övningskörning!



Jag orkade inte läsa klart alla sidorna i körboken, så jag tänkte läsa resten ikväll elr nå. Men iaf, eftersom det var så fint väder så tänkte jag att det var ett bra tillfälle att övningsköra, så jag drog med mig pappa ut och körde lite bortom hertsö hållet! Gick dock inte så bra som sist vill jag påpeka ;/ Gjorde många kärringstopp! hahah, sånt som händer.. var ju trots allt andra gången jag körde :O  men ni ska se, att en vacker dag ska jag nog också ha det där jävla körkortet !!

Nä nu är det dags att plugga lite mediakunskap medans Denna sover :)

godmorgon!

Vaknade typ nyss.. vaknade av en chock av  att Dennas mobil ringde ! och nu är jag uppe.. haha ,men det är lika att inte sova bort halva dagen. men nu tänkte jag vara en pluggis och försöka läsa klart sidorna i körboken. ;)

En glädjande nyhet ska du helst behålla för dig själv. Den "vän som du funderar på att anförtro dig åt är inte alls så pålitlig som du tror. Något som du själv också bör ha erfarit vid ett flertal tillfällen. Välj någon annan till förtrogen den här gången.

Läs dagens horoskop här, om du nu tror på det ;) jag tycker det är rätt kul att läsa ibland.

Fler besökare till din blogg ??

Klicka då här ! och följ instruktionerna, hur enkelt som helst ! Skriver det igen ifall någon missat de ; )

Ni kan även följa min blogg på bloglovin, klicka här.

FETtisdagen

Idag ska man svulla och trycka i sig en massa semlor! Men inte har jag fått mig nån semla idag inte.. ;( Det kankse är lika bra ;) haha. Men men.. undra vad man ska göra nu ? Har fett tråkigt, för Denna kollar nån film.. Så jag sitter och fördriver tiden framför datan som jag brukar för det mesta.. haha

HAHAHA, hittade några grymma saker från här sidan, som jag hittade på ens blogg :)



24.02.09

Kom hem från skolan typ nyss.. och inte hinner man vara hemma länge inte :O Nej, för kl 4 ska man typ vara på trafikskolan på nå informationsmöte... Fast det är bara en timma, sa dom iaf. Så jag får hoppas på det också !
Men imorrn är man typ ledig! Är friluftsdag som ja inte behöver gå på!
Ska bli grymt skönt att bara ligga hemma och sova ;) hehe

HAHA hittade föresten en annan video med "boys on wheels", fast nu är dom utklädda till tjejer! HAHA värt att kolla..
Så skön text i början ;)


inte igen!!!!

Ni tror inte man lyckas försova sig igen va ?? Hmm.. inge bra det här.. Men sitter och dricker en kopp te nu och sminkar mig.  Så nu måste jag skynda mig så jag hinner till teaterlektionen! tjao!

det spåra..

Jaa, igår spårade allt ur!

Jag och Anna satt hemma och snackade, sedan drog vi in till stan vid 9 för att möta upp tommy och denna som kom med tåget :) och när vi mött upp dom så knallade vi till Hotell Avenyn och fick ett rum dära ! Väldigt nice var de ;) hahaha sedan vart vi sugna på dra ut, så då vart det ripan! Och där började allt bra, alla var nöjda och glada osv. Men sedan spårade allt ur, vet inte vad som hände riktigt men denna vart påhoppad, och sedan kom snuten och sen började jag och denna bråka mitt i allt. Helt galen kväll, men fick nog i mig lite för mycket igår, kan nog va de ! Fast for förbi mormor senare på natten med moster ! Jag & moster fick skjuss av han som jobbade på ripan. Vi hade enormt trevligt hos mormor, vi prata o skratta och hade allmänt kul. Sedan kom Denna dit och sedan vart det att knalla hemmåt.

Men ikväll blir det hotell avenyn, vi får se om vi dricker eller inte.. men nån öl kanske man tar sig iaf. fast jag är grymt bakis... men det går nog övet efter maten! Nä nu ska jag fortsätta fixa mig, o sedan väcka Denna !


