inspelning av kortfilm.


hejhej!

Nu är jag seg på att uppdatera igen.. men men.. så kan det va ibland.
Iallafall så håller vi på spela in en kortfilm nu i veckan så det är full rulle i teaterverkstan, Zacke och Peter är också på besök och hjälper oss med ljud och filmning! Verkligen snällt av dom!

Idag har vi börjat filma och vi har hunnit hyffsat långt i planeringen.. vi är redan på scen 15 och det var planerat att vi skulle filma scen 10 och frammåt på onsdag.. så det går verkligen bra för oss! Idag har vi haft besök av en ponny som skull vara med i filmen, käkat äcklig sill med potatis och druckit trocadero ur ölburkar.. Det har verkligen varit en super rolig dag!

Imorgon börjar vi kl 07.00 .. samma tid som idag! Så jag har köpt en energi dryck tills imorrn så man vaknar till lite.. ;) enbart kaffe verkar ju inte hjälpa..? Drack 3 koppar kaffe till frukost och inte vart man nå piggare för de..?

Men nu tänkte jag kika lite tv/film med älsklingen.. Vi får ju inte så mycket tid tillsammans nu när jag går skola på heltid. Så man får utnyttja den lilla tid man har tillsammans så gott det går!

Men till helgen är jag ledig..? mest troligt. Det ska bli så underbart skönt att bara få sovaaaaa.. Men vi hörs!

Härm apor?


Fick några kommentarer i bloggen om att både Dessie och Kissie har kopierat mitt inlägg "beach 09".. Visst kan det vara så. Men jag har ju tagit det från en sida på internet och det kanske dom också har.. Men om nu fallet är så att dom kopierat mitt inlägg rakt av så låt dom göra det då ;)


Men nu är det fredag igen! Fast den här helgen kommer vi att gå skola och inte vara lediga. Känns lite tungt men man måste ju offra sig. Går man den här linjen så är det ju klart att man kommer :)

Bara jag inte har huvudvärk hela dagen igen.. då blir det så jobbigt. Hela dagen igår och i förrgår så hade jag en extrem huvudvärk.. det gick inte över fastän jag tog alvedon osv. Det var ju knappast vätskebrist för vatten dricker jah mycket av! Flera liter om dagen faktiskt. och sömn får jag.. och mat också.. så jag vet inte vad det beror på. Jag kanske håller på bli sjuk igen? :S Hoppas inte det!

men nu börjar vi igen, ska dra iväg till lektion! ha en superbra fredag nu allihopa!

Skönhetsideal.



bild hämtad från www.google.se

Tänkte försöka skriva ett inlägg angående skönhetsidealet som vi har idag. Som många vet så är det ganska så stor press på oss tjejer, vi ska se ut på ett visst sätt och de och de är snyggt osv. Det är ett sjukt skönhetsideal vi har idag.. vi ska vara så pinnsmala och perfekta. Men vem säger egentligen att det är så man ska se ut för att vara perfekt?

Ordet perfekt existerar inte. det finns ingenting som säger vad som är NORMALT och hur man ska se ut! Spela roll om man väger 140kg eller 40 kg ! jag tycker inte man ska bli nertrackad av folk för att man ser ut på ett visst sätt. Om man är "för smal" så klagar folk och säger att det är ONATURLIGT och att man SKA väga si och så för att klassas som NORMAL och HÄLSOSAM.

och är man "för fet" så säger folk att man ska banta och att man inte ska väga så mycket ! Visst jag håller med om att det inte är hälsosamt att väga för mycket eller för lite eftersom det kan vara dödligt.. Men jag tycker man ska få väga och se ut som man själv vill. Huvudsaken är att man själv trivs i sin kropp och med sin vikt.

Tex jag, folk säger ibland att jag är smal och väger alldeles för lite osv.. Men vadå ? hur vet dom det egentligen? Det kanske sägs att jag ska väga 55-56 kg i min ålder och med min längd.. men vadå ? jag har vägt 55kg och jag trivdes verkligen INTE med min kropp. Ska jag då väga det som sägs vara NORMALT för min längd och ålder eller ska jag väga så mycket som jag själv vill och istället trivas med min kropp ?

Vikten har ingen betydelse.. så länge man trivs i sin kropp och mår bra!

Kom ihåg: Låt aldrig någon bestämma över dig och din kropp, för det är DIN kropp och det är DU som ska trivas i den och inte dom!

för trött.


Jag som hade tänkt uppdatera min blogg med något intressant eftersom jag slutade hyffsat tidigt idag. Men så vart det ju inte. Jag är alldeles för trött för att ens sitta upp.. haha. Men nu ska jag och älsklingen dricka lite juice! Hoppas man blir lite piggare av det..

Scener mot Roland.


