Storbloggarna tar från "Småbloggarna"


Gick nyss in på Dessies blogg och gissa vad jag fick se? Jo hon har nämligen snott min "Hiss eller Diss" text/skylt eller vad man nu ska kalla det. ;) Haha.

Den här alltså;

kollar ni i min kategori Hiss/Diss så ser ni ju att jag har haft den länge.

Nog för att jag snott hennes Hiss och Diss skylt/text också. Men vafan, hon är ju en storbloggare? Lite bättre fantasi måst hon väl ha.. ;) Aja, jag bryr mig inte så mycket, tyckte bara att det var lite kul! :D Alltid roligt att ge inspiration till bloggare, fast när nån snor det tycker jag inte om! Fast jag har ju snott hennes så då är vi väl kvitt ;)

Fast nu kan jag ju göra mina egna texter igen (så jag kommer inte sno/låna nåns text igen), det kunde jag inte göra där ett tag för programmet jag gör texterna i funkade inte ett tag ;) Men nu funkar det prima!

MIN UPPKÖRNING.


Har varit lite hemlighetsfull i både bloggen och bland vänner när det gäller det här med körkortet och uppkörningen. Men jag har redan berättat för flera jag känner att jag kuggade på första uppkörningen. JAPP, det är sant, jag KUGGADE. Så nu vet ni det. Jag klarade det inte första gången, men det trodde jag inte heller att jag skulle göra..

Men tänkte iaf berätta lite om min första uppkörning,
så nu kommer det en hel del text, så det är bara ni slutar läsa om ni inte orkar. Tänkte iaf skriva ner det här för min egen skull så jag kan läsa om det här senare i livet och tänka tillbaks och minnas min första uppkörning ;)



18/8-10 Onsdag:
Dagen började med teori prov på morgonen kl 10.00. Provet gick bra! Fick godkänt och gick därifrån glad och peppad inför uppkörningen som skulle äga rum 15.30, fast tiden vart flyttad till 14.30 istället. Men jag var peppad och nervös inför uppkörningen.. Jag var orolig för att inte klara av säkerhetskontrollen i början så jag gick runt i Älvsbyn och läste på inre och yttre säkerhetskontrollerna flera gånger innan jag begav mig mot Polar Hotel där uppkörningen skulle va.

När jag kom till parkeringen så stod en tjej där och väntade på mig. Vi hälsade och jag hoppade in i bilen och började ställa in speglar, stol och nackstödet. Sedan bad hon mig göra en säkerhetskontroll som bestod av att jag skulle kontrollera så att båda blinkerserna funkade + bromsljuset och bromsarna.

Hon var trevlig och berättade lite om hur uppkörningen skulle gå till. Hon sa att hon inte skulle luras och försöka kugga mig på det viset. Och ett misstag blir jag inte kuggad för osv. Sen gav vi oss iväg..

Jag klarade av vänstersväng på landsväg som jag trodde skulle bli mitt största problem på uppkörningen men det klarade jag galant! Klarade även av parkeringarna, vändningarna, och backningen galant! Jag var stolt över att jag klarade av allt det där och lite till.. Men såklart så gjorde jag några misstag också som jag inte direkt la märke till medans jag körde.

Vi begav oss tillbaka mot Polar Hotel och parkeringen där vi startade ifrån. Jag satt nervös som ett as i bilen medans hon samlade ihop sina anteckningar osv. Sen säger hon till mig; "Jag måste tyvär göra dig besviken idag Sandra, jag kan inte godkänna dig".

Just vid det tillfället som hon sa det där så hörde jag bara "Du duger inte, du är för dålig". Det var liksom så jag uppfattade hennes ord. Och anledningarna till varför hon underkände mig var för att jag, jag citerar "Tar ej luckor. Kör ut med liten marginal, annan förare får bromsa. Stannar omotiverat".

Men annars så sa hon att hon tyckte att jag var en bra förare. Jag måste bara se till att ta för mig lite mer och köra då jag får chansen och inte vänta på att alla andra ska köra först osv. Så det var liksom bara småfel som underkände mig.. Men vi får hoppas på att det går bättre på nästa uppkörning istället!

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

DAGENS BLOGG - ANMÄL ER NU!




Väljer ut en vinnare imorgon kväll/natt istället, men eftersom jag inte vet vilken tid jag vaknar imorgon så tänkte jag att vi kan köra igång redan nu med dagens blogg så hinner alla ni morgonpigga skol människor anmäla er tidigt ;)


Ju mer du kommenterar desto större chans att just du blir vald!

Vaken, trött och sliten.


Hej!

Idag har det varit en väldigt jobbig dag.. Av någon konstig anledning så kunde jag inte somna förens vid 7 tiden imorse och sen så höll jag på försova mig också, vaknade 9.06 och fick springa till bussen som gick 09.13 in till stan. Men jag hann iaf med bussen till älvsbyn och körde mina lektioner.

Men 2 timmars sömn är inte direkt mycket så jag har varit seg och trött hela jävla dagen. Så jag bestämde mig för att vila när jag kom hem, så nu har jag vilat 2 timmar och även hunnit duscha. Jag är fortfarande trött men kan inte sova mer om jag ska somna inatt.

Skriver mer sen, håller på kika på fångarna på fortet!
;)


Kan inte sova när det är för tyst..


Ska bara ta en natt cigg, tvätta bort sminket och borsta gaddarna och sedan blir det sängen. Ska dock inte sova ännu.. nej nej. Ska bara slå på en film som jag sedan lugnt och stilla kan somna in till. Det är så jag funkar.. Ingen tv/film på = ingen sömn. Konstigt nog.

Dom flesta behöver tystnad när dom ska sova, jag är tvärtom. Antar att det är något som sitter kvar sen jag var liten.. Har alltid haft svårt att sova när det är helt tyst.. Men nu blir det cigg! Godnatt mina små troll!

Imorgon är jag föresten i älvsbyn hela dagen.. är nog inte hemma förens vid 4 skull ja tro så vi hörs väl då!

Dagens blogg vinnare!


http://amandakaarlsson.blogg.se/
http://amandakaarlsson.blogg.se/
http://amandakaarlsson.blogg.se/

Grattis! ;)

Måste inhandlas..




Svampar/foundation pensel.

Svart linne.

Nya skor!


Det här måste inhandlas! ;) Nog för att det är en massa mer saker som också måste köpas men det får vi fixa när vi är tillbaka i Umeå igen, för just nu så ryms det inte med nå mer saker i resväskorna ;) haha. Måste ju lyckas ta med mig all packning jag har här.. hur det nu ska gå .. :O

FYNDAT PÅ DOLLAR STORE



Var förbi Dollar store idag med morsan o bengt, och självklart fick man med sig lite fynd hem ! ;) Mamma betalade också.. hehe ;)


SMINK! Alltid bra att ha ;)


Ansiktsmasker!


2 par örhängen och lite klämmor! Har verkligen vart i behov av klämmor och nu äntligen har jag de! ;)


Och såklart sånna här rullar.. det behövs när man har katt! Speciellt när man har 4 st också..


Planer för veckan..










En ny vecka har börjat..



Hej! Sitter hos morsan nu och har fixat mig lite i brist på annat. Har även fått besök av lillsyrran och hennes två kompisar. Dom sitter i köket och leker med nå lera eller nånting?

Ajja, väntar på att mamma ska sluta jobbet.. hon slutar vid 4a och då ska vi till Bengt och käka middag.