  

hahahahhaha

Jag och Anna diskuterade just en sak! Att pussa någon efter dom spytt är precis som att slicka nåns rövhål efter man skitit ! Det är ju matrester som kommer ut från röven och det är matrester som kommer upp när du spyr. Så om du vill pussa mig efter jag spytt, så kan du lika gärna slicka min röv efter jag skitit ! RÖVSLICKARE!

fixad och klar!

Nu har man fixat till sig lite..fast gick väl dock inte så bra ! Håret är redan helt flottigt trots att jag duschade igår! Beror nog på den där skiten som ja stoppar i håret för slitet hår... hmm! Men nu är jag fixad och klar! ro hit med bärsen ;)


Boys on Wheels

Är dom inte riktigt sköna typer så säg? ;)


i can see clearly now..

Hade bara en lektion idag, och den slutade 11.10, och efter det drog jag på stan och löste in några trisslotter så jag fick 200 kr! Sedan mötte jag upp Anna vid Åhléns, och så fixade vi lite grejs till ikväll ;) Fast det var ju jag som fick släpa hem skiten.. haha, men det var det nog värt får vi hoppas på!

har just skrivit en projektplan till mitt PA, och så har jag även skrivit några intervjufrågor till mediakunskapen.. och ändå har jag kvar hur mycket som helst som jag måste göra tills nästa vecka!

Det är grymt mycket.. först ska jag då intervjua min mormor till mediakunskapen, och sedan ska jag svara på några frågor som vi fått och plugga på dom. För vi ska ha prov nästa vecka i mediakunskap. Dessutom har vi fått ett papper från Arl lektionen som vi ska läsa och ha läxförhör på nästa vecka också.. Ska även göra en filmanalys till filmkunskapen också.. så det är mycket läxa just nu! Det gäller att ligga i för att inte hamna efter! Så nu ska jag försöka plugga lite mer och sedan blir det väl att fixa inför ikväll.. ;)


En skön låt!

you fooled them all!

Har kollat Joey och vänner för ett tag sen.. Grymt bra ! Undra bara vad man ska hitta på nu då ? Jag ORKAR verkligen INTE plugga nåmer! Fast jag borde faktiskt kolla filmen gökboet innan imorrn.. för då är det helg och älsklingen kommer ! och då vill jag vara fri från iaf 2 läxor.. Men vi får se hur det blir med den saken.. Kanske kollar filmen på ett tag eller nå.


Typ den bästa scenen ur gökboet ! hahaha, så rörande. ;)

breda höfter och smala lår..

Kom hem för ett litet tag sen, drog på stan en sväng efter skolan för att försöka hitta nå byxor. Är verkligen i behov av byxor nu! men finns dock nästan inga som passar! Så jag gick igenom 2 butiker och prövade alla möjliga modeller + storlekar, men inga passade! och när jag väl höll på ge upp så såg jag ett par jeans på gina tricot som såg ut att passa, så jag prövade dom och dom passade! det är inte ofta jag hittar byxor som passar mig.. Jag har breda höfter och smala lår, och alla jeans modeller är gjorda tvärtom! Liten midja, stora lår :O Verkligen irriterande..

Men nu ska jag plugga lite, har jätte mycket den här och nästa vecka som ska vara klart, så nu är det bara att börja med pluggandet!

.

Hade tänkt försöka få ner filmen "Gökboet". vi har i läxa att typ analysera den och svara på frågor. jag har tyvär missat när dom börjat se filmen på filmkunskapen, så jag tänkte att jag ser den här hemma istället! Eftersom jag redan missat början av filmen.. Har dock sett den förut, men inte minns man så mycket om karaktärerna m.m

18.02.09





So what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine

Få fler besökare till din blogg!

