Bra för matsmältningen.


Jag höll på kika runt bland mina dokument på datan och så hittade jag något recept som jag sparat som tydligen ska vara bra för matsmältningen. Har ej testat själv men borde nog göra det nån dag :)

Magstimulerare (kan tas innan måltid 1 tsk)
1-2 tsk malen ingefära
1-2 tsk gurkmeja                                            
2 tsk pressad citron
en gnutta salt
2 tsk vatten

Tag 1 tsk av blandningen före varje måltid.

Det är sånna här tillfällen..


som man märker vilka som verkligen bryr sig! Ingen av ens kompisar har typ hört av sig innan man skulle flytta, dock gjorde inte jag heller det så mycket men det berodde väl på att vi inte längre umgicks så mycket. Men iaf, ingen av ens kompisar hörde av sig förens man skrev att man skulle flytta.. då dyker dom upp och säger att dom kommer sakna en. Visst, nog saknar jag en del också.. men "jag kommer sakna dig" är väldigt lätt att säga. Men att däremot visa att man bryr sig är en helt annan sak. Det är många som säger att dom saknar en men det är få som verkligen visar det.

Ingen kommer typ och hälsar på mig, dock bara våra (mina & Dennis) gemensamma vänner från kiruna. En av mina kompisar från Luleå har kommit och hälsat på och det var Mimmi. Hon kom redan första helgen då jag flyttade in och hon stannade hela helgen för min skull! Det kan man verkligen kalla en vän som bryr sig. Även fast vi inte hörs av så mycket så är hon min bästa vän och jag är hennes och vi finns för varandra ♥ .

Men hos en del så blir man bortglömd om man inte umgås jämt o ständigt eller ringer varandra regelbundet. Det är fel tycker jag. Även fast man inte umgås så mycket och pratar så mycket så tycker jag ändå inte att man ska tappa värdet hos en person och hamna längst ner i listan.

Gud vad jag skriver.. men jag kände bara för att rensa tankarna lite. Det var nämligen en person som skrev till mig att hon verkligen saknar mig, och jag saknar hon också för vi bodde nästan med varandra i 1år & 7 månader!

Eller inte direkt bodde, men jag var jämt hos henne och vi var i sthlm tillsammans osv. Men nog snackat om det! Ni blir ju uttråkade av att läsa allt det här ;)

Vill bara säga att jag saknar dig Camilla Berggren!

Spöken - finns dom?


Hej! Nu är jag hemma, fast jag har varit hemma ett tag men jag har jobbat lite med min berättelse som jag ska framföra imorgon på ett café (?), och så har jag ätit.. Dock onyttig mat idag igen.. aa men skit samma. Snart blir det inge mera fett o shit.

Jag ska iaf vara i skolan innan kl 18.00 ikväll.. vi ska nämligen åka till något spökhus nånstans och kolla ? Ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi ska åka med skolan dit och kika och så kanske våran lärare berättar nå historier om huset också. Det ska faktiskt bli spännande och intressant eftersom det är faktiskt nånting som jag är intresserad av.

Jag tror lite grann på spöken och övernaturliga ting faktiskt. Eftersom folk säger sig ha sett spöken och varit med om lite udda och mystiska saker så måste dom ju nästan existera? Jag menar.. varför sitta och hitta på sånna saker egentligen? Jag tror då att det är mer troligt att det finns spöken än liv på en annan planet.. Men det går ju och diskutera hur länge som helst om.

Men det kommer nog bli kul ikväll! Jag skriver mest troligt då jag kommer hem igen ;)

Vad tror ni? Tror ni på spöken och att dom verkligen finns?

Hemma på lunch.


Hej allihopa ;)

Just nu sitter jag hemma på lunch och ska strax tillbaka till skolan igen.. Jag sitter och trycker i mig en hårdmacka med ost och så juice till det. Gott gott! Fast nu vart man jävla mätt alltså..

Men vi hörs väl senare ikväll då jag kommer hem! Förhoppningsvis så blir det inte så sent idag.. Men nu ska jag kika runt lite och sen cykla till skolan igen! pusskram.




Ganska slitet men det bjuder jag på!

Tolka killars sms!


Hittade det här på internet så texten är kopierad! Dock minns jag inte från vilken sida det var..

Men här kommer iaf svaren som vi alla velat ha!


1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. HAN ANVÄNDER SMILEYS

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

3. HAN KOMMER MED BORTFÖRKLARINGAR

Det betyder: Killen lägger ingen kreaktivitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker att "Om du inte vill träffa mig kan du bara säga det!".


4. HAN STÄLLER FRÅGOR

Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


5. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".

 


Bild hämtad från www.google.se


Dags för en dusch?


Hej allihopa!
Jag sitter här och tjockar i mig lite gosaker och kikar på tv. Dock vet jag att jag inte ska sitta o trycka i mig massor med onödigt fett, men jag tänkte att de är lika o tjocka lite nu och sedan köra stenhårt då pillrena kommer!

Det kommer bli kanon känner jag på mig! Jag längtar verkligen och vill verkligen lyckas den här gången..! Jag lyckades ju gå ner 10kg för inte så längesen så nog borde jag lyckas gå ner 3 kg?

Nä men nu tänkte Sandra ta och hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och kika lite film ;) Vi hörs imorgon! pusskram

Hejdå extra kilon!


Tro det eller ej, men nu jävlar ska jag fan ta mig i kragen och gå ner mina extra kilon som ligger på kroppen och tar plats! Ni som tjatar om att jag inte är tjock osv skiter jag i! Jag vet att jag inte är tjock, men jag har gått upp 3 kg sen jag träffade Dennis och jag trivs inte med de!

