VALBORGSMÄSSOAFTON


Idag är det då Valborgsmässoafton! ;) Och även Mimmis födelsedag, grattis vännen!

Ikväll blir det då att dricka lite och grilla! Hoppas på en bra kväll ikväll med bra sällskap. Men ja tänkte betala hyran nu och sedan hoppa in i duschen och börja fixa mig inför ikväll ;) Vi hörs sen!




Jag vann en länktävling!


Man skulle skriva slutet på en berättelse som Diana påbörjat och sedan skulle hon välja ut det slut som hon tyckte bäst om, och det vart ju såklart mitt! ;)


Såhär löd hennes början och mitt slut:


.. mannen i bilen får syn på tanten och försöker bromsa och väja undan, men han inser att han är för nära tanten för att hinna väja undan.. När tanten ser att bilen är påväg mot henne i en rasande fart så skjuter hon rullatorn ifrån sig och gör en snygg bakåtvolt och landar på trottoaren. Mannen i bilen träffar rullatorn och kör in i en lyktstolpe.. men tanten klarade sig och går fram till mannen i bilen och säger: "Se dig för gubbjävel innan du dödar någon".. och så tar hon sin rullator som är i princip helt kvaddad och går iväg..

Varför heter det kyckling?


Varför heter det kyckling egentligen? Det är väl ändå en höna ? Kycklingar är ju små söta gula saker och är inte alls lika stora som hönor..? Så varför heter det kyckling om det egentligen är en höna dom dödar och vi käkar..?

Varför heter det inte höna? "Nu ska vi göra hönsallad" eller "höna är gott" osv..

En liten tanke som kom upp medans jag höll på att göra kyckling sallad.. jag menar hönsallad.


Gårdagens outfit.



Det är spegeln som är skitig och inte mina kläder ;) haha.


Jag har skit tråkigt just nu, tror jag ska ta mig en dusch. Orkar inte vara äcklig..

Hur naturlig är du ?


Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)



Du har..

(x) Mascara över 100 kr

(x) En plattång -

(x) En locktång

(x) Designparfym

( ) Foundation över 200 kr

(x) Ögonfransböjare

( ) Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

( ) Läppglans över 100 kr

(x) Hårinpackning

( ) Bodybutter

(x) Bodylotion

(x) Parfym över 300 kr

8


Du..

( ) Använder locktång/plattång varje dag

( ) Använder foundation varje dag

( ) Använder mascara varje dag

( ) Använder kajal varje dag

( ) Avänder läppglans varje dag

( ) Använder bodybutter varje dag

( ) Använder bodylotion varje dag

( ) Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

( ) Använder hårspray varje dag

( ) Tränar på gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

0



Du har..

(x) Tonat håret

(x) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dig

(x) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen


5


Totalt: 13


0-10 Nayurligtvis narturliga tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


HAHA vadå konstgjord? ;)

Fylliga läppar - hot or not?


Jag tycker verkligen att det är hur snyggt och sexigt som helst med lite större och fylligare läppar. Men vars går egentligen gränsen? Hur stort kan man egentligen ha innan det blir fult?


Megan Fox är en som blivit mycket omtalad pga sina fina fylliga läppar, men nu verkar det som att hon gjort dom ännu större. Hot or not?

Jag tycker hon har förstört sina läppar nu, dom var ju fina som dom var? Varför ändra det? Kissie är också en som gått lite överstyr med sina läppar.. Dom är alldeles för stora, det är inge fint.

Onsdag.


Hejhej!

Ville bara skriva hur dum i huvudet jag är som inte klev upp imorse heller och promenerade! Blir så irriterad på mig själv.. Jag kan vakna kring halv 5 - halv 6 på morgonen och vara hur pigg som helst. Men sen när jag vaknar halv 7-7 så är jag så jävla trött så jag inte orkar kliva upp, inte ens om jag är panik kissnödig. Jag kan ligga kvar i sängen ända tills det är 10 min innan ja ska dra till skolan.. och det är bara för att jag är trött!

Ajja, skitsamma! ;)

Idag är det onsdag!
Yeeah, en dag närmare fredag! Då är det valborg och fester överallt, förhoppningsvis? Hoppas det är fester där äldre befinner sig och inte bara fester med små tjejer/killar. Pallar inte med småbarn hela tiden. En del är mogna, men en del är helt jävla töntiga och knäppa i huvudet ;)


Yoggi + kycklingsallad!


Idag blev det en yoggi yalla till frukost/lunch, och sedan kyckling sallad till middag! Supergott och inte onyttigt! Hoppas det håller i sig nu med det nyttiga. ;)




Dock så blev det ingen promenad imorse, eller ikväll. Men jag har rört mig rätt mycket under dagen så det jämnar nog ut sig ;)

Får ta mig upp tidigare imorgon och ta mig en promenad då istället. Imorse orkade jag verkligen inte, kände mig helt jävla slut på morgonen, ungefär som ja brukar göra då ja tagit mina sömntabletter. Fast jag tog dom inte igår så det var ju lite konstigt?

VARFÖR??????


Varför anses man vara en dålig människa när man vill gå ner i vikt? - alla kanske inte vill se ut som nån jävla gorilla när dom blir äldre. Man blir fetare lättare ju äldre man blir, så passa på att träna som unga och hålla kroppen i form.

Varför anses man vara en dålig människa när man vill festa varje helg? - du lever nu, ta vara på tiden och ha kul innan det är dags för att skaffa barn osv.

Varför är det så mycket bättre att vara tjock och nykterist? - Det har man resten av livet på sig att vara.

Varför klagar folk på människor som väljer att skönhetsoperera sig? - det är väl ändå deras val? Man kanske inte trivs med sitt utseende och mår jävligt kasst över vissa saker i sitt utseende, så varför inte fixa till det då om det går?


Jag undrar bara varför???

Studenten i april???


what..?! :O  Har kollat runt på en del bloggar och även sett att en del på facebook skrivit att dom ska på bal och även att dom tar studenten nu på fredag redan????

Vafan? Jag tog studenten i juni i luleå. Hur kan det vara så stor skillnad bara för att man kommer lite längre ner i sverige? Att ta studenten redan i april låter inte vettigt. En hel månad före dom uppe i luleå tar studenten.

Om dom slutar skolan så pass tidigt.. hur tidigt börjar dom då skolan? Redan i Juli då eller? Eller är det bara studenten som tas så tidigt på året? Jag förstår inte..


När jag tog studenten, förra året.

Vad hände med musiken?




Förut bestod min värld utav musik, musik och åter musik! Musik fanns alltid i mina öron, Jag lyssnade ALLTID på musik. Det var det första jag gjorde på morgonen då jag vaknade och det sista jag gjorde innan jag la mig, ibland somnade jag även med musiken på.

Men nu finns inte musiken i min värld längre. Ända gången jag verkligen får njuta av musik är på våra träningspass i skolan och ibland via mobilen. Har dock alldeles för kass musik där så det är inge roligt att lyssna i mobilen.

Jag får aldrig lyssna min musik på högsta volym längre. Det går inte, för jag bor ju med Dennis nu. Och inte gillar han min musik inte? Och inte vill väl han lyssna skit hög musik då han sitter och spelar, ser tv eller gör någonting annat? Dessutom har vi katterna att tänka på också, dom tål ju inte hur hög musik som helst.

Nu har jag dock snott in internet till sovrummet och även hörlurarna så nu sitter jag här och lyssnar lite musik medans Dennis kollar på "Hells kitchen".. skitprogram.  Men det är inte samma sak som att lyssna högt i högtalarna..

Om jag ändå kunde överföra ny fräsch musik på min mobil! Men det kan jag inte..

Jaha..


Då vart det inge Förkväll för mig. Som vanligt så ska dennis ta över tvn JUST då jag ska se nånting bra. och vet ni vad han ska se? JO HELLS KITCHEN.. jävla skit program. De går faktiskt i repris.....

Oj.. haha


HADE SIN DÖDE VÄN UNDER SOFFAN I 10 ÅR

Alan Derrick, som var rädd för att bli vräkt, anmälde aldrig dödsfallet.

Den döde var Alan Derricks vän, Dennis Pring, 63, som fick bo i lägenheten efter att han blivit hemlös. Derrick hittade honom livlös när han kom hem och försökte skaka liv i honom.När han upptäckte att vännen var död drabbades han av panik och välte soffan, så att kroppen hamnade under den.

Till polisen berättade han att han inte anmälde dödsfallet för att han var rädd för att bli vräkt. Hans hyresvärd tillät inte hemlösa att bo i fastigheten.

LÄS MER HÄR




HAHA shit, hur fan lyckas man bevara någon under sin egen soffa i 10 år??? Han måste ju vara totalt rubbad. Hellre blir jag vräkt än att bo i en lägenhet med ett lik under soffan. Stackars människa.. och inte fan behövde han bli vräkt bara för att hans kompis dog där? Han hade ju inte behövt säga att han bodde dära. Vilken dum jävel..

Sallad ♥


God eftermiddag!

Vi slutade TIDIGT idag, redan vid klockan två. Vilket är vääääldigt ovanligt för oss. Vi brukar gå minst till fyra, men inte idag. Ajja, skit samma!

När jag kom hem så for ja o älsk och handlade lite, och självklart så stod sallad högst upp på listan! Så jag inhandlade gurka, tomater, sallad, feta ost, majs, kykling osv!