Gå in på den här länken för att få fler besökare till din blogg helt gratis!
För att få fler besökare så behöver du bara gå in på länken och sedan klicka dig in på några sidor! Det är Super enkelt och går snabbt! Helt klart värt ett försök till att få fler läsare och hamna i topp!

ett besök i fotostudion! ;)

Idag efter skolan så gick jag, tusse, ida & frida till fotostudion som dom hade bokat! Vi tog en hel del bilder på oss själva !
Det var ju grymt kul att flumma lite framför kameran och ta några bilder på sig själv, vilket man nästan aldrig gör !
Ska lägga upp några på pixbox, så det är bara att kika där ! fast endast vännerna kommer att få se dom ;) haha.


youre beautiful !

Fan vad trött jag är.. tror nästan det blir sängen redan nu för min del.. Mår dåligt också, så det kanske är lika att lägga sig ner och vila ett tag.. Lät väldigt skönt! Men vi får se hur det blir.. kankse blir msn ett tag till.


17.02.09

Japp, då var man mätt och spyfärdig som vanligt!

Har kollat runt lite efter jobb idag också, men hittade dock inga bra.. Men jag hoppas man åtminstone kan få sig ett skit jobb tills en början så man får lite cash på sidan om! jajjamän. Vill bara påpeka att jag har otroligt tråkigt just nu.. finns ingenting att göra typ.. vill hitta på nånting!! Så jag ska försöka fixa min blogg lite om jag orkar.. det är bra tidsfördriv :)


Så många minnen...

fan, fan, FAN!

Ni tror inte man har lyckats försova sig va?? Ja nog är det typiskt.. Alltid ska man försova sig.. fan ! Jag har redan missat 3 religion lektioner redan ! inte bra, för nu antar jag att jag ligger efter som fan i allt. Jobbigt! Hmm, men våran lektion börjar inte förens 12 tror jag ? Men far nog till skolan snart iaf, så kanske jag kan leta upp johan och försöka snacka om rapporten.


boys are back in town!

Då var man hemma i skit hålan igen, lite tråkigt men har man äckel skola så har man ju ;)
Längtar sjukt mycket tills studenten! Jag orkar verkligen inte gå nåmer skola på ett tag.. Fast vi får ju se om man orkar söka sig vidare in på en teater högskola eller inte. .

Nåja, tåg resan var väl helt okej.. lite drygt att sitta där så länge bara och inte ha nån att snacka med eller nå. Men men.. Glömde totalt bort att jag hade möte med min mentor idag! Så jag får försöka snacka med han imorrn istället så jag får skriva klart min rapport nångång. Mmmhm. Det var riktigt nice i kiruna , skönt att få komma bort från den här stan ett tag.

men nu ska jag försöka lägga in bilderna från mobilen till datan och sedan uppdatera mig här. Sedan blir det film! Vampyrer! Svensk film från 08. Aja ,


ÄR DEN INTE FRÄÄÄSCH SÅ SÄG ?


Älsklingen klottrade lite ;) <3

Kommer kanske mer bilder om cp telefonen slutar dampa så det går att lägga in alla!

kvar i kiruna..

Jag blir kvar i kiruna under natten! Så jag kommer hem imorrn med tåget som går 17.30 :) Är sjukt mysigt att vara här hos denna. Hans säng är otroligt mysig och skön, så här sover man gott! Får se vad vi ska hitta på ikväll då, antar att vi ska kolla nå filmer som vi tankat och mysa :)

Igår så vart det att dricka lite smått.. var trevligt :) Vi satt inne hos lillebror och snackade lite med han och spelade lite GH. trevligt värre! Sen for vi ut och åkte bil med tommy och åse.. fast vart sjukt trött där vid 12 tiden så vi for hem ganska tidigt och sov. Men lika mysigt var ju det. Nä nu ska vi kolla film och toffla lite, för imorrn åker man hem ! :(

Ville bara säga att min tatuering verkar läka sjukt bra och att jag är nöjd som fan! :) Några dagar till bara så är den helt läkt och fin! <3

Alla hjärtans dag

Nu är man i kiruna med Denna, vi for hit igår med tåget o de.

