hmmm

Igår var man då ute och drack med frida, ida, denna, pekka och assi :)
ida, frida och kero hämtade mig och så for vi förbi björx, och hämtade nå grejer som ida & frida behövde, sedan for vi vidare till kero där vi började dricka lite och spela lite kort osv.. Nice.
Lite senare ringde vi Jens och så kom han och hämtade oss från gstan och så for vi och hämtade sötisen på tågstation. och sedan vidare mot björx för att släppa av ida just, och sedan for vi på fest i antnäs.

Träffade pong där! vilket var väldigt roligt! Eftersom jag inte träffat han på ett bra jävla tag, så det var skit kul att ses! :) men dock så stannade vi inte där så länge, pga lite allt möjligt ^^ Så vi drog mot krogen istället, fast där sket det sig också, så då var det bara att fara hemmåt, och så började ida må lite kasst och jag vart allmänt sne :/ haha så jag tyckte de var bäst om jag for hem. haha, Så jens skjussade hem oss ! Verkligen snällt av han.
men men, sen hände det inte så mycket mer igår, Vart kanske inte en sån toppen kväll som vi hoppats på, men det kommer fler dagar !

nu sitter jag här och sötnosen sover som vanligt ;) Han har väl haft svårt att somna inatt så han somnade väl ganska sent igår. Han var vaken på morgonen vid 6 tiden då jag vaknade till.. stackars han :( Nej nu ska jag fördriva tiden lite och sedan hoppa in i duschen! Får se vad man hittar på idag.. kanske tar sig ett glas vin eller två? haha

Några av bilderna vi tog igår.. :)

Jag & Ida :)


Vårt egna ölspel ^^


jag & frida, <3


Jag, jens, denna och flaten :)


Pong, jag och sussi


jag och frida inne på toan.. haha

ferreee tonight!

ikväll blir det fest då! Ska pimpla vin med Frida, Ida och Denna :) Så jag måste börja göra mig klar , fixa o shit. Ska bara dricka upp mitt kaffe, sen blir det duschen och fixa! Ska försöka få tag på Denna också, de går inte o ringa han elr nå.. och han ligger tydligen och sover också, :O Hans tåg går om 1 timme, PANIK?

Begravning för Denise

Kom hem från Denise begravning för ett tag sen.. det var verkligen sorgligt, nästan hela kyrkan var full med folk. Den flickan var verkligen älskad. Det var en fin begravning, med många blommor,en fin kista, fina låtar och en fin dikt som kajsa läste upp.. Den var verkligen rörande, man kunde inte hålla inne tårarna när man såg henne stå där och läsa en dikt på sin bästa väns begravning, det var verkligen en fin dikt som jag tror berörde alla där inne. det är tråkigt att en så ung tjej försvann från livet..

Innan vi skulle till kyrkan så mötte jag upp Ellen och Linn. när vi var påväg in så visade det sig att det var fel begravning!! hahahahaha, så vi fick ju panik eftersom klockan var 12.55 och begravningen skulle börja 13.00.. Så Linn ringde sin mormor och så skjussade hon oss till kyrkan på örnäset. Vi var ju såklart sist in också, för innan vi var där var klockan 1,.. Så alla kollade bak på oss när vi kom in i kyrkan, Det var verkligen skämmigt ! haha, fint folk kommer sent, är det inte så ? ;P
Fast det visade sig att vi egentligen inte alls var dom sista in i kyrkan.. för ett tag efter dom börjat begravningen så kom Camilla och Tim in. Men men, begravningen höll då på en timma, sedan skulle dom fara med kistan till kyrkogården, och då knallade jag hemmåt.. Jaa begravningen var verkligen fin :/


jag kände inte denise direkt, men jag hoppas verkligen att hon
har det bra där hon är nu, Vila i frid Denise.

Tog inga bilder från begravningen, så den här bilden får duga till minne.

besök på vårdcentralen..

