Vi hörs på påsklovet!




Nä nu tror jag att jag lägger mig och kikar en film, vi får höras mer imorgon! Slutar 11.30 imorrn tror jag? Så då blir det raka vägen hem och sedan storstäda, och efter det hörs vi :) Godnatt.

Påsklovet börjar imorgon ♥


Förlåt för så oerhört tråkiga inlägg idag. Men jag har suttit hela kvällen och kollat efter bra bloggdesigner som säljer färdiga designer till ett hyffsat pris, men har inte funnit någon ännu.. Jag får seriöst ingen lust till att blogga om ja inte trivs med designen.

Har dessutom försökt ladda upp en video idag, men inte fan gick de heller? Ja ingenting går som det ska idag.

Men imorgon börjar påsklovet! ♥ Då blir det att storstäda, tvätta osv och sedan kanske det blir utgång? Det är pub kväll på världshuset med fri entre och de är det inte ofta! Så man kanske ska gå?

Annars blir det att försöka fota en massa nya bilder på mig ;) (efter städningen såklart ;)) haha.

Tävlar om en personlig..


..Header! Hos ciity.blogg.se, Klickar här för att vara med och tävla! Tävlingen avslutas 2 april.

Betalat hyran.


Ja, då var det gjort! Idag kom pengarna in så det vart att betala hyran på engång. Annars börjar väl gamlingarna gnälla? Haha, ja dom gnäller fan om allt. Fan så less man blir på dom.. Men SNART är jag ute härifrån!

Jag är jävligt less på min design, vill ha en ny fin och fräsch design! Men ja kan inte göra någon själv och det finns inte direkt någon gratis design som är så pass personlig så jag kan använda den ett tag.. Men ja ska kika vidare!

Vill ha!




Kattmånad!?


Fyfan vilken hemsk natt + morgon jag haft! Våra två katter, (som båda är honor) har gått runt och jamat som nå jävla cpn hela natten och morgonen! Så jag har inte fått någon sömn precis, och pga det så tog jag mig inte upp 07.00, utan ja somnade om och försovde mig totalt! Men nu är jag iaf i skolan.

När jag kom till skolan och berättade om min hemska natt + morgon till Annichen så sa hon att det typ är "kattmånad" i mars..? ja nå sånt. och då lever dom om extra mycket tydligen? Ja vad vet jag, ja har ingen koll på hur det är.. :S

Och dom ska absolut befinna sig JUST i sovrummet också.. haha ;)

En kille ska inte..



Ha häng ner till knäna. - Är det inte liite ute med det nu va?

Sminka sig (undantag för bögar). - Jag hade inte kunnat ha en pojkvän som sminkar sig mer än jag? Skulle bara kännas konstigt..

Banta. - Känns lite mer som en grej för tjejer? Träna kan dom absolut göra! Men banta..? njaa.. om dom nu inte är överviktiga såklart.

Klaga/gnälla. - Överlåt gnällandet och klagandet till tjejerna ;) Det är inte direkt sexigt och attraherande med en kille som gnäller. Killar ska inte klaga och gnälla som små flickor. Inte heller säga att dom är tjocka, fula osv. Haha, sånt kan ni låta era flickvänner få göra ;)

Haha, jag har faktiskt en vän till mig som träffade en kille som klagade extremt mycket över att han var ful, tjock osv ;) HAha och ja kan då säga att han försvann fort ur hennes liv ;)

Tiden räcker inte till..


Det finns så MYCKET som jag måste göra och vill göra men som jag inte alls hinner.. Måste ner i tvättstugan och tvätta, skotta snö, städa, blogga, söka lägenhet m.m... Ja det är en hel del och inte finns det tid heller?

Gud va skönt det ska bli med sommarlov! Känner att jag inte alls vill jobba något.. vill bara vara och ägna tid åt allt annat som behövs göra.. Det är mycket som ska göras nu! Hojja..

Zannyh skaffar Silikon bröst?


Hmm.. ja hur skulle det se ut?
;) Inte så tokigt tror jag.. ja har ju haft större bröst för nå år sen, men tyvär så försvann dom när vikten försvann. Men när ja gick upp 6 kg igen så kom dom tillbaka! Fast inte lika stora då.. Nåja men iaf!

Till ämnet.., inatt drömde jag att jag bokat tid för en bröst operation (?) som jag inte var säker på om jag ville genomföra än eller inte.. Haha lite kul dröm. Nog skulle jag kunna ha silikonbröst? Fast inte nå dubbel d kupor inte! Nej nej, isåfall skuller jag bara göra dom i den storlek som ja hade engång tidigare. Men det är väl bara o drömma lite till, för nå pengar till det finns ju inte! ;)

Internet krånglar.


Hej! Nu har äntligen internet börjat funka och man kommer in på internet sidor osv.. MEN, nu håller internet istället på att stängas på och av hela tiden! Väldigt irriterande eftersom ja håller på kolla efter lägenheter vilket är ganska panik nu med tanke på att vi ska va ute härifrån om 3 månader.

Men Dennis vill INTE bo i luleå, utan han vill bo i umeå, men där finns det inga lägenheter så ja vet inte hur vi ska göra.. Eftersom det är han som måste stå på lägenheten.. Ja de är lite problem nu. Han bor hellre i kiruna än luleå.. hmmm. Vem fan vill bo där ? Nog för att luleå också suger men där är det iaf lite bättre. Där finns det iaf affärer att gå på och inte bara 1 enda i hela "stan".

Ja det är verkligen panik nu känner jag men de verkar han inte fatta.. Och ja har inte heller hunnit äta någonting idag ännu så ja börjar känna mig ganska irriterad.

Vårat internet funkar inte idag :-S. Så ja...

dsc00604 (MMS)

Vårat internet funkar inte idag :-S. Så jag och älsklingen ska fortsätta se på terror på elmstreet.. 3 filmer kvar! Vi hörs när internet börjar funka igen.


Morgon träning.


Trots att jag var trött som ett cp och kände mig sjuk så tog jag mig ändå upp kl 07.00 imorse och tog en 30 mins promenad på bandet.

Och till frukost vart det diet shake. Vi får se nu om det håller i sig hela veckan..Känner mig inte alls pigg i kroppen eller i huvudet.

Terror på elmstreet ♥




Har samlings boxen med alla 7 filmerna och har sett dom ett antal gånger, men inte blir jag less för det! Terror på elmstreet är helt klart en klassiker ♥ Började se om filmerna idag, har sett 1an och 2an.. så nu tänkte jag fortsätta på 3an.

Känns även som att jag håller på bli riktigt sjuk.. men ja får hoppas att de bara är nå tillfälligt som är över imorgon. Man vill ju inte bli sjuk över påsk? ;) Men nu ska jag lägga mig i sängen, godnatt!



Btw, för er som inte visste det så är nämligen Johnny Depp med i den första filmen. Jag visste inte att de var han förens idag då ja kollade eftertexterna. och ändå har jag liksom sett filmerna flera gånger.. Men ung som fan var han iaf.. ;)

Dusch + tv + tävling ?


Idag är verkligen inte min dag känner ja. Jag är så oerhört sliten och seg i huvudet. Aldrig mer en tvådagars fylla.. Haha nog känns det att man börjar bli gammal, det krävs inte mycket alkohol för att bli helt seg dagen efter.

Men nu funderar jag starkt på att hoppa in i duschen och sedan krypa ner framför tvn och invänta parlamentet och ballar av stål. Vad sägs om det? Låter kanon tycker jag.





"Nu ska jag ta fram Sveriges nästa bloggerska, EFTER MINA REGLER. Jag är Sveriges största så därför bestämmer JAG, inga konstigheter med det lixom.. ;) "


Såg det här på Kissie's blogg, och självklart ska ja va med! Haha, det kan vara en riktigt kul grej om man kommer med ;)

Diet shake vecka..?




I veckan ska jag köra på diet shake och se om de funkar. Ska även röra på mig som ett cp! För nu jävlar ska kilona bort ;) Endast 90kcal per portion, det är ju sjukt bra! ;) och nej, jag tänker inte leva på bara det, utan man byter ut kanske 2 vanliga måltider mot diet shake. För nu jävlar ska jag bli fit!

Påsk lovet närmar sig!





Nu är det bara den här veckan kvar och sen är det påsklov! Fan vad jag längtar, det ska bli såå skönt! ;)

Stanna i Burträsk 1 år till..?!


Hej! Jag har som sagt sagt upp min lägenhet i veckan och är nu på jakt efter en ny. Har kollat lägenheter i umeå, luleå, kiruna och även här i burträsk. Hittade ingen lägenhet nånstans förutom i burträsk. Så jag och dennis ställde oss i kö på en här i burträsk.. Vi får se om vi får den och ifall vi tar den. Är inte så sugen på att bo i en byhåla ett år till, men jag funderar på att gå ett år till här på skådespelarutbildningen. Men vi får se hur det blir, huvudsaken är att vi fixar en lägenhet fort så vi har nånstans att ta vägen när vi far härifrån.