Vart fest igår, jag och denna drack nån öl på tåget och när vi kom fram så drog vi hem till denna och så fixade hans morsa  min tatto och sedan drog vi till åse på fest! :) Var kul att träffa henne eftersom det var drygt 2-3 år sen vi sågs sist. Så då vart det förfest hos henne och sedan vart det krogen! Lärde också känna en schysst brud :) vilket var kul eftersom alla brudar inte brukar vara så speciellt trevliga av någon anledning. Men det var kul på krogen iaf ! Lite full kanske man va , men det var nice!

Men nu sitter man här, vaknade rätt tidigt idag, typ klockan 10 eller nå. Sedan lagade jag och älsklingen mat, fiskpinnar och mos. GOTT! och nu ska vi ta och ladda ner en film eller nå så man kan fördriva tiden lite innan kvällen, då kanske det blir att dricka lite vin och mysa eftersom det är alla hjärtans dag! <3 Men nu ska jag vara social med pojken. PUSS<3333

utbildningsmässa piteå

Idag har man vart på utbildningsmässa i piteå med skolan :)
Var faktiskt rätt kul, fast lite drygt att vara där tills halv 3 innan man fick åka hem igen. Tanken var ju att man skulle samla på sig information om olika utbildningar osv.. men det fanns ju ingenting om teaterutbildningar så istället så gick jag och tusse runt och samlade på oss en massa saker och pimpade tandborstar ! ;D haha, fast en del broschyrer fick man ju med sig hem trots allt.
Vi var med i många tävlingar också så nu får man hoppas att man vinner något också ;) fick även dra nån lott där jag vann en mössa och sedan en penna på! hhaha det var lite roligt.

Här kommer några bilder på bla våra pimpade tandborstar, jag och tusse som brandmän & en söt bild på tusse. + några lappar där det står vad olika folk vill bli när dom blir stora ;) haha















NY GADDAD!



Nu var det gjort ! Så jävla nöjd jag vart alltså..
Den vart inte som jag hade tänkt mig, men den vart fan nästan snyggare än jag trodde. Fett nöjd!


10.02.09

Har inte skrivit här på ett tag.. men har haft fullt upp med läxa m.m.. :) men nu tänkte jag iaf ta och uppdatera mig lite.

Idag har jag iallafall kört bil för första gången i mitt liv! Haha , och det gick väl hyffsat bra tyckte då jag iaf! För att vara första gången så gick det ganska snabbt att lära sig styra,starta,backa och sånt shit ;D haha. Och så har jag skrivit in mig på Ninas trafik skola idag också. Så nu är det bara att gå teorikursen och ta några körlektioner och sen är det inte långt kvar tills man har sitt körkort! Jag längtar så otroligt mycket !! Nu är det bara att hårdplugga teori när jag fått boken..

Men men, efter skolan for jag och Denna på coop och handlade chilinötter, läsk och franks energydrink! Är man inte ett svullo så säg ? haha Men nu ska jag mysa lite med älsklingen medans vi väntar på käk..

Imorrn smäller det !! IMORRN KLOCKAN 16.00 ska jag tatuera mig! Fan vad taggad jag är alltså.... ! :D Helt underbart mycket jag längtar!! <3<3<3<3

puss&kram

dålig stämning + negativa personer

Igår vart det krogen! Vart förfest hemma hos Ida & frida. Till en början var det bara jag, ida, frida och tusse där, sedan kom anna förbi :) och nån timma efter det kom Denna & tommy med tåget från kiruna. Assi och pekka hämtade upp dom och körde dom till oss. Sedan drack vi lite mera dära och sedan vart det att ta sista bussen mot stan för att gå till krogen.
Först gick vi in på anatolia, men där kom inte anna in, så då gick vi vidare mot heroes där hon sedan kom in :)

