 2 på natten.. sedan for vi omkring en sväng, och så träffade jag Davve & Börje, svin trevligt.. Var ju inte igår man träffade dom precis! Sedan svängde vi förbi statoil och hyrde en film också. och sedan  for vi hem till Denna, Vi la oss och såg filmen vi hade hyrt. Fast den var typ kass.. men iallafall. Sedan såg jag och Denna Jurassic Park, sedan såg jag och Ellen 2an typ. Vi sov inte en blund den natten.. Vi var vakna hela natten och hela lördagen.

Så man var ju lite seg på lördagen men ändå inte trött. Vi for ut och åkte bil och drack nån öl, sedan hem till Tommy en sväng, och sedan köpte vi mat som vi for hem till Denna och åt. Sedan ut igen, och sen hem till Denna för att sova.
mysigt var det! Saknar dig redan din söta lilla underbara sak..
Tommy hade fixat skjuss Hem åt oss, Med LASTBIL! Det var ju inte lite nice att åka lastbil, helt kul och mysigt !

Kom väl hem kring 8-9 tiden! och nu sitter jag här och saknar Denna..



Jag & Frugan

grace,

Hellu, vart att fara på grace igår med Ellen, Denna, Ida, Frida, Pekka, Martina och Assi. Hade jävligt skoj, men var ganska så full också.. Träffade en hel del folk där inne som man inte sett på aslänge så det var skit kul! Fast idag är man något jävla bakis och trött som fan. Och ont i hela kroppen har jag också.. har ett rivsår på svanken och neråt och nå små märken på handen.. hahah ja man var väl inte direkt stabil igår.. Men hade kul som fan, var verkligen värt det! Käkade visst 2 omgångar på max igår också.. haha har knappt nå minne av att vi käkade där andra gången.. haha. Denna bjöd mig tydligen.. Efter grace var slut typ så vinglade jag, Frida och Denna (?) iväg mot max.. Där hämtade pappa mig, Frida och Ida.. och så skjussade han hem dom och mig.

Sedan kom Denna med taxi till mig på natten, och så var han hos mig.. Sedan på morgonen när jag vaknade var han borta, men hans tröja var kvar och jag hade 33 missade samtal från han + 4 sms.. Vart orolig att han frysit ihjäl eller nå, men när jag ringde han så var han i lägenheten och sov.. Som tur var.. vart ju orolig där ett tag.

Men ikväll så kanske det blir att dra till kiruna ? Är inte bestämt ännu, men Denna vill att jag och Ellen ska följa med dom.. så vi får se hur det blir.. om man ska våga sätta sig i en bil och åka ca 35 mil på ishal väg i 120km/h eller nå.. låter inte så lockande. Men vi får se hur det blir, om jag åker och inte skriver nåmer blogg så då vet ni att jag mest troligt är död.

Några bilder från igår innan vi for till grace


Anna och Denna.


Tommy, Ida och Jag


Frida, Assi och Pekka =)


Jag och Martina ;)


Ellen och Denna, hahah sött

R.I.P Denise Markström

Jag och Yara for nyss och tände ett ljus för Denise.. Det är då jävla sorligt.. man kan inte fatta att det är sant, att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka ?! Jag kanske inte kände hon, men vi pratade ändå en del med varann och hon var säkert en fin människa och hon förtjänade inte detta.. Hon hade ju hela livet framför sig.. en sån ung och fin tjej på bara 15 år.. Vi sörjer för dig Denise, vi hoppas att du har det bra där du är. Och det är väldigt många som saknar dig och är ledsna..
Vila i frid denise markström!



dan före doppardan!

Nu sitter man här, dan före doppardan !

Vaknade inte förens vid halv 4 idag hos Ellen, hade fan sovit hur länge som helst om det inte var tack vare att hennes lillebror väckte oss! Nog för att han ringde en timma försent, men iallafall! Han ringde ju.. så vi är tacksamma! Sedan började hon göra sig iordning och duscha osv.. Sedan drog vi till bussen, och kissen hade hon med sig också! och fyfan så den levde om på bussen den stackaren ;) haha , den var typ rädd! Men det hade jag säkert också varit om jag aldrig åkt buss förut. men men, till middag vart det en macka med julskinka.. Mums!

Det löste sig med ölen igår, fick dom ganska sent, men vi fick dom iallafall.. Skönt det.. så slapp man fara iväg idag och hämta dom istället. Men men , jag och Ellen hade då en trevlig natt/morgon hahah.. vi knaprade på kolsvarta pommes och drack bärs och skämde ut oss totalt på msn ;) hahaha, men kul var det ! Men man kan ju inte alltid vara normal, då hade inte livet varit lika roligt om alla var normala ! HAHA, finns det äns nån som är normal? VAD ÄR normal egentligen? Bara ett dumt ord någon kommit på! Ingen är normal, alla är unika!

Men men, imorrn är det julafton! Tänka sig.. man kan fan inte tro att tiden gått så fort som den gjort. Men julen ska jag fira med först pappa och dom, sedan ska jag till mormor på kvällen och vara där med hon, moster och mamma! Vi kommer nog ha det jättemysigt och trevligt. Ser fram emot det.

