Övernattning


Hej!

Vi ska åka iväg idag efter lunch med skolan nånstans och övernatta, så jag kommer inte att vara hemma förens imorrn efter 4 nångång.. Ni får klara er tills dess ;) hehe. Hoppas bara min älskling får sig lite mat i magen. Vi har ju nästan ingenting hemma och jag har inte tid att fara o handla heller.. men det finns nog säkert nånting som han kan äta hoppas jag. Men nu ska jag packa ner lite extra sockar osv så ja klarar mig idag. Vi hörs imorgon gott folk!

Bridget Jones Dagbok


Bridget Jones Dagbok är ikväll kl 21.00 på kanal 5.




Har ni föresten tänkt på att den filmen ALLTID visas på kanal 5? Tyckte det var lite intressant..

Mina mål under sommaren!


Nu har jag bestämt mig för att det ska bli ändring på saker och ting nu i sommar,
bland annat detta:



Jag ska byta ut vanlig läsk till light läsk och loka.

Jag ska dra ner på kolhydrater såsom pasta, potatis, ris osv.

Jag ska gå ner * Kg.

Jag ska börja promenera/jogga varje dag.

Jag ska ta körkortet!

Packat o klart! Nästan..


Hejhej! ;)

Då har man fått ner nästan allting i kartonger nu. Det är bara en o en halv kartong kvar att fylla och en massa kläder som ska tvättas, sen är ALLT klart! Vi har skruvat ner sängen o skrivbordet också.. skönt att ha det avklarat iaf! Nu är det bara tvn som ska ner i sin kartong och löpbandet som ska skruvas ner o sen är det inte nåmer stora grejer kvar som ska fixas. Skönt va? ;)



Vem behöver barn?
















Vem behöver barn när man har två små söta katter hemma? ;)

Blond & Blåögd ♥



14de dagen utan socker !


Yes! Jag sa ju att jag skulle klara det ;) Idag är det 14de dagen utan socker och det känns bra! Känner inge sug eller nånting efter läsk eller nå sött överhuvudtaget! Nu hoppas jag att det kan fortsätta såhär, inge läsk på veckodagarna nåmer och inge godis o shit mitt i veckan. Nä nu när jag kommit ifrån det så vill jag inte tillbaka in i träsket!

Nu när jag blivit av med sockerberoendet så kommer min viktnedgång gå mycket bättre också! Fan vad bra jag är ;) haha. Har man bara viljan så går det!


Sallad ♥


Jag är extremt sugen på sallad.. synd att vi inte har nånting hemma :/ Fick äta en macka med skinka istället, men det var ju gott det med. Fast en god fräsch sallad hade inte suttit fel just nu säger jag bara ;) Kanske knallar förbi ok senare och köper en sallad!



HAHAHA




.. photofunia är kul!

Varför ..


Varför kan jag inte sova när jag är bakis? Jag vaknar alltid jätte tidigt och tvingar mig själv att somna om, och då kanske ja sover ytterligare en timma och sen vaknar jag igen.. Riktigt jobbigt är de! Tror jag vaknade 9 idag? Fan jag som ville sova lite längre.. Det är så jobbigt att vara vaken när man är bakis ;) haha.

Dennis sover ännu.. lyckost!

Lördag


Godmorgon! ;) Ser att jag har fått en massa kommentarer! Vad kul, ska läsa igenom alla sen och svara på dom såklart. Men just nu är jag lite för bakis och trött för det.. vart en ganska sen kväll igår..

Ajja, men skit samma! Kul var det iaf, förutom att Dennis sålde tvn.

14 kartonger packade!




Och ÄNDÅ känns lägenheten inte tom ännu..!
Fast nu är det mest dom stora sakerna kvar som ska packas ner o skruvas ner. Såsom skrivbordet, sängen, tvn, datan, löpbandet osv.. Tänk att nu är det inte länge kvar tills vi drar iväg mot umeå! ;)

shit, visste inte att jag hade över 14 kartonger packade när jag flyttade hit..

Första sidan igen!




Vad kul! När jag loggade in på bloggen nyss så såg jag att jag hade över 40 kommentarer på just det där inlägget och då började man ju fundera lite på vad det kan bero på, och självklart så hade inlägget hamnat på första sidan!

Så kul! ;) haha, men nu ska jag läsa igenom alla kommentarer och se vad ni flickor och pojkar attraheras av ;)

tips - coola effekter








Hade lite tråkigt ;) Gå in på photofunia för att testa du med!

Fredag ♥


Godmorgon allihop! ;) Idag är det fredag! Härligt va? Och jag är ledig! Känns jävligt skönt ska jag säga er ;) Så idag blir det att packa lite och tvätta kläder. Sedan ska jag och handla med Emeli och göra mig i ordning inför ikväll! Kommer nog bli skit kul ;)

Vad ska ni hitta på idag då ?

Yatzy!




Har nyss spelat yatzy med älsklingen! Haha och gissa vem som vann? ;) JO jag! Trodde faktiskt inte att jag skulle vinna eftersom jag nästan aldrig fick nå bra poäng.. men jag vann. Men men, det var kul iaf! Det är alltid roligt att hitta på nånting sånt där med Dennis. Han är så söt och så kul att bara umgås med!

Nä men nu ska jag se vad som händer.. är äckligt trött så det kanske blir sängen nu?

Varm eller Solbränd?




När det är varmt så brukar man ju bli röd i ansiktet..iaf jag! Men såhär röd brukar jag inte bli! Jag måste ha bränt mig i solen idag? Vi var ju trots allt ute i några timmar och solen sken ju.. Känner också att det svider lite om kinderna.. Jag har nog bränt mig.

Dag..nånting..utan socker!


Hej! Sorry, har helt glömt bort att uppdatera mig hur det går med mitt "14 dagar utan socker".. och jag vill bara säga att det går bra! Bra, bra, bra! Känns skönt att man inte har halsat i sig över 2 liter läsk om dagen.. Känns jävligt skönt! ;) Men nu är det inte långt kvar.. Sen har jag varit 14 dagar utan socker ;) Härligt!

Vad dras du till?


Alla människor dras ju till nånting speciellt när man ser en tjej/kille. En del killar dras till brösten o rumpan, en del till ögonen o ansiktet osv.. En del tjejer dras tex till en killes rumpa, mage osv.

Vad dras du till?
Vad är det första du lägger märke till på en kille/tjej? och vad är det du gillar mest hos en kille/tjej.. brösten, magen, armarna, låren, ögonen eller vad? Nu pratar vi alltså utseende mässigt och inte personligheter.

Jag är inte som dom flesta tjejerna när det gäller killar. Jag bryr mig inte så mycket om killen har ett sex pack på magen eller inte som dom flesta tjejerna blir helt galna i. Själv tycker jag det ser rätt äckligt ut när en kille har så pass mycket magmuskler så det blir som utstående knölar från magen..

Nä, jag är en tjej som tänder på en fin o fast stjärt och grova armar! Självklart grova pga muskler o inte fett då.. och vader är också något speciellt som är väldigt snyggt på en kille. Vältränade vader, stjärt och armar.. grrr.. ;) Tur att man har en kille som har det då! Eller ja, armmusklerna börjar försvinna lite.. men dom får han träna upp! ;)



Hur bajsar du?




Såhär gör iaf våran katt Pärlan, Hur gör du ?

För fet för en kjol.


Nu kan man väl säga att det är sommar? ;) och det är ca 1 vecka kvar tills skolan slutar! Känns underbart! Dock så känns det inte lika underbart när man är så fet så man inte kan ha några shorts eller kjolar i sommar.. Har blivit så fet så jag kan inte ha det jag köpte förra sommaren.. Lite trisst! Och jag tänker inte köpa nya i större storlekar, never! Hellre går jag ner i vikt,  så nu blir det hårdbantning så fort skolan slutar.. då har man tid att promenera och träna ;)

Vinterjacka och halsduk på utflyckt












Vi var på utflyckt idag med skolan till Munkviken. Halsduken och vinterjackan hängde självklart med! Kändes lite konstigt att gå runt så påklädd när alla andra hade sommarjackor.. men nåja, är man frusen så är man ;) och det var faktiskt inte bara jag som frös o var lite extra påklädd, lärarna hade mössor o vantar på sig.. hahah.

IMORGON är man LEDIG! Då blir det att packa, packa och åter packa hela dagen låång! Sen på kvällen så är det fest hos Emeli, så då ska vi dit och ha det trevligt. Vi kanske grillar också om det är bra väder ;)

Jag ska sluta äta..


.. efter klockan 18.00! Det har jag kommit fram till nu.. jag får enormt ont i magen och blir uppsvälld då jag äter efter det, konstigt nog. Har ätit lite cashew nötter nu och känner hur magen håller på att spricka.. Känns inge vidare! Tyck synd om mig och min uppsvällda mage nu.

Vad smakar det?




Jag har alltid undrat vad Keso smakar.. man läser dagligen om folk som äter keso och säger att det är jättegott och nyttigt. Men vad smakar det egentligen? och vad är det? Det ser ut som kall risgrynsgröt typ.. Men vad smakar det? Nyfiken på att testa, men ja tänker inte köpa något som sedan åker i soporna direkt.

Umgås med par..


Jag tror nog att det tråkigaste som finns när det gäller att umgås är att umgås med just par, ett kärlekspar. Där sitter man ensam som singel eller bara utan sin pojkvän och umgås med ett kärlekspar.

Är inte det lite pest o pina? Sitta där ensam o se hur dom pussas o kramas och bara allmänt håller på. Okej, alla håller inte på så men det är ändå lite speciellt att umgås med ett par.

Man kan inte snacka om vad man vill med sin tjejkompis eftersom hennes kille är där, och hon är garanterat inte sig själv heller eftersom hon inte vill skämma ut sig eller nånting inför hennes kille. Ja det är hemskt ;)

Antingen umgås man själva eller så är bådas pojkvänner med så dom kan snacka med varandra medans man flummar runt ;)


yeeah ;)

Olagligt eller inte?




Det kom upp en tanke idag när jag och älsklingen var inne i stan (skellefteå).. Det är ju liksom olagligt att gå mot rött, men är det olagligt om det är rött när man börjar gå men så blir det grönt innan man ens hunnit halvvägs över?