Godmorgon!
kom hem från vårdcentralen för kanske 20 min sen, och det gick väl bra där borta kan man väl säga? När jag kom dit så sa jag mitt namn i receptionen osv, sedan fick ja sitta o vänta ett tag. Sedan kom en tjej som tog in mig i nå provtagningsrum eller nå liknande. Jag vart stucken i fingret och sedan tog hon blodet och sprang iväg nån min, när hon kom tillbaaka så sa hon att mitt blodsocker (eller blodvärden) såg bra ut. Inte för högt eller för lågt, så enligt henne hade jag ingen diabetes! :D
Fast jag skulle komma tillbaka ifall jag fortsätter vara överdrivet törstig m.m

Men nu är jag hemma iaf :) sitter o vräker i mig ett digestive kex för att ja inte ska bli så hungrig på skolan.. haha. men ska bara ha en lektion idag, för jag ska mest troligt på begravning idag kl 13.00.. så jag hinner inte på teaterlektionen då.. Men men.. Nä nu ska jag fixa till mig lite och ta en snus! hejs


Jag fick ett litet plåster på fingret ^^ haha

äntligen bokat tid!

Hallå där!
Jag vill faktiskt påpeka att jag äntligen har lyckats boka tid på vårdcentralen, så imorrn ska jag dit och så ska dom ta nå blodprov eller nå och kolla om jag har diabetes :) sedan ringer dom upp mig om det visar sig att jag tyvär har det.. Så jag kommer gå runt helt orolig och vänta och vänta tills telefonen ringer och Hoppas att den INTE gör det.
Så jag ska dit imorrn 8.15, vilket förstör min sovmorgon som jag egentligen skulle ha haft.. börjar 09.50 imorrn, så jag hinner till vårdcentralen och hem igen innan jag börjar.. YEPP

Min sötnos kom aldrig idag, :( lite tråkigt.. jag som hade längtat.. fast då kommer han mest troligt imorrn ist ! åhh vad jag längtar. och så blir det fest imorrn, ^^

Jag har nyss hämtat en c-vitamin + en sån där omega 3 kapsel (som sägs vara så bra), så nu tänkte jag själv försöka vara lite nyttig och käka lite kosttillskott o dricka c-vitamin MUMS.

Nej nu är jag alldeles för trött för att skriva något mer, har pluggat sen jag kom hem och har ännu en massa kvar att göra tills nästa vecka.. så det blir väl att plugga i helgen eller nå.. Men nu ska jag se tv och eventuellt nöta lite GH, Pusss.

jag är en frustrerad hamster,

Sitter här framför datan (som vanligt?) och kollar runt på en massa shit, snöar in i bloggar, tokskriver på msn m.m.. det gamla vanliga.. Juste, jag stoppade i avfärgningen idag, men dock bara i underhåret för att försöka få det på en jämn nivå med överhåret så jag sedan kan färga hela skiten i någon frän färg.. TYP blont då ;) jajjamän. Det vart väl inte direkt sådär blont o fint som man hoppats på. Vart ist lite brun/orange- aktig färg och lite mörkare på nått ställe där färgen vägrade fastna. Men vart väl inte så tokigt? jag överlever nog tills nästa gång de är dags att färga !

Jag bjuder på en bild från färgningen, dock sliten och lite röd från gårdagens solarium..
men när man kollar på bilden så ser underhåret ut att bli ganska så ljust och fint, men icke de inte!
HAHAH och så har jag ju min otroligt snygga tshirt som jag alltid har när jag färgar håret.


Hmm, ja jag är också en frustrerad hamster.. eller känner mig som en! vad ska man hitta på ? Som vanligt är jag aldrig trött, eller jag är trött för det mesta, men jag kan ALDRIG somna, nästan iaf. Kanske är därför jag alltid super mig stup i fyllan och sover hela dagarna under helgerna? Eftersom ända gångerna jag kan somna utan problem är då jag är full.. haha och sedan tar man igen dom timmarna man inte kunnat sova under vardagarna under helgen ! Så sover man bort helgen, och precis när man vaknat till liv igen efter kanske sisådär 24 timmars sömn så börjar skolan igeen.... Nä nu ska jag sluta svamla.. säger ju att jag är helt störd? haha, sitter och lyssnar lite på simple plan, gillar deras låttexter som fan ! och musiken är ju också bra, men.. jaa :) haha,

Jag glömde totalt bort att jag höll på skriva blogg.. snöade in i någon sida med kläder istället ! HAHA men NU har jag iaf skrivit inlägget. Ässssch, de var något mer jag skulle skriva, men glömde bort. Godnatt så syns vi imorrn.

tröttsamt.