Fick veta en hemsk sak idag också.. nämligen att Denise har dött.. :/ Så jävla hemskt, kan fan inte fatta att det är sant.. och just hon?! det är verkligen hemskt det där... Vila i frid Denise Markström.

en evig väntan på bärs..

Tjohejsan! Sitter hemma hos Ellen just nu och väntar på bärs som aldrig verkar dyka upp.. haha
har haft full rulle idag, Yara ringde och väckte mig kl 2, sedan drog vi iväg på stan och sånt .. hon köpte julklappar osv.. sedan drog vi hem till henne och slog in paket och så färgade jag hennes hår. Vart skit fint , är nöjd. haha Sedan stoppade vi in lite slingor i mitt hår som vart över från hennes hårfärg.. vart inte så stor skillnad, men iaf :)
Sedan drog jag till Ellen när Mathias och Yara skulle iväg och jobba.

Och som sagt så sitter jag här hos Ellen nu.. och vi är väldigt uttråkade och vill hitta på något, men det finns ju inte så mycket att göra den här tiden. Så vi får vänta och hoppas på det bästa att ölen eller nåt annat kul dyker upp inom kort.
Men nu ska jag vara lite social med Ellen!

GodJul /sandra

snart jul..

Fyfan, snart är det jul ! Nu är det verkligen inte länge kvar.. Gud vad tiden gått fort alltså.. Den har bara runnit iväg.
Man har knappt äns hunnit blinka och så poff! Så var denna termin över och snart är det år 2009! Tänka sig.. ?
Har inte äns funderat på vad man ska ha för nyårslöfte ;) haha, men tror det kommer bli att inte vara lika blind nåmer.. utan ska fan inte slösa bort mitt liv och min tid på ingenting. Nä nu har jag faktiskt insett att det inte var värt all den tid att sitta och vänta. Nej, nu får det vara nog..


Har ingenting att göra, sitter här just nu och lyssnar lite musik och har allmänt trisst. Ska väl lägga mig på nå tag och kolla film eller något. Kan ju vara skönt det med.. man måste få vila ut sig lite nu efter helgen som varit. Det vart ett jävla håll igång..haha men kan ju inte förneka att det inte var värdt det ! Hade verkligen grymt roligt, haha..
och så blir det att färga håret i veckan också, tror det blir blont med ljusa slingor! Men nu ska jag kolla om det är nå bra på tv. Pusssshey

I don't wanna do this shit no more!

heroes + hotell avenyn

Gud vilken sjukt rolig helg man haft! Har hänt mycket knasigt och roligt haha.

Fredag: På fredagen så kom Assi, Ida och Pekka förbi mig, och så satt vi här ett tag, sedan drog vi vidare mot stan. Där träffade vi Jocke som sedan körde runt med oss ett tag. Sedan knallade vi in på Heroes och satt där. Träffade Arvid, carro m.m där inne. Trots att dom bara spelade skit musik typ så var det hyffsat kul där inne. Vi satt och snackade, drack öl osv. Var trevligt. Sedan fick vi skjuss till max.. där kom sedan pappa och hämtade oss och skjussa hem oss.
Jaa, det var en kul fredag.


Vi fyra hemma hos mig.


Påväg till stan, Pekka och Assi.


Åker bil med Jocke.


Träffade Mikaela inne på Heroes, hon jobbade där den kvällen. =)


Jag och Ida med Go Ölen ;)


Vi slog oss ner och pratade med några andra från estetiska, trevligt värre!


Lördag: Kirunaborna kom till luleå med 6 tåget, sedan tog dom in på hotell avenyn och så sov dom där ett tag. Sedan ringde dom och väckte mig vid halv 3, och så steg jag upp, duscha och gjorde mig klar. Sedan mötte jag upp Ida i stan, och så vandrade vi till hotellet. Hotellet var ganska enkelt och det liknade ett äldreboende typ, men det var ändå mysigt på nå sätt.
När vi kom dit så satt vi där och tog nån öl och kollade tv, Sedan kom Anna, Assi och Empe dit. Då börjades det dricka på allvar ! haha. vi hade grymt kul.. Efter ett tag ville dom på krogen, och så knallade vi dit, men jag och Denna hade inga pengar så vi tog oss inte in, så då gick vi tillbaka till hotellet och satt där. hahaha, vi härjade på rejält och kul var det.
Slocknade där i soffan med Denna och sov tills 8, sedan vaknade jag av att Tommy började leva om som fan och skrika .. hahaha Fast tillslut vart han lugn och då kunde man somna om, och så sov vi till halv 3 ungefär. Sedan checkade dom ut och så skjussade dom hem mig och Anna. haha så kul det var, vi var 5 pers som sov i ett enkel rum, lite trångt men.. hhahaha men mysigt.


Joel och Denna på hotellet =)


Jag och Anna


Assi och Empe


Denna, jag, Ida och Assi


En däckad joel, Tommy och Anna. hahaha

HAHA var en grymt härlig kväll alltså ;)

äntligen jullov!

Idag började vi skolan kl 9, och jag lyckades ta mig upp trots att jag inte somnade förens vid 3 nångång.. så jag var väldigt trött på morgonen, men jag tog mig till skolan iaf! Ville ju inte missa julmyset ;)
Johan hade gjort det jättemysigt när vi kom dit =) var väldigt trevligt att bara sitta där och fika och snacka om allt möjligt. Det är ju trots allt sista julen vi tillbringar ihop med teatern. Kommer sakna er alla riktigt mycket när skolan slutar !