Jag gör det här för min skull och inte för nån annans! Jag vill bara gå ner 3 ynka kilon så jag trivs med min kropp igen. Jag har aldrig mått bättre än då jag vägde 47kg och nu väger jag 50-51kg. Men nu ska dom bort! ;)

Jag kommer uppdatera hur det går för mig under min viktminskning! Dock så väntar jag bara tills jag ska få hem mina piller.. så jag skriver då jag fått dom och har börjat !

det blir första gången jag testar piller, men dom var billiga så jag tycker det är värt ett försök! Vilka piller jag beställt blir en hemlis ;)



Nä nu blir det sängen.


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film.. Ska försöka ta mig upp till skolan imorgon! Hostan min börjar iaf försvinna fast förkylningen blir bara värre.. Jag är så jävla less nu på att vara sjuk! Men mest troligt drar jag nog till skolan imorgon iaf, jag kan ju inte vara hemma hela tiden! Jag verkar ju ändå aldrig bli frisk så det är väl lika att fa dit ..

Men vi hörs imorgon! Glöm inte att rösta nu ;) http://zannyh.blogg.se/2009/september/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Veckans Blogg - Dom som gått vidare!


Här kommer dom som gått vidare!


Nr 1; http://linnearunermark.blogg.se/



Nr 2; http://jossiepossie.com/



Nr 3; http://mlliii.blogg.se/




Nr 4; http://baraasarahs.blogg.se/




Nr 5; http://pjohanna.blogg.se/




Nr 6; http://mmlars.blogg.se




Nr 7; http://trierer.blogg.se/


Nr 8; http://designbyjessica.blogg.se/



dom två sista gick det inte att fixa bilder på, men Kika gärna in på dom och kolla iaf! :)

OBS!

REGLER FÖR ATT RÖSTA:

- Man får INTE rösta på sig själv!

- Du måste ha en blogg för att rösta så jag ser så att ingen fuskar!

- Anonyma röster räknas såklart inte, endast dom med blogg!

- Rösterna räknas ENDAST i det HÄR INLÄGGET! Röster i andra inlägg räknas inte så se till att ni länkar till det här inlägget så att dom som röstar inte röstar fel :)

- Ni får rösta på mer än en! Men inte flera gånger på samma!


LYCKA TILL NU ALLIHOP!

Tävlingen avslutas på söndag kl 20.00, finalisten presenteras på söndag kväll eller måndag beroende på hur mycket jag har att göra.

Vinnaren får stå med på min blogg i en vecka!

Nu blir det mat..


Eller rättare sagt mackor. Tänkte fixa ihop nån macka åt älsklingen nu , vi får se om jag också tar någon.. jag är inte så speciellt sugen på mackor just nu men men.. Man måste ju äta, eller hur? Vi hörs sen ♥

Nyckelpigor är äckliga!


Ja ! Det tycker jag faktiskt.. jag vet inte varför men jag bara gör det! Alla säger att dom är så söta, fina osv. Men jag blir äcklad av dom! Jag blir så äcklad så jag springer iväg då jag ser en. När jag var på toa för ett tag sen så såg jag en sån där jävel i taket och vad tror ni jag gjorde? Först funderade jag på att ta ett papper och klämma ihjäl den.. men dom är så äckliga så jag ville inte ens röra i den.. jag sprang iväg och stängde toa dörren och den är ännu stängd. Dennis får döda den åt mig istället :)

Vad är det för fel på mig? hahah jag låter som värsta idioten nu men jag tycker fan int om dom! Äckliga är vad dom är.. Skumma små äckliga kryp.


Kolla bara, Jävla snusk pigor!


Veckans blogg - anmäl er nu!


sorry om jag inte uppdaterat mig nå i helgen men jag har inte haft tid helt enkelt..

Men nu är det en ny vecka så jag tycker vi gör ett nytt försök med veckans blogg!!


För att vara med gäller följande:

- Skriv bara en kommentar i inlägget att ni vill vara med!
- Ikväll väljer jag ut 5-10 st som går vidare!
- Ni kan anmäla er till kl 20.00 ikväll! - Anmälningar efter det räknas inte!

Så anmäl er nu!

Lycka till nu!

Nu kan ni inte anmäla er nåmer! Jag håller på välja ut dom som ska gå vidare, Bättre lycka nästa gång för er som inte går vidare! :)

Godmorgon.


Fan tänk att det är fredag redan! Kändes nyss som att det var måndag typ.. veckan har verkligen gått fort kan ja lova! Men men, idag vart det ingen skola för min del heller.. Jag pratade med min lärare igår och hon tyckte jag skulle stanna hemma och vila så min förkylning och hosta inte blir värre. Fast jag skulle höra av mig idag hur jag ska göra på lördag, alltså imorgon. Vi ska ha berättarstig för folk på lördag.. vi ska stå på olika stationer och berätta en folksaga (eller vad de nu kallas för) för människorna som går på stigen. Jag vill ju verkligen inte missa det, det hade faktiskt varit roligt. Men vi får ju se hur det blir! Jag tänkte ringa min lärare nu och höra hur, när och var vi ska samlas på lördag ifall jag orkar dyka upp. Men vi hörs sen!

Ha en super bra fredag allihop.

Idol 2009.


Håller på kika lite på Idol nu. Haha det är verkligen bara så underhållande att kolla på och Juryns åsikter är ju bara så klockrena också! hahaa, dessutom är ju Andreas så snygg ;) Håller ni inte med mig?



Myheritage.com


Jag skickade in en bild för att se vilken kändis jag var mest lik och det vart Elisha Cuthbert. Inte illa va? ;) Gå in på myheritage.com för att testa ni också!


Förkyld & Luftvägskatarr.


FAN alltså.. jag tog mig inte till skolan imorse! Mår så jävla kasst av min förkylning och hostan.. Jag tror jag har överansträngt mig på skolan när det höll på att bli bättre och det är väl därför jag mår så kasst nu.

