Tipsa 5 vänner - Få en present!


Kikade in på en blogg och där hittade jag en kampanj. Man ska tipsa 5 vänner om Jane Hellen Moods hårfärger och som tack får man välja mellan en fönborste, stegräknare eller en hårfärgningscape. Jag valde stegräknaren såklart ;)

>Klicka Här för att komma till kampanjen<

Det är väl aldrig fel med en gratis gåva? ;)

Dagens..


DAGENS VILL HA: Kan man säga nå annat än pengar och mer ledighet?

DAGENS PLANER:
Blogga, tv, sova.

DAGENS DROG:
Cigg och snus ♥

DAGENS KÖP:
Grönsaker, frukt osv.

DAGENS HUMÖR:
Typ uttråkad? Hatar söndagar ibland..

DAGENS JOBBIGASTE:
Att gå till konsum..

DAGENS TRÅKIGASTE:
Att det är söndag..

DAGENS SÖTNOS:
Nikki och Pärlan! ♥


VÅRA SÖTNOSAR!!!

Frukt och grönt.


Nu har jag varit på konsum och inhandlat lite frukt och grönsaker! Så nu kan jag göra goda sallader.. mums ;) Käkade nyligen upp det sista som fanns kvar av salladen så självklart var det dags att handla mer grönsaker.


Det är aldrig försent att börja vara nyttig!

Ny bikini?




Överdelar 129kr, underdelar 99kr på H&M. Billigt och snyggt ;)

Mys outfit ♥




Ungefär såhär går jag runt varje dag i skolan.. vi springer ju runt som tokar och svettas osv, inte orkar man svetta ner sina finaste kläder då?

Hiss/Diss ?


Jag tycker denna ring var skit snygg! ;) Lite annorlunda och det gillar jag!




149kr på www.nelly.com.


Söndag.


Godmorgon! Vaknade kring 8-9 imorse kanske? Kollade klart en film och sedan satte ja mig här framför datan :) Funderar på om man ska göra en kopp cappucciono och kolla en ny film eller vad man ska hitta på. Måste förbi affären idag också, måste handla mer snus!

Vad ska ni hitta på idag då? :)

10 orsaker att hata dig.


Den här börjar typ nu på kanal 5. Ska ni kika? Jag ska nog göra det.. finns inte så mycket annat att göra :)



Handling: Redan första dagen i nya skolan faller Cameron pladask för vackra Bianca, men Bianca får inte gå ut med killar för sin pappa. Han ställer som ultimatum att först när den griniga, totalt hopplösa storasystern Kat också går ut med killar, är det dags för Bianca.

"Fjortis fest i Töre"


Kikade runt lite på youtube och hittade en video som min kompis har gjort :) Det är en film med massor med bilder på våra fester i Töre osv. Jag är typ med på varje bild och nästan alla bilder är tagna av mig. haha sjukt kul att någon idiot har döpt om filmen till fjortis fest,



Minnen ♥

Bilder från premiärfesten.


Kvällen igår vart extremt lyckad! Jag har inte haft sådär kul på en fest på väääldigt länge. Vi dansade runt som fan, även en svängom på bordet vart de ;) Trevliga människor och lite knasig musik gjorde festen lyckad!

och angående premiären av våran kort film så kan jag då säga att den var sjukt nice :) Alla skådespelare i filmen fick med sig ett exemplar hem.. det pratas också om att den kanske ska läggas ut på youtube ;) haha vi får ju hoppas? så ni också får se den :)















Det kanske inte ser ut som att vi har så jävla roligt på bilderna ;) Men nog finns det bilder där man ser hur kul vi har.. fast jag vet inte om dom är lämpliga på bloggen ;)

Premiär fest ikväll!


Jaa, äntligen är det fredag, Ikväll är det då dags för våran premiär utav våran kortfilm! Och efter det ska vi käka och sedan är det fest! ;) Vi ska strax börja dra oss ditåt.. vi ska vara där lite före 19.00, så vi måste strax gå!

Men först ska jag torka håret och hitta en tröja att ha. Tar även med mig kameran ikväll , så nu hoppas jag på att få  massvis med bilder! Ha en bra kväll ;)

Jag har aldrig..


..sett en Star Wars film i hela mitt liv. Imponerande va? Har inte heller sett matrix.. :O


Snyggt och Billigt från H&M.



Söt kjol från H&M, 49.50kr.


Skit snyggt tublinne, 149kr.


Klänning, 99kr.


Söta skor, 199kr.

Tävling - Designa din egen..


..Almanacka! Klickade in på en blogg och såg att det var en tävling på g, där man kunde vinna sin egen designade almanacka/filofax. Och självklart är jag med! trots att jag aldrig vinner något så är det alltid roligt att vara med :)

För att komma till tävlingen klicka här.

Jag kommer väl att anordna någon tävling snart.. känner att det är dags snart.. ?

Bara en tanke som kom upp..




När ni går på en offentlig toalett, har ni tänkt på hur många rövar det egentligen är som har varit i kontakt med just den toaletten? När man tänker efter så är det ganska vidrigt..

Bara en tanke jag hade..

Hiss/Diss.



Den här mysiga tröjan från gina tricot ska bli min! ;) Vad tycks ?

 

 


Promenad + Frukost.




Min frukost bestod av Godmorgon Juice och en Kiwi, Riktigt gott ;) Jag har svårt för att få i mig frukost på morgonen så därför är en frukt rätt bra frukost.. det är inte lika mastigt som en macka eller nå annat.

En 30 mins promenad vart det också! Härligt!

Men nu tänkte jag fixa mig.. ska dra till skolan om ca 20 min, ha en bra dag! :)

Mat & Träning.




Som jag nämnt tidigare i bloggen så är det dags att börja komma igång med träningen rejält om jag ska hinna bli av med mina extra kilon. Och det är pågång! Jag har promenerat nu varje morgon osv och mer träning kommer det bli om jag ska se nå resultat! Jag är nämligen en sån här person som ger upp om jag inte ser/känner resultat nästan direkt.

Och jag menar inte att man ska svälta sig för att se resultat fort..
utan det enda som behövs är att du ser till att äta regelbundet och du behöver inte gå på en sträng diet, utan du behöver bara halvera dina portioner.. Om du tex brukar äta 2 mackor till frukost, ät istället 1. Halvera dina tidigare portioner och ät regelbundet så ska du se att du kommer se resultat snabbt!

Men se även till att försöka träna eller promenera åtminstone 30 min varje dag så går det fortare.

Jag har promenerat nu varje morgon den här veckan och ska se till att jag fortsätter med det veckan ut! Men nu blir det en promenad och manusläsning! ;)

Filmpremiär på fredag!


Hej! Gud vad jag längtar till fredag, då är det premiär utav våran kortfilm som vi arbetat med..! Det kommer att  serveras mat och en journalist kommer att vara där. Kommer verkligen bli skit mysigt! Jag får bjuda med mig några till festen och självklart så ska ju älsklingen med och även Fredde tror jag följer? Aa, med det kommer bli sjukt kul att se filmen som vi gjort! Haha, det ska bli kul o se när jag sitter och petar näsan i bastun.. hahha ;)

Det ska bli kul med lite omväxling för engångs skull.. Hur ofta är man med sin klass och vänner på en premiär fest och dricker, käkar god mat och bara umgås? Inte ofta! Dricker man så hamnar man oftast på en boring fjortis fest eller på en seg fest med kass musik.. Och hur kul är det? Jag är inte 13 år längre och börjar därför tröttna på sånna fester.

Men det kommer bli så sjukt kul på fredag!! Och temat för kvällen kommer att vara sommar ;) Så nu är det bara man börjar rota fram sina sommarkläder ;)


Skolans dator är cp.


Jaha, eftersom skolans dator är cp och raderade nyss allt jag skrivit så orkar jag inte skriva om inlägget. Utan jag kortfattar det istället...

Mejlade kundtjänsten på gina tricots hemsida och beskrev mitt problem.

Fick ett svar idag där det stod att mina varor tyvär hade skickats tillbaka i retur och att jag måste göra en ny beställning.

Så nu ska jag invänta mina pengar och sedan beställa på nytt!

Börjar fundera på om det är dom där jävla idioterna på posten som håller på skicka tillbaka mina paket! Vart så med en beställning tidigare också.. då stod det att dom skickat mitt paket men att det kommit tillbaka, men då förklarade jag för dom att det var rätt adress osv och så kom paketet på nytt.

Får posten skicka tillbaka ens paket om dom själva anser att det är för jobbigt för att leverera det till brevlådan??? Jävla idioter.

Träningskläder - H&M.





Eftersom jag nästan alltid är klädd i någon form av tränings/mjukis kläder så tänkte jag att det är dags att inhandla en sport bh och några riktiga träningsbyxor när man får pengar. Ska man klä sig i träningskläder så kan man iaf försöka se  snygg ut!

När jag ändå är irriterad..


Så passar det bra med en Hiss/diss lista..



BLODPALT. - Finns det seriöst nå äckligare? Smakade det för första gången i mitt liv förra året, och jag kan då säga att jag höll på att spy. Försökte dränka maten i sylt och allt annat men inte fan gick det.. USCH så äckligt det är.


Vintern. Julafton och nyår har varit, kan inte vintern bara försvinna nu? Är så jävla less på att det ska vara så jävla kallt och blött ute hela tiden. Vill ha sommar nu!


Dubbelmoral. - Ena sekunden kan en människa sitta och säga hur mycket han/hon avskyr/hatar en viss sak/person, och sedan ändra sig helt plötsligt. Ja jag vet inte hur man ska förklara det riktigt.. men ni kanske fattar? Säga en sak och sedan ändra sig.. typ. Alltså det är klart man får ändra sin åsikt.. men att först predika om hur mycket man tex hatar en sak/person och sedan bara tvärt vara med personen eller nå.. ja men ni fattar. haha.. går inte att få ut det jag vill säga i ord. Men jag hoppas ni är smarta nog och fattar vad jag försöker få fram.

HANDLA INTE PÅ GINA ÖVER INTERNET!


Nu är jag jävligt förbannad! För ca 2 veckor sedan beställde jag ett par leggings från gina tricots hemsida. Jag fick en leveransbekräftelse men aldrig mina varor. Och idag fick jag ett mejl från dom där det stod att dom behandlat min retur och att pengarna återbetalas till mitt konto!