DAGENS BLOGG - ANMÄL ER NU!


Vi kör en dagens blogg! Ju mer du kommenterar desto större chans att just du blir vald!

AVSLUTAD!
Vinnaren publiceras snart!

Godmorgon


Hej!

Nu har jag äntligen vaknat till liv igen.. haha. Vaknade först vid 9 och sen så lyckades jag somna om tills nu.. inte bra :/ Ska ju upp tidigt imorrn. Har ju 2 körlektioner i älvsbyn imorgon så jag måste upp hyffsat tidigt imorrn.

Ajja, skit samma. Tänkte borsta tänderna nu och fixa till mig lite, hörs snart igen!

Måste samla tankarna..


Hej!

Pga det som hänt idag/igår så orkar jag faktiskt inte blogga. Jag hoppas att ni förstår det.. Jag behöver samla tankarna lite och vila upp mig tills imorrn, då blir det nya tag. Men just nu så orkar jag faktiskt inte.. kan inte tänka på nå annat just nu än att vår älskade vän Jonathan har lämnat oss och hur orättvist livet egentligen är.

Min pojkvän är jätte ledsen och det gör så att jag blir ännu mer ledsen.. Speciellt när jag inte heller kan vara vid hans sida och hålla om honom.

Så jag orkar helt enkelt inte blogga nåmer inatt. Vi får höras imorgon då jag vaknat till liv igen. Men just nu så är det alldeles för mycket tankar som snurrar i skallen på mig.. så vi hörs imorgon!

DAGENS BLOGG VINNARE


http://priscillass.blogg.se/images/2010/prisicllassheadertyyyp_103217400.jpg

Klicka på bilden för att besöka bloggen!

Vila i frid Jonathan!


Idag avled en nära vän till min pojkvän.. Jag kände honom inte så väl men vi hade träffats några ggr via min pojkvän Dennis och festat ihop. Men trots att jag inte kände dig så väl så tänkte jag ändå skriva ett litet inlägg..

Första gången jag träffade dig var när vi hjälpte dig att flytta in i din lilla 1a om jag inte minns helt fel? Du var alltid glad och sprallig av dig och vi hade kul tillsammans, även ifall jag var en liten bitch ibland då du och Dennis kollade runt på porr på internet ;) Eller det var väl en "musikvideo" som du kallade det för.. haha.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva.. sånt här gör en helt paff. Det finns så mycket man vill få fram men man finner inga ord. Man tror inte att sånt här ska hända men sen så händer det och man kan inte riktigt förstå att det är sant..

Jag är iaf glad att du och Dennis hann träffa varandra en sista gång innan du lämnade livet. Du betyder mycket för honom och jag är glad att ni hann spendera några helger tillsammans i sommar.

Jag är glad att jag fick lära känna dig..

Jag hoppas att du har det bra där uppe. Vila i Frid Jonathan, så ses vi snart igen !



Du är älskad och saknad.

Hem till luleå!


Hej!

Ikväll åker jag hem till Luleå igen, eller hem och hem. Åker till föräldrarna och är där tills jag ska åka till älvsbyn igen och köra bil. Tåget går 17.36 (?) härifrån kiruna så jag är inte framme förens vid 21.00 om inte tåget är försenat som vanligt. Hojja.. vet inte ens om jag vill åka idag.. känns inte som att jag är så sugen på det.

Men jag vill inte heller stanna här, eller ja jag vill det för jag vill ju vara med min älskling. Men han sover ju bara hela tiden så vad är det då för vits att vara här ? Hmm.. ja vi får väl se hur det blir.

Måste höra om jag har nånstans att sova när ja kommer till luleå också, annars är de kört ;) haha. Men vi hörs senare, ska försöka väcka älsklingen nu så jag åtminstone hinner träffa honom en snabbis innan jag åker..

LÄS INLÄGGEN INNAN NI KOMMENTERAR, TACK


Jag blir så less på folk som inte ens läser inläggen innan dom kommenterar nånting.. Som inlägget jag skrev om körkortet, jag skrev att jag skulle bli så lycklig om jag fick det, inte att jag fått det! Snälla läs innan ni kommenterar annars behöver ni inte kommentera alls. Det är bara jobbigt. Håller ni inte med mig ?

DAGENS BLOGG!


Vi kör dagens blogg hela dagen och natten! Väljer ut en vinnare så fort jag får ork till det.

Så anmäl er nu! Och vi kör samma sak igen, ju mer du kommenterar desto större chans att just du blir vald! Så nu kör vi!

Kiruna gör mig sjuk!


Hej!

Tror fan att jag har blivit sjuk.. :/ IGEN! Blir alltid sjuk när jag är i kiruna och jag verkar ha blivit det nu också.. Igår kändes hela kroppen svag och huvudet var helt varmt och jag frös. Idag är det lite bättre, förutom att halsen är typ uppsvullen och huvudet känns fortfarande helt konstigt..

Men jag ska ta en dusch snart så då ser vi ju om jag piggnar till.. Har nyligen vaknat också och när man är nyvaken brukar man inte känna sig så pigg och kry i kroppen. Så vi får ju hoppas att det går över :/ Vill fan inte vara sjuk.. Har ju körlektioner i veckan också och jag vägrar att köra sjuk igen! Det är alldeles för jobbigt..

Den dagen, den lyckan..


Fyfan vad jag längtar tills den dagen då jag sitter i bilen med förarprovs läraren och han eller hon säger "Grattis, du har klarat körkortet". När den dagen och den stunden kommer så kommer jag att vara så lycklig!

Jag kommer att hoppa och skrika av lycka och springa till trafikskolan och skrika "JAG LYCKADES" och krama om alla där som har hjälpt mig att klara körkortet.

Jag kommer att ringa alla mina nära och kära och säga "Jag klarade det kärring jävel, nu jävlar har jag körkortet!" Sen kommer jag att fira hela dagen och hela natten och jag kommer att vara så lycklig!

Just för att KÖRKORT = FRIHET!

http://www.str.se/Filer/4643/Simon-h400.jpg

Men det här är ju bara vad jag drömmer om just nu.. sen om det kommer att ske eller inte är ju en annan sak.. Men jag skulle vara så lycklig om det inträffade.

DAGENS BLOGG!!




http://fuckingposers.blogg.se/images/2010/namnls_90680057.jpg

Dagens blogg vinnare blev Moa! Grattis ;) klicka på bilden för att besöka bloggen!

Kör en dagens blogg imorgon också, så titta in imorgon och anmäl er ;)

SÅ BLIR DU EN BRA BLOGGARE


Att vara en bra bloggare handlar inte bara om att skriva bra, utan det handlar även om hur man behandlar sina läsare.. tycker jag iaf! Här nedan följer några tips som kan göra dig till en bra och mer omtyckt bloggare!


LÄS dina kommentarer, skumma inte bara igenom dom utan LÄS verkligen vad dom har skrivit. Det är många bloggare som inte ens orkar läsa igenom sina kommentarer och därför slutar folk tillslut att kommentera för att dom märker att bloggaren inte ens läser det dom skriver. Och har man flera hundra om dagen så förstår jag att man inte ids läsa alla, men man kan iaf försöka läsa igenom åtminstone minst 10-20 st.