Så idag ska jag äta sallad! Det måste fan vara bland det godaste som finns ♥ Speciellt kykling sallad, mums! ;)




Det blir en promenad efter middagen också! Nu ska ja bli smal ;)  Sallad + promenad, kan det bli bättre? ;)

Morgonpromenad!


YES! Lyckades kliva upp 07.00 idag och hann med en 30 mins promenad och en dusch! Härlig start på morgonen! Känner mig väldigt taggad till att ta tag i träningen o promenaderna nu. Speciellt då våren är här! Jag får en sån energi av solen på morgonen så att vakna tidigt o ta en promenad är bara skönt ;)

Blir även en promenad senare ;) Skönt!

Godnatt då.




Nu ska jag lägga mig i sovrummet framför en film i väntan på Dennis. Vi hörs imorgon gott folk! Hoppas ni sover riktigt dåligt inatt.

Träning, träning, träning!


Nu peppar jag mig själv lite! ;) Jag ska börja med mina morgon promenader och protein shake igen! Iaf promenaderna, dom är viktiga! Jag funderar även på att fa ut o jogga nångång också, jag har ju faktiskt sprungit oavbrutet i nästan 2 timmar! Så nog fan måste jag orka jogga åtminstone 10-20 min?

Så imorgon är det en ny vecka vilket betyder nya tag! Ska försöka ta mig upp 06.30 och promenera lite! Men det ser vi ju imorgon hur det går! ;)

Peppa, peppa, peppa!


Inte vill ni väl se ut som en strandad val i sommar? ;) Det vill inte jag iaf! Så skippa allt onyttigt shit och res dig upp ur soffan och ut o promenera! ;)

Skrämmande?



Handling: Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.


Då har jag äntligen sett klart filmen. Och jag vet inte vad jag ska säga..? Amerikanerna måste vara sjukt lättskrämda för den här filmen var inte direkt skrämmande, Inte mer skrämmande än någon annan film.

Den är helt klart sevärd, det var bra handling och bra skådespelare. Men skrämmande? Njaa, inte direkt. Jag hoppade till engång och det var bland dom sista sekunderna av filmen. Men annars var det inte speciellt läskigt.

Årets läskigaste film? Nä. Men jag tycker helt klart att ni ska se den. Och ni som tycker "the grudge" och "the ring" är läskiga borde inte se den här själv. För den är lite som dom filmerna.. iaf i slutet.

Den får 4/5 i betyg av mig. Bara för att det var intressant handling ;)

Paranormal activity!




Nu ÄNTLIGEN blir det att kolla på den omtalande filmen Paranormal activity! ;)  Så nu ska vi se om det är ännu en skit film som dom flesta "rysarna" är,  eller om den är så skrämmande som det sägs att den är. Det finns bara 1 film som jag verkligen blivit rädd av tidigare och tro mig, jag har sett nästan alla skräckfilmer som finns..

Inget skrämmer mig! Eller..? ;)

NÄRBILD.




Inte den snyggaste bilden på mig, men det är ändå jag och jag gillar den på nått sätt. Kanske det ruffsiga håret som gör det, eller att min ena tand syns? Haha, hur som helst så är det ändå jag, and me like! ;)

GE MIG ♥



Har inte råd med äkta ray-ban och söker därför en billig kopia ;) Någon som vet vars det finns att köpa/beställa?

Jag bor i en byhåla och har därför ingen koll på vars de går att köpa ;) Nätshoppning är de ända som gör så jag överlever!

Gifta sig? Varför..?





Jag tycker att giftermål är ren bullshit! Är verkligen människan så desperat så att man måste gifta sig för att få ytterligare bekräftelse på att man är älskad? Visst det är säkert en helt underbar upplevelse med mycket ståhej o shit. Ungefär som balen, förutom att man inte ger bort sitt liv till någon.

Jag förstår inte varför man gifter sig egentligen. Räcker det inte med att bo ihop och vara förlovad? Måste man ge bort sitt liv också ? + att man slösar massor med pengar på klänning, bröllop, mat osv.. för vad? För att sedan skilja sig eller? Jag förstår att kristna o sånna som har det i sin religion gör det. För vem vill dö som oskuld? och att gifta sig är ju ända sättet att få sig nånting ;) - skämt åsido! haha.

Nä men en vacker dag kanske jag ändrar min syn på bröllop o giftermål. Men för nu så står jag fast vid min åsikt.


YES, ÄNTLIGEN!




Jag och Dennis knallade förbi ok för att kolla om filmen kommit in! Och nog fan hade den det alltid ;) haha så vi hyrde den på engång! Gubben som jobbade där måst ha trott att vi var helt desperata (Haha vilket vi iof var.. ;)) som kommit in varje dag o frågat om filmen kommit in. Men det gäller att vara frammåt och på om man ska komma nånstans i livet ;)

Så ikväll vid 6 tiden då det blivit lite mörkare ska vi se filmen! ;) och efter det blir de parlamentet o ballar av stål!

och imorgon kommer Micke Klingvall (?)

Söndag.




Godmorgon! ;) Då var det söndag igen och imorgon är det dags för skola.

Idag blir det att ta det lugnt som vanligt. Kanske förbi konsum en sväng o köpa lite sallad osv. Hade suttit fint just nu efter allt onyttigt man käkat i veckan. Men vi får se hur de blir. Nu ska jag kolla runt lite på bloggar, återkommer senare ;)

Två helt underbara varelser.



Nikki vill kramas lite ;)


Pärlan vart intresserad av wow.

Våra katter är så jävla speciella, dom är helt underbara! Vi hade aldrig kunnat få bättre katter än dom.

Sjukt tråkig lördag!


Vad fan ska man hitta på?
Det finns INGENTING att se på tv ikväll, jag har inget gott att tröst äta, filmen jag vill se mer än någonting annat är uthyrd och jag är äckligt trött. Helt kass lördag. Men man är ju ledig så man ska ju inte direkt klaga..

Undrar om man ska springa förbi konsum o handla nånting gott? Känns tungt. Vi  får helt enkelt se hur det blir. Återkommer om det senare. Nu ska jag fortsätta ha tråkigt.

Om alkohol uppfunnits idag..


.. så hade det förbjudits direkt! Visste ni det? det är inte många som vet om det så jag tänkte bara påpeka det! ;) och att det är mycket skadligare för kroppen än vad cannabis/röka är.


Jag som ville bli rädd..


Jag och Dennis hade ju tänkt hyra filmen "Paranormal activity" som sägs vara bra och att den tydligen ska skrämma skiten ur en. Men när vi skulle gå och hyra den så var den tyvär uthyrd redan! Vi som till och med gick dit i torsdags och gömde en av dom två filmerna som fanns kvar bakom några Wallander filmer. Bara för att den inte skulle bli uthyrd. Men nog fan vart den det ändå!



Fan , jag som ville bli rädd.. aldrig får man bli rädd. Inte av filmer iaf.


Föresten, se inte filmen "welcome to the jungel", det sägs vara en rysare men den är skit kass! Verkligen SKIT kass.

BLOGG LISTA



Blogg jag läser först:
Kissies ;) haha, tycker hennes blogg är så underhållande!

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: spiderchick eller va bloggen nu heter. Har kikat in där men aldrig direkt läst det hon skrivit..

Kändisblogg jag följer: Kissies?

Mest kända bloggare jag sett IRL: Har nog aldrig sett någon irl?

Första bloggen jag började följa: Kenzas ;)

Bloggare jag beundrar och varför: Egoina, hon är bara för härlig! Hon gör tråkiga vardagliga saker roliga att läsa om.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: vet inte ;) ?

Då hatar jag att blogga: Då jag inte inte får den tid jag behöver för att blogga. Även när jag har bloggtorka o inte får någon inspiration.

Då älskar jag att blogga: Då jag har tid på mig att skriva bra inlägg och då jag har massvis med ideér och  inspiration!

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Ingen speciell som jag lagt märke till :p



Jag utmanar alla ni som orkar göra denna lista.
Länka gärna ert inlägg till mig så jag får läsa !

DISS!




Hundbajs överallt!
- Fan vad less jag blir på det alltså! Kan folk inte plocka upp efter sina hundar eller?? Det är så jävla äckligt nu när snön börjar smälta och det är hundbajs på trottoarerna som börjat rinna ut överallt över gatan! Så jävla äckligt alltså! Plocka upp efter era hundar förfan, speciellt om dom skiter på trottoarer! Det är så jävla äckligt.. vars fan man än går så ser man det där äckliga hundbajset!

Att bryta vanor.


Efter många om och men så har jag faktiskt tänkt bryta en gammal vana och skapa en ny. Så istället för att vakna 30 min innan jag ska gå till skolan så tänkte jag istället stiga upp tidigt o börja med situps varje morgon och även varje kväll.

Trots mitt överflödiga fett på magen så kan man faktiskt se lite utav mina magmuskler då ja spänner magen, trots att ja inte tränat den på väldigt länge.. Så om jag gör några situps varje morgon och kväll varje dag så borde man ju tillslut se resultat? ;)

Det är inte speciellt tidskrävande heller.. vad kan det ta att göra 50 situps? Inte lång tid iaf. Så om man ägnar lite tid åt det varje morgon och kväll så får man inte bara en bra vana, utan även en snygg mage ;) Perfekt tycker jag! ;) så det ska jag försöka börja med nu! Om jag lyckas hålla det ända tills sommaren så kommer jag ha en snygg mage ;) Förhoppningsvis!

