Trött? Drick Blutsaft.


Har just blivit tipsad om att man ska dricka blutsaft ifall man är lika trött som mig. Tröttheten beror oftast på järnbrist som vi alla kan få ganska lätt. Jag har ingen aning om det är pga järnbrist som gör mig så trött, men nått är de fan och jag vill få ett slut på det!


Vad är då blutsaft?

"Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller järn och vitaminer i en unik lösning. Den tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivåerna och ger ny energi. Blutsaft rekommenderas idag i stor utsträckning inom sjukvården, både på grund av dess snabba påverkan på järnbalansen och för att den inte har någon negativ påverkan på magen. Blutsaft är idag Sveriges mest sålda järntillskott."Enligt min kompis Mimmi så ska en flaska kosta kring 200kr, och det lät lite väl dyrt tycker jag. Men vi får se, antingen blutsaft eller järntabletter ska jag nog inskaffa. För såhär trött kan jag inte vara om jag ska kunna göra succé på scen ;)

Kommentarer
Postat av: frida

köp tabletterna mamma tvingade mig att dricka de dära för nå år sedan de smakar skit =D fast om man blandar ut de me cola så funkar de .. =D

2010-01-27 @ 13:14:41
URL: http://perunaohukainen.blogg.se/
Postat av: iDdLA

det där smakar skit ^^

men det hjälper :D

mamma tvingade mig dricka det..

2010-01-27 @ 16:02:08
URL: http://iddlapiddla.blogg.se/
Postat av: iDdLA

haha men bra att frida han före :P

2010-01-27 @ 16:02:40
URL: http://iddlapiddla.blogg.se/
Postat av: sofia

haha jag drack nyss 20 ml fy fan.. har järnbrist på 66 g och man ska ligga på minst 120 hb alltså det var de vidrigaste jag smakat fy fan!

2010-02-15 @ 15:53:30
URL: http://piggggy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0