SVARA på dina kommentarer, Okej nu påstår jag inte att man är en kass bloggare ifall man inte svarar på alla kommentererna (det gör inte ens jag), men man kan iaf försöka svara på frågor som läsarna ställer osv. Det gör så att dom vet att du läser det dom skriver och verkligen bryr dig om det dom har att säga.

Var trevlig mot dina läsare, nångång så kan du nämna i ett inlägg eller nå hur bra läsare du har eller hur mycket du uppskattar deras åsikter och tankar osv. Det gör så att läsarna känner sig lite mer delaktiga och uppskattade. Eller ifall du tex ber om deras åsikt så kan du visa att du uppskattade deras åsikt genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Ha någon tävling då och då, som tex dagens blogg eller nå liknande. Det uppskattas och ni båda tjänar på det!

http://jswalander.blogg.se/images/2010/dator_94117816_94747826.jpg

BILLIGA HAREMS BYXOR!




Varför slösa en massa pengar på att köpa harems byxor när du kan fixa ett par gratis?


Ta bara brorsans, pojkvänens eller farsans gamla långkalsonger och wipps så har du ett par extremt fula harems liknande byxor. Det hänger mellan benen och det ser även ut som att man har skitit ner sig, precis som det gör när man har riktiga harems byxor! Fast det här är billigare!

Vill du ha dom i en annan färg så går det ju faktiskt att köpa färg så du kan färga om dom i någon cool färg. Bra va? ;) HAHA

VAD KRÄVS DET EGENTLIGEN?


Vad krävs det egentligen för att hamna på mest aktiva listan?
En del som är med där är inte ens hälften så aktiv som jag är. Jag kommenterar bloggar, jag uppdaterar med minst 5 inlägg/dag och jag får kommentarer. Vad kan vara med aktivt än det?

Men jag ger inte upp! JAG SKA UPP PÅ LISTAN IGEN! Och sen när jag väl är där så ska jag se till att stanna där också! ;)


Brunett och het, jo tack jag vet!



Sry för suddig bild, men den får duga!

Måste bara säga att jag faktiskt TRIVS som brunett. Trodde inte jag skulle göra det om jag ska va ärlig. Är född blond och har varit blond mer än halva mitt liv och dom få gångerna jag varit brunett så har jag alltid ångrat mig och färgat blont igen.. ;) haha.

Men inte den här gången!
Nu trivs jag faktiskt i brunt! Man behöver inte vara en blond bimbo barbie för att vara snygg. Som dom flesta tror ;) Tycker faktiskt att brunetter är sexigare och snyggare än vad blondiner är. Blondiner är också fina, men dom är mer söta än sexiga om man säger så.

Men jag är nöjd som brunett och dessutom så tycker min pojkvän att jag är riktigt fin i det ;) Så det är ju ett stort plus!

Dagens blogg!


Vi börjar dagen med dagens blogg igen!

Ju mer du kommenterar, desto större chans att just du blir vald! Men bloggen måste vara intressant också! ;)

AVSLUTAD!
Vinnaren kommer upp i bloggen snart!

2 VINNARE DEN HÄR GÅNGEN


Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken jag skulle ta så jag tog båda istället ;)


http://menjagtestar.blogg.se/images/2010/namnlst-3_95857832.jpg

Fastnade för den här bloggen dels för att designen var fin och inbjudande och även för innehållet i bloggen! Fina bilder, lite tips och annat smått och gott ;)

Klicka på bilden för att besöka bloggen!




http://eellenpeterssoon.blogg.se/images/2010/ellenheader_103567521.jpg

Den här bloggen drivs av en söt liten tjej och varför jag valde henne var dels för att hon inte har bloggat sådär jätte länge och tycker att hon borde få synas lite, och även för att hon så flitigt spammade med kommentarer ;)

Klicka på bilden för att besöka bloggen!

FILMTIPS



http://chud.com/articles/content_images/5/last_house_on_the_left.jpg


En nyinspelning av Wes Cravens skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd... (info hämtad här)


Min åsikt om filmen: Skulle väl inte direkt kalla den för en skräckfilm, skulle mer säga att det är en thriller.. Men den var faktiskt bra. Lite seg i början men ändå väldigt spännande. Man undrade hela tiden hur det skulle gå. En sevärd film helt klart!

SLUTA TRACKA NER PÅ ANDRA




Överallt förekommer mobbning av alla olika slag. Och nu när bloggar har blivit så populära så förekommer det även en viss typ av mobbning här. Överallt och varje dag så kan man läsa i bloggar hur någon "anonym" skriver en massa elaka saker till den som äger bloggen. Men till vilken nytta?

Tycker man nånting så ska man ju självklart stå för det också, och man ska ju absolut inte skriva sånna där elaka saker till någon överhuvudtaget. Ni tror att ni är så jävla mycket bättre men det är ni inte. Utan ni visar ju bara hur jävla dåliga människor ni är som måste tracka ner på andra människor för att få känna er bättre.

Det är bara så fel. Så jävla fel. Ni skriver hur dålig den människan är och hur ful, äcklig, skabbig, slampig osv den personen är. Men vad är inte ni då ? Underbara änglar eller? Nä, det är ni inte eftersom ni skriver sådär. Om ni tycker att någon beter sig dåligt så visa att ni är bättre då och gör förfan inte likadant då. Det gör er bara till sämre människor..


Ni kan ju bara försöka knäcka mig! ;)

DU KAN OM DU VILL!





Man kan komma långt i livet med eller utan utbildning, allt handlar bara om att ha självförtroende och en stark vilja! Om du inte tror på dig själv vem ska då göra det? Du måste ha viljan och styrkan. Livet är tufft och man stöter på en hel del motgångar i livet och ibland vill man bara ge upp och försvinna.

Men det är då du ska resa dig igen, det är då du ska visa att du kan klara allt! Att du är stark! Låt ingen trycka ner dig och förstöra för dig. Man kan bara man vill. Det är mycket i mitt liv som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle klara av, men med lite självförtroende och en stark vilja så har jag klarat av det mesta som jag aldrig trodde att jag skulle klara.

Det gäller att aldrig sluta tro på sig själv. Man behöver inte va super duper bra på allting här i livet för att lyckas. Det gäller bara att du tror på dig själv och på det du gör. För om du har gett dig fan på att lyckas och aldrig slutar kämpa så kan du komma långt min vän. Allt handlar bara om att aldrig ge upp och fortsätta kämpa tills man lyckas och når sitt mål!

Några bloggar jag följer dagligen!



Här är några av dom bloggarna jag följer dagligen:

http://www.kissies.se/wp-content/themes/kissies/images/head_bg.jpg











http://lolad.se/images/2010/header_102939014.jpg


http://rtyutrfedw.blogg.se/images/2010/emmelist-designt-jheader-copy_74746789.jpg


egoinas


Följer även några mer bloggar men det här är dom jag först och främst klickar mig in på ;) klicka på bilderna för att besöka bloggarna!



Vilka följer ni? Ni får gärna tipsa om någon bra blogg som ni tycker om ;)

FÖRE OCH EFTER



Hittade en video på kändisar där dom visar före och efter skönhetsoperationer.
En del har verkligen fått en förbättring och en del var snyggare innan operationerna.

Vi börjar dagen med "Dagens blogg"


Godmorgon sötnosar
;) Tänkte att vi börjar dagen med dagens blogg!

Vi kör som förut, ju mer du kommentarer desto större chans att just du blir vald!

AVSLUTAD!