Bara jag som är efter eller?




Har alltid undrat vars fan den där Hugo kom ifrån. Men så läste jag detta idag.. Han har ju tydligen varit med i "Den rätta för rosing". Vann gjorde han också tror ja?

Han är väl över 30 va? eller..? Haha, jag har verkligen ingen koll, men jag tycker det är lite "peddo" varning.. Hon är ju inte ens 18..


I brist på annat..


» skriv 8 saker du ser fram emot:

- Sommaren!

- Flytten till umeå (?)

- Körkortet!
när det nu ska bli av..?

-
Att flytta härifrån!

- Att få träffa familjen!


kommer inte på nåmer.. ;) så de blir 5 saker att se fram emot ;) haha

» skriv 8 sanningar om dig själv:

- Jag står för vad jag tycker.

- Jag älskar coca cola, är typ beroende av det.

- Jag älskar att vara blond!

- Jag hatar ex flickvänner! Inte alla då, men en del är bara helt dum i huvudet! Dom kan liksom inte gå vidare..? Dom ringer, skriver och försöker hålla kontakten med sitt ex. HATAR sånna, get a life förfan. Du hade din chans lilla vän.

- Jag älskar att prova nya saker!

- Jag är ganska impulsiv och går med på helt konstiga saker ibland! tex om Dennis hade velat flytta till skåne så hade jag fan gjort de! Man lever bara engång förfan ;)

- Jag älskar promenader!

- Jag tycker att folk som vräker i sig mat är äckliga. Nån måtta får de ju vara! Ät gärna mycket men vräk inte i er maten.. de är äckligt..

» skriv 8 saker du brukar säga ofta:

- Älskar dig.

- Hej.

- Vad gör du ?

- kom och rök med mig.


- Vad ska vi göra?

- Ja
.

- Va hemskt.

- usch.



» skriv 8 saker du har på dig nu:

- sockar

- trosor

- Bh

- Linne

- Mjukisbyxor

- ett armband

- Ringar

- örhängen


HÄR KOMMER EN FET DISS!




Folk som kommenterar utan att ha läst inlägget noga: Gud vad irriterad jag blir på sånt här.. man kan ha skrivit ett inlägg om att man inte mår så bra, tex att man är sjuk eller att något hemskt har hänt osv, ja ni förstår va ja menar? Och så kan någon kommentera något i stil med "Hej, allt bra?". HAHA alltså jag har nyss skrivit att jag INTE mår bra, så vafan frågar du för?

Vi kan ta ett till exempel, Jag hade skrivit "snyggt från gina tricot" i en rubrik, och sedan hade jag fått en kommentar som lät ungefär såhär: "Snygga leggings, vars finns dom att köpa?".  Det står i rubriken att det är från gina tricot. Så snälla läs inlägget noga innan ni kommenterar så ni vet vad ni skriver.

Och ni som gör reklam för eran blogg genom att skriva: "Hej allt bra?" kan ju bara glömma att ja kollar in eran blogg. Jag orkar seriöst inte svara på något sådant. Jag vill ha kommentarer rörande inlägget, mig eller annat runt mitt liv och blogg. Tack på förhand!

Impro övernattning.


Tänkte lägga in lite bilder från igår då vi var och övernattade ;)







Vi befann oss i ett Bönhus, det förklarar korsen o jesus..



Trots att det var ett bönhus så verkade dom göra mer än att bara be och dricka nattvardsvin där;)








Myspys!


Sitter i skolan o dricker en kopp choklad....

dsc00735 (MMS)

Sitter i skolan o dricker en kopp choklad. Vi ska bara prata lite om igår sen slutar vi för idag ;-) ska bli skönt att komma hem, saknar mina 3 sötnosar! Men vi hörs sen!


Snyggt från gina tricot ♥




Denna snygga väska för 199kr! Vill haaaa! 


Snygga leggings för 199kr! Ge mig! ;)

Impro övernattning.


Idag så ska vi åka iväg med klassen till någon stuga och sova över. Men vi ska inte vara där som oss själva, utan vi har fått varsin roll och lite förutsättningar som vi ska gå efter. Vi kommer alltså vara i roll hela tiden ;) Jag tex, jag ska vara en 16 årig tjej som är påväg till fjällen med sin mamma.

Haha detta kommer bli nice! ;) Men eftersom vi ska övernatta där så kommer jag inte kunna blogga något mera idag. Vi åker 12.30 dit så efter det kommer jag inte att blogga. Inte förens jag kommer hem på torsdag eftermiddag typ.

Så jag tänkte försöka blogga lite nu istället! ;)

Jag har STORA planer.


Nu är det dags att göra någonting åt det här livet ;) det är nämligen såhär att jag har STORA planer inför det här året! Alla kanske inte kommer att utföras iår, men förhoppningsvis så blir det som jag tänkt mig ;) Och jag tänker inte säga vad det är till någon förens det är dags att göra det eller då de är gjort  ;) Detta kommer bli NICE! ;)

Man lever bara engång ;) Tänk på det!


En kleptoman har varit här!


Ja, rubriken säger väl allt? Det har varit en kleptoman hära.. japp, ni hörde rätt.. en kleptoman! Ni vet en sån där som inte kan hålla fingrarna i styr och tar andras saker.

Det är såhär att när jag skulle packa ner täcke, kudde osv till imorgon så hittar jag nämligen inte min väska! Den finns inte nånstans.. och jag har letat överallt! Och jag är 100% säker att den följde med mig hem från luleå när ja var där under jul.. eller kanske inte?

Ja det är dock ett mysterium det här med väskan. Jag hittar den inte nånstans och måste därför packa allt i coop konsum påsar, fräscht! Täcket får inte ens plats i en påse så ja måste ta en filt.

Så snälla kleptoman.. om du läser detta så kan du väl komma förbi mig och lämna väskan? Jag behöver den imorgon förstår du. Tack på förhand.


30 mins promenad.


Kom nyss in från en 30 mins promenad.
Kände att jag behövde vara för mig själv lite och rensa tankarna. Och vad är då bättre än en promenad? Det är sjukt skönt och så mår man mycket bättre när man kommer hem sen.

Så ifall du är deppig så rekomenderas en promenad starkt! ;)

Berättarföreställning.


Vi igår på Nordanå i skellefteå. Det kom mycket mer folk än vad jag hade väntat mig, men kul var det. Det var ju som ett tag sen man stod på scen ;)









Snart blir det nog att ta en promenad och packa inför imorgon.. ;)

Hemma från skellefteå.


Ja då var man hemma från skellefteå då ;) Har varit där från ca 11.00-14.00. Efter det slutade så tog jag 14.30 bussen hemmåt, var tvungen att handla inför imorgon så jag har nå frukost och kvällsmål. Vi ska ju övernatta nånstans imorgon med klassen ;) Kommer bli sjukt kul!

Men här är lite bilder från idag ;)




Här fanns alla sorters mirakel drycker! Även piller mot bröst förstoring! haha, men det var visst inte så populärt bland tanter..




Kom in och bli perfekt! ;)


Maria stod och skrek: "Är du inte perfekt så är du misslyckad"! ;) hahaha.


Jag & Petra fick naglarna fixade ;) hahah.

Orkar inte lägga upp fler bilder nu ;) haha

Står här på stan i skellefteå o raggar fol...

dsc00732 (MMS)

Står här på stan i skellefteå o raggar folk till våran salong "perfekt 2010". Kom hit o bli perfekt!


Berättarföreställning.


Ikväll är det berättarföreställning på Nordanå inne i skellefteå. Våran klass ska ju självklart medverka i den! Själva föreställningen börjar väl 18.00? Men vi ska åka redan 15.15 härifrån för att vi ska hinna förbereda oss och även gå igenom allt så allting sitter osv.

Så jag kommer väl inte hem förens efter 21.00 nångång? och då blir det mest troligt sängen på engång om man ska orka upp till imorgon då vi ska åka tidigt in till Skellefteå och göra nå "gatuprat". Men jag kommer nog att mobilblogga iaf ;) Så lite uppdatering blir det ju!


Wipeout - Förnedrande.


Kikar lite smått på wipeout just nu. Haha, fatta vad dom skämmer ut sig, snacka om förnedrings tv (heter det så?).

Men underhållande är det ;)





Börja spela mer wii fit?


Wii Fit kan vara beroendeframkallande.
Wii Fit kan vara beroendeframkallande.


"Hon ramlade av sin Wii-bräda – och blev beroende av sex. Nu måste hon ha sex 10 gånger om dagen."

"En brittisk kvinna påstår att hon drabbats av sexberoende efter att ha ramlat av sin Wii-bräda. Nu blir hon upphetsad så fort telefonen ringer, skriver The Daily Star
– Det börjar som en stickning nedifrån och börjar sedan bölja genom hela kroppen. Ibland byggs de upp till en skälvande orgasm, säger kvinnan."

>LÄS MER HÄR<

Man kanske ska börja spela lite mer wii fit? Eller vad säger ni? ;) HAHA.


Gravid - Nya modet?



(bild hämtad härifrån)

Överallt i bloggar, bland vänner, på facebook m.m så läser man att allt fler unga tjejer blir gravida och ska eller har fått en liten knodd. Unga mammor verkar vara senaste modet, eller?

Nog ska jag säga er att man blir ju som sugen på att skaffa sig en liten knodd! Men, det finns en hel del nackdelar med att bli gravid i tidig ålder..