Man går ju liksom mot rött? Trots att det blir grönt under tiden.. men man gick ju ändå mot rött. Så det borde väl vara olagligt? Eller är det bara olagligt om man går hela vägen över då det är rött?

PANIK!!!!!


Okej, nu är det allvar. Nu börjar jag faktiskt få PANIK! Vi flyttar om knappt en vecka och hur mycket som helst är kvar att packa!!!!!! Det är hur mycket som helst som ska göras.. ska limma ihop stolar, fixa dörrlåset, packa ner allt, tvätta allting, städa osv... Fyfan vad mycket det är som ska göras! Och Dennis ligger bara i soffan o säger "jag har ont i huvudet".. jävla slö jävel. Aa, jag packar då inte hans skit eller tvättar hans tvätt. Det får han ta hand om själv om han inte tänker hjälpa mig.

Ja, eftersom jag inte får någon hjälp så hinner jag inte heller sitta hära. Så vi hörs senare, ska försöka fixa lite tvätt nu. Pusskram.

Handtag = Äckligt





Har ni tänkt på hur äckligt det egentligen är att ta i ett dörrhandtag? Tänk hur många som har varit där och tagit med sina händer.. och man vet ju inte heller vars dom har varit med sina händer före heller.. Det är liiite äckligt om man tänker efter.. usch.. ;)

I mina tankar just nu..


Varför finns vi?

Vad finns bortom rymden? Det kan ju inte vara oändligt.. nånstans måste det ju ta slut .. eller?

Varför är jag just jag?

Varför pratar vi olika språk beroende från vilket land vi kommer? Det hade varit lättare om ALLA pratade samma språk..


Snart är det slut..


Nu är det snart slut på den här utbildningen.. rätt så skönt, men SYND. Jag hade verkligen velat att den varade lite längre.. Men jag har verkligen utvecklats nå enormt under den här utbildningen och ja har fått ett sånt självförtroende av att gå där! Både privat och inom teatern/skådespeleriet. Jag är BRA, jag är inte dålig.. nej tvärtom, jag är så jävla mycket bättre än många andra därute i teater världen! ;) Och det är tack vare den här utbildningen.

Att ha ett bra självförtroende är väldigt viktigt att ha och inte bara när man arbetar inom teater utan även privat då man ska söka jobb osv.. Om du inte tror på dig själv vem kommer då att göra det? Det syns på en människa när den inte tror på sig själv och däför måste du skaffa dig ett självförtroende! Det är inget fel att tycka att man är duktig på något eller att man tycker sig själv är snygg, det är bara bra! Ni ska älska er själva, er kropp och stå för det ni är bra på!

Det är jobbigt att flytta





Ja, då har man packat ner alla kläder som inte används eller kommer att användas tills vi flyttar. Har även packat ner badrumssakerna såsom parfym, lotion, schampo osv.

Imorgon blir det att ta prydnadssaker, kökssakerna och annat smått.

Det är verkligen JOBBIGT att flytta.. speciellt när man ska packa ner allt, städa ur lägenheten och sen packa upp skiten igen. Ajja, det ska iaf bli skööönt att flytta och denna gång blir det som sagt till Umeå! ;) Hoppas jag kommer att trivas och att det finns nå jobb där åt lilla mig ;)

Kommer bli spännande att se vad Umeå har att erbjuda ;)

Jag är med och tävlar!



Jag är med och tävlar hos Satanja om 120 ögonskuggor!

Och jag vill vinna eftersom jag endast äger kanske 3 st ögonskuggar i färgerna vitt/glitter, svart och brunt. Jag vill kunna sminka mig i mer färgglada färger och göra massor med olika snygga sminkningar. Men då behöver man ju såklart ögonskuggor i alla möjliga färger för att lyckas få en fin färgglad sminkning! ;)

Så nu får jag hoppas att jag vinner.. vilket jag nästan aldrig gör i tävlingar men det är ju alltid värt ett försök? ;)

Man måste sätta upp mål..


I veckan ska jag ha:



- Packat ner alla bestick, glas, tallrikar osv som inte används.

- Skruvat ner skrivbordet.

- Packat ner alla kläder utom dom jag behöver.

- Börjat packa ner badrums saker, såsom schampoo, tvål, smink osv.

- Packat ner alla tavlor, prydnads saker o annat smått.


Ja, nu har jag satt upp en lista med vad som ska göras denna vecka! För om 2 veckor är det dags att börja flytta.. Så nu måste det packas! ;)

Imponerande!







bilder lånade från google.se


Jag beundrar sånna här människor. Det är aldrig försent att få ett hälsosammare liv.. har man bara viljan så går det! ;) Och dom går inte bara ner i vikt, utan dom får även bättre hälsa och en sundare livsstil som varar livet ut!

Keep up the good work! ;)

Ibland blir man bara så trött






Erkänn nu, lite trött o sliten ser jag allt ut att vara? Eller hur? ;)

JAG HAR EN ÅSIKT.





Jag blir så jävla less på era "Mr X". - Seriöst? Vem bryr sig om era pojkvänner? Jag tycker bara det är töntigt att skriva "Nu ska jag träffa Mr x" eller "Nu har Mr x varit här".. jag menar, vem bryr sig egentligen om vem ni dejtar? Även om ni skriver förnamnet så är det ändå ingen som vet vem det är förutom era nära o kära. Ja jag tycker bara det är lite töntigt, men det är ju MIN åsikt... Ajja, ville bara skriva det ;)

Dag 8 utan socker.


Hej!

Haha pga dålig uppdatering så har ja inte heller uppdaterat hur det går med sockret ;) och jag kan då säga att de går bra! Har hållt mig borta från läsk, godis osv. Men ibland har man bara känt hur jävla socker sugen man varit.. hade kunnat döda för en iskall cola eller en påse med godis! ;) Men nej nej, jag har avstått! Nu är det bara 1 vecka kvar typ? yeeah.

Kass uppdatering


Hej!

Jag vet att jag varit enorm kass på att uppdatera.. men det har varit så mycket nu dom senaste dagarna.. Mycket jobb med monologen och sen har man varit helt slut och inte orkat sätta sig framför datan och blogga.. Men det kommer att uppdateras bättre nu i veckan ;) det lovar jag!

Nu är det inte länge kvar tills vi slutar.. 2 veckor sen är det över! :/ och då flyttar jag även vidare, så i veckan ska jag packa som ett cp. Ska skruva ner skrivbordet, löpbandet osv.. Kommer bli jobbigt men snart är det också över ;) Det är mest städningen som jag oroar mig för.. ajja.. Det får gå som det går..

Premiär av monolog arbetet!


Hejhej! Kom hem kring halv 8-8 tiden nångång ;)

Ja jag vet inte vad jag ska säga.. premiären av min föreställning vart bara ett enda stort kaos! Men publiken såg inte att ja kom bort mig o sa fel o gjorde fel osv, utan dom satt helt inne i min föreställning och lyssnade. och jag fick en massa berömm ! :) Det kändes skönt det iaf!

Jag fattade inte vad det var med mig idag.. jag var helt enkelt inte där i skallen under föreställningen.. Jag var någon helt annanstans i tankarna.. Fattade inte vad det var som gick så fel! Kanske berodde på det som hände under gårdagen.. Det som skulle gå "så jääävla bra" och bli "så jävla kul" idag gick ju bara åt helvete. Men nu vet jag vars jag har dig.. Tack.

Ajja, efter min föreställning så vart det ett jävla firande med champange o kostym i teatersalen!
Hahha, fan så kul det var.. Det ska typ vara fest ikväll på holmen, ska försöka få tag på nån i klassen o dra dit :) Hade varit riktigt kul att fira med dom istället för att sitta här hemma o tråka.. :p


Jag, sminkad, ombytt och klar för föreställningen!

Lägger upp ett videoinlägg från idag senare ;)

Brännboll!



En liten video från ikväll när vi spelade brännboll ;)

Men nu tänkte jag lägga mig, vi hörs imorgon gott folk! Sovgott och sup inte ihjäl er ;)

Äntligen hemma.


Hejhej! Kom typ ganska nyligen hem.. har varit ute med Dennis och gänget typ hela kvällen. Dom har druckit öl och festat medans jag har suttit där nykter ;) Eller ja, jag tog typ 2-3st  3,5or och nån klunk vin. Jag ska ju ha föreställning imorgon! Jag ska försöka få Dennis eller nån att filma att så jag kanske kan lägga upp en snutt från föreställningen här ;) Det hade varit kul!

Jag var verkligen skit nervös idag under genrepet! Fyfan.. jag skakade som ett cp och dessutom hade jag bara ätit en frukt under hela dagen.. haha men det gick bra! Min lärare sa att jag nådde ut med min energi till alla! och det är det viktigaste! Att man inte bara ger energi till den främre stolsraden utan till hela salen!

Men det kommer gå kanon imorgon! Nu jävlar kör vi ;) haha. Lägger upp en video snart från ikväll;)

Genomdrag imorgon!


Imorgon är det då genomdrag av alla föreställningar som ska visas på lördag! Och min spelas sist så jag kommer bara att få njuta hela dagen och kolla på deras föreställningar medans jag väntar på min tur ;)

Jag kände mig verkligen skit nervös under repen idag! Nu känns det att premiären närmar sig.. åh fan vad kul det kommer bli! Min alldeles EGNA föreställning. Rekvisita, scenografi, regi och allt har jag fått bestämma själv! Eller ja, jag har fått lite regi hjälp av Samuel och Perra! Tack för det pojkar! Men dock så har jag i stort sett gjort allt själv, men dom har kollat igenom och gett mig lite tips osv. Åååh vad kul det här kommer att bli!

Jag ENSAM på scenen så länge! Har nog aldrig stått själv och framfört en monolog på 30 min förut och därför kommer detta bli så kul! En riktig utmaning har det varit och jag valde verkligen en monolog som jag trivs med. Älskar rollen, hennes sätt att utrycka sig och bara vara. Helt underbart! Har aldrig spelat lite psyko förut så de här kommer bli nice!

Typ aj..?



Vänster häl,


Höger häl, efter promenaden.