Så mysigt hade Johan gjort det när vi kom på morgonen!


Maria och Malin leker med bluetooth.

Efter skolan drog jag och Mimmi förbi bikbok och lämnade igen mina jeans och ytterligare engång har färgat av sig! Jag hade inget kvitto på jeansen så jag fick ett tillgodo kvitto att handla vad jag vill i affären för 399 kr ! Det är nice som fan det.
Sedan drog jag förbi Yara och prövade ett par byxor som jag tänkte köpa, och dom passade så jag köpte dom! Så nu har jag iaf ett par byxor till.. eller har väl kanske 3 par nu som jag kan använda .. alla andra är ju förstora. Hade egentligen haft 4 par om jag inte var tvungen att lämna igen jeansen där :/ Men det var ingen idé att ta ett par nya sånna där igen.. dom färgar bara av sig. Jävla skit jeans!

Men men, nu sitter jag här och är ENORMT taggad inför ikväll.. väntar på att Ida ska komma , sedan ska vi iväg och hämta drickat, och sedan börjar våran toppen kväll! Om den nu blir så toppen som man hoppats på,, haha jag och Ida lyckats alltid råka ut för nånting oväntat när vi är ute och dricker tillsammans... HAHA så vi får se vad för knasigt som väntar ikväll, eller om det blir en toppen kväll som vi hoppas på! Hur som helst så kommer det bli KUL, är grymt taggad. LÄNGTAR, kan inte tiden gå lite fortare?? Hahaha, nåja .. pussis

kvällsöppet ?

Hade en förjävla kul kväll igår ska jag säga er !  Var med Emelie och Mikaela. Tanken var att jag och emelie skulle återuppleva gamla minnen, och vi hade då kul som fan iaf! Var ju år och dar sen man umgicks med henne och hade det sådär kul. haha fast det kostade mig en förmögenhet att ha det så kul som jag hade igår. Vi var ute på onsdagsklubben på kaffelino. Det var otroligt kul, man träffade många man inte sett på väldigt länge.
Vi var där tills dom stängde, sedan gick vi till statoil och köpte oss lite mat, och sedan ringde vi taxi. Jag for till tuna till Malin, och Emelie for hem till Elin. Men men, det var en rolig kväll igår.

Men ikväll ska jag kanske på kvällsöppet med lillsyrran, annars vet jag inte vad som händer..

Lite bilder från igår!


Mikaela fixar mitt hår =)


Mikaela och Emelie.


Emelie blandar nå gott ;)


Emelie och jag


Mikaela, Emelie och jag =)

onsdag,

Morgonen var tung! Pappa kom in gång på gång och försökte väcka mig, men så fort jag vaknade så somnade jag om lika fort. Fast sedan ringde Tim klockan 10, och då vaknade jag och klev upp. Sedan gjorde jag mig klar och så drog jag till skolan. Hade dock missat julshowen :/ Lite tråkigt det.. men jag hann iallafall i tid till teatern innan den slutade. Sedan hade vi lunch, och det var julbord! Gott :) hehe. Sedan hade vi Kuhi, vi fick tillbaka proven och fick sen se en film. Fick VG på provet, rätt nöjd ändå.. trodde dock inte jag skulle klara det först, eftersom det var så mycket att plugga till. Men men ! :)

Kom typ nyss hem, har vart och solat med mamma och Bengt, Fan så skönt det var, solade i 16 min. Sedan drog vi till kyrkogården och kollade in min morbrors urna. :/ Saknar dig morbror <3 Kommer bli tomt att fira en jul utan dig.....
Efter vi vart där och kolla så skjussade dom mig hem. Ska väl äta mat på nå tag, sedan ta mig en skön dusch så man får känna sig fräsch igen. Skriver kanske sen !

tisdag igen !

Jahapp, då var det tisdag igen då ! Som sagt , helgen har vart helt jävla knas och galen, synd att du inte var med Ida! Saknade dig faktiskt. Men igår så var jag en sväng med Tim, vi såg en film som var helt seg.. direkt efter att filmen slutat så ringde Josef, och så drog Tim iväg. - och så var han borta lika fort som han kom! ja det var lite tråkigt, men men..orka bry sig. det tjänar ändå inget till.

Men iallafall, idag hade man bara en lektion, och det var teater! Fick repa den här gången också, det gick väl rätt så bra faktiskt, är rätt nöjd med dagens rep. Efter skolan slutat så följde jag med Cecilia och käkade lite medans jag väntade på Frida och dom. Sen när vi käkat klart så knallade jag iväg till örnen och mötte upp dom. Sedan knallade vi in mot stan för att köpa biljetter till Grace! Inte liiite less jag vart när jag skulle köpa, såklart så har jag inga kontanter på mig och SJÄLVKLART så funkar ju inte mitt kort att betala med. Så vi fick knalla iväg i stormen och hämta ut pengar och sedan tillbaka. Helt jobbigt och kallt var det. men nu har jag köpt iallafall! Och det kostade mig 150 kr, men då är det för 2 ggr. Så nu jävlar ska man besöka krogen för första gången vare sig jag vill eller inte, Nu har jag biljetter och då ska jag gå också! Om jag så ligger med 40 graders feber hahaha. Efter vi fixat mina biljetter så knallade vi till H&M och kollade lite kläder osv, sedan drog jag hem.


