Kaffe + träning


Godmorgon! Känner fortfarande ingen lust att blogga, men jag tänkte ändå göra det.

Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och ska snart träna lite hade jag tänkt. Morgon träning är alltid lika skönt.. ;) Men först ska jag kolla igenom lite bloggar så vi KANSKE hörs senare ..

BLOGGPAUS


Kommer tillbaka då jag känner för det..


Godmorgon


Har sovit i 12 timmar.. fan vad sköönt! Det var längesen man fick sova så länge kan ja då säga ;) och det var riktigt härligt!

Idag blir det att försöka fixa med en ny design mest troligt. Sen måste jag även springa till Ica och handla kattmat.. *suck*.. Men vi hörs på ett litet tag igen.

Kan någon hjälpa mig med en design?


Finns det någon snäll jävel där ute som hade kunnat hjälpa mig med en design? Jag kan seriöst inte blogga med den här designen.. jag behöver lite förändring och helst nyss!

Jag gör fan vad som helst för en ny design, nästan, utom att betala den..

Har ingen lust att blogga..


Den här dagen har verkligen varit helt jävla kass..

Har verkligen ingen som helst lust att blogga idag.. Inte med den här fula designen iaf. Och jag har varken råd att köpa en ny eller program för att fixa en ny. Dessutom så finns det INGEN gratis design som är tillräckligt fin att använda heller.. Alla är helt fula och det är minst 1 fel i varje design och jag har ingen ork till att börja ändra en massa heller.. Fan vad jag klagar, men allt är nattstads jävla fel. Jävla skit sida.

Folk på nattstad KÖPER sin statistik, men dom blir fan inte avstängda! Jag blir avstängd för att det går bra för mig.. Jävla skit hemsida! Rekommenderas inte !!


Så jävla besviken..


Fan vad besviken jag är på nattstad alltså.. Ska man utvisa någon bara för att det går bra för den personen? Det kallar jag för mobbning! Okej, det kanske gick lite väl fort att hamna bland topp 3, men har man en intressant blogg så är det faktiskt inte så jävla svårt att hamna där. Vilket jag har.. En intressant blogg alltså.

Jag började verkligen att trivas där och jag började fatta hur alla funktioner fungerade osv, och jag hittade ett antal trevliga personer som man kunde snacka med. Men sen så blir man bara utvisad sådär.

Så jävla dålig stil alltså.. Men men, bättre lycka här då ? Synd bara att jag hade betalat för att bli platina medlem där.. har kanske 45 dagar kvar av mitt platina medlemskap. Men dom tänker jag inte utnyttja eftersom dom inte ens verkar vilja ha mig där. Är så jävla besviken på nattstad...


I'm BACK!


Hej allihop! Nu är jag tillbaka på blogg.se! Har ni saknat mig? haha ;) Nämen det funkade helt enkelt inte att blogga på nattstad. Jag hade precis börjat trivas och det gick bra för mig, men då stängde dom av mig från att tjäna pengar och sen tog dom bort mig från topplistan. Jag menar, jag har snart 14.000 besökare så jag kan ju inte ha försvunnit för att ja hade för lite besökare inte.. så dom tog helt enkelt bort mig.

Men men, nu är jag tillbaka! Ska försöka fixa min design lite så jag trivs här lite bättre.. ;) så vi får höras senare..

Jag kommer nog tillbaka hit..


Kanske kommer tillbaka till blogg.se.. Återkommer med mer info när jag vet mer och hur det blir.. 

HJÄLP!

Är det någon människa där ute som kan förklara för mig eller hjälpa mig med att få som en linje i slutet av inlägget ?

kolla på bilden så kanske ni fattar hur jag menar.

jag har gått in på designadinblogg.se och kollat där och följt deras instruktioner men det händer ingenting fast jag gör som det står :S om det är någon som förstår sig på sån där smörja och som känner sig villig att hjälpa mig så släng in en kommentar!

Nattstad.se/zannyh


Jag ser att jag ännu har besökare på denna bloggen, varför ??? Jag bloggar numera på nattstad.se.. men jag kommer ändå har kvar den här bloggen ifall jag känner för att gå tillbaka till blogg.se och blogga här ist.

Men tillsvidare så bloggar jag på nattstad.se ! Så läs min blogg på nattstad ist! --> nattstad.se/zannyh

RSS 2.0