Hej! Idag har vi fått besök av en skådespelare på skolan som heter Roland Hedlund (?)..tror jag? ja jag minns inte. Men vi har iaf fått ett papper med en dialog som vi fått öva in och idag ska vi köra en och en mot Roland. Det ska bli roligt ;) Vi börjar väl nu direkt efter lunch tror jag.. ?


bild hämtad från google.se


och ikväll ska vi och kolla på en julshow! :) niceeee, Men nu måst jag dra!

dålig uppdatering.


Hej! sorry för en extremt dålig uppdatering.. Men som sagt så finns det knappt nån tid över till att blogga. Men kan uppdatera mig lite om vad som hänt under senaste tiden då jag inte hunnit blogga.



FREDAGEN: Då vart det fest, fast det vart en ganska så lugn kväll.. jag drog hem redan vid 12 och la mig, Medans dom andra festade på. Men jag var så sjukt trött efter skolan så jag var tvungen att dra hem.. haha. och ändå hade jag och dennis tagit oss en tupplur innan..


LÖRDAGEN: Lördagen vart lugn, jag vaknade ganska så tidigt och började städa upp lite hemma. Sen låg jag bara i sängen och såg film tills Dennis vakna. Sedan låg vi och mös framför tvn hela kvällen och kikade på film.


SÖNDAGEN: Vaknade kl 8.. ? haha grymt tidigt. Då fortsatte jag att städa upp och diska allt som var kvar. Sedan kikade Pierre och Fredde förbi en snabbis.. Lugn och mysig kväll.


Annars har det väl inte hänt så mycket.. Lite små saker som hänt osv..

Men jag vet inte vad man ska göra åt saken. Om man ska tro på det eller inte? Ibland så känns det bara helt fel och då vet man inte vad man ska göra..  Men vi får se hur det blir med allting.. Nog om de!


LUNCH!



Goddag! Nu är det lunch igen, och jag har med mig en yoghurt den här gången (igen). men jag tänkte käka den lite senare för just nu är jag inte så hungrig.

men nu ska jag dra ;)

måndag.


Tjo! Sitter i skolan nu, dom andra är och käkar lunch :) men idag har jag faktiskt också käkat, en yoghurt vart det ;) kanske inte så mycket , men det är ju iaf nånting så man kan klara sig tills dagen är slut.

men nu börjar vi snart, skriver sen!

Föresten så hade jag en jätte bra födelsedag om ni ville veta! ;) bättre än min förra!

Fredag den 13de.



Hejhej! Idag är det fredag den 13de, vilket också är min födelsedag! Det känns inte alls som att man fyller år.. Kanske beror det på att man firar för första gången utan familj kanske?

men iaf, ikväll så kommer Nisse och Robin hit och ska fira med oss. Så ikväll ska vi festa som fan ;) Hoppas bara att den här födelsedagen blir lite bättre än min förra var.. den sög totalt! Men idag är det MIN dag och jag ska minsann fira som fan! Ingen ska få förstöra den här födelsedagen!

Älsklingen, Fredde och Pierre är i skellefteå nu så jag håller på passa på att städa lite medans gubben är ur huset ;) haha.  Sedan blir det tårta! jag och Dennis gjorde en egen igår ;)

Jag vet, jag ska egentligen inte äta sånt, men när man fyller år så MÅSTE man ha en tårta förstår ni ;) Det händer ju bara engång per år så!








Snygg va ? ;)

men nu måst jag städa osv, puss!

be happy.




Hej på er alla! Jag sitter hemma nu och försöker få inspiration till att skriva nå scener, men det går inge vidare just nu. Känner mig helt tom i skallen så därför tog jag en paus. Nåja, det är helt ointressant , nu snackar vi om nå annat.

Jag hade en hemsk dröm inatt/imorse.. jag drömde att våra råttor förökade sig och vart stora som marsvin! skit obehagligt.. haha. Sen drömde jag att vår lägenhet fylldes med knarkare som tog över stället. Dom hade en hund också.. en rottweiler. Den käkade upp en av råttorna. Fan så obehaglig dröm alltså.. haha helt äckligt.


Men nu ska jag bli lite glad och skriva massvis med scener förhoppningsvis! Sen ska jag förbi konsum och handla plättar inför vår lilla "föreställning" som vi ska ha ikväll! Önska mig lycka till ;)


På fredag fyller man ju år, fan så roligt det ska bli! Conny fyller år på söndag då älsklingen också  fyller år så han och Emelie ska också festa, så det kommer bli kul och mycket folk! LÄNGTAR.

men nu ska jag fortsätta skriva, och glöm inte ! BE HAPPY ;)

Ingen mat.



bild hämtad från google.se

Ingen lunch för mig idag heller ! Min reserv cykel pajjade igår så jag har gått till skolan idag.. det tar ca 15 min att gå så jag hade inte hunnit hem under lunchen för att äta. Vi har bara 40 mins lunch typ. Men men, hoppas inte dagen blir allt för lång bara!

Igår käkade jag inte mitt första mål förens efter 18.00 på kvällen så ja lär bli gaanska så hungrig om vi ska gå längre än så idag. Men jag överlever. Tänk på dom som inte alls får nån mat??? Mer synd om dom än om mig ju.

