Motverka celluliter!


Här kommer ännu ett inlägg om hur man kan motverka celluliter. Det andra inlägget hittar ni under kategorin "skönhetstips".

Det finns några saker som du kan göra själv som motverkar celluliter. Okej, det kanske inte tar bort dom helt och direkt men att skynda på processen skadar ju inte? ;)

Här är några saker du kan göra själv:

TRÄNING & KOST.

En hälsosam kost och regelbunden träning är det första steget för att motverka celluliter. När du tränar så bränner du fett och vältränade muskler stramar upp vävnaden och ger fastare hud. Träning som är bra mot celluliter är:

♦ Raska promenader i kuperad terräng.

♦ Cykling.

♦ Trappmaskiner.

http://www.recaby.se/E6.jpg

BÄTTRE CIRKULATION MOT CELLULITER.

Dålig cirkulation tros kunna ha betydelse för celluliter. Så att förbättra blodcirkulationen skadar ju inte, och det kan du göra genom:

Torrborstning. - Torrborstning av huden sätter fart på cirkulationen och stramar upp huden. Torrborsta huden en gång dagligen. Ta hela kroppen och börja från fotsulorna och arbeta dig upp i cirkulära rörelser. Tar ca 5-10 min.

Massage. - Massage sätter fart på cirkulationen. Nån dag i veckan kan man massera ställena där celluliter finns. Se till att massera rätt hårt men inte så länge.

Bad. - Efter torrborstning kan du ta ett bad, det stimulerar cirkulationen i blod och lymfa. Badet avslutas med en kall dusch. Saltbad anses välgörande för celluliter.

http://visansgoda.blogg.se/images/2010/anti-celluliter_82586229.jpg

>KÄLLA<

Kommentarer
Postat av: Ida

sv; jo fan någon dag måste vi ju styra ngt :D:D

2010-07-23 @ 12:03:46
URL: http://iddlapiddla.blogg.se/
Postat av: jennifer

men om ni åker med tommy och tar hans bil, vi ska nog åka med hannus bil tror jag. Det är så mycket svammel från killarnas sida så jag vet ingenting helt säkert :p haha

2010-07-23 @ 12:10:01
URL: http://jenniferejemalms.blogg.se/
Postat av: jennifer

Vi skulle åka med hans bil, och jimmy jobbar till 3 så ska han bara hem och duscha av sig sen åker vi direkt. Så halv 4 kanske :)

2010-07-23 @ 12:27:56
URL: http://jenniferejemalms.blogg.se/
Postat av: Alicia

ja det skulle kunna ta under 500 kr

2010-07-26 @ 08:34:13
URL: http://isthissomething.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0