Vinnaren av veckans blogg är..


Nr 3!
http://liindhas.blogg.se/ Grattis tjejen!! :)

Du kommer stå med på min blogg i en vecka nu!



fest typ ?


Sitter här med tommy, jimmy och älsklingen o dricker lite öl.. haha lite sent kanske men man måste njuta av sin ledighet..










Film !



Amerikanskt drama från 1998.

Handling:
I den verkliga världen blir livet vad man själv gör det till. För de tre vännerna förändras tillvaron drastiskt när en av dem inleder ett förhållande med sin bäste väns fru.

Hade tänkt kika lite på den på tv4 film nu medans jag väntar på Älsklingen o dom. Hörs!

Börjar bli trött!


Ringde Dennis för kanske 5-10 min sen och dom är inte äns i skellefteå ännu! Hojja, och jag börjar bli enormt trött.. hur fan ska jag orka med besök efter 11 på natten? haha .. och jag har ingenting att göra heller .. :/ 
Någon som har nå tips på nå bra tidsfördriv ??

Bjuder på några bilder från idag!




Några funderingar..


Har ni tänkt på att gamla tanter eller kanske bara allmänt gamla människor oftast har enormt mycket blommor? Undra varför egentligen.. ? Jag tror det är för att dom känner sig ensamma och inte har nånting att göra om dagarna. Så då skaffar dom sig blommor eller katter så dom har nånting att sysselsätta sig med om dagarna osv.. hahah, bara en tanke som kom upp när jag gjorde middag. Såg en tant som gick ut o pyssla om sina blommor .. hehe och hon hade ganska så många också.

Hmm, varför tror ni dom har så mycket blommor eller katter?



Helg besök väntas..


Hejhej!

Slutade skolan redan vid lunch idag! Sweeet.. Så då drog jag hem och sen vilade jag ungefär en timma. sen har ja duschat o fixat mig och nu lagar jag mat.. har bara ätit en macka idag så jag börjar bli hungrig.

Dennis, jimmy och tommy åkte inte iväg förens halv 5 idag.. så dom kommer först vara framme inatt nångång.Ganska jobbigt med tanke på att vi ska packa upp hans saker då dom kommer.. Hojja!

men men, nu ska jag fortsätta laga mat o sen får vi se vad jag hittar på tills grabbarna kommer! :) Hörs sen,


Tips för "fluffigt hår"


Det var längesen jag gav er nå tips så nu tänkte jag ge er ett. Nämligen hur man får lite "fluff" i håret så det inte ligger helt platt. det är ett ganska enkelt tips och dom flesta vet nog redan om det.. Men jag tänkte tipsa er iaf!

Jag lyckas aldrig få mitt hår att se fluffigt ut hur mycket spray o mousse ja än använder.. de lägger sig ändå direkt.. så här kommer tipset som får det att hålla iaf ganska länge!

Blöt hela ditt hår eller duscha ur håret som vanligt.. sen borstar du till din bena och de i håret så den ligger rätt medans håret  är ganska blött. du ska alltså inte torka håret torrt, utan börja nästan direkt efter du sköljt ur håret.

Ta bara en handuk i håret och ha den i 5 min ungefär sen börjar du fixa håret och det gör du såhär:

Som sagt, kamma igenom ditt hår och fixa till benan medans det är blött.

När du gjort det så lutar du fram huvudet så håret hänger ner, sedan tar du först mousse (om du har) och fördelar de jämnt i händerna , sedan drar du händerna genom håret.. Fokusera mest på att få det som i underhåret.


snygg bild va? ;)

sedan tar du spray och sprayar (stå ännu framåt lutad), sedan kan du föra tillbaka huvudet och lyfta lite hår och spraya på dom ställena du vill ha det "fluffigt" på.

sedan behöver du en hårtork, du lutar fram huvudet och blåser torrt håret så. Fokusera mest på underhåret och sidorna.

När du sedan känner att håret är torrt så är det bara att kamma håret, dock löst och inte för mycket för då försvinner de där fluffiga! därför är det bäst att du kammar till håret innan du börjar.

Sen är det klart ! det kankse inte är världens fluff ! Men det är dock fluffigare än vad du i vanliga fall har. det funkar på mig och borde nog funka på er också!

GLÖM INTE RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG >>http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html<<

God morgon!


Då var det äntligen fredag! Gud vad skönt det ska bli med helg alltså...! Hoppas bara Dennis kommer hyffsat tidigt idag så jag orkar hjälpa han o packa upp sina saker så vi har gjort bort de..

Men men, ska strax till skolan ! Känner mig inte så taggad på att jogga för ja har fått ont i halsen o är påväg att bli förkyld typ. dessutom har jag ännu ont i fotlederna osv. Men men.. det löser sig nog!


Vi hörs när jag kommer hem igen!

Sängen nu!


det blir en låååång dag imorgon med mycket att göra. Älsklingen och Tommy kommer imorgon på kvällen nångång, och Jimmy kanske också skulle följa? Nåjaa, men det kommer bli jobbigt att packa upp allting imorgon o fixa osv. kommer vara alldeles slut. Så jag måste försöka somna innan 12 ikväll iaf så jag åtminstone får sova 6 timmar :)

Jag ska försöka uppdatera mig oftare, men det finns inte så mycket tid till det när jag går skola så länge... Men jag ska försöka ! :) Nu blir det o kika film typ, godnatt hörs imorgon.

Don't make me slap you, Bitch!


ÄNTLIGEN är man hemma!
eller ja jag kom väl hem kring halv 7? Men då gick jag direkt och handlade lite mat, mjölk o shit. Älsklingen kommer ju imorgon med sina grejer så då kommer vi ha fullt upp med att packa upp allt, så de var lika att handla mat nu för imorgon kanske jag inte orkar. Har ingen aning om hur länge jag kommer gå skola imorgon, om de blir till 6 igen eller senare/tidigare? Hoppas på tidigt, så jag hinner hem o duscha, fixa mig o shit innan älsklingen kommer med sina saker.

Idag har det varit en riktigt rolig dag! Faktiskt inte så jobbig som jag trodde de skulle bli.. utan det var en rätt så chill dag. Vi övade på slag och att ramla osv. Det var enormt kul att ge några bitch slaps ! hahah de gjorde inte så ont efter ett tag.. men röd vart man av alla slag man fick! haha en helt okej dag faktiskt ! Hoppas de blir lika roligt imorgon för då ska vi dansa!


27.08.09


Godmorgon! Har fixat mig o käkat frukost för ett tag sen, och nu sitter ja här i soffan och väntar på att få fara till skolan. Vi får se hur joggingen går idag nu när jag har så satans ont i fötterna.. skavsår ÖVERALLT!





Hörs sen ikväll !

godnatt ?


Hej hej!

Jag är helt slut.. jag ska nog lägga mig i sängen nu.. jag ORKAR verkligen ingenting längre. Jag tar med mig min bärbara till sovrummet så det kanske händer att jag bloggar lite till. Men nu måste jag vila.. jag har skavsår på båda fötterna o på lilltån o stortån och så har ja ont i fotlederna och i vänstra benet.. Vi har promenerat HELA dagen idag. Så jag är alldeles slut idag också. Vi har promenerat i någon skog och runt byn osv..Men jag slänger in ett blogg inlägg sen mest troligt, nu ska jag byta data!



Matilda, Maria och Adam.


Det här bestod våran intressanta dag av...


"Bä bä vita lamm" ska det föreställa... de syns väl ganska tydligt?


Ser ni där jag ringat in? Det är kyrkan och ungefär därifrån knallade vi till stället vi skulle till. Långt va?

Godmorgon


Hej! Fan vad jag är trött alltså... jag var alldeles slut igår men kunde ändå inte somna förens halv 1 :S  så nu är jag enormt trött. Kan knappt hålla öppen ögonen och jag ska strax fara till skolan och ha jogging på morgon! Hofff.. om jag inte somnar tidigt ikväll då är de fan nå fel med mig för såhär trött har jag inte varit på länge.

Men nu ska jag borsta tänderna osv, sen fara till skolan! Vi hörs väl senare ikväll!

Fortsätt rösta på veckans blogg finalisterna!

alldeles slut..


Hej ! Sorry för sen uppdatering, men jag slutade skolan 18.10 idag.. Så jag är helt jävla slut i både ögon och kropp..
När jag kom hem så köpte jag en cola och sen duschade jag! Behövde verkligen en dusch kan jag säga..

Vi började dagen med att jogga! Sen duscha vi o sen var de lektion igen osv.. och vi har rört oss typ hela tiden under hela dagen! vi har haft övningar där man ska springa och gå fort osv, så vi alla var alldeles svettiga efter dagens lektioner.

Jag är verkligen inte van med att röra på mig så mycket som jag har gjort idag, så jag kommer nog somna ganska så gott ikväll skulle jag tro.

Trivs föresten jätte bra i våran teater grupp! Alla är supertrevliga och jag tror verkligen jag kommer trivas att gå med dom i 1 år. Idag är det andra dagen och vi har redan kommit varandra ganska så nära och det känns bra att man gör det redan från början så man lär känna alla snabbt! För då går det mycket bättre att jobba ihop sen.

Men nu tänkte jag dricka cola, äta melon och bara ta de lugnt! :) Hörs sen om jag inte somnar!

Kaffe, juice & rostbröd.