Ni undrar säkert varför ja inte bara bor kvar här ifall ja går ett år till? JO de ska jag säga er, hyresvärdarna är cp i skallen så aldrig i livet att ja bor här längre än va ja måste.




Här är lägenheten vi ställt oss på, ser helt okej ut va? ;)

Hiss/diss lista.




"Allt detta tjat om bantning" - Snälla, varför kan ni inte låta en få vara och göra vad man själv vill med sin kropp? Är det bara okej att banta ifall man lider av fetma eller övervikt? Ska man inte få träna och gå ner i vikt för att må bättre och få en kropp man trivs med eller? Ja ni bara klagar o klagar på folk som vill banta eller gå ner lite i vikt, men i själva verket så vet jag att ni också, innerst inne är väldigt utseende fixerad själva!






Att påsklovet närmar sig! - Som ni kanske vet? (eller inte), så fick jag inget sportlov som alla andra människor runt om i sverige fick. Så därför ser jag verkligen fram emot påsklovet! Det ska bli så skönt och så kul, för min låtsas syrra kanske kommer då och hälsar på! Kul,kul,kul!


Min kommande flytt! - Har sagt upp lägenheten i veckan, så nu är det bara att hitta en ny lägenhet så fort som möjligt för om 3 månader är jag ute härifrån! Så SKÖNT att slippa dom där elaka gamlingarna. Dom bara trackar ner på en och klagar och säger en massa elaka saker då man ringer dom och försöker vara trevlig. Nä en FET HISS till att jag snart slipper dom!


Hiss/Diss?




Tyckte dom här var lite coola, hade säkert varit skit snyggt att ha på fest! ;)
499kr på Nelly.com.


 


Imorgon blir det sommartid!




Ni har väl inte glömt bort att man ska ställa fram klockan en timma imorgon? ;) Sommartid börjar nämligen då!

F på F.








Fläta på Fest ;) haha.

Designa en bikini.


Jag är med och tävlar på nelly.com, man ska designa en bikini och den bikinin som vinner kommer bli deras nya bikini!
Klicka på bilden för att rösta på den! ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fredag, Fredag, Fredag! ♥


Välkommen älskade fredag! ♥

Har inte hunnit blogga nå tidigare idag för ja har haft fullt upp. Slutade 11.30 idag, de var dock skönt! När jag kom hem så klippte jag håret på älsklingen, hängde tvätt, duscha och nu har ja sminkat mig klart.

Men kläderna är inte riktigt bestämda ännu..? Har testat lite olika byxor, tights, leggings osv. Men vet inte riktigt ännu vad jag ska ha på mig ;) Har ju blivit så tjock så jag får nästan inte på mig några utav mina gamla jeans... Lite trisst! Men nog ska jag hitta något som ser snyggt ut iaf!

När jag hör den här låten..


Så vill jag bara dansa!



Av någon anledning så mår jag inte helt bra just nu, så jag måste försöka muntra upp mig själv.

Svar på tal.


Anonym om Dyrt att vara kvinna.:
Killar har ju också lite utgifter. Spelar man hockey t.ex som det flesta killar gjort eller prövat, då behöver man en utrustning för flera tusen.

En kille behöver raka sig mer än en tjej, både ansiktet och intimt.

SVAR: Nu pratar jag faktiskt om sånt man faktiskt behöver! Sånt man ofrivilligt MÅSTE lägga pengar på och inte på sånt man väljer att betala för. Och att en kille behöver raka sig mer än en tjej? njaaa. Tjejer (eller inte alla) rakar sig under armhålorna, benen och jaa.. Killar rakar oftast bara ansiktet så nog rakar sig en tjej mycket också. Iaf sånna som inte vill vara håriga.

Vi tjejer måste lägga pengar på tamponger, bindor, bhar m.m. Det är inte så att vi kan välja bort det precis.. Men att spela hockey och lägga pengar på utrustning m.m är ju ens eget val. Vill man lägga ut massor med pengar på det så visst.

Att banta eller inte ?


Det är mycket snack kring det här med bantning.. och jag håller självklart med att en del överdriver totalt! Om dom redan är smala, väger normalt/lite och inte växt klart ännu så tycker jag att det är fel att börja banta.

Men är man som jag, inte tjock och inte pinnsmal så tycker ja det är okej. Jag tänker inte gå runt i en kropp jag inte trivs med, med en massa extra kilon bara för att jag är "normal" och väger som man "ska". Så jag äter gärna jätte lite i en vecka och får bort några kilon snabbt och sedan fortsätter äta nyttigt efter det.

Det kanske inte tas som hälsosamt, men det är i en vecka och det är MIN kropp. Jag skiter i hur ohälsosamt folk säger att det är, för det är ändå MIN kropp och det är JAG som ska bära runt på den. Och trivs man inte i sin kropp eller med sitt utseende så är ju inte ens självförtroende på topp heller. Och ett självförtroende är bra, det ska man ha! Man ska kunna kolla sig i spegeln och älska det man ser och trivas med hur man ser ut. Så att äta lite i en vecka är helt okej tycker jag. Men inte om man redan är pinnsmal osv..

Och alla kanske inte har så lätt att gå ner i vikt eller har en ämnesomsättning som är hög eller funkar som den ska. En del kan äta hur mycket som helst utan att öka det minsta i vikt eftersom dom har en bättre förbränning och en bra/hög ämnesomsättning. Medans vissa kan äta tex en chokladkaka och gå upp i vikt av den. (När ämnesomsättningen går på lågvarv är det INTE kul.)

Jag uppmanar inte folk till att banta, utan det jag vill få fram är att folk ska sluta vara så emot folk (som klassas som normalviktiga) som vill bli av med några extra kilon snabbt för att må bra och trivas i sin kropp.

Såhär ska man åka pulka!



Filmade när Jasser åkte pulka nerför backen. Fort gick det och kul var det (
Ni får ursäkta mig för att ja flåsar, men det var JOBBIGT att gå upp för backen.. haha) !

Haha gud vad jag älskar att göra sånna här saker! Blir så less på alla som "spelar" vuxna. LEV FÖRFAN! LEV ditt liv, LEV UT DIN UNGDOM! För den kommer du aldrig att uppleva igen!

Mysig dag i Bygdsiljum!





Jag och Linnea ♥




Vi fick inte åka i barnbacken, så vi hittade oss en egen backe! Gänget är redan påväg upp för att åka ;) Haha, kul som fan var det!


Nu är jag som sagt hemma igen efter en mysig dag i bygdsiljum. I vanliga fall brukar jag hata friluftsdagar med skolan eftersom ja tyckte det var rena barnmisshandeln.. haha. Engång tvingade dom ut oss i nästan 30 minus och tvingade oss att åka pulka.. haha och då var det INTE kul! Fast det var iof i mellanstadiet.. ;)

Men idag var det riktigt trevligt och mysigt. Vi åkte lite pulka i barnbacken, men sen fick vi inte åka där nåmer.. så då satte vi oss och drack lite choklad o mös framför elden och väntade på käk. Efter käket drog vi ut ett par stycken och åkte pulka ner för en lååång backe. Skit kul!

Sen hittade vi denna stora backe (Som ni ser på bilden) som var alldeles tom, så då var det bara att knalla upp och åka lite.

Lägger ut en video sen, videofy.me är så segt just nu, men så fort videon är klar lägger ja upp den! Vi hörs sen.

Friluftsdag.


Godmorgon!

Idag är det friluftsdag och det är vackert väder ! Så det här kommer nog bli en bra dag ;) och efter friluftsdagen ska jag ha individuell träning med Samuel kl 16.00, så efter det kommer jag hem.

Vart en 30 mins promenad imorse och en protein shake på de. Härligt! Men nu ska jag klä på mig och börja gå mot skolan, vi hörs när jag kommer hem!

Dyrt att vara kvinna.


Har ni tänkt på hur mycket dyrare det är att vara tjej än kille? Har ni tänkt på alla extra kostnader vi måste lägga ut som inte killar behöver ?



Vi måste lägga ut extra pengar på:

- Tamponger.

- Bindor.

- Bhar,
killar behöver bara köpa underdel men vi måste köpa en överdel också. Och bhar är ju inte precis det billigaste.

- Bikini, visst det finns baddräkt men vem vill ha de liksom? Så vi måste betala för både över och under delen.

- Ppiller, pstav osv. Ja killar behöver ju inte preventiv medel som vi tjejer. Okej vi MÅSTE inte ha något utav det där, man kan ju använda kondom men det är ju inte lika skönt ;)

- Hårborste, Killar har ju oftast kort hår och behöver aldrig borsta håret.

