Bingo på nätet.


Ni har kanske tänkt på att det finns bingo, poker osv på internet?
Ja klart ni har, men har ni tänkt på hur osocialt dagens samhälle börjar bli? Förut satt folk i en bingo hall med massor med andra och spelade bingo, eller de finns väl ännu kvar nånstans.. men hur många är det egentligen som ids gå till en bingo hall för att spela lite bingo när det går att göra det hemma? typ ingen. Jag säger inte att det är något dåligt med det.. men det är ju inte precis socialt om man säger så?

Fast nog är det bra att det finns på internet! För tänk dom som kanske inte kan ta sig iväg till en bingo hall eller inte orkar, eller nånting annat. Det går även att spela gratis bingo! det är ju bra för dom som vill testa på det.

det verkar väldigt kul ändå att sitta hemma med en kopp te och spela bingo med massor med andra! haha, låter det inte mysigt? haha :) och bingo behöver man inte vara bra i heller för att spela. det är inte som poker precis..

Borde pröva nångång att spela bingo på nätet.. haha det verkar rätt kul! Kika in på den här sidan om du är intresserad av att spela bingo ;)


Kommentarer
Postat av: Madde

Hej!Hoppas du har en fin kväll.Kram /M

2010-01-30 @ 21:17:44
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0