Men jag har iaf fått antibiotika.. ska käka en tablett strax och sedan ta lite hostmedecin. Sen ska jag bara vila och plugga på det vi ska visa upp på lördag med skolan. Jag måste bli frisk nu! Vem fan orkar vara sjuk i 3 veckor? fyfan säger jag då bara.. gör mig frisk!

Just My Luck!


Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kika på Just My Luck. Det var verkligen längesen jag såg den så det ska bli mysigt. Jag gillar sånna här tjejaktiga filmer av någon anledning? Ganska konstigt eftersom ja själv inte är så tjejig av mig..
Men men vi hörs imorgon, Godnatt!



Handling: Komedi om en ung tjej med en otrolig tur. Allt går hennes väg tills den dag hon råkar kyssa fel kille, den ständigt otursdrabbade Jake. Plötsligt är hennes tur som bortblåst och när hon inser att den överförts till Jake gör hon allt för att finna honom och få sin tur tillbaka.


Kika gärna under "Filmtips" i mina kategorier för att få mer filmtips!

Rösta på mig!


Hade varit jättegulligt om ni röstade på mig i veckans blogg hos Johanna.

Jag är nr 1, kika gärna in och ge en röst! http://pjohanna.blogg.se/2009/september/de-9-finalisterna.html?_tmp=fb2ef9cf1be5a9d51904990a08164ed03ed5af87

Lev livet idag!


"Lev livet idag, igår har redan varit och imorgon finns inte än" !


Jag tycker det är ett så otroligt bra citat, alldeles för få tar till vara på livet och dom dagar som går. Man skjuter hela tiden fram saker och ting, man väntar hela tiden på att något ska hända. Men ingenting kommer att hända förens man tar sig i kragen och gör det!

Det är NU vi lever och inte sen, det är nu vi är unga och friska, det är nu vi ska skapa våra ungdomsminnen! Så ut och lev livet för fan! Våga vara unga, våga skämma ut er, våga chansa och ta risker!

Jag kan då säga att jag är lååångt ifrån färdig med att ha levt livet, jag är inte ens halvvägs! Jag har gjort mycket roliga och dumma saker i mitt liv men faktiskt så ångrar jag ingenting utav det. Gjort är gjort och jag har överlevt det ! Det är bara att leva vidare för en vacker dag kommer du nog blicka tillbaka och skratta åt det du gjort i dina unga dar.

Det jag vill ha sagt är att jag tycker inte man ska växa upp för fort. Jag tycker inte man ska sluta med att vara ung och dum för tidigt. Visst nog accepterar jag dom som inte vill dricka o härja, men gnäll förfan inte på oss som gör det då! Du har valt ditt eget val så lev med det.

hiss/diss.







Blåsigt väder! - Jag hatar och då menar jag verkligen HATAR när det blåser ute! Finns fan inge värre väder.. Det är så otroligt jobbigt när man ska cykla till skolan och så står cykeln nästan still pga att de blåser så mycket! Jävla skit väder..



Gluppska människor! - Det är så jävla äckligt att kolla på människor som är helt jävla gluppska när dom äter! Man blir äcklad av att se hur dom sitter och bara trycker i sig mat! Jag säger inte att de är nå fel med att äta mycket, de är det absolut inte! men att kanske äta en banan på 2 tuggor är inge läckert direkt.. Jag blir iaf äcklad av det. Jag fattar inte hur man kan trycka i sig så mycket så fort? Sånna lär ju inte ens få njuta av maten?



Renovering i bloggen!


Som ni kanske ser så håller jag på fixa med min blogg lite. Jag har hållt på ganska så länge nu och jag är långt ifrån klar.. fast headern är nästan helt klar! Ville sätta lite färg på bloggen, den var ju så tråkig med bara svartvitt.

Fast jag tycker rubriken på inlägget ligger alldeles för nära headern.. någon som vet hur man kan fixa de utan att göra om hela headern? Tacksam för svar!

Nu tänkte jag väl byta till min lilla data så älsklingen får sitta lite vid datan.. Var bara tvungen att sitta här medans jag fixade min header.

Det blir ingen veckans blogg den här veckan! För få hade anmält sig :/ lite tråkigt men men! Vi hörs snart igen.

Hemma på middag


Jahapp, då är man hemma på middag. Ska vara i skolan kl 6 igen så jag måste hinna äta lite innan dess, fast nu har Dennis besök av några så jag får vänta tills dom går. Hoppas dom går snart för jag måste hinna äta nånting! Har inte ätit något idag.. fast det kankse är lika bra? Jag börjar ju bli så rund om magen nu ju ;)

Nä, men hoppas dom far snart! Jag kommer nog bli borta länge ikväll , men passa på att anmäla er till veckans blogg i inlägget här under!

Veckans blogg - anmäl er nu!


Äsch vafaan! Vi kör igång med en veckans blogg nu!


För att vara med gäller följande:

- Skriv bara en kommentar i inlägget att ni vill vara med!
- Ikväll väljer jag ut 5-10 st som går vidare!
- Ni kan anmäla er till kl 20.00 ikväll! - Anmälningar efter det räknas inte!

Så sätt igång och anmäl er nu! ;) Hoppas det är några stycken som anmält sig tills jag kommer hem ikväll!

Lycka till nu!

Dagens outfit


Bjuder på en sliten outfit.





Fan vad sliten man ser ut då man är sjuk :/

Men nu ska jag borsta tänderna och sedan dra till skolan. Tog en sovmorgon idag eftersom jag är sjuk så behöver jag sova så mycket jag bara kan. Hoppas bara det är okej för lärarna.. igår sa då Samuel att jag kunde komma när jag känner för det så jag får vila så mycket som möjligt.

Måndag.


Godkväll allihop! ;)

Kom hem från skolan kring halv 6 idag! Väldigt skönt att inte gå så sent idag eftersom jag känner mig lite krasslig ännu.. :/ När ska detta ta slut ? orkar verkligen inte vara sjuk nåmer..!