Godmorgon allihopa! det är ett mirakel att jag är vaken nu.. klev upp 06.15 och gjorde kaffe, och nu sitter ja här o försöker trycka i mig en rostad macka och juice. Men det går inte så bra, jag brukar inte kunna äta på morgonen.. men eftersom ja ska vara i skolan tills typ 6 ikväll utan mat så måste jag få i mig nånting nu iaf !





Nu ska jag se till så att jag har med allting till skolan idag, sen kanske jag halsar en kopp me kaffe innan jag drar. Vi hörs ikväll !

dags för sängen nu då ?


Börjar 07.50 imorgon och då ska vi ut o jogga det första vi gör! Så jag tänkte lägga mig nu o kika en film eller nå och sedan sova! Har en låååång dag imorgon, slutar vid 6 tiden tror ja dom sa ? Ajja, godnatt !

Finalisterna i veckans blogg!


Det var ganska få som anmälde sig, så jag plockade ut 5 stycken som gick vidare!

nr 1: http://beccaanilsson.blogg.se/



nr 2: http://trell.webblogg.se/



nr 3: http://liindhas.blogg.se/



nr 4: http://pluggen.blogg.se/



nr 5: http://ellenlinde.blogg.se/


REGLER:

- Man får INTE rösta på sig själv.
- Endast dom med blogg får rösta! (annars vet jag inte om ni fuskat & röstat på er själva)
- Endast en röst per bidrag. Ni får alltså rösta på mer än en, men inte flera gånger på en o samma.
- Rösterna räknas ENDAST i det här inlägget.

Där har ni reglerna, hoppas ni läser igenom dom noga. Den som vinner får stå med på min blogg i en vecka framöver. Jätte bra för dom som vill ha mer besökare såklart !


Kopiera den här länken och lägg in den på din blogg så dom som ska rösta inte röstar i fel inlägg,(då räknas inte rösterna). http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html

Tävlingen avslutas på söndag. LYCKA TILL NU!

AVSLUTAD, Röster efter 21.30 räknas inte ! Vinnaren presenteras Ikväll/imorgon!

trötter..


jahapp, då har man tagit sig igenom första skoldagen.. vart nästan mindre taggad på att gå skola nu när jag fick veta att jag ska gå från 8 på morgonen till 6-8 på kvällen utan mat.. Låter inte lockande, men jag har inte råd att köpa mat på skolan osv. och jag kan inte heller ta med mig mat för de finns ingenstans jag kan förvara det o värma de sen. Hmm , nåja det löser sig nog !

Hojja, de är sjukt hur trött jag är.. Efter jag kom hem så gick ja o handlade äpplen osv på konsum, kan va bra o ha till skolan imorgon osv. Vi ska börja dagen med att jogga :S haha.

Men nu ska jag försöka fixa lite med mina gardiner , hörs sen!

Första skoldagen.


Ja, idag börjar skolan då. Jag känner mig verkligen inte taggad på att gå skola, men vi får hoppas att det blir roligt !

Ska snart börja cykla iväg, tänkte bjuda på dagens outfit först!





Glöm inte att anmäla er till veckans blogg:
http://zannyh.blogg.se/2009/august/veckans-blogg-anmal-er-nu.html

Veckans blogg - anmäl er nu!


Nu när jag kommit i ordning i lägenheten osv så tänkte jag att vi kunde köra igång veckans blogg den här veckan!

Allt ni behöver göra är att anmäla er i det här inlägget, skriv bara att ni vill vara med. Sedan väljer jag ut 10 st ikväll som går vidare! Så passa på att anmäla er nu, vinnaren vinner ära och får stå med på min blogg i en vecka! Bra för dom som vill ha mer besökare o synas lite ;)

Ni har till klockan 20.00 att anmäla er, Så anmäl er nu!



Lycka till!

godmorgon


Tänka sig ? jag är vaken..såhär tidigt har jag typ inte varit vaken sen skolan slutade.. haha. Men iaf, idag börjar då skolan, jag börjar dock 14.00, sköönt!  Vi ska väl bara ha nån samling eller så.. (hoppas ja. ) Men nu ska jag kika lite film, dricka mitt te och sedan ta en snabb dusch o fixa mig. Vi hörs nog sen !



nattbloggar.


Jag har börjat ett nytt kapitel av mitt liv, nämligen livet som västerbottning i hålan Burträsk. En ny start, ett nytt liv, en ny håla ! Saker har förändrats och kommer att förändras. Även jag kommer att förändras.. Nu har jag min chans att börja om.

Men nu ska jag kika runt lite sedan blir det att se film eller nå, har ju skola imorrn så! Godnatt.


Ny profilbild!

Ny höst design!


Eftersom hösten och vintern närmar sig sakta men säkert så tänkte jag att de var dags för en lite mer höst/vinter aktig design. Vad tycks?


Skolstart!


Jag ser inte alls fram emot att dra till skolan imorgon. Visst det är ju för att jag ska gå skola här som jag flyttat.. men jag känner verkligen inte för att gå skola i 1 år. Kanske är det bara för att man varit ledig så länge och dessutom tagit studenten som det känns så fel att gå skola ännu 1 år. Känns som jag är över med skoltiden nu, som att jag inte ska gå skola nåmer.. utan skaffa jobb istället.

Men det kommer nog bli kul imorgon!


Hiss & diss med att bo själv.


Tänkte hissa och dissa några saker med att bo i egen lägenhet och inte bo hemma hos föräldrarna :) Dock har jag bara bott ensam 3-4 dagar.

Vi börjar med Diss tycker jag!


STÄDA! - det antar jag att alla som flyttar hemmifrån kommer dissa.. Det är verkligen jobbigt när man ska städa hela lägenheten. Fast jag tror ändå det kommer gå rätt bra i början eftersom man vill ju ha rent o snyggt då man just flyttat in osv. Men efter nån månad kommer det nog vara en stor pina, speciellt när man går skola på sidan om också.


BO UTAN FAMILJEN. - det är jobbigt att bo så långt ifrån sin familj och inte kunna se dom varje dag och när man vill. Jag saknar dom redan nu.. pappa, mamma, mormor, moster, syrran o brorsan.

DYRT! - När man bor själv så måste man också handla allt själv, och det är först då man inser vad allt egentligen kostar. Det är först nu man inser varför mamma o pappa tjatade på en att inte slösa på schampo, tvättmedel osv..


Hiss!

MITT HEM! - jag älskar verkligen känslan av att veta att det här är min lägenhet och mitt hem! (Eller mitt och Dennis hem är det ju såklart ) Det är så otroligt skönt att få bo själv och kunna göra vad man vill när man vill utan att man måste anpassa sig efter resten i familjen och deras behov/önskemål.

TA EGET ANSVAR! - det känns verkligen skönt att få ta sitt eget ansvar och fatta sina egna beslut! Man kan bestämma när man ska diska, städa osv utan att någon gnäller på en om de :P hehe.

HANDLA SJÄLV! - ååh vad det är skönt att kunna handla sin egen mat och bestämma vad man vill äta och när man vill äta. Inte för att jag fick dålig mat hos pappa o mamma då jag bodde där, men nu kan man äta precis vad man känner för!  Dock är det dyrt att handla allt själv.. men man får ju se över ekonomin så man klarar sig!

Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar i Tobias blogg om ett nagelvårds kit!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Bildern från igår.


Dum som jag var så glömde jag givetvis min digitalkamera så det vart bara några suddiga bilder med min mobil. haha


Vi två , innan vi gick ut :)

haha flumm bild.


Trevligt folk :)


Fredde, vår granne.. haha :D


Mimmi i högsta hugg!


Jag! ser lite uppsvälld o röd ut ;O haha

Cykeltur!


Nu tänkte jag ta mig en cykeltur till skolan så jag ser vilken väg jag ska cykla imorgon! Man vill ju inte komma försent första dagen.. ;) Hörs sen,


fest i burträsk


Mimmi valde att stanna hära idag också, så det vart en rolig kväll trots allt. Vi lärde känna nå folk som bodde i burträsk sen vart vi bjudna på fest typ tvärs över vägen där ja bodde. Det var jätte trevliga människor där, och en av dom var ett ex till min kompis. haha där ser man vad världen är liten.

Nåja iaf, vi satt hemma hos Conny på fest och sjöng singstar och tog de lugnt, sedan drog vi mot puben fast där var det helt dött. Det var bara gamla människor dära och eftersom dom inte kände igen varken mig eller Mimmi så frågade dom om legg och sen körde dom ut oss eftersom de var 20års åldersgräns.. haha jävla bitch brud alltså..

Sedan drog vi till Fredde på efterfest.. eller ja fest o fest var det väl inte direkt.. vi satt där o rökte vattenpipa o lyssnade på musik. Sedan drog alla så då drog även jag och Mimmi hemmåt :)

och nu har vi precis käkat nudlar! gott med fyllemat. hehe

Kan då säga att folket var trevliga hära.. iaf dom vi träffade :) Om alla är såhär trevlia så kanske man kommer trivas att bo här i 1 år.

Men nu blir det film eller nå, lägger in bilder från igår imorgon istället.. jag är för trött nu. Godnatt

DAGENS BÄSTA!


- stor fräsaren i stor frysen!
- åså äre väl djup muttan i kylen?

Michael Jackson lever?





