Aco mini derm.


Hej!

Var förbi vårdcentralen idag och kollade upp mina utslag som jag hade på händerna.. jag trodde det var pga mina sömntabletter som dom uppkommit, men enligt läkaren så var det bara för att jag var otroligt torr om händerna som utslagen kommit.

Så efter vårdcentralen gick jag och älsklingen (han följde med mig till vårdcentralen, gulligt av han!) till apoteket och inhandlade en salva mot torr hud. Vi köpte också aco ansiktsvatten mot fet och finnig hy. Alltid bra att ha hemma även om jag inte får finnar ;)

När vi skulle köpa ansiktsvattnet så frågade vi en som jobbade där vars det fanns, för vi såg inte det på engång. Och självklart så skulle hon försöka tvinga på mig det dyraste..som vanligt? Men jag är inte så lättlurad, så jag tog det jag ville ha och betalade :)


Aco's produkter är så bra :)


Jag just nu, lite sjuk och  trött.. :/

Idag kom mitt "3 dagars fasta" paket! Jippi ;) börjar väl med det på måndag ? Man har fått med en broschyr där det står vad man ska äta under dom 3 dagarna... så det kommer bli spännande att se hur man mår efteråt! Dennis mamma har också provat på det där förut och hon sa att man mår jätte bra efteråt :) Så jag hoppas jag också gör det ;)

Kommentarer
Postat av: josefin

hej!

allt bra med dig? :)

2010-02-11 @ 15:50:21
URL: http://lillanduvet.blogg.se/
Postat av: josefin

svar:

tack så mycket.

det är sudär med mig, sjuk :/

vad gör du?

2010-02-11 @ 16:15:09
URL: http://lillanduvet.blogg.se/
Postat av: sophie - fotoblogg

tävling på bloggen! :D anmäl dig? http://sophiemarie.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-drar-de-nominerade-pa-mandag.html#comment

2010-02-11 @ 18:03:46
URL: http://sophiemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0