Tog en 30 mins promenad typ nyss och såhär såg min högra häl ut efter, (den vänstra hälen såg ut så sen igår) Haha ja vad ska man säga? Jag har absolut INGA bra promenadskor.. eller ja, mina skor som jag använder ute osv, dom är bra. Dom får jag inte skavsår av men dom sitter ju en aning mycket glappare och det är ju inte heller så bra när man ska powerwalka.

Och inomhusskorna/träningsskorna jag har är dessutom en strl för stora, vilket gör att inte hela foten sitter bra och det glappar i hälarna trots att ja knyter hårt! Illa det där.. Men vad gör man inte för en promenad? ;)

Visste ni att..


..Hunger eller sötsug kan oftast förknippas med att man egentligen är törstig. Pröva drick vatten eller nånting när du känner dig hungrig/sugen på nå och så ser du om de försvinner eller inte ;)

Dag 4 utan socker.


Ja då var man inne på dag 4 då! och det går bra! Fast igår på kvällen så hade jag ett sånt jävla socker sug så jag hade kunnat döda för en iskall cola.. Men jag drack loka och sen försvann det ;) Det ska bli så jävla skönt att slippa det här jävla beroendet.. och mina tänder och kropp kommer att tacka mig! För vem vill vara fet och tandlös? Not hot! ;) hahah, ta det inte seriöst..



Härlig dag!



Vaknade 05.40 ;) Var tvungen att fota för annars hade ingen trott mig! Så jag klev upp då och tog mig en rök och sedan tog jag mig en 30 mins promenad. Efter det vart det en dusch och frukost! Härlig morgon!

Jag och Annichen skulle mötas 08.00 i teatersalen för att kolla upp lite musik till min föreställning o repa lite. Helt mysigt det var att lyssna på barn visor och bara vara! Det var så mysigt så jag var tvungen att filma lite, Haha ;)





ALLA NI SOM GILLAR TEATER BORDE KOLLA IN WWW.EDELVIK.SE ;) Sjukt bra skådespelar linje!

JAG SA JU DET!




.. Men aldrig är det någon som lyssnar. Hur många ggr har jag inte sagt att Mcdonalds har äcklig mat? Jag har själv sett hur deras hamburgare bara ligger där hela dagarna. Jag vet inte hur, men jag hade väl en aning om att hamburgarna endast värmdes upp innan dom serverades till kunderna. Med andra ord, maten var inte fräsch där.

Redan efter första gången jag åt där för några år sedan så tyckte jag att maten smakade skit! Hamburgarna var sega och stripsen smakade unket. Det är tur att det äntligen kommer ut till allmänheten så folk får veta vad dom egentligen har betalat för i alla dessa år. Maten är inte fräsch där helt enkelt.. den är rutten!

Därför äter jag aldrig där och tacka fan för det när man fått veta nyligen att dom tvingar SJUKA att jobba? Är dom helt dumma i huvudet eller? Hur ohygieniskt är inte det egentligen? Ja, fyfan säger jag bara..

Man blir försiktigare med åren..


Jag vet inte vad som hänt med mig? Förut var jag inte rädd för nånting! Jag sket i om jag åkte moppe i 110 utan hjälm och åkte i gupp så ja nästan föll av. Jag sket i allting som kunde vara farligt!

Men efter min olycka som jag var med om år 2004 så har jag blivit sjukt försiktig. Jag får upp massor med konstiga bilder i skallen om vad som kan hända om man gör det och det.

Tex idag när vi var ute så cyklade Dennis (min pojkvän) och då började han försöka cykla på bakhjulet och då kom en bild upp i skallen och jag tänkte "Sådär får han inte göra, tänk om han välter och slår huvudet i asfalten, då är han så gott som död. Eller iaf hjärndöd. Han måste isf ha hjälm på sig!". HAHA sjukt va?

När jag såg min lillsyrra gunga förut så vart jag verkligen LIVRÄDD! Jag trodde seriöst att nånting skulle gå snett och att hon skulle flyga av o skada sig.

Bara jag ser ett barn gunga så tänker jag "hur fan kan dom låta barnen gunga? Tänk om dom flyger av gungan och åker in i staketet och slår ut alla tänder" eller "Dom kanske åker in i stolpen där på sidan av gungan och slår sig!" Visst är det sjukt? och jag kan inte hjälpa det heller..

Haha ja om jag får barn så lär jag väl inte ens låta ungen gå ut? Haha, jag kommer vara så rädd för att nånting ska hända.. det måste ha med olyckan att göra? Eller kan det faktiskt vara så att man blir försiktigare med åren?

Sommaren är här!


Slänger in lite bilder från idag när vi var ute !


Vackert va?




Jag & älskling


Vacker bild på älsklingen i solen!



Åh vad härligt att sommaren äntligen har nått Burträsk också!
Det har verkligen varit kanon varmt som senaste dagarna och det är hur härligt som helst! Det är lite synd bara att man måste tillbringa dagarna inomhus.. :/

Promenad!


Nu blir det en promenad! Har nyss varit ute med Dennis och folket, vi gick ner till holmen där Thomas och Sebbe badade.. haha ;) Slänger väl in nån liten bild senare, men nu ska jag ta mig en promenad och sen en dusch! Måste ju bränna lite fläsk om man ska kunna våga sig in i bikinin till sommarn, Så vi hörs snart ;)

Kommentarer i mängder! ♥


HAHA, Nu har jag svarat på nääästan alla kommentarer! Har typ 10 kvar? Det är verkligen jätte kul att få såhär många kommentarer och olika åsikter från er! Det är verkligen kul att läsa vad ni tycker och tänker och jag ÄLSKAR kritik.

Jag är inte världsbäst och jag vet inte allt, och tack vare er som kommenterar så vet jag nu mycket mera om vissa saker! ;) Så TACK för att ni tagit er tid att kommentera och läsa ♥ Fortsätt gärna att läsa min blogg ;)


PUSS PÅ ER!

Dag 3 utan socker.


Hej hej!

Då var vi inne på dag 3, och vad ska jag säga? Huvudvärken har dragits ner lite och jag känner mig inte alls tvungen att dricka nå läsk eller nånting. Det känns bra ;) En del där ute tycker säkert inte att det här är något speciellt , men för mig är de det. Jag är verkligen SJUKT beroende av läsk, socker, och allt sött!

Och jag vill inte sluta med nå diabetes, fetma eller med en massa hål i tänderna! Och såklart så gör jag det här också för att må bättre, man mår inte bra av att få i sig en massa socker o shit.

Självklart kommer jag dricka läsk nångång och äta nånting gott med socker i. Självklart! Men först ska jag försöka bli av med mitt beroende, jag vill kunna dricka läsk o äta godis för att det är gott och inte för att jag känner ett stort behov av att få i mig socker! Det är för mig och min hälsas skull som jag gör det här ;) och självklart för mina tänder också! haha

Jeans - Vad väljer ni?

















Självklart kan jag ta kritik!


Jag skriver ju inte ett inlägg för att ALLA ska hålla med mig! Nej nej, jag vill ju såklart veta vad alla andra har för syn på vissa saker här i världen. Jag skriver ju bara MIN åsikt, sen får ni andra självklart skriva eran! Jag gillar kritik, det är bra. Dessutom tycker jag det är jätte roligt att läsa alla era åsikter och tankar kring mina inlägg.

Fortsätt kommentera och läs! Det är så kul att ni delar med er utav era tankar o åsikter!

Jag ska svara på alla kommentarer som jag fått senare idag mest troligt, just nu så hinner jag inte. Det räcker med att jag försovit mig idag ;) Så jag ska jobba lite hemma med min monolog innan jag drar iväg till skolan och jobbar mera där. Det är ändå snart lunch i skolan så det är ingen ide att jag drar dit nu, drar dit efter lunch istället ;)

Men nu ska jag göra en kopp kaffe och öva lite..

Morgan Pålsson - Världsreporter





HANDLING: Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering.



Ja vad kan ja säga mer än att det här är precis min typ av humor! ;) Klockren film och helt underbart korkad!

FAVORIT I REPRIS!




Ni har väl inte glömt att kolla in mina videoinlägg? Önskas fler så säg gärna till ;)

SJUKA MÄNNISKOR!


Jag har fått en hel del kommentarer angående mitt inlägg "Hur kan man acceptera det??" och dom flesta tycker ju som jag, att det är jävligt sjukt hur dumma i huvudet människor egentligen kan vara. För hur jävla friskt är det att göda upp sin hund på det där viset?? Den mår inte direkt bra utav det..

Men så är det ju såklart alltid någon som ska gå emot en i vad man än skriver.. fick en kommentar där det stod "Det är väl inte så fel som du får det att verka? Konstigt då att du inte reagerar lika mot alla feta människor där ute..."

För det första så ÄR det jävligt fel att behandla ett djur på det där viset! och för det andra så har jag faktiskt skrivit ett inlägg om vad jag tycker om överviktiga, det är hemskt och synd om dom. Men dom har faktiskt ett val, dom kan sluta äta och göra nånting åt saken. Men vad fan kan en hund göra? Den kan direkt inte banta själv.. och är den sådär fet så måste den få hjälp med det!

Ja ibland förstår man inte hur folk tänker..


Mitt internet är också jävligt segt! Så jag ska svara på alla kommentarer så fort jag får tid och då internet inte segar!

Dagens outfit.





Ibland har man tråkigt i skolan..

Tshirt: H&M
Leggings: Cubus
Solglasögon: Gina tricot

Dag 2 utan socker.


Det går frammåt! Dock så har jag haft huvudvärk hela dagen idag också.. trots att jag druckit hur mycket vatten som helst, så det måste ju bero på att min kropp är van med en massa socker? ;)

Ajja, men det går bra! Det ända ja fått i mig som innehåller lite socker är väl isf juice och en frukt? Men det är ju inte direkt det sockret som jag försöker sluta med ;) Annars har jag klarat mig bra. Nu är det bara 12 dagar kvar! Yeeah, here we go!

FÖRSTA SIDAN!




Shit vad glad jag vart när jag såg att mitt inlägg var med på blogg.se's första sida! Först när jag bara såg bilden och inte läst texten så vart ja förbannad, för jag trodde att det var någon som skrivit om samma sak som mig och hamnat på första sidan.. Vilket har hänt ett antal ggr.. Men idag var det MITT inlägg som var med! :)

Det är verkligen kul och jag har fått 60 nya kommentarer på det inlägget som jag nu hade tänkt att läsa igenom ;) Så vi hörs om ett tag igen!