Till en början var det dålig stämning där, var bara några folk där som bestod av bara vuxna personer i 30-40 års åldern.. vilket var lite trisst.. men vid 12 tiden började lite fler ungdommar strömma in genom dörren, och träffade bla en gammal klasspolare från örnäset, Mikaela :) sedan kom jocke och danne (bananen) dit. Och det var ju inte precis igår man träffade bananen. haha så dom satte sig vid oss och tog nån öl och så snackade vi osv :) rätt kul. hehe fast i början var jag lite arg , men det gick över när dom kom och så vart kvällen rätt lyckad iaf :)

men nu sitter jag, anna, denna och tommy hemma hos och och dricker lite vin.. och det är dålig stämning idag med som består utav minst en negativ person.. Vilket är jävligt trisst. fast man inte mår bra/har lust osv.. så tkr jag ändå att man kan försöka ha en positiv inställning till det som sker. Det kan vara svårt ibland, men livet blir vad man gör det till.. eller hur ?
Så vi får se hur det blir ikv.. Denna vill inte ut.. men jag, anna & tommy vill det:) men kan ju inte lämna denna här själv.. Vill ju vara med han såklart <3 Men men.. vi får se hur det blir..

Var föresten på skolan idag.. var öppet hus! fick presentera scenerna som några i min teatergrupp skulle spela upp ur våran slutproduktion, "en uppstoppad hund" som ska ha premiär den 5 maj. Kom och kolla om ni vill ;) hehe

men nu ska jag fortsätta dricka lite.. Kommer lägga in bilder från igår imorrn eller nå :) har inte tid just nu. Puss!
HAVE A NICE FUCKING DAY
!

shopping sugen!

Gick inte så bra att kolla vänner.. i reklamen satte jag mig framför datan och kollade in H&M's hemsida, och jag hittade några saker där som jag vill köpa ! Kanske kikar förbi där imorrn efter skolan och tar mig en titt ;) Nog för att min ekonomi är lite dålig just nu eftersom jag sparar pengar till min tatuering, Men ett litet inköp kan väl inte skada?




H&M : Örhängen 49,50kr, Topp/linne 98kr, Topp 149kr

Får se vad plånboken säger imorrn ;) och om varorna finns kvar i min storlek och de.
men nu MÅSTE jag verkligen försöka lägga mig i sängen så jag kan somna nångång.. jag vet att det är tidigt ännu, men det är lika att försöka bli trött redan nu så kanske man kan somna kring 11 tiden ikv ? men godnatt :)

time to sleep.. ;)

Jag vart grymt trött helt plötsligt .. så jag tror jag ska lägga mig och kolla vänner. läxan får jag göra klart senare om jag inte kan somna. tjaao

hits from the bong

Så nu har jag nästan pluggat klart.. Har bara en fråga kvar att besvara på filmkunskaps uppgiften.. och så har jag lite mer att skriva på Arl uppgiften.. men jag hinner göra klart det ikväll hoppas jag. Ska iaf göra klart filmkunskaps läxan ikväll så är iaf en läxa klar. Men men, nu ska jag uppdatera mig om vad som hände igår..

onsdag: Skola, sedan hem och dega.. Var grymt trött hela dagen, höll på somna direkt jag kom hem, så jag tog det lugnt och kollade på tusenbröder ett tag. Det är så jävla bra! Sedan ringde mamma och ville att jag skulle följa med på badhuset med hon, bengt och nina.. och jag hade ju inget för mig så självklart följde jag med =) Var riktigt kul att få träffa syrran och umgås med hon litegrann. Fast efter badet var jag helt slut och bara kröp ner i sängen och fortsatte kolla dom 2 sista avsnitten av tusenbröder.

Eftersom det är så jävla bra så tänkte jag visa ett litet klipp från tusenbröder..!
Dom är så sjukt sköna typer, spec hoffa ;) Så jävla het! (han i röd keps)



En skön låt , längesen man lyssnade på den..


Hits from the bong.


Hittade denna låt för inte så längesen och lyssnade på den.. Var verkligen längesen
man hörde denna låt! Det får mig att tänka på tiderna då man var liten.