Ljudet är kasst, så höj!

så jävla söta!


Så jävla söta ! Ni har säkert sett dom förr, men dom är ju så sööta ! :D haha






Nattröjj i Burträsk


Jag och Mimmi kom typ nyss in efter att ha varit ute och gjort Burträsk osäkert ! haha, det var väldigt roligt..
Först så satt vi bakom okq8 och drack nån cider och tog de lugnt. Sedan började det hända grejer! Vi hörde motorljud från parkeringen och bestämde oss för att kolla vem som var ute o körde mitt i natten.. Det var den röda bilen och den blå bilen som körde runt , runt i byn.

Vi brydde oss inte om det så mycket, så vi gick vidare för att kolla runt lite och även leta swedbank och en bankomat. Vi gick såklart åt fel håll då vi skulle leta så vi hamnade vi kyrkan, och stämningen runt omkring var kuslig. Begravningsbyråns skylt började blinka och kyrkklockorna började ringa ! Så vi vände om och gick åt det andra hållet istället. Där satt det några mystiska människor med hatt och glodde på oss som om dom aldrig sett en människa förr. Den röda o den blå bilen var också dära..

Tillslut hittade vi swedbank och ostfabriken! Sen gick vi o satte oss utanför konsum och nån jävel lyssnade på radio p4a på högsta volym vid ostfabriken. Sen gick vi vidare och sladdade på grus, kastade kakor och satt o skrattade på en bänk. Sedan körde den röda bilen förbi ett antal gånger, och vad dom gjorde sen.. det är en annan historia som vi inte orkar ta upp ikväll ;)

Efter sista mötet med den röda bilen så fick vi nog och började knalla hemmåt.. men DÅ vart vi attackerade av äpplen! Det kom flygandes ett äpple från luften och landade vid mina fötter.. vi greps av panik och började skratta o skrika.. sedan när vi trodde att det var över så kommer det ett till äpple flygandes mot oss! hahaha, så då började vi springa hemmåt fort som fan! hahahha.


Jag och Mimmi bakom ok. haha använd reflexer barn ;)




mohaha


Trallar från kyrkan mot SWEDBANK!




Vårt godis, mums!

Och nu sitter vi hära :) vi ska väl snart gå o se en film eller något... Men vi hörs imorgon !


Saknar min Dennis :(

Nu drar jag och Mimmi ut!


Nu drar jag och mimmi ut en sväng på "Byn" och kollar läget! Vi hörs senare kankse ;)




Fredag kväll.


Då var nästan allt klart då! endast 1 kartong kvar som ska packas upp men den ids jag inte ta nu. Mimmi hann iaf med bussen och är framme här i träsket om ca 10 min! Så jag tänkte börja göra mig klar o gå o möta upp hon.. om jag nu hittar till busshållsplatsen vill säga.. ^^ haha

Sedan ska vi förbi konsum , jag måste handla lite mera juice o sånt. Men vi hörs nog senare, ha en superbra kväll!



Svarar på era kommentarer senare, nu måste jag göra mig klar!

outfit + facelook


Hej! Idag har jag tillbringat hela dagen med att packa upp mina saker och fixat i lägenheten.. jag har verkligen varit duktig! Jag är nästan klar med allting! Bara typ 2 kartonger kvar om äns det att packa upp. men nu tänkte jag fortsätta packa upp det sista och sen sätter jag mig vid datan tills jag ska möta upp Mimmi! :)

Bjuder på dagens outfit också!




Facelook!

Hörs sen, ♥

Jag saknar min Dennis ♥


Nu har jag käkat 2 rost mackor och druckit ett glas apelsin juice ! Fan vad gott det var. Men men, nu ligger jag iaf i sängen och tänkte se en film eller något tills jag somnar. Fick ett sms av pappa för ett litet tag sen och han är hemma nu så då kan jag somna i lugn o ro. Jag var orolig att nått skulle hända när han for så sent i mörkret o allt. men han klarade sig hem och skönt var ju det, så nu kan jag somna i lugn o ro :)

Har dessutom pratat med Dennis också för ett litet tag sen, ringde o väckte han när han låg o sov. Men vad ska man göra när man saknar han så mycket så man knappt kan vänta tills man ses nästa gång? Jag saknar han nå otroligt.. men vi ses ju snart gubben min!

Fan vad skumt det känns att bo själv i en lägenhet.. det är så tyst och så stort ! och ensamt.. haha. Hoppas Mimmi kommer hit imorgon, då har jag iaf lite sällskap :) Men nu hade jag tänkt kolla lite film! Vi hörs imorgon.  Godnatt.

zannyh är västerbottning!






Japp, nu bor jag här.
I 1 år framöver.. Och i oktober kommer jag & min darling vara helt själva i lägenhets huset, för då drar nämligen tanten och gubben (dom som hyr ut lägenheten) ner till allingsås(?). Haha tänk va skönt, vi kommer vara helt själva! ;)  Så jävla niceeee fan.

Men nu tror jag Sandra ska varva ner och lägga sig i sängen och kika lite film.. Ska ta en macka också först! Börjar bli hungrig.. jag har bara ätit en macka idag ;O  oh no..

men vi hörs imorgon eller senare, nu ska jag göra en macka iaf. Kram på er.

Inflyttad nu!


Min söta underbara pappa har fixat så nu har jag internet! Skönt! Jag trodde jag skulle leva utan det i en vecka eller mer.. Nåja men pappa drog för kanske 50 min sen härifrån. Vi har packat upp lite saker och ställt upp skrivbordet, datan, tvn osv :)

Jag har faktiskt handlat idag också! det var det första jag fick göra när vi kom hit medans pappa bar in kartongerna. De var kul, men jag visste inte allt jag skulle ha så jag glömde en massa.. men det får jag handla imorgon! :)

Men nu sitter jag iaf här själv i min lägenhet. Det är ganska tomt nu och de.. men när dennis kommer med sina saker så kommer det bli bättre. Jag saknar han redan :( Han kommer inte förens nästa fredag. Fast mimmi kankse kommer o hälsar på imorgon! :D :D Kul med sällskap här i träsket. Hoppas hon kommer :)

men jag bloggar senare, jag måste leta reda på min musmatta osv. Kram!

Hejdå Luleå ♥


Idag far jag! Kommer inte ha något internet på ett tag som sagt, men jag får väl gå på bibblo om det krisar sig. Kommer dessutom vara ensam där nere tills nästa helg.. lite tråkigt men men.. jag åker idag efter 2 tiden så jag kommer nog inte hinna blogga nåmer idag. Men ha de så bra så länge!


Älskade syster! Du är den bästa! Du kom in i mitt liv och gjorde mig till den lyckligaste storasystern!


Kommer sakna våra knasiga fester tjejer.. haha ;)


Och våra tider i skolan! hahah, kul vi hade !


NI har varit en stor del av mitt liv tjejer! Kom gärna och hälsa på!


Mimmi, min bästa vän sedan blöjan! Glöm mig aldrig och hälsa på mig ofta!



Hejdå Luleå! Nu blir jag västerbottning!

Nu blir det sängen.


Oj, vad tiden går fort.. skulle egentligen lägga mig för nå tag sen men jag fastnade på msn med Mimmi.. Men nu hade jag tänkt käka lite äpple och se någon film tills jag somnar. Jag ska ju upp hyffsat tidigt imorgon (idag) och fixa med flytten så då kan jag inte vara allt för trötter.

haha "cocojamboo" och "heta".. ;D


osminkad som vanligt ? haha

Där ser ni lite utav "Greger", min tatuering ;)

Godnatt på er!

Serial mom!


det var ett tag sen jag gav er ett filmtips, så nu tänkte jag ge er ett!

Har föresten märkt att jag bara tipsar er om gamla filmer? hmm, men jag får tipsa er om nya snart! dessutom strömmar det in så många nya filmer så man glömmer bort att se alla dom gamla godingarna som finns där ute i filmvärlden! Men här kommer mitt filmtips iaf!


Titel: Serial mom

Handling: Amerikansk komedi från 1994.
Beverly Suthpin är en lyckligt lottad hemmafru. Hon är gift med en framgångsrik tandläkare och har två välartade barn - Misty och Chip. Men under den välputsade ytan döljer sig en vrede som bara väntar på att få komma ut. En dag när sonens lärare uttalar sig om Chip i mindre positiva ordalag på ett föräldramöte, mejar Bev efteråt ner läraren på skolans parkeringsplats. Med Bevs plötsliga smak för mord får ytterligare fem stackare sätta livet till. Polisen är henne på spåren, och uppmärksamheten i media har helt plötsligt gjort Bevery till en kändis.

I rollerna: Kathleen Turner, Sam Waterston, Ricki Lake, Matthew Lillard, Mary Jo Catlett. Regi: John Waters.

Min åsikt: Själv tyckte jag filmen var ganska skum.. man vart som lite små less på henne när hon hela tiden skulle mörda! Men den är ändå ganska så kul om man har dålig humor. Kanske inte den bästa genom tiderna, men jag tycker dock den är sevärd!

Betyg: 3/5


Imorgon blir jag västerbottning!


Japp! Nu är det allvar, imorgon flyttar jag som sagt ner till skellefteå. Ska bli så kul att få träffa annat folk och bo i en helt annan kommun. det blir nog nice! Vi får väl se om jag blir mer uppskattad som västerbottning än norrbottning ;) haha. I vilket fall så kommer det förhoppningsvis bli kul!