Skola och solsken!


Hejhopp!

Sitter i skolan nu och har lunch.. sliskigt värre. Och solen skiner och varmt är det också! Härligt väder som fan! Synd bara att man måste tillbringa tiden inomhus..

Men snart är det ju premiär för min föreställning! Redan på lördag så ska den visas upp här på skolan ;) och min monolog ska såklart spelas sist eftersom den är bäst! Man måste ju avsluta dagen med något riktigt bra eller hur? ;) oh ja. Men idag slutar jag kring 16.00 ? Då blir det hem och tvätta och käka mat. Vi hörs väl efter det nångång ! Ha det fint tills dess ♥

Kollar på top model och undrar..




..VARFÖR I HELVETE låter dom flickorna försöka göra reklam? Herregud det är ju bara pinsamt.. dom har svårt för att memorera några rader text i skallen och är inte alls vana vid att göra något sådant! Det är inte deras jobb, eller har jag fel?

Dom är där för att bli modeller och inte för att låtsas vara skådespelare.. Dom ska vara fina framför kameran och lyckas sälja produkter, kläder osv med deras kroppar o bilder (eller vad dom nu gör), men dom ska fan inte göra reklamfilmer? Det tycker inte jag iaf.

En tjej började gråta o sa att det var det värsta hon gjort, och det förstår jag! Är man inte van vid sånt så är det väldigt läskigt att stå sådär framför en kamera/publik och babbla smörja..

Ja nu kanske allt jag skrev blev lite knäppt! Men det jag menar är att det inte är deras grej, dom suger på det och ska därför inte syssla med sånt.. Fortsätt vara vackra på kort istället. PUNKT SLUT!

I'm sorry..


Förlåt för en dålig uppdatering idag, men jag har nästan ingen ork alls idag.. Har sovit dåligt inatt och så börjar verkligen bristen på socker ta över! Jag är hur trött som helst och funderar på att lägga mig i sängen snart. Håller på dö av huvudvärk, trötthet och värme!!! Är det bara vi som har typ 20 + och kvavt? ;O




Ge mig lite energi tack!

Var stark! Låt ingen trycka ner dig! ♥


Som ni kanske redan vet så finns det alldeles för många idioter där ute i världen som försöker trycka ner oss på alla sätt och vis. Det kan vara mobbning via bloggen, msn, skolan osv. Det finns alltid någon som försöker att trycka ner dig och försöka få dig att må dåligt över någonting. Folk som försöker få dig att känna dig misslyckad, otillräcklig, värdelös osv.

Men vet ni vad? Ta inte åt er, skit i vad dom tycker och försök istället att omvända det till något positivt! Som tex den kommentaren jag fick där det stod något i stil med: "lika bra att äta vanlig mat, du kommer bara börja om och om igen.." Så istället för att känna mig misslyckad och tänka "Aja, lika bra att ge upp, jag kommer ändå aldrig klara det..hon har rätt" gjorde jag det till något positivt och tänkte "Jag ska fan klara det, jag ska visa hon att hon har fel! Det här klarar jag!" istället..

Det jag försöker säga är att ni inte ska ta åt er av alla elaka saker som en del människor säger till en! Var stark! Bevisa motsatsen! Det här klarar du, du är bra på det här! Låt ingen trycka ner dig o försöka få dig att må dåligt, för du är inte dålig. Bara viljan och styrkan finns så klarar man nästan allt!

Så skit i vad andra säger för elaka saker till dig och ta det hellre som en utmaning att bevisa hur fel den människan har, istället för att bli nertryckt, ledsen och känna dig värdelös! För det är dom som är värdelösa, avundsjuka och dumma i huvudet som säger så..

Var stark! Låt ingen trycka ner dig i skiten, lita på dig själv och tro på dig själv! Då kommer du klara allt!

Dag 1 utan socker.


Hej! Nu är det då dag 1 utan socker och hittills har det gått bra.. Känner mig lite trött och nere bara, och plus att ja har en jävla huvudvärk också.. men det är väl såhär det kommer vara dom första dagarna? Min kropp är ju van att få i sig massor med socker varje dag så.. Men det här går bra!

Har köpt hem loka istället för läsk också ;) Nu jävlar ska mitt socker beroende bort! Vill inte få diabetes, bli fetare eller förstöra mina tänder ännu mer!





Nä nu jävlar kör vi
;) Har gjort en speciell kategori om det här också, så jag kan skriva ner varje dag hur det går för mig ;)


Nu säger jag godnatt !


Nu väntar sängen ! Imorgon blir det en tuff vecka ;) Kommer jobba stenhårt med min monolog och även försöka packa en hel del inför flytten. Så nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon! Sovgott allihop ♥

Bara därför kommer jag klara det!


Fick en kommentar angående inlägget om socker där det stod nånting i stil med "lika bra att äta vanlig mat, du kommer bara börja om och om igen..". För det första så handlar det inte om mat, utan de handlar om att jag ska dra ner på sockret och rent av försöka sluta med all läsk jag trycker i mig om dagarna. Det är varken bra för kroppen eller tänderna..

Och för det andra så tror jag inte att jag kommer börja om och om igen. Det gäller att man klarar dom första två veckorna utan socker och sen kommer suget automatiskt att dras ner och kanske helt försvinna! Vilket är det jag siktar på ;) Jag säger inte att jag kommer sluta helt med allt socker, men klarar jag två veckor utan så kommer inte socker suget att vara lika stort!

Men bara för den kommentaren så kommer jag att klara 14 dagar utan socker! ;) Jag ska allt visa er att det går! Finns bara viljan så går det! Kommer också blogga om hur det går så ni läsare kan hålla koll och se hur jag lyckas! ;) Har också en tjej som eventuellt också skulle försöka vara utan socker i 14 dagar? Ännu roligare!! Det här klarar vi ;)

Jag måste tacka dig för kommentaren Sofia, bara därför så kommer jag att lyckas! och då det känns jobbigt och socker suget håller på att ta över så kommer jag kolla tillbaka på kommentaren och bli peppad och lyckas!




IMORRN KÖR VI!



14 dagar utan socker..?


Jag funderar starkt på att försöka vara utan socker i 14 dagar! Tror ni det kommer gå? Om man ska gå ner i vikt o få en fin hälsosam kropp så gäller det ju inte bara att man tränar, utan man måste också skippa allt onyttigt om man ska komma nån vart.

Och eftersom jag är så extremt beroende utav läsk som innehåller massor med socker så tycker jag det här borde vara bra för mig o min kropp. Vad tror ni? Tror ni jag skulle klara det? Jag som häller i mig över 1 o en halv liter läsk per dag.. ;) - Ska iaf försöka vara utan läsk i 1 vecka åtminstone!

Jag funderar fan på att testa, någon som är på? Börjar isåfall imorgon för idag har jag redan hunnit dricka massa läsk ;)

Så släng en kommentar i det här inlägget om ni är på!
Ju fler som är med desto roligare blir det! och mer utmanande dessutom ;)


NO MORE SUGAR ! ;)

Ät mer lax!


Idag blir det lax till middag ;) Vi har inte så mycket annat hemma just nu och jag orkar inte heller gå och handla idag..

Lax är otroligt rik på omega 3-fettsyror, som har flera positiva effekter:

*De skyddar mot hjärt- kärlsjukdom, på flera sätt. De bidrar till att sänka blodtryck och blodfetter.
*De minskar risken för blodpropp och dödlig hjärtrytmsrubbning.
*De behövs för våra ögon och minskar risken för torra ögon och åldersförändringar i gula fläcken, en vanlig orsak till synnedsättning på äldre dagar.
*De är en viktig byggsten i hjärncellernas yttersta skal. Därmed påverkar de hjärnans prestationsförmåga och motverkar mentala sjukdomar som depression, demens och ADHD. Ett högt intag av omega 3 har visat sig förbättra aktiviteten i vår hjärna som medverkar vid minnesbilder och stabilisering av våra känslor.
*De är viktiga för gravida kvinnor, bl.a. för fostrets utveckling. Brist på omega 3 har kopplats till dyslexi, inlärningssvårigheter och hyperaktivitet.
*De har antiinflammatorisk effekt som kan vara värdefullt vid reumatism. En daglig dos fiskolja kan minska ledvärken.
*Personer som äter mycket fet fisk har lägre risk för cancer i njurar, bröst, prostata och mag-tarmkanalen.
*Lax och annan fet fisk är också bra för huden. De skyddar och ger lyster. Atopisk hudeksem, psoriasis och flagnande hud tycks alla förbättras av en kost rik på fet fisk.
Rekommendation: Ät fet fisk minst tre gånger i veckan.

>Fakta hämtad här<


Så ät mer lax ! ;)
Dock är det rätt så dyrt men..det är nyttigt iaf!

Hur kan man acceptera det??




Sitter och kollar på ett program nu med hundar.. och där visade dom upp sina stora och feta hundar som om det vore värsta grejen.. Är dom helt dumma i huvudet eller? Hur fan kan dom låta ens egen hund bli sådär fet? Det är sjukt!

Jag tycker så jävla synd om dom stackars djuren och varför tar inte människan sitt ansvar för? Det är rent av djurplågeri att låta sitt djur bli så fet så att den knappt kan röra sig.. dom kan inte direkt banta själv heller. Dom är helt försvarslösa när dom är sådär feta och människorna bryr sig inte!

Vad fan är det för fel på sånna människor egentligen?



Stackars hund..



Det är lika sjukt att göda upp sin unge som att göda upp ett djur.. era sjuka människor!

Zannyh tipsar - Mascara




Köpte den här mascaran för nån månad sen, den gröna, men jag har nyligen börjat använda den och jag måste bara säga att den är bra faktiskt!

Jag trodde verkligen inte att den skulle vara så bra .. man får inga klumpiga fransar av den, utan fransarna blir fina och ser långa ut! Rekommenderas starkt! ;)

Någon som vet vad det är för skillnad på den gröna och den rosa?

Vilken jävla natt!


