1:a advent.

Hej!
Har inte skrivit här på nån dag, men har inte haft tid till det.

Var inte i skolan varken torsdag eller fredag. Kände mig inte så frisk.. så jag stannade hemma och vilade istället.
Så det vart en lugn helg den här helgen med! Men den har varit rolig iallafall, har haft det jätte kul ändå ;) och lite galet..
Har också lärt känna en jätte go brud, =)
Men sen har det inte hänt så mycket mera.. Har inte varit hemma så värst mycket, har tillbringat tiden på tuna för de mesta. Men ikväll blir det att ta det lugnt och mysa framför tvn i min egna säng. Puss

trött som satan..

Hej!
Ja igår var man på teater med teatergruppen och såg Romeo och Julia! Den var helt klart värd att se ! Den var bra som fan, helt härlig teater. Trodde inte den skulle vara så bra som den var, men den var så mycket bättre än vad jag trodde!

Men men, var inte i skolan idag ! Har lite ångest över det.. men jag kunde inte somna inatt, och så har jag mått helt illa hela dagen typ. Somnade inte förens 6 imorse typ.. så jag orkade verkligen inte fara till skolan.. var till och med för trött för att ringa och sjukanmäla mig. Men nu börjar jag må lite bättre.. mår typ inge illa nåmer iallafall. Men är helt trött eftersom jag sov så dåligt inatt, så jag kommer förhoppningsvis att somna tidigare ikväll.
Hojja vad trött jag känner mig. Ska nog glo tv strax, puss!

hahaha, vilken knasig kväll det var !

väntar..

Hejhopp!
Har nyss käkat, fast det vart inte så mycket mat för min del. Vi käkade nå stora korvar.. haha och det är inte direkt min favorit mat. =) Så jag tog mig bara någon tugga. Men ska snart in till stan! Ska se på Romeo och Julia med teatern. Det blir nog kul! Tror farsan skulle skjussa in mig till stan, annars vet jag inte hur jag ska hinna. För vi skulle samlas halv 7, och klockan är snart 6! Men nu börjar jag känna min stressad! Ska höra med farsan om han skulle skjussa.. Skriver sen ! puss

jag gjorde det igen!

Hejsan!
Ikväll kl 19.00 ska man och se Romeo och Julia med teatern, kan faktiskt bli kul. Har hört att den ska vara bra ?

Försov mig imorse igen! Och den här gången pga att jag glömt att ställa klockan, så den ringde aldrig! Lite less man vart då. hahah snart kommer jag vara känd i att försova mig eller något..men ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp, och så ska jag ställa klockan också! haha. Men det var rätt chill dag i skolan, kom rätt lagom till lunch tid, så när teatern slutade så  käkade vi, och sen drog vi förbi språklådan en snabbis, sedan drog vi ner till magasinet och hade nutida konst. Vilket är bland det tråkigaste som finns .. haha men vi tog oss igenom dagen.

Men imorrn kanske det blir att fa iväg med Ida och se film, eller något ? ;) Vi får väl se hur det blir imorrn, men mest troligt blir det nog så hoppas jag iallafall.

Nu sitter jag hära och har tråkigt.. tog mig en dusch direkt jag kom hem. Det var skönt, haha.. fast jag är inte alls nöjd med min hårfärg! Varför skulle den bli en grå/råttfärgad ton för?? Men jag ska spara pengar och så ska jag klippa mig, och sedan färgar jag blont igen, typ slingor eller nå.
Men nu ska jag ta mig en snus eller nå och se tv. Pussis

tråkigt!

Godkväll!
Ville bara påpeka att jag har otroligt tråkigt! Sitter här och funderar på lite allt möjligt, och är inte nå trött alls typ. Fast ska se seinfeld om ca 15 min, så då har jag något att roa mig med iallafall ett tag! Jahapp, fick nyss ett sms av monkey.. han vill att jag ska komma ut på en rök.. Hmm det kankse jag kan göra? Har ju ändå så tråkigt så. :)
Idag kom underhållsbidraget också tror ja? yee, känner mig rik nu! haha, fast ska dock spara pengarna till en tatuering typ.
Men nu hinner jag inte skriva mer, måste gå på toa, sedan ta på mig jackan så jag hinner innan seinfeld börjar. Puss!

where everybody knows your name..



Av någon anledning så gör den här låten mig glad..
men ska se tv nu tror jag , sedan kanske en dusch ? Pusss

its over ..