Att plugga är verkligen tröttsamt, slutade väl kanske plugga för ca 1 timme sen. Fast jag vart klar med den skriftliga uppgiften iallafall, det känns som skönt! Nu är det bara det där film anslaget jag ska fixa tills imorgon, så ska strax titta igenom ett anslag och skriva lite om det, och sedan ska jag belöna mig själv med en cola ! Fast har redan druckit en tidigare idag just innan jag skulle börja plugga.. Inge bra det där. Men sånt där tar lång tid att vänja av sig från, men jag ska självklart minska med läsken ! hehe. Nej nu är jag så trött så jag håller på somna, bäst att fixa det där med anslaget på engång så jag kan ta det lugnt efter maten sen. Kanske blir att stoppa i min avfärgning i håret idag, (om jag vågar). Får se hur det blir med den saken, är fortfarande skräckslagen sen jag tappade mitt hår pga färgning, fast nu var det ju 1 månad sedan jag färgade underhåret svart, så det borde väl vara lugnt.. ?

då var det onsdag igen..

och nu är det bara två dagar kvar i skolan, sedan är det helg ! Gud jag längtar redan, är sjukt skol trött så de finns inte ord för det. och så kanske jag får träffa min älskling i helgen också :)

Men men, idag har man fixat så man har vin till i helgen, Skönt att få det bortgjort så allt är klart till fredag. För då ska jag, Frida, Ida och eventuellt Assi och Denna dricka och inviga mitt och idas spel som vi köpte igår ! Kommer nog bli kul som fan, =) Hoppas bara nu min älskling kan komma till mig i helgen, annars blir det tomt och trisst ytterligare en vecka.
Men igår så såg jag filmen Hair, äntligen har man sett den och fortsätta med inlämningsuppgiften så den blir klar. Vi ska lämna in det imorrn tror jag ? Så jag måste bli klar idag. men det blir nog inga problem!

Btw, filmen var faktiskt bra.. värd att se iaf, trots att det är en musikal, som kankse inte alla gillar men den var ändå bra, fast ibland vart det lite uttjatat när dom skulle börja sjunga om varje händelse. Vi ska också visa upp en scen ur musikalen antingen nästa eller nu i veckan ? Så jag måste öva lite på låten som vi ska sjunga.. haha
Här är ett klipp från filmen på just den scenen vi ska göra.


Hair - Let the Sunshine In

otroligt onyttiga ovanor.

Sitter här och har ingenting att göra, har dock lyckats pluggat lite iallafall. Måste se filmen innan jag kan göra klart arbetet helt. Jag ska göra en skriftlig uppgift om musikalen Hair, ta med lite fakta om den och sedan mina egna åsikter m.m så då måste jag kolla filmen för att veta vad som var bra/dåligt med den osv. men det är ju rätt chill läxa, ska nog se filmen strax.

Jag har kommit fram till att jag missbrukar läsk.. Har jag en 1,5 liters cola så är den slut på kanske 2-3 timmar högst ? :O Jag dricker läsk som vatten, vilket inte är nå bra.. för jag tror jag har fått diabetes, så ska boka en tid nån dag framöver när jag har tid och så ska jag kolla ifall jag fått det eller inte. Och skulle det nu vara så att jag fått det så förlåter jag inte mig själv! Vill absolut inte ha någon slags sjukdom, och speciellt inte diabetes eftersom man kan drabbas av den farligaste om man har otur. och jag vill verkligen inte att mitt liv ska hänga på en sån skör tråd, missar man en måltid/spruta eller vad det nu kan va så kan man hamna i koma ;S Min vän gjorde det, han hamnade 2 ggr på sjukhus pga sin diabetes. och jag vill inte ha det som han, behöva hålla koll på tider och sånt. Jag tycker det är hemskt för dom som har det, och jag vill inte ha det så!

Idag har jag dock druckit en powerking som innehåller väldigt mycket socker, och igår drack jag 1,5 liters sprite. Så idag har jag iaf försökt vara lite nyttigare (bortsett från powerkingen) , så jag har druckit c-vitamin, te och vatten istället för läsk. Stort framsteg för att vara mig. haha, Nä men nu är det allvar här, inge mer läsk under vardagarna till en början iallafall! Fast har dock en till ovana, brukar dricka varm oboy om kvällarna.. Så ikväll ska jag försöka låta bli den underbaart goda koppen med varm oboy<3

Nä men nu ska jag försöka slå på filmen dära så jag får det gjort nångång, och så ska jag väl ringa sötnosen på nå tag om han inte ringer mig snart. Nå men ha det bra !