Vadå? Jag har väl för fan inte skickat tillbaka sakerna! Har inte ens fått nå jävla saker... Nu ska jag hitta ett nr eller en mejl så jag kan få tag på dom och få mina jävla varor! Sist när jag försökte beställa ett par leggings så fick jag ett mejl där det stod att det jag beställt inte fanns på lager och att pengarna skulle återbetalas till mitt konto. Men fick jag nå pengar? NÄ! Nu ska jag fan kontakta dom och höra vad fan dom sysslar med..

Jag råder er.. HANDLA INTE PÅ GINA TRICOT ÖVER INTERNET, du blir mest troligt blåst!


Har pratat med dom nu och det är posten som skickat tillbaka mitt paket, allt är postens fel!


promenad + mango.


Godmorgon allihop! Jag sitter här och käkar mango till frukost..gott! Har tagit en 30 mins promenad och en dusch.. så nu ska jag bara käka upp min mango och sedan börja fixa mig inför skolan. Kan också tillägga att det inte vart någon kvälls promenad igår.. jag var så sjukt trött och gick och la mig i sängen kring 21.00..

Men vi hörs senare, måste börja torka håret nu..puss!

Inväntar palt koman.


"Paltkoma är ett uttryck som blev rikskänt genom Värsta språket i tv. Ordet beskriver den dåsighet som drabbar den proppmätte efter en stadig måltid." Nu vet ni det också.

Nu ligger jag här i soffan med datan i famnen och inväntar min palt koma.
Jag och älsklingen käkade nyss palt, så nu ska jag ligga här och jäsa ett litet tag och sedan blir det en promenad på löpbandet! Och efter det en uppfriskande dusch och sedan sängen, Mys! ♥

Kärleks tips - Tjejer.




Använd matchande underkläder! ;) Det är sexigt och din pojkvän/flört kommer att älska det!

Raka armhålorna. - Hur jävla sexigt är det med en massa hår under armarna?

Använd lotion. - Killar gillar tjejer som tar hand om sig själv och sin kropp, så försök smörja in dig lite då och då med lotion.. det gör din hud mjuk och glansigare! Hur sexigt är det med en torr, flagnande hud?

Använd parfym. - Se till att lukta gott så ofta du kan! En kille älskar när en tjej luktar gott.. och han kommer att tänka på dig när han känner den lukten i framtiden.


Några tips till er tjejer.. Små saker kan göra underverk i kärlekslivet!

Äntligen hemma!


Hallå där ;) Nu är man hemma efter en hård och superkul dag .. Har blivit skallad, skadat foten, nästan krossat revbenen och fått ett litet sår på armen! Det är så det ska vara! ;)

Gud vad jag har saknat den här känslan..
känslan av att vara helt utmattad efter en hård och härlig dag!

Hur har eran dag varit? Min har varit toppen! Och som avslut på dagen var det ett individuellt samtal med lärarna och bara positiv kritik kom ur deras munnar.. verkligen roligt att höra att dom tycker att jag har utvecklats så mycket!

Inget sportlov.


Fick veta idag att vårat sportlov inte kommer att existera. Vi får inget, Vissa tycker det är bra.. andra inte.
(Jag är andra). Vi får långhelg istället. Bättre det än inget. Är man trött 24/7 trots att man sover så behöver man all ledighet man kan få.


När har ni sportlov?


Elementär träning.


Goddag alla sömntutor! :) Imorse klev jag upp strax innan 07.00 och tog mig en 30mins promenad på bandet! Stolt ;) Nu ska jag bara se till att försöka kliva upp varje morgon och promenera! Det är så sjukt skönt att träna på morgonen och sen så är det bra också.. tror den bästa träningen är på morgonen faktiskt?

Nåväl.. Sitter i skolan nu. Och vi har haft elementär träning hela förmiddagen, så nu efter lunch lär vi säkert fortsätta med det? Det är så sjukt kul fast det kan vara stört jobbigt också. Gud vad jag har saknat den elementära träningen.. är så sjukt less på en massa produktionsarbeten. Nu vill jag bara jobba med min kropp och fokusera lite på mig själv än att jobba med en massa produktioner hela tiden..

Idag är det individuella samtal också.. Jag är först ut kl 17.00!


Veckans blogg - Oavgjort.


Jag har precis räknat rösterna och det vart oavgjort mellan nr 1 och nr 4. Man måste ha en blogg för att rösta och man får INTE rösta på sig själv och endast en röst/person. Så det vart oavgjort!

Så det får bli 2 veckansblogg vinnare istället för en ny omröstning ;)



http://perlachamis.blogg.se/ och http://mathildaslife.devote.se Grattis! Ni blir båda länkade i min blogg i en vecka!

Morgondagens planer.


Imorgon är det måndag.. *suck* Känner inte alls för att gå i skolan, vet inte varför? Men det är alltid en känsla jag får mot helgens slut. Men sen när jag väl är där så brukar det vara riktigt roligt.



En 30mins morgon promenad - på utbildningen jag går så är det faktiskt ett MÅSTE att träna varje morgon innan skolan, så jag ska verkligen försöka ta mig upp imorgon och träna innan skolan! Ett måste om jag ska nå min drömkropp också innan sommarn ;)

Besök av Lillemor, Gästlärare - Får besök av Lillemor imorgon på skolan och hon ska nämligen vara våran gästlärare under hela veckan så vi får se vad hon hittar på med oss ;)

Städning - Blir även att försöka städa när jag kommer hem från skolan.

30 mins promenad - Blir en promenad på kvällen också, nu gäller det att ligga i ;)

Sedan får jag se vad resten av dagen bjuder på :)

Visste ni att..




Jag älskar verkligen förändringar..! Färgar gärna håret i någon cool färg då och då. Jag älskar allt som har med förändring att göra, som möblering, flytt, hårfärning, ändring av kost, ändring av klädstil osv.

Jag provar gärna nya saker och är absolut inte rädd för en liten förändring i vardagen
;) Det finns så sjukt mycket ni inte vet om mig, vilket är såå roligt ;)


Jag vill utomlands nu! ♥








Åh blir så grymt jävla avundsjuk på alla som reser utomlands.. Jag vill också ! Det var fan flera år sedan jag var utomlands och jag känner att nu är det dags igen! Vill verkligen åka iväg och bara sola, bada och koppla av... så sjukt härligt! Funderar på att kolla efter någon resa till hösten och dra iväg då. Då hinner man sommarjobba och få ihop lite cash först ;) Låter inte det härligt? Ska genast kika efter resor, jag bara måste utomlands! ♥

Godmorgon bitches!


Vaknade kring 08.00 imorse av att jag låg på soffan? haha måste ha varit jävla trött igår kväll eftersom Dennis tydligen inte fick liv i mig när han skulle gå till sängen. Så jag förflyttade mig till sängen vid 8 och somnade om under älsklingens täcke och vaknade 11.30. Så här sitter jag nu i soffan igen och kikar lite på "Living with Fran" ;) Rätt kul program. Men vi hörs senare, tänkte kika klart på det ;) Puss!

Myspys ♥


Ligger i soffan med täcke och kudde som jag gjort i princip hela dagen? Så jävla mysigt att bara ligga och slappa ;) Ikväll vart det en lugn kväll med massa mys bara. Jag och älsklingen kikade precis klart Donnie Darko, kan då säga att det vart ett skumt jävla slut.. fattade verkligen ingenting? Kanske bara jag som är trög eller?

Men men, nu tänkte jag fortsätta ligga här och tjocka mig framför tvn och kika family guy typ? Ni får ha en så bra fortsättning på kvällen, för det ska jag ha ;)

Pappa sysselsätter sig.


Kikade in på pixbox och såg en hel del bilder som min pappa har trixat med i photoshop, haha nog är han söt alltid.

Här är några av bilderna han gjort:










Nice va? ;)

Nu smileys på bloggen.




Nu har jag fixat så det blir riktiga smileys istället för sånna här "; )".. nice va?;) Bloggen blir genast mycket roligare att läsa och inte lika kluddrigt med en massa sånna här: ": ), ; ), : D". Sjukt nice.. ;)

Men nu ska jag skära upp lite morötter och dippa i vitlöksdipp! Me like ♥

Outfit tävling.


Nu kan du vinna din favorit outfit hos Caroline, gå in här för att komma till tävlingen.


Om jag vinner så skulle jag vilja vinna den här outfiten.

Min motivering: Det är sjukt snygga och enkla plagg i en fin kombination som gör den perfekta outfiten! I like it ♥

- 2kg, bara 4 kvar!


Vägde mig igår hemma hos Åse och Pettson, och vågen visade att jag gått ner 2 kg! Wohooo, bara 4 kg kvar nu. Nu blir det jävlar att köra hårt dom kommande veckorna om man ska se nå resultat innan sommaren!

Det är inte så jävla svårt att nå sin drömkropp, det gäller bara att ta tag i saken och verkligen satsa på det! Man bestämmer sig helt enkelt för att nu får det vara nog och så kör man på. Svårare än så är det inte.

Jag har ju mycket svårare än er andra att gå ner i vikt eftersom min ämnesomsättning är alldeles för låg så för minsta lilla godsak går jag upp i vikt. Så jag måste helt enkelt utesluta allt det där om jag ska komma nån vart.  Kommer bli svårt eftersom jag är så sjukt socker beroende, men jag kommer klara det! :)

Vill och SKA komma in i mina gamla jeans igen.. har flera par som bara ligger i garderoben och väntar på att få användas, så nu kör vi! ;) 4 kg kvar!


Marknad.


Goddag! Idag drog jag och älsklingen på marknaden, det var typ 55- ute så det vart bara en snabb runda.. Jag inhandlade mig 12 par sockar för 100kr. Bra köp! Sedan drog vi hemmåt och här sitter jag nu :) Kikar lite på tv och bloggar osv.

Bjuder på en bild från igår på mig och älsklingen.


Btw, gud vad gammal jag ser ut att vara? typ 40+.. läskigt.

Undra vad som händer och sker idag..? Blir väl en mysig hemmakväll med älsklingen! Hörs sen, puss.

Jackie Ferm.




Haha, måste bara säga att jag diggar den här tjejen stenhårt! Hon är så jävla nice.. så dum och korkad men ändå så jävla klockren och söt! En skit grym brud som jag diggar.. kände på mig att det skulle bli hon som skulle vinna paradise hotel bara för att hon var så jävla klockren!