En av biljetterna till Grace.

och tänka sig, här sitter man då mätt och spyfärdig och har absolut ingenting att göra.. börjar bli lite långtråkigt att bara sitta och glo framför datan. Men vad annars ska man hitta på? Kanske pluggar lite om det finns ork till det.

mvg, svenska b

HAHA, ville bara inleda dagens inlägg med att säga att jag idag fått mvg i slutbetyg i kursen svenska b ! om jag nu uppfattade det rätt? haha men Inte illa ska jag säga er! Är så jävla stolt över mig själv ska jag säga er, inte bara för att det är mitt första mvg som jag någonsin fått i ett ämne, utan också för att jag fick det i svenska b utav alla ämnen! Det tycker jag är skit bra, det är ett bra ämne att få mvg i. =) det är inte illa ! Fan jag kan inte sluta vara glad, jag är helt överlycklig. Visst nog har jag fått mvg och sånt på uppgifter jag lämnat in, men det är första gången jag får det i slutbetyg ;)

men men, nu ska jag vara lite social med folket på msn, sedan får jag se vad som händer och sker ikväll =)

i just wanna jump..

hallå!

Igår vart det en chill dag, låg bara hemma och tog det lugnt med Tim. Vi låg och såg på film, sedan helt plötsligt vart vi sugna på att fara ut och dricka, så vi sökte efter lite alkohol.. haha Men vi hittade inget på engång, så då struntade vi i det och fortsatte se film. Sedan hade Ellen skrivit på msn och frågat om jag ville köpa hennes flarra finlandia, och jovisst så köpte jag ju den. Men då var klockan kring 23.00, så då orkade vi inte fara ut nånstans, så då stannade vi hemma och tog oss nån grogg istället och fortsatte se film, Skit mysigt.  Tim drog för ett litet tag sedan, han skulle till sin farsa och käka och sånt mysigt tror jag. =) Men men, och jag sitter här och väntar på käk. Ska försöka orka ta mig en dusch också..

Hmm, jag har funderat på det där med färgningen av håret. Är grymt sugen på att färga mörkt, men jag tror nästan att det blir ljust igen.. eller jag vet inte. Haha , är så rädd att färga håret ljust, så jag vet inte än. Men trivs ju bäst i det. Men vi får se vad det blir, ska iallafall färga innan jul ;) Blir nog nu i veckan skulle jag tro iaf.

filmkväll

Ikväll ska jag bara vara hemma och se på film och ha det mysigt. Efter allt som hände igår så har jag inte så stor lust till att göra nå annat än att bara vara hemma. Tim ska komma förbi också, han är påväg hit nu, och så ska vi kolla film och bara ta det lugnt. Kan vara skönt ibland. fast Frida och Assi ville att jag skulle komma och dricka med dom.. hade vart kul, men det får bli en annan dag istället då. =) Men nu ska jag fixa till lite, sedan dra mot shell och möta Tim.

jag förstår att du känner dig sårad, men jag finns här ännu vid din sida.. trots att jag svek dig.

i'm sorry, I love you..

igår vart det då fest !

Frida och Olivia kom förbi mig, och så tog vi bussen mot tuna till Malin. Vi satt där och drack ett tag medans vi väntade på att Assi skulle komma, sedan så ville nån att vi skulle komma på fest, så då tyckte Malin vi skulle dra dit, och när vi kom dit så var davve, jani, nicke och några dära.
Det var kul till en början, men sedan drog frida, tusse och Assi till krogen. och jag ville inte dra iväg så tidigt, så jag stannade kvar ett tag med Malin dära. Sedan hände det lite grejer som gjorde så att jag inte kunde ta mig in till stan till frida och dom.
så då vart jag kvar på tuna ett tag, sedan vart jag så hungrig så då for jag förbi Tim och så köpte vi mat på statoil och pratade om en massa shit som hänt under kvällens gång. vilket jag ångrar..
det var dumt gjort det som hände, men det är inte bara mitt fel.
Jag kan inte göra mer än att säga förlåt.. du vet det som hänt nu och jag hoppas du kan förstå.

Men ikväll vet jag inte alls vad som händer.. Frida och Assi hade planer om att dricka, och Malin ville kankse hitta på nåt också ? Men vet inte än hur jag ska göra, eller vad jag ska hitta på. Får se, kanske blir att ta en lugn hemmakväll bara.
pusss!

Lite bilder från igår!








då var man hemma igen..

Kom nyss hem typ, Har vart iväg en sväng med Malin. Hon kom och hämtade upp mig vid skolan då jag slutade och så for vi och gjorde nå ärenden åt henne osv, =) Så nu är jag hemma igen, hehe.. Nu ska jag bara vänta på tills morsan ringer, sedan ska vi fara in till stan och sola! Ska bli skönt som fan, var ett jävla bra tag sedan.. man börjar ju bli likblek igen ;)
Sedan ska jag hem och duscha och göra mig i ordning, sedan ska jag väl möta upp tusse & frida nånstans, =)
Jag hoppas det kommer bli kul ikväll, längtar verkligen! Ska bli kul att få vara med tusse för engångs skull också.. Man träffar hon ju bara i skolan och sånt annars, så jag ser verkligen fram emot den här kvällen ;) !

 have a nice day! / nöjda nattis ;p

jag är vaken !!