TATUERING SNART <3<3<3<3


slösa, slösa, slösa!

Idag har jag då slösat ännu mera pengar på några små saker. Jag, Frida, Ida och Tusse drog på stan under lunchen, och då hittade jag en hudkräm för 25 kr, tyckte det var hyffsat billigt så jag köpte den. Tyckte det behövdes en till, har bara en annan och den ska man typ bli lite brun av när man använder den så jag köpte en vanlig nu.
Jag och Ida köpte också varsitt sällskapsspel på solgården, hon köpte Vodkaspelet och jag Hembrännarspelet. Det var halva priset på dom, så vi tyckte de skulle va lite kul att ha ett spel att spela då man dricker, som lite omväxling. Jag köpte även en avfärgning till mitt hår.  Fast jag vet inte om jag ska använda den till hela håret eller bara till mitt underhår och avfärga det. Jag har ju svart/mörkbrunt underhår just nu, och det är väl hyffsat snyggt, men saknar att vara helblond som vanligt.. Så det blir nog mest troligt att ta den i hela håret eller nå. Fast jag får se om jag orkar avfärga idag eller om jag gör det någon annan dag.. ja, vi får helt enkelt se hur trött jag är efter att jag pluggat.. Men på tal om plugga så måste jag fakstiskt göra det nu. Ska hitta lite fakta och sedan se filmen! KANON






kan inte sova!

Som vanligt då! Så kan jag ju aldrig sova.. för så fort jag känner mig trött så lägger jag mig i sängen, kollar tv osv. fast oftast brukar jag väl bli lite små trött av att göra det, Men inte nuförtiden. Nu blir jag mest pigg ifall det är nå sevärt på tvn. Ojoj.. det är inte bra! Jag måste verkligen upp till skolan imorrn alltså, men varför sitter jag hära och skriver då när jag egentligen borde sova ? Hmm, ja det är väl för att jag har sömnproblem & inte kan sova, så då måste man fördriva tiden tills man blir trött med något..... Nä nu ska jag nog ta mig en rök, sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla film tills jag somnar. Godnatt

ville bara att ni skulle veta att Dennis är en jätte fin kille som jag tkr om väldigt mkt<3

godkväll

Hej, jag har just svept i mig 2 koppar varm oboy + lite läsk! Så nu har jag ont i magen :/ ska lägga mig i sängen strax och kolla seinfeld. Jag hoppas jag kan sova ikväll, brukar ha jävligt svårt för att kunna somna. Men men, godnatt!

skin skin som den sol du är,

Hallå!
Denna drog då hem idag med 5 tåget. tråkigt men sant, saknar han redan.. jag hann bara komma hem från skolan och väcka han, sedan var det bara att börja hjälpa honom packa och sedan dra mot tåget. Känns redan helt tomt och tyst här utan han.. ingen sötnos som man kan lägga sig brevid och mysa med..

Fick dessutom sluta lite tidigare från sista lektionen idag, så då hann jag dra förbi sun tan och sola lite. Har väl inte börjat se någon skillnad direkt, men börjar jag sola varannan dag i 2 veckor så lär man ju så småningom se resultat. Så det är bara börja sola nu så man blir lite brun inför sommaren. men men, nu ska jag kolla lite tv och läsa lite läxa innan sötnosen ringer, Pusshej.

godmorgon!

Har gått upp i vikt !! Nu blir det inge mer godis för mig! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att väcka gullebarnet som sover. Skriver nog mer sen! puss


ska nog bli blond igen, mest troligt.. Eller så blir det någon ljusbrun färg.

love hurts..