Vad fan! Har inte fått sova nånting inatt.. Har vaknat hela tiden av att någon stått och plingat och ryckt i dörren hela jävla natten.. självklart öppnar jag ju inte! Varför skulle jag göra det? Jag försöker sova, respeketera det och kom tillbaka när jag är vaken istället. Inte lite less man blir.. tacka fan för att det finns lås! ;)

Ajja, idag är det inte lika mycket besökare på bloggen.. hade allt som allt 411 besökare igår! Undra vars fan alla kom ifrån?? ;) Det hade jag gärna velat veta! Släng gärna in en kommentar och berätta vars ni kom ifrån  ;)

Min Frukost/Lunch/Middag.


Istället för att sitta och trycka i mig skräpmat med pojkarna idag så köpte jag istället en sallad på OK, ;) Gott och nyttigt! Skippade både frukost o lunch imorse eftersom jag sov så länge, så det här vart min frukost, lunch och middag.

Jag var inte heller direkt sugen på hamburgare eller pizza.. Tror jag har börjat bli less på det.. Det smakar inte lika gott som de gjorde förut då man vräkte i sig det när man var bakis eller bara vrålhungrig. Men det är väl lika bra? Man blir ju bara fet av det..


kass bild, i know..

Kärlek är kärlek ♥


Homosexuell, bisexuell eller heterosexuell, spelar ingen roll vilket man är! Kärlek är kärlek och man väljer inte vem man blir kär i, det bara händer. Jag har ingenting emot bögar, lesbiska eller dom som är bi bara för att jag själv inte är det. Jag tycker att all kärlek ska accepteras, dom är inte sämre människor bara för att dom älskar någon av samma kön.

Tanken av två killar som är med varandra känns lite mer obehagligare än om två tjejer är med varandra, och egentgligen fattar jag inte varför. Det kanske är för att det är två kukar det handlar om, lite grovare än det är med två tjejer. Men jag tycker ändå att man ska bli accepterad för den man är.

För kärlek är kärlek vars den än kommer ifrån. Låt dom älska varandra och leva sina liv. Ni väljer väl inte vem ni blir kära i, eller? Det gör inte dom heller.. Bög eller lesbisk är ingenting man bestämmer sig för att bli, det bara händer.. för kärlek är kärlek


>Bild hämtad här<

BESÖKSREKORD ♥


Kollade just statistiken och såg att jag haft 354 unika besökare idag! Shit vad hände egentligen? Igår var det ca 30-40 unika.. :O Har aldrig haft så många besökare förut! Självklart är det jätte kul och jag hoppas att några av er nya stannar här och fortsätter läsa ;) Fan vad roligt ! ♥



Godmorgon!


Sov lite länge idag? ;) Ja jag vaknade vid 9 tiden först men jag valde att somna om och sova till typ halv 1. Det är ju helg och då vill jag passa på att sova lite längre eftersom jag har så svårt att sova i vanliga fall.

Igår åskade det som fan föresten. Vi satt ute några stycken på holmen i solen och så hörde vi att det började mullra längre bort. Och sen började det blixtra som fan och vi satt och kollade på blixtrarna och  såg hur dom förflyttades närmare o närmare oss.. sedan vart det muligt och började blåsa o regna. Då var det bara att gå in igen.. så typiskt! Ända gången man sitter ute i solen så ska det ju såklart börja åska, bli mulet eller regna!

Ajja, jag hoppas ni hade bättre väder än oss iaf ;)

Goldie Hawn ♥






Hon måste nog seriöst vara den bästa kvinnliga skådespelaren jag någonsin sett! Älskar alla filmer hon är med i! Hon är bara för söt och rolig! Det spelar ingen roll om hon är 40 år eller 20, hon ser ändå ut som en söt liten flicka när hon ler. :)

USCH VAD VARMT DET ÄR! Måste försöka byta om till nå svalare, hörs sen!

Fredag - fixad ♥






Såhär ser man ut idag då! ;) Visst är mitt hår ljust och vackert?

Vi får se vad som händer och sker ikväll. Har iaf tränat på min monolog och ska köra igenom den nångång till ikväll.. sen får jag se vad som händer ;) Det är ju hur varmt och skönt ute som helst! Det känns verkligen att sommaren börjar närma sig nu ;)

Gissa om man är något sugen på att grilla? Synd bara att man befinner sig i en byhåla där det nästan aldrig händer nå..

Vad ska ni hitta på ikväll då? Festa, mysa? :)

Bella & Tyra Show




Igår gästade då Kissie i Bella & Tyra show. Och självklart var jag en av dom 90 000 som kollade! Inte ville man ju missa när Kissie skulle vara där? Hon som verkligen hatar Bella & Tyra..

Jag tyckte Kissie överdrev en aning.. Bella sitter där och tar emot skit från henne och trots det försöker hon ändå vara glad och trevlig och berömma henne för en massa, men hon fortsätter bara att vara spydig mot hon.

Om det nu är sant det där med Bella & Kissies bloggträff för några år sen så är det ju faktiskt Bella som fått henne där hon är idag. Det var ju trots allt hon som gav Kissie tipset om att börja provocera lite och det funkade ju. Men jag fattar inte varför hon är emot Bella så mycket? Visst man behöver inte alls tycka om alla, men man behöver ju inte överdriva och vara otrevlig om Bella inte är det mot henne.

Och Tyra? Vad fan var hennes problem?
Hon betedde sig som en liten fjortis.. satt där och kaxade och skrattade åt Kissie. Är det så en programledare ska hålla på? Hon hamnade hela tiden på nå sidospår och försökte fortsätta prata om saker som inte ens hade med frågan att göra. Tur att Bella betedde sig proffessionellt och kunde gå vidare med frågorna med ett leende på läpparna. Trots att det var hon som fick ta all skit nästan.

Jag fattar att Kissie bara är en roll hon spelar i sin blogg, men hon behöver ju inte hålla på dryga sådär när hon kommer dit som Alexandra. Ajja, programmet var iaf underhållande att se! ;)

Fredag morgon.


Godmorgon! Eller ja, jag vaknade för ett litet tag sen.. men jag ligger fortfarande kvar i sängen och myser! Har inte orkat gå upp ännu, har ingen ork eller lust. Vet inte vad det är men jag känner mig helt nere, orkar inte med all stress och press som läggs på mig hela tiden! Jag ska klara ALLT själv. Jag ska tvätta, städa, limma stolar, fixa låset, handla osv.. Jag orkar inte göra allt det själv. I need help! Men det fattar ju ingen..

Men nu ska ja ligga kvar här ett tag, sedan ska jag väl träna lite på min monolog och sen försöka ta tag i tvätten.. Jobbigt..

FUCK! Har glömt gå ut med soporna.. och dom tömdes idag. GREAT! Riktigt bra början på dagen.. nu måste vi vänta 2 veckor innan vi kan tömma allt.. fräscht!

Skönhetstips!



Jag hade tråkigt under lunchen på skolan.. så jag gjorde en video där jag visar hur man kan göra för att få fina böjda ögonfransar utan att använda ögonfransböjare ;) haha, enjoy!

Är blondiner dumma?



Det sägs att vi blondiner är dumma,
men vem är det egentligen som är dum? Blondinerna eller dom som tror att IQ:n sitter i hårfärgen? ;)

Varför..?


Varför är alla snygga tjejer/killar antingen upptagna eller idioter? Och varför är dom "fula" snälla och singlar? Det är något jag alltid undrat över..

Om man ser en snygg tjej/kille som är singel så är det oftast något fel på dom. För varför skulle dom annars vara singel?

Har ni tänkt på det? ;)


FILMTIPS - TAKEN




HANDLING:
Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...


Det här är nog en av dom bästa filmerna jag sett! Rekommenderar den ifall ni inte sett den, den är verkligen bra! Filmen fångar verkligen ens intresse redan i början.. om ni inte sett den så se den! ;)

Trött och sliten.


Hej! Sorry för en riktigt kass uppdatering idag.. men jag är helt slut. Har så mycket jag ska tänka på och så mycket som ska göras.. Vet inte hur jag ska lösa allting. Fan vad jobbigt allt känns.

Det är så mycket som ska göras innan flytten.. har inte packat klart allt ännu och det är hur mycket tvätt som helst som ska tvättas. Sen ska låset på dörrn försöka fixas och en stol ska limmas.. Ja hur fan ska jag hinna allt det egentligen? Jag orkar inte.. och ingen hjälp har man heller. *suck*

Nä jag tror jag blir sängliggandes resten av dagen. Ska vila ut och ta nya tag imorgon!

Jag saknar dig.


Hur ska jag kunna förtränga allt vi gjort, alla minnen med dig och allt när vi stått varandra SÅ jävla nära så att din morsa till och med trodde att vi var lesbiska!?

Vi gick igenom svåra, hårda, lätta, dumma och roliga tider tillsammans och vi har alltid varit varandra så ÄCKLIGT nära hela tiden! ♥

Jag minns när jag "förlorade" alla mina kompisar pga dig, dom sa att vi var med varandra hela tiden.. men det var vi ju inte?...Eller? Vi var med varandra över 250 dagar på ett år och vi sa att vi inte alls var med varandra ofta? ;O

Jag minns våran första fylla på klubbviken tillsammans.
Du trodde att ett träd var min bror och jag trodde att en stubbe var John.

Jag minns hur vi ställde din väckarklocka på 06.00 ENDAST för att gå upp och tjuvröka
. Jag minns parfymen vi döljde röklukten med. Det var en blå Samba parfym.. Varje gång jag känner den lukten så tänker jag på dig.

Jag minns när vi körde fyrhjuling bakis och vi stannade för att kissa.
Men då gick den inte igång och vi promenerade 5-6 km och så visade det sig att vi bara hade glömt att lägga i en växel (?)

Jag minns när vi alltid färgade håret i samma färg för att vara så lika varandra som möjligt. Och fan vad morsan vart arg då jag färgade håret svart och brunt hela tiden ;)

Jag minns då vi gjorde om min pojkvän för att han skulle bli accepterad utav din ;) Men det slutade i kaos och MIN pojkvän vart som DIN. En idiot med andra ord ;)

Jag minns när vi åkte runt på fyrhjuling med Jimmy och Johan och vart efterlysta av polisen.


Jag minns när vi alltid sprang i vattenspridarna på kyrkogården.

Jag minns hur vi alltid skyddade varandra. I alla lägen. Det var du och jag mot världen.