För oss som inte har något annat att göra..




http://www.brutalashell.com/wp-content/gallery/general/house_of_the_devil_alt_poster3.jpg http://chud.com/articles/content_images/5/last_house_on_the_left.jpg

http://www.torrentavi.com/wp-content/uploads/2009/10/The-house-of-the-devil-2.png

Eftersom varken jag eller älsklingen går i skolan längre
och även har lyckats vända på dygnet så tänkte vi se lite skräckfilmer inatt. Inte för att någon skräckfilm har skrämt skiten ur mig någonsin, men det är alltid mysigt att sitta ihopkurad med älsklingen mitt i natten och kolla på skräckisar iaf.

Så det hade vi tänkt göra inatt medans dom flesta av er ligger i sängen och sover i väntan på att få vakna och gå till skolan.. ;) Men vi hörs imorgon, för nu ska vi se lite skräckisar ;) Godnatt!

DAGENS BLOGG!


http://jjenifeer.blogg.se/images/2009/p_38445677.jpg

Dagens blogg blev Jennifer! Hon pluggar till frisör och makeup artist. I bloggen skriver hon om sin vardag, shopping m.m, Klicka på bilden för att besöka bloggen!

LEV DITT LIV PRECIS SOM DU SJÄLV VILL




Vi människor kan verkligen göra ALLT för att bli omtyckta - Vi bantar ner oss, opererar oss, låtsas tycka om saker vi inte ens gillar osv. Och det är bara för att bli omtyckta. Vi bryr oss bara om vad andra människor tycker så vi glömmer bort att leva våra liv.

Vi spenderar så pass mycket tid på att försöka bli omtyckta av omvärlden så vi glömmer bort vem vi själva är och vad vi egentligen vill. Varför kan man inte bara vara sig själv och gå sin egen väg? Varför är det så viktigt att bli omtyckt ? Tycker dom inte om en för den man är så är det ingenting att ha i sitt liv.

Gå din egen väg, gör det som känns bäst för dig och spendera dina år med att göra saker du tycker om och mår bra av. Skit i vad andra tycker och lev ditt liv. Tycker nån att du är för ful, fet, smal, dum osv, så skit i det ! Känn inget tvång till att banta ner dig, snygga till dig, göra si och så bara för att någon annan tycker en viss sak om dig.

Stå upp för dig själv och gör det som du tycker om och mår bra av! Försök inte anpassa dig efter någon, utan gör det du själv vill och mår bra av! Det är viktigt, vi lever bara engång !

Lev för dig själv, för det är ditt liv och lev det på ditt sätt!

Lite för gamla?




Håller på kolla fångarna på fortet nu som ni säkert också gör? Aa, men iaf så började jag fundera på ifall en del av dom inte är lite för gamla för att vara med där? Typ Lets dance gänget.. Hur gamla kan en del av dom vara? 50-60 år? Borde dom kanske inte ta in deltagare som är liiiiiiite yngre men ändå kända?

Man såg ju bara gubben där som skulle spika av kedjan.. han höll ju på dö typ. Stackarn.. Borde inte sånna sitta hemma i soffan och avnjuta en öl med frugan istället?

Nä nu ska jag inte vara elak.. klart alla ska få vara med! Men jag tänker bara på deras hälsa.. det kanske blir för mycket för en del av dom..?

Keep up the good work!


Ser att kommentarerna rullar in på dagens blogg! ;) Härligt! Det är så kul när många anmäler sig, då får man gå igenom en massa nya bloggar och så kanske man hittar en ny blogg att följa ;)

Längtar tills jag ska gå igenom alla ! Men det blir inte ännu.. det blir senare ikväll/inatt nångång. Och jag meddelar er när jag valt ut dagens blogg vinnare så ni behöver inte oroa er för att ni ska missa det ;)



Men nu tänkte jag ta mig en snabbdusch innan fångarna på fortet börjar, så vi hörs snart!

Ska ni se det? ;)

JU MER DU KOMMENTERAR - STÖRRE CHANS ATT BLI VALD



Vi kör en dagens blogg medans jag ser film! Vi kör som förut, ju mer du kommenterar desto större chans att just du blir vald! Så spamma på mina vänner så hörs vi snart igen ;)


AVSLUTAD!

Vilket liv..



Ligger här i sängen med älsklingen och har ingenting att göra. Han sover som vanligt.. vilket jävla liv va? Ajja, så jag tänkte väl kolla en film i brist på annat och hoppas på att han vaknar innan kl 6 ikväll iaf.

Så roligt har jag! Hade fan hellre gått i skolan än att ligga här och tråka ensam dag in och dag ut.. *Suck*, men vi hörs senare! ;)

Filmtips!




http://3.bp.blogspot.com/_czP55vlU1D4/S_e_gcnI3LI/AAAAAAAAAnc/o9iisWIRbps/s1600/The-Human-Centipede-First-Sequence.jpg


Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren.


Min åsikt om filmen:
Vart tipsad om denna film så jag och älsklingen bestämde oss för att se den. Och det var en helt okej film. Trodde man skulle få se lite mer när han opererade och äcklade sig, men man fick inte se så mycket. Men annars var den väl sevärd. Det var en rätt så sjuk film, så sjuk så att man började skratta ibland bara för att den var så pass sjuk och störd.. Men är ni känsliga ska ni nog inte se den ;) Annars så rekommenderar jag den!

Fångarna på fortet!








Idag (23/8) var det då premiär utav Fångarna på fortet 2010. Och självklart så var man ju tvungen att kolla.. Man har ju följt programmet förut då man var liten så det var ju en självklarhet att se det även nu ;)

Men vad tyckte ni om programmet?
Själv så tyckte jag faktiskt att det var bra. Samma personer (utom gåtgubben då) och samma utmaningar.

Det kändes bra att dom inte hade börjat ändra en massa skit, som dom oftast brukar göra när gamla program börjar visas på nytt. Men dom hade inte ändrat något. Samma gamla Gunde Svan och samma gamla utmaningar. Till och med dvärgarna var med!


Uttråkad or what?




Gör inte killar annat än sover och runkar? Man börjar ju fan fundera.. Min gubbe sover IGEN. Han gör fan inte annat.. Han har fan sovit HELA DAGEN, HELA EFTERMIDDAGEN och nu sover han IGEN. Är alla killar lika slöa eller är det bara min?

Ajja, skit samma. Snart börjar fångarna på fortet och då har jag iaf nånting att göra ;)

Ny vecka, nya tag!




Ja, då var det en ny vecka då och det är dags för nya tag! Nu ska jag verkligen försöka ta tag i min kropp och hälsa och dra ner på alla godsakerna. Det vart ingen beach 2010, men det gör inget! Jag laddar nu upp med nya tag! Och eftersom jag inte har tid att träna så mycket så ska jag iaf börja dra ner på godsakerna och mitt matintag tills jag kör igång med träningen på riktigt.

Kommer inte dra igång med träningen förens i september nångång? Kanske oktober.. Men så fort jag får tid iaf så ska jag ta tag i träningen, men just nu har jag fullt upp! Så vi börjar med att dra ner på maten och godsakerna ett tag ;)

TÄVLING BITCHES!


Vi börjar måndagen med en tävling hos Lolad.se! ;)


DAGENS BLOGG BLEV...



Blev Sissi! Grattis! ;) En nice blogg om bland annat mode och shopping!