Hur sött det än är och hur kul det än verkar att ha en liten bebis så är jag absolut inte redo ännu. Jag vill inte ha barn nu.

Och anledningarna till det är ju först och främst för att jag är för ung! Jag vill leva mitt liv i några år till innan jag börjar uppfostra ett annat. Jag vill kunna sitta ute i solen med en drink i handen och bara njuta av livet med goa vänner.

Jag vill kunna planera tokiga resor till olika ställen när som helst! Jag vill inte känna mig bunden kring någonting. Jag vill vara fri och kunna njuta av min ungdom medans ja ännu är ung. För sen blir jag gammal o grå och då är livet inte lika kul längre.. så då kan man skaffa en knodd.

Men jag säger inte att jag skulle göra en abort om ja vart gravid. Blir jag gravid så blir jag. Då får vi se vad som händer.

Tror ni jag är helt iq befriad eller?



ndk om Jobba på en helg? No way!:
inser du inte att om man jobbar en helg så är man ist ledig mitt i veckan? eller tror du att alla som jobbar inom te.x handel och vården jobbar alla dagar, hela veckan?

SVAR: Jag vet inte hur dumma ni läsare tror att jag är egentligen? Tror ni seriöst att jag sitter och yttrar mig om något som jag inte vet ett skit om?

Ja, jag inser att om man jobbar helg så kan man få vara ledig mitt i veckan. MEN, det finns även dom som jobbar hela veckan + helgerna, inte alltid men ibland händer även det.

Men om jag fick bestämma så är jag hellre ledig helgerna än mitt i veckan. Vad finns det för kul att göra då? Alla andra jobbar eller går skola.. skit kul! Nä, men självklart kan ja jobba helg, pengar är ju pengar .. right? ;)

God morgon.


Hej! Sovit gott? Det har jag.. tror jag. Vaknade först kring 7-8 tiden och sen vid 9 tiden. Försökte hålla ögonen öppna och kika film men det gick fan inte. Somnade istället om och sov till 12 ungefär.. Men nu är jag vaken!

och imorgon är det skola igen.. kommer bli en väldigt stressig vecka med mycket som ska göras.. ajja, nu tänker vi inte mer på det! Godmorgon iaf ;)

Lördag - Bloggtips






Jag vill tipsa om en blogg som jag fastnade för redan vid första besöket!
En söt tjej som skriver om lite allt möjligt på sitt egna sätt. Vet inte riktigt varför jag fastnade för bloggen, men det måste ha något med hennes sätt att skriva att göra. Jag tycker verkligen ni ska besöka den. Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Kärlekstips ♥




Ni har väl inte glömt min kategori "kärlekstips" ? Där ger jag ibland kärleks tips m.m till både killar och tjejer.

Nu kan ni även skicka in era frågor angående kärlek osv till mig. Om det är något ni vill ha hjälp med, få svar på osv.
Det är bara att skriva eran fråga, problem m.m till min hotmail, finns under "kontakta mig" i bloggen om ni vill ha hjälp med nå, Så svarar jag här i bloggen!


angående snuset..




Anonym
om Snustillverkarna börjar slarva!:
Kolla datumet...

SVAR: Jag vet inte vem du är men.. tror du seriöst jag skulle snusa gammal snus?! Haha herregud ;) och ja jag har kollat datumet, är väldigt noga med att inte få i mig dålig mat, snus, dryck m.m. och snusen går ut först i juni och nu är det april! ;) Så det är inget fel på snusen, endast tillverkarna.


Min lördags kväll






Sitter i soffan och kollar på Fullt hus med ett glas vin. Mysigt värre ♥ Vad gör ni då? Hoppas ni har en trevlig kväll iaf ;) Själv ska jag passa på att njuta för fullt ikväll för nästa vecka + helg kommer det vara fullt upp i skolan.

Bland annat  kommer de vara berättarföreställning på måndag kväll, gatuprat inne i skellefteå på tisdagen, impro + övernattning onsdag till torsdag, öppet hus på lördagen, föreställning på söndagen. Ganska uppbokad va? ;)  Därför ska jag njuta nu av ledigheten! Det kommer dock bli en jätte rolig vecka ! Men nu ska jag bara slappna av och mysa här i soffan ♥

Fullt hus + ett glas vin.




Nu ska jag kolla på Fullt hus på tv4film och fortsätta dricka mitt vin ;) Vi hörs senare.

Snustillverkarna börjar slarva!


Har aldrig någonsin varit med om att en snus "gått sönder" förens nu i veckan. Jag skulle ta en snus och när jag stoppat in den i käften så märker jag att det faller ut snuskorn i hela käften, så ja tar ut snusen snabbt och ser att den gått sönder! Efter det tog jag en ny och samma sak hände även då.

Och nu idag när ja skulle ta snus så hände det igen. Vad är det som har hänt? Har snustillverkarna blivit lata och börjat slarva med portions påsarna? Jag förstår om det inträffar nångång! Men flera gånger i rad under en veckas tid är INTE okej.







Vem blir sugen på att snusa när det blir såhär? Inte jag iaf. Stor diss åt granit tillverkarna!

Jobba på en helg? No way!


Aldrig att jag skulle jobba på en helg! Eller jo, det skulle jag faktiskt göra ;) Man får ju cash! Men jag hade nog aldrig orkat med ett jobb där man måste jobba varje helg. Jag behöver min skönhets sömn och ledighet vettu.. Ingen mår bra av att stressa och bli utbränd. Nej nej.

Fattar inte varför jag tar upp de här? Jag har ju inget jobb ;) och är inte heller sugen på att skaffa nånting heller. Eller ja.. för pengarnas skull så vill jag ju ha ett jobb, men jag vet inte vad jag vill jobba med ! Därför blir det så svårt att söka jobb när man inte ens vet vad man vill syssla med. Ingen vill väl ha ett jobb man inte trivs med? Inte jag iaf.


Money, money, Give it to me ;)

Bilder från igår.






Vi satt ute på Freddes balkong och njöt av kvälls solen ;) Åååh vad jag längtar till sommarn!

Lördag


Hej allihop! ;) Sitter här med älsklingen i soffan och kikar lite på Hells kitchen eller vafan de nu heter, haha ;) Är grymt less  på alla mat program som visas men just nu finns det inte nå bättre att se på tv så..

Det vart en lugn kväll för mig igår, tog bara några vinglas hos Fredde och sedan skulle vi förbi någon fest som sög totalt. Dom sa att det skulle vara 18+ där inne (åldern alltså) men det var typ 15åringar och yngre som var där. så jag, Dennis, Åsa och Pettson drog hem till oss och lyssnade musik o snackade. Vem fan orkar vara på en sån "fest" egentligen? Inte jag iaf. Fyller snart 20 och vill helst umgås med dom i min egen ålder på fest.

Vi får se vad som händer idag :) Kanske ett glas vin till? ;) Finns inte mycket vin kvar så jag kanske tar ett glas ikväll med och tittar film, annars vet ja inte vad som händer.

Vad ska ni göra idag då ?

Hur mycket kan man begära?


Jag har tänkt många gånger på det här.. hur mycket kan egentligen en person begära utav en annan? Killar vill ha vackra smala, slanka tjejer med självförtroende och stora bröst. Men sanningen är att det är egentligen INTE det dom vill.. jag fattar inte hur det går ihop? Vad ska man göra egentligen för att en kille ska bli nöjd?

Jag har seriöst ingen aning.. Jag fattar inte.. så snälla berätta för mig! Jag kommer alltid att vara mig själv oavsett vad, och räcker det inte så stick förfan! Jag slösar inte min kraft o erfarenheter på folk som inte uppskattar det.

Men nu ska jag lyssna på "all i want is you" med barry louis polisar och dansa o bli glad ;)

Sitter hemma hos fredde nu med dennis och ...

dsc00721 (MMS)

Sitter hemma hos fredde nu med dennis och tar ett glas vin ;-) blir en lugn kväll ikväll. Blir bara nå vin glas och trevligt sällskap. Vi hörs senare ;-)


Wasa Sandwich





Det vart en wasa sandwich till lunch idag. Och den var väl helt okej i smaken osv och den är ju inte direkt onyttig heller.. förutom geggan i mitten då, men det är ju inte så farligt.

Jag har bara provat den gröna men ska pröva dom andra smakerna nångång och se vilken som är godast ;) För det är ju ett perfekt mellanmål/frukost åt mig ! och även åt er också ;)

Promenad.




Nä nu ska jag ta på mig skorna och ta mig en promenad! ;) Vi kanske hörs efter det! Annars får ni ha en bra kväll.

Mina drömyrken som liten.


När man var liten så ville man bli mycket när man vart stor. En del yrken finns kvar i ens tankar och man vill fortfarande bli det och en del har man helt vuxit ifrån.

När jag var liten ville jag bla bli:

POLIS.


Anledningen till varför jag ville bli polis var väl för att jag tyckte det var tufft med pistol och så ville ja lösa brott! HAHA.


"POPSTJÄRNA"/ARTIST.



Den här drömmen höll i sig länge kan jag säga. Fast nu när jag nästan är 20 år så har jag faktiskt insett att jag inte kan sjunga, men jag tycker fortfarande det är roligt att sjunga! Dock lite pinsamt.. kanske därför man sjunger mest på fyllan? haha.



DETEKTIV.