Hallå!
Hade sovmorgon idag! Hade ingen svenska på morgonen pga att en del hade nationella muntliga, som vi hade igår. Men men, idag hade man bara en lektion och det var teater. På lektionen pratade vi om hur vi ska lägga upp scenografin, och hur vi ska bygga den och allt sånt tråkigt. Det kommer bli jättesvårt känns det som att få till det, men det löser sig nog!
Har vart med Tim en sväng idag, men han for typ nyss hem. Ikväll blir det att fortsätta se vänner ! Det slutade så spännande igår, så jag måste fortsätta se det idag klockan 19.00! Längtar!
Men men, Fick höra att Ida klarade uppkörningen idag ! GRATTIS ! :) Nu ska jag vara lite social på msn, sedan blir det Tv ! puss!




Nu är det över, nu går jag vidare. tack för en fin tid tillsammans med dig, jag kommer aldrig glömma dom tiderna och allt vi gjort och gått igenom tillsammans. Du är min vän, och jag älskar dig.

nationella..

Hejsan!
Idag hade man svenska på morgon, vi skulle ha muntliga delen i nationella. Fast vi var indelade i grupper så det var jag, Frida, Ida, Olivia, Olof, Olle, Viktor och Mathias i våran grupp. Det vart helt nervöst innan man skulle prata.. Jag var jätte nervös och bara pratade på fort om det jag hade valt. Vart inte direkt jättebra, men jag hoppas det duger. För jag vart så nervös så jag glömde vad jag skulle säga osv. Men nu har man gjort det iallafall! Skönt de, då är det sovmorgon imorrn ;) och nästa måndag !
Det blir nog bra det där ! Är med Tim just nu, och jag har bakat muffins för ett litet tag sen, och dom vart jätte goda ;)
haha, Men ikväll händer det inte så mycket.. blir att se tv eller nå som vanligt ! Puss

söndag

Hej hej!
Igår vart en lugn dag, gjorde inte så mycket..Var bara hemma och såg tv och film.
Vart en lugn helg för min del, väldigt skönt. Men imorrn är det nationella! Jobbigt, men det är lika bra att göra det så har man gjort bort de. Men ikväll får jag se vad som händer, blir väl att glo någon film ikväll också, om det inte är något bra på tv.
Men men, annars har det väl inte hänt så mycket mera i helgen. Har sovit för det mesta, vilket har vart otroligt skönt!
Men nu ska jag kolla tv igen, puss

ibland saknar jag dig så mycket <3

lugn fredag..

Hallå!
Jag färgade håret i torsdags, och det vart en liten knasig färg. Inte den färgen jag förväntade mig att det skulle bli. Vart typ en lite ljusbrun + grå/råttfärgad ton på håret. Men men, det får gå bra tills jag kan färga igen!

Fredagen vart lugn, var bara hemma och tog det lugnt och såg film. Hade köpt en dricka och lite godis också, så de vart en mysig fredag ändå, jag somnade helt tidigt på kvällen och sen vaknade jag vid 1 på natten, då gjorde jag mig nån macka och kröp ner i sängen igen och såg ännu en till film.

Vaknade vid 1 imorse, haha så nu har jag sovit helt mycket. Helt skönt! Men ikväll får jag se vad som händer, kanske blir ändrade planer ;) Men men, ska ta och göra mig lite frukost strax och sedan mysa ner i sängen och kolla tv.
Skriver sen kanske! puss



En liten bild från då jag färgade håret. Färgen såg skum ut redan då!

pizza & tårta

Gokväll!
Nu så har man käkat pizza och tårta, fyfan vad mätt jag är. Känner mig typ illamående, haha, men gott var det !
Emelie drog nyss, så nu är jag ensam och har tråkigt igen. usch, hatar att inte ha något att göra.. Men unga mödrar börjar ju om 20 min, så då har man något nice att titta på iallafall!
Imorrn blir det kanske att färga håret !! Om man vågar.. annars ska jag vänta tills jag får pengar och klippa mig, och sedan färga. Fast vi får se hur det blir imorrn. Har iallafall inga planer för helgen heller.. vi får se vad man hittar på för något nice!
Nä usch så tråkigt jag har.. puss

anna 17 år!