Det gick inte att lägga upp en bild på bloggen.. min printscreen funkar inte och de gick inte o fixa på annat vis heller.. Men besök bloggen iaf !

Jag är en bitterfitta!


.. Japp! Det är just det jag är, en bitterfitta som både hatar och älskar livet på samma gång. Jag ser livet från den verkliga synvinkeln. Jag ser igenom falska människor. Jag försöker inte smöra för någon bara för att bli omtyckt. Nä, jag står upp för mig själv och säger sanningen. Varför ljuga liksom?

Varför ska man leva hela sitt liv i en lögn? Varför ska man fjäska för folk bara för att "passa in"? Varför ska man sitta i ett hörn och hålla käften om man tycker att nånting är fel? Varför ska man inte bara kunna säga sanningen och skita i om folk tycker om en eller inte?

Om jag får välja så lever jag hellre mitt liv ensam än att dela det med falska patetiska människor som låtsas vara ens vän. Nä då lever jag fan hellre ensam.


FRIHET


Imorgon är det måndag, och inte vilken måndag som helst! Utan dom flesta av mina vänner och bekanta börjar skolan imorgon ;) Men inte jag! Haha, det känns lite konstigt men ändå så skönt! Första gången på 13 år som jag INTE börjar skolan i augusti! Jag säger bara en sak, FRIHET!

Nu är det dags att ge sig ut i arbetslivet! Så småningom, först körkortet! ;)

GE MIG TIPS PÅ PSYCHO FILMER???


Efter att älsklingen hade läst mitt inlägg om min sjuka dröm så vart han sugen på att se någonting liknande de jag drömde om.

Alltså någon psycho film där dom stänger in folk/håller dom fången osv. Så har ni nå tips på någon bra sådan film så skriv en kommentar här!

Lägg det förflutna bakom dig!


Fan vad jag stör mig på folk som ska leva kvar i det förflutna..
Varför inte bara gå vidare och lägga det förflutna bakom sig? Varför tillbringa resten av sitt liv med att älta det förflutna? Det förflutna har redan varit och vi kan inte göra nånting åt det som har varit, men vi kan förändra framtiden genom att se framåt och släppa allt det som varit och bara gå vidare! Är det så svårt?

Om man inte beslutar sig för att lägga allt gammalt bakom sig och gå vidare så kommer ingen vilja vara med en längre. Det blir för jobbigt i längden.. man kan inte längre hjälpa en sådan person som har fastnat i det förflutna.

Antingen så släpper man taget och går vidare eller så kan ni vara beredda på att leva ett ensamt liv. Och då kan ni  sitta där i er ensamhet och älta det som varit ENSAMMA.

Tittar på the hills..

http://jjennii.blogg.se/images/2008/the_hills_cast_400_15156944.jpg

Ligger och kikar lite på The Hills just nu i brist på annat. Och jag började fundera lite.. Varför håller Heidi ihop med Spencer hela tiden ? Han behandlar henne som skit hela tiden och ändå så kommer hon tillbaka till honom.

Är det någon som vet varför? Brukar inte se The Hills så ofta, men varje gång jag sett det så har Spencer och Heidi bråkat och gått tillbaka till varann.. Varför inte bara säga Hejdå och gå vidare?

Dessa mardrömmar..


På senaste tiden har jag drömt riktigt knäppa mardrömmar om helt sjuka saker :S Jag drömde tex att jag blev "tillfångatagen" av en riktigt SJUK tjej som höll mig "fången" i hennes lägenhet och gjorde allt för att jag inte skulle ta mig därifrån. Hon skulle till och med döda mig om jag inte gjorde som hon sa.. ett riktigt psyko..

Och anledningen till varför hon tagit mig till fånge var för att jag hade bytt en "leksak" med en annan tjej och sen pajjat den "leksaken".. Hon hade alltså blivit förbannad över det ? Helt sjukt.

Skulle jag göra en film om varje sjuk dröm jag hade så skulle det bli några förjävla bra filmer..

Vi kör en dagens blogg!


Vi gör såhär! Ju fler kommentarer du skriver, desto större chans att just du blir vald ;)

Nu vill jag att mååånga anmäler sig ;)

Jag lever..


Tänkte bara säga att jag lever.. har bara inte orkat blogga nånting. Men jag kanske bloggar senare, vi får ju se om jag orkar. Var ut igår så jag är lite seg idag ;) haha.

Det suger..


Har absolut ingenting vettigt att skriva just nu.
Men jag är iaf i kiruna nu och det suger. Killen är en osocial geek som spelar wow. Själv ligger jag här o försöker komma på nånting vettigt att skriva medans jag dricker en folköl som snart är slut. Det suger.



Vänta ni bara..


En vacker dag är det jag som står i rampljuset! Oh ja, ni hörde rätt! ;) Vänta bara .. med tiden så ska ni få se en hel del förändringar.. mohaha *smider planer* ;)

Toalett ligister!


Varenda gång jag har åkt tåg på senaste tiden så har det alltid varit stock i toaletterna. Jag vet inte vad det är för ligister som springer runt och stockar toaletterna. Antingen så gör dom det med flit eller så kan dom inte tänka logiskt. Man kan inte försöka spola ner hur mycket papper som helst i ett sånt där litet hål som det är i toan på tåget.

Det går inte. Det är omöjligt att flera meter papper ska få plats i det där lilla hålet. Det förstår till och med jag. Så sluta stocka toaletterna.. det är riktigt vidrigt. Ibland har det varit så pass illa att pisset/vattnet i toan höll på rinna över kanten. Så sluta stocka toaletterna tack.

ÄNTLIGEN LEDIG





Yes, nu är jag äntligen ledig en hel vecka! Min nästa körlektion är inte förens 31 augusti (?) tror jag.. Så nu är jag ledig en heeel vecka. Fan vad skönt att slippa stiga upp före fan och passa en massa tider.

Så nu ska jag bara VILA mig och ladda upp inför nästa körning. Så skönt.. Dock så ska det inte bli lika skönt att komma till Kiruna. Det är en helvetes stad.. Kallt och jävligt hela jävla tiden..

Men vad gör man inte för dom man älskar?
Eller vad gör inte JAG för den jag älskar? ;) Han gör ju ingenting. Det är ju jag som måste bo i en resväska och trängas med massor med äckliga gubbar och skrikande barn medans han sitter på arslet hela dagarna och lever i en fantasi värld.

Nåja, nu är jag iaf påväg mot Kiruna.. *suck*. Men det ska bli kul att träffa mina 5 sötnosar!

Jag bor i en resväska!



Godmorgon!
Idag har jag fullt upp som vanligt.. ska förbi både pappa och mamma för att hämta lite rena kläder osv. Och senare ska jag även åka iväg! Haha, som sagt.. jag bor i en resväska och det kommer jag att få göra i några veckor till..

Men nu ska jag strax börja bege mig mot morsan! Vi hörs på ett tag ;)

DAGENS BLOGG!



http://mandyego.blogg.se/images/2010/ny-header_93856154.jpg

Klicka på bilden för att besöka bloggen ;)

Kommer upp en dagens blogg imorgon också, så anmäl er gärna då! ;) Alla kommer att få en chans, det lovar jag! ;) Så länge eran blogg innehåller nånting vettigt ;)

Umgås med syster!