Vars har nu allt det försvunnit? Vi var ifrån varandra en tid medans du bodde i Umeå med din farsa.. men när du kom tillbaka så vart vi lika tajta som förr! Varför är det inte så längre? Jag antar att vi "vuxit" ifrån varandra. Men jag vill inte riktigt tro på det. För att jag vet att det vi hade var speciellt.. det kan inte bara försvinna.. No way! Det var du och jag mot världen! VARS ÄR DU KOPPLET? Vi ska bekämpa världen med SULO och Zallans kebab AB! ;)






Damn, i miss you babe..

Då var man "ledig".


Ja, man kan väl aldrig säga att man är riktigt ledig på den här skådespelarutbildningen ;). Medans alla andra kan gotta sig i sin ledighet så kan inte vi det. Vi har nästan alltid ett projekt på gång, även om vi inte måste vara i skolan så jobbar vi hemma, vilket jag kommer att göra under dom här dagarna.

Vi håller som sagt på med vårat slut arbete och man väljer ju själv hur mycket tid man vill lägga ner på sin föreställning. Men jag vill inte stå där på scenen och va hur kass som helst! Nä för jag tänker stå där stolt och glad och visa dom vad jag kan!

Just nu så går det faktiskt riktigt BRA! Jag börjar hitta mina "crazy eyes" ;) Kan även monologen utantill nu! Eller ja, det är nån mening hit o dit som ibland jävlas med mig men jag kan faktiskt monologen utantill. Jag måste bara ta det lugnt och tänka efter vad jag säger. Går det för fort så vet jag inte vad jag har sagt eller vad jag ska säga sen.

Men men, de var en liten uppdatering på hur det går för mig bara ;)

Folk har ingen humor!


Angående mitt inlägg "Skänk ett offer" så var det inte många som tyckte det var kul ;) haha, ja folk verkar inte ha nån humor nuförtiden! Eller så är det bara jag som har kass humor? Nä, det är ni som har dålig eftersom jag skrattar och inte ni! ;) haha

Nä men.. så kan det va. Var inte ledsna, ni kommer nog också att få er ett gott skratt nån dag! ;)

Lill-lördag idag föresten! Någon som ska ut o festa ?

Hemma!


Hello ;) Nu är jag hemma från skolan igen och ja har precis käkat kyckling sallad!



Fick mina kläder från gina tricot idag också! Toppen! Förutom att tunikan jag beställde var enorm.. den skulle kunna passa en valross eller så men inte mig. Det var ju lite synd för den var snygg..

"SKÄNK ETT OFFER"


" Kollekt är ett begrepp som används i kristna sammanhang för insamlande av pengar som ska användas till olika välgörenheter eller specifika ändamål inom kyrkan. Ett annat vanligt förekommande ord är offer eller offergåva."


Ett annat vanligt förekommande ord är offer eller offergåva.



"Skänk ett offer"..Eller "Skänk lite offer" hahaha bara jag som tycker det är kul? ;)

Chiuaua - En hund, ingen accessoar!






Jag blir så jävla
ÄCKLAD av människor som behandlar sina chiuauor (eller hur de nu stavas) som nån jävla accessoar eller nån jävla leksak! Det är faktiskt en HUND, en levande varelse och inte nån jävla docka!

Bara för att dom är små och söta så är det inte okej att köpa en för att kunna ha den i handväskan eller klä på den som nåt jävla freak. Visst, det är jätte sött att klä på den i nå tufft men att köpa en ENDAST för det äcklar mig!

Förut var det stora hundar som gällde för dom flesta.. men sen Paris Hilton började springa runt med sin chiuaua i sin handväska så vart det värsta trenden. ALLA ville ha en söt liten chiuaua som dom kunde bära runt i sin handväska.. ja fyfan.



Jag tycker dom är alldeles för söta för att behandlas på det där sättet! Klä gärna på dom, ha dom gärna i era handväskor om ni känner för det.. MEN KÖP DOM FAN INTE BARA DÄRFÖR!

Då kan ni lika gärna köpa en sån här istället:


Alla bilder lånade från google.se

Tisdag



Det var den här bilden jag försökte lägga till tidigare idag via ett mobil inlägg, men det gick ju inte.



Visst är mitt hår fint nu? ;) Ljust och fint, love it!



Vår middag, Tikka Masala.. ;) Haha visst ser det riktigt skabbigt ut? Men det är gott som fan!


Men nu tänkte jag jobba med min monolog lite..
Vi hörs senare, tänkte ta en promenad 19.00 men vi hörs antingen innan det eller efter det ;) Ha de bra tills dess!

What?!?!


Nu när jag loggade in på bloggen så såg jag att mina mobil inlägg inte kommit in..? Why?? Jag har ju skickat till det numret jag alltid brukar skicka till.. Men varför kommer det inte in då? Undra vars det då har hamnat..

Är det inte till nummer: 0730-121163 som man ska skicka till? Fick då ett mejl om det iaf.. Hm. SKUMT!

Torrt och slitet hår?



Har du torrt och slitet hår så köp det här schampot och balsamet! Jag använde det när mitt hår var som klister typ.. och det funkade faktiskt fint. Bara efter nån tvätt så kände man en stor skillnad. Men det kanske är olika från hår till hår? ;)

Bikinis och string till småbarn?




Eftersom dom flesta redan skrivit om det här så tänkte även JAG säga min åsikt kring det hela. Att tillverka bikinis till små barn är ju bara helt sjukt! Dom har ju inga bröst att hålla upp och dölja? Eller..?? Men jag håller med om att det är gulligt.. man får ju se deras lilla bullmage och hur sött är inte det? ;)

Att tillverka bikinis till tjejer som är 10 år och uppåt är helt okej även om dom knappt har nå bröst att dölja, men dom har iaf mer att dölja än småbarn. Men att tillverka string och bikinis till små barn??? Nu snackar vi bäbisar .. Jag vet inte vad ni tycker men själv tycker jag att det är lite peddo varning i de hela. Det finns faktiskt idioter som tänder på bäbisar och att sedan klä dom sådär naket förbättrar ju inte precis situationen eller?

Aa ni får tycka vad ni vill men jag tycker då att det är lite för mycket. Det är okej att ha bikinis till sin lilla 1åriga dotter, fast det är lite sjukt? Men string? No way..

Packa, packa, packa..




Visst ser det fint ut hemma hos oss just nu? Vi håller nämligen på att packa för fullt. Fick ta en paus från monolog arbetet och packa lite. Det är jobbigt när man måste göra båda sakerna, blir så stressigt.. men man måste ju? För vi flyttar i början av Juni och det är fan inte länge kvar nu.. snart blir vi umeå bor!

Men nu ska jag göra lite kaffe så ja blir piggare och sen ska ja fortsätta packa lite till.. Är sjukt trött eftersom jag sovit endast 3 timmar inatt. Katterna har levt fan och sen började nå kråk jävlar skrika utanför fönstret vid 4-5 tiden inatt... vid sånna tillfällen önskar man att man hade ett jävla gevär så man kunde skjuta dom asen.

Fylle fest på skolan?






Möttes av det här när jag skulle gå på toan imorse på skolan.. Det verkar som att det gått riktigt vilt till där under helgen. Skolan hade nämligen hyrt ut en lokal där några skulle festa? Jaa.. och det slutade med en trasig vägg..

haha, ja det såg lite kul ut..dock inte så kul för skolan då.

Oops, i did it again!


När man egentligen är fattig och knappt har någon inkomst så ska man väl förfan inte hålla på handla en massa kläder ??? Fick ÅNGEST nu..

Men jag kunde inte låta bli och klickade hem det här från gina tricot.. fy på mig!



Solglasögon, 59kr.


Tunika, 149kr.


Leggings, 149kr.

SPOTIFY PREMIUM?


VILL NI HA SPOTIFY PREMIUM?? Klicka då här och bli medlem! Det ända du behöver göra är att värva 6 vänner och svara på några frågor i en undersökning ;) Så gör mig en tjänst och bli medlem via mig och värva vänner redan idag!


Klicka på bilden för att bli medlem!

ANONYMA - NEJ TACK!




Vad är det för fel på folk egentligen?
Hur kan dom sitta framför sin lilla data skärm och yttra sig och skriva en massa elaka saker när dom själva inte ens törs stå för vem dom är? Jag har skrivit om det här förr och jag skriver det igen! För jag bli så satans less på sånna personer som inte ens kan stå för vem dom är.

Ni tror att ni är så jävla tuffa bakom er lilla skärm men hur tuffa är ni egentligen i verkligheten? Det är lätt att sitta bakom en skärm och tracka ner på folk när man kan vara anonym, men hur jävla moget är det egentligen? Ni är säkert fega jävla små svin i verkligheten.. jag lovar att ni säkert inte ens törs göra en fluga förnär.

Ni törs väl inte ens öppna käften och säga vad ni tycker om ni inte är anonyma och gömmer er bakom en skärm? HAHA, snälla nån VÄX UPP och våga stå för vem ni är och era idiotiska åsikter istället för att gömma er! ;)

SNART SOMMAR!






Fan vad härligt att sommaren närmar sig med stormsteg! Nu är det inte långt kvar tills jag står på scenen och utför min 30-40mins föreställning inför en massa folk eller tills jag sitter i bilen påväg mot umeå med en massa flyttkartonger!

Den här sommaren kommer bli helt underbar! Hoppas jag.. det är ju liksom bara pengarna som kommer fattas :/ Inge jobb = no money. Får väl börja sälja mig själv på gatan eller nå så man får lite extra cash. Eller så inte.

Nä men nu tänkte jag fortsätta med min monolog och sedan blir det att packa en kartong eller två..? Vi hörs snart!

HELVETE!


Vaknade typ precis..! Hur fan kan man sova så länge?? Jag vaknade först kring 7 tiden och var hur pigg som helst. Men självklart så fick ja ju för mig att jag skulle sova liiiite till och det slutade ju åt helvete!

Har en jävla massa som ska göras idag! Måste jobba med min monolog stenhårt nu och sen försöka packa någon kartong inför flytten.. Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar och skolan slutar.. Börjar få PANIIIK. FAN FAN FAN, hur ska jag hinna allt? Ska dricka upp mitt kaffe nu och sen börja jobba med monologen. Vi hörs efter det! pusss.