Hejch!
Imorse försov jag mig igen! Men dock inte lika länge som igår, jag var faktiskt i skolan redan vid 9 tiden. Så det var inte så farligt. Men skärpning nu! haha. Men på teatern läste vi igenom det sista utav manuset, och imorrn ska vi börja jobba med scenografin typ ? Hur vi ska få till den på bästa sätt osv.

Fick sluta tidigare idag också, vi fick jobba hemma igen på kuhi:n, så då slutade jag redan vid 11.45, då tog jag bussen hem och här sitter jag nu och lyssnar musik och sånt. Ska väl börja söka lite mer fakta om popkonsten, sedan blir det KALAS!
För idag fyller nämligen min kära syster yster år! Eller låtsas syster, Hon fyller då 17 år så det blir nog mest troligt ett litet kalas idag! Emelie ska också komma förbi senare, och då ska vi käka tårta och fira Anna. Kul !

Men uppdaterar mig lite senare, ska försöka fixa det där arbetet nu! puss

kvällen fortsätter..

Hallå där !

Ikväll har man då pluggat svenska och Kuhi. Har varit jobbigt, men nu är det nästan klart. Ska bara finslipa det imorrn eller något. Annars har man inte gjort så mycket mera ikväll, gick och köpte en pepsi för jag var så sockersugen, sen har man sett lite på unga mödrar och vänner också. Och nu sitter man här igen och funderar över livet och allt.
Blir mest troligt en tidig kväll för mig ikväll, så man orkar upp imorrn och inte försover sig. Nä nu ska jag koppla av framför datan sen blir det sängen för min del ! Puss

varje sekund, varje minut.. Kan det aldrig ta slut ?!




Fick så tråkigt på kvällen, så jag drog förbi emelie en sväng och rökte lite vattenpipa och hade det allmänt trevligt!
Saknar dig så mycket, saknar våra tider.. Älskar dig Emelie.

onsdag

Morgonen började dock inte så bra den här dagen ! Lyckades försova mig IGEN, var inte i skolan förens strax efter 10. Då hade vi teater, och då hoppade jag in i manus läsandet, så då kändes allt bra. Tror den här teatern kommer bli otroligt rolig och utmanande att spela upp! Längtar som fan till vi ska framföra den.

Men men, vi behövde inte gå på Kuhi:n idag, så jag drog en snabb sväng på stan och inhandlade någon skum blond hårfärg. Ångrar lite att jag köpte den, för jag tror den kommer bli ganska mörk när man stoppar in den i håret.
Nåväl, vi får se om jag äns törs färga, men är otroligt less på min utväxt som snart har tagit över hela min blonda färg.

Nä nu måste jag försöka leta lite fakta om popkonst, sedan blir det nog att försöka skriva lite till nationella! Puss

rastlös..

Hej igen!
Nu sitter jag här ännu framför datan och ingenting vettigt har man gjort ikväll. Sitter just nu och skriver med Ellen, Stoffe och Jesper. Det är trevligt, men är otroligt rastlös! Har även försökt skriva lite inför min muntliga redovisning i svenska nationella. Det gick väl lite sådär.. är inte riktigt färdig ännu, men jag får finslipa det imorgon eller något.
Nä nu blir det att sitta på Msn ett tag till, sedan blir det sängen för min del ! Ska bli mysigt.. Puss på er alla



Jag har tänkt nu i flera veckor och dagar, och nu har jag kommit fram till att jag inte orkar nåmer, Jag orkar inte treva och hänga efter dig nåmer. Jag klarar fan inge mer, om du bara kunde bry dig lite mer istället för att bete dig som du gör..

tisdag

Har nyss käkat mat, pannkaka.. mums.. haha! Men vad fan ska man hitta på idag alltså? Är grymt sugen på en cola, åså har man inga småpengar till en heller. Tråkigt! Får försöka hitta på något kul ikv, annars blir det väl bara att sitta här hela kvällen och dega och sedan glo nån film på tv eller så.

Vill ha körkort snart! Ska kankse fara på nå sånt där läger eller vad det kallas, och så tar man körkort på 2 veckor eller nå liknande ! Pappa nämnde nå om det, men vi får se hur det blir med den saken, vill iaf ha det nu! :) Jag har ju redan en ful bil att köra så det är bara körkortet som fattas ! ; ) haha,
Men nu ska jag försöka hitta på något, skriver sen kanske! PUSS.

rollerna är satta!