HAHA JA! Ni skulle bara veta hur jag var som liten.. jag kunde sitta vid mitt skrivbort med låtsas telefoner och ta emot samtal från "folk" som ville ha min hjälp. HAHA, den här drömmen satt också i sig några år. Jag och min kompis Sanna gick runt och stoppade upp lappar överallt där det stod att vi var detektiver och att dom kunde ringa oss om dom tappat bort nå m.m. HAHAH, ja fyfan så kul det var.


FÖRFATTARE.



Jag hade väldigt livlig fantasi som liten och jag ÄLSKADE att skriva historier, berättelser m.m. Jag kunde ta ett sånt där skrivhäfte som man får i skolan och skriva en berättelse i hela den och sen göra ett omslag på den så den vart som en bok. Jag har faktiskt kvar dom böckerna jag gjorde.. ;) haha. Ja författare hade jag även kunnat bli idag men jag vill ha lite mer "action" än så i mitt liv.


SKÅDESPELARE.



Ja, sist men inte minst så ville jag bli skådespelare! Den drömmen kom redan då jag var 5-6 år och såg en film vid namn "Besökarna" där Kjell Bergqvist spelar en av huvudrollerna. Det var även i den filmen jag lärde mig svära, eller rättare sagt BÖRJADE svära ;) Var ju tvungen att göra det om jag skulle kunna säga hans repliker!

Ja, av någon anledning vart jag både förälskad i han, filmen och hans yrke!
Jag ville bli som han! Och här är jag nu, jag har inte gett upp min dröm och går därför nu en skådespelarutbildning som slutar nu i juni.



Vad ville ni bli när ni var små? Finns det något speciellt yrke som ni fortfarande är intresserade av och ännu vill bli? Eller har ni ingen aning om vad ni ska göra eller vill bli?

Imorgon får vi svar..?


För er som inte vet så har nämligen jag och Dennis fått en lägenhet i Umeå, en 2a. Men det är ett litet problem och gissa vad det är ? Jo pengar! Dom från umeå bostäder måste ha besked redan imorgon om socialen kommer stå för hyran tills vi hittat jobb eller inte.

Så imorgon ska Dennis in till soc och prata med dom! Hoppas han vet vad han ska säga.. Så ifall socialen inte är villiga att betala hyran för lägenheten så vet vi inte vars vi ska ta vägen. Vi måste ut härifrån senast sista juni och jag vill inte bo hemma igen. Inte nu när jag redan flyttat hemmifrån. Men hittar vi ingen lägenhet så får jag väl flytta hem igen..

Så imorgon gäller det! Hoppas Dennis säger rätt saker. Hade själv velat följa med dit och prata men jag kan inte eftersom jag måste vara i skolan. Men imorgon får vi nog veta hur de blir, hoppas jag.

Nu är lunchen slut, så nu börjar vi igen! ...

dsc00716 (MMS)

Nu är lunchen slut, så nu börjar vi igen! Hörs senare ;-)


Torsdag


Vadå, är det bara vi här uppe som har snö kvar eller?:( Och jag som blev jätte glad när asfalten tittade fram och så finns det inte ens snö på andra ställen. Orättvist! ;)

Är påväg till skolan nu. Känns tungt. Men ...

dsc00711 (MMS)

Är påväg till skolan nu. Känns tungt. Men imorgon är det fredag.. Oh Yeah. Vi hörs när jag kommer hem igen!


ZANNYH DISSAR




Allt bloggande om att plugga - Visst det är sjukt bra att man ids plugga och lägger ner mycket tid på det! Tummen upp för dom som gör det! Men däremot så är det så sjuuuuukt tråkigt att läsa om. Jag kan klicka in mig på en blogg som ja tycker om att läsa och så ser jag en rubrik där det tex kan stå: "Nu ska jag plugga". Då klickar jag mig vidare och ser om dom andra bloggarna som jag brukar läsa dagligen har uppdaterat sig. Jag ids seriöst inte läsa om vad ni pluggar och hur mycket ni gör det.. det är tråkigt! ;)

Nu får jag ta mig i kragen!




Efter många om och men så är det dags att ta sig i kragen nu och börja röra på sig! Kilona försvinner ju inte av sig själv ;) Så nu tänkte jag ta mig en promenad på bandet! Vi hörs kanske efter det ;)

HAHAHHAHA



Bild hämtad >härifrån<

HAHAH, förlåt mig. Men jag har faktiskt ALDRIG sett Victorias kille förut, tills idag då! Och inte var han ju snygg direkt.. Han ser faktiskt ut som en av dom som var med på "Dating in the dark" igår, det kanske är han? ;O eller?

HAHAH, nä nu ska jag sluta. Men ett gott skratt fick jag mig allt. Tack Daniel.

BRA GJORT BRITNEY!


"Britney Spears är trött på att ständigt retuscheras till perfektion på reklam- och magasinbilder. Detta sätter press på unga kvinnor att se felfria ut – vilket ingen människa gör."


EFTER                     FÖRE                  EFTER               FÖRE


"Popstjärnan hoppas nu att hon, genom att visa upp sig oretuscherad, kan få andra att också tycka om sina kroppar."
LÄS MER HÄR.







Kan inte säga annat än BRA GJORT BRITNEY! Det är jävligt bra att hon verkligen visar alla unga flickor där ute att man faktiskt inte ser så perfekt ut i verkligheten som man gör på bilder i tidningar m,m.

Dom flesta vet om att nästan alla bilder man ser på kändisar är returscherade men ändå så vill man se ut som dom gör trots att dom egentligen inte ser ut exakt så.

Det är bra gjort av Britney att visa upp hur bilderna ser ut före och efter att dom retuscherats. Då kanske folk verkligen förstår hur mycket man egentligen kan dölja genom att göra så. Man tar bort alla fläckar, rynkor m,m och gör även saker och ting smalare såsom lår, armar midja osv.

Men det borde ni ju veta? Kissie gör väl inte annat än retuscherar sina bilder. Vilket är synd.. jag tycker man ska visa upp den kroppen man har och inte lägga upp retuscherade bilder på sig själv. Dock är det ju okej att göra de ibland på finnar osv, men att göra ben o armar smalare? Njaa..

Onsdag


Nämen hej! ;) Jag tog mig upp till skolan trots allt. Jag mår mycket bättre idag så därför for jag till skolan ;)

Kom dock på igår kväll att hela den här veckan så ska vi arbeta med våran berättarföreställning!!! Som dessutom ska spelas upp redan på MÅNDAG nästa vecka.. så då fick jag lite paniiik.. ALLT ska ju vara klart nu i veckan så inte kan jag ligga hemma och vara sjuk inte.. nejnej, så jag tog mig hit och här är jag! Mätt och belåten, drack en drickyoughurt till lunch, mums. ;)

Ja, det är verkligen mycket som ska göras nu.. *suck*, känner hur stressen sakta men säkert kryper fram..

Btw, vi fick lägenheten i UMEÅ! (den andra som vi ställt oss på) ;) Nu är det bara upp till Dennis att fixa allt på soc osv så vi får nå bidrag och kan flytta in.. för om INTE.. så har vi ingenstans att ta vägen den sista juni då vi ska vara ute härifrån.. Känner även stress och panik här. Vad gör vi om det inte löser sig??? Ja, då får vi väl bo på gatan..

Vilken bloggtyp är du?


Jag vart:

DAGBOKSBLOGGARE.


"Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta."

>Gör testet här<

Hmm, ja bloggen är ju till för mig och hur många som läser spelar inte så stor roll, bara ja har trogna läsare som verkligen läser och inte bara tittar in och skriver: "Hej allt bra?". Men jag vill helt klart ha mycket läsare och någon gång hamna på toppen ;) - vem vill inte det liksom? ;)

Dating in the dark.




Ikväll blir det att se "Dating in the dark" kl 20.00 på kanal 5
, det är så jävla roligt! Hahah ;)

Någon annan som brukar se det, eller som ska se det ikväll?

Jag spydde..


Usch, jag spydde. JA jag spydde igår... usch! Kände hur illa jag mådde och det låg och tröck i halsen, det kändes som att det var en rap som var påväg upp men som samtidigt inte ville upp. Så jag gick in på toan och sen kom det! Inte långt efter det var jag tvungen att gå igen på toa och spy... mådde i princip illa hela kvällen igår.

Därför är jag hemma från skolan idag också. Jag var inte säker på om det var någon mild form av magsjuka eller nå annat som var pågång. Men än så länge har jag inte kännt av nå illamående, har bara jävligt ont i skallen och känner mig helt konstig. Så om jag känner mig bättre ikväll så blir det nog att ta sig iväg till skolan imorgon.

2 ägg = Dagens middag.



bild hämtad från google.se

Har inte ätit någonting sen igår eftermiddag, har endast druckit juice och vatten.  Men jag var ju tvungen att få i mig nånting trots att jag inte har den minsta matlust just nu. Men det vart äggröra av 2 ägg till middag iaf. Gott.

Fick feber inatt..


Igår eftermiddag efter att jag och Dennis hade käkat middag så började jag må jätte dåligt.. Jag fick kramper i magen, började kallsvettas och få gåshud, mådde också väldigt illa och det värkte så mycket i magen så att jag grät.