Nej nu ska jag kika vidare, uppdaterar mig sen kanske!

plugg

Hej, tänkte att jag skulle uppdatera mig lite om vad jag gjorde igår osv, fast det tar jag senare! nu är jag alldeles för okoncentrerad och svullen för att göra det. Jag tänkte försöka göra lite läxa nu så man har gjort bort skiten..! Så nu ska jag plugga lite och dricka apelsin juice tills jag spricker.

kan inte sova (som vanligt?)

jag måste ju ha nå allvarligt sömnproblem eller nå. för vareviga kväll är det likadant.. jag blir trött, lägger mig ner och blundar men kan ligga i flera timmar utan att somna hur trött jag än är! vilket är otroligt jobbigt.. funderar på om man ska försöka skaffa nå slags sömnpiller eller liknande? Hmm, men iaf :) Nu ska jag försöka titta tv och hoppas på att jag till slut somnar! Godnatt ;)

solning + färgning ?

Fick sluta tidigare från Arl lektionen för att vi hann klart med vårat arbete. Så då gick jag och solade ! Var en vecka sen sist, så man måste ligga i om man ska bli brun. jag solade 20 min, och skönt var det, Dom hade även bytt rör :) great!
Efter jag solat så knallade jag upp mot smedjan där jag mötte upp anna, köpte cigg osv.. sen gick vi in på cosmetic och kollade lite.. och jag hittade en fin hårfärg ! Så jag köpte den.. Den var dyr, den kostade 109kr, fast det var nå erbjudande eller nå, så jag fick ett shampoo med! :) Jajjamän, sedan tog vi bussen hemmåt !

Sitter och väntar på käk nu, och funderar på om jag ska färga håret nu? jag måste lika duscha efter solariumet.. luktar skit! haha, jaa men det blir nog mest troligt att färga håret idag och ta en skön varm dusch!


Sola är toppen! ;)



jag har försovit mig!

Fan jag har då lyckats försova mig !! Fan vad jobbigt alltså.. började min lektion 10.15... och den slutar nu, så de är ingen idé att dra till skolan nu. fast ska dra dit då vår sista lektion, ARL börjar.Jag blir så grymt less på mig själv när jag lyckas försova mig.... och speciellt på teatern! Där måste jag vara faktiskt.. men nåja, gjort är gjort.

Tror jag tar bussen som går 11.48 till stan och är med frida och dom innan ARL lektionen börjar. men vi får se hur jag gör ! Är ganska hungrig och det är kass mat i skolan idag så kankse stannar hemma och äter istället.



Tills vi möts igen sitter jag räknar dar, du är speciell för mig, helt underbar!

jobb..

Nu har man suttit här i någon timma och försökt leta jobb, men det finns ju nästan inga jobb lediga? Alla man hittar som verkar rätt okej, krävs det att man har körkort B . och jag har inte äns börjat med körkortet än.. min pappa är lite för slö för att börja övningsköra med mig. Men ska fan snacka med han, för nu måste jag ta det där jävla körkortet!

Nä nu orkar jag inte söka nåmer jobb eller kolla runt.. Det var för jobbigt. Ska spela lite GH och sedan se Tusenbröder!

har föresten beställt ett par mjukisbyxor igår och dom kommer mest troligt i veckan ! Hoppas dom passar och är snygga, för dom är jävla dyra. Var egentligen inte meningen att beställa dom, råkade klicka vidare och så beställdes dom :O Lite klantigt.. för jag hade inte bestämt mig ännu om jag skulle beställa dom eller inte. men nu är dom iaf beställda och kommer i veckan! Nä nu blir det sängen, Tjo

måndag

Nu sitter älskligen på tåget hem från mig :( Helt tråkigt, jag saknar han redan grymt mycket.. Det är ju sjukt! Han for för 1 ½ timme sedan, och jag saknar han redan.. Får se om vi träffas i helgen eller om vi tar det nästa helg?

Hmm, undra vad man ska göra nu då ? kanske ska fortsätta se Tusenbröder som jag och Denna började se på igår. Det var ju grymt bra! Kan inte fatta hur jag kunnat missat att se det? Så det blir nog mest troligt att fortsätta kolla resten av avsnitten ikväll om inget annat sker.

RSS 2.0