Tänka sig ? att jag är vaken den här tiden när jag har sovmorgon till 09.50.. Känns lite dumt att kliva upp vid den här tiden när man har sovmorgon.. ;p men pappa kom in och väckte mig halv 8, men så låg jag kvar ett tag tills klockan 07.45, sedan klev jag upp..och här sitter jag nu!  haha, men ska väl laga mig lite frukost och göra mig iordning nu, =)
pussis, <3

i will never stop loving you,

jag är ..

sömnig! Funderar på om man ska gå och lägga sig redan nu..? Finns ju ändå inget annat att göra så det är väl typ lika..
Då kanske man har en chans att orka upp till skolan imorrn också. Men lär ju bli störd om jag lägger mig nu, och så kommer jag få kliva upp ur sängen och vara vaken iallafall. Ska nog vänta ett litet tag innan jag lägger mig.. Ska först försöka få den här jävla bloggen att ändra färg !!! men den gör ju förfan inte det.. har ändrat och ändrat och ändringarna syns då jag förhandsgranskar men inte när jag sparat och sedan klickar fram bloggen. Så otroligt less jag blir på den här bloggen.

Nåja, ska väl försöka få den fixad, annars skiter jag i det och lägger mig och sover. puss!

Do you ever wanna runaway?

Vart aldrig att fara till varken bolaget eller Malin idag, Stackaren mådde inge vidare.. Så vi skulle ta det imorrn istället. Då blir det ju fest också! Ska bli kul, synd bara att Ida ska fara iväg typ.. :/ Vi får ta igen det en annan gång då hon är med också!
Men det blir nog kul imorrn hoppas jag, ser då fram emot det som fan iallafall !

La föresten märke till en sak när jag läste ett inlägg här i bloggen.. och det var att min väckarklocka hade ringt exakt 08.45 engång förut också.. Ganska skumt det dära? varför ringer den inte den tiden man ställt den på? mystiskt det där..
Men nu sitter man här och har inte så mycket att göra, lyssnar lite på musik och tänker på lite allt möjligt..



Do you ever feel like breaking down?

Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong And no one understands you..
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud That no one hears you screaming..
No you don't know what it's like When nothing feels all right..
You don't know what it's like
To be like me..

bolageet idag !

Hade en hemsk dröm inatt ! Drömde att jag var gravid och försent att ta bort ungen, och hade druckit alkohol och gjort allt sånt man inte ska göra under en graviditet eftersom ja inte visste att jag var gravid, sedan var det försent för en abort osv..
Tänker inte gå in på detaljerna, var så hemskt så jag orkade inte kliva upp till skolan när klockan ringde.. haha

Försov mig som vanligt.. pga att väckar klockan inte ringde förens 08.45 :S fattar inte vad det är för fel på den, jag har ställt den på ringning kl 07.10 men den ringer ju inte ! + så har jag mobilen ställd också, men den slår jag alltid av , så måste ha två stycken.  Sen när klockan ringde 08.45 så orkade jag inte kliva upp, var alldeles förstörd utav min dröm och dessutom sjukt trött, så jag somnade om och vaknade inte förens vid 11 tiden.. Så jag hann iaf på sista lektionen !

På nutida konst lektionen såg vi en dokumentärfilm om ingemar bergman eller vad han nu heter.. Den var ganska så långtråkig. men ändå rätt kul att se... haha för han var lite små aggressiv och konstig. haha Nåja.

Nu är jag hemma iallafall.. sitter och väntar på käk så jag kan äta. Sedan ska jag ringa Malin och fara dit kanske ? sedan blir det kanske en sväng förbi bolaget med henne, annars blir det imorrn. tänkte inhandla lite till helgen..
Tusse ska ju supa sig redlös har jag hört ;) hahah

Nämen nu ska jag nöta lite msn. Puss

besök hos yara !

Tjenahejsan !

Har haft fullt upp hela dagen.. Efter skolan var jag med tim ett tag, sedan slutade mitt internet funka strax innan han skulle fara. Så då hade jag inget att göra i nån timma, så då började jag dammsuga och byta sängkläder! STOLT!
hahaha är så jävla slö för att orka göra det annars, men eftersom inte internet funkade så hade jag inget annat att göra, + att det sög på tvn. Fanns inge bra att se =)

Men efter maten mötte jag upp Emelie på bussen och så drog vi in till stan där vi skulle hälsa på yara ;) Fast först skulle Emelie tjocka sig på max lite. höhö, göttans. Men sedan vart jag enormt röksugen, så jag knallade och köpte cigg !
Vilket jag inte skulle ha gjort, eftersom jag endast feströker och har lite dålig ekonomi.. haha men nåja.
Efter Emelie tjockat i sig all den goda maten drog vi mot stina's där vi skulle möta upp Yara gumman. Det var minst 15- ute och vi höll på frysa ihjäl medans vi väntade på att yara skulle komma.
Tillslut kom hon, och då knallade vi till henne, där satt vi och snackade om gamla minnen/tider och uppdaterade varann om lite nyare saker som inträffat sen sist vi umgicks! Var jättemysigt att bara sitta där och snacka med två utav sina bästa vänner, eller som iaf har varit det. =) Och så hade Yara tänt ljus och allt var helt mysigt!