Kärlek kan vara bland det bästa, men ändå bland det värsta som finns. Kärlek gör ont, man blir tillsammans, älskar varandra och sedan slutar det ofta med att man blir så sviken så man inte vågar ge sitt förtroende till någon annan. Det tar tid att bygga upp ett förtroende efter man blivit sviken gång på gång och fått sitt hjärta krossat. Ibland vet man inte längre om man orkar fortsätta eller inte, visst kan det vara tomt utan att ha någon vid ens sida. men ibland tror jag att det hade vart bra ändå, för får man inte uppleva kärleken så kan man inte bli sårad och få hjärtat krossat så mycket att man inte äns orkar göra något. Man ligger bara inne och väntar och hoppas på att det engång ska bli som förut, men det är sällan såna dagar inträffar, och även om sin älskade skulle komma tillbaka så kommer det ändå aldrig bli som förut ? Jag är en sån som får hjärtat krossat hela tiden, och har därför svårt att lita på min nästa kille. Men jag kan nog inte bli mer sårad än vad jag redan blivit, så det är värt att verkligen ge det hära förhållandet en chans, För jag har träffat en kille som är helt underbar <3

Igår vart det att dricka lite, vi var hemma hos mig, jag, älsklingen, ida och frida. Vi spelade lite wii och drack lite vin, sedan for vi in till stan. Ida var chaffis, =) så vi for runt lite överallt i stan, sedan drog vi till anatolia och var dära. Men det var inte så kul där inne så vi for hem ganska tidigt därifrån. När vi kom hem så började jag och denna att bråka, minns inte varför eller nå. men jag tror vi löste det iallafall <3 för vill verkligen inte bråka med han. Men nu ska jag gå och försöka väcka min älskling.

Errorrrrrrrrrrrr

Error x 1000! Varför ska det alltid krångla då man försöker fixa bloggen ?????? Skulle behållt min gamla blogg, den var mycket bättre. Men var tvungen att skapa en ny till mitt PA.
Har försökt fixa bloggen och allting, och efter jag tryckt på förhandsgranska några ggr så gav den upp och vägrade visa sidan, och så stod det ERROR & FORBIDDEN. Why ? går inte äns att skicka ett klagobrev.. Alltid ska man ha otur.

Hmmmm, nå ja.
Hade lektion på röst och rörelse idag, gick väl ganska bra förutom att mina övningar var skit tråkiga jämfört med alla andra. Men läraren ville inte att vi skulle ha så mycket lek och sånt med. Så därför valde jag några tråkiga, men ändå rätt bra koncentrations övningar m.m. Men det gick iallafall bra, var rätt roligt att se dom springa runt och skrika osv, haha. Christian, våran lärare deltog också i passet, vilket han aldrig brukar göra.

Men jag drog och solade efter skolan idag, skit skönt ! Var ju som ett ganska bra tag sen sist. Tror inte jag har solat nå under hela december till och med? Så det var verkligen dags nu att ta sig dit och sola sig lite. Hoppas man lyckas göra sig lite brun innan man ska tatuera sig, för sen får man ju inte sola på ett tag. Men nu hade jag som tänkt väcka Denna och sedan hoppa in i duschen! Hejdå

ÄNTLIGEN!!

Hejhej,
Skoldagen har väl gått lite segt idag pga att jag knappt sov nånting inatt.. Men det har ändå varit en hel härlig dag! Först hade vi religion, vi pratade om nå etik osv, helt okej faktiskt. Sedan hade jag teater, Vi fick se en modell dom gjort om hur scenen och det ska vara uppbyggt, riktigt fränt kommer det bli om vi kör på den första idén! Kommer bli grymt!
Efter teatern så drog jag och Malin och käkade lunch, var inge vidare gott.. De var korv & makaroner, vilket jag ej är så förtjust i. Så det var någon tugga för mig bara och lite majs, haha. Sedan efter vi käkat knallade jag och Malin mot stan för att gå förbi House of pain och boka tid till tatueringen som jag ska göra!
Det gick jätte bra och jag hoppas verkligen han lyckas göra motivet snyggt trots min dåliga bild.. Men fick iallafall tid den 11 ferbruari!!!!!!! Är så jävla taggad så jag kan knappt vänta! Bara 22 dagar kvar , sen har jag min tatto!