Nä nu ska jag dra iväg, hörs! Puss.

"Fina flickor dricker inte öl"


Såg att paow skrivit "Fina flickor dricker inte öl".. och jag kände att jag var tvungen att skriva min åsikt om saken.

För det första så är öl gott! Dricker hellre öl och vin än cider (som hon dricker), cider är alldeles för sött och sliskigt enligt mig. Visst är det gott att ta en cider ibland, men hade aldrig kunnat dricka mig full på bara cider.. sliskigt värre.

Paow skriver också att man får en ölmage av öl, och självklart får man det! Jag har själv en liten kula efter mina öl. Men vad får man inte av cider då? Det är ju inte direkt bättre om man säger så ;) En jävla massa socker och annat sliskigt.

Öl dricker riktiga kvinnor ;) Dessutom är cider "fjortis" dricka, det är sånt alla nybörjare dricker för att dom inte kan få i sig något annat utan att spy. Har ni någonsin sett en "fjortis" (som nyss börjat dricka) dricka något annat än cider eller sprit utblandat med någon sliskig läsk? Det har inte jag iaf.

Dessutom har det ingenting att göra med om man är en "fin flicka" eller inte ifall man dricker öl eller inte. Man dricker efter egen smak.

Men cider är gott, fast öl är godare ♥


Älskling, jag och tommy halsar en 1 liters öl. ♥

Fredag idag ♥


Hej! Äntligen är det fredag igen.. åh gud vad jag älskar känslan av att det är helg. Det är så sjukt underbart med helger då man får vara ledig och bara vara. Har ingen aning om vad som händer och sker idag ännu, vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Ska kanske en sväng på marknaden?

Men men, det vart en kort dag idag, så jävla skönt! Tänkte strax ta mig en promenad på bandet och sedan duscha och fixa till mig lite ;) Vi hörs efter det!


Plastikoperation - okej eller inte?






Det är mycket snack nu om Kissies bröstoperation osv.. Det fick mig att fundera lite, det är ju väldigt många som är emot det pga olika skäl.

Själv så tycker jag det är helt okej att göra det. Så länge man själv mår bättre av det och blir lyckligare så är det ju bra! Men att tex operera sig för att "passa in" eller något sånt är lite för mycket..

Om man ska göra en operation så tycker jag att det ska vara för ens egen skull och inte för någon annans. Har man dåligt självförtroende eller något pga av att man tex har "För små" bröst så tycker jag absolut det är okej att göra lite större om man själv mår bra av det.

Allt snack om att "du är perfekt som du är", visst det stämmer ju! Klart alla vi människor är helt perfekta som vi är och att vi inte ska ändra på något, men mår man bra av det själv så är de bara att göra det. För det är ju trots allt du själv som ska se ut så resten av ditt liv. Din kropp, ditt val.

Vad tycker ni om plastikoperationer? Okej eller inte?

Veckans Blogg - Dom som gått vidare!


Eftersom det inte var så många som anmälde sig så tycker jag att alla som anmälde sig går vidare ;)

Här är dom som gått vidare:

Nr 1: http://perlachamis.blogg.se/

Nr 2: http://eimk.blogg.se/

Nr 3:  http://justoneday.devote.se

Nr 4: http://mathildaslife.devote.se


Regler för att rösta:

- Du måste ha en blogg för att kunna rösta.

- Endast en röst per person.

- Man får inte rösta på sig själv.

Tävlingen avslutas på söndag 21.00. Röster efter det räknas inte.

Vinnaren presenteras i bloggen och blir länkad i 1 vecka på min blogg! Lycka till med att samla röster nu! ;)

Städning + promenad


Hej hej! Har inte hunnit blogga nå idag.. har helt enkelt inte haft tid! Jag vet att jag ska presentera dom som gått vidare i veckans blogg, men det får jag helt enkelt göra senare ikväll. Har just städat upp lite i lägenheten och ska ta mig en promenad på bandet nu och sedan blir det en dusch, så vi hörs efter det! ;)

Trött, trött, trött!


Hejhej! Sitter hemma just nu , men ska strax iväg till skolan igen för ännu en föreställning. Vart sjukt trött helt plötsligt.. :/ Kan de vara mackan jag åt? Men iaf, ska strax gå.. måste hinna fylla på mitt smink och fixa håret lite innan föreställningen börjar. Men vi hörs senare ikväll.. Föreställningen är 18.30 så jag kanske är hemma kring 20.00? Aa, nå sånt. Vi hörs då! Ha en bra kväll allihop ♥

"Ryktet går"


Hörde nyss två personer snacka utanför datasalen (där jag befinner mig nu), och gissa vad dom sa?

Person 1: Är det lunch nu?

Person 2:
Ja det är det, och sen ska jag gå på kabarén.

Person 1:
Jaha.

Person 2:
Ja det är en Kabaré i huset där borta.

Person 1: Jasså?

Sen hörde jag inte vad dom sa ;) Haha. Vi ska ha en föreställning för skolan nu kl 13.00 och sedan en ikväll 18.30. Hoppas det är en bra publik, finns inge värre än en torr tråkig publik.


Godmorgon ♥




Sjukt nöjd med min insats ännu engång. Klev upp strax innan 7 imorse, klädde på mig och promenerade 30 min på bandet! Så skönt det är med en morgon promenad, fast det blir strax en 15-20mins promenad, fast till skolan. Så nu har jag duschat och käkat en kiwi och ska snart börja göra mig iordning för att fara.

Igår vart det både en morgon promenad på 30 min och en 30mins promenad på kvällen. Det är en bra början! Men ni får ha en sån bra dag så hörs vi när jag kommer hem eller nå. Har två föreställningar idag så jag kommer ha fullt upp med det. Men vi hörs, puss!


Handdockor.


Det var riktigt kul att göra handdockor..










Tandsmycken - Hot or not?




Åh, kom och tänka på att jag alltid har velat ha ett tandsmycke men aldrig fått göra det för min mamma. Så jag la den tanken åt sidan några år, men nu är jag ju fan 19 år och kan göra det om jag vill!

Det är så sjukt jävla snyggt att ha ett tandsmycke,
tänk att öppna käften och inte bara visa ett vackert leende utan också ett vackert smycke! Jag tycker det är så grymt snyggt.. undra om man ska göra det? ;) Vad tycker ni om tandsmycken?




Min webcam är död!


NEJ NEJ NEJ! Vad är det som har hänt? Märkte imorse när jag skulle ta ett kort att den inte funkade.. Den är inbyggd i min lilla bärbara dator så jag fattar inte alls vad som hänt! Har inte tappat datorn eller någonting.. den har bara stått här på tvrumsbordet. Och nu helt plötsligt funkar den inte? Det står "koppla in en webbkamera som stöds"... vadå ??? Jag fattar inte. Jävla skit.

Någon som har en likadan dator som har upplevt samma sak?


Dockteater!



Bild hämtad från google.se

Hejhej! Veckans ämne i skolan nu är dockteater, så den här veckan kommer vi hålla på lite med dockor, lära oss om dockteater och även skapa egna dockor.

Just nu så håller vi faktiskt på att skapa dockhuvuden i gips! Väldigt intressant och kul. Gillar när man får pyssla lite och inte alltid köra på som en galning. Så nu efter lunch ska vi fortsätta med att skapa dockor. Och sluttiden för dagen är 16.00 ? Fan så skönt att sluta tidigt ;) Hörs sen!

God morgon!


Godmorgon alla sömntutor! Idag är jag jävligt stolt över mig själv. Jag klev nämligen upp 06.40 för att promenera på bandet. Så jag tog en promenad på 30 min sedan hoppade jag i duschen :) och nu sitter jag här och har just ätit en kiwi och nu håller jag på dricka en cappuccino, love it! ♥

Men nu ska jag fortsätta dricka min cappuccino och sen måste jag fixa mig innan skolan, Puss!

Veckans Blogg!


Nu är det dags för veckans blogg igen! Skriv en kommentar i det här inlägget att du vill vara med så väljer jag ut några som går vidare onsdag kväll. Ni har till onsdag kl 12.00 på er att anmäla er!

Och man måste såklart ha en blogg för att anmäla sig ;)

Dagens inköp.





Idag har vi som sagt vart inne i Skellefteå och fixat med soc osv.

Innan hemfärden drog jag in på HM en snabbis och inhandlade mig 2 st mascaror, ena kostade bara 49kr så därför köpte jag 2. Det är lika att ladda upp så man har eftersom jag nästan aldrig har tillfälle att åka in dit och köpa.

Efter vi kommit hem så gick vi ut och skottade snö.. var hur mycket som helst framför postlådan! Hoppas brevbärarn är nöjd nu och börjar leverera post till oss igen ;) haha.

Nåja, efter det vart det en 30 mins promenad på bandet, sedan begav jag mig mot konsum för att handla lite frukt.. Det vart 2 mango och 4 kiwi den här gången. Konsums frukt/grönsaker är nästan aldrig färska! Så man kan inte alltid handla det man egentligen tänkt.

Men frukt är bra! Ska börja käka mycket frukt och sånt istället för annat onyttigt! Jag ska ju bli nyttig nu och börja träna ;) Jag har ju utseendet och personligheten, nu är det bara kroppen som fattas! ;)

Ska träna, träna, träna !
Så mycket jag bara hinner och orkar. Rätt skönt att man får en 20 mins promenad när man går till skolan, och 20 mins promenad hem. Sammanlagt 40 mins promenad om dagen får jag ju, men jag måste promenera mer! och så blir det gym torsdagar och fredagar (?). Perfekt!

Beach 2010 - Här kommer jag!




Nä nu får det vara slut med alla onyttigheter! Nu är det verkligen dags att börja bygga upp sin kropp om man ska kunna våga visa sig i bikini till sommaren ;) Så nu gäller det! Promenaderna börjar redan idag!

Har tryckt i mig ett minimål idag till frukost/lunch eftersom vi var på stan idag och fixade lite saker på soc osv. så det vart skräpmat. Hade ju kunnat ta en sallad men den var alldeles för dyr för min nuvarande ekonomi.

Så nu måste jag träna bort skiten ;) Vill man vara fin får man lida piin, så nu gäller det ! Här ska det tränas!

Ska försöka hinna med en promenad varje morgon innan skolan, och sedan en när jag kommer hem från skolan. Så nu tänkte jag först gå ut och skotta snö kanske? och sedan en promenad på bandet. Låter bra det!