Fan jag vill göra om min design.. någon som ids fixa den gratis? ;) Nä nu ska jag kika runt lite på bloggar, sedan ska jag iväg o handla!

luftvägskatarr?


Sorry om jag inte vart så aktiv på bloggen, men det är ju dels för att jag är sjuk och för att jag går skola på heltid. Men men, Imorse drog jag till skolan och då hade vi samling med lärarna och de osv. Sen hade vi individuella samtal eller vad dom kallar det för med en och en. Så då snackade jag med lärarna och de ända dom hade o säga typ var att dom ville att jag skulle kontakta en läkare för min hosta osv.

Jag är ju inne på 3de veckan nu och det blir inte bättre med min hosta direkt. Så mina lärare skickade iväg mig till vårdcentralen och där fick jag träffa en sköterska och en läkare. Men läkaren sa inte så mycket, han mumlade mest och kikade i min hals och lyssnade på när jag andades .. sen mumlade han nånting om luftvägskatarr så då skrev han ut nå antibiotika mot de som jag hämtade ut på apoteket.

jag har tagit ett piller nu och ska fortsätta ta dom och hoppas på att de blir bättre.. Vi får ju se om det blir det också. Men nu sitter jag hemma iaf, ingen ide att dra till skolan nu för vi har lunch halv 12 så jag drar dit efter lunch istället.

Men vi hörs senare :) !

påväg


jahapp, då ska vi dra iväg till fredde! Vi hörs väl senare ;) ha en superbra fredag kväll!

it's all about me


Det här är min blogg och här skriver jag allt jag känner för, mitt liv, tankar , åsikter och mycket mer! Läs det med en nypa salt ;) o är du här för att klaga så kan du hitta en annan blogg att läsa ;)






Ikväll ska vi förbi Fredde mest troligt och umgås lite. Ska bli najs! pusskram

sur kärring på konsum..


Jag, dennis och durre drog på konsum för att handla lite rostmackor, och så köpte vi lite 3,5or också.. och när Dennis skulle betala så började hon fråga MIG om legg??? Men hon frågade fan inte durre som också var med ! Och jag hade ju såklart glömt börsen hemma med legget o allt.. så typiskt. Så jag fick springa ända hem och hämta det bara för att DENNIS skulle handla?? Vilken jävla surkärring alltså! Bara för att hon har ett jävla skit jobb så behöver hon inte bete sig som en jävla bitch för de.

Jag lovar att hon var avis på mig för att jag var så snygg och hade två killar med mig, När hon själv måst sitta bakom en kassa hela dagarna ;)

Hon gjorde mig jävligt arg! Ska en behöva visa legg så ska isf ALLA som är med göra det och inte bara JAG? hahha fyfan det är så skrattretande.. ;)

FET DISS !


ibland orkar man inte..


ibland orkar man bara inte bry sig längre..

Är det så du vill ha det så är det de du ska få också! ;)


Jag är iaf hemma nu från skolan, får se vad som händer idag.. jag ska iaf fixa med tvätten lite och eventuellt ta en dusch, sen får vi se om det blir en mys kväll eller vad det blir. Hörs sen!

jag är datanörd?


Jag sitter och knapprar lite på datan och plötsligt säger Dennis: Erkänn att du är datanörd?
Jag: är jag?


sen när vart jag en datanörd? Hmmm.. jag har knappt suttit på datan nånting den här veckan eftersom en viss person har ockuperat internet 24/7.. och det är JAG som är datanörden? hmm, jag förstår inte riktigt hur det går ihop det där.. men men. Jag är väl en datanörd då ;)

jag är med och tävlar!


jag är med i http://paow.se tävling om att vinna en mjukisdress, gå med i tävlingen du med!

Man kan aldrig vara med i för många tävlingar ;)

Fuck !


Nu är jag jävligt less på den här skiten ! Jag ORKAR verkligen inge mera nu!! orkar inte vara förbannad varenda dag.. Hojja. GÅ HEM NÅNGÅNG.

Nåja, idag så var jag hemma från skolan och de var nog lika bra det för jag mådde skit som vanligt. Gick och vilade vid 4 tiden och vaknade 20.10 av att Dennis väckte mig.. Hur fan kan man sova så mycket ? Det beror väl på att jag aldrig får någon sömn om nätterna pga hostan kanske?

Iaf, nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite manus så jag får nånting gjort. Hörs sen.


"behandla andra som du själv vill bli behandlad.."




- BULLSHIT säger jag då bara!
visst det finns ju vissa personer som faktiskt är så och behandlar andra som dom själv vill bli behandlade.

Men det stämmer då fan inte in på mig. Jag är alldeles för snäll mot folk och får ingenting tillbaka.. bara en massa skitig disk och dissen. Jag börjar bli less på alla människor nu! Jag ska fan sluta vara snäll och tänka på allt och alla.. för det är ändå ingen jävel som uppskattar det så varför då ens vara så då ?

Varför ska jag låta folk ha tillgång till internet och min data egentligen? Det är ju MIN dator och MITT internet, och varför ska nån ens få använda det då när dom ändå inte uppskattar nånting man gör för dem..?

Jag tas som den sura duktiga flickvännen som bara gnäller verkar det som. Jag är mer än bara en flickvän, jag är faktiskt en människa med känslor som råkar vara ansvarsfull och som har en pojkvän, så börja behandla mig som en människa så ska ni se att jag kommer behandla er precis likadant.

Nä nu är jag less på den här skiten, ni ska få som ni vill! ;)

Rösta på mig!


Glöm inte att rösta på mig också, jag är nr 4 ! hade varit jätte gulligt av er ;)

Klicka på länken och rösta på mig NU!
http://mimmiscarmen.blogg.se/2009/september/det-ar-bara-att-rosta.html


fixat och klart.