Men sedan vart jag helt trött, och då kom Malin & Aje och hämtade mig och Emelie och gav oss skjuss hem ! Skönt, då slapp man gå till smedjan.. hahah det var verkligen guld värdt att dom kom !  Hade aldrig klarat av kylan ända tills smedjan..

Men nu är man hemma iaf, sitter här och dricker en kopp oboy, och försöker uppdatera mig fort om vad som hänt idag, eftersom seinfeld börjar om nån min.. Så nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför tvn i min nybäddade säng!
Men imorrn ska jag förbi Malin och hälsa på henne , ska bli kul =)

Godnatt på er alla!

plugga för fulla muggar!

Tjohej, försov mig imorse pga att klockan inte ringde av någon anledning :S jag vaknade 8.45 och så märkte jag att klockan inte ringt. Den var ställd och allting men ändå ringde den inte.. Less jag blir. Men hann iallafall i lagom tid till min teaterlektion..

Nu sitter man här hemma och är skithungrig, men ids inte äta något. och så håller jag på plugga lite smått, men ska lägga mig i sängen strax och hård plugga! Är ju hur mycket som helst som man ska plugga på tills imorrn ! Tycker vi har fått alldeles för kort tid på oss för att plugga... Men vem har sagt att den lärarn är speciellt smart? haha, hon tror liksom man kan lära sig allting inom konst och allt som hänt under 60-70-80 och 90talet på en vecka ! jo sure! Men nu ska jag pluggaaaa..

Kankse uppdaterar mig här sen :) ! Pussssssss


åååh, du vet inte hur mkt du betyder <3
varför ska det vara såhär ? varför kan inte allt bara vara som förr??
Saknar dig vännen.


people change,things go wrong, shit happens, life goes on..

Sitter här hemma och har hur tråkigt som helst.. Vaknade ju ganska så sent idag också..
Tim klev ju upp och drog iväg vid 7 tiden av någon anledning :S och då vart jag helt klarvaken typ.. men pallade fan inte stiga upp den tiden när jag är ledig, så jag la mig i sängen och sov till 2..

och nu sitter jag här och skriver med en massa på msn, och försöker dessutom plugga och är trött som ett psyk. haha så jag funderar på lägga mig i sängen redan nu...


Jag förstår mig inte på dig, du gör mig bara förvirrad varje gång vi pratar,
jag vet inte vad jag ska tro längre, eller vad jag själv vill.. du måste skärpa dig
och bevisa för mig att det är den här vägen du vill gå om det du säger verkligen är sant,
Jag klarar inte fler lögner, jag klarar inte att vänta nåmer..




party party

i helgen vart det lite fest :)

I fredags så kom tessy förbi mig, =) vi skulle förbi chrille en sväng och vara där.. Fast först for vi och tog ut pengar på coop, sedan mötte vi upp ida och frida och knallade mot chrille. påvägen dit ringde tim och dom.. dom ville absolut vara med oss, så då vi kom till chrille letade vi upp en fest, och så mötte vi upp tim, josef och davve på minimart. Men Chrille drog iväg och lämnade oss :P medans vi knallade vidare mot örnäset , där vi skulle möta upp några som vi skulle vara hos.. Men dom svamlade baara så då drog vi hem till mig och satt där och chilla :)
Sedan fixade jag skjuss hem till allihop , utom tim som sov här :) Nåja.. hände mkt knas den kvällen..

Lördag
: Lisa fyllde år, så hon hade lokalfest . Så då drog jag dit, och så kom Frida och mötte upp mig, och så knallade vi förbi henne och käkade en macka och hämtade lite go dricka :) Sedan gick vi till lokalfesten.
Först vart det ganska tomt där.. var bara tjejer typ, sedan kom det en massa folk, Killar + tjejer.. haha
Det var kul som fan, vi bastade med kläderna på och härjade runt. Sedan fick Tim hjälpa mig hem, för jag drack lite för mycket tror jag. hahaha , sedan så hade jag tappat nycklarna också. Men Ida & Frida har typ hittat dom åt mig nu! Skönt det iaf. får hämta dom imorgon :)

Men söndagen vart lugn iallafall.. Tillbringade den med Tim. Fanns ändå inte så mycket att göra.. så vi låg hemma och chillade framför tvn. Fast först drog vi iväg en sväng och fixade lite godis. Sedan sov han hos mig, och drog hem 7 på morgonen typ...

Ajja, men jag vet inte om jag ska bry mig nåmer eller inte! Du säger bara en massa och man vet fan inte vad man ska tro längre.. Nu får du fan skärpa dig om du vill det du sagt. Annars orkar jag fan inte..

Men men, fan vaknade typ nyss.. hahaha Vaknade först då Tim drog iväg där vid 7, men ville fan inte stiga upp den tiden.. så jag vaknade nu istället :O hoppas bara man kan sova ikv då....Men nu ska jag fixa till lite i rummet sedan klä på mig och fixa mig och sånt.. kankse tar en dusch om den är ledig också. Pusss



Jag, Ida,Tim och Frida i bastun ;)

intervju på polishuset..