Idag var det en jobbig morgon! Hade sovit på tuna över natten, och på morgon när jag skulle gå till skolbussen så kom den aldrig! Den skulle komma 07.49, men klockan vart 09.53 och ingen skolbuss dök upp.. Så då var ja tvungen att hoppa på 10ans buss in till stan och sedan gå därifrån. Som tur var så hann jag precis i tid till lektionen.

På teatern så hade björn och janne bestämt rollerna som vi ska spela utifrån våra önskemål, och jag ska vara nattbiträdet! Haha, nöjd jag är ändå.. Det kommer bli en intressant roll att spela, det ska bli skit kul !

Efter skolan drog jag på stan med mimmi, och hon köpte mig en present eftersom ja fyllt år! :) Fick två linnen, ett mörkblått och ett vitt. Två helfärgade och lite längre linnen.. Jag gillar när det är enkelt! Och inte en massa tjaffs på kläderna. Nog för att det kan va fint med mönster också, men jag ville ha ett vanligt helfärgat linne, och det fick jag också! Tack Mimmi ;)


Mimmi när hon betalar ;) Sur tanten blev när jag fotade :O

och nu sitter man här och har absolut ingenting att göra.. Ska ha nationella i svenska på måndag, den muntliga delen.. Har inte förberett mig alls! Ska nog kanske börja lite med det idag.. Men jag fattar inte riktigt vad jag ska skriva och prata om? Men det löser nog sig! pusshejch ;)

trött

sitter här hemma i min ensamhet och är otroligt jävla trött. Har vart det hela dagen.. och ingen direkt matlust har jag inte heller haft. Har käkat lite chips, men det smakade inge vidare så jag orkade inte äta de.. Sedan käkade jag en mini portion mat, men det smakade också helt konstigt. haha, skumt.

Jag har så otrligt tråkigt och vet inte alls vad jag ska göra.. jag är typ sockerberoende, så har stor lust att knalla till shell och köpa en läsk. men det är jag för trött för! Har vart trött hela dagen, skulle garanterat somna på engång om jag la mig i sängen. Men jag kan ju fan inte sova den här tiden, då vaknar jag mitt i natten och är aspigg.. haha
Nämen fan, vad ska man göra idag? Finns typ inget att göra.. Jag har bara suttit vid datan sen jag kom hem från skolan, och här sitter jag än.. vilket liv ! haha, shit alltså.
Snart ska jag tatuera mig fan, så fort jag tjänat ihop pengar, sen blir det att beställa tid och sen då jävlar!
Nämen fan nu måste jag hitta på något annat !  pusshej

Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag vet inte vad jag vill nåmer. Jag vill bara glömma dig, gå vidare..
men fan! jag måste försöka gå vidare, det här går inge mer, jag klarar det inte. tyvär.


söndag

Hmm, söndag idag. Usch vilken tråkig dag, och imorrn börjar skolan igen..
Men idag har man inte gjort så mycket, sov typ halva dagen, sedan har jag spelat och duschat. och ikväll blir det typ att vara med tim och kanske davve. Annars vet jag inte vad som händer.
Igår kom Tim förbi och så pratade vi lite och sånt.. Sedan gjorde vi inte så mycket mera.
Men men, är ashungrig, inte ätit nå idag! Ska nog göra mig en kopp varm oboy.. Mums.

sämsta födelsedagen någonsin..

Igår (13/11) fyllde man 18 år.. var ledig också.. och det var precis inte den bästa dagen att fylla år på.. var nämligen på begravning. Min morbror skulle begravas och det var verkligen en jobbig dag att ta sig igenom... man bara grät och grät i kyrkan. Det var verkligen hemskt.. att gråta på sin födelsedag... det var så jobbigt igår så jag orkade inte skriva något igår på bloggen.. Pallade det bara inte.. Fick iaf en mobil av pappa, en nokia. Vart jätte nöjd med en ny telefon, förutom att jag inte förstår mig på nokia.. tack iaf så hemskt mkt pappa! Vad hade jag gjort utan min familj ?