Tjo! Sry för kass uppdatering, men jag har inte haft tid. Men iaf, nu sitter jag hos mormor och sörjer med syrran ;) Vi har bakat paj också.. Nog för att jag inte ska käka paj, men idag så får jag det , för idag sörjer vi! ;) Haha

Bjuder på några bilder så länge och så hörs vi senare ;)


Vi är glada för att vi snart ska äta paj!


Men vi är ändå ledsna.. för vi sörjer ju..


Men det hindrar oss inte från att se knasiga o söta ut på bild!

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut..


.. och snart börjar skolan!
Haha, men inte för mig ;) !! Sug på den ni! Haha ;) Jag är fri, fri, friiiiiiiiiiii!

Efter 13 år i skolan så är jag äntligen FRI!
Så nu ska jag luta mig tillbaka och leva på socialbidrag resten av mitt liv! Nä jag skoja bara.. helvete heller att jag ska leva på soc..  Jag ska skaffa mig ett jobb så småningom.. men just nu har jag inte tid. Håller ju på med körkortet nu osv, så jag ska satsa på det först och främst!

Haha har ni tänkt på hur jävla många år man har slösat av sitt liv för att gå i skolan? Eller jag ska väl inte säga att det var bortkastad tid, för jag hade ju trots allt trevliga stunder där också ;) Men ändå.. :p


Här är några bilder från min senaste tid i skolan! ;)








Vi kör en dagens blogg!


Vi börjar dagen med en dagens blogg vettja
;) så mååånga hinner anmäla sig! ;)




Jag kommer att köra dagens blogg ganska ofta, så ifall det inte blir just DU som vinner denna gång så håll utkik efter nästa dagens blogg! Kommer även att meddela några när jag kör igång med dagens blogg ;)

DAGENS BLOGG BLEV...




http://michaila.blogg.se/images/2010/ihe_102984274.jpg

En söt och cool tjej, Klicka på bilden för att komma till bloggen! ;)

Weeds ♥



Jag är helt jävla slut! Har pluggat teori hela jävla fucking dagen. Så nu är jag helt slut. Tänkte lägga mig i sängen och kolla lite weeds repriser ♥, Har börjat om från säsong 1 och har nästan hunnit se klart hela andra säsongen. Så jag ska lägga mig nu och fortsätta se weeds.

Men FÖRST så ska jag lägga upp dagens blogg! ;)

- sorry för lite halvkassa cambilder på mig osminkad. Jag kommer bli bättre på att fota sen då jag har mer tid över, men just nu är det full rulle!

Teori plugg!




Tokar i trafiken finns till och med i Älvsbyn.


Alltså ärligt talat? Vad är det för fel på en del människor där ute i trafiken egentligen? Dom måste ju ha någon allvarlig skada eller nånting så som dom kör. Idioterna ligger ju och trycker i arslet. Vad fan är vitsen med det egentligen?

Dom kommer ju inte fortare fram för att dom ligger och trycker bakom mig inte. Ska dom inte köra om så har dom ingen jävla anledning till att ligga o trycka tätt bakom mig. Jävla idioter. Hoppas ni dör nångång eller skadar er rejält.. då kanske ni lär er att hålla avstånd.. jävla puckon...

Vi kör en dagens blogg!


Kommer inte kunna blogga förens vid 6 tiden ikväll. Har fullt upp med körningen och teorin, så vi kör en dagens blogg medans jag är borta! ;)



HAHA SÅ SÖTT!



Hahaha! Så jävla skön grabb! ;) Är han inte söt? haha :D

Det skulle göra mig till världens lyckligaste!


Att klara körkortet skulle göra mig till världens lyckligaste tjej! Skulle jag klara det så skulle jag klara av allt här i världen. Att klara körkortet är något som jag har trott att jag aldrig kommer att klara, så ifall jag klarar körkortet så kommer jag att bli världens lyckligaste tjej!

Jag har klarat så pass mycket här i livet men att klara det skulle göra mig så lycklig! Det kanske låter lite töntigt och ni tänker säkert "Vadå? Det är väl inge svårt?" osv. Nä svårt är det inte, men jag har varit så rädd för att köra bil eller att överhuvudtaget åka i en bil eller något annat fordon så pass länge nu så att jag har intalat mig själv att jag aldrig kommer att lyckas ta körkortet pga det.

Så nu håller vi alla tummarna på att jag har körkortet i handen en vacker dag!

Varför säger ni inget?


Haha såg nyss att jag vart utvald till dagens blogg hos Lolad.se, varför säger ni inget? ;) Haha här är man med o tävlar om att bli dagens blogg o sen när man blir det så märker man inte ens det! Och ingen säger nåntingt heller.. ;)

"Har valt ut dagens blogg iallafall och det blev Zannyh"



Aja, kan då iaf säga att hon gjorde rätt i att välja mig! Eller hur? ;)

Kissie eller Peter?






Ingen har väl missat att Kissie's brorsa Peter också har börjat blogga? ;) Nä, tänkte väl det.

Men då undrar jag, vem tycker ni mest om som bloggare ? Kissie eller Peter?


Jag personligen har inte läst Peters blogg så mycket och det jag har läst handlar mest om tjejer osv. Om vem som är snygg eller inte, och det är inget som intresserar mig direkt så det är väl mest därför som jag inte har fortsatt att läsa bloggen regelbundet.

Men Kissie's däremot, hennes blogg läser jag dagligen. Och det är ju för att hon är så jävla härlig! ;)

Så vem tycker ni mest om som bloggare?
Och nu pratar vi inte om personerna Peter och Alexandra, utan om hur dom är som bloggare.

DAGENS BLOGG BLEV..


Skulle egentligen ha lagt upp den här "dagens blogg" igår egentligen. Men det får bli idag istället då ;)




Dagens blogg blev:

http://annahstefanson.blogg.se/

En söt tjej med en bra blogg som innehåller mycket debatt inlägg bland annat. Fina bilder och annat kul!


Det blev lite problem så det gick inte att lägga upp en bild på bloggen, men ni kan ju besöka den iaf!

F*CK Y*U!





frida om Ny kategori - ute/inne listan.:
HAHA du hackar på folk som klär sig efter hiphop - kulturen, men samtidigt så blandar du in blattesvenska i skitsnacket. Separera dom två - dom har inte med varandra att göra. Dela upp det: Hacka på hiphopare + hacka på blattar som pratar så. Blattar brukar nämligen inte VARA hiphopare. suck.

SVAR: Jag fattar fan inte vad du pratar om. Har jag nämnt att det är BLATTAR jag syftar på ? NÄ! Utan jag har skrivit att jag tycker att Hiphop stilen är ute och att säga "Yo, brorsaan, mannen" osv. Tycker bara det är töntigt och helt jävla ute. Men jag kan inte se att det är just blattar jag skrivit om? Jag kan inte se att jag har skrivit att det är endast blattar som klär sig så och pratar så.

Utan jag pratar om folk i allmänhet. Svarta, vita, gula, gråa, röda, blåa. Jag nämner ingen speciell ras eller hudfärg så läs innan du anklagar mig för nånting jag inte ens skrivit.

VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT????


Nu börjar jag bli jävligt less på det här med hotmail, msn o allt vad det nu heter. Det är ju hur jävla svårt och krångligt som helst när man ska byta lösenord på sin hotmail. Varför är det så jävla svårt?