Jag vet att ni kommer att sakna mig här i norrbotten ;) men det är bara att komma o hälsa på!

Utan internet i minst en vecka ??


Hej allihopa ;)

Idag har jag varit duktig kan jag då säga! jag har packat ner allt shit nu i kartonger.. osv. det är bara rentvätten som ska packas ner imorrn på morgon, sen så är allt klart. Åker imorgon efter 2 tiden nångång då pappa kommit hem från jobbet, vi ska bara packa in allt i bilen och på släpet och sen drar jag! bye bye LULEÅ! ;D

Men nu är det såhär att jag kommer dock vara utan internet i minst en vecka tror jag! :O Pappa har inte beställt nå internet ännu osv, men förhoppningsvis så gör han det i veckan. Så jag kommer inte kunna blogga nånting där borta på typ en vecka!!

Men jag kanske gör som tanten sa och knallar förbi bibblo en sväng, haha! om det krisar sig så gör jag det.

Nu ska jag försöka svara på era kommentarer, sen ska jag blogga mera! man måst ju passa på... ;)

packa, packa, packa..


Godmorgon!

jag har tillbringat hela min morgon med att försöka packa ner det sista inför flytten imorgon! men det går ju inte direkt så bra.. Jag vet inte vars jag ska stoppa allt??? Hojja..

Det blir även att packa ner min dator och min tv ikväll också mest troligt. Jobbigt ! Men som tur är har jag ju min lilla bärbara dator som jag kan använda. Fast imorgon kommer jag nog inte kunna blogga nånting... Har inge internet ännu i burträsk så det kommer bli några dagar utan bloggande.. Hur ska jag överleva utan internet?????

Men nu måste jag försöka packa lite mera, åker ju trots allt imorgon! Hörs senare,


Lev ditt eget liv, låt ingen göra det åt dig.




Lever du det liv DU vill leva, eller lever du ett liv som någon annan vill att du ska leva?


Låt aldrig någon bestämma över dig eller ditt liv. Gå din egna väg och gör det du vill. Vissa lever rika berömda liv och andra lever lite mindre berömda liv, men det är ändå ett liv! Lever du det livet du lever för att du själv vill det eller för att någon annan hindrar dig från att leva ditt liv?

Tänk på att alltid göra det som känns bäst för dig själv och alltid göra det du själv vill. Känn dig aldrig tvingad att göra saker för att få andra att bli nöjda, Lev som du själv vill ! Det är ditt liv och det är du som ska leva det på ditt sätt!

- När gymnasiet kommer och du ska välja linje och splittras med klasskompisarna.. så tänk då på att välja din egna väg i livet och inte välja något du inte vill bara för att dina kompisar ska göra det.

- Ska du plugga vidare efter gymnasiet? var inte rädd för att flytta! Du skaffar nya vänner och får se mer utav världen! Strunta inte i dina drömmar bara för att dom inte anpassar sig efter dina kompisars eller någon annans liv.

Livet är för kort för att slösas bort!

Jag gick min egna väg och jag gör det ännu.. Jag kände inte någon när jag började på den Estetiska linjen på gymnasiet. Men vad gör det? Man lär känna nya människor och dessutom så gör man något man själv vill och tycker om. Nu hade jag turen på min sida så min pojkvän flyttar med mig nu när jag ska plugga, Vilket jag är jätte glad över :)

Glöm aldrig att det är DITT liv och du ska leva det på DITT sätt. Följ ditt hjärta och välj den väg du blir lycklig av.

Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns.

Snart drar jag!


Tänka sig.. på torsdag flyttar jag! Bort från min familj, mina vänner och mitt gamla liv. Jag ska börja ett nytt liv i den lilla hålan burträsk som ligger i skellefteå! Gud så roligt det ska bli :) Börja ett nytt liv och lägga allt gammalt bakom sig bara..

Visst kommer jag sakna mina vänner mycket! Men jag kommer nog ändå sakna min familj mest. Speciellt min lillasyster... Tänk att vara utan hon så pass länge.. Jobbigt det kommer vara! Men hennes farmor bor också i skellefteå nånstans så jag kanske har turen att träffa hon under nåt lov eller så! :)

Nu ska jag svara på kommentarer!

Jag ♥ läsare


Nu har jag svarat på era söta kommentarer! Man blir så glad när man läser alla snälla kommentarer man får, som idag! Då var det en tjej som skrev såhär:



(om ni kan se vad de står?) Man blir verkligen glad av att höra sånt! :) Det är också kul att träffa folk och få höra att dom läser ens blogg.. trots att min är ganska liten, men det är ju ändå roligt att höra att folk gillar den och läser den varje dag!♥ Kika gärna in hennes blogg >>http://bellyy.blogg.se/<<

Tack för alla söta kommentarer, fortsätt gärna läs och kommentera! alltid lika kul ;)


men men, idag åker jag hem till Luleå igen.. ska hem och packa ner det sista för på torsdag så drar jag ju som sagt..! Kommer vara läskigt att vara där nere själv tills älsklingen kommer med sina grejer.. och har jag inge internet så blir det ju inte bättre??? Alldeles ensam och ingen kontakt med omvärlden.. haha!


- HAR GJORT EN NY KATEGORI NU.. Kärlekstips! Där kommer jag ge er lite tips rörande kärlek, otrohet osv.. :) kika gärna in den. Dock finns det bara 2 inlägg än så länge ;)

natt bloggar.


Nu börjar jag känna mig jävligt trött.. så det blir nog att sova snart! ska faktiskt upp tidigt imorgon ;) ska ta det tidiga tåget hem så jag hinner packa o shit. Men nu ska jag kolla lite tv tills jag somnar, Godnatt på er ♥

Att komma över sitt ex.


Eftersom det här är något jag har ganska mycket erfarenhet i så tänkte jag ge er några tips på hur ni kan komma över ert ex snabbare och gå vidare med era liv! :)  Dock kan det ändå ta tid, men några tips på vägen är ju inte helt fel!


Här kommer då några tips!
- läs dom med en nypa salt för dom kanske inte funkar på alla! ;)



1, Vad ni än gör så ring inte! - det är bland det vanligaste felet man gör när man blivit dumpad, Man ringer sitt ex stup i kvarten! Men det ska ni inte göra.. det blir bara svårare att komma över han/hon då! Låt han/hon ringa istället..


2,  Umgås med dina vänner. - jag vet , i en sån här stund vill man nog helst vara ensam.. men varför det? Är du ensam så tänker du mer på det du förlorat och mer minnen kommer upp och det blir svårare att komma över sitt ex. Var med dina vänner och försök ha kul  ! Då du är med dom kommer du inte tänka på han/hon lika mycket och du kommer snart inse att det är han/hon som gått miste om något bra, och inte du!


3,  Håll dig borta från ditt ex! - iallafall tills den värsta sorgen är över och du känner att du klarar av att tänka på han/hon utan att bli ledsen.. Visst det är inte bra att fly från sina problem, men jag tror inte man mår bättre av att jämt o ständigt se sitt ex runt omkring sig.. då börjar man bara sakna han/hon!


4, Han/hon är inte den rätta! -  Hade han/hon varit den rätta för dig så hade du inte blivit lämnad.. den rätta finns vid din sida i mot och medgångar, den rätta skulle aldrig lämna dig utan älska dig för den du är!


5, Visa inte intresse! - det är faktiskt det bästa du kan göra , visa att du inte bryr dig och att du utan problem kan gå vidare. För varför ska du lipa över en sån idiot ?? Visa att du är så mycket bättre och kan gå vidare. Visar du inte intresse så kommer han/hon att göra det så småningom, och då är det inte du som varit svag eller hur`?



jag flyttar ju snart!


Juste, på torsdag åker jag ner till Burträsk med mina saker och kommer få vara där själv tills på lördag(?) då älsklingen mest troligt kommer ner med sina saker. Kommer verkligen bli hur tråkigt som helst att vara där nere själv. Dessutom kommer jag nog inte heller ha något internet... Men det ska jag försöka skaffa så fort som möjligt! Inte klarar jag mig utan internet i flera veckor???
 Glöm det!


- Hon som hyr ut lägenheten sa att jag kunde sitta på bibblo vid datan.. Men vem fan ids sitta på bibblo 24/7?? haha

ny duschad och frääsch ♥



Visst är jag söt utan smink?

lite dålig kvalla på bilderna.. hmm :/

Fan vad skönt det var med en dusch! Nu är man fräääsch igen efter helgens bravader ♥.  Vad ska man göra nu då tills älsklingen slutar jobbet ? Hmmm, kommer nog på nå! Om int annat så blir det väl att blogga. ;)

nu blir det duschen!


och jag ska använda balsam....! Lika bra att passa på medans man är hos älsklingen, för vem vet om dom har köpt balsam där hemma? Jajja, hörs sen ♥

diss vs hiss!





  "Wannabe storbloggare!" - det börjar bli jobbigt nu med alla dom här små bloggarna som försöker vara som dom större bloggarna och härma dom med allt ! Herregud, var dig själv och skaffa din egen stil istället! Bli omtyckt för den du är och försök inte vara någon annan bara för att bli "Känd". det behövs mer snälla bloggare ute i bloggvärlden! En kissie, dessie och en paow har vi redan så det räcker och blir över.