Jag började också känna mig väldigt varm samtidigt som jag frös, så jag tog tempen för att kolla om ja hade feber och då visade det 37,4 grader vilket är lite högre än vad ja normalt brukar ha. Sedan tog jag tempen igen och då visade den 37,6 grader. Inte långt efter det så visade den 38 grader och jag frös och svettades på samma gång, och inte nog med det så låg jag ihopkrypen på soffan och grät pga mina kramper i magen..

Hela kroppen var svag och jag orkade knappt röra på mig.. så jag bestämde mig för att meddela min lärare redan igår natt att jag inte skulle dyka upp på skolan idag, och klokt gjort var ju det!

Kan då säga att jag aldrig hade tagit mig till skolan imorse så svag och varm som jag var. Vaknade gång på gång under natten av kramperna i magen och att huvudet gjorde så ont ! Svettades och frös som en tok och jag halsade vatten och tröck i mig alvedon under natten men inte vart det så mycket bättre för det inte..

Men nu mår jag lite bättre iaf. Kramperna har försvunnit och jag har inte lika ont i huvudet som igår, men frisk är jag inte ! :/ Hoppas bara på att det här går över så fort som möjligt.. klarar inte av att vara såhär sjuk..

Zannyh dissar/hissar.




Arbetslösheten. - Vill inte alls ut i arbetslivet ännu! För det första så finns det nästan INGA jobb och ca 95% av alla jobb krävs det körkort till, och när fan ska man ha tid att ta det där jävla körkortet egentligen? Och för det  andra så är det oftast skit ställen där det finns lediga jobb, och inte vill jag jobba med vad som helst?






Erik & Mackan! -
Dom grabbarna är ju bara för sköna ;) HAHA, håller ni inte med mig?


Lugg! - Är det inte sjukt snyggt med lugg? ;) Det tycker jag iaf!


Varför denna ångest?!


Jag vet inte vad det är med mig.. men just nu har jag ångest! Ångest för allting! Vet inte varför men det är oerhört jobbigt iaf.. :/ Jag får ångest så fort ja tänker på att det är skola imorgon (där vart det genast värre), att vi snart ska flytta härifrån, att gamlingarna kommer ge mig en rejäl utskällning om PRECIS ALLTING i lägenheten. Får ångest för att det är stökigt, får ångest för att jag inte ORKAR städa, får ångest för att jag ska hitta en text på över 20 min och kunna den utantill, får ångest över att skolan snart är slut och att det är mycket som ska göras innan dess, får ångest för att det där körkortet inte är taget ännu.......osv osv. Hade kunnat skriva hur mycket som helst! Men det orkar jag inte..

FAN FAN FAN! varför ska man känna såhär..? Kan man kalla det ångest eller vad skulle det annars vara?

http://web4health.info/sv/answers/anx-generalized-anxiety-syndrom.htm passar rätt bra in på det jag känner just nu.

Kristen - vad är meningen?


Jag har absolut ingenting emot folk som är kristna osv.. de har ja verkligen inte. MEN, jag förstår mig inte på dom som är det. Jag menar.. tror dom verkligen att det finns en gubbe där uppe som kallar sig för gud? Och om den här "Gud" nu finns, varför gör han ingenting gott mot världen och alla människor? Varför? Om han nu "finns" så hade han väl sett till så att alla idioter på denna jord försvann eller straffades ? och inte låta dom snälla och oskyldiga människorna dö, svälta, osv. Ni får gärna tro på att det finns en gubbe där uppe vid namn Gud, men jag tror inte på någon "Gud" iaf.. ;)


Adam & Eva


Godmorgon bitches! ;)

Vaknade av att solen sken på mitt ansikte, härligt va?;) Har legat kvar i sängen ett tag och kollat klart en film som jag började se på igår. Och nu ligger jag här framför tvn i soffan och ska snart se Adam & Eva på tv4film! Det var inte igår man såg den precis så det ska bli roligt! Tror det är den vuxna versionen också ;) Det ska bli nice!

Och imorgon är det skola igen...... jag vill ha lov längre! Jag verkligen älskar att bara sova, slappa och se tv! Jag gillar inte att kliva upp 07.00 varje morgon.. Nåja, men nu är det inte många månader/veckor kvar sen slutar jag där. Kommer bli tråkigt men ändå skönt med sommarlov!

Ojdå.


HAHA vilken miss..



Just det..


Jag glömde nämna att det har varit en massa folk och plingat på våran dörr hela jävla dagen! Fast nu har det äntligen slutat ;) Här försöker man sova och så står någon och rycker i dörren och plingar som ett cp.. haha man blir ju nästan rädd ;) Men är man populär så är man ju.. ;)

Galen fredagskväll!


Gårdagen var vild kan man lugnt säga.. haha det vart nog några öl för mycket för min del ;) Vaknade upp i sängen imorse utan att ha en aning om hur jag kom dit. HAHA, vi var typ över 10 pers också och alla vart askalas ganska så fort ;) Men kul var det!

Nä nu blir det att ta det lugnt ett tag framöver.. när man börjar få minnesluckor så är det inte bra ;) ojoj.






Då var allt klart.


DUSCHAT

SMINKAT MIG

FIXAT HÅRET


Då var allt klart då, nu är det bara att vänta tills vi ska dra till Fredde. Vi ska väl dit om ett litet tag ;)

Bjuder på kvällens outfit!





Tshirt: H&M
Blanka Leggings: Gina ticot
Skärp: H&M

Tar med mig kameran ikväll också ;) Ska försöka fota lite bilder på folket.

Fredag ♥


Godmorgon!
;) Vaknade för ett tag sedan.. fast ja och älsklingen låg kvar i sängen ett tag och kollade klart en film som vi började se på igår. Den var faktiskt riktigt bra ;)

Men idag är det grillning som gäller! Vi ska vara hos Fredde kring 16.00? Så jag måste skynda mig så jag hinner sminka mig, duscha o allt. Men nu tänkte jag hoppa i duschen så jag hinner.. Måste ju fixa håret också nu när jag har klippt lugg osv, annars ser det för jävligt ut. Men vi hörs när ja är klar ;)

Imorgon är det fredag..


Såhär ser fredagen ut för mig:
VAKNA ;)
TA EN LÅNG VARM DUSCH!
KÄKA FRUKOST..?
BLOGGA. - Det är ju ett måste ;)
FIXA MIG INFÖR KVÄLLEN.
GOD MIDDAG HOS FREDDE.
FESTEN BÖRJAR ;)


Låter som en nice fredag va? God mat och lite dricka med vännerna ;)

Vad ska ni hitta på imorgon?

Älskar du att resa och blogga?


Då är det här perfekt för dig! Du kan bli resereporter under en vecka vilket betyder att du ska blogga om allt under resan så som mat, stämning, hotell, utflyckter osv. Är du intresserad? Gör som jag och kolla in >den här sidan< !

Om jag vinner så kommer jag blogga om ALLT, jag kommer bli den bästa resereportern någonsin! ;)

Jag är supersugen!



Hahah, eller så inte ;) Nä men jag ligger just nu och kollar på "Supersugen" på kanal 6, haha den filmen är ju så bra! Speciellt med snutarna och McLovin ;) hahha, det är så jävla roligt! Precis min humor.. ;)

Kollar ni också på den eller? ;)

Dom ringde om lägenheten..


och jag svarade inte!
Nog för att jag inte vill bo kvar i den här byhålan nåmer.. men jag kunde ju iaf ha svarat när dom ringde.

Jag kollade bara på telefonen och såg att det var ett 0910 nummer.. sen la jag den åt sidan och somnade om. Någon minut senare ringer pappa upp och säger att skellefteåbo hade ringt och sökt mig om lägenheten jag ställt mig på här i Burträsk. Ja synd att jag inte svarade, och inte heller har dom ringt upp?

Aja, jag vill ändå inte bo här nåmer, ett år räcker gott o väl! Nu vill jag flytta vidare, träffa nytt folk och uppleva nya platser ;)

Vart ingen tupplur.


La mig i sängen och slog på en kass film och försökte vila/sova lite.. men det gick inte så bra. Så jag klev upp istället och kollade lite på tv och sen gjorde ja o älsklingen tacos ;) Gott!

Jag är fortfarande hur trött och sliten som helst så det blir väl att vila lite senare, för nu tänkte jag spela lite fire play 2 på spela.se ;) HAHA har inte så mycket annat att göra just nu.

Tror jag måste lägga mig..


Tror seriöst jag ska lägga mig i sängen och kolla en film.. Det hade varit nice! Vila lite inför imorgon då vi mest troligt ska grilla o käka god mat! ;) Det kommer bli nice, måste bara vara utvilad tills dess ;)

TIPS PÅ TANDKRÄM.






Måste bara säga att den här tandkrämen är hur bra som helst! Man får verkligen vitare tänder av den. Jag har bara använt den i ca 1-2 veckor och har fått mycket vitare tänder sen jag började med den ;)

Så jag rekommenderar den starkt!

Godmorgon!


Haha vart ett sent godmorgon idag ;) Har typ nyligen vaknat .. och trött som fan är jag! Haha, kanske inte skulle ha druckit så länge igår.. ajja! ;) Gjort är gjort! Men nu ska jag kika min mejl lite ..Hörs sen ;)

JAG SÄGER BARA EN SAK


SLUTA VARA SÅ AVUNDSJUK!
Ni vet att ni ALDRIG kommer att bli som Kissie, så sluta tracka ner på hon och sen bete er likadant. Och ja, hon är Sveriges största bloggerska. Lev med det förfan! ;)

Jag har ingenting emot hon, men jag kommer att bli LIKA stor som hon, fast som skådis ;) Puss bitches ;)

HAHAH PARODI PÅ DENNISM.