Ja det var allt jag kom på nu. Men tänk på hur dyrt det blir i längden? Ett paket tamponger är ju inte speciellt billigt och dom går ju åt fort också. Ppiller är inte heller det billigaste..

Önske outfit.







Allt är från H&M. Billigt och bra ;)

5 sanningar om mig.


I brist på annat så bjuder jag på 5 sanningar om mig, som ni kanske inte visste?

Jag är som ett litet barn, får jag inte den uppmärksamheten jag vill ha, så kan jag bli svin sur. (Okej, det visste nog Dennis redan.)

När jag var liten (ca 10-11år) var jag fet. Och jag menar verkligen fet! Mina handleder var feta som mina armar och resten ska vi nog inte prata om.

Jag tvättar alltid händerna efter jag varit på toa. Det är det faktiskt inte många som gör! ;)

Jag var väldigt kräsen vad det gäller killar förut, en liten finne på näsan kunde göra så att jag inte ville ha den personen mer.

Jag HATADE stuprörs jeans förut, jag verkligen hatade dom och svor på att jag aldrig skulle använda sånna. Och se nu? Nu är stuprörs jeans det ända ja har typ..

Godmorgon!








Sitter och dricker lite protein shake till frukost! Inte så gott, men det går ner iaf ;) vart en 30 mins promenad imorse och en skön dusch på det. Härlig start på morgonen. Men nu måste jag fixa klart mig, ska dra till skolan om 15 min. Hörs senare, puss!

Mobil blogga - Äntligen!


Jag har aldrig riktigt förstått hur det här med mobil blogga egentligen går till, Men tack vare det söta lilla tipset på blogg.se's startsida så kan jag äntligen börja mobilblogga! Jag är ju i princip nästan aldrig hemma så det passar ju bra att mobil blogga då.

Imorgon får väl vara första gången jag testar det? ;) Ska bli kul och se om det funkar!



Men nu ska jag fortsätta kika two and a half men, sedan blir det sängen! Godnatt ;)

Premiär festen.




Haha, en liten video på mig och Maria från premiärfesten vi hade för några veckor sen. Har dock glömt att lägga upp den ;)

Transa - Hot or not?




Sitter och kikar på Jerry springer nu,
och det handlar om en transa som knullat en tjejs pojkvän. Tjejen hade ingen aning om att hennes kille var bög eller otrogen eller nå, och så kommer hon till programmet och får höra av transan att han knullar hennes pojkvän/vän.

Hur kan man vilja klä ut sig till en tjej och bete sig som en tjej när man i sjävla verket är kille? Haha och så går transan runt och kallar sig för "en riktig kvinna"..

Jag förstår mig inte på dom som vill klä ut sig till kvinna ? Nog för att kvinnor är ju bättre än män, men att vara en man och försöka vara kvinna är bara läskigt och obehagligt? Jag hade seriöst blivit rädd om Dennis hade börjat klä sig i klänning. Haha, Ja jag tycker bara det är lite läskigt.

Hur kan en kille i klänning sitta och kalla sig för kvinna? Haha, ojoj.. ja vars fan är världen påväg ;) Om du inte är nöjd med ditt kön så operera dig helt istället för att gå runt med kuk under klänningen och kalla dig för kvinna.

Jag vill flytta.


Jag står inte ut en sekund till i den här lägenheten. Den är gammal och fallfärdig och ingenting i den funkar som det ska! Duschen var knäpp i nästan 6 månader utan att "hyresvärdarna" gjorde något åt saken. Jag tjatade och tjatade på dom om duschen och dom sa: "Okej, men vi ringer en rörmokare i veckan". Men inte fan kom det någon jävla rörmokare? Nä, utan min pappa fick komma ner hit ända från luleå och byta ut kranen. Och innan dess fick jag duscha i ISKALLT eller SKÅLLHETT vatten.. kul va?

Sen så är golvet paj :S golvplattorna verkar inte riktigt sitta fast ordentligt. Och inte nog med det så vakar hyresvärdarna över oss som om dom vore gud eller nå. Ligger det en ölburk på tomten så är det givetvis VI som slängt den..Det kan absolut inte vara någon förbi gående person som slängt en burk där någon helg, nej nej, det är ju VI som gjort det. Eller så inte.

Jag förstår mig verkligen inte på dom där människorna.. jag h-t-r dom. Jag längtar tills jag slutar utbildningen och får flytta härifrån! Så sköööööööööööööönt det ska bli. Flytta till något eget där man verkligen kan slå sig ner och verkligen bo och veta att man inte kommer behöva flytta inom dom 2 närmsta åren iaf. Ja jag längtar iaf..

Men vars ska man flytta? Det är frågan..

Måndag.


Hej!

Sitter i skolan nu och snorar o känner mig allmänt seg i kroppen. Tror jag börjar bli sjuk.. näsan rinner, huvudet känns segt, halsen gör ont och kroppen känner sig svag. Det var ju verkligen en bra start på en ny vecka..
Jag hoppas vi slutar hyffsat tidigt idag så jag kan fara hem och vila. Känner mig inte alls på topp just nu.. Fan.

Men vi hörs när jag kommer hem! Ha en super bra måndag.

Rädslan för att misslyckas.


Imorgon är det skola och som alltid innan det är skola så dyker min rädsla upp. Rädslan för att misslyckas med dagens lektioner, rädslan för att inte klara av uppgifterna, rädslan för att klassas som dom sämsta.

Nu pratar jag inte om vanlig skola där man sitter i en bänk och glor, utan ja snackar om skådespelarutbildningen jag går. Det är en tuff utbildning och man måste verkligen satsa 100% om man ska lyckas med utbildningens uppgifter. Jag tränar såklart på det jag måste träna på.. men om det räcker vet jag inte. Ibland känns det som att jag inte kan slutföra en uppgift och det gör så jag mår dåligt och får ångest.

Jag är inte dålig, jag är inte alls bland dom sämsta. Tvärtom! Jag har utvecklats så enormt mycket det senaste året så jag är snarare påväg uppåt än neråt. Jag vet att jag kan klara allting och nå min dröm att bli skådespelare om jag bara vill det. Och det vill jag! Det är min dröm och självklart ska jag inte misslyckas! Jag har kommit långt men än är jag inte framme vid mitt mål. Men jag tänker inte ge upp förens jag nått mitt mål.

Trots denna rädsla så tänker jag ändå satsa allt och slutföra det jag påbörjat.

Svenska Hollywood fruar!




Nu tänkte jag kika lite på svenska hollywood fruar och få mig ett gott skratt! ;) Är dock repris (?)  men vi hörs senare!

Dermal anchor.






Dermal Anchor är ett nytt sätt att smycka sin kropp med!


"
Dermal Anchor är annorlunda från andra piercing som har ett ingångs och ugångshål. Dermal Anchor sitter bara i ett hål. Ena delen av smycket är utanpå kroppen medan den andra delen, alltså ankaret sitter på insidan.


Fördelen med det här nya sättet är att du kan sätta dermaln i stort sätt var som helst på kroppen och att det oftast läker både snabbt och enkelt."


Vad tycker ni om Dermal anchor? Jag hade lätt kunnat smycka min kropp med en fin liten plopp här o var ;)

En fet gris i kylen.



"Svenska folket skall bantas och helst svältas verkar det. Detta lilla svin vakar i kylskåpet och så fort du öppnar dörren för en nattmacka eller liknande drar han igång ett infernaliskt grymtande, med avsikt att skrämma dig bort från maten. Drivs med 2 AA-batt."

Haha, sugen på att skaffa denna klassiker i kylskåpet ? ;)

99.90kr på www.teknikmagasinet.se

Godmorgon bitches!


Sovit gott? Det har jag.. nästan för gott. Jag somnade vid 23.00 igår tror jag? haha och ja har sovit sen dess.. Hemskt det känns att ha sovit bort hela lördagen :/ Nåja.. jag får väl försöka få ut så mycket som möjligt utav söndagen då. Måste nog förbi konsum en sväng också.. Men nu ska ja svara lite på era kommentarer ;)

Vad ska ni hitta på idag?

Härlig sommar outfit ♥




Ge mig sommar nu! ♥ Jag är så sjukt less på snön, kylan och vädret! Vill vakna till solen och kunna gå ut utan att frysa.. Är det någon mer än jag som vill ha sommar? ;) Antar det, annars måste ni ju vara störda.. vem fan vill ha snö och kyla när man kan ha sol och värme? ;)

Allt hittar du på H&M's hemsida.

Dagens diss!


Löshår.
- Alla små flickor springer runt med löshår och på en del så ser det verkligen för jävligt ut ifall dom inte lyckats sätta det rätt. Är det inte dags att slänga löshåret och börja tycka om sitt riktiga hår istället?