En lugn lördag.


Ikväll blir det en lugn lördag som vanligt typ? Ska bara ligga här i soffan o blogga, se tv och jäsa. Är helt slut.. Fast ja är jävligt sugen på att gå till OK och hyra en film innan dom stänger.. Hade varit mysigt. Undra om jag kan få älsklingen med mig..? Annars ids jag typ inte..

Vad ska ni hitta på ikväll då? Festa? Mysa? ;) Hoppas ni får en trevlig kväll vad ni än gör!

Typ ljushårig?






Visst var håret rätt bra? Mycket ljusare nu! Så jävla snyggt att ha det alldeles vitt till sommarn! ;) Håller ni inte med mig?

Har snus inne på bilderna också, som vanligt..? Haha jag vet inte varför men jag får oftast lust att fota mig just då jag tagit en snus.. konstigt va?

Svar på tal.


dffdf om Mycket snack, lite verkstad:
Påminner om din karl!


SVAR: Jaså det tycker du? ;) Och vem är du då som inte ens kan skriva ditt namn? haha, ja de är tragiskt.

Resultatet av färgningen



Ser ni att det är lite gult i hårbotten? Så fult! Dock är det ljuset som gör så det ser lite gulare ut. Men jag sitter med silverschampo i håret nu och hoppas på att det ska ta bort lite av den gula färgen iaf. Men nu ska jag röka och sen hoppa i duschen ;)

Jag är trött! Tyck synd om mig.. Slutar in...

dsc00822 (MMS)

Jag är trött! Tyck synd om mig.. Slutar inte förens halv 4 idag.. Men vi hörs väl efter de ;-)


yeah


Hej igen! Nu är man äntligen klar med håret! Det tar en jävla tid att skölja ur all färg och sedan ska schampo in och efter det ska inpackningen in som även ska sitta i ett tag. Men nu är jag iaf klar. Har inte vågat kolla hur håret vart ännu.. ;) Sitter med handduken på skallen ännu. Jag hatar hur utväxten ser ut då man färgat den.. den blir typ lite orange-gul aktig och det ser ut som att man har en peruk på skallen typ. Men efter nån dusch så ser de normalt ut igen.

Ajja, skit samma! Imorgon är det fredag och då kanske det händer roliga grejer ;) Måste även fixa en del saker inför flytten också. Hojja vad fullt upp man har.. Känner hur stressen börjar komma... usch! Längtar verkligen till sommaren då man slipper stressa och bara kan vila och slippa tänka på att en massa skit ska göras hela tiden..

Färgar håret...



Min hemska utväxt..


Jag just nu ;) HAHA jag vet att det kom lite för mycket färg i luggen.

Jag hoppas på ett bra resultat nu! Det är alltid lika svårt att färga håret själv.. Men jag har ju lyckas i alla år hittills, så varför skulle jag misslyckas nu? ;)

SKA INTE KAFFE GÖRA EN PIGG?




Själv så märker jag ingen skillnad.. blir typ tröttare av att dricka kaffe. En gång drack jag ca 10 koppar kaffe nästan direkt efter varandra och då jävlar började kroppen skaka, men pigg vart jag då inte..

Skaffa hund?


Dennis har fått för sig nå konstigt, och de är att han vill skaffa hund. Sen vet jag inte om han är seriös eller inte.. Men vad fan tänker han med? Jag har alltid velat ha en hund, ända sen ja var liten. Men det vill jag inte längre.. hur söta och underbara djur dom än är så vill jag inte ha en.

När jag var liten så insåg jag inte ansvaret med en hund, jag förstod inte att hela ens liv måste anpassas efter hunden. Man måste ha en sån livstil. Och det har inte jag.

Men det har jag tack och lov insett nu. Jag vill inte anpassa mitt liv efter en hund, jag vill inte vara människan som hela tiden springer ut med hunden och åker hem tidigt från kompisar osv för att gå ut med den. Jag vill inte ha ett sånt liv.. jag vill kunna känna mig fri och inte tvungen till en massa saker hela tiden.

Vi har två katter och det räcker gott och väl. Dom är hur söta som helst och man behöver inte gå ut med dom eller lära dom en massa saker osv. Man behöver bara gosa med dom, busa lite, ge dom mat och byta i lådan lite då och då. Man känner sig aldrig fast på samma sätt som man skulle göra med en hund.

Så därför kommer jag protestera om Dennis försöker smuggla in en hund i vårt förhållande.. ;)

Dagens diss!




Folk som inte uppdaterar sina bloggar! - Jag hatar när folk inte uppdaterar sina bloggar! Eller är jävligt seg med att göra det.. det är så jävla tråkigt när man  följer några bloggar och så är dom sega på att uppdatera. Ibland kan det ta en vecka till och med. Det är så tråkigt, då har jag ju ingenting att läsa.. Stackars mig :'(

Ska färga håret idag!




Ser ni min hemska utväxt ? Den börjar titta fram allt för mycket tycker jag och därför har jag köpt in hårfärg! Tänkte färga håret ikväll efter att jag varit på skolan. Ska ju vara där 17.30 typ..

Sallad + monolog arbete.


Hallå där ute ;)

Jag har just käkat upp min sallad och ska snart fortsätta mitt monolog arbete. Det går faktiskt riktigt bra nu med texten. Imorse tränade jag lite på den och drog igenom den utan att kolla på papprena, och jag kunde faktiskt mycket mer än vad jag trodde! Känns bra det här ;) Däremot känns det mindre bra när jag tänker på hur scenen ska se ut och hur jag ska lägga upp allting. Jag har några ideér men jag vet inte om dom håller ända fram. Men det löser sig nog!


Läsa, läsa, läsa!!!

Sitter hemma nu föresten, jag gick hem då det vart lunch. Orkade inte vara i skolan, jag blev störd hela tiden när jag försökte läsa. Folk sprang omkring och pratade högt o skrek. Så därför gick jag hem. Här är det iaf lungt, jag får träna på min monolog ifred utan att jag blir störd av varken Dennis, katterna eller nå annat oljud.

Men jag ska till skolan igen 17.30 och gå igenom monologen med min lärare Samuel och så ska han prata lite om roller osv..?

Men nu måste jag börja arbeta på monologen! Vi hörs sen ;)

TVÅ GAMLA GODINGAR!


Ni har väl inte glömt bort dom här gamla godingarna? ;)





HAHA, fyfan vad roligt man har haft till dom här låtarna. "Fredrik och Jag" var en klassiker på fester ;) HAHA, ja det var tider det..

Våra katter är speciella ♥




Nikki gillar att flörta och försöker ofta se mystisk och sexig ut..


Pärlan däremot, hon försöker inte vara speciellt sexig, men hon älskar att sjunga.


Följ min blogg med bloglovin

Bästa tv-serierna genom tiderna ♥














.. finns många mer bra serier men de här är några av dom bästa jag sett

Ibland tar krafterna slut.


Jag gjorde ett redigt försök att läsa lite text och försöka plugga in det i skallen så det sitter nån jävla gång! Men istället för att fastna där så försvann bara mer och mer ord som jag redan kunde :S Ibland tar krafterna slut bara.. vad ska man göra då? Tvinga sin hjärna att arbeta mer då i hopp om att den ska börja fatta att det inte är vilodags? Ja jag vet inte.. så jag gav upp för nu iaf.

Imorgon ska jag till skolan och då ska jag ge järnet! Då ska det pluggas text som in i helvete! Tänk om jag hade lagt ner såhär mycket tid på skolarbetet på högstadiet/gymnasiet? Då hade jag nog haft mvg i varenda ämne..



TEATER = KÄRLEK.

Pasta sallad med kyckling ♥


Sitter och äter pasta sallad med kyckling
♥ Så jävla gott det är ;) Kommer få en sjukt nice kropp om jag fortsätter såhär ;) Man vill väl inte se ut som en valross på stranden?


SALLAD = KÄRLEK ♥


Efter jag ätit ska jag fortsätta med min monolog. Nu jävlar måste jag ta tag i det här och försöka lära mig texten nångång! Efter det blir det kanske ytterligare en promenad på bandet. Ja vi får helt enkelt se hur mycket energi som finns kvar efter att ja arbetat med monologen ;) Men vi hörs sen.

Kaffe paus.




Tog en paus från text pluggandet ett tag. Känner mig ganska duktig, kan i princip hela texten utantill.. det är bara någon mening lite här och var som jag inte riktigt kan ännu. Men det ska jag träna in senare idag och sedan försöka få ett flyt på det hela ;)

Men nu tänkte jag göra lite kaffe och se när folk ger mig "elaka" kommentarer där dom kallar mig fjortis, alkoholist, lilla gumman osv ;) Puss!

Godmorgon bitches!


Klev upp 08.00 imorse. Gick direkt på toan och sedan vidare till köket där jag tände en morgoncigg och drog in den farliga röken i lungorna och bara njöt. Efter det stoppade jag på vattenkokarn och gjorde mig en kopp snabbkaffe, svart också.

Sen raka vägen i säng för att jobba med min monolog. Har läst igenom den några gånger, tränat lite extra på vissa stycken i texten och sedan kört igenom allt jag kunde utantill! Sen vart jag yr så då satte jag mig här framför datan.

Ska strax äta lunch (sallad såklart!) och sedan fortsätta att träna på monologen. ;)



Föresten, angående förra inlägget om alkohol. Fick en dum kommentar på just det inlägget där det stod nånting som "jag vet precis vad ja pratar om osv". Hur fan kan man veta vad man pratar om ifall man inte själv varit i den sitsen eller druckit alkohol själv? Det är som att säga att en viss maträtt är äcklig innan man ens smakat den, bara för att andra sagt att den är äcklig.. till exempel.. ;)

EN ÅSIKT OM ALKOHOL





Jag blir så jävla less på människor som
ska hålla på yttra sig och verka "duktiga" bara för att dom aldrig druckit alkohol. Och sen ska dom hålla på dömma en och påstå en massa saker som om dom visste allt om alkohol och fylla.

Hur fan kan dom sitta och säga att ALLA som brukar alkohol missbrukar och endast dricker för att bli dräggfull och få ett ligg? Jag blir så jävla less! Sluta dömma ALLA människor efter andras misstag (jag gör också misstag, de gör vi alla, nykter som full.). ALLA dricker faktiskt inte för att "Våga göra saker", Ha kul eller för att få knulla. Jag vågar göra saker nykter, mina roligaste stunder i livet har varit då jag varit nykter och inte fan behöver jag supa mig redlös full för att få kuk!