Vi hörs sen.

Busschaufförer - Livsfarliga i trafiken.



Bild hämtad från www.google.se

Jag vet inte hur bra koll ni har på nyheterna och vad som händer i er omgivning.
Men för inte allt så längesen var det en massa snack om en busschaufför som smsat under färden, vilket inte är ett lämpligt beteende när man ansvarar för en massa andras människors liv. Läs artikeln här: http://www.dn.se/sthlm/busslink-sms-busschauffor-forare-1.970808

Så på tal om busschaufförer så har även jag en åsikt om deras beteende.. Jag verkligen HATAR att åka buss, busschaufförer är helt galna i trafiken och har oftast ingen respekt för andra som ska kliva på heller.

Kan ge några exempel som inträffat under tiden jag bodde i Luleå.

Då var det en gamling som skulle kliva på där bak i bussen och då stängde busschauffören dörren för tidigt så gubbens hand klämdes.

Och engång så kom det en kille hoppandes på kryckor i all hast för att hinna med bussen och busschauffören såg han men fortsatte köra trots att killen hunnit fram till dörren. Hur jävla respektlöst är inte det? Jag satt faktiskt på den bussen då och det var inte heller fullt i bussen.. utan han bara sket i killen.

Så jävla respektlöst att bara köra när dom ser att han har nog svårt att ta sig fram eftersom han går på kryckor. Och sen när han hoppar fram så fort han kan så kan dom inte ens öppna dörren åt han. Så jävla lågt.

Nu förstår jag att ni säkert tänker "Det är inte deras fel att han kommer försent", "Dom gör bara sitt jobb"..osv.
Ja nog fan förstår jag att dom inte kan sitta o vänta in alla som kommer sent.. men bussen stod ännu kvar på hållplatsen och skulle precis börja köra då han kom. Ajja, jag tycker iaf att dom är lite respektlösa för dom som har det svårt att ta sig fram snabbt.

Och en till sak med busschaufförer, dom kör som idioter! Jag vet inte hur många gånger jag suttit på en buss och sett dom nästan krocka in i andra bussar, lastbilar, bilar osv. Och engång så körde busschauffören så galet så hans backspegel smälldes av mot en annan buss. Det är sjukt hur dom kör! Fattar inte att dom ens har körkort.

Okej, alla kanske inte är så galna.. men nästan varje gång jag åkt buss har det varit så. och jag har åkt en jäävla massa buss kan jag säga er. Men så finns det ju trevliga busschaufförer också :)

Vackra människor ♥







Nicole Richie, Älskar hennes klädstil och kropp! ♥

Playboy.





Ser det inte härligt ut?
Hade du kunnat tänka dig att vara en playboy modell? ;)


Donnie Darko.


Ikväll blir det att kika på Donnie Darko! Har sett lite utav den förut men aldrig hela.. så ikväll ser jag förhoppningsvis hela! Tillsammans med Älsklingen min såklart ;) Ska bli så mysigt!



Handling:
Tonårige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen; han har konstiga syner och en låtsaskompis som heter Frank och är en stor kanin. En natt kraschar en flygplansmotor ner i Donnies hus, men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av Frank får han veta att han nu fått en annan, högre, mening med livet.

Svar på kommentar.


Anonym
om Skippa skitsnacket!:
Idiot och idiot.
Jag är nog betydligt mer intelligent än dig skulle jag våga påstå.

"jag gör det jag älskar och eftersom jag älskar det så är det absolut inte bortkastad tid!"

Jag älskar att ligga i sängen och sova, men inte har jag det som heltidssysselsättning för det.
Jag är införstådd med det faktum att man kommer ingenstans i livet med att göra det.

"Visste du föresten att dom flesta framgångsrika människor i världen inte haft någon direkt utbildning? Nej det visste du inte. Trodde du var smart?"

Jag vågar påstå att det är skitsnack taget ur luften för att få dig själv att må bättre med din egen livssituation. Överbevisa mig gärna om du kan!.

Du måste dessutom lära dig att skilja på allmänbildning och intelligens.

"Hellre lever jag mitt liv och har kul nu istället för att plugga som en nörd för att leva lyckligt då jag är gammal.."


Det kallas att tänka långsiktigt.

Du verkar utgå ifrån att jag inte gillar det jag sysslar med och släpar mig igenom flera års avancerade studier för att tjäna pengar.

Det kan inte vara så att jag finner det jag sysslar med oerhört intressant spännande och utmanande?.
Att jag dessutom råkar få en bra utbildning med stora möjligheter till ett bra jobb som en bonus.

"Det är sjukt lätt att vara kaxig bakom en data skärm, men i verkliga livet hade inte personen ens vågat öppna käften."

Och vad får dig att tro att jag inte skulle våga "öppna käften" mot dig irl?. Du är inte direkt skräckinjagande om man säger så.
Du ser lite ovårdad och billig ut med dina fula tatueringar men inte nog för att avskräcka mig för att våga tilltala dig.

Jag finner det oerhört löjeväckande att du uttalar dig om hur jag är som person när du inte har en susning om vem jag är.

SVAR: Jag orkar inte ens diskutera det här med dig, att du ens jämför ett yrke med att sova? hahah ja du kommer ju inte komma så långt du lilla vän.

"Visste du föresten att dom flesta framgångsrika människor i världen inte haft någon direkt utbildning? Nej det visste du inte. Trodde du var smart?"

"Jag vågar påstå att det är skitsnack taget ur luften för att få dig själv att må bättre med din egen livssituation. Överbevisa mig gärna om du kan!."


Istället för att ge mig uppmärksamhet så kanske du borde kolla upp lite fakta om det? :) haha.

"Och vad får dig att tro att jag inte skulle våga "öppna käften" mot dig irl?. Du är inte direkt skräckinjagande om man säger så. Du ser lite ovårdad och billig ut med dina fula tatueringar men inte nog för att avskräcka mig för att våga tilltala dig."

- Haha jadu, varför surfa anonymt då? Varför inte bara visa ditt fula tryne så jag får se vem du är ? :) Om du inte ens vågar visa vem du är på internet så hur fan tror du att du någonsin kommer att våga öppna käften åt mig irl då? hahah, första steget är nog att sluta gömma sig ;)

"Det kan inte vara så att jag finner det jag sysslar med oerhört intressant spännande och utmanande?.
Att jag dessutom råkar få en bra utbildning med stora möjligheter till ett bra jobb som en bonus."

Shiiiit, det måste verkligen vara sååå spännande eftersom du hellre tillbringar din tid till att vara avundsjuk på mig :) Så det kan inte finnas en möjlighet att jag tycker det är oerhört intressant, spännande och utmanande att utbilda mig till skådespelare?

Haha, snälla skaffa ett liv ;) Jag har inte tid med dig nåmer, jag har ett liv jag måste fortsätta leva. Om du vill fråga något så finns det en frågelåda till höger ;) Pusskram.

Recept på sallader.


Tjoho! Nu är färgen ursköljd och jag är nyduschad och fräsch ;) Håller på kolla efter nå recept på nå goda sallader. Nångång ska jag ju börja bli nyttig igen? Går ju alltid åt helvete när jag försöker ;) Så nu är det dags igen. Hittade ett recept på en god mangosallad, eller den lät god iaf. Blir nog att inhandla en mango snarast möjligt och testa göra en sån sallad.

Här är receptet, enkelt och billigt:

Ingredienser (4 portioner)

* 1 mango
* ½ gurka
* 1 avokado

Tillagning

1. Skala och skär mangon i smala klyftor.
2. Skala gurkan och avokadon. Skär i halvmånar.
3. Föredla allt i en skål.

Färgar håret.


Bjuder på några flumm bilder på mig medans jag väntar på att få skölja ur färgen.

Så fucking sött! Min mun är så vacker.





Btw, visst är min färgnings tröja snygg? haha

FAN.. jag glömde köpa hårinpackning. Ajja hörs sen, ikväll blir det tacos! Mums ;)

Bloggsvar.se


Nu har jag skaffat en frågesida och lagt in här på sidan av bloggen! Så nu kan ni skriva en fråga eller nåt som ni undrar över och få svar där på ett enkelt sätt :) Så slipper man frågestunder osv. Skit smart va? Så nu förväntar jag mig en massa frågor så fråga på ;) Vill se hur den funkar så ställ en fråga nu! haha

Skaffa en du också på bloggsvar.se. Ett litet tips bara ;)

Ska inhandlas idag.


Måste på affären idag trots att jag är sjuk och egentligen inte orkar, men jag måste!

Det som måste inhandlas är:

♥ Kattmat, sötnosarna får ju inte svälta!

♥ Hårfärg!

♥ Hårinpackning.

Sen får jag se vad mer vi behöver.. kanske köper nån dipp och dippar grönsaker i ikväll :) Hade varit gott! Men nu tänkte jag göra mig en cappuccino! Mums.. ;)


Nyvaken och sliten - så jäävla fräsch! ;)

Ny hårfärg ?


Godmorgon alla sötnosar ;)

Vaknade strax innan 9 imorse av solen? Skit mysigt var det iaf! Så jag klev upp och la mig i soffan och kikade lite tv. Fast det fanns inte så mycket bra att kolla på.. så det fick bli "Pingvinerna från madagascar" hahaha.

Idag är det Alla Hjärtans Dag!
Årets mest romantiska eller kanske mest sorgligaste dag för vissa? Ja alla har ju inte någon pojkvän/flickvän att dela denna dagen med, eller kanske helt enkelt inte vill ha någon att dela dagen med :) Nåja, jag har iaf någon och vet inte vad vi ska göra.

Själv så tänkte jag lyxa till det lite och färga håret i någon fräsch färg. Försökte färga utväxten i veckan men jag hade alldeles för lite färg så det räckte inte riktigt till allt, så nu är jag lite lagomt fläckig :) Men det tänkte jag fixa till idag.. vet inte vilken färg man ska ta ännu ? Funderar på att lägga någon ljus grund så fläckarna försvinner och sen lägga in nå fräscha slingor. Kanske askblonda slingor? hmm.. Ja ni får se vad det blir sen ;) Kanske rent av gör brunt!




Jag är sjuk.


Inte i huvudet.. utan sjuk. På riktigt.