Ja alla kan ju inte ha lika långt och fint hår naturligt, så dom måste väl skaffa löshår. ;)
- Äkta ska de va ;)


Mat program i överflöd!


I veckan la jag märke till något som jag tycker är jävligt störande.. Och det är att det visas så sjukt mycket mat program! Det är ju förfan det ända som visas på tv nu för tiden och det är så sjukt jävla tråkigt att kolla på. Jag fattar inte varför dom gör mer och mer matprogram istället för att göra någon kul serie eller något annat underhållande program att kolla på. Har dom verkligen ingen fantasi nåmer ?

Det kommer bara fler o fler mat program..*suck*, inte undra på att sveriges befolkning blir allt fetare o fetare. Hur ska man kunna sluta tänka på mat ifall mat program är det ända som visas? Ja jag tycker iaf det är jävligt störande och programmen är så enormt töntiga också..

Vem fan bryr sig om vad dom lagar eller hur deras mat smakar?





Jävla stjärtgossar.. ;)

Jumpsuit.




Vad tycker ni om så kallade "jumpsuit"? Själv tycker jag det ser lite konstigt ut.. det är nog ingenting jag hade haft på mig iaf.




Middag hos Per.


Hade fullt upp hela dagen igår så jag hann inte uppdatera nånting, men nu tänkte jag bjuda på lite bilder från middagen igår. Digitalkameran följde inte med, så det vart att fota med mobilen.




I väntan på att maten ska bli klar.


Här sitter vi o käkar av god maten ;) det vart grillat kött med potatisgratäng.





Fredag imorgon ♥


Åh vad härligt med fredag imorgon! Här är fredagens planer ;)



♥ Först skola såklart!

♥ Möte på stan, och en sväng förbi låssmeden.

♥ Handla kattmat.

♥ Duscha och fixa sig inför kvällen!

♥ Middag med goa vänner!

Låter inte det underbart? ;) Jag har alltså en fullbokad fredag ..

Ser ni föresten att ja ändrat designen lite? Ville ha en lite ljusare design nu till våren ;)

Handla mjölk & cigg!






Nu ska jag springa iväg till OK och handla cigg och mjölk! Hörs snart igen ;)

Killar + smink = gay?




Världen svämmar just nu över med killar som bär smink! och det är inte bara bögar som använder smink,  utan även hetero killar använder det.

Njaaaa... jag tror inte riktigt att jag gillar killar med smink.. Visst nog kan man plocka ögonbrynen och använda nå lite täckande för finnar, men inge mer än så!

Att man sminkas inför en film/teater är ju en självklarhet! Då måste ALLA bära smink ;) Men det är för att det inte ska se glansigt och flottigt ut i kameran osv. Men att använda det dagligen..? Nä, jag gillar inte det.

Jag skulle inte tycka det var sexigt att vara tillsammans med en kille som står och sminkar sig med mig .. haha ;) Men om det är en kill kompis som sminkar sig är det ju en annan sak ;) Hade nog aldrig kunnat dejta en kille som sminkar sig mer än mig.

Heidi Montage - Hånas för celluliter.






När jag gick in på datan så kom denna "nyhet" upp på msn's hemsida.

"Som Starlounge tidigare rapporterat, fångades Heidi Montag bild på en filminspelning i Los Angeles i tisdags. På en av bilderna syntes celluliter på baksidan av ”The Hills”-stjärnans lår, vilket orsakat stora rubriker i blogg- och tidningsvärlden.

Trots att hon tidigare erkänt att hon är besatt av sitt utseende, verkar Heidi själv dock inte bry sig om den svidande kritiken."


Jag vet inte.. vad säger ni? Hade jag själv haft sådär synliga celluliter på låren så hade jag nog inte klätt mig i korta shorts... och hon är bara 23? Hon kanske borde satsa på att försöka få bort celluliterna istället för att lägga ner så mycket tid på att operera sig.

>LÄS MER HÄR<


Har jag blivit en shopaholic ?




Aldrig förut har jag varit såhär galen i att köpa saker!
Kläder, skor, accessoarer , ja ALLT! Jag känner att jag bara MÅSTE ha en del saker och kortet går varmt (känns det som).. Jag har ALDRIG förut varit så intresserad i kläder som jag är nu. haha men nu får det vara nog!

Tvn var det sista inköpet på länge nu! Inga mer kläder eller annat onödigt! Kommer väl att sluta som hon i "En shopaholics bekännelser" annars.. och det vill vi ju INTE.

Så nu får det vara nog med att internet shoppa ;) Inte för att det jag handlar brukar vara dyrt.. håller mig oftast under 500kr då jag handlar kläder. Det är sällan jag lägger ut en stor summa pengar på kläder.

Men nu är det nog iaf. Inga mer inköp förens till sommaren! Tror ni jag klarar det ? ;)

Naturgodis vs Godis


På senare tid har jag börjat äta naturgodis istället för vanligt plock godis. Tycker nästan bättre om det än vanligt godis och det är ju liite nyttigare iaf ;) Förra veckan köpte jag lite plock godis för omväxlings skull, men jag tröttnade efter 3-4 godisar och ville inte ha det nåmer.. Äter hellre naturgodis om jag får välja ;)




TIPS - JEANS SHORTS




Underbara jeans shorts från H&M (Ursäkta för dålig bild) ! Jävla snö, kan det inte bli sommar snart ? Jag är så sjukt less på den här snön som aldrig försvinner! Så fort det börjar tina och man börjar få vår känslor så kommer snön tillbaka.. *suck*.

GE MIG SOMMAR TACK! ♥ ;)


Dagens blogg.





winterberry.blogg.se - En tjej som skriver om sitt liv, träning, hästar och mycket mer! Även lite recept och tips ger hon också ;) Klicka på länken eller bilden för att komma till hons blogg!

Tvn är på plats!




Min fina nya tv är nu på plats! ;) Längtar redan tills man ska lägga sig i sängen och kika film ;) det kommer bli så mysigt att ligga i en renbäddad säng och kika på den nya tvn !

Idag blir den min ♥



Idag blir denna snygging från elgiganten min! ♥ Ska hem strax efter 13.00 och invänta den ;)

Min första tv som jag själv har betalat! Känns verkligen bra. Min förra gick ju sönder och jag behövde ju en ny? och inte ska min kära pappa eller mamma betala allting åt mig.. jag är vuxen nu, nåt måste man ju stå för själv också ;)


Svart Nagellack ♥




Hur sjukt snyggt är det inte med svart nagellack? ♥ Tror seriöst jag måste inhandla mig ett svart nagellack inom en snar framtid.


Ut med det färgglada och in med det svarta! ;)

 


Vi kör en dagens blogg!




Nu kan ni anmäla er till dagens blogg!


Skriv i inlägget att ni vill vara med och bli dagens blogg, skriv också en motivering varför just din blogg borde bli dagens blogg hos mig! ;)

Jag väljer ut vem som blir dagens blogg imorgon! Så nu vill jag att det flödar in med bloggar som vill vara med ;)

Individuell träning.


Hello! ;) I eftermiddags körde jag, Matilda och Jasser individuell träning med vår lärare och det var sjukt kul! Vi skulle vara helt crazy och dampa lös som värsta miffon. hahaha, sedan skulle vi vara "retard" och uppträda på en konser typ..? Haha ja det var iaf skit roligt! Också skönt att man gjort bort den idividuella träningen i veckan så man kan börja koncentrera sig på annat som ska göras :)

Haha visst låter vår utbildning givande? Tro det eller ej men det ÄR den! Speciellt när vi har Samuel :)

Tips - pyjamas




Jätte söta pyjamaser (stavas de så?) för 69.50kr på H&M.

Fick en dålig start på dagen..


Dum i huvudet som jag är så försov jag mig idag.
Så det vart ingen morgon promenad för min del och inte heller någon frukost eller lunch. Hann inte göra något att ta med. Men jag tror jag ska köpa fika här på skolan .. det är fika 14.00, så tills dess klarar jag mig nog ;)

Star wars - Hot or not?



149kr H&M.

Personligen så skulle jag aldrig sätta på mig en tshirt där det står "Star wars" på.. haha, men det kanske finns några star wars fans där ute som skulle vilja ha en sån här ;)

Vad tycker ni om den? Hot or not ? ;) Själv säger jag not!



Måndag - Dagens blogg.







LINDY.WEBBLOGG.SE: En jätte söt tjej med en fin designad blogg som snabbt fångade mitt intresse. Hon lägger ut mycket bilder på sig själv. Hon skriver också mycket tankar om livet och en massa mer! Kolla in hons blogg!

Ni andra som anmält er hade givetvis intressanta bloggar, men tyvär så är det bara en som kan bli dagens blogg. Håll koll på när ni kan anmäla er till nästa dagens blogg. Puss! ;)

Måndag - Ny vecka, nya mål.


Godmorgon!