men men, idag (14/11) har det vart en otrolig stressig och hemsk dag. Började med att jag och ellen drog till hertsön för att hämta öl, men då var lexi så seg så då drog jag hem för jag hade bråttom eftersom morsan skulle bjuda på middag eftersom jag fyllt år igår. Så då drog jag hem och duscha och sånt, sedan for jag och min bror till bengt (mammas kille) för att käka. och Annhelen var där, min moster :) så det var jätte kul att hon kunde komma. Så då käkade vi god mat, typ nå gott kött och pommes. Sedan drog jag till porsön till Ellen för att fira min 18årsdag.
Men den vart dock inte så lyckad... Det började med att jag,Ellen och kristoffer satt och drack, sedan kom ida, frida och olivia. vilket var jätte kul. men tyvär så drog dom rätt tidigt.. :( Helt tråkigt. Sedan kom Tim, Josef, Davve och Niklas dit. Det var då allt gick åt helvete... Eftersom Tim är mitt ex... Så då var det jobbigt att ha han där, men ändå kul på nå sätt. Men han och dom andra pratade ingenting med mig typ på hela kvällen, trots att det var MIN fest och JAG som fyllt år.. vilket gjorde mig väldigt besviken och missnöjd.

Dom ända som pratade med mig var tessy, ellen och kristoffer. Tack för det <3 Men det var hemskt jobbigt, för sedan började Tim säga att han ville att mer folk skulle komma dit, och jag ville inte ha några okända äckel jävlar på MIN fest. Så då vart det alldeles för mycket för mig så då kom, som tur var Assi och hämtade mig. Tack så hemskt mycket ! Du räddade min kväll Assi. Fan alltså.. vilken jävla hemsk födelsedag + fest det vart.. Kommer då aldrig glömma hur hemskt det var då jag fyllde 18 alltså...

Du gav mig falska förhoppningar.. du lurade mig totalt. Du sa att det kanske skulle bli nåt, men egentligen menade du inte det. Fyfan.. vet inte vad jag ska säga, men du krossade mitt hjärta ännu mer. Det var hemskt att se att du inte brydde dig det minsta. TACK för att du var social med mig på min födelsedag, TACK för att du kom till Ellen för att vara med någon annan. TACK.. i will never forget. livet måste gå vidare, vare sig med eller utan dig. Jag måste gå vidare, här och nu.. jag klarar inte av att se dig mer, jag klarar inte av att ha dig nära mig. Det blir för mycket. Men tack och Hejdå.

Fyfan vilken jävla usel födelsedag/fest... tack åt er som gjorde den värd att vara så länge som den gjorde.<3

onsdag

Hej igen! Kom hem från mimmi för ett litet tag sen, var tvungen att dra dit för jag höll fan på att somna, hade enormt tråkigt.
Jag och mimmi gick förbi coop och köpte en energi dryck till mig och två cola till henne, och så när vi skulle betala så mötte jag Monica. Min körlärare, så jag snackade med hon om kören imorrn.. och jag behövde inte gå pga att jag ska på begravning och fyller år :/ Ganska tråkigt... men vad kan man göra åt saken?:/  R.I.P Min kära morbror..<3

Men men, det har vart ett tufft år.. mycket som hänt. Nä nu ska jag sitta på msn ett tag, sedan blir det sängen för min del.. är sjukt trött. Godnatt då!

Imorrrn blir jag 18!!!! <3 Tack för förskotts presenten mimmi ;)

hjärndöd typ..

Shit vilken tung natt/dag det varit.. haha fyfan är helt jävla hjärndöd, somnade inte förens vid 3 inatt , och så skulle jag upp 06.10 för att ta bussen mot skolan. Malin kom till busstationen och strax därefter dök maria upp, och så åkte vi tsm till skolan :) ett litet tag efter klev cecilia på, hehe så jag fick tillbringa morgonen med piteborna och se hur dom har de ;) haha rätt mysigt, men skulle aldrig orka stiga upp den tiden vareviga morgon! haha. Men vi var väl i skolan ca 07.45, då mötte jag frida som satt utanför salen och väntade. och så köpte ja en drickyoghurt eftersom ja höll på döö av hunger typ.

Sedan var det dags för nationella! Kan ju säga redan nu att det inte gick nå vidare för min del, är grymt besviken på mig själv! Men jag kunde helt enkelt inte somna igår, var för nervös inför nationella och så var det ju en hel andra saker också som störde min sömn. haha, ja efter ca 1 ½ timma var jag, olivia och frida klar. Vi spelade kort en omgång, sedan drog vi mot stan för att leta jackor..