Då har man fixat allt för dagen iaf. Har varit förbi apoteket och vårdcentralen och fixat host medecin! det tog hela dagen att få det där jävla receptet.. dom överförde det aldrig till apoteket och sen när dom sa att dom gjort det så kom det inte dit.. så då ringde dom från apoteket dit och fixade så jag kunde ta ut min host medecin iaf.

Och nu har jag betalt hyran för nästa månad på lägenheten! det är skönt att ha gjort bort det så man slipper tänka på det senare. och så har jag även betalat in en räkning till skolan på 307kr som ja var tvungen o betala.. Man börjar känna sig lite pank nu :/ Hoppas jag får bostadsbidrag snart..

Jag och dennis gick också o handlade idag .. de gick på 300 kr det med.. hoff vad dyrt allt jävla skit ska vara! men nu har vi mat så vi klarar oss ett tag! :)

Men nu tänkte jag kika vad älsklingen gör och eventuellt försöka vila lite så jag blir frisk nångång. Hörs sen!

Mannen under trappan.


Ikväll på 1an kl 21.15 är det säsongstart av "Mannen under trappan", en svensk drama serie baserat på en roman av Marie Hermansson med samma namn.

Jonas Karlsson kommer göra huvudrollen!


hämtad från google.se

Har ni läst boken så tycker jag absolut att ni ska kolla serien! För det ska iaf jag göra, boken var så bra så jag bara måste se hur dom gjort serien! Efter jag läste boken så ville jag att dom skulle göra en film eller serie utav den och nu är den här! Så ikväll ska jag kika på den ;)


Handling: Fredrik har ett vackert hus, en underbar fru och två fina barn. Men vad pågår i det fina huset? Vad är det som händer med Fredrik? Och varför börjar hans familj vända sig emot honom?


söndag igen då.


Fan vad tråkigt med söndag alltså.. och min hosta har inte heller gått över. Skit jobbigt..Nåja, men jag tänkte kika lite idol nu och sen hoppa i duschen. sen bir det väl sängen för min del ? Hoppas ni får en bra söndag ! :)

Rösta på mig!


Jag är med i månadens tävling på Mimmis blogg! gå in HÄR för att rösta på mig!
Eller klicka på bilden här nedanför.



Säg att du älskar mig.


Ni kanske inte visste att jag nämligen är med i en film! :) Fast jag är dock bara statist i den, men jag syns iaf 4 ggr ! (tror ja de va?) Nåja, men filmen jag är med i heter "Säg att du älskar mig", det är en svensk film som spelades in i luleå för nått år sen på sommaren på Hertsöskolan.

Jag och min kompis Emelie medverkade i den och vi fick sitta där från 9 på morgonen till 9 på kvällen varje dag typ.. det var ganska jobbigt eftersom vi sällan fick göra våra scener för att de var så mycket omtagningar på dom andra scenerna.

Men det var väldigt roligt faktiskt! Det gör verkligen ingenting att hälften av min sommar gick åt att vara statist i den filmen, för det var verkligen skit kul o träffa alla som jobbade med filmen och skådespelarna osv.

Det visste ni inte om mig va ? ;) haha, om ni inte sett den så se den! Den är verkligen gripande eller hur man nu ska säga.. Det handlar om en tjej som bara vill vara älskad, men det slutar med våldtäkt och hela hennes liv förstörs och allt går åt helvete.. Se den!


Tänkte tillägga att den blonda killen som är med i filmen dog påväg till förhandsvisningen av filmen. Han var med i en olycka och krockade. R.I.P Erik.


Fest!


Nu sitter jag och Nisse hära och dricker lite öl och spelar GH! :D hahaha fast han äger mig :/  Stackars mig..

men vi ska snart förbi grannen och dricka lite öl dära :) vi hörs senare! kram på er alla! Hoppas de går att kommentera inlägget nu!


vi ska till grannen nu! hörs sen ;)


Helg besök igen.


Sitter här och hostar och dricker en öl.. haha. Mådde skit imorse, sov ända till kl 2 innan jag orkade ta mig upp ur sängen. Har hostat hela natten och somnade inte förens kl 5 :/ skit jobbigt. Så det vart ingen skola idag heller :/

men nu mår jag bra :) har fått besök av Robin och Nisse ! dom ska stanna här över helgen tror jag, så vi sitter och dricker lite öl nu. Trevligt än så länge .. bara dennis börjar bli lite mer social..

Men nu ska jag vara social iaf :) hörs säkert sen, Ha en bra fredag kväll allihopa!


Jag med ny tröjan som jag beställde ;)

Huset som Gud glömde.


Hej allihop! ;)

Då var man nyduschad och fräsch! dock så är det inte så skönt att duscha i våran dusch för den är helt störd.. antingen är det ISkallt eller KOKHETT! ;O så man får liksom välja om man vill frysa ihjäl eller brännas ihjäl.. haha fast ibland så är det inte sååå jävla varmt faktiskt och då står man ut att stå där och duscha, men efter 5 minuter eller nå så blir det kokhett igen! haha. sjuk dusch..

Nåja, jag tänkte knalla ner till tvättstugan nu och hänga upp tvätten osv, sen tänkte jag mest troligt kolla en film.. Är jävligt sugen på att se "Huset som Gud glömde" så det blir nog den!



Handling: En ung man mördar sex personer i ett hus i Amityville, New York. Ett år senare flyttar ett nygift par in i huset och snart börjar mystiska saker hända.


haha orkade inte leta efter nån mer detaljerad beskrivning på handlingen! ;)

Alvedon


Då har man dragit förbi apoteket och köpt treo och alvedon! Har en sån jävla huvudvärk.. usch! Tog nyss en tablett och ja får hoppas att det hjälper också.. Fan att man aldrig kan få vara 100% frisk. Orkar inte vara sjuk fan!