Jag har ännu inte tagit mig till skolan, var tvungen att stanna hemma och fixa lite saker men det har jag informerat läraren om så han vet ;) Men nu är det fixat, så jag funderar på om man ska ta och käka någon frukost eller inte, innan man beger sig mot skolan. Kanske tar mig en kiwi iaf ;)

Vart föresten en 30 mins promenad imorse! Så skönt. Gäller att ligga i nu om man inte vill vara en tjockis ;)

Nä men nu ska jag fixa mig och eventuellt käka något. Vi hörs när jag kommer hem igen! Då publicerar jag dagens blogg också ;)

Ballar av stål ♥




Ni har väl inte missat att ikväll 21.00 på kanal 5 börjar ballar av stål igen? Mitt och älsklingens favorit program typ ;) Vi brukade alltid kika på det tillsammans och nu börjar det igen! Så självklart ska jag och baby kika på det ;)

Och min tv har som sagt pajjat så det blir att ligga i tvrummet och kika tv/film inatt ? Jag kan seriöst inte sova om jag inte har tvn på. Jag MÅSTE ha igång tvn för att kunna somna.. jag har alltid haft tvn på när ja ska sova, ända sen ja var liten. Så det är gaaanska så svårt att bara tvärt sluta med det och lägga sig i ett kolsvart och tyst rum och försöka sova. Intressant va? ;) Men en ny tv är påväg ♥ Sandra fixar allt vettu..!

Dagens blogg!




Istället för veckans blogg så kör jag numera med dagens blogg!

Allt du behöver göra för att bli dagens blogg är att skriva en kommentar i det här inlägget att du vill vara med och varför just din blogg borde bli dagens blogg hos mig.

Dagens blogg presenteras i min blogg imorgon!


Du har större chans att bli dagens blogg om du har en fin design och ett intressant innehåll!

Diet Shake under 100kcal.




  • Varje portion ger dig mindre än 100 kcal jämfört med en normal måltid på ca 800 kcal
  • Perfekt balans av näringsämnen för snabbast möjliga viktnedgång
  • Bränner fett och sparar muskelmassa
  • Naturliga antioxidanter från olika frukter eller mörk choklad
  • Kan användas året runt som ett nyttigt mellanmål eller vid måltider när du önskar någonting lättare
  • Berikad med vitaminer, mineraler och prebiotiska fibrer som ger en bra mättnadskänsla
  • Smakgaranti!

Genom att byta ut 1-2 måltider per dag med Diet Shake kan du på ett enklare och godare sätt än traditionell banting/diet gå ner ca 1-3 kg i vikt i veckan.

En burk motsvarar 15 portioner.


Låter bra tycker jag? Det är svårt att gå ner i vkt när man inte vet exakt hur mycket kcal man stoppar i sig, och på så sätt är det svårt att veta hur mycket man måste förbränna. Därför tycker jag det här låter bra, och den innehåller endast 5,9g kolhydrater per portion och 14,1g protein.

Inte som alla andra "diet shake" som innehåller massvis med kolhydrater.. Det är det man blir FET av..? Om man nu inte tränar som ett cp, men hur många har tid för att göra det?

Klicka på bilden för att komma till sidan där den säljs, det är just nu kampanjpris så passa på o fynda nu ;)

♥ JAG VANN ♥



VINNAREN AVSLÖJAS..


Tävlingen är nu avslutad, och jag har räknat rösterna och så. Tänkte nu avslöja vem som är vinnaren!
och det är... Zannyh!




Tack så hemskt mycket alla som röstade på mig! ♥ Det är första gången jag vinner något sånt här ;) Tack så hemskt mycket! Kanske ska börja med dagens blogg jag med istället för veckans blogg? Tar sån tid att ha veckans blogg.. ;) Det tål att funderas på..

 


Zannyh Dissar!








Jag fattar seriöst inte hur folk ens kan äta dära? Maten smakar seriöst SKIT! Det ända som är gott där är glassen ;) Hamburgarna, stripsen och dressingen smakar anus.. hamburgaren har legat på uppvärmning hela dagen och är helt seg och stripsen smakar inte strips utan misslyckad mögglig potatis och dressingen är ett misslyckat hemmagjort försök till dressing. USCH!

Har inte ätit där på fleeeeeeera år och tänker inte äta där igen, inte mat iaf ;)

TÄVLING, TÄVLING, TÄVLING! ♥




Shit vad jag hittar tävlingar! Helt underbart! Nu hoppas man ju bara att man vinner någon av alla tiotusen tävlingar man är med i.

Men den här gången är jag med och tävlar om ett linne från Kandeedrawings.blogg.se. Helt underbara linnen! Jag menar.. vem vill inte ha ett sånt?

Klicka på bilden för att komma till tävlingen. Tävlingen avslutas 16/3 kl 18.00.

Vilken väljer du?









Jag kollar väldigt mycket på Beck, Irene Huss och Wallander. Jag tycker alla tre serierna/filmerna är bra fast på helt olika sätt. Fast dom filmerna jag gillar bäst är nog Beck filmerna, med Persbrant som den absoluta favoriten! Utan han, Inge Beck.

Vilken serie tycker du mest om ? ;)

Våren närmar sig!


Dags för nya sandaler/sommar skor? Alla är fån H&M.


Kändisar - en tvingad förebild?


Bara för att man är en kändis, är man då tvingad att vara en förebild för hela jordens jävla befolkning då? Folk har väl en egen hjärna att tänka med. Dom kan väl inte överlåta sin hjärna till kändisarna? Om en kändis bantar ner sig eller gör si och så, så måste man ju inte göra detsamma? Man har väl en egen hjärna att tänka med och kan man inte inse vad som är rätt och fel så är det väl ens eget fel.

Blir så less att folk lägger så stor press på kändisarna och tvingar dom till att vara förebilder för andra. Dom är helt vanliga människor som råkar vara kända inom ett visst område som dom jobbat sig till.

Folk verkar inte inse hur jävla jobbigt det är att vara känd. Att ytterligare lägga en stor press på dom och tvinga dom till att vara förebilder åt andra människor är helt fel tycker jag. Inte undra på att så jävla många kändisar knarkar ihjäl sig eller tar självmord. Dom behöver knarket för att orka med en dag i deras liv. Dom får inte ens se ut som dom vill eller banta/äta upp sig till en film? Det är väl förfan deras liv och deras val.

Nog förstår jag vad ni menar med att dom inte ska hålla på rikta in sig på en size sero figur tex, när det finns unga flickor som ser upp till dom och vill se ut som dom. Men då tycker jag hellre man ska ha ett snack med sin unga dotter och försöka få hon att förstå att det inte är så hon måste se ut för att vara omtyckt. Och även få en att förstå att 90% av alla bilder är tillfixade och att dom egentligen ser hur skabbiga ut som helst utan allt smink osv.

Att vara en bra förebild för dom unga är föräldrarnas ansvar anser jag och inte kändisarnas. Eller vad tycker ni?

Tävling - Vinn hudvårdsprodukter.



Vart tipsad om ytterligare en tävling, alltid roligt att vara med och tävla! Gå in här för att vara med och tävla! ;)

Glöm inte kolla under kategorin "Tävlingar" för att hitta alla tävlingar jag är med i.

It's Friday!


Min fredag än så länge..


Pärlan älskar att ligga i påsar av någon konstig anledning.. ?


Kände för att sminka mig idag.. Det är ju trots allt fredag? Så lite fin kan man väl försöka göra sig iaf ;)




Sötnosarna chillar vid fönstret.




Försökte ta ett kort, men inte fick jag det inte ;) Så sött.


Så goa och mysiga katter vi har! Avis? ;) det borde ni vara!

Ska strax dra till konsum och inhandla något till ikväll! En dricka eller så.. de hade varit gott ;) Ska höra om älsklingen har lust att haka på, då blir det lite roligare!
Men vi hörs senare, puss!

Vars är världen påväg?




Antar att dom flesta redan sett det här avsnittet,
men jag såg det nyss och vart så jävla förbannad!

Vad är det för fel på dom i "Vakna med the voice" ? Jag har alltid tyckt om dom och tyckt att dom varit helt okej och roliga att kolla/lyssna på. Ända tills idag då..

Varför sitter dom och frågar Katrin en massa saker som dom sedan inte alls vill diskutera? Det var som att dom bara ville vifta bort allting och få det överstökat. Dom ville inte ens prata med hon eller svara på det hon sa? Dom bara "jaja, nu går vi vidare" typ.. Varför ens ta dit hon då om dom inte ens kan snacka med hon eller lyssna på vad hon säger?

Katrin har så rätt i det hon säger men dom verkar ju inte vilja "snacka skit" om någon. Tror dom tar dit henne bara för att få mer lyssnare/läsare. Falska svin de där. Jag hade velat gå dit och snacka med dom. Tur att Katrin står för det hon tycker iallafall. Det är alldeles för få människor här ute i världen som inte vågar stå för det dom tycker och tänker.