HAHA jag och Dennis har kul... ;)

Äntligen får ni se mig framför kameran ;)

Uttråkad or what?


Dennis sa en sak till mig som gjorde mig sur.. så jag gick in i sovrummet för att se en film och tjura lite, men då kommer han in dit så sött och säger: "Ska vi spela kort?" och jag vart alldeles rörd typ och innan vi skulle börja spela så sa jag: "ska vi dricka öl?" och då sa dennis: "hahah jag tänkte just på det". Jag brukade alltid dricka öl förut då jag spelade mycket kort förut. Ibland kunde jag ringa mina bästa vänner mitt i natten och bad dom komma över o dricka öl, spela kort o käka popcorn. så vi bestämde oss för att dricka ölen som fanns kvar sen helgen och spela lite kort.

Och här sitter vi nu, fulla och glada och pratar om allt möjligt. Det är verkligen skit kul att sitta själv med Dennis och dricka och snacka ;) Men ha en bra kväll, nu ska jag fortsätta vara social med älsklingen min!







I början då vi började dricka ;) Vi började kring 23.30...? ;)

Har ni tänkt på en sak?


Om man säger "Jag är trött" så säger den andra: "Gå och lägg dig då", "Nä jag orkar inte" svarar man då. Undra varför? Man är trött men man orkar fan inte gå och lägga sig..? haha. Har ni tänkt på varför man säger så? För själv har jag ingen aning varför jag säger så.

En tanke som kom upp bara..

ANNA ANKA SÖKER ASSISTENT.


Nu ska jag kika på Anna anka söker assistent ;) FAN man ångrar ju nästan att man inte sökte dit.. att åka till Hollywood hade ju aldrig varit fel ;) Ännu mindre att bo där!




Recept på sallad.


Tänkte dela med mig utav en sallad som jag och Dennis gjorde igår med räkor ;)


För att göra den ska du ha:

Gurka
Röd paprika:
Ca en halv.
Rödlök
Feta ost:
1 paket
Räkor
Isbergssallad


Krydda med italiensk Sallads krydda och rör om.

Ta så mycket du önskar av det andra ;) Sen är det bara att äta! Skit gott ;)


Ute/Inne - Enligt mig!



- Enligt mig!


Läppiercing: Jag vet att jag har en själv, men jag tycker det börjar bli lite uttjatat med det nu. Jag tycker det är mycket finare att vara helt naturlig i ansiktet utan en massa piercingar, speciellt läppiercingar. Jag funderar starkt på att ta ut min men då kommer ja få ett fult ärr och ja vet inte om de är finare med ett ärr eller med en piercing där..


Tatuering i svanken:
Okej, det var väldigt populärt för några år sedan och det är faktiskt snyggt att ha där om man väljer något riktigt snyggt och inte bara en tribal som 50000000000 fjortisar har. En tatuering ska vara personlig, betydelsefull och unik! Så jag tycker det är rätt ute att ha en tatuering i svanken nu.. ;)


Polotröjor: Det är jävligt snyggt och det är bra eftersom det täcker dubbelhakan, men det är lite ute nu! Nu ska man visa hud ;)





- Enligt mig!


Ryggtatueringar: Det är så jävla hett att ha tatueringar på ryggen, skuldrorna, ryggraden! Ja allt på ryggen är sexigt! Speciellt en tatuering som täcker nästan hela ryggen! ;)


Svarta Blanka leggings: Det är så jävla snyggt! ;) Det är verkligen ett måste att äga minst ett par sånna! Det är snyggt, inne och billigt! Så köp er ett par blanka leggings ;)

Nitar: Nitar är så sjukt snyggt! Jag gillar verkligen det, men det ska bara vara lite nitar och inte överdrivet mycket utav det för då ser man ut som en punk/rock tjej/kille. ;)


Nyklippt ♥






Klippte mig idag när vi var inne i skellefteå, (det är därför ja inte bloggat nå innan) drog bara in på en frisör salong och frågade om det fanns någon tid nu och då fick ja en efter 10 min! Kanon ;) Så nu är jag nyklippt och mitt hår är frääscht igen!

Jag bad hon klippa bort dom slitna i topparna och klippa lite uppklippt + snelugg. Och nu ser man ut såhär! Tycker jag ser jävligt mycket yngre ut när ja har lugg, men det är skit snyggt och jag är jätte nöjd! Och klippningen gick bara på 200kr! ;)

3 dagars fasta - Dag 3.


Nu är jag inne på tredje och sista dagen på min fasta. Det har gått rätt så bra förutom att jag hoppat över nån måltid och så har ja även käkat lite sallad igår natt.. haha. Inte så bra men.. haha ja så kan det va!

Men nu är jag iaf inne på sista dagen och det känns rätt okej nu. Dom två första dagarna var svåra, man kände sig jätte hungrig på kvällarna/nätterna efter att man ätit sin sista "måltid" så det var väl därför ja tog mig lite sallad under natten. Men nu känns det faktiskt bra, nu verkar magsäcken har vant sig någorlunda iaf och det känns bra ;)

Nu är jag redo för ett nyttigt och sunt liv! Ni som tycker jag är sjuka i huvudet som gör såhär får tycka det bäst ni vill.. jag bryr mig inte ;) Men nu ska jag fortsätta dricka upp min grönsaksbuljong soppa, Mums!

KÄRLEK ♥




Hittade en söt bild på mig och älsklingen som han hade gjort om lite ;) Gulligt va?

Det är helt underbart att ha någon vid ens sida ♥ men samtidigt är det rätt skönt att vara singel och fri. Eller det är väl bara för att man är fri att göra vad man vill när man är singel som det är bra. Annars är det inte alls kul att vara singel..Jag hatar det! Man känner sig så ensam.. Man har ingen att mysa med om kvällarna och ingen att bråka med eller pussa på ;)

Vad föredrar ni ? Att vara singel eller att vara i ett förhållande?

Båda två har ju sina för och nackdelar, men jag föredrar nog att vara i ett förhållande ♥

Det är ju lov förfan!


Vad håller jag på med egentligen? Jag sitter här hemma och gör INGENTING! Eller ja, jag bloggar o kollar runt lite. Men det är ju förfan LOV! Nu ska jag passa på att göra saker jag inte annars hinner med att göra. Som blogga lite sådär extra mycket, se film hela nätterna, städa, MYSA med Dennis, Jaa m.m.

Så varför sitter jag här och tråkar? Ska jag sitta framför datan så ska jag minsann se till att göra något kul utav det. Sådeså, det är mitt sista lov innan sommarlovet så nu kör vi!


Svar på tal.


Anonym om 1 dl ananasjuice.:
Tja.
Hur går det med fastan??
Snygg design och lycka till!

SVAR: Hej! Jo det går väl sådär.. ;) haha, hyffsat bra iaf. Om du inte har sett det så har ja gjort en kategori som heter "3dagars fasta" och där skriver jag lite om det :).

1 dl ananasjuice.




Har promenerat ca 35 minuter och tagit mig en dusch nu, så nu tänkte jag sörpla upp min ananasjuice innan de blir middag ;)


En bild på min fula arm efter ja varit på vårdcentralen och tagit ett blodprov. haha ;)

Nu blir det en promenad!


Ska promenera en liten sväng nu, vi hörs senare! Puss.

Om ni inte gillar..


..det jag skriver - så läs inte.

om ni inte gillar det jag gör - så bry er inte.

om ni inte gillar hur jag ser ut - så kolla inte.

om ni inte gillar mig - så låtsas inte göra det heller.

Det är bara onödigt.



KORT VS LÅNG



Vad väljer ni helst att bära? En kort eller lång klänning? Själv väljer jag nog kort, det är lite finare och helt klart sexigare när man visar lite hud än när man döljer allting ;)

Vårdcentralen.


Godmorgon! Sovit gott? Det har jag.. förutom att ja var tvungen att kliva upp så tidigt! Drömde sjuka drömmar om att ja befann mig i ett högt jävla höghus i Usa där vi var o hälsade på o hade sjukt skoj..? haha.

Men nu tänkte jag börja dra mig mot vårdcentralen för lite prover.. och sen när ja kommer hem blir det en dusch och frukost! Vi hörs sen ;)

Red Eye.


Tänkte krypa ner i sängen nu och kolla på Red Eye med Dennis. Kanske kommer på datan sen ;) Det är ju trots allt lov så jag behöver ju inte lägga mig allt för tidigt!

Eller ja, jag ska upp till vårdcentralen imorgon kl 10.00, så jag måste nog lägga mig hyffsat tidigt!



Handling:
Lisa Reisert är flygrädd men tvingas ändå att flyga till Texas där hennes mormor ligger för döden. Efter mormoderns död så åker Lisa direkt hem. Där träffar hon den charmige snygge Jackson och de flirtar lite oskyldigt med varandra. Men vad Lisa inte vet är att Jackon inte är så trevlig som han verkar. De hamnar berdvid varandra på planet och när de befinner sig på 10 000 meters höjd så visar han sitt rätta jag. Det blir en spännande katt och råtta lek där den jagade inte kan fly.


TIPS - SKÖN T-SHIRT TILL SOMMAREN!




Dom här t-shirtarna är verkligen hur sköna som helst och passar perfekt nu till sommaren! Dom är luftiga och tunna och man kan ha ett par snygga leggings till, eller ett par snygga shorts ;)

99kr på H&M.