For inte till skolan idag pga att jag mådde kasst som fan på morgonen och så hade jag en sån jävla hosta inatt igen så jag fick inte någon sömn inatt heller.. :/ Hojja! Hatar verkligen det här.. bara dom inte är allt för sura på mig då jag varit borta hela veckan.. Men är man sjuk så är man :/

Mitt paket kom idag föresten med kläderna o de som jag beställt! Var genast tvungen att ta på mig ett par av dom nya örhängena och testa..


vad tycks ? ;)

Men nu tänkte jag lägga mig och vila och läsa manus, hörs sen!

singel tjejer (?)


Glöm inte att läsa det med en nypa salt ;)


Vet ni varför singel tjejer alltid ser så fräscha och snygga ut ? inte för att vi som är upptagna ser dåliga ut ;) för det gör vi ju absolut inte! det är ju trots allt vi som har pojkvän så så dåliga kan vi ju inte se ut ;)
Men vill ni veta varför det oftast är så att dom ser så jävla snygga och perfekta ut?

Jo det är för att dom har så pass mycket fritid och tid att lägga ner på att sminka sig, fixa till sig och posa framför kameran tills dom får rätt vinkel så dom ser bra ut. Dessutom söker dom ju en partner så (oftast) ?

Men vi som är upptagna däremot, vi har killar att bry oss om och har annat att göra och tänka på än att hålla på sminka och posa framför kameran! Vi är ju trots allt upptagna så varför hålla på överdriva med smink för att se så jävla snygg ut ?

Själv kör jag på den naturliga looken med bara mascara och då de är fest eller nå brukar ja använda ögonskugga och rouge. Inge foundation i ansiktet här inte! det ger en bara en massa finnar och döljer dessutom inga finnar heller, så varför ha det då? ;)



Naturligt är bäst ;)

nu blir det film!


Ligger här i soffan framför tvn nu och har precis sett 2 avsnitt med seinfeld :) Tänkte se en film nu och sedan sova så jag orkar upp imorgon. Men godnatt allihop, vi hörs imorrn på morgon kankse!

Det blir den hära vi ska se! hoppas den är bra ;)


läsa manus.


Vi fick i läxa idag att läsa ett manus till den 21a tror jag de var? Nåja, så jag tänkte väl försöka läsa lite nu. Lika att läsa ut de fort så jag kan koncentrera mig på dom andra 2 läxorna som vi har till nästa vecka.. Hoff, det är verkligen intensivt men roligt på skådespelarutbildningen :)

Kanske bloggar senare om jag inte fastnar framför tvn ;) det är ju trots allt the ringer ikväll på 6an 21.00. alltså snart!!! Men vi hörs sen ♥

Vinn en design hos Amanda!


Jag är med och tävlar om en supersnygg design hos Amanda. Vill ni också vara med och tävla? Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Kissie's wake up call!


Kikade in på kissie's blogg och såg att hon vart med i Nrj's wake up call! Var ju såklart tvungen att gå in på deras hemsida och lyssna.. haha hon gick tyvär inte på skämtet ända till slutet men det var ändå roligt att lyssna.

Du hittar hennes wake up call HÄR.


Nä nu tänkte jag kolla hur det går för älsklingen.. han står nämligen o diskar! ^^ så gulligt av han. Jag trodde seriöst inte att han skulle diska idag.. men se på fan! De gjorde han. Så nu ska jag bära in lite mer disk till han och sedan ska vi börja laga lite mat. Vi hörs sen ♥

ett experiment


Dennis berättade nånting roligt igår, han sa att en sån där godis napp sväller upp i vatten och blir jättestor om den får ligga flera timmar. Jag vart ju överförtjust och ville genast testa, så vi gjorde det :)

Än är inte experimentet klart, men såhär har det blivit hittills!




Vi bytte till en bunke med lock istället och då vart resultatet bättre..



Vi får se hur det blir om den får ligga ytterligare ett dygn!

Godmorgon


Kunde inte somna förens vid 4 nångång i natt pga min hosta.. slutade aldrig hosta så de gick inte o somna så tidigt som jag tänkt mig. Men nu är jag vaken iaf, tänkte att jag drar iväg till skolan strax och är där resten av dagen. Måste verkligen ta igen mig nu.. hojja.. det här är nackdelen med att vara sjuk! Att man hakar efter så jäävla mycket i skolan då man är det. Men men, jag drar ju strax till skolan och sen får jag ju veta vad jag missat. Hoppas de inte är allt för mycket bara.



Dagens outfit!

Jag hoppas mina kläder kommer idag som jag beställt!!! Vill ha dom nu! :) Men men, nu ska jag börja göra mig klar för att fara, vi hörs sen.

godnatt.


Nu tänkte jag förflytta mig till sängen och kanske kika någon film, sedan måste jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. jag ska fan gå hur sjuk ja än är, Jag vill inte missa nåmer av skolan! Missar så mycket bara jag är borta 1 dag .. och nu har jag varit borta 2dagar ! Jag måste verkligen upp imorgon, så nu blir det sängen, godnatt.


Juste,
de är ju 8 månader idag med älsklingen

Hoppas det blir minst 8 månader till!

Lämna ditt förflutna bakom dig.


var det nån i lejonkungen som sa..?

och jag håller med. It's time to move on.

Sandra Dissar!






"Inte vid datan" på msn. - Visst nog kan man vara inloggad på msn och vara "inte vid datan", men då tycker jag fan man ska skriva vars man är eller vad man gör och inte bara vara inloggad hela tiden men ALDRIG vara vid datan. Det är så grymt irriterande när man vill få tag på en människa åså loggar den in, sätter på inte vid datan och går därifrån. FET DISS FÖR DET!