Efter jag fixat en tid där så for jag och Malin vidare till shopping där vi kollade in rean på Gina tricot. Och jag hittade en grå kofta typ för 99, den var rätt så snygg och mysig :) (lägger upp bild då jag hinner). Behöver faktiskt lite nya kläder så det var bra. Fast är mer beroende av byxor än tröjor eftersom jag har bara drygt 3 jeans jag kan använda..och ett par håller typ på bli för korta i benen.. Men ska ut och tokshoppa någon dag nu när jag får pengar och då ska jag inte ge mig förens jag fått minst 1-2 par byxor! Despeeerat

Men men, har käkat middag för ett tag sen, vart kyckling sallad! Rätt gott, så nu är jag mätt och belåten. fast trött som ett psyk.. Så jag ska väl krypa ner i sängen och kolla tv med Denna nu eller något annat.

4 timmars sömn..

Godmorgon kanske man ska säga ?
Var så grymt trött när jag kom hem från skolan idag, så jag somnade kring halv 9 tiden.. Men som jag trodde så skulle jag inte kunna sova ända tills morgonen.. Nej utan jag vaknade lite då och då, men somnade om.. sedan vaknade jag ca halv 1 på natten. Och då kunde jag dock inte somna om, så då bestämde jag mig för att vara vaken tills skolan börjar. och det är jag också! Ska snart gå till shell då dom öppnat och köpa lite cigg. Sedan blir det hem en sväng och sen skolan!

Ser verkligen inte fram emot det när jag fått så lite sömn.. Hoppas verkligen att Johan inte är sjuk idag också, för isf blir jag less.. Det finns inge jobbigare än att stiga upp tidigt på morgonen och sen komma till skolan och sedan visar det sig att man har sovmorgon.. Fyfan! Nå ja,  Denna sitter och spelar GH, medans jag sitter här och bloggar som en tok.
Har nyss druckit en kopp kaffe också, kanske blir en till om jag orkar göra en till kopp, är dock snabb kaffe så det går rätt fort.

Men nej nu ska jag försöka titta om jag kan fixa min blogg lite, annars får det bli senare idag om det finns tid och ork. PUSS

godmorgon!

Hejhopp!

Sitter hära och har tråkigt. Börjar inte skolan idag förens 14.00. Frida ringde mig när jag stod och väntade på bussen och så sa hon att vi inte hade någon religion. Det är så typiskt ! När man stiger upp och stressar som en tok så har man inte lektion! Nå ja det var ju rätt skönt iaf, då kanske jag hinner koka mig en kopp kaffe innan jag drar iväg. Ska nog ta en buss som går 13.18 så jag hinner förbi apoteket en sväng och köpa ppiller. Behövs påfyllning, kartan är nästan slut ..

Blir att tatuera mig snart också! Ska dra ut nån bild i skolan om jag får tillgång till en dator, och så ska jag gå förbi och se när dom har tid ! Orkar knappt vänta nåmer, vill tatuera mig nu, men har vart så seg på att ta mig till stan och sånt shit. Men nu när jag har pengar så ska jag skynda mig att boka en tid innan jag hinner bränna pengarna på annat skit. Förhoppningsvis så följer Denna mig i veckan och fixar en tid nångång.

Nej nu ska jag se om jag hinner göra lite kaffe och sånt innan jag rör mig mot stan. Pusskram

anatolia + heroes

I fredags for jag, Denna och Anna på krogen Anatolia, eller vad den nu hette. Vi satt först hemma hos mig och spelade lite wii + guitarhero, sedan fick vi besök av Emelie och Katti ett tag. När dom drog så skjussade Britta oss in till stan och så vart det krogen. På krogen träffade vi en massa bekanta människor , bla Arvid, Daniel, Mange, Harren, m.m...

Det var rätt så kul, fast vi hann dock inte vara så länge på krogen, för anatolia stängde 2, och vi var där kring 12 nångång.. Sedan mötte vi upp min moster och så drog vi på Heroes istället och var där en timme. Inne på Heroes så träffade vi Harren, Mange och Persson.. och så satt vi och snackade med dom ett tag och drack lite cider.

Efter heroes stängde så drog vi mot max för att äta fyllemat som vanligt, och påvägen dit var det nån jävla idiot som flög på Denna mitt i allt, Jag och Anna vart skit sura och så körde Anna iväg han.. och så knallade vi vidare mot max. Sedan vart det taxi hem som vanligt ? haha, det är rätt bra att taxi finns.. hur skulle man annars ta sig hem när nattbussarna slutar gå så tidigt ? Ja, det är iallafall bra med taxi har jag kommit fram till... Fast det är ju dyrt som fan! Tar betalt per meter typ ? Inte lite snålt.. Men man tar sig ju hem iallafall, det är väl bra.