Jag har suttit här i 20 minuter nu o försökt förklara för min lillsyrra hur man gör och innan jag ens hittade skiten så tog de ju typ 100 år. Så jävla kasst system dom har .. Varför kan det inte vara enkelt som det var förr i tiden? Då var allt så enkelt och man hittade allting hur lätt som helst osv.. Men nu ska ju allt vara så invecklat och komplicerat.. Fan så less.

Vi kör en dagens blogg!


Vi kör en dagens blogg idag igen vettja
;)


FREEEEEEEESCH






Då var man nyduschad and freeeesch! ;) Me like ♥ Jag förstår mig inte på människor som nästan aldrig duschar.. vilka grisar dom måst vara. Finns ju inget bättre än att vara nyduschad och fräsch ju ;)

ÄCKLIG



Usch, känner verkligen hur ÄCKLIG jag är just nu.
Skulle ha duschat igår men eftersom jag var så förbannat trött så vart det ju inte av och nu känner jag mig riktigt äcklig.. Har inte duschat håret sen onsdags/torsdags? Blä.. känner verkligen hur ÄCKLIGT det har börjat bli.

Nog för att det är bra att inte duscha håret så ofta.. men man känner sig ju så äcklig med flottigt hår :S

Ska väcka älsklingen snart och höra om han ska komma o duscha med mig, annars duschar ja väl själv ;)  För duscha måste jag verkligen göra och de SNART!

DAGENS BLOGG BLEV....




http://3.bp.blogspot.com/_hhUPgu9guQI/TDja68kNKWI/AAAAAAAACUo/FlDvZzxOJmQ/S1600-R/bjs6.jpg

Dagens blogg blev http://ladiessdiary.blogspot.com/ ! Grattis ;) Bloggen handlar bland annat om sex och kärlek! Tycker det finns alldeles för få bloggar som tar upp det ämnet så därför vart Ladiessdairy dagens blogg! ;)

>Besök bloggen här!<

Dagens blogg publiceras snart!


Hej! Sorry för att dagens blogg inte är publicerad ännu.. men jag sov i princip hela dagen igår :s Jag vart så sjukt jävla trött så jag sov hela jävla dagen, kvällen och natten :S

Men jag ska kolla in er som anmält er och sen ska jag publicera dagens blogg ;) Hörs snart!

DAGENS BLOGG - ANMÄL ER NU!




Vilket dilemma..


Jag måste ju seriöst vara helt jävla dum i huvudet. Jag skruvar ALLTID igen korkarna på läskflaskorna så HÅRT att jag nästan inte får upp dom sen. Och NU så får jag inte upp korken på flaskan.. Den sitter som sten :S Och jag är törstig. Fan va korkad jag är. Hur fan lyckas man? Inte ens Dennis får upp den o då sitter den hårt..

Och jag som var sugen på lite läsk.. :(

VAKEN!


Hej snyggingar! Nu är jag vaken. Eller jag har varit det sen 11 nångång men har varit så bakis så jag har inte orkat göra annat än o se på tv ;) Ja det tar verkligen på krafterna att festa ;)

Jag kommer svara på era kommentarer senare. Just nu så orkar jag verkligen inte. :/ så jag tar tag i det så fort jag orkar ;)

"Det är fredag, vi ska parta!"


Japp, ikväll är det dags igen. Öl ska drickas och levern ska skadas! Icke bra, men FAN så gott det är med öl alltså ;) och speciellt i det här vädret också! Vad kan det vara ? 20+ kanske? Underbart väder för att dricka öl!



Och den här underbara låten lyssnade man mycket på när man var yngre och taggade inför fest! ;) En gammal goding med andra ord. Har ni inte hört den så måste ni bara lyssna på den! ;)

Härligt med 1:a klass!


Ja nu är jag äntligen på tåget gott folk ;) Så nu kommer det att trilla in med inlägg ska ni se ;)

Föresten så måst jag säga att det är sjukt härligt att åka första klass.. Större stolar, mindre folk och dessutom är det lugnt o skönt! Älskar det!

Fast jag undrar en sak.. varför har dom inte bälten på tåg? dom har ju det på bussar, flyg, bil osv. Men varför inte på tågen? Som att det inte finns risk för att krocka? Det är väl klart som fan att tåget kan kollidera med ett annat tåg. Hmm, ja jag får fortsätta fundera på det där.

Nu kommer dom och ska ta biljetten ;) Hörs snart igen!

Hinner inte blogga så mycket nu..


Hej! Nu är jag i Luleå och ska med tåget till Kiruna om 1 timma. Och för er som undrar vad jag ska göra där så åker jag dit för att träffa min pojkvän som är där och hälsar på sin morsa. Så jag ska dit och umgås med honom i helgen innan jag åker iväg till älvsbyn och fortsätter med körkortet.

Men jag kommer att blogga på tåget, så vid 5 tiden nångång är jag igång med bloggandet igen! ;) Hoppas ni klarar er tills dess ;) Hörs senare då!

Bara dom bästa åker 1:a klass!


Nu har jag bokat en resa till Kiruna, första klass dessutom! Bara dom bästa åker första klass, eller hur? ;) Inte vill man sitta o trängas i en äcklig tågkupé fullt med massor med skrikande kinesbarn och okontrollerande djur. Nä, därför tänker jag åka första klass. Var inte alls så mycket dyrare än andra klass heller så. ;)


Sist jag åkte hem från Älvsbyn så åkte jag ju Limousine. Orka åka buss?

Hade helst låtit bli att åka till Kiruna. Dels för att det suger rövhål där och dels för att det är jobbigt att färdas runt. Men jag vill ju träffa mina söta kissemissar och älsklingen! Dessutom blir det mest troligt sista helgen som jag kommer att vara i Kiruna ;) För sen åker vi HEM! HEM LJUVA HEM ♥

Mer bilder från Luleåkalaset!











REPETITIONERNA KLARA!




Lite dålig bild kanske, Men nu är iaf faserna och även repetitionerna i teorin klara! Nu är det bara sluttestet och det lilla extra kvar, sen är jag redo för teori provet! ;)

Är det coolt att dö?


Eftersom jag nu håller på med körkortet
så har jag verkligen fått upp ögongen i hur farligt det egentligen är ute i trafiken om man inte är försiktig. Ett litet felsteg kan göra så att du skadas rejält eller till och med dör. Men det är inte många som tänker på dom riskerna som finns ute i trafiken eller som inser hur jävla farligt det egentligen är där ute.

Folk ligger och trycker bakom arslet på mig när jag är ute o kör på en 90 väg. Vad hade hänt om jag hade varit tvungen att tvärnita då? Jo JAG hade fått ta en rejäl smäll och även bilen bakom. Så jag fattar inte vad det är för jävla idioter som sitter bakom ratten och kör nuförtiden?

Vill ni dö eller? Är det coolt att köra fortare än man får och ligga och trycka bakom arslet på en annan bil? Är det de? Är det coolt att köra rattfull? Är det coolt att riskera flera människor liv? Ja ni kanske inte tycker att det är lika coolt när ni tar livet av en annan människa pga att ni inte höll avståndet, var nyktra eller körde den hastighet man skulle.

När ni har kört ihjäl en annan människa så kom då till mig och berätta hur jävla coolt det är att köra som en idiot. För det vill jag verkligen höra efter att ni tagit livet av en annan människa.

>Den här tjejen vart påkörd av en rattfyllerist..<

Jag hoppas ni idioter inser att det inte bara är er själva som drabbas när ni tex kör rattfull, kör för fort, inte håller avstånd osv. Utan det är många människors liv som står på spel, så tänk på det när ni är ute och kör. Ditt misstag kan kosta en annan människa livet.