Att vara gay.


Nog fan förstod man att Dennism var gay, det förstod man långt innan han ens "kom ut" med det. Jag menar.. kolla bara på han? Han umgås med paulina och är enormt utseende fixerad. 

Hur många killar umgås med en tjej 24/7 och följer med hon och shoppar och bryr sig extremt mycket om utseendet egentligen? Ingen förutom en gay förstås.


Bild lånad från dennism.se

Ytterligare en tävling.


Hej! Tänkte att vi börjar dagen med att tipsa om en tävling som jag är med i.




Jag är med och tävlar om en personlig almnanacka hos den här tjejen, Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Tävlingen avslutas 20/3, så skynda dig!

Har nu gjort en kategori som heter tävlingar nu och där kommer jag lägga upp alla tävlingar jag deltar i och ifall jag anordnar egna tävlingar. Bra va?

Beck - Flickan i Jordkällaren.




Handling: I en övergiven jordkällare norr om Stockholm hittas en femårig flicka död. Hon ligger prydligt nerbäddad på en madrass, och den rättsmedecinska undersökningen visar att hon har varit död en längre tid. Men det står dagsfärsk mat intill henne. Och inget matchande barn har anmälts saknat, och Martin Beck och hans kollegor söker förtvivlat ta reda på vem den döda flickan var. Vem är flickan? Hur hamnade hon i jordkällaren och varför?


Hade tänkt kolla på den här filmen nu och sen försöka sova.. Ljudet på filmen verkade kasst, men det ska nog gå att kolla iaf. Vill inte sova i soffan.. men ja måste väl, *suck*.

Visste ni föresten att Peter Haber inte gillar folk? Eller ja menar, han har typ fobi för folk massor eller nå sånt? Han går nästan aldrig ut bland folk. Och om man tänker efter så måste det ju vara sant..? För hur ofta ser man han i tidningar, tv osv förutom på film? Aldrig.


Meh om Beck - Flickan i Jordkällaren.:
Det Peter Haber har kallas agorafobi. Han kan få ångest på offentligplatser som är befolkade, speciellt om det är trängsel.


TACK för infon! Där fick vi svaret på vad det är han har ;)

Kan ingenting gå som det ska?


Idag pajjade min älskade tv som jag fått av pappa för 2 jular sen (?). Så nu måste jag antingen sova i tvrummet om jag vill se film, eller så får jag sova i sovrummet utan att se film. Vad väljer man? Antagligen vill man ju se film innan man somnar..? och eftersom jag nästan alltid somnar till filmer så kommer ja nog sova i tvrummet.

Usch, varför kan aldrig något gå som det ska? Allt verkar gå åt helvete för mig just nu. Känns inte roligt alls.

Bella&Tyra Show sög, det laggade under exakt hela programmet.. lite synd. Jag som ville se och höra vad som sa..

Helvete vilka 2 hemska dagar det vart.. och fler kommer det nog att bli.

RÖSTA PÅ MIG!


Jag är en utav dom 4a utvalda på nadiafantini.blogg.se's blogg tävling!

Klicka på bilden för att rösta, Jag är nummer 4a.






En till anledning till att avstå sprit.



Tappade cigg i spilld

sprit

- brändes ihjäl



Läste det här hemska nyss på nyheter24. En kille hade spillt sprit i knät och sedan tappat ciggen på just det stället och sedan brunnit ihjäl.. Ännu en anledning till att avstå sprit! Eller rökning..

>Läs artikeln här<


Bella & Tyra Show ikväll.


Tänker ni kolla på blondinbellas och Tyras show ikväll? Gick in på deras hemsida där showen ska visas live (?) ikväll och kikade på "Trailern" och gud så töntigt det verkar! haha

Jag ska nog kika på det ikväll eftersom jag såg att Kenza skulle vara med. Ska bli kul att se hon! Tycker hon är så sjukt vacker. och för att jag ändå inte har något bättre för mig ikväll..

Dags för nya solglasögon? ♥


Tre snygga solglasögon från H&M som jag vill ha.







Vilken dålig natt/morgon.


Godmorgon, har inte kunnat sova nå vidare inatt.. har vaknat ett flertal gånger med oro i hela kroppen och drömt skumma hemska drömmar. Ville inte ta mina sömnpiller igår heller pga en sak, så det var väl därför jag vaknade titt som tätt. Vid 6-7 tiden var jag klarvaken och kunde inte somna om, så jag kikade klart på Beck - gamen som jag började se igår.

Men men, idag är jag inte i skolan pga lite saker som inträffat igår, så jag har en hel del saker att ta itu med och fixa idag osv.. Vill inte ta upp vad som hänt i bloggen eftersom det är en rätt så personlig sak som hänt.. vill inte alls prata om det.

Så nu tänkte jag väl börja ta itu med lite saker..... :/ Vi hörs väl senare!

Helvete , måste hänga tvätten!

Typ usch?




Kollade in qwentus.blogg.se och fick se den här bilden. Fyfan vad ful han är.. jag fattar inte vad alla tjejer ser i honom? Han är ju inte direkt fräsch om man säger så..

Kanske en liten..


tävling kan muntra upp mig?
Tävla här om ett halsband eller ett handsmycke hos lashnoblom.blogg.se.


Jeans leggings ♥


Tänkte tipsa er om vars det finns fina jeans leggings! ;)









Finns det nå bättre än jeans leggings? Det är så sjukt bra att det finns eftersom att jag har så jävla svårt för att hitta vanliga jeans, så jeans leggings är perfekt för mig ♥
I love it!

Min dag i bilder.


Jag lägger ju nästan aldrig upp nå bilder i bloggen har ja märkt, så därför tänkte jag göra det idag ;) Kanske inte så vackra, men man måste ju bjuda på sig själv nångång.


Utanför teatersalen.






Jag behöver inte smink, jag är naturligt vacker ;)


Möttes av en inte så trevlig överraskning när jag kom hem....

Övervikt - Jag förstår inte ?




När jag ser den här bilden så blir jag så jävla äcklad men ändå så ledsen. Hur fan kan man göra sådär mot sig själv eller sina barn?

När jag ser program där det har gått så långt för vissa så att dom inte ens kan resa sig upp ur sängen så blir jag så jävla ledsen. Jag fattar inte hur man kan göra sådär mot sig själv och sin kropp? När man ser hur man ser ut och inser att man inte längre orkar röra på sig så fattar jag inte varför man inte tagit itu med problemet tidigare?

Varför söka hjälp när man är nära gränsen på att dö av sin övervikt? Varför inte göra någonting åt det direkt man märker att det börjar gå för långt..? Blir så ledsen över sånt här.. jag tycker det är så hemskt och sorgligt.

Jag skulle aldrig låta det där hända min kropp eller mina barn. Man mår ju inte bra av det? och inte personerna i ens omgivning heller. Jag tycker det är förfärligt hemskt..

Gratis Domän namn.


Tänkte tipsa som en sida där man kan skaffa ett gratis domän namn: >Klicka här<

" Tjänsten .CO.CC ger dig ett helt gratis domännamn som fungerar som vilket domännamn som helst. Skillnaden är att det är några bokstäver längre än t.ex. .com eller .se. Du kan nu registrera ett domännamn helt gratis, du får namnet: http://dittnamn.co.co. Inte så dåligt? "

Jag hade inte velat ha co.co efter mitt namn. Men det kanske finns någon där ute som vill det? ;)

De suger ditt blod när du sover!




Kikade in på en blogg och fick se det här äckliga! Vägglöss.... usch vad äckligt! Dom suger ens blod när man sover och kommer fram på nätterna och gömmer sig i springor, i sängbottnar eller möbler under dagtid.

Det skulle fan inte förvåna mig om det fanns i vår lägenhet.. så jävla sunkig som den är!

>Lär mer här<


3 snygga kändisar!


Tre snyggingar ;)


Jason Statham. - Kan man säga nå annat än snygg? Älskar hans dialekt.. jag älskar engelsk/london dialekt. ♥


Johnny Depp. - Han är så sjukt cool och snygg! Nästan varenda film jag såg med han så visste jag inte att det var han. Han kan verkligen förändra sitt utseende nå jävulst! Fast nu kan jag faktiskt se om det är han i en film eller inte ;)


Ola Rapace. - En sjukt bra skådis! Tyckte han var enormt snygg förut.. men nu är han mest bara söt typ. haha

Nu vet ni vilka kändisar jag tycker är snygga ;) hahah.

Nya avsnitt av Two and a half men!




Idag 21.00 på kanal 6. Ska ni kika? Det ska då jag! Jag ÄLSKAR det programmet ;) Orkar inte heller promenera något idag.. har alldeles för ont i mina fotleder för det..