Det här är typ jag just nu.. Knarkar alvedon, echinagard och dricker massvis med vatten. Gör mig frisk!


Hämtad från www.google.se

Skippa skitsnacket!


Som ni ser så har jag fått en idiot på halsen som försöker trycka ner mig men som inte lyckas. Och med tanke på de så kom jag och tänka på alla storbloggare som får ta sjukt mycket skit varenda dag, men trots det kämpar dom vidare. Förstår varför tex Kissie gör som hon gör nu.. varför ta skit från några avundsjuka patetiska människor ? Klart man blir less på alla som håller på sådär ..

Folk har verkligen ingenting annat att göra än att lägga sig i folks liv. Och hur kommer det sig att alla sånna är anonyma? Jo för att dom är fega jävlar som inte vågar stå för sin sak. Tycker man något så ska man väl förfan våga stå för det också och inte gömma sig bakom en data skärm och vara anonym. Jag tycker fan inte man ska yttra sig när man inte ens vågar stå för vem man är och det man säger. Ett tydligt tecken på svaghet från den personen.

Det är sjukt lätt att vara kaxig bakom en data skärm, men i verkliga livet hade inte personen ens vågat öppna käften.. Haha, det är ju så sjukt ?
Så skippa skitsnacket tills ni kan stå för det ni säger ;)

Du har verkligen inget liv va?


Är så otroligt trött på den här människan så de är inte sant! Men eftersom personen i fråga är så jävla feg så den inte kan stå för sin åsikt så har jag inget annat val än att plåga er bloggläsare genom att svara i bloggen. Fast jag måste ju erkänna att det är rätt underhållande? ;)


Anonym om Stackars lilla människa.:
"Vad försöker du säga? Att jag inte ska göra det jag älskar bara för att en tidningsartikel påstår att det är bortkastad tid?"

Med 75% chans att inte få arbeta med det man utbildar sig till så är det i allra högsta grad bortkastad tid.

"Med den attityden denna människa verkar ha till andra och dess drömmar kommer ingen villa anställa den... Tyvärr!"

På vilket sätt skulle min inställning till andras drömmar påverka förmågan att utföra mitt arbete som fysiker?.

Ni går Sveriges möjligtvis sämsta eftergymnasiala utbildning så inbilla er inget annat.

När verkligheten börjar göra sig påmind och det är dags för er att söka ett jobb så kommer ni få det oerhört tufft.

SVAR: Och varför är det bortkastad tid att göra något man vill? Kan då lova dig att jag har så grymt mycket roligare än vad du någonsin kommer att få i ditt trista meningslösa liv! Jag SKITER fullständigt i om jag får ett jobb som skådespelare eller inte, jag gör det jag älskar och eftersom jag älskar det så är det absolut inte bortkastad tid! Jag har så jävla roligt och jag har utvecklats enormt som människa genom att gå teater. Det finns inge roligare än att hålla på med det!

Handlar allt om att få ett "Bra jobb" och tjäna massvis med pengar? Haha, snacka desperat! Hellre lever jag mitt liv och har kul nu istället för att plugga som en nörd för att leva lyckligt då jag är gammal.. haha! Visste du föresten att dom flesta framgångsrika människor i världen inte haft någon direkt utbildning? Nej det visste du inte. Trodde du var smart?

Så sluta slösa på min tid och fortsätt med din "masterexamen i astronomi".. hahha.. patetiska människa ;)

Alla Hjärtans Dag - Tips!





Tänkte ge er lite tips på vad ni kan göra för er käraste under alla hjärtans dag ;)



♥ Ta med din tjej ut på en mysig middag på en fin restaurang, Om du inte har råd med det så fixa en middag hemma med tända ljus och kanske en flaska vin ? ;)

♥ Ge han/hon ett hemmagjort kort, finns det nå sötare än att få kort som ens älskade har gjort själv? Super gulligt!

♥ Köp en ask choklad, eller gör en egen ask och lägg i en blandning av choklad, godis osv som din älskade gillar.

♥ Bjud på bio om det går någon bra och mysig film som ni båda vill se :)

♥ Gör dagen till eran dag, bestäm vad ni ska göra och bara tillbringa hela dagen med varandra och gör saker ni båda gillar och bara mys!

♥ Väck din älskling med frukost på sängen, det får man ju aldrig så det hade ju varit nice? ;)


Så det var några tips, säkert sånt ni redan hade tänkt på va ? ;)

Jag kommer aldrig ge upp min dröm!


Jag blir så förbannat less på personer som inte har något liv och försöker krossa andras drömmar bara för det? Vem personen än är som håller på skriva till mig och försöka krossa min dröm så ska jag iaf säga er att det kommer inte ske! Min dröm finns kvar och jag tänker inte ge upp min dröm pga en tidningsartikel eller för att en avundsjuk människa säger att det är ett skit jobb. Vet ni vad? Jag kommer göra allt för att nå mitt mål, även om jag inte blir som Peter Stormare eller Stellan Skarsgård som lyckats i Hollywood så kommer jag ändå aldrig ge upp. Ingen jävla patetisk människa kommer att kunna stå ivägen för min dröm.

Hellre misslyckas med något man vill än att lyckas med något man inte vill. Men jag kommer inte misslyckas ;)


Fuck you bitch ;)

Kissie som brunett!



Lånad från Kissies.se

Så sjukt jävla snyggt hennes hår vart! Det är ju nästan så att man själv vill bli brunett ;) Tycker verkligen att det var ett bra val :) Skit snyggt vart det ju! Vad tycker ni?


Stackars lilla människa.


Anonym om Svar på kommentar. - igen.:

"HAHHAHAH vem har sagt att jag lever på en tallrik fil och två smörgåsar?"

Är du införstådd med vad ordet motsvarande betyder?.

"Jag kanske bor i en håla, men i den hålan finns sveriges bästa skådespelar utbildning! Och jag kan då säga att jag kommer komma så jääävla mycket längre i livet än vad du någonsin kommer att göra"

"Tre av fyra som utbildar sig inom scenkonsterna kommer aldrig att få jobba med teater eller drama".

Läs den intressanta artikeln om hur värdelös din "utbildning" är.

http://www.dn.se/kultur-noje/for-manga-gar-pa-teaterskola-1.246953

Lycka till med att sitta i kassan på willys.

BTW
Själv är jag i full färd med att ta min mastersexamen i astronomi.

SVAR: Jo jag vet vad ordet motsvarande betyder :) men vem har påstått att jag bara äter det? Jag skrev faktiskt att jag åt så förut.. Kan du inte läsa eller ? ojoj.. stackars människa. Det kan inte vara lätt att inte kunna läsa rätt.

"Tre av fyra som utbildar sig inom scenkonsterna kommer aldrig att få jobba med teater eller drama". Vad försöker du säga? Att jag inte ska göra det jag älskar bara för att en tidningsartikel påstår att det är bortkastad tid?

Jag ska då säga dig att det skiter jag i, jag älskar teater och jag älskar att stå på scen. Om jag inte blir någon känd skådespelare eller inte kvittar, jag ger inte upp min dröm pga någon tidningsartikel. Dessutom är det en jävla bra erfarenhet att gå teater, men du vet väl inte ens vad teater är? hahha stackars lilla människa, eller ska jag skriva stora människa? Du var ju stor va? haha aaa, så var det nog:)

Vadå lycka till med att sitta i kassan på willys? haha har du tänkt göra det eller? Jag tänker då fan inte sitta i någon kassa, fattar inte varför du tror det? ;)

haha tror du jag bryr mig om vad fan du går för utbildning? hahahha, du kommer ändå aldrig att bli något. Du vågar inte ens stå för vad du skriver din lilla, oj jag menade STORA människa :) Börja med att stå för vad du tycker och sluta göm ditt fula fejs. Pusskram ;)

Ego pics ♥







Älskar mina ögon! ♥

Nu ska jag hitta nå kläder man kan ha på sig ikväll.. undra vad man ska ha ? Ska ha mina overknee stövlar iaf ♥ dom är ju så sjukt snygga ;) Ha en super bra fredag kväll för det ska jag ha! - Ska iaf försöka, trots min förkylning.

Fredag morgon.


Hej! Var inte i skolan idag.. så jag vaknade kring 12 tiden? Så jävla skönt att få sova ut, fast dock inte lika skönt att vakna med en snorig näsa.. haha. Men men.. gick upp och tände en cigg, tog mitt morgon piller och drack lite juice. Sedan vart det att myspysa lite framför en film med Dennis och frukost. - SOM INTE BESTOD AV FIL OCH TVÅ SMÖRGÅSAR. Utan en hårdmacka med ost ;) hahaha! Äter inte fil..

Sedan gick jag in på bloggen och fick se en rolig kommentar som jag svarat på nedan. Att man kan vara så jävla avundsjuk så man måste hålla på sådär? Nåja, jag tar iaf inte åt mig ;) Men nu blir det att kika lite på Jims värld och sen en dusch kanske? Aa, vi får se vad som händer :) Nu ska jag fortsätta se tv. Puss!

Svar på kommentar. - igen.


Gick in på bloggen och fick se den här lilla patetiska kommentaren från en avundsjuk människa. :)
Att man kan sjunka så lågt ?

Anonym om Svar på kommentar.:
Att under en längre tid enbart äta motsvarande en tallrik fil och två smörgåsar när man ser ut som du är likställt med att hoppa från ett stup.

Du kommer med 100% sannolikhet dö om du äter på det sättet under längre tid med din kroppsbyggnad, oavsett hur mycket vitaminer och mineraler du trycker i dig.

Om du inte "orkar" äta mer än ovannämnda så bör du omedelbart uppsöka läkare.

"Endast mat kan inte göra så att man får i sig allt man behöver" Absolut att det kan.

"Det finns nåt som kallas träning" Träna utan att äta riktigt är bara bortkastad tid.

Du lider av ätstörningar det är en sak som är klart iaf.

"haha patetiska människa" Jag? du är möjligtvis Luleås största luder genom tiderna.

Du bor ute i någon gudsförgäten håla där du fantiserar om att du ska bli skådespelare.

Snygga "tatueringar" btw.

Du ser så jävla risig och billig ut att man inte vet om man ska gråta eller skratta när man ser ditt anorektiska anlete.