  Skvallerbloggar! - vi har redan två bra skvaller bloggar, N.bitchie och falsksanning.. vi behöver inte fler! Börjar bli jobbigt med alla som skaffar skvallerbloggar och försöker bli stora genom det. Visst skriv lite skvaller i din egna blogg, alltid kul o läsa.. men vi har redan flera i bloggvärlden, fler behövs inte!


Reklam! - haha jag var bara tvungen.. jag hatar reklam!! Man sitter och ser sitt favoritprogram eller film på tv, och sen blir det reklam! Genast höjs ljudet på tvn och man hoppar till varje gång det blir reklam.. dessutom är det reklam alldeles för länge ibland.. grymt störande ! Har ni föresten märkt att det är reklam på varje kanal samtidigt ? oftast. så det går inte heller att zappa vidare till nån annan kanal, för där är det reklam också!






"Egoinas Värld!" - en supergullig blogg där hon skriver om sig själv och är absolut inte elak mot någon eller provocerar för att få mer läsare. en skit kul blogg ! >>egoinas värld<<


Min flytt! - På torsdag drar jag!!!!!! Jag och älsklingen flyttar till skellefteå som sagt, det ska bli så jävla skönt att slippa allting och bara få komma bort ett tag. dock så längtar jag inte efter skolan så mycket... vill verkligen vara ledig längre. Men det kommer vara så sjukt skönt att få komma bort från Luleå ett tag och träffa annat folk! hiss för det!! ;)

Pappa! - Vill bara tacka min pappa för allt han har hjälpt mig med nu under flytten, han har hjälpt mig med att söka bidrag, lägenheten osv. han ska även skjussa ner mig och alla sakerna på torsdag. Tack pappa! En stor hiss till dig!

urban legends


Sitter o ser på urban legends eller vad de nu heter på 6an. Finns inte så mycket annat att göra.. försöker få älsklingen att komma o mysa med mig ;) men han vill absolut sitta vid datan den jäveln.. haha :D

nu ska jag svara på kommentarer!


Hade en toppen helg, lite små tjaffs kankse de var? men det var helt klart en okej helg, Men nu ska jag svara på lite kommentarer.. har fått ganska många på sista tiden! hörs sen, ♥


118100 Svarar..

"Vem är zannyh.blogg.se" ?

118100 svarar: 118100 tror att  zannyh.blogg.se är en fin tjej som har en kille som älskar henne. Hon shoppar mycket och drömmer om en skådespelarkarriär.

det mesta stämmer.. jag shoppar inte så mycket, men jag drömmer iaf om en skådespelarkarriär ;D haha läskigt...
.

jag vill bara säga att...


.. jag ÄLSKAR min Dennis ♥

och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt ;)

det här visste ni inte om mig va?


När vi ändå pratar om teater och shit så tänkte jag visa ett mejl jag fick den 16 juli.. gick inte att printa o lägga in mejlet så jag får kopiera o skriva det här istället.

"Hej!
Jag skriver till dig ang en provfilmning för biroll i kommande långfilmen ”Jag saknar dig” som ska spelas in i Piteå. Filmen produceras av Garagefilm International AB samt Göta Film och regisseras av guldbaggebelönade Anders Grönros som bl.a. har gjort Glasblåsarns Barn. ”Jag saknar dig” är baserad på en bok av Peter Pohl med namnet ”Jag saknar dig, jag saknar dig”. Jag kommer att hålla i två öppna auditions nästa vecka:

21/7 – Luleå, Studio Kronan c2 - 09.0-18.00
22/7 – Piteå, Kabelgatan 9 Öjebyn - 09.00-18.00

Det ligger även ute en annons här på filmcafe. Skulle du vara intresserad av att komma och provfilma för en roll i vår långfilm är du väldigt välkommen! Det är en öppen audition så det är bara att komma dit så får du en tid och en text att öva in."


m.m... :)

Det visste ni inte va? jag vart erbjuden att komma o provspela för en film, dessutom har jag fått två erbjudanden att komma och vara statist i tv serien "Höök" som gick förut på kanal 1 tror jag?

Men jag tackade tyvär nej.. det var alldeles i slutet av en termin i skolan och jag hade alldeles för mycket att göra.. och nu kunde jag inte heller komma o provspela för den där filmen.. vilket var jävligt synd!!! men jag ska ju flytta och ska man vara med i en film så måste man medverka hela tiden ! och det går ju inte när jag ska gå skola och flytta ner till skellefteå osv.. tråkigt.. det kanske hade kunnat bli mitt genombrott i filmvärlden ;) hahaha

svar på tal


det är ganska många som undrat om min utbildning och vars min kille bor osv :) tänkte svara på det här i bloggen så slipper jag skriva runt samma sak till allihopa.

svar: Japp, min kille bor i kiruna, och jag bor i luleå.. Men vi flyttar tillsammans ner till skellefteå nästa vecka och ska bo där i 1 år medans jag går min utbildning/skola där.

Hur jag hittade min utbildning?
Jo de var såhär att jag hade egentligen inte alls tänkt söka vidare till någon skola efter studenten.. men så fick ja syn på en affisch på skolan där det stod om den här nya Skådespelarutbildningen nere i burträsk.  Även mina teater lärare tipsade mig om det och ville att jag skulle testa att komma in medans jag har teatern o mina kunskaper fräscht i minnet.

Man skulle åka till umeå på en auditon (eller hur de nu stavas) och köra en högst 2 minuter lång monolog inför en jury.

Då jag fick syn på affischen så var det en onsdag tror jag? och den första uttagningen var redan på lördag.. jag ville så hemskt gärna testa och se om jag skulle bli intagen, så jag åkte dit med 2 polare från min teater grupp och vi alla kom in!

Det var verkligen nervöst att stå o föra en monolog inför 3 pers som satt där med sina dömmande blickar o stirrade på en.. Men dom var hemskt trevliga iaf och jag kom in! Otroligt :)

så nu vet ni lite grann hur det ligger till iaf!

Min plan gick inte som planerat..


Tanken var att jag skulle ta tåget till Kiruna till min älskling, sedan ringa han då jag var påväg från tågstation till han och ljuga att jag var påväg till shell för att köpa snus eller nå. Sedan skulle jag knacka på dörren o fråga om Dennis ville komma ut o leka lite ;)

haha, men såklart så vart det ju inte så..han fattade redan efter vårt andra samtal (då ja satt på tåget) att jag var på tåget...!! tråkigt men bättre lycka nästa gång..  haha visst är det sorgligt att det inte går att överraska alla ? Jag har nog aldrig lyckats överraska någon utav mina killar.. Eller jo engång.

Drog hem från krogen till han åså la jag mig i sängen bredvid han och han vart ganska så chockad när han vaknade..haha

Men nu är jag iaf hos älsklingen ! Vilket betyder att jag har BALSAM!! och ett oroligt mysigt nattsällskap ;) min lilla stora bäbis ligger bredvid mig nu och sover.. so sweet ^^


too cool for school !

13 betyder otur ?


13 är mitt lyckonummer
och har alltid varit det eftersom jag är född den 13de november och så tycker ja bara om det talet. Men nu börjar jag tvivla...

för om jag minns rätt (?) så vart jag dumpad just den 13de augusti förra året av en kille som ja var tillsammans med ganska så länge.. och så bröt jag även benet den 13de september 2004 (?) joo..

Så jag vet inte.. betyder 13 otur som folk säger? dock händer det inte mig något dåligt på fredag den 13de, snarare nå bra som händer då iår. Jag fyller nämligen år på fredag den 13de ;) hehe. Fast det kanske inte är bra??? man blir ju gammal.. hmm.. svårt de där.

Dock vet ja inte heller om det var dåligt att jag vart dumpad förra året den 13de heller.. visst det var verkligen inte roligt, och jag mådde jätte dåligt osv.. men det var nog bäst för oss båda tror jag. och dessutom så träffade jag ju Dennis efter det :)

Så jag vet inte, betyder 13 otur eller är det bara en "myt" ? Vad säger ni ?


sandra har en plan..och inge balsam


Japp, sandra har en ett plan.  nog om det ;)

- Vi har inge BALSAM hemma! :( Så nu är mitt hår helt stelt och hårt.. usch vad äckligt det känns att bara använda shampo. Eller det var "shampo och balsam" i samma. Och inte fan fungerar det, håret blir till och med bättre om man bara använder shampo... Jag behöver balsam! Dom har typ 4-5 shampo flaskor hemma, men inge balsam?? vad har dom tänkt sig egentligen? Visst nästan ingen i huset har hår på huvudet, men det finns faktiskt två stycken som har långt hår och behöver balsam, och det är jag och cecilia.
Så köp det nu! ;)

"Dessie får smaka på tårta"


Hittade dom här videorna på youtube.. Visst nog beter sig Dessie sig ganska illa åt och provocerar mycket.. men inte tycker jag att hon förtjänar att få en tårta i ansiktet av en främmande människa?? Ingen gör det (?).. det där var faktiskt ganska så taskigt.. Även om hon beter sig som en idiot i sin blogg.

Vad tycker ni ?





jag är helt slut..


Jag lägger mig i sängen nu med min bärbara och kikar på two and a half men! Skriver därifrån, kram på er!