Respektlösa människor! - jag verkligen HATAR personer som inte har respekt för andra människor eller kan respektera andra människor!  tex om någon kommer med kryckor och sen så flyttar man inte på sig utan står ivägen för den handikappade trots att den har svårt nog för att röra sig. Eller att man tex kommer till nåns hem och sedan inte respekterar personen/personerna som bor där och respekterar det dom säger osv, ja ni fattar va? Hatar jävla respektlösa människor! Snälla visa lite mera respekt förfan!


Allt detta tjat om alkohol! - Om man dricker kanske fredag & lördag i några veckor i streck så räknas man direkt som en alkoholist ! Ge upp förfan, vi är bara ungdomar och låt oss förfan vara det också. Det är inte långt kvar tills vi också ska skaffa familj och barn och ge upp våra liv för att uppfostra ett nytt. Då kommer man knappast kunna dricka och roa sig lika ofta så jag tycker ni ska lägga ner erat tjat som typ "Gud vad du dricker mycket" eller "Ska du dricka igen? du kommer fan bli alkis!". Snälla håll bara käften, bara för att du/ni inte vill dricka lika ofta så okej, det respekterar jag. Men respektera oss som vill göra det då och sluta kalla oss för alkoholister!









Lagar mat.


Jag och älsklingen håller på laga mat nu. Kommer bli gott ! Börjar bli skithungrig nu... :)

Hörs sen, måst fortsätta med maten nu!

hemma idag igen..


Det här känns verkligen inge bra! Jag kommer missa hur mycket som helst av skolan nu :/ och jag hatar o ligga efter. Men vad ska man göra när man är sjuk?? Det är väl bättre att man ligger hemma o vilar än att vara ute och anstränga sig eller?? :/

Hatar verkligen det här. Visst nog är det skönt att få va hemma o vila när man har hosta som fan, men jag vill ändå inte vara hemma. Jag vill vara i skolan och vara frisk!

Men imorrn ska jag gå, skit samma om jag är sjuk eller inte.. jag ska fan dit. Vill inte missa nåmer och haka efter så mycket.

men ja ska göra te nu, hörs sen!

Påväg hem till mig!


Jag tyckte så synd om mig igår för att ja var sjuk så jag beställde lite kläder o örhängen. Dock vart det inte så dyrt som jag trodde de skulle bli.


229kr.


199kr.


109 kr.


79kr

Allt hittar du på eliteladies.se

you, me and dupree.


Nu blir det att kika på you, me and dupree som började 20.00 nu på 3an! :)



Handling: amerikansk komedi från 2006 med Kate Hudson i en av huvudrollerna. Hon spelar dottern till en företagspamp (Michael Douglas) och är nygift med Carl (Matt Dillon). Deras förhållande får sig en rejäl törn när Carls närmaste vän Dupree (Owen Wilson) flyttar in hos dem. Dupree är något oborstad och vänder upp och ned på tillvaron för de nygifta. Situationen blir inte bättre av att Carl inte är särskilt uppskattad av sin svärfar och tillika chef.

Hemma från skolan.


Kände verkligen att jag inte orkade gå till skolan idag.. så jag stannade hemma och vilade istället. Jag kunde inte sova  nå längre än typ 10 pga min hosta, så då klev jag upp och la mig framför soffan o kikade film. Kikade på Carrie 1 & 2, spiderman 3 och sen vaknade älsklingen och höll mig sällskap.

Har inte gjort så mkt mer idag än att bara legat i soffan o sett film o hostat.. haha. Får se om jag drar till skolan imorgon.. känner verkligen att jag måste för att inte missa så mkt.. men är det verkligen så bra att gå dit om man är sjuk?? de är frågan... ;P aja, vi får ju se imorrn  på morgon hur jag mår. hade vart bra o ta sig iväg :)

sjuk!


jahapp, då har man blivit sjuk rejält. Har haft hosta hela veckan och känt mig allmänt seg bara, och nu har ja fått så mycket hosta så jag hostar hela tiden! Kan inte ens sova för att jag hostar typ 1-3 timmar i sträck! Har dessutom huvudvärk nu också och ingen alvedon. Fyfan.. :/ så idag har jag bara tagit det lugnt o sett på film exakt hela dagen. Orkar knappt göra nånting..  Vi får se om jag orkar dra till skolan imorgon, hade vart bra om jag gjorde det men jag orkar inte fa dit om jag mår sämre än vad jag gör nu..




Shit vad sliten man är..

fest !!


Jag, dennis, fredde, anna och christian sitter hemma hos oss och dricker lite öl :) skit trevligt ! fan vad jag är lycklig ändå att ha flyttat hit. jag går skola här och gör nånting jag verkligen vill och dessutom så bor jag i en fin miljö ! det är så jävla underbara människor här också..  jag trivs verkligen! :) det är så skönt att slippa alla jävla falska människor i luleå !! :) så fucking nice !!!!!! :D visst , nog saknar ja en hel del från luleå men ändå, jag är less på all skit och skitsnack i luleå så därför är de så skönt att få börja om med livet i en helt ny miljö ! NiCE! :)


ego pics






Ikväll blir det nog att dra på värdshuset ! Men först ska vi nog förbi grannen en sväng och umgås osv. Men nu ska jag spela lite GH och dricka öl (typ nörd?) . Hörs sen!

En sak till..
Yttra dig inte när du har gjort ditt val, du har valt att leva ditt liv på ditt sätt så öppna inte käften om hur jag ska leva mitt liv. Jag har iaf en framtid och ett liv, jag har kommit så mycket längre i livet än vad du någonsin kommer att göra. Du har gjort ditt val , så tracka inte ner på mig för det ! Jag lever mitt liv på mitt eget sätt okej?

Så jävla skönt att man flyttat ! så fucking härligt det är hära.. NYA människor och ny miljö, kan det bli bättre?

älska lördagar ♥


Godmorgon!