I Skolan idag fick vi träffa en äkta munk! Jag vart lite imponerad, för jag trodde inte dom fick gå ut och träffa folk på det sättet, jag har alltid trott att dom var instängda i sitt kloster och endast fick gå ut om dom hade nå ärende eller skulle handla eller något. hahah men så var det tydligen inte?
Han pratade då med oss 3or om lite allt möjligt, i början trodde jag det skulle vara skit tråkigt och att han skulle babbla på om något helt ointressant och kristet skit. Men så var det inte, han pratade faktiskt om intressanta saker, såsom kärlek och äktenskap osv. Jag tyckte då att det var rätt intressant att höra vad han hade att säga om det..Men men.

Efter skolan var jag tvungen att dra till polishuset, för att intervjua en informatör till ett arbete i mediakunskapen. När jag kom dit så var Liza redan där (hon jag arbetar med) och strax efter jag kommit så kom han vi skulle intervjua.
Intervjun gick bra, men det var lite skämmigt eftersom varken jag eller Liza visste inte hur man skulle montera upp stativet till kameran. Hahah så han fick hjälpa oss med att göra det. Men annars gick allt bra, vi fick svar på våra frågor och han var väldigt trevlig också så allt gick bra. Nu ska vi bara börja redigera filmen imorrn, sedan är allt klart.


På bussen hem träffade jag min underbara och jätte söta lillasyster Nina! Var otroligt kul att se henne, eftersom jag gör det så sällan.. vilket är synd, för jag saknar hon så mycket! Fick till och med ett sött kort på henne <3

Men fan vad jag har tråkigt just nu, sitter på Msn och skriver med några, finns inte så mycket annat att göra.. Kankse ska göra mig en kopp oboy, det är alltid gott. Puss

klippning hos malin..

Kom i tid till skolan idag ! Första gången på länge som jag kommer i tid på onsdagar. Dom i teatergruppen vart iallafall glada över att jag hade lyckats ta mig upp, haha. Men men, hade en rolig teater lektion iallafall.

Efter skolan drog jag hem och käkade och duschade, sedan drog jag till Malin. Vi satt och kolla tv och snacka ett tag, sedan drog vi iväg till storheden för att handla med hennes mor och syster. Sedan for vi till Malin igen, och dom gjorde mat och så käkade vi. Var väldigt gott iallafall, vart mätt som tusan.. och sedan vart jag helt trött och slö. Så då satte jag och Malin oss i soffan och bara slöade. Efter hennes morsa farit så kom Tim, Davve, Josef och Mj förbi och hälsade på en sväng.

Sen började klockan bli mycket så då började hon klippa mitt hår medans dom var där, =) Tog inte så lång tid som jag trodde, tog bara 30 min. Kanske inte vart världens snyggaste, men det vart iallafall fint och så slapp jag slösa 420 kr på en frisör. Skönt som fan att få bort lite av det slitna håret !

Nästa projekt blir att färga håret.. blir nog mörkt mest troligt.
Tim och dom tyckte att mörkt skulle va fint och likaså Malin. Så mest troligt blir det nog så också, men vi ser ju.
Blir inte att färga förens till helgen eller nästa vecka.

Men nu börjar klockan bli mycket, ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite, sedan blir det sova så man orkar upp!
Får hoppas på att ingen ringer och väcker mig inatt. Det var någon som ringde 04.44 inatt , men dom hann la på innan jag hann svara.. jobbigt att inte veta vem det var eller var den ville den tiden? haha nu ska jag sova,  godnatt och pusshej,

herre på täppan!

HAHA är man galen eller är man galen??
Läste Idas blogg och fick se att hon ansökt till Erik och Mackans nya program, Herre på Täppan. Visste inte äns att dom skulle göra ett nytt program och sökte deltagare, men jag vart iaf intresserad och nu har man sökt! haha
Hoppas man kommer med, man kan ju vinna cash ;) Håll tummarna på att jag och Ida kommer med !!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och se tv! pusstjo

blondin eller brunett?

Har otroligt svårt att bestämma mig vilken färg jag ska färga härnäst ! Måste klippa mig, och sedan ska jag färga håret.. kan ju inte ha den här färgen som jag har nu. Den är så grå och tråkig ! Man blir så deprimerad och tappar lusten till allt när man ser sig själv i spegeln. och så ska det ju inte vara !
Men Malin kanske skulle klippa mig imorrn eller på torsdag, beroende på när hon hade tid ! Härligt att få klippa sig.. Klippa bort allt dött och slitet hår som gör att man ser ännu mer sliten ut än vad man redan är!






















Bjuder på en bild med min nuvarande tråkiga gråa hårfärg!


Sen kommer man till den stora frågan.. Vilken färg ska man färga? Trivs bäst i blont, men det tar så mycket på håret att färga utväxten och det hela tiden. och färgar jag brunt eller någon mörkare färg så får jag en ljus utväxt och så ser det ut som att man är helt kal uppe på skallen, och så kan jag typ inte bli blond igen. Tänker inte ta den risken att bli blond igen om jag väl har färgat mörkt, inte på väääldigt länge iallafall. Så det är ett svårt beslut det där.