Anna, Denna & Jag, inne på anatolia


Daniel och Arvid




Jag och Älsklingen




Vi två inne på Heroes



Det var då bilder från fredagen!

I lördags så vart det en lugn dag, jag och Denna sov hela dagen typ, sedan spelade vi guitar hero och kollade film och bara myste. =) Helt mysig dag. Ida, frida och tusse kom förbi en sväng utanför och tog en cigg också. Sedan for vi förbi shell en sväng och så köpte jag pepsi! Sedan skjussade dom hem mig igen.. och så väckte jag sötisen och sen så kikade Anna in på rummet en sväng också, sen hände det inte så mycket mer.

Helt ok dag! <3

gratisrefill !!

Gå in på länken här, bli medlem och samla poäng så kan du ladda mobilen gratis !! =)

vaken ?!

Är äntligen vaken i god tid känns det som.. trots att jag bara fick ca 3 timmars sömn inatt, Nåja det ska nog gå bra iaf.. får väl ta mig en tupplur när jag kommer hem eller något, men nu måste jag börja dra mig mot bussen så jag hinner till skolan! PUSS.

Ska pussa min älskling hejdå också ;) <33 han är så fin där han ligger och sover <3

wii sports

Här har man inte skrivit på ett tag.. men har inte haft tid. Fick besök av Denna i lördags, han kom med 6 tåget på morgonen. och så åkte jag in till stan vid 9 och mötte upp han. =) Så nu är han här hos mig och ska förhoppningsvis stanna tills fredag iallafall.
Nåja, på lördagen när han kom så gjorde vi inte så mycket, vi sov tills typ 6 på kvällen och sedan var det bara att ligga och mysa o se film som gällde. Men man klagar ju inte precis ;) Och på söndagen så sov vi också länge, och sedan vart det film.

Igår så for jag inte till skolan, var alldeles slut och kände mig sjuk.. Så jag stannade hemma och sov tills typ 3 sedan vaknade jag och denna. Då hände det inte heller så mycket, vi drog förbi shell och köpte cola och så träffade vi Johanna också. Trevligt värre! <3
Skulle försöka ta mig till skolan imorse men kände mig fortfarande trött & helt dålig, hade dock också bara sovit 1 timma innan klockan ringde.. så jag stannade hemma idag också.
Jaa, men det har väl inte hänt så mycket mera idag.. jag och sötnosen har sett film på morgonen, sedan har vi köpt cola, käkat osv. Sedan har jag spelat lite wii sports, haha så jag är helt jävla slut i armarna.. HAHA jag körde boxning och jag ägde ju alla.. fyfan vad jag är bra ;) Det var kul som fan, men jobbigt vart det efter ett tag i armarna... har typ träningsvärk nu nästan känns det som.. HAHA är helt slut, så ikväll kommer det bli en tidig kväll.

Men nu ska jag krypa ner i sängen med min sötnos och kolla när han spelar, sedan blir det väl att se en film och sedan sova.. för jag är så jääävla trött nu alltså. Ska bli skönt att sova.
Godnatt

helg igen..

Jaha, då var denna skolvecka klar! och äntligen var man ledig igen.. Fast vad ska man hitta på idag då ? Denna kanske skulle komma från Kiruna , men vi ser ju hur det blir med den saken.. Men skolveckan har vart chill, var ju bara 2 dagar så det var väl okej. Har haft teater för det mesta, kul =) Men men, nu ska jag spela lite.. uppdaterar mig kankse sen om något händer! Pusss

skolstart..

Jahapp, då var ännu ett lov över och skolan börjar igen.. Men det är ju iallafall sista terminen nu.. så man får väl försöka stå ut iaf. Men jag är så jävla skoltrött så det finns inte ord för det ! Och så ska vi självklart börja skolan på en torsdag också !! Jag som har nog svårt att ta mig upp på morgonen och har dessutom vänt på dynget, och så ska vi börja skolan på en torsdag kl 8.15, precis den dagen där jag har ett ämne på morgonen som jag har IG varning i pga för hög frånvaro pga att jag lyckas försova mig så mycket, och så ska vi börja JUST den dagen efter ett lov då man lyckats vända på dygnet rejält. Kommer ju då inte komma i tid, kanske 2% av 10% att jag kommer i tid. Men det är inte mitt fel att dom väljer att börja skolan på en torsdag!