Jag dricker för att det är gott.
jag dricker för att jag gillar känslan av att vara onykter ibland.
jag vågar kanske göra mer saker full men ja dricker inte för att våga göra saker.
jag dricker för att det är roligt.
jag dricker för att det är kul att släppa lös och bara vara tokig ibland.
jag dricker när jag vill och skiter i vad ni andra tycker.

Jag beundrar däremot er som inte dricker! Bra jobbat! Men klanka inte ner på oss som gör det, alla är vi olika, döm inte alla efter hur några är.

JAG HAR FYRA TÅR!!!




Nä jag bara skoja.. har bara en lilltå som jag kan gömma lätt. Eller...? ;)

Ursäkta bilden på min äckliga fot, hoppas inte någon med fot fetisch läser inlägget.. då är det kört!

Arja - Monolog




Nä nu tänkte jag jobba lite med min monolog! Internet bara stängs av och på hela tiden så jag orkar inte sitta här just nu. Så nu blir det att läsa lite monolog och försöka lära sig texten utantill, eller iaf en del utav den. Den är ju trots allt 9 o en halv sida lång. Men det här klarar jag nog! Jag kan ju iaf ca 2 sidor utantill redan efter bara 2 dagar! Så nu kör vi, det här ska bli mitt bästa framträdande någonsin.

Sedan blir det en promenad och en dusch, så vi hörs efter det! btw, jag har stor underläpp.

Sallad hela veckan ♥




Det vart sallad till både lunch och middag idag!
Gott som fan var det också ;) Jag ska försöka hålla mig till sallad veckan ut nu!

För det första så är det så otroligt gott och för det andra så är det nyttigt och en bra början till viktnedgång! ;)

Vart föresten ingen morgon promenad imorse.. jag somnade alldeles för sent igår kväll så jag orkade inte. Men ikväll blir det en promenad iaf ;) ! Nu jävlar ska man komma i form!

Sitter i skolan nu. Det har nyss varit fik...

dsc00776 (MMS)

Sitter i skolan nu. Det har nyss varit fika. Så nu ska jag fortsätta jobba med min monolog ;-) det är så jävla skönt när man får jobba i sin egen takt och slippa vänta på Alla andra hela tiden. Men nu kör vi! Hörs när jag kommer hem ;-) föresten, Visst matchar mitt nagellack telefonen? Haha. Ajja hörs sen!


JAG HAR EN PLAN!


Inflyttningsdatumet i den nya lägenheten är 1 juni.
Jag slutar skolan den 4de juni. Varför vänta ända tills den sista juni med att flytta ut? Bara för att jag ska vara ute innan sista juni så behöver det ju inte betyda att jag måste stanna kvar här tills sista juni?

Om vi fixar klart ALLTING med packningen och de nu i Maj så kan vi dra på engång då jag slutat skolan! Flytta över alla saker osv, och sedan när det är gjort så stannar ja kvar här och städar lägenheten och bestämmer träff med Djävulen och djävulens fru och tar emot lite skäll och påkostnader för trasig stol, fläck på väggar osv. Och sedan drar jag?

Jag ser till att ha en bil redo utanför lägenheten och börjar djävulen o djävulsfrun skrika åt mig allt för mycket så hoppar jag bara in i bilen och skriker "KÖÖÖÖÖR FÖRFAN" åt chaufförn. Bra idé va? Det låter som en jävla bra idé tycker jag, så gör vi.

Nä nu ska jag försöka packa klart en kartong till. Har packat 3 och en halv. Bra va? ;)

Vild svensexa or what..?



Bild tagen från Lailaz.

Andreas, han som är inringad på bilden är med på 4 bilder med 4 olika mammor och 4 olika barn. Hur kommer då detta sig?

Det syns inte vad det står på bilden, men Andreas förklaring till varför han är med på dessa 4 bilder så tätt inpå varandra är: "Ska jag vara ärlig så var det en helt galen helg som det hände, det var min svensexa faktiskt. Sen blev det ju inget bröllop av förklarliga skäl.."

Hmm, gissa varför? ;) Det gick nog ganska vilt till den helgen..

GOTT OCH NYTTIGT ♥




Det här måste nog vara dom godaste bröden som finns. Och dom är inte bara goda utan även nyttiga! Me like ♥

25 mins morgon promenad!




Det vart en 25 minuters promenad imorse! Bra start på en ny vecka ;) Jag hann även med frukost som bestod av svart kaffe och en macka med ost. Äter aldrig annars frukost.. dels för att jag börjar må illa då jag äter så tidigt och för att jag inte hinner.

Den här veckan ska det bli morgon promenader och sallad till middag. Vi får se om det håller i sig veckan ut ;) Vi får hoppas på det bästa. Beach 2010, här kommer jag! ;)

Ny månad, ny vecka, nya tag!




Hej! Nu är jag hemma från skolan! Har hunnit vara på konsum och handlat sallad och kattmat också ;) Har till och med käkat lite sallad nyss, så nu är jag mätt och belåten ;)

Nu är det som sagt en ny vecka och ny månad Vilket betyder nya tag! ;) Vi har börjat med vårat avslutningsarbete idag också som är att alla ska välja varsin monolog och sedan göra en föreställning av den på ca 30-40 min!

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en monolog, men det gjorde jag! Hittade en ganska så grov och brutal monolog som kommer att bli en riktig utmaning för mig! Men vafan, det är sista grejen vi kommer göra innan vi slutar så självklart ska jag satsa nu! Hur konstigt det än kommer att kännas att göra den så ska jag fan göra det!

Negativa människor medför negativ energi.




NEGAVTIVA MÄNNISKOR. - Jag hatar verkligen negativa människor, det finns ingenting positivt i sånna överhuvudtaget? Inte ens en liten gnutta glädje..

Som tex hon på festen vi var på i fredags, den där tjejen jag kom i konflikt med, Hon gjorde verkligen ALLT för att få sin röst hörd. Och inte var det något positivt hon skulle säga? Nej nej, utan hon skulle absolut prata om sin "dåliga uppväxt" och sitt "dåliga liv".

Herregud! Det var faktiskt fest! och på en fest ska man väl förfan vara glad och umgås och inte prata om sitt "dåliga liv". Jag menar.. vem fan har inte haft en dålig uppväxt och ett kasst liv? Det var det som gjorde mig mest irriterad.

Och sen skulle hon börja berätta för Dennis om hur kasst hennes liv var och då vart jag förbannad. Trodde hon seriöst att han skulle bry sig? Trodde hon verkligen att han kom dit för att lyssna på hennes dåliga liv? Nej, knappast! Usch, fyfan vad jag hatar negativa människor som inte kan släppa sitt förflutna, gå vidare och ha kul nångång! Det ända dom pratar om är sitt dåliga liv.. vem bryr sig liksom? Skaffa en psykolog förfan, dom har betalt för att lyssna. En fest är en fest och ingen jävla begravning.

Diss!




FOTOBLOGGAR. - Det är inte bara fjortisbloggar det finns massvis av här i bloggvärlden, utan det finns även fotobloggar i överflöd.. Det är kul att kolla på fina bilder osv, men att göra en hel blogg som består utav bilder på blommor, djur, träd osv är ingenting som intresserar mig. Varför inte bara hålla sig till tex pixbox eller bilddagboken om syftet med bloggen ändå är att visa bilder? Då passar ju dom sidorna bättre..

Mycket snack, lite verkstad


.. är det bara jag som stör mig på sånna människor?
Människor som snackar alldeles för mycket men som aldrig får något gjort eller gör något åt saken.

Dom kan tex snacka om att dom tex ska spöa en snubbe, men vad händer när dom möter den personen? Jo INGENTING.

Sluta förfan snacka och gör någonting åt saken istället! Eller så slutar ni snacka så jävla mycket skit.. ;)

Bullshit, bullshit, bullshit! ;)

TOY STORY 2




Toy story 2 har nyss börjat på kanal 3. Tänkte om ni ville veta?

Nu börjar det bli stressigt.


Det är ca 1 månad kvar tills vi börjar flytta och vi har inte packat någonting än eller fixat någon som kan köra våra saker. Men det löser sig nog.. det jag är mest orolig över är hur vi ska hinna allting innan Dennis börjar jobba.. Han börjar jobba en vecka efter jag slutat skolan och de är då vi ska börja flytta.. Hur ska vi hinna?

Ska nog börja packa nu, kanske inte idag men den här månaden iaf! Det finns ju hur mycket som helst som vi inte använder som vi kan packa ner. Ajja, nu är det stressigt..

Lördag


Hejhej!

Det vart en ganska så lång kväll igår.. tror jag kom i säng kring 04.30 eller nå sånt? haha, så ja är lite sliten.. men det var rätt kul igår iaf. Till en början var det helt dött och tråkigt.. vi var i skogen med nå småglin och kollade medans dom smällde smällare.. - orka kolla på det? Vi orkade helt enkelt inte kolla på de så vi drog hem till oss och var här en liten stund osv..

Sedan drog vi vidare på fest i Åbyn där man fick bli lite förbannad på en jävla tjej. Hon höll på snacka så jävla mycket skit och sen gjorde hon så en kompis vart ledsen och då vart ja förbannad och hällde öl över hon och bad hon dra därifrån. Det tog ett tag innan hon fattade att hon skulle dra.. hon kom hela tiden tillbaka till rummet vi var i. Sedan ringde hon sin syrra som hon hade hotat med hela kvällen.. och så fort hennes syrra kom så började hon kaxa och kalla mig blondinhora.. moget? ;) Vart såklart förbannad och var nära att klippa till hon, men jag slåss inte ;) Jag är en fin flicka.

Haha, men det roliga var att hon hade hotat med sin syrra hela kvällen och hennes syrra var till och med YNGRE än mig. wow. Mycket att komma med liksom..?
Hennes syrra hade iaf vett i skallen så man kunde prata med henne normalt iaf. Sedan drog dom därifrån..

Ajja, nu fortsätter filmen på 4an som ja började se på. Hörs sen!

RSS 2.0