Men vilken färg passar jag bäst i ? haha det vet jag inte heller.. Folk tycker olika och även jag. Ena dagen kan jag vilja vara mörkhårig, och sen ena blondin. Sjukt jobbigt det där.. och jag med min beslutsångest gör det inte mycket lättare heller.
Nå en sak i taget, ska klippa mig först, sedan får jag fundera på vilken färg det blir.


Brunett ?


Eller blondin?

överlevnads låda!

Hejhopp!

Kom faktiskt i tid till skolan idag :O konstigt nog. Hade nämligen svårt att somna igår, somnade inte förens vid 3 nångång. Och ändå tog jag mig upp! Fast det var tungt, klockorna ringde och härjade men jag låg bara kvar i sängen som en död säl eller nåt. Kände verkligen inte för att stiga upp. Så jag låg kvar i sängen ända tills halv 8, då var jag tvungen att stiga upp för att hinna med bussen som går 07.53. Så då var det bara att stiga upp, borsta tänderna, sminka sig, klä på sig och gå!

När jag kom till busshållsplatsen trodde jag dock att bussen hade gått redan, för jag var där 07.54 typ. Men några minuter senare så dök bussen upp, och den var proppfull som vanligt. Fick stå längst fram och klämmas och trängas bland okänt folk. Men sen kom man till skolan.. Fick tillbaka lite arbeten som vi gjort i svenskan. Hade rätt bra betyg om jag får säga det själv ;) Vg+, mvg- och mvg är inte dåliga betyg att få på arbeten man gjort ! Själv är jag riktigt stolt, eftersom det är det ända ämnet jag ligger på vg-mvg i. =)

Men men, efter svenskan så fick jag en present av Ida, Frida och Olivia! Det var nämligen en överlevnads låda sa dom.
Överlevnads lådan 3,0 hade dom kallat den! haha, och som man hör på namnet så innehöll den saker man behöver för att överleva ;) hahah.

Dom hade även skrivit en fin fin lapp till mig om vad jag kunde använda innehållet till.. hahahah det var riktigt bra skrivet ska jag säga er, men det ska vi inte nämna här! För en sak dom skrev borde nämligen inte så många veta ;) haha iallafall inte en spec person. Tyckte det var som charmigt och roligt skrivet så jag tror jag kommer nog spara den där lappen som ett minne! haha men lådan innehöll då lite allt möjligt bla ; en jättego nalle, drinkpinnar, plåster, tändare, tvål och mkt mera smått och gott !
Tack ska ni ha brudar
<3
- Älskar er!

Har även fått skolkatalogen idag ! och ända bilden som intresserade mig var då denna vackra teaterbild på våran härliga teatergrupp! Vart lite suddig bild, men man ser iallafall vad vi föreställer hoppas jag ? haha
Trivs så otroligt bra i detta umgänge! Trivs bättre med den här gruppen än vad jag gör med min egen klass.
Kommer sakna er alla när skolan slutar!

Teater for life <3 Vi är en grymt härlig grupp, diggar er alla stenhårt !

sammanfattning av helgen..

Hallå där!

Då var skolan igång igen efter helgen.. känner mig verkligen inte peppad att vara i skolan, men man får väl försöka stå ut. Det är ju snart jul som tur är.. Har inte julpyntat eller nå. Har verkligen inte haft den orken. Men ska försöka senare idag att iallafall leta fram en ljusstake så det blir lite jul mys.
Men ska försöka sammanfatta helgen som varit lite bättre än vad jag gjort.
Vi börjar väl med onsdagen, eftersom det var redan då min helg började.

onsdag: var med teatergruppen och såg Romeo & Julia, grymt bra pjäs. Sedan efter föreställningen ringde tim och bad mig komma till tuna och vara med han, davve och malin. Så jag drog dit, och så var vi hos malin resten av kvällen och hade det kanon trevligt ! 

Torsdagen då.. vaknade hos tim , grymt trött för skolan. Så var hemma :/ Sedan drog jag hem på kvällen. Sedan vart det en snabb sväng på stan, var egentligen för trött för det. Men mimmi ville ha hjälp att hitta nå och ellen ville ha sällskap, så jag drog in en sväng eftersom det var kvällsöppet och allt. Var där ca 1 timma. Sedan for jag och sov på tuna..


I fredags så var jag hemma från skolan.. Mådde inge bra på morgonen så jag stannade hemma och vilade. Eller jag var inte hemma, jag var hos tim på tuna. Men men iallafall så sov jag till klockan 2 tror jag. Sedan klev jag upp, och så gick jag och beställde en pizza som jag och tim käkade.
Sedan besökte vi Malin och var där med hon, Mj och davve. Hade en trevlig kväll :)

Lördagen åkte jag hem från tuna,  var bara hemma och tog det lugnt.. Grymt seg kväll var det. Men ändå mysig.
jaa, jag gjorde väl inte så mycket mer än att se tv osv.
Söndagen var också chill. Var hemma och tog det lugnt som vanligt.

Men men, hojja det var jobbigt. men nu har jag fått dagarna nerskrivet som jag missat att skriva på =)


Jag & Malin =) vilar i hennes säng.

RSS 2.0