SVAR: HAHHAHAH vem har sagt att jag lever på en tallrik fil och två smörgåsar? Och ätstörningar? hmm.. tror knappast det :) Och Luleås största luder? Hmmm, hur kan jag vara det när jag inte ens bor där och inte varit singel på över 3 år typ.. ? hahha. Och jag kan väl inte råför att jag är så jävla vacker så alla vill ha mig ? Du måste vara riktigt avundsjuk på mig som du håller på.

Jag kanske bor i en håla, men i den hålan finns sveriges bästa skådespelar utbildning! Och jag kan då säga att jag kommer komma så jääävla mycket längre i livet än vad du någonsin kommer att göra :)

Och tack, jag vet att mina tatueringar är snygga ;) Och risig och billig? haha bättre det än tjock och äcklig som du måste vara eftersom du inte vågar visa ditt fula tryne och stå för vad du tycker och vem du är. :)

Och anorektiskt ? haha man tackar, jag vet att jag är smal och vacker men anorektisk? Njaaa.. skulle inte tro det va. Och föresten.. hur vågar du driva så om en sjukdom ? Det finns faktiskt alldeles för många människor som lider utav det och du gör narr av det? Att man kunde sjunka så lågt visste jag inte..

Film mys ♥


Snart blir det att krypa ner i sängen och kika film med älsklingen. Köpte 3 dvd filmer idag på konsum för 100kr, helt okej pris tycker jag. Så ikväll blir det att fortsätta vila, vila och åter vila! FÅR INTE BLI SJUKARE!

Vi får se om jag drar till skolan imorn eller inte.. Känns som att det vore bättre att stanna hem och vila sig så jag inte blir sjukare än vad jag redan är. Går ju ändå bara till lunch imorrn så.. missar inte så mycket.

Dom här filmerna köpte vi:



Handling:
Tonårige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen; han har konstiga syner och en låtsaskompis som heter Frank och är en stor kanin. En natt kraschar en flygplansmotor ner i Donnies hus, men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av Frank får han veta att han nu fått en annan, högre, mening med livet.




Handling:

En vild svensexa och ett svidande nederlag i innebandy väcker Fredriks passion för konstsim. Han hetsar sina gamla polare att börja simma och när chansen att tävla med sitt lag i en internationell konstsimtävling för herrar dyker upp vet Fredrik inga gränser. Filmen handlar om manlig vänskap och familjerelationer som sätts på riktigt hårda, blöta prov.


Handling:
Beck undersöker ett mord på en rysk kvinna. Kroppen är så illa sargad att identifiering är omöjlig.

Fredag imorgon ♥


åååh gud så härligt!
Kom just att tänka på att det faktiskt är fredag imorgon! Ni fattar inte hur jävla mycket jag uppskattar den här helgen som kommer.. Har gått i skolan nu 2 helger i rad och inte varit ledig en sekund typ. Så det ska bli så enormt skönt att få vara ledig!

Hoppas bara jag mår bättre imorgon.. Var hemma från skolan idag, kände mig inte alls i form att gå.. Typ en riktig förkylning på gång? Hoppas verkligen inte det! Ska dricka en massa echinagard så jag inte blir sjukare!



Men nu tänkte jag springa på ok och köpa en cola till ikväll. Ska myspysa hela kvällen och bara vila mig :) Så jävla skönt att bara få slappa..Love it

Aco mini derm.


Hej!

Var förbi vårdcentralen idag och kollade upp mina utslag som jag hade på händerna.. jag trodde det var pga mina sömntabletter som dom uppkommit, men enligt läkaren så var det bara för att jag var otroligt torr om händerna som utslagen kommit.

Så efter vårdcentralen gick jag och älsklingen (han följde med mig till vårdcentralen, gulligt av han!) till apoteket och inhandlade en salva mot torr hud. Vi köpte också aco ansiktsvatten mot fet och finnig hy. Alltid bra att ha hemma även om jag inte får finnar ;)

När vi skulle köpa ansiktsvattnet så frågade vi en som jobbade där vars det fanns, för vi såg inte det på engång. Och självklart så skulle hon försöka tvinga på mig det dyraste..som vanligt? Men jag är inte så lättlurad, så jag tog det jag ville ha och betalade :)


Aco's produkter är så bra :)


Jag just nu, lite sjuk och  trött.. :/

Idag kom mitt "3 dagars fasta" paket! Jippi ;) börjar väl med det på måndag ? Man har fått med en broschyr där det står vad man ska äta under dom 3 dagarna... så det kommer bli spännande att se hur man mår efteråt! Dennis mamma har också provat på det där förut och hon sa att man mår jätte bra efteråt :) Så jag hoppas jag också gör det ;)

Svar på kommentar.


Oviktigt. om Jag har en åsikt!:
En kvinna ska äta ca 2000 kcal om dagen för att fungera normalt.
Även om du bara ligger i sängen från det du vaknar så behöver du runt 1500 kcal.

Du tror på fullaste allvar att kroppen får i sig alla vitaminer och mineraler på tex en tallrik med fil och två smörgåsar?.

Även om du skulle komplettera med vitaminer så skulle du se ut som ett skelett inom kort.

En stor anledning varför många svälter är att jorden är så överbefolkad. Det bästa långsiktiga vore att låta dom dö ut.

Låter brutalt men så fungerar naturen för alla andra varelser på denna jord.

PS.

Enormt synd att du tidigare svälte bort din fina kropp till ett benrangel.


SVAR: Jaså, en kvinna SKA äta det? hmmm.. så jag MÅSTE äta mer än jag orkar bara för att någon säger att man SKA det.. ? Så om någon säger att man SKA hoppa ner för ett stup, SKA jag göra det då bara för att någon säger att man SKA göra det? haha

Och nej, jag tror inte kroppen får i sig alla vitaminer osv på en tallrik fil och två mackor. Men för att få i sig alla vitaminer så måste man käka nå vitamintillskott för det. Endast mat kan inte göra så att man får i sig allt man behöver.

"Enormt synd att du tidigare svälte bort din fina kropp till ett benrangel. " - jasså det tycker du ? och hur vet du att jag svälte? Det finns nåt som kallas träning, du kanske borde prova på det?

Du verkar inte känna mig om man säger så.. så jag tycker inte du ska öppna käften när du inte vet ett jävla skit :) och stå för din åsikt vågar du inte heller.. haha patetiska människa.

Premiär igår av Kabarén.


Hej! Hann inte blogga igår.. var så sjukt slut efter föreställningen så det vart nästan sängen på engång. Men idag så tänkte jag lägga in lite bilder från igår som vi tog innan föreställningen. Kan då säga att det gick sjukt bra och att jag är nöjd som fan med min insats! :)


Förberedelser innan genrepet.


Min mun ser lite sne ut för att ja har snus inne ;) haha


Förberedelser innan premiären! sötnosarna sminkar sig ;)


Snygg Maria!  ;)


Jag! hahaha


"crazy eyes".


Så jävla snygga vi är! ;)

Trött på idioter.


Det är någon jävla idiot som är vän med mig på facebook, (hur fan de nu blev så?) och han skriver och skriver typ varje gång jag är inloggad! Känner inte ens han.. Så varför skriver han?

Frågade han vem han var och om jag vet vem det är, men det vet jag tydligen inte. Och då skrev han: "men vi kan väl lära känna varann". Skulle inte tro det va..! Sådär höll man kanske på då man var 12.. då kanske man kunde lära känna okända idioter på nätet, men nu är det så jävla slöseri med tid.

Nu pratar jag inte om bloggar osv.. klart man kan lära känna folk via internet, men då finns det oftast en anledning till det. Och då är det inte nå snusk som addar en och börjar skriva till en för att man är desperat eller bara allmänt störd. Om ni fattar vad jag menar? klart man kan lära känna folk via internet.. men är så SJUKT less på alla slemmiga typer som blir vän med en och skriver helt utan anledning och håller på äckla sig. USCH.. fyfan för sånna där..

Har varit lite snäll och strykt över personens namn. Nog för att det säkert inte ens är hans riktiga? haha.



hoppas han slutar skriva nu..

Cappuccino + macka.


Sitter i skolan som vanligt. Vi har haft en genomdrag av våran föreställning som spelas upp imorgon kväll! Panik? Det gick ganska så bra förutom nå små detaljer.. vars man ska in och ut osv. Men det kommer nog bli skit bra! :)

Har nyss druckit en kopp cappuccino och käkat en macka. Till frukost vart det en drickyoghurt och en clementin. Jag har börjat köpa mycket frukt nu har jag märkt.. och det är väl bra? Frukt är ju iaf bättre än att trycka i sig en massa pasta osv.. ajja. Vet inte vad jag ska skriva? Börjar strax lektionen igen.. då blir det teknisk genomgång (?) och några små rep på vissa scener som inte riktigt sitter. Ska också träna på min monolog med Petra. Puss !

Veckans blogg!


Har nyss räknat rösterna, och nr 1: http://isabellajafarzadeh.blogg.se/ hade flest röster. Så grattis! :) Men fick tyvär inte rösta på sig själv.. glömde säga det.. :/

GRATTIS! Som vinnare blir du länkad på min blogg i en vecka :) Lägger in en länk så fort jag kan.

http://isabellajafarzadeh.blogg.se/ : En söt tjej med en härlig blogg om lite allt möjligt. Roliga inlägg och ger även lite träningstips och annat roligt! Kolla gärna in den ;)

Jag vill ha ♥


Kollade runt på eliteladies.se och hittade två super snygga tröjor som jag vill ha!!!



Tänk vad snygga dom skulle vara till ett par leggings och mina overknee stövlar! ♥ Love it !

Jag har en åsikt!




Har nyss käkat pasta/makaroner med chili och vitlök sås. Skit gott var det!

Nåja, till saken. När jag satt och käkade så kom några tankar upp som jag brukar tänka på dagligen men som jag aldrig lyckats komma ut med. Och det är nämligen mat. Har ni tänkt på hur mycket vi kan gluffsa i oss på bara EN dag?

Bara till frukost kan en person trycka i sig en tallrik fil/gröt och sedan 1-2 mackor! :O Det är ungefär vad jag sammanlagt under en dag BRUKAR äta, har dock blivit lite mera nu under dom här dagarna/veckorna då jag gått skola så sjukt länge. Men iallafall!

Har ni tänkt på hur jävla mycket en människa kan äta ? och att dom kan äta med gott samvete fattar jag inte.. Det finns barn som SVÄLTER medans vi trycker i oss mat för en hel familj bara till frukost och sen "MÅSTE" vi trycka i oss mer för att orka.