Efter allt jackletande så köpte vi varsin cola, haha och när jag öppnade min så smakade den skit! Luktade jävla skit om den också, så jag fick en ny som smakade mycket bättre! haha.. Sedan hände det grejer.. haha vi hittade nånting roligare att fördriva tiden med än att leta efter jackor.. haha så vi sprang kors och tvärs, upp och ner i hela shopping!! Kul var det ju, ;) Frida verkade ha väldigt bra erfarenhet av att förfölja folk, och olivia fick vara spanare och kolla så att allt var lugnt innan vi gick vidare. HAHAH grymt kul alltså.. Ja man är ju inte lite sjuk, men vafaan kul var det iaf!

Kom typ hem för en halvtimma sen eller så, for på stan igen med mamma, Bengt och Nina. Mamma skulle kolla efter en jacka. Vi sprang runt i alla affärer typ, men så hittade hon en fin på teamsportia som hon köpte. Sedan gick vi på cubus, och där hittade vi en åt mig också! Det kanske inte direkt är en vinterjacka, men den är iallafall varmare än den jag har. Så nu har jag en lite varmare jacka ! Skönt. Nä nu orkar jag inte skriva mer ! kanske blir att hälsa på mimmi en sväng efter maten. pusshey

nationella imorrn..

Sitter här nu igen! Tung morgon, började dagen med teater.. Vi ska nu välja roller på teatern, så det var väldigt surrigt och alla var typ osäkra på vilken roll osv.. Men det är svårt de där ! Man vet inte vad man ska välja för roll.. alla roller är ju som bra på sitt sätt, man vet som inte vilken man kommer trivas bäst med osv, Men det är bara ta den rollen man får och göra det bästa utav det ! Någon kommer ju bli besviken, jag kan mycket väl vara en av dom ? Det kan bli vem som helst, men någon/några kommer bli besvikna. Men det är bara att köra järnet efter vi bestämt rollerna! Det kommer bli kanon!

Får se vad man ska göra resten av dagen.. Imorrn är det svenska nationella, skriftliga delen! Nervös som fan.. Har inte äns börjat läsa i häftet ännu.. Men det ska jag göra idag. Har börjat läsa lite smått på första texten iallafall. men men...
GAAAH, :O blir nervös! ääsch fan det kommer gå bra. Nej nu måste jag lugna nerverna med en kopp kaffe.. Skriver kanske senare ! pusss

måndaag

Då var det måndag igen! Gick väl upp vid 11 imorse, sedan gjorde jag mig klar inför skolan.. Sminket från igår satt ännu kvar.. så jag fyllde bara på med nytt slö som jag var. haha
Sedan drog man till skolan med 11.53 bussen, när jag kom dit hade vi då svenska.. Snackade om nationella och lite sånt.
Sedan var det dags för mediakunskap, som vanligt var halva klassen borta! Är bara jag, pia, steff och martina som är där typ hela tiden! Dom andra kommer och går lite som dom vill. Jan-Ivar babblade på om yrkesroller i media eller något sånt?
Så tiden gick ganska fort ändå, sen fick man sluta en kvart tidigare.. Då drog jag på stan! Skulle leta efter ett blått linne och en röd tshirt. Men fann endast en röd tshirt och så hittade jag ett par gråa tränings/mjukis byxor. Jag gjorde ett impulsköp och köpte dom! Trots att jag egentligen inte har råd, men kanske lämnar igen dom imorrn.. måst fundera.

Efter jag vart på H&M drog jag mot bussen, där möttes jag upp av mimmi som gav mig sin mobil ? och i andra änden av telefonen var christian som ville snacka och höra hur de var med mig efter de som hänt. Hann dock inte snacka klart, för bussen gick och mimmi stressade mig. Var hemma strax före 4, Har bara suttit och nött msn och läst manus..

Ikväll kanske man får sällskap? Hoppas på det iallafall! HAHAH frida ringde nyss, dom har snott bilen och är påväg hit! HAHAHA vilka lirare! Ska ut och ta en rök med dom på 10 min, måst klä på mig, Pussss

söndagen fortsätter..

Det verkar som att det blir en rätt så lyckad söndag ändå.. Fast man ska inte ta ut segern i förskott..haha
Kanske får mig lite sällskap. Har iaf vart på coop för drygt en timma sen och köpt mig lite godis och en dricka. Mums.
Ibland måst man få svulla med nå gottt. =) hehe, men tittar lite smått på hål i väggen och skriver på msn.
Klockan 9 blir det sanningens ögonblick! men men.. pusskram

söndagar, suck

Då var det söndag ännu engång.. jag tycker inte alls om söndagar.. visst nog kan dom vara jävligt mysiga och härliga. Men inte när man måste tillbringa dom själva. Hoppas verkligen på att få en mysig söndag, eller iaf lite sällskap.
Igår gjorde man inte alls mycket, satt hemma i min ensamhet framför datan tills typ 3 på natten.
Sedan sov jag otroligt gott, vaknade först vid 12 imorse typ. Var skönt att få sova ut..