Det vart en sen lunch idag.


Sitter och äter, eller snarare sörplar i mig min lunch som består av 3 ½ dl kokat vatten med 3/4 grönsaksbuljong tärningar. Och jag kan då säga att det var gott!


Visst ser det gott ut? ;)


Grönsaksjuicen (den röda geggan på bilden) som jag skulle äta innan lunch smakade skit! Så Dennis fick ta sista klunkarna av den ;)

Det ser inte gott ut och det smakade inte gott heller! Och det ska bli min middag.. usch!

Jag ska bli umeå bo?


Dennis ställde sig på en lägenhet i helgen och dagen efter vart han nr 1 i turordningen! Så nu ska vi fundera om vi ska bli umeåbor eller inte ;) och vi måste ha bestämt oss innan den 8de april, alltså snart. Lägenheten är på 67kvm vilket är ganska så stort och hyran är på ca 4000 nånting?

Ni får veta i veckan om vi tagit den eller inte ;) Undra om det är nice att bo i umeå? Eller ifall de är massor med fjortisar o dryga människor.. ;) Fast det finns det ju på ALLA ställen.. sånna människor blir man aldrig kvitt.

1,5dl äppelmust + 1 kopp ört te..


..bestod min fasta frukost av! Ört teet smakade lite skumt , men äppelmusten var hur god som helst!

Jag har föresten varit duktig, jag har diskat upp nästan all disk (kanske bara 1-2kastruller kvar?) och stoppat på en tvättmaskin och hämtat upp tvätt! Duktigt av mig ;)

Nu när man fastar måste man ju hitta på annat att göra så man slipper tänka på att man är hungrig?
För det kommer jag nog vara.. speciellt då min lunch består av 3/4 buljong tärning i lite vatten.. ;) Så idag (förutom att fasta) ska jag försöka tvätta all tvätt och städa och dammsuga lägenheten. Det behövs verkligen..

Fastan har börjat!


Japp, för kanske 10 min sen tog jag min första "måltid", vilket bestod av 2dl ljummet vatten med 1-2tsk glaubersalt. Usch så äckligt det var! och snart ska ja äta "Frukost"..

det är lite kul för man har ju fått med ett matschema där de står när och vad man ska äta som man ska följa. och jag ska väl äta frukost och nåmer på förmiddagen INNAN lunch. Men dock består ju det av ca 1 dl grönsaksjuice ;)

Jag ska fota och lägga upp schemat sen så får ni se vad ja ska äta! Känner mig verkligen taggad för det här ;)

Senare idag ska ja också försöka städa och sånt shit, det måste verkligen göras nu!

JAG HAR EN ÅSIKT!




Varför tracka ner på folk i deras bloggar?
Varför håller man på skriva elaka saker till folk och sen är man anonym? Ska man yttra sig så tycker jag fan att man ska stå för det också och vem man är! Och det har jag skrivit om förr jag vet.

Det är klart man ska få yttra sig och säga vad man tycker, men man behöver ju inte vara elak och skriva att folk är fula, feta, äckliga osv och sen dessutom vara anonym? Tycker bara det är så jävla fegt av er som gör så.

Jag tar inte åt mig om jag får elaka kommentarer, men det finns faktiskt folk som har så pass dåligt självförtroende som gör det. Så ta era elaka kommentarer och kör upp dom nånstans ;) Era patetiska människor.

INSE ATT DET ÄR IRRITERANDE.




Musikspelare på bloggen! - Fattar ni hur sjukt irriterande det är när man kollar in en blogg och så börjas det spelas kass musik! Blir så jävla irriterad av det där. Ha en musikspelare om ni vill, men ha inte så att det spelas upp automatiskt för alla kanske inte vill lyssna på eran musik. Iaf inte jag.. det är jävligt störande.

3 dagars fasta.



Ni har väl inte glömt bort att jag köpte en "3 dagars fasta" ? Den tänkte jag nämligen börja med imorgon! Det kommer bli så skönt efteråt då kroppen är "rensad". Och efter det är det BARA nyttiga saker som gäller och inge fet snabb mat! Ska även minska mitt matintag enormt!

Men imorgon börjar jag ;)


Lite fakta om varför man fastar:

"Att fasta innebär en härlig inre detox av kroppen som också påverkar humöret positivt och hjälper kroppen att komma i form. Rätt genomförd är fastan helt enkelt naturens eget sätt att föryngra kroppen, göra den mer motståndskraftig och friskare - en start till en ny och sundare livsstil! Fasta = viktminskning!Många människor lider av övervikt i varierande grad, vilket också ger en utmärkt anledning till fasta. Ju större övervikt man har, desto mer minskar man under en fasteperiod. För att behålla viktminskningen är det dock viktigt att efter fastan inleda ett liv med sundare kost- och levnadsvanor."

Påsk besök!






Fick besök av min lillasyster idag! Hon var hos farmor och farfar och dom bor bara ca 1 mil bort! Det var verkligen jätte roligt att träffa hon. Vi har inte setts sen julafton.

Vad tycker ni om min nya design föresten? Jag är verkligen super nöjd ;)

Svar på tal.


Frida om Kattmånad!?:
De löper?

SVAR: Haha ja nog vet jag det :) Men dom är tydligen värre i mars/april. Det sa en kompis iaf och vad vet jag ? de kanske är så. Jag är ju inte dum i huvudet, nog vet ja att dom är kåta o löper o vafan man nu ska kalla det. :P haha. Men dom lever om lite för mycket när man ska sova ;)



Filmtips - Captivity.


Tänkte tips er om en bra film såhär på påskafton ;)





Handling: Topmodellen Jennifer Tree har allt - utséende, berömmelse, pengar och makt. Hennes ansikte finns på hundratals tidningar. Hon blir kidnappad och torterad på ett ställe där dagar blir som veckor. Viljan att rymma och överleva gör att hon står ut med allt.

En spännande o bra film ;) Den är ungefär som filmen Saw fast inte lika brutal .. ;)

Mer filmtips hittar ni under kategorin "Filmtips" ;) På tal om film.. ja tror ja ska springa till ok och köpa en.. Kanske. ;)

HAHAHAHA




Upptäckte denna apparat på skolans toa när jag skulle ta lite papper.. och jag kan då säga att ja vart livrädd! HAHAH

Åååh vad glad jag är!


Har fått kika på designen hur den ser ut nu och jag är verkligen nöjd med färgerna o de! Nu är det bara nå små ändringar kvar och sen är den klar! Det ska bli så kul med en ny fräsh design ;) Längtar tills den är helt klar och sitter inne på min blogg!

Men nu tänkte jag käka lite pastasallad med kyckling, mums!

Långfredag.


För dom flesta är långfredag låång och tråkig, men inte för mig! ;) Jag väntar nämligen besök av min syster Anna som strax (eller ja, 19.05 är hon här) kommer med bussen. Det ska bli så roligt! Vi ska mest troligt åka förbi Per. Jag måste ju träffa min nya polare ;) haha. Hoppas kvällen blir minst lika rolig som gårdagen var! Klart den blir ;) Har ju bra sällskap så då blir det nog kul!

Men nu tänkte jag försöka ta lite nya kort på mig och kvällens outfit! ;) Vi hörs väl snart igen.

Godmorgon!


Vilken rolig kväll det var igår! Vi var hos Per och drack några öl och sedan drog vi en sväng förbi världshuset. det var verkligen trevligt. Träffade också en jätte snäll brud hemma hos Per som ja kom jävligt bra överens med, och det är inte ofta jag kommer så bra överens med tjejer jag träffar på fest. Vi hade verkligen roligt tillsammans :) och ikväll ska vi umgås igen. Och så kommer också Anna hit också! Det kommer bli skit kul ;)

Men jag hoppas ja får in min design snart.. vill verkligen ha den nu! Jag är så trött på den här tråkiga designen ;)

Men vi hörs! ;)

NY DESIGN PÅVÄG!


ååh jag är så lycklig! Har hittat en jätte söt tjej som ska fixa en design åt mig! Och jag ska höra med hon om en del små ändringar kan göras så att den blir perfekt! Den kommer bli sjukt snygg ;)

Så nu ska jag betala för den och sedan ska vi snacka om ändringar osv :) den dyker mest troligt upp imorgon eller nå? Beror på när hon har tid ;) Men nu ska jag betala för designen, puss!

Då var det påsklov!




Och det vart ingen städning idag, kanske senare..;) Men nu är det påsklov iaf! Fan så skönt det ska bli att bara vara och ta det lugnt ;).

Imorrn kommer mest troligt min syrra förbi och hälsar på också! Hoppas på de iaf, de hade varit sjukt kul!

Och ikväll blir det att käka tacos! De har jag bestämt ;) så snart ska jag springa på konsum och köpa de som behövs!

Min träning ♥


Godmorgon! Idag är det sista dagen i skolan och sen är det lov! Hur toppen är inte det? Vi går halv dag också.. ännu bättre!

Jag har varit väldigt dålig gällande morgon promenaderna i veckan, men idag tog jag mig faktiskt upp! Vaknade 06.30 och tog mig en 20 mins promenad. Orkade inte gå längre än så.. fick så ont i magen :S

Men nu tänkte jag torka håret och sånt, men vi hörs när jag kommer hem igen! Ha en bra dag ;)

RSS 2.0