Beavis and Butt-Head do America


Någon som kommer ihåg dom här två små figurerna? ;) Jag har inte sett dom sedan jag var liten. Min bror och jag kollade ibland på det då det gick på tv. När man var liten fattade man inte vad dom sa men ändå tyckte jag det var roligt, och nu när man förstår vad dom säger så lär det bli ännu bättre :)

Inatt kl 01.45 på tv400 sänds ett avsnitt med dom.
Det hade jag tänkt kika på om jag är vaken.



Nu ska jag se seinfeld som har börjat !

trött som fan.


.. Kom hem från morsan för nå tag sen.., det var väldigt bra att jag for dit för nu har jag i princip allt jag behöver till lägenheten.. Diskställ, diskborste, glas, bestick, handdukar, lakan, skurhink, osv.. ja en massa shit fick jag! :) Men det var tröttsamt. Fast nu har jag ju nästan allt jag behöver.. och så fick vi nerpackat allt på engång också. SKÖNT.

Jag har även fått lite fler flyttkartonger, så jag har redan fyllt en.. jag vet inte om det är något mer jag kan packa ner egentligen. Jag har packat ner alla kläder som jag inte behöver tills flytten och alla andra saker som jag inte använder just nu. Men jag har så mycket skräp överallt! fullt med papper, sladdar, påsar, kartonger osv.. ja de är bara det som ska bort sen är allt nerpackat tror jag?

Äsch, orka.. vem ids lyssna på mitt skitsnack om min flytt? :) Nu ska jag svara på lite av era söta kommentarer!

vilken röra..










Förstår ni att jag börjar bli lite less på allt det här??
Känns som att packningen inte kommer nån vart :S Jag har enormt litet rum också.. så jag ryms nästan inte äns i rummet  bland alla kartonger och sopsäckar..

Fan vad skönt det ska bli att flytta till en 2a, gott om utrymme !!! och då ska jag absolut inte låta det bli så himla stökigt, och jag ska inte samla på mig massor med onödiga små saker som jag har gjort i hela mitt liv. och nu får jag mitt straff för att jag gjorde det.. Vad ska man göra med alla små saker???

Det blir enormt stökigt då man flyttar har jag märkt^^ haha, men nu ska jag strax fara förbi morsan och kolla vad jag har för saker dära att ta med till lägenheten.. Vet iaf att jag ska ha några bestick och lite glas.. Så det ska bli kul o se vad som finns att ta med.

Ska bli skönt att lämna det här rummet en stund också! Inte underligt att jag sover så länge? Man blir ju deprimerad i den här röran.. man vill inte vakna och se hur kaos det ser ut.. haha så då sover man istället..

Godmorgon


haha det är sjukt hur trött jag har varit idag! Jag vaknade av mig själv vid 12 tiden och då ringde jag älsklingen osv.. Sen när jag pratat klart med han så gick ja o la mig i sängen igen och tänkte läsa lite ur den tråkiga boken som ja måste ha läst ut innan den 24de.. Men då somnade jag!!

Sen vaknade jag av att jag drömde en hemsk dröm, fast jag ville veta hur den slutade så jag somnade om ! haha men fick dock inte veta hur drömmen slutade... haha, men hemsk var den! Sen ringde älsklingen och väckte mig vid halv 4... Så nu är jag äntligen vaken!

Jag har hur mycket som helst att göra så jag kan inte ligga o sova hela dagarna :S Måste fixa lite med packningen nu, sedan måste jag förbi mamma & mormor och hämta en hel del saker från dom inför flytten också.. men de hinner jag nog inte idag. Nåja, nu måste jag försöka packa lite skrot ! Hörs sen.


måste packa, packa, packa, packa!!!!

Dennis är en stor del av mitt liv ♥


Som ni ser så har jag bytt bilden i headern till en på mig och min kille Dennis. Varför ska jag egentligen ha en bild på mig själv dära? Ja det är ju min blogg, men Dennis är en stor del av mitt liv. och bloggen handlar ju om MITT liv eller hur? Så varför då inte ha en bild på mig och han i headern? :) Jag tyckte det var mycket gulligare iaf!

Vi ska ju flytta ihop om mindre än en vecka också, och då kommer han vara med mig dygnet runt! Vilket jag ser fram emot! Fast om jag ska erkänna så känns det ändå lite läskigt att flytta ihop redan.. Men jag älskar han och jag ser inge fel med att flytta ihop så pass tidigt, dessutom är det bara 1 år vi ska bo där nere också.. Efter det året så vet vi ju om det funkar att bo ihop eller inte. Det blir som ett prov ;)


Jag älskar dig Dennis, du är så jävla underbar ska du veta! ♥

Nä nu ska jag se en film som börjar på tv4film.. haha vad jag nöter den kanalen? ;) Hörs imorgon!

vem badar på natten?


Sjukt störande! Den enda toan som fungerar här hemma just nu är den med badkar.. och du tror inte någon bestämmer sig för att ta ett lååångt bad mitt i natten då jag råkar vara oerhört kissnödig! (kissnödig? haha roligt de lät).. Jag har hållt mig nu i snart 1 timme!! Kan hon inte sluta bada nångång?? Min blåsa är oerhört liten och jag måste typ springa på toa hela tiden så de här är inte så kul. Visst kan jag hålla mig men det är inte så skönt att ha en proppfylld blåsa...., så sluta bada NU!


Gillar ni lite sjuka filmer?


Då har jag ett filmtips till er ! Såg filmen "Mixed nuts" på tv4 film för ett litet tag sen, och den var rätt sjuk.. haha Man vart irriterad på att allt gick åt helvete men ändå var den rolig på nå sätt. Så kika den om ni inte redan sett den!

Nu ska jag fortsätta se filmen, tänkte bara ge er ett filmtips först! :)


Handling: Amerikansk komedi från 1994. Philip är föreståndare för en organisation som tar emot nödsamtal från folk som behöver prata om sina problem. Dagarna före jul har de anställda mycket att göra, men de kan inte fokusera helhjärtat på sitt arbete. Philip kämpar mot sin hyresvärd för att inte bli vräkt, Catherine älskar Philip men lyckas inte fånga hans uppmärksamhet. Chris är bara lycklig när han får dansa i stora klänningar och Mrs Munchniks dåliga humör går ofta ut över dem hon är anställd för att hjälpa. När den höggravida Gracie och hennes man Felix dyker upp på kontoret blir stämningen alltmer kaosartad och frågan är om de som arbetar med att bistå andra är de som är i störst behov av hjälp.

film hela kvällen!


Hej! jag har fixat lite med min blogg som ni kankse ser? inte så fint kankse.. men jag orkade bara inte ha det rosa så jag får ha det här tills jag tagit nya kort osv.

Men just nu hinner jag inte blogga.. det har börjat en till film på tv4 film just som verkar bra. Så jag ska se den! 2001 maniacs heter den.. Men jag skriver senare från min bärbara eller nå, kram

mat (?)

Jag har ju glömt att äta idag kom jag på.. jag har haft fullt upp med att försöka fixa om min header och sen har jag försökt packa lite.. vilket inte gick så bra utan kartonger. Jag har bara ätit en halv macka idag och nån ost skiva.. Jag kanske måst ta och göra mig nån macka eller nånting..? Klockan är ju ändå snart 7 så.. och jag åt sist vid 2 tiden.

Äsch,. ja ska fixa nånting att äta så fort jag fixat klart min header.

11.08.09


Hej! Fyfan vad trött jag har varit idag alltså.. Älsklingen väckte mig kring halv 10, men jag somnade om lika fort och sov till 12-1. hur kan man vara så trött? Jag har ingen ork med nånting känns det som..

Nä nu måste jag vara tråkig och försöka packa ner lite kläder.. alla flyttkartonger är slut så jag kan bara packa ner mina kläder i en svart sopsäck.. Men det är ju iaf nånting? Resten får jag packa ner imorgon eller nå, ska förbi mamma då och kika om hon har nå kartonger.. Hörs sen!

80 tals film ikväll !


Kikade runt på tvplaneten och såg att en film från 1983 (?) skulle gå ikväll på tv4 film 23.15 ! alltså snart..och jag ÄLSKAR ju 80tals filmer!


Filmen heter "Jonathans Frestelse".


Den enda bilden ja hittade :S

Handling: Den naive bondpojken Jonathan (Andrew McCarthy) får ett stipendium för att gå på en högt renommerad internatskola där han delar rum med den rike och snygge Skip (Rob Lowe).

Skip ser det som sin plikt att hjälpa Jonathan att förlora oskulden, så han skickar honom till Chicago där han träffar den äldre kvinnan Ellen (Jacqueline Bisset) som hjälper honom att träda in i vuxenvärlden.

Text från tv4.se

F som i Fest


haha, delar med mig av en video från helgen ! Jag filmar då som vanligt.. haha lite ful video men kul var det iaf !



Haha lägg märke till att Mats nämner mat, jag och älsklingen var skit hungriga åså höll han på retas om att han ätit hamburgare o en massa gottt.. haha

Fest hos Erki


Här kommer några bilder från i helgen, ENJOY! ;)


Rikard och jag :)


Party tältet. hahaha och så en säng & gungstol som sittplats hade vi också ;)


Rikard och Älsklingen min.


haha snyggt!