Får se vad man ids hitta på idag då.. Jag är tydligen önskad till pite, men vet inte om man ids dra dit idag.. blir så jobbigt, med buss och allting. Men vi ser ju.
Och msn verkar ha problem.. går inte att logga in, och kommer jag in på msn så är det bara 1 person online som de inte går att skriva till. Otroligt irriterande! men ska käka snart, då känns allt nog bätttre.

Om du ändå vore här hos mig just nu, då skulle allt kännas så mycket bättre, allt skulle vara bra..

bilkväll + piteå

Hade en grymt kul kväll igår !
Först satt jag bara hemma och hade inga planer alls för kvällen.. men så ringer Ellen och frågar om jag vill dricka med henne. Jag hade ju inge annat för mig så det lät ju kul :) Dessutom har vi inte umgåtts på aslänge heller så.
Men då fixade vi öl och så kom Mogge och Arvid och hämtade oss i stan vid max !
Då åkte vi runt en sväng, sedan drog vi förbi Ellen för hon skulle byta kläder osv.. Så då stannade vi till där ett tag.
Sedan bar det av mot piteå av någon anledning ? Men kul var det då ! Vi stannade till vid någon MEGA stol som var påvägen till piteå, och så tog vi en massa härliga bilder.. haha var askul !

När vi kom till pite så kom Jens (tror ja de var) och mötte oss, och så gick vi in på festen. Träffade ett par härliga tjejer, och mycket annat trevligt folk som man snackade med hela kvällen. Vi for förbi bigboy och så käkade dom, sedan tillbaks till festen.

Efter vi vart i pite ett bra tag så bar det av mot luleå igen! Lite tråkigt men ändå kul det med.. för jag började bli riktigt dragen, haha.. Nå när vi väl kom till lule så for vi förbi statoil och så köpte ja chips. Sedan fick jag skjuss till tuna där jag sen sov. För jag pallade inte dra hem... haha Mysigt det med.

Ja det var en kanonkväll igår vill jag säga.. Hade enormt kul !!

Men nu är jag hemma iallafall efter en helt bra morgon. Vaknade vid 13.30 idag eller nå sånt, och så beställde jag och tim pizza och köpte en 2 liters cola ! Enormt gott och bra bakis mat. haha, Sedan såg vi en rolig film.. hahaha Stepbrothers. Sedan när huvudvärken gått över och jag piggnat til så drog jag mig hemmåt. och här sitter jag nu..
haha, Får se vad som händer ikväll :) Pusskram




Tack för en helt underbar kvälll ;)

fuck this life!

asså fyfan säger jag då bara! Vad är det för jävla skit liv man lever??
Aldrig ska man få vara lycklig, aldrig ska man få vara älskad, aldrig ska man få bli omtyckt för den man är, aldrig ska man få vara glaaad! Jag säger då bara det FUCK THIS LIFE !

jag visste det hela tiden! tänk för att jag visste det, jag kanske är synsk eller nå? Men jag verkar då iallafall kunna se slutet på sånna här saker.. faan vilket skit! varför ? kan jag få veta det?
men det var nog lika bra, om man tänker på allt.. ja var inte redo.. FUCK THIS SHIT.

Känns som jag är fast i samma spår.. jag kommer varken frammåt eller bakåt med mitt liv, det står still. Jag står kvar i samma fotspår, och jag rör mig inte frammåt heller!

What am I supposed to do?
Sit around and wait for you
And I can't do that,
There's no turning back
I need time to move on
I need love to feel strong
'Cause I've had time to think it through
And maybe I'm too good for you ?



time after time

Sitter hemma och lyssnar på time after time - cyndi lauper.

Den får en verkligen att börja tänka på tiderna som varit och ska komma...
vad ska man egentligen göra av livet ? Det känns som att tiden bara går och går, och att man väntar på att något ska hända hela tiden..men det är de det aldrig gör. Det ända som händer är oftast dåliga saker.. Man väntar på förändring, mirakel och kärlek. När man fått det man vill ha så fortsätter man att vänta och vänta.. man nöjer sig oftast aldrig med det man har. Man måste alltid ha mer osv. Varför kan aldrig något bara vara perfekt ? Varför existerar ordet om det inte äns finns nånting/nån som kan vara perfekt ?