Jag förstår det bara inte.. Man MÅSTE inte äta bara för att det finns mat. Eller? Klart barn ska få äta sig mätta m.m.. men vuxna människor som äter mer än vad dom behöver bara för att dom tror att dom måste äta det för att orka eller för att dom är överviktiga eller nått sånt.

Jag brukar tänka på det rätt ofta och ska därför sluta äta bara för att äta. Jag ska äta för att leva, inte leva för att äta..

Håller ni inte med mig... eller? ;O


3 dagars fasta på g!


Har just beställt ett "3 dagars fasta" paket från bodystore.com. Det ska tydligen rena kroppen genom att man fastar. Så jag tänkte prova det faktiskt, Det kan vara en bra start på mitt nya liv som kommer börja imorgon (?).
Så nu väntar jag på att det ska komma bara! ;) Ska bli spännande att se ifall kroppen mår bättre efter det.



Här är lite info om paketet från bodystore's hemsida:

"Att fasta innebär en härlig inre detox av kroppen som också påverkar humöret positivt och hjälper kroppen att komma i form. Rätt genomförd är fastan helt enkelt naturens eget sätt att föryngra kroppen, göra den mer motståndskraftig och friskare - en start till en ny och sundare livsstil! Fasta = viktminskning!Många människor lider av övervikt i varierande grad, vilket också ger en utmärkt anledning till fasta. Ju större övervikt man har, desto mer minskar man under en fasteperiod. För att behålla viktminskningen är det dock viktigt att efter fastan inleda ett liv med sundare kost- och levnadsvanor."

Innehåll:
  • 2 flaskor Hälsosafter Ananasjuice33cl
  • 2 flaskor.Hälsosafter Äppelmust 33cl
  • 2 flaskor Hälsosafter Grönskasjuice 33cl
  • 3 st Nyform Grönsaksbuljongtärningar
  • 10 Påsar Pompadour Faste té
  • 1 Burk Glaubersalt
  • 1 st Faste broschyr

Dagens sminkning.


Hej! Idag har jag då gått skola som sagt. Vi håller på med våran kabaré för fullt, fast nu har 2 stycken blivit sjuka :/ så dagens rep vart inställda, så det blir att köra stenhårt imorgon och på tisdag om vi ska hinna bli klara innan onsdag kväll.

Så dagens jobb har varit att prov sminka några stycken inför kabarén. Det är jag som har hand om sminkningen till den så.. Här är lite utav dagens resultat.


Lite utav sminket.


Fet sminket + ögonskuggorna jag använde.


Här pågås sminkning för fulla muggar ;)


Lite av linneas sminkning ;) Så söt hon är :)

Godnatt ♥


Hej! Nu hade jag tänkt säga godnatt för ikväll.. ska ju trots allt upp tidigt imorrn! Har ju skola som vissa andra inte har ;) Ska upp innan 7 och vara i skolan kl 8. Så om jag ska orka så måst jag lägga mig nu, tar ju trots allt 30-60 min innan pillrena ger effekt. Borde egentligen lagt mig tidigare men jag var tvungen att duscha o shit innan. Finns ju aldrig tid för nå sånt när jag går skola så jävla länge och mycket.


Denna fredagen har varit intressant faktiskt..

♥ Började bra med en god cappuccino marabou.

♥ Sedan uppstod ett bråk, som ännu inte är löst..

♥ Träffade Lill Lindfors och Thomas Bolme, hade ett långt samtal med dom vilket gjorde att vi drog över på tiden och jag kom senare hem. Pga det så hann Dennis dra hemmifrån och vi hann inte lösa bråket. Har inte snackat med han sen 2 tiden idag..

♥ Jag har dansat runt i lägenheten av tristess..

♥ Jag har gjort ett videoinlägg som inte gick att ladda upp..

♥ Jag har skrivit ett sms till Dennis och bett han att inte väcka mig då han kommer hem ifall jag sover. Vilket jag mest troligt gör.

♥ Duschat och käkat har jag också hunnit med.

och nu blir det sängen.. är så fucking trött och uttråkad. Ha det bra ♥

Föresten, glöm inte att rösta på veckans blogg! Har gjort en ny kategori så ni lättare ska hitta dit! :)

Videoinlägg misslyckat.


Hej! Har suttit här i min ensamhet och spelat in ett videoinlägg som jag hade tänkt lägga upp på bloggen.. men såklart så går det inte att ladda upp det formatet på videofy.me... ;/ Fan så tråkigt.. Eller hur ?

Jaha, vad ska jag då hitta på. Lägga upp lite flum bilder jag tagit idag kanske?






Ännu en fredag i ensamhet.


Ja vars ska jag börja? Det är en föreställning ikväll med Lill lindfors och Thomas bolme (?) i burträskarnas hus som börjar nu 19.00.. Jag har inga pengar till att se den så jag är den enda i klassen just nu som inte sitter där och kikar på dom. Nä för jag sitter ensam här hemma med en hemsk ångest/oro liknande känsla i hela kroppen.

När jag kom hem var det ingen hemma.. som jag förstod att det inte skulle vara.. ingen nyhet direkt? haha. Men iaf, jag kom hem kring halv 7 tror jag ? drygt en halvtimme sen. Jag klampade in i lägenheten som var tom. Dennis var borta och här sitter jag nu ensam ännu en fredags kväll medans min klass är och ser en föreställning och Dennis sitter och super hos Fredde. Känns väldigt ensamt.

Men nu måste jag röka.. måste lugna nerverna.

Cappuccino Marabou.


Nä nu är det fika (?), ska dricka min super goda cappuccino med marabou! Köpte den igår på prov när jag var och handlade frukt,  Verkligen super god var den ;) Helt klart värd pengarna. Love it!


Jag måste äta nyttigare.


Jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen. SLUT på alla onyttigheter och allt vad gäller socker. Om jag någonsin ska lyckas med att gå ner i vikt så gäller det STORA förändringar i min kost, speciellt NU när jag vet vad orsaken till min snabba viktuppgång beror på. Förut trodde jag att mycket träning och regelbundna måltider skulle ge resultat men icke ! Ska fortfarande försöka äta regelbundet men inte av vanlig mat, utan jag måste äta grönsaker, sallad osv för att jag ska kunna se nå resultat överhuvudtaget.

Jag har ätit vanlig mat, sallad, godis, läsk och äggröra under dom veckorna som jag sagt att jag skulle bli nyttig. Så det funkar inte, jag MÅSTE verkligen ta tag i mitt jävla liv nu och skippa allt skit! Grönsaker, frukt osv kommer jag att vara tvungen att äta istället för vanlig mat. Jag får försöka börja på engång, men den riktiga starten får bli på måndag..

Är så jävla less att misslyckas osv. men NU VET JAG att jag MÅSTE äta så om jag vill leva ett bra och smalt liv. Vem vill vara stor som en elefant i sin ungdom? Inte jag iaf. Stor kommer jag bli när jag blir äldre, skaffar barn osv. Så jag vill försöka vara smal och fin så länge jag är ung. Låter kanske lite grovt men jag menar absolut ingenting illa mot er som är överviktiga eller något sånt. Utan jag snackar om mig själv nu och hur jag vill se ut och hur jag vill leva mitt liv. Man har väl ändå rätt till en åsikt?

Nä nu måste jag gå och lägga mig innan det spårar.. är på ett sjukt dåligt humör just nu. Sry för det.

Blir gymmet imorgon (?)

Att vara snäll eller inte?




Jag är alldeles för snäll tycker jag. Jag tar emot skit från andra, jag försöker alltid vara trevlig, snäll och är nästan aldrig otrevlig. Jag fattar inte varför? Jag har väl blivit uppfostrad så antar jag ?

Visst nog är det bra! Tänk om alla vore som jag, då skulle alla gå omkring glada och lyckliga. Men ett sånt samhälle finns ju inte, och även om det hade funnits så tror inte jag att det hade varit kul. För det är ju dom här ouppfostrade människorna som gör så att det händer lite i samhället, hade inte dom funnits så hade vi inte haft någon att klaga på eller bråka med. haha!

Men jag fattar inte varför jag hela tiden ska vara så förbannat snäll och tänka på allt och alla när jag inte blir behandlad desamma tillbaks. Vi kan ett tex på en situation där jag är alldeles för snäll i, som idag tex.. Jag stod ute och rökte sen kommer personen och ger mig en bitch slap bara sådär och verkar njuta av det. Vart såklart förbannad.. men jag fattar inte varför jag inte gav en fet jävla smäll tillbaka!?

Men något inom mig hindrar mig från att göra så eftersom jag innerst inne vet att det är fel och så ska man inte göra. För våld löser ingenting även fast man får lust att bara klappa ner nån jävla fitta så hon ligger blodig på marken och ber om förlåtelse. HAHA! nog kan jag vara grov i käften alltid.. ;)

Eftersom dagens samhälle bygger på människor utan folkvett i skallen och bitchiga attityder så får väl jag bli precis likadan. Tänker iaf inte ta emot nå skit nåmer från någon! Är så fucking jävla less på sånna dära personer....!

Att vara med i tv.


Som alla kanske vet och såg så var final avsnittet av paradise hotel i tisdags(?) aa men iaf. Jag hade lätt kunnat tänka mig att vara med i ett sånt program, visst man kanske skämmer ut sig inför hela sverige men det verkar så kul! Även om man inte vinner så får man ju en upplevelse man aldrig kommer glömma. och vinner man så får man pengar, hur bra är inte det? Man har kul och får sola, bada och träffa nytt folk :)

Jag vet inte vad ni tycker, men jag hade iaf kunnat vara med i ett sånt program. Verkar skit kul.

Musik som får mig glad.


Känner mig en aning deprimerad över det tråkiga beskedet jag fick idag. Men så hittade jag några bra låtar som jag inte lyssnat på länge som gör mig glad. Visste att något inte stod rätt till, men jag kommer klara av det. Det kommer bli tufft med tanke på att det påverkar mitt skådespelar arbete väldigt mycket, men jag ska klara det!

Alla glider inte på en räkmacka genom livet. En del får kämpa sig igenom det. Precis som jag ska göra.

Ugly girls - kalle baah


Barry louis polisar - all i want is you.

Videon är så härlig så den får vara med tycker jag.


Cat stevens - if you want to sing out.