Erika (?) och älsklingen. :)


rikard, erki, mats och tommy = partyyy glada! haha



Så det var några bilder, orkar inte lägga in så många för de blir så jobbigt ^^ Lägger in en video snart också  från festen! tror jag ;) haha

internet krånglar.

Jag som höll på göra en header och fixa osv.. sen dog bara internet :S och nu går det inte att få igång på min andra dator.

Så jag får sitta på min lilla bärbara och på den kan jag inte göra så mycket. Jag som hade tänkt lägga in en video från helgen osv.. Men nu verkar det ju inte direkt bli av. Vi får väl hoppas att internet börjar funka på den så snart som möjligt..

Tills vidare får jag ligga o se tv och ha tråkigt. Kanske gör mig en kopp varm oboy också.. mums!

första doppet!

Idag tog man första doppet ! haha, lite sent kanske? :/ Hmm, men jaa.. har man inte haft någon o badat med eller haft tid så har man inte. Men idag ville lillsyrran att jag skulle följa med hon och bada.. så då gjorde jag det! :) Fast nu är mitt hårt helt äckligt trots att jag försökt duschat ut all klor.. Nåja, det hör till ;)

Nu tror jag att ja ska fixa lite med min header. Som sagt, jag lider av beslutsångest och vill ändra den ! ska se om jag lyckas få ihop nå fint.

jag på google.se


Jag googlade runt lite i min ensamhet och hittade nämligen ett inlägg jag skrivit! det var lite kul ! Jag fanns med på sidan 2 högst upp då jag sökte på otrohet. Anledningen till varför jag sökte på det var för att jag ville helt enkelt kolla om jag fanns med eftersom jag skrivit om det. och se på fan! det gjorde jag ju! ;)


haha jag vet, vem googlar efter sig själv :O ? Ja men har man tråkigt så har man ju..

trött eller vad?


Nu har jag svarat på några kommentarer iaf. och jag var bara på sidan 4 när jag slutade.. får försöka svara på resten imorgon! Nu är jag alldeles för trött för att göra det..

Nä det blir nog sängen för min del nu.. kanske slår på en film också om jag hittar någon bra! Men godnatt på er allihopa och en stor puss till min älskling om du läser det här ♥


Jag & Älsklingen. (Jag vet.. jag ser lite konstig ut..)
hmm undra om man ska skaffa en orm?

Vinnaren av veckans blogg är....


http://iidaoflinkopiing.blogg.se/ !!!



GRATTIS!  Hon fick 79 röster totalt (om jag räknat rätt?) . Hon vann iaf och ska nu få stå med på min sida i 1 vecka! Grattis tjejen!

Veckans blogg avslutad nu.

Veckans blogg är nu avslutad och jag ska nu räkna rösterna! Vinnaren presenteras imorgon/inatt nångång. Sen får vi se vem den lyckliga vinnaren är och som får stå med på min blogg i 1 vecka.

Föresten så är jag hemma i Luleå nu.. det blir att packa och fixa en hel del under veckans gång. Gud så jobbigt, men man måst ju! ;) Nä nu ska jag räkna rösterna, kram på er.

Godmorgon!

Idag blir det att åka hem till Luleå igen.. :/ Kommer sakna min älskling, men jag måste hem och packa inför flytten och fixa allting så allt är klart :) men nu ska jag fortsätta se tv ! Hörs sen, då ska jag räkna rösterna i veckans blogg och sen utser jag en vinnare som presenteras imorgon!

TJEJ/TJEJER EFTERLYSES!

HALLÅ! det är en till två tjejer som jag skrivit med här på bloggen som har lagt upp inlägg om nå nummer där man kan fråga allt och få svar på allt. VILKET nummer är det man skickar till ? jag skrev till 118100.. och dom trodde jag var en kille... dessutom så hade jag 250kr på kortet INNAN jag började skriva till dom, sen skrev jag 3 sms och hade 14 kr kvar.. HUR JÄVLA mycket kostar dom egentligen per sms? 2000kr styck eller????? hmm konstigt..

Nå men det jag ville veta var/är vilket nummer de är man ska skriva till för att "få svar på allt".. SKRIV till mig om ni vet. Kram på er! Nu ska jag lägga mig med min älskling och se rocky 5. sen ska jag sova.. godnatt!

statistiken går upp & ner.


Jag har glömt att kolla statistiken på ett tag så jag kollade idag, och fick se att den faktiskt har gått upp och ner ganska så bra :) Okej, 198 besökare kankse inte är mycket, men det är roligt att fler har kikat in min blogg. Stanna gärna!


Fredag = Fest ?


Godmorgon! Idag vaknade jag rätt sent.. jag var grymt trött imorse då älsklingen kom hem på lunch så jag orkade inte äta någon frukost, utan jag somnade om på engång. Sen vaknade jag vid 11-12 tiden tror jag? Jaa. men nu är jag vaken iaf.

Ikväll blir det fest tror jag? :) Hade vart otroligt kul iaf.. trots att jag festat en hel del i sommar.. men jag ska ju ändå flytta och då är det lika att roa sig och träffa så mycket folk man bara kan. För sen kommer man inte träffa så många utav sina vänner. Ingen kommer orka komma ner så ofta och jag kommer inte ha tid att åka upp till Luleå och hälsa på alla.
Så det är lika att passa på nu! ;)

Men nu ska jag bara sitta här och spela eller nå tills älsklingen kommer hem , sedan ska man duscha och göra sig iordning. Men först ska jag svara på några kommentarer! kram på er.

Svullen & trött.


Jag tror jag ska se en film nu och sen sova, Imorgon kanske det blir fest? Eller förhoppningsvis så blir det de. sista festandet innan jag flyttar lär det bli isf. då måste man vara pigg och glad.

Men nu ska jag bestämma vad jag ska se.. antingen playa del sol, eller så någon film. får se hur det blir. Kram på er.


usch vad jag ser svullen ut. dags att börja banta! - öh jo!

hahahaha


kikade in på dessie's blogg för skoj skull.. Hon är ju så otroligt fånig så det är alltid kul att gå in där o läsa då man har tråkigt. och idag hittade jag nånting kul.. haha hon tror nämligen att hon är först med allting & att alla härmar henne. snälla nån, vem har INTE en sån där dress? dom har funnits hur länge som helst.

Kika in och läs och få dig ett gott skratt du med :)
http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/nytt-i-garderoben.html

film/serie tips!


Här har ni en grymt rolig svensk serie! Jag och älsklingen kollade på det igår och fyfan vad roligt det var. Har ni tråkigt så se den!
köp dvdn, det är lätt värdt de.

Ikväll ska iaf jag och älsklingen fortsätta se resten av avsnitten (?),
ska bli nice.

om han nu slutar kåta sig i telefon, fyfan han är ju  värre än en tjej då det gäller att prata i telefon..


en sak till..


Jag ville bara säga att jag hatar dig och att du är så jävla äcklig! Du kan dra långt åt helvete, för vet du vad? Jag orkar inge mer.

Jag känner mig så bortglömd ibland..

Du är inte äns värd det ! ;)

vet ni vad jag hatar??


Jag HATAR verkligen ex flickvänner! okej, kanske inte alla.. Jag har faktiskt kommit riktigt bra överens med en av min killes senaste flickvän (den han hade innan mig alltså). Men annars så hatar jag verkligen sånna jävlar.. och nu ska jag förklara varför!

Allt verkar frid och fröjd i ens nya förhållande, man är nykär och det går några veckor och månader och allt är bra. Ens killes ex har inte hört av sig på flera månader sen dom gjorde slut.. Men mitt i allt så får hon/dom veta att han gått vidare o träffat en ny tjej (mig alltså) och DÅ börjar dom ringa som tokar !

Jag har ingen aning om vad dom vill eller varför dom gör det.. Men ett ex försökte förstöra mellan mig o min kille som ja hade för nå år sen. Hon gjorde ALLT för att förstöra de.. hon hittade på en hel rad falska rykten om mig osv bara för att han skulle dumpa mig! och vet ni hur det slutade`? Jo han var otrogen mot mig med henne.

Nästan samma sak har hänt mig många ggr förut, ex flickvännen börjar ringa när hon vet vad hon förlorat och sen slutar det med att jag blir singel igen..

DÄRFÖR hatar jag ex flickvänner! Nog kan man vara vän med sina ex, men man behöver fan inte ringa som nån jävla idiot och prata om ingenting och LÅTSAS skratta o va intresserad i allt ens ex säger.. Har han en ny flickvän så ACCEPTERA det. och LÅT MIN KILLE VA, bara för att ni/du inte kan hitta någon bättre än han så behöver du/ni inte försöka förstöra min lycka. du/ni gick miste om han, din/eran chans är över. LEV MED DET.

Har man en ny flickvän/pojkvän så tycker jag att ens ex ska acceptera det och inte hålla på ringa & skriva hela tiden. UTAN ANLEDNING.

Varför jag skriver du/ni är för att han har ju inte bara ett ex ;)

- dessutom är det en som redan har ringt 3 ggr.. om inte mer.. börjar bli riktigt less.

Hoff, de var skönt att få det ur sig! :D

saker ni inte visste om mig (?)


♦  Jag lider av beslutsångest! (om jag inte redan nämnt de?)