Det vart att knalla förbi grannen igår och sitta med dom o dricka :) Var faktiskt trevligt med sällskap. Man känner sig så oerhört ensam här när man typ inte känner någon haha. Fast vi drog dock hem ganska tidigt.. tror klockan var 12 eller nå? ajja, vi kom hem , gjorde mat och sen somnade jag. Man är ju alldeles slut efter att ha gått skola 12 timmar per dag i en vecka.. haha

Men vi får se vad som händer ikväll, det lutar mot utgång iaf ! Det är pubkväll på värdshuset ikväll (tror jag).. så jag & Dennis kanske drar förbi där en sväng.

Men nu tänkte jag fixa med bloggen lite eller nå tills vi ska dra till konsum o handla :) Hörs sen,


Sandra hissar!







CHOKLADMJÖLK! - Finns det nå godare??? skulle inte tro det va? Hatar vanlig mjölk om det inte blandas med oboy och det är så mycket socker i oboy så därför är chokladmjölk bara så bra! Dessutom smakar det milkshake :)

















TEATER! - Fan vad jag ÄLSKAR att stå på scen, det är bara så jävla härligt när man väl står där och ska ut och ge järnet ! Man får en sån jävla kick av det ! Fan det är det bästa som finns..!



typ film ?


Nu har jag hängt tvätten och ätit osv, tror jag ska lägga mig o se en film nu eller något tills det är dags för att öppna en öl :) Sedan ska jag hänga upp lite affischer och fixa i lägenheten. Med eller utan hjälp från Dennis .. :P haha

Men vi hörs sen ;) Have a nice fucking friday !!!

fredag igen!


Ja då var det fredag igen! :) Fick som sagt sluta efter lunch idag, gud så skönt!

Våran föreställning gick rätt bra idag också, förutom att jag råkade tappa bort mig i en replik, men det var ju inte hela världen! ;) haha vi ska göra om den på måndag igen inför en annan klass på skolan.

Men men, när jag kom hem så stoppa ja på en tvättmaskin o sen har ja inte gjort så mycket mer. Duschade nyss av kroppen med älsklingen och nu blir de väl att försöka hitta på nå kul för ikväll. Hade velat ha besök men alla är ju så fucking tråkiga och inte orkar.. Men vi ska nog försöka hitta på något kul iaf !

Det blir väl att packa upp lite av Dennis saker och sedan försöka fixa iordning här lite.. Vi hängde iaf upp Dennis tv igår på väggen! Skit snyggt vart det.


Ungefär så ser det ut nu :) lite stökigt och tomt ännu, men vi ska försöka fixa till det snyggare ikväll eller nå.


Men nu ska jag hitta nå kläder o ha på osv, sedan ska vi gå o handla ! :) Hörs sen.

Skala med mig!


"Skala med mig, oh nej. Knulla med mig, okej. Alla barn är snälla men homosexuella, dom sitter under duken och tar varann på kuken !"



haha gud vilken gammal sång/visa ! Vi sjöng den alltid förut på mellanstadiet ! hahahah vilka tider..

katt besök igen!


Jag och Dennis stod o rökte på balkongen o sen hörde jag ett mjauande och kollade bakåt och där satt katten under trädet mitt emot vårat hus och mjauade ! Så söt, så vi släppte in hon och nu är hon här igen :) Så sööt hon är.

Badat i ketchup!


Hej! då var man hemma på middag då.. ska tillbaka till skolan 18.30, då ska vi på kör och efter det så slutar jag för dagen! så jävla skönt alltså.

Idag har vi också badat i ketchup.. usch så äckligt de var! Men vilken jävla kick man fick då man väl höll på smeta in sig i ketchup!! haha vad gör man inte för teatern?;)

Vi ska också ha våran första föreställning inför skolan imorgon. Det kommer bli så KUL! :) och efter föreställningen så slutar vi.. fan vad skönt.... längtar så mycket till imorgon så de är sjukt!

Men nu ska ja fortsätta äta min mat o sen ska ja mysa lite med killen innan ja beger mig mot skolan igen! Hörs kanske senare!

Katt på besök!


När jag kom hem från skolan så gick jag och Dennis till ok för att handla en dricka, och påvägen hem så såg vi en katt och den började följa efter oss ända hem. När vi öppnade dörren så sprang den in och när vi släppte ut den så kom den tillbaka.

Katten låg på bron och mjauade så vi släppte in den igen. Så nu är den här inne med oss, fast vi får väl släppa ut den senare eftersom vi inte vet ifall någon äger den eller inte. Men det är dock skit mysigt att ha den här för den är så kelsjuk!! :)


Kissen vandrar runt :) så sööt.


svar på tal


Anonym om Godmorgon:
du måste ju börja uppdatera oftare, annars ids ju ingen läsa nåmer!


Svar: Ja jag vet, men jag har verkligen haft fullt upp nu med skolan! vi går från 8 på morgonen till 8 på kvällen om inte längre ibland. Så jag har verkligen inte hunnit uppdatera något alls typ , Jag har verkligen varit alldeles slut då jag kommit hem och bara ätit o sen somnat på engång. Men jag ska försöka blogga mycket mycket mera! Jag LOVAR :) Men jag hoppas verkligen ni har överseende med att jag går skola så länge och kankse inte alltid orkar blogga.


Godmorgon


Har inte haft tid att blogga så mkt sen helgen o de. Men vill iaf skriva att jag inte har någon mobil/simkort längre, fast fixar dock nytt snart ! Det är sjukt jobbigt att vara utan mobil o inte kunna få tag på nån!!! :O

nåja, sitter här o dricker mitt te och försöker käka lite yoghurt. Ska strax till skolan då! Känner mig inte taggad på att jogga, har fått en jävla irriterad ret hosta typ.. Slutar aldrig hosta då ja väl har börjat!

Fan så jobbigt de är.. men nu ska ja dricka upp mitt te o fixa me allt jag ska ha med mig, hörs sen.

RSS 2.0