Snygga underkläder!


Det gäller inte bara att ha på sig snygga kläder, man måste ju även ha snygga underkläder också! ;) Jag är så grymt trött på mina underkläder och vill bara byta ut allt mot nya fräscha snygga underkläder!

Jag personligen har tröttnat på string och tanga och allt vad gäller snören. Jag tycker det är så mycket snyggare att ha hotpants och hipster trosor. Rumpan blir så grymt mycket snyggare också! Men nu gäller det att börja träna rumpan också så man får en fin rumpa till sommaren ;)








Trosorna finns att köpa på http://www.snyggunder.se

Jag visste väl att något var fel.


Fick ganska så tråkiga nyheter idag gällande mig själv. Men på ett sätt var det bra nyheter.. hade jag aldrig gått dit så hade jag aldrig fått reda på det och situationen hade kunnat bli värre. Men nu vet jag äntligen bakgrunden till varför jag hela tiden är så trött, frusen och har svårt att andas. Nu vet jag. Det måste ju vara därför, vad annars kan ligga bakom?

På måndag får jag veta mer. Känns läskigt, men ändå bra.

Finalisterna i veckans blogg.


Här kommer dom fem finalisterna som jag valt ut till veckans blogg, med en liten motivering varför jag just valde dom. Kan tyvär inte fixa en bild till dom eftersom min lilla bärbara har för liten skärm för att få med hela headern. Ni andra som anmälde er hade också jätte söta bloggar, men den här gången valdes inte ni.. tyvär :/ Men det var kul att så många anmälde sig! :) Välkommen tillbaka på måndag för en ny veckans blogg!

Nr 1:http://isabellajafarzadeh.blogg.se/

Motivering: En söt tjej med en härlig blogg om lite allt möjligt. Roliga inlägg och ger även lite träningstips och annat roligt! Gillar hennes blogg helt enkelt :)


Nr 2: http://mannenmedstortd.blogg.se/

Motivering: Vad jag har sett så finns det inte så många killar som bloggar, iaf inte vad jag har hittat. Så jag tyckte att den här killen skulle få vara med, han skriver lite tips till tjejer och lite allt möjligt. Alltid roligt att läsa om en killes syn på livet.

Nr 3: http://madeleineamelia.blogg.se/

Motivering: En söt tjej som bloggar om sin vardag, kläder, skriver lite om musik osv.


Nr 4: http://idaslya.blogg.se

Motivering: En blogg om lite vardag, dagens outfit osv. Lite blandad blogg helt enkelt :)


Nr 5: http://ellastankar.blogg.se/

Motivering:
En fin blogg om en tjej som skriver om sin vardag, viktminskning och annat smått och gott! :)


Regler för att rösta:

Man måste ha en blogg för att rösta! Anonyma röster räknas inte.

Man får endast rösta engång per person.

Veckans blogg avslutas på söndag kl 22.00. Så nu är det bara ni samlar röster! :) Lycka till!

Så jävla förbannad just nu.


Hej! Fan vad förbannad jag är just nu.. ingenting blir ju gjort i den här jävla lägenheten! Jag jobbar och sliter hela jävla dagen i skolan, kommer hem helt slut, käkar mat och sen blir det oftast sängen. Så jag har nästan ingen orka till att göra nånting alls och trots att Dennis sitter hemma hela jävla dagarna så blir nästan ingenting gjort.

Är så jävla less på att det alltid är JAG som ska fixa allt, JAG som ska diska, JAG som ska handla, JAG som ska städa! JAG JAG JAG JAG JAG! Jaa, tänk om inte jag fanns .. hur hade det gått då ? Hela lägenheten hade ju varit en jävla soptipp förfan.

Men nu orkar jag inte mer. Pappa ska hjälpa mig med hyran denna månad och har inte Dennis åkt in till stan och fixat det där med soc så handlar jag fan inge mat nåmer. Har inte råd om jag ska betala hela hyran själv. Så det blir ingen mat eller nånting tills han fixat det där.

FUCK VAD LESS JAG ÄR.
Nä nu ska jag försöka fixa det här med hyran på engång.. Gamlingarna ringde till och med och klagade på att ja inte betalat den 31a.. herreeeeegud. GE UPP FÖR FAN! Vi lever på 2000 talet förfan.. fatta att vi inte tar oss fram med häst o vagn eller sitter på bibblan vid datan. ååååh. Jag har alltid betalat hyran minst 20 dagar innan man ska betala den och är jag 2 dagar sen engång så tycker jag fan dom ska hålla käften.

Nä nu ska jag lugna ner mig. Vi hörs sen! :) haha

6 saker jag dissar!


Fick inspiration av en tjej, hon hade nämligen skrivit på sin blogg 5 saker hon ska göra innan hon dör osv.. Vart väldigt inspirerad och tänkte därför ta 6 saker jag dissar!

Kika gärna in på hennes blogg här: http://hannanerep.blogg.se/


Här kommer 6 saker jag dissar!



Personer som märker ord. Det är så sjuuuukt irriterande när någon hela tiden ska rätta en för minsta lilla. Man kan säga en sak som har exakt samma betydelse som den saken man egentligen menade, och så ska en som märker ord börja: "Du menade väl de där..blablabla". Tycker det är så sjukt störande! Håller ni inte med?


Snö! - Visst nog är det mysigt med snö och så till julen och början av vintern.. men sen blir det så sjukt kallt och jobbigt när man måste skotta och plumpsa sig fram till skolan i ett snöoväder. Usch, gillar det inte.. kallt och jävligt!


Lata människor! - Jag hatar verkligen lata människor. Sånna som bara sitter på sitt arsle hela dagarna och trots det orkar dom inte göra nånting! Nog för att jag också kan vara lite lat ibland men jag är fan inte så lat så jag inte ens orkar göra nånting. Man blir fet av att vara lat.. lederna blir sämre och man får ingenting gjort. Så att vara lat dissar jag! Jag ska verkligen ta tag i mitt liv nu och sluta vara lat, ser ingen mening med det. Livet susar förbi en medans man är lat! Så det ska man INTE vara ;)


Korv. - haha jaa jag var bara tvungen! haha nog kan korv vara gott ibland, men om man tänker på vad det innehåller så vill man fan bara spy. så jävla äckligt!


Mesiga killar. En kille ska kunna stå för vad han tycker, ha självförtroende och veta vad han vill! Mesiga killar som bara sitter tysta och följer grupptryck är ingenting för mig! Ska man vara man ska man vara en riktig karl och inte en mes ;) Och med mesiga killar menar jag inte en som är otroligt trevlig och snäll osv. :) Killar som är trevliga, snälla och mysiga är ju helt toppen! Men man ska kunna stå för de man tycker och stå upp för sig själv.


Snuskgubbar! - usch vad äckligt! hatar sånna där äckliga jävla snuskgubbar som är så jävla kåta så att dom hade kunnat sätta på en get eller så.. Fyfan, inte underligt att ni är så kåta ? När ni beter er sådär så är det väl ingen jävel som vill vara i närheten av er. usch..!

Svar på tal.


Kreativa? Not om Skådespelare - ett hårt yrke.:
Varför ringer dom inte och väcker dig? Om en ringer varje morgon och väcker dig behöver dom ju ringa ca två samtal var i månaden sen är ju det problemet löst? Vad är problemet? ;)


Eftersom du inte angett en blogg eller nå så får jag svara här i bloggen.

SVAR: Ja jag vet faktiskt inte varför dom inte gör det. Det är ju faktiskt inte deras ansvar att se till så att jag tar mig upp på morgonen. Det är faktiskt mitt eget ansvar. Visst jag håller med dig om att det hade helt klart varit toppen om dom hade kunnat göra det.. Trots att jag använder mig utav två väckarklockor, en klockradio och sedan ställer jag 5 alarm på min mobil med 10 mins mellan rum, så är det svårt för mig att ta mig upp. Fast nu ska min pappa ringa och väcka mig och han brukar göra mig irriterad på morgonen och han brukar inte sluta ringa eller lägga på tills jag kliver upp. Vilket är sjukt bra ;) Ska också tillägga att om det är nåt dom är så är det kreativa! - oftast ;)

Så länge jag får in rytmen i sömnen så kommer jag ta mig upp utan problem! :) Är faktiskt bra på att passa tider då det väl gäller..

Hos mig just nu.



Älsklingen min! Tagen för en liten stund sen.. han är ju bara så snygg ;)

Men men, sitter här framför datan, svarar på lite kommentarer osv. Ska strax ta mig en promenad på löpbandet och efter det blir det en dusch och sen sängen.. SKÖNT! Jag är sjukt trött.. men jag måste ta mig en promenad och duschen måst också göras känner jag. Skriver snart igen.. måste på toa! haha

Nu är jag tråkig.


Hej! Just nu sitter jag i skolan vid datan.. har kollat upp lite olika sminktips på sotade ögon och ska strax springa tillbaka till teater salen för ytterligare ett rep! Det är sista scenen som jag repar för dagen så det ska bli ganska skönt att få komma hem och bara ta det lugnt.

Eftersom jag inte är hemma så blir det lite tråkigare inlägg.. hinner inte skriva nå roligare eller lägga in bilder osv. Men vi hörs när jag kommer hem ! och glöm inte att anmäla er till veckans blogg! ;)

Veckans blogg har startat igen!


Hej allihop! Tänkte att vi kör igång med veckans blogg igen.

Alla får såklart anmäla sig! Men JAG går igenom alla bloggar som anmält sig och kollar in design, innehåll osv och väljer sedan ut 5 st som går vidare (eller mindre, beror på hur många som anmält sig) och så publicerar jag dom här på bloggen och sen får man samla ihop röster! Vinnaren presenteras i bloggen med en beskrivning av bloggen, vad den handlar om osv. Och blir även länkad i 1 vecka på min blogg. Jätte bra för dom som vill få lite extra besökare!

För att anmäla sig:

Skriv en kommentar i det här inlägget att du vill vara med.

Man måste ha en blogg såklart.



Efter kl 20.00 imorgon kan man inte längre anmäla sig. Anmälningar efter det räknas tyvär inte. Så anmäl er nu!

Kan hända att det tar ett litet tag innan jag valt ut och lagt ut dom som går vidare här på bloggen.. Eftersom jag går skola så länge om dagarna. Men jag ska göra det bästa jag kan!

RSS 2.0