Ett blogg tips!





>PUBES.BLOGG.SE< Tänkte tipsa om en rolig blogg jag fastnat för. Inge överdrivet skitsnack eller bitchiga fjortisar här inte! Utan en hel skön blogg som drivs av en söt tjej!

Någon som läst hennes blogg?

Idag har jag faktiskt..


..sprungit/joggat i över 1 och en halv timme oavbrutet!
Något stolt man är över sig själv? Trodde aldrig att JAG av alla människor skulle klara av det ;)

Det vart ingen morgon promenad för mig imorse, var så förbannat trött så jag tog mig en liten sovmorgon. Men eftersom vi sprang i nästan 2 timmar oavbrutet i skolan så fick jag ju min morgonträning ;)

Idag har jag ätit en kiwi till frukost, en drickyoghurt till lunch och tacos till middag. och snart blir det väl en promenad och sen en lååång varm dusch ♥

Vad har ni hittat på idag då ?


Vad är grejen med cupcakes?



Bild lånad från google.se

Jag förstår inte..? Små söta dekorativa muffins, Ska man äta dom eller inte? Det är säkert jätte kul att baka dom och pynta dom men äter man sedan dom eller?

Tittar på Family Guy..




Älsklingen tar sig en tupplur och jag kikar lite på Family Guy..

Party like a rockstar.









Viktkontroll + Järn c-vitamin




Efter att Johanna och Frippe åkt iväg med bussen så gick jag och älsklingen och handlade lite.

Kunde inte låta bli att köpa en järn + c-vitamin och en viktkontroll. Järn gör en pigg och de behövs verkligen för mig som är ständigt trött. Och viktkontroll ökar förbränningen vilket också är bra för mig eftersom min ämnesomsättning och kropp går på lågvarv.

Handlade också lite grönsaker, bacon, mackor osv. :) Jag älskar fan att handla, trots att det kan vara jobbigt ibland men det är fan kul ! Synd bara att konsum inte har så stort urval av varor..

Då var det lördag igen.


Godmorgon! Fan vad härligt väder det var ute idag då.. Solen skiner och himlen är blå! ;) Haha kan dagen börja bättre än så ? Käkade en macka och drack en god cappuccino till frukost för ett tag sen. Och nu kikar jag lite på tv och kollar runt på bloggar :)



Undra vad man ska hitta på idag då.. Igår vart det att dricka nån cider och umgås. Men det var så jävla dött så jag och Dennis drog hem vid ett tiden och kollade lite film istället. Mysigt som fan ♥

Vad ska ni hitta på idag då ? ;)

Älsklingen har ny mobil!


Älsklingens nya mobil kom idag ;)


Nog är den snygg alltid ;) Men jag förstår mig inte på sånna där.. Så jag håller mig till min rosa ♥


Funkar alldeles utmärkt och är dessutom snygg ;) ♥


Vilken hade ni valt ? ;)


HAHAHA Dålig humor eller?


Imorse hade jag problem med att få upp dörren för de var nå krångel med låset.. så ja ringde gamlingarna åså skickade dom över någon som hjälpte oss med det. En skit trevlig gubbe faktiskt :) Och typ nyss så ringde gamlingarna (hyresvärden) mig för att höra hur det gick med dörren/låset, och jag hann inte svara första gången dom ringde så dom kopplades till mitt mobilsvar... vilket INTE gillades ;)


Det är jag och en kompis som spelat in det för flera år sen och varenda jävel går på det och blir skitförbannade på mig efter dom lyssnat på de.

Mitt mobilsvar går såhär :

Jag: Hallå?

Jag och emelie väntar 3 sek, sen säger vi: "LURAD, HEHEHHEHHE" osv.. Kommer inte riktigt ihåg vad emelie säger sen i mobilsvaret ;) har själv inte lyssnat på de på ett bra tag. haha men folk blir iaf skitförbannade.

Nå, till saken.. jo gamlingarna hade mötts av mitt mobilsvar och sedan ringt upp mig igen och tanten var typ rasande.. hahahha shit alltså, klimakterie varning? ;) Jag berättade att det var mitt mobilsvar men lika sur var hon för det.. shit lite humor måst man väl ha? Bara för att man är gammal och grå så behöver man väl inte vara en surkärring? ;)

Cappuccino och promenad.


Godmorgon! :) Idag är det fredag, sista dagen i skolan och sen är det helg! Gud så skönt ;) och en 30 mins promenad vart det också och nu dricker jag en cappuccino! Kan dagen börja bättre? ;)

Ska strax börja bege mig till skolan. Ska bara dricka upp min goda cappuccino ;) Jag slutar tidigt idag så vi hörs när jag kommer hem :) Ha en bra dag, pusskram.

Snygga ställen att ha en piercing!







Alla bilder är lånade från www.google.se.

Piercingar är väldigt snyggt och hett, men i viss mängd. Det ska inte vara massor med piercingar i hela ansiktet.. det blir lite för mycket och är inte alls snyggt. Men att ha en eller två i ansiktet är helt okej.

Jag har själv ganska många piercingar och jag tycker det är snyggt! Men vissa ångrar man lite, iaf den i läppen. Visst den är snygg men jag kan inte ta ut den utan att det blir ett fult ärr.

Ställen som är sjukt hett att ha en piercing på är: I bröstvårtan, tungan, naveln och i septum (fast de är bara snyggt på vissa).

Vad tycker du om piercingar ?



Titta vad jag hitta!


Haha det måste vara bland dom fulaste och konstigaste skorna jag sett.. Hittade dom på H&M's hemsida.. haha gud så speciella dom var! En fet diss från mig iaf! Fast dom var ändå rätt charmiga på nå sätt ;) haha, Vad tycker ni?


599kr för den här påsliknande skon!



Hitta dig själv.


Kollade in på Nathalies's blogg och hittade ett intressant inlägg om att hitta sig själv. Så jag tänkte skriva några tankar om det som kom upp.

Alla kanske inte riktigt tänker på sig själva och vem man egentligen är? Man är för upptagen med att försöka vara andra till lags så att man glömmer vem fan man är egentligen.. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte heller riktigt vem jag är. Förut var jag den galna impulsiva och sociala tjejen..(hon finns ännu kvar i mig, men dyker upp allt för sällan.) men efter att ha varit fast i förhållanden i nästan 3 år i rad så har man blivit någon man inte är. Det är sällan ens rätta jag dyker upp. I bra sällskap så kommer den riktiga Sandra fram, men det är allt för sällan.

Jag är inte såhär.. jag är inte den här tystlåtna tjejen som bara sitter och håller käften! Nä det är inte den här jag är.. eller jag kanske har blivit såhär? Det kanske är det här som är mitt rätta jag nu? Men det kan det inte vara.. jag är inte såhär. Jag känner mig rätt vilsen ibland.. vet inte alltid vem jag är eller vem jag ska vara. Och jag tror det beror på att man dels är i ett förhållande.. i ett förhållande kan man inte alltid vara sig själv. Eller JAG kunde inte det i ett förhållande som jag hade just innan jag träffade Dennis.

I nästan 2 år var jag någon jag egentligen inte är. Jag levde ett liv jag aldrig trodde att just jag skulle leva. Jag är inte missnöjd och jag ångrar absolut ingenting. Dom tiderna var underbara, men jag levde ett dubbelliv. I skolan var jag en tjej och bland min pojkvän och våra vänner så kunde jag vara en helt annan. Men kul hade jag! ;)

Men nu håller jag på hitta mig själv igen, då och då kommer den riktiga Sandra upp inom mig :) Jag är på rätt spår.. men det tar tid att hitta sig själv, sin stil och sitt eget liv som man vill leva. Det är viktigt att hitta sig själv och veta att just det här är jag, såhär vill jag leva och det är såhär jag vill se ut.


Dagens..


DAGENS VILL HA: Typ en fet kopp med kaffe?

DAGENS PLANER:
skola, handla, blogga, städa, träna, sova..?

DAGENS DROG:
Cigg och snus, kan man leva utan de? ♥

DAGENS HUMÖR: Less, irriterad, besviken, trött.

DAGENS JOBBIGASTE: Att inte bli förstådd.

DAGENS TRÅKIGASTE:
Att det inte är helg ännu ;) haha

DAGENS SÖTNOS:
Linnea! ♥ ;)


Nä men jag hade seriöst ingenting att skriva just nu. Sitter i skolan och ska ha samling kl 16.00.. så efter det nångång slutar vi nog :)

Godmorgon!


Godmorgon! Solen skiner och himlen är blå, så underbart! Hoppas det är varmt ute också :) Men imorgon är det fredag! Gud så skönt det ska bli med helg igen..

Igår så somnade jag med blött hår, så idag vaknade jag upp med lockigt/vågigt hår, rätt snyggt va? ;) Kanske ska börja sova med blött hår ?