Men nu ska jag fortsätta skriva scener, puss!

Älsklingens present fixad!



bild hämtad från google.se

Igår så beställde jag älsklingens present! Han fyller ju år på söndag och jag på fredag, så jag var tvungen att beställa den redan igår så jag hinner få den innan helgen ;) Ingen post kommer ju under helgen precis ?

Jag hoppas han blir nöjd iallafall ! ;)

Min morgon.


Godmorgon på er ! Jag sitter i skolan nu och håller på försöka skriva scener.. hittills har jag bara lyckats skriva en så länge fast den är ändå rätt okej. Jag försöker samla lite inspiration till nya scener men det är lite klurigt att komma på något bra..

Men nu ska jag berätta om min tråkiga morgon bara för omväxlings skull.

Vaknade 08.18.

Gick upp ur sängen och klädde på mig.

Tog en cigg.

Gjorde kaffe.

Borstade tänderna efter jag druckit kaffe.

Tog på mig jackan och knallade till skolan.


Så brukar en vanlig morgon för mig se ut! Nu vet ni det också ;)

Men nu måste jag fortsätta skriva i en halvtimma till , sedan är det lunch! återkommer mest troligt då med ett inlägg. Puss!

i skolan.


Godmorgon allihopa! just nu sitter jag i skolan och väntar tills dom andra käkat klart osv. Jag orkade helt enkelt inte börja cykla hem i snön för att käka lite yoghurt eller någon macka. Så jag blir utan lunch idag men jag överlever nog ska ni se!

Då var det en ny vecka igen då.. och på fredag är det ingen vanlig dag! Utan det är fredag den 13de och även min födelsedag! :) Visst längtar jag lite.. det är ju alltid mysigt att fylla år osv, men jag vill inte bli äldre! Det känns som att tiden bara flyter förbi och snart är man 40 innan man vet ordet av de. Jag vill inte bli gammal utan att ha kännt att jag verkligen har levt mina år och är nöjd med dom. Jag vill inte vara 40 och inte ha gjort någonting i mitt liv som har varit av värde. Klockan tickar och för varje minut blir vi äldre.. Dödsångesten börjar krypa fram känner man.. haha. jaaa så brukar jag faktiskt tänka ganska ofta, men jag tycker man ska ta vara på dom dagarna man har och verkligen leva sina år till 100%. För vem vet..? imorgon kan du vara död.


haha gud så jag tänker ibland.. Nä nu ska jag fördriva tiden med att kika på lite bloggar, pusss!

barnvisor.


Sitter nu och försöker hitta en bra svensk låt/visa. Men det är svårt att hitta någon speciell som man tycker är bra och som man kan också.. för vem vet ? Vi ska garanterat sjunga våra låtar/visor imorgon.. det är väl därför vi ska ta någon vi kan.

Men jag håller på kika igenom barnvisor och man börjar ju genast tänka på då man var liten! <3 Tiden då allt var bra och inga bekymmer fanns ;)

Nu grönskar det


Den blomstertid nu kommer


Börjar man inte längta tillbaka till skolavslutningarna i grundskolan ?;)


Någon som har nå bra tips på en svensk låt/visa ?

kyckling och ris.


Då vart man mätt idag också då! Jag och Älsklingen drog till konsum och handlade efter att jag tagit mig en liten tupplur på ca 30-40 min. Skönt! det behövdes verkligen kände jag.. (tuppluren alltså). Vi båda var hur hungriga som helst när vi var o handlade och bestämde oss för att göra kyckling och ris, eftersom älsklingen nu tjatat om det där jävla riset hela veckan så fick de bli så! Men gott var det absolut.


Men nu ska jag:


Städa upp lite inför imorgon! det ser ut som en svinstia här igen..

Tvätta klart.

Hitta en sång/visa till imorgon.

Öva röst.


Jag har som sagt ganska fullt upp så jag måste börja med allt nu så jag hinner ! Pusss.

torsdag


Hej på er alla! Jag vet att det har blivit en otroligt kass uppdatering på dom senaste veckorna. Men jag har så fullt upp i skolan och då det är helg så är jag oftast så trött så jag orkar inte sitta och blogga. Men jag kommer igen med bloggandet snart ska ni se.

Men nu är det lunch som vanligt. Jag har precis klämt i mig lite yoghurt och ska strax fa tillbaka till skolan ;) När jag kommer hem så blir det nog att försöka städa lite om nu inte Dennis skulle kunna vara så snäll och göra det åt mig!  Men men! Vi hörs kanske senare, puss!

2 till av mina tatueringar.


Här är två av mina andra tatueringar :) dom nygjorda! Har dock inte kunnat fota den sista av dom men det kommer väl så småningom .. typ då jag fått min nya mobil! Då kan man ju iaf fota dom själva ;)


Nygjord och Lite suddig.. ;/


också lite suddig bild.


Ska ta kort på den sista sen då jag fått min nya mobil! :)

RSS 2.0