♦  Jag ÄLSKAR ost! jag äter det som godis typ och inte bara på mackor. är jag sugen på nå så tar jag några ost skivor ^^

♦  Jag river alltid bort kanterna på mina mackor.. Lite konstigt? `Men varför ska man äta sig mätt på något som inte ens är gott? haha.

♦ Jag har varit SVART hårig. Japp, jag har nästan haft alla möjliga färger ;)


Bild från 2007.

Nä nu ska jag läsa lite ur min TRÅKIGA bok, sen får jag se om det blir en promenad ner till gubbens jobb :) behöver röra på fläsket !!

Juste! Glöm inte att rösta på finalisterna i veckans blogg: http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg.html

Nu har jag mina skor!

Dom fanns kvar i min storlek och det hade kommit in 2 st nya färger också imorse. Jag hade dock svårt för att bestämma vilken färg jag skulle ta men det fick bli svarta.. lite tråkigt men svart passar ju till allt så!


Bilden kanske inte vart så bra, men här ser ni iaf vad det är för skor ! och så ser ni lite hur resultatet av färgningen vart igår också.

Nu ska jag ut och sola lite tror jag! puss & kram

imorgon (idag) ska jag köpa skor!


Japp!
imorgon (idag) ska jag kliva upp tidigt och springa på stan då det öppnar och köpa mig ett par vinter skor! Jag har inte använt ett par vinterskor sen jag gick i 5an tror jag  ?

så jag tänkte unna mig ett par vinterskor i år. Jag hoppas dom finns kvar i min storlek annars blir jag väldigt besviken eftersom det är dom enda vinterskorna som jag sett som jag faktiskt tycker är fina och mysiga.

Om dom finns kvar imorgon i min storlek så ska ni få se bild på dom! Innan dess avslöjar jag inte hur dom ser ut ;)

Nu ska jag kika drew carey.. det har visst börjat redan! Puss&Kram

blond = dum ?


Jag drog på stan med Sanna idag medans älsklingen jobbade.. Hon handlade skor och jag handlade lite blondering, så nu håller jag på färga det ljusare! Tog dock inte den ljusaste blonderingen för man vill ju inte bli för dum!? haha, nä ja skoja bara. Man blir inte dummare pga vilken hårfärg man har. Det är bara bullshit! ;) för jag är ju blond och smart? haha



Nä nu ska jag kika på några kommentarer innan jag ska skölja ur färgen..! :)

nu blir det "paris hilton my new bff".


Min älskling har somnat här bredvid mig (han är så söt!) och det går inga bra program på tv just nu heller så jag tänkte gå in på tv3 play och kika på paris hiltons program. Missade det när det var ikväll så jag ska se det nu! Har ju ändå ingen att kramas med så då kan jag ju lika se det ;)


Godnatt på er (?). Om jag nu kan somna förstås!

väntar och väntar..


Ligger här och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet! Klockan är ju över 18.00.. han borde komma snart!


svartvitt. - visst ser jag ung ut ? typ som 12.. ?

Jag osminkad !

Som jag nästan är på varje bild jag lägger in. Orka sminka sig om man är sjuk och ändå bara ligger hemma o myser i älsklingens säng! :)

♥ 11 dagar kvar nu ♥


Idag är det 11 dagar kvar tills jag lämnar norrbotten och flyttar!! JIPPI!


Jag har dock en hel del kvar att packa.. dessutom är jag hos killen i kiruna den här veckan så det blir att packa som en tok nästa vecka ! Hojja.

Det är föresten 4 dagar kvar tills jag och älsklingen vart tillsammans i 7 månader ♥ ! Det är påväg att bli mitt näst längsta förhållande :) Hoppas det kommer hålla länge mellan oss!älskar dig baby

04.08.09

Godmorgon.. eller god eftermiddag kanske man ska säga vid den här tiden?

Nåja, jag har spenderat min morgon åt att hjälpa en tjej med hennes header, och nu är den klar ! Eller den vart klar för nå tag sen , men men. Om ni vill kika in den så är hennes blogg http://pjohanna.blogg.se/. Hon vart då nöjd iaf? det var ju roligt att höra :) Jag funderar själv om jag ska göra om min blogg till rosa..? eller tycker ni den ska vara grå?

Jag har iaf gjort en rosa header nu och såhär ser den ut:


precis som den jag har nu, fast med lite mera rosa o sånt. Vad tycker ni? jag tror bestämt jag ska byta.

Finalisterna i veckans blogg.

Här är dom 10 som gått vidare! Det var svårt att välja ut vilka de skulle bli eftersom alla hade en fin & bra blogg.. så jag fick lotta fram några. Men men, dom som gått vidare är dom här :

Nr 1: http://ammepamme.blogg.se/


Nr 2: http://nbitchie.blogg.se/



Nr 3: http://iidaoflinkopiing.blogg.se/


Nr 4: http://rweimers.blogg.se/



Nr 5: http://ticktickboooom.blogg.se/


Nr 6: http://jozelin.blogg.se/


Nr 7: http://kizzies.blogg.se/


Nr 8: http://belleofsweden.blogg.se/


Nr 9: http://noescape.blogg.se/


Nr 10: http://hannaherikssonengman.webblogg.se/


Här kommer reglerna för att rösta! Eftersom det vart ett litet missförstånd i reglerna sist så hoppas jag ni läser igenom dom NOGA innan ni röstar så ni inte blir besvikna ifall några utav era röster inte räknas.

REGLER:

- Man får INTE rösta på sig själv.
- Endast dom med blogg får rösta! (annars vet jag inte om ni fuskat & röstat på er själva)
- Endast en röst per bidrag. Ni får alltså rösta på mer än en, men inte flera gånger på en o samma.
- Rösterna räknas ENDAST i det här inlägget.

Där har ni reglerna, hoppas ni läser igenom dom noga. Den som vinner får stå med på min blogg i en vecka framöver. Jätte bra för dom som vill ha mer besökare såklart !

Kopiera den här länken och lägg in den på din blogg så dom som ska rösta inte röstar i fel inlägg, (då räknas inte rösterna).
http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg.html

Lycka till nu allihopa!

VECKANS BLOGG ÄR NU AVSLUTAD! VINNAREN PRESENTERAS IMORGON.

hiss/diss.



Sandra DISSAR:

♦  Frågestunder! (igen) - som sagt, det här med frågestunder är ju nånting man har för att ens läsare ska ha chans att få veta det man vill veta om personen som skriver bloggen. eller hur? det är sjukt störande när folk skriver till mig "Hej! kan du inte fråga en fråga i min frågestund, snälla!?" , NEJ det kan jag inte.. för jag kanske inte läser din blogg så varför ska jag  då fråga dig massor med frågor som ja ändå inte vill ha svar på ? snälla lägg ner , ska ni ha frågestund så ha det då! men ni behöver inte be massor med folk att ställa en fråga.. sjukt jobbigt! Jag ställer en fråga om de är någon blogg som ja läser som har frågestund o ifall ja vill veta nå.. men annars bryr ja mig inte.

Anonyma! - vill ni yttra er så då ska ni fan stå för det också era fega jävlar. Ni ska inte sitta där bakom eran dataskärm och vara uppkäftig och kaxig åt andra när ni inte äns kan stå för vem ni är och det ni tycker ! Jag tycker det är så onödigt och fegt.


Sandra HISSAR:

♥  Min flytt! - som jag skrivit tidigare i bloggen så ska jag och killen flytta ihop nu den 15de augusti! det ska bli så skönt att få flytta och komma bort från den här hålan. Är verkligen less på nästan allt och alla hära. Dessutom blir jag den första av barnen som flyttar hemifrån! ;)

Festivaler! - det är de som gör sommaren tycker jag! alla brukar resa bort under sommaren med familj & vänner så man träffar nästan aldrig någon man känner under sommaren, därför är det så härligt på festivaler! Man träffar nya människor och gamla bekanta som man inte sett på ett tag. dessutom är det ju så otroligt kul att festa också!

80 tals filmer! - finns det nå bättre? njaaa skull inte tro det va! Nästan alla nya filmer är så tillgjorda och det är oftast samma tema/handling i dom nya filmerna.. kan dom inte komma på en egen handling?? det är de som gör 80tals filmer så braaaaa! Unik handling (oftast) & bara så mycket bättre!

angående min header.


Det är några som har undrat i vilket program jag gjort min header i, och det är inte photoshop! Utan det är ett annat program som man kan använda direkt över internet. Några känner säkert redan till det och det är jätte bra. Man kan dock inte göra lika mycket dära som man kan på vanliga photoshop, men det går hur bra som helst att göra en enkel header till sin blogg.

Jag tycker det är ett bra program eftersom jag aldrig riktigt förstått mig på photoshop.

sidan heter: http://pixlr.com/
Klicka här för att komma till sidan!

veckans blogg.










Det var längesen jag hade tid för veckans blogg, så jag tänkte köra igång med det nu! :)

Så det är bara ni passar på att anmäla er idag om ni vill vara med. Ni kan anmäla er till imorgon, sedan på tisdag Eftermiddag/kväll väljer jag ut 10 st som gått vidare, eller 5 st beroende på hur många som hunnit anmäla sig.

Så anmäl er nu! Det ända ni behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget att ni vill vara med, sen väljer jag ut vilka som gått vidare.
ANMÄL ER NU!

Nu kan ni inte anmäla er längre! Ska välja ut dom 10 som gått vidare! Kram på er.

RSS 2.0