Nyvaken typ.. haha


Är man trött så är man ;)

Men nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för skolan, Vi hörs när jag kommer hem eller nå! Puss ;)

Jag har talang för poesi..?


Det vart ingen friluftsdag idag, det var alldeles för blåsigt typ? Så istället så hade vi Perra som lärare och vi fick måla lite saker utifrån meningar som han sa.

Sedan skulle vi välja ut en bild och redovisa den på nå sätt, typ vad vi kände när vi såg bilden och vilka minnen osv som kom upp när vi såg bilden.

Jag valde en bild på ett hjärta som Linnea hade målat, och som redovisning av bilden så valde jag att läsa upp en dikt om kärlek.

Efter vi slutat så kom Perra fram till mig och sa att jag har en talang för poesi och att han skulle kolla upp någonting om typ poesi läsning (?) Det finns tydligen någon tävling som är som en berättar tävling, fast istället för att berätta en historia så läser man upp poesi.

Tänka sig.. jag trodde ALDRIG att någon skulle säga att JAG av alla människor skulle ha en talang för poesi..? ;) Vem vet? Kanske jag verkligen har en talang för det..;) ?

Ny kategori! - Bloggtips!




Nu kände jag att det är dags för något nytt här i bloggen!
Och det är bloggtips! Jag kommer att ge er tips på bra, intressanta bloggar lite då och då. Och jag hoppas att ni också ger mig en massa tips på bra bloggar :)

Jag är nämligen uttråkad på "storbloggarna".. det är fan aldrig något nytt och kul som händer i dom så jag vill ha andra bloggar att läsa! Så ge mig tips!! :)

Dating in the dark.




Igår började det nya programmet "Dating in the dark" på kanal 5. Kikade hela programmet medans jag promenerade på bandet..


Jag vet inte riktigt om jag tyckte om det.. Visst, det var rätt underhållande att kolla på och det var ändå kul att se hur mycket utseendet på en människa verkligen betyder!

Först får deltagarna dejta i mörkret några gånger och sen är det dags att få se den man dejtat och avgöra om man vill fortsätta träffas eller inte.

Och igår var det två tjejer som flydde iväg efter att dom sett killarna dom dejtat. Tänk att utseendet spelar så stor roll ? Dom kom jätte bra överens i mörkret och gillade varandras personligheter osv. Men när dom fick se varandra så ville dom inte fortsätta träffas..?

Jaa.. det är alltså inte bara insidan som räknas. Det är utsidan som ger insidan en chans brukar man väl säga?

Visst jag är också rätt kräsen när det gäller killar.. Eller jag var! Nu försöker jag att inte vara lika kräsen utan verkligen se personens insida också och inte bara gå efter utseendet.. ;)

Om man tycker om en killes insida enormt mycket så brukar faktiskt inte utsidan spela så stor roll i längden. Det är ju inte så att man skulle dumpa sin kille ifall han helt plötsligt vart ful.. Nä för om man verkligen älskar han för den han är så lämnar man ju inte han på grund av utseendet? Eller..?

Är vi människor verkligen så ytliga?

Friluftsdag idag.


Godmorgon allihopa! Har för ett litet tag sedan promenerat på bandet 30 min, så skönt de var. Och nu sitter jag här o jäser. Det är friluftsdag i skolan idag.. och jag har inga täckbyxor eller någonting så det kommer att vara ruggigt kallt.. :/ Men jag överlever nog :) Tror jag ska käka lite frukost nu innan jag drar. Vi hörs när jag kommer hem! ;)

VÅLDTÄKT - INTE OKEJ!



Bild lånad från google.se

FAN vad jag blir sur när jag ser/hör att någon äcklig gubbe/kille har våldtagit en ung flicka osv. Hur fan kan det finnas så sjuka människor ? Vad får dom ut av det? Dom förstör en annan människas liv för alltid och ger en skador för livet. Efter en våldtäkt så tror jag faktiskt inte att man kan leva ett helt normalt liv.

Jag fattar bara inte.. VARFÖR gör dom det? Är det motståndet som gör det så upphetsande eller? Är man verkligen så motbjudande så att man inte kan få normalt sex på annan väg? Jag bara undrar..?

Jag blir så jävla förbannad på sånt där.. jag fattar inte hur en människa kan göra något sådant mot en annan människa. Förstöra en oskyldig människas liv totalt bara sådär..?

Man vågar ju inte ens gå ute själv längre om kvällarna.. för vem vet om det dyker upp något äckel och våldtar och misshandlar en? Nä fyfan säger jag bara.. Att våldta någon är INTE okej! Jävla svin som gör det.. Fyfan!

Jag är med och tävlar..


Jag ÄLSKAR tävlingar, trots att jag aldrig vinner.. Men nu är jag med och tävlar om en bloggdesign av Liddie.blogg.se hos Gossips.se , Var med och tävla ni också! Hoppas man vinner! skulle verkligen vara nice ;)

SLUTA KLAGA O GÖR NÅGOT ÅT DET!


Jag minns hur jag var förut.. jag kunde sitta o tycka synd om mig själv och klaga på en massa omöjliga småsaker. Men nu har jag faktiskt insett att det inte hjälper att klaga längre, för ingen bryr ju sig ändå?

Jag kikar in på massor med bloggar varje dag och stöter på människor i min omgivning där ett och annat klagomål dyker upp.. tex; "Åh jag är så ful", "Jag är så fet", "Fan vad jobbigt liv jag har".. osv.. Ja det kan komma upp en massa konstiga klagomål.

Men varför fortsätta klaga?? Gör något åt det istället! Om du tycker du är ful..okej, börja sminka dig eller byt stil eller vad som helst som gör så att du tycker du ser finare ut. Och om du tycker du är alldeles för tjock/mullig, Ja men banta då? Ändra kosten och börja motionera istället för att sitta hemma och tycka synd om dig själv.

Allt kan man förändra, bara man själv vill! Tycker du att ditt liv är tråkigt? Ja men gör lite impuls saker och försök att liva upp det istället då :)

Sluta för guds skull att klaga hela tiden.. vad får du ut av det? jo ingenting.. ingen bryr sig och ingen vill vara med en gnällspik. Så res ditt feta arsle från datastolen och gör någonting åt saken! ;)

Underkläder Billigt ♥





Alla är från H&M.

Nu en promenad!


Nu blir det en promenad! Vart ingen imorse pga att jag knappt fick nån sömn.. Mina fötter fick nå äckligt ryck och det kröp i hela kroppen... USCH, så jävla obehagligt. Vaknade mitt i natten och kunde inte somna om på 2-3 timmar pga det..

Men nu ska jag kika Erik och Mackans nya program och promenera! Vi kanske hörs sen, puss.

Någon som vill hjälpa mig?


Är det någon snäll människa där ute som hade velat göra en header till mig gratis? ^^ Har inte alls någon möjlighet att göra en själv.. har inget program eller nå. :( Dessutom är jag sjukt less på min..

Den headern som jag skulle vilja ha är inte alls svår att göra.. Den är i ungefär samma stil som jag har nu, så om någon person där ute känner sig uttråkad och vill vara lite snäll så hör gärna av er! ;)


Så less, så less. Någon som vill hjälpa? :)

Svar på kommentar.


Anonym om Tipsa 5 vänner - Få en present!:
hur gick de med din tre dagars fasta ? det där du beställde :) tänkte om det funkar ?

SVAR: Hej! Vad kul att du håller koll ;) Jag har faktiskt inte testat det ännu.. jag hade tänkt vänta tills jag får lov, då kommer det bli lättare att följa fullt ut eftersom man måste värma en del drycker osv, och dessutom måste man vara i närheten av en toa eftersom saltet som medföljer får igång magen.. haha ;)

Men jag lovar att skriva på bloggen hur det går och hur det fungerar :) Jag vet inte när jag har påsklov? Men under den veckan blir det, så håll koll!

3 månader kvar!


Igår var det februaris sista dag och helt plötsligt så vart det en ny månad! Och sommaren börjar närma sig med storm steg...

Nu är det bara ca 3 månader kvar och sedan slutar jag här på utbildningen. :( Vad ska jag då hitta på? Funderar på om man ska söka in till ett till år här på skolan.. men isåfall ska jag fan byta lägenhet. Står inte ut med "Hyresvärden" eller vad man nu ska kalla dom..

Dom är typ födda på 30talet och griniga och jobbiga som satan! Man får inte göra någonting för dom, och om det av misstag ligger en burk på våran gård så är det absolut mitt fel enligt dom! Hallå..? Det är 2000talet nu, det finns faktiskt människor som kan gå förbi utanför huset och slänga burkar. Eller..? Det är väl inte bara vi som bor här i Burträsk.. Ja fyfan säger jag bara.

RSS 2.0