Nejfan, käkade nyss tacos =) det var gott.. och nu sitter jag på msn och snackar med sötnosen och Robert. Tog nyss en snus också. Pappa köpte nån konstig snus eftersom dom inte hade granit... Taboca ? men den var ju inte direkt äcklig om man säger så, det duger i krig ;) Bättre än Knox iaf.


Taboca portion.. hmm

saknar dig!


Saknar dig Sötis <3


du är så jävla underbar!

Igår vart det grace för min del, var dock inte lika full den här gången som förra, så man har ju som lite koll nu på vad man gjort och inte gjort. Det var kul igår, träffade folk som man inte sett på ett tag vilket var trevligt ;)
Jag och Frida drog från grace vid 2 tiden, och så käkade vi på max.. vilket jag inte borde ha gjort ! Har egentligen inte råd med det, men så kan det va ibland..

När jag kom hem så började jag och Denna bråka ? Men minns inte varför eller nånting.. Ville inte bråka med han, men ändå vart det så, och det var garanterat jag som började också.. Men vi vart iaf vänner sen, som tur var ! För han är en sån jävla fin kille alltså, har inte träffat någon som han förut. <3 han är bara för fin och snäll... Helt jävla underbar alltså..
Vill inte mista dig, du är fan den finaste killen som finns.. och jag tycker om dig så jävla mycket !!


Nytt år med nya möjligheter

Ja fyfan, nu är det ett nytt år och allt! Jag hoppas verkligen att detta år kommer bli mer lyckat än vad förra året vart.. Det vart ju totalt skruvat... Så många som gick bort och så mycket skit som inträffade! Jag pallar verkligen inte ett sånt år till.. Ja vi får helt enkelt hoppas på det bästa att ingen mer dör och att detta år blir KANON.




Tänkte Lägga in lite bilder från Julafton!




Ja, vem har sagt att min mosters kille är normal ?
hahahah han försökte sig på nå konstigt..


Lite go glögg är aldrig fel på julafton.


Mormor bjöd på glögg och pepparkakor, kan de bli godare ?


Här skrapas det trisslotter för fulla muggar, fick allas vinster och tjänade väl
570 kr totalt på det ;) Inte illa..






Goa glada släkten <3


Jag på Julafton =)

Så det var några bilder från julafton, hade en trevlig julafton, fast det var tomt utan dig Tobbe... vi saknade dig nå otroligt mycket.. trots att du nästan aldrig sa nånting, trots att du för det mesta inte gjorde ett ljud ifrån dig så kände vi din tomhet. du var inte där, du fanns inte längre vid vår sida på julafton som du alltid brukade göra. Du fanns alltid där..
Men inte den här gången.. den här gången fick vi fira julafton utan dig.. Men vi vet att du fanns där iaf , fast du inte var där. Du kommer alltid finnas inom oss, nu och föralltid ! Vila i frid älskade Morbror, du finns föralltid i våra hjärtan <3

Kirunabor påväg!

Snart kommer Joel och Söt Denna hit ! dom är på tåget typ nu skulle jag tro? Vad roligt det ska bli att träffa han.. saknar han som fan. Fast jag är liksom sjuk, men han får fan ta hand om mig! ;) Vi ska mysa och se film.. ska bli trevligt! Joel får sova med anna, haha =) men men.. har duschat för ett litet tag sen och bytt sängkläder så nu är det iaf lite frääschare härinne.

Vaknade inte förens halv 4 imorse! Gud vad jag sover länge alltså... fast somnade inte förens 7-8 imorse.. Såg en dokumentär som började 1.50 och slutade typ 03.35.. sedan såg jag en film som började då och som slutade vid 5.. sedan försökte jag somna, men det gick inte så bra.. låg vaken helt länge. Fast hade sovit tills 6 på kvällen den dagen, kan vara därför de var så svårt att somna också. När man är sjuk sover man helt länge...
Nåja , nu ska jag torka håret och sånt shit innan dom kommer. Pusssssssss



RSS 2.0