Hofff. Kankse skriver sen, ska försöka läsa lite manus nu...

Bad

Dagen började då med att man lyckades försova sig som vanligt ? aa, man kan verkligen säga att det börjar bli till en vana igen :/  
Men jag var så jävla trött imorse.. stängde av klockan när den ringde, och drygt 1 timma efter det så kommer pappa in i rummet för att väcka mig, och då var väl klockan vid 8.. Då tänkte jag stiga upp, men så kommer baltazar in och lägger sig i sängen med mig.. Det var så mysigt så jag somnade om! Vaknade klockan 10.15, då klev jag upp och drog iväg till skolan.
Missade dock teatern! vilket inte var så bra.. men men..

Jag kom typ nyss hem från hertsön också! :) For och badade med Sanna, Sam och Krille ! det var faktiskt kul att träffa dom, var ju som ett tag sen. Alltid kul att umgås med sina gamla klasskompisar x) hehe. Var kul att göra nå annat för omväxlings skull. Brukar bara sitta hemma vid datan för det mesta, så därför var det kul att fa iväg och göra något annat och umgås med lite andra människor som man nästan aldrig träffar. Vi får göra om det snart igen tycker jag !

Nu är man typ helt trött, och ögonen svider av allt klor.. haha. Ska nog strax lägga mig och se lite tv om inget annat kul dyker upp. och robert har man inte snackat med nå heller typ :/ det var längesen som fan sen man snackade med han känns det som.. men han hör nog av sig när han orkar prata hoppas jag.
Ska tatuera mig snart också ! Tror att jag hitttat en som jag vill göra nu.. eller jag vill göra flera, men man måste ju börja med en och jag tror ja vet vad ja vill göra.. det lär ju inte bli så dyrt heller hoppas jag.. Ska bara se till att spara lite pengar, sedan ska jag göra den!! Men nu ska jag typ se tv, pusssheey!

Ltu besök

Idag var det nå på universitetet som alla skulle gå på om dom ville, men tyckte inte det var nå speciellt med det..
Jag råkade försova mig imorse, så jag vaknade vid 9.15, och fick ta bussen som gick 9.48 till universitetet..
när jag kom dit så var det nå jävulst med folk dära ! hahah, det var knappt att jag hittade ida, frida och olivia. men som tur var så gjorde jag ju det efter ett litet tag ; )

Sedan drog vi till stan, och dom käkade på tasty o jag tittade på. sen skulle ida & assi iväg och tatuera sig, så då drog jag hemmåt.. och här sitter jag nu.. Har ingenting att göra heller ;( och det sugeeer..



If I could turn back time..

I don't know why I did the things I did I don't know why I said the things I said
Pride's like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons they wound sometimes..

Välkommen till min blogg!

Ja, då har man skaffat sig en blogg då ! Eller jag skapade denna i juni tror jag ? men har totalt glömt bort den.. haha

Ja vad ska man skriva? Idag började skolan igen då efter en veckas lov... det känns surt! Lovet var alldeles för kort..
eller det säger man väl till och med om sommarlovet fast det inte är det.. haha. Men man hinner faktiskt knappt fatta att det är lov förens det är slut typ.. konstigt nog, men så är det !

Men men, i skolan var det väl okej.. Började 12.30 och slutade 15.20, så måndagarna är inte så tunga.. dessutom har jag inte några jobbiga ämnen heller .. har bara svenska och mediakunskap. och mediakunskap är väl lite jobbigt, men jag tror nästan det är det roligaste ämnet jag har valt.
Sist på mediakunskapen gjorde vi en film om mediahuset och visade upp filmen för klassen. Sånna redovisningar är faktiskt mycket roligare än skriftligt skit som man måste leta fakta om på internet.. Så jävla tråkigt! Men men..

Idag händer det väl inte så mycket.. har just ätit och satt mig hära. Ska väl torka håret snart och sådant, sen får vi se vad som händer och sker. Robert är i kiruna nu och kollar på någon hund, så han har man då inget sällskap av iaf.
Nämen nu ska jag torka håret och fixa till mig lite, Hejs svejsssss

RSS 2.0