Sex med minderåriga = Äckligt!




Det är en sak som äcklar mig väldigt mycket. Och det är när personer som är i min ålder och uppåt sätter på minderåriga tjejer i 12,13-14års åldern.. det är inte fräscht. Olagligt är det och dessutom lite peddo varning med det hela..

Hur jävla äckligt är det inte när en som är typ mellan 20-30 år endast söker efter 12-13 åriga brudar att sätta på? Äckligt och hemskt! Det är väl en annan sak om man är kära och älskar varandra.. Men att bara vara ute efter lite lammkött är äckligt.

Man borde hålla sig till dom i ens egen ålder och inte utsätta dom stackars små barnen för sånt. Tjejer i den ålder går ju med på det mesta och gör allt för att få känna sig omtyckta och uppskattade.

Kommentarer i mängder! ♥


Tja!

Nu är jag tillbaka på rummet igen efter att ha kört klart för idag. Har hållt på svara på era kommentarer ett tag nu men vart less så jag tog en paus ;) Måste ju hinna blogga också! Så jag fortsätter svara på era söta kommentarer strax ♥, så var inte ledsna! ;)

ÅT HELVETE MED LÖSHÅR!



ÄKTA HÅR SKA DE VA! Så jävla mycket snyggare ;) Varför betala flera tusen kronor för lite hår när man kan odla det själv? Slösa hellre dom pengarna på klippning så ska ni se att erat hår blir långt och fint tillslut! Mycket billigare att klippa det nångång i månaden istället för att köpa en massa löshår! ;)

Älskar föresten att mitt hår ÄNTLIGEN har börjat bli långt igen, långt hår är så sjukt fint

Varför har ni ens frågestunder??


Nu börjar jag bli less på era frågestunder.. okej om man har flera tusentals läsare som vill veta en massa om en osv, då är det bra att ha frågestunder. Men har man en liten blogg och måste jaga efter frågor vad är det då för vits att ha en frågestund? Vad gör det för nytta ifall ni ber mig fråga nånting när jag inte ens läser er blogg?

Man har väl inte frågestund för att jaga efter frågor ? Man har väl det för att ens läsare ska kunna fråga vad man vill? Eller har jag förstått det här fel?

Varför ska man hålla käften?


Okej, ibland är det faktiskt riktigt bra att hålla igen sin feta trut. Men om man tänker efter lite.. varför ska man egentligen hålla käften? Varför ska man inte få säga sin åsikt om saker och ting utan att man ska bli påhoppad med en massa spydiga kommentarer från alla möjliga håll. Man är ju bara ärlig?



Tex mitt inlägg här under. Ja jag tycker det är äckligt med en massa hår under armarna, jag tycker inte det är nå vackert, sexigt eller attraktivt på något sätt. Så varför ska jag då hålla käft om det? Man pratar ju ändå om sånt med sina polare osv osv, så varför ska jag då inte kunna säga det till hela världen då ? Jag står ju för vad jag tycker.

Jag tycker att alla människor ska ha rätt att yttra sig, men om man öppnar käften och slänger ur sig en massa spydiga kommentarer ENDAST för att såra en annan människa på något sätt så kan man lika gärna hålla käften. Men självklart ska vi alla få ha en egen åsikt om saker och ting utan att bli påhoppade.

Inte raka sig = äckligt.




Då kom man precis från duschen! Fan så skönt det var med en dusch alltså. Och att få raka sig! Glömde raka armhålorna igår då jag duschade av kroppen och har känt mig äcklig sen dess. Har gått runt hela dagen på trafikskolan och bara lääängtat efter att få raka mig.

Det ser så jävla äckligt ut när stubben börjar komma fram
:S Fattar inte dom som kan gå runt med en massa hår i armhålorna utan att bry sig. Det är starkt gjort, men äckligt. Jag hade aldrig gjort det iaf.. tjejer ska inte ha en massa hår i armhålorna.. Även om vi tjejer föddes med hår där..

Tillbaka på rummet.


Tja, nu är jag äntligen tillbaka på rummet efter att ha kört klart mina 2 lektioner på körskolan.

Jag har fått ha en annan lärare igår och första lektionen idag som jag inte har kört med på väldigt länge och det resulterade i att jag körde sämre av någon konstig anledning? Men nu under andra lektionen fick ja köra med han som jag brukar köra med och då jävlar gick det bra kan jag säga.. lite konstigt.

Vi körde lite landsväg o tränade på lite svängar, upp o nedväxlingar och accelerationer och det gick hur bra som helst! Klarade till och med vänstersvängen i rondellen som jag inte klarade med den andra läraren som ja hade igår.. Måste vara något speciellt med den där Jocke (om de nu var så han hette?), han måste föra med sig tur eller något.

Aja, nog snackat om det! ;) Kommer med mer uppdateringar snart, ska bara se om duschjäveln är ledig.. ;) Hörs på ett tag!

I'm not perfect!



Jag är inte perfekt, men det är förfan ingen av er heller. Ingen är perfekt, alla är vi unika och vi måste lära oss att acceptera oss själva precis som vi är, för om vi inte accepterar oss själva för dom vi är så kommer ingen annan heller att göra det..

Jag vill träna!


Fan vad slö jag har blivit när det gäller träningen alltså.. pga att jag inte har tränat eller något på hur jävla länge som helst så har ju det resulterat i att jag också gått upp typ 2-3kg också :O Visst är det hemskt? Nä, fan vad jag längtar tills allt är över och jag sitter i vår lägenhet hemma i umeå igen.

Det finns ju förfan ingen tid till att träna längre. Nu har jag fullt upp med körkortet så det är liksom bara att köra bil, plugga, köra bil, plugga, åka till luleå, åka till älvsbyn, köra bil, plugga osv och sådär håller det på. Får ju förfan aldrig en lugn stund. Och dom säger ju att stress gör så att man går upp lättare i vikt också.

Ja jag vill bara att allt ska vara över så jag får åka hem till Umeå och börja träna och fixa i lägenheten. Kommer bli så skööönt när allt är klart!

Pojke eller flicka?


Snöade in mig i ett test som jag hittade på en blogg.
Man kan testa om man kommer att få en pojke eller flicka genom att ange sitt födelsedatum. Testet stämmer inte till 100% eller garanterar att man kommer att få det könet.

Utan det är mest till för underhållning. Men det kan ju alltid vara kul att testa och "se vad man hade fått" för kön om man vart gravid nu ;). >GÖR TESTET HÄR<

Dela blogg?


Jag har inte riktigt fattat det här med att dela en blogg med varandra,
är inte det lite jobbigt? Bloggen blir ju garanterat lite bättre, roligare och får mer uppdateringar, men tänk om man börjar bråka då ? Haha, då kan ju allt gå åt helvete. Fast jag ska inte säga nå, har ju aldrig prövat dela en blogg med någon så ;) Det kanske är skit kul! ;)

Teori plugg!


Tja igen!

Sorry för kass uppdatering men jag har pluggat lite teori, ni vet sånt där som man liksom måste ifall man ska klara körkortet? ;) Amen iaf, vad ska jag skriva? Förutom att jag är helt slut typ.. dagen har varit lång med mycket skoj på halkbanan osv.



Skrev jag föresten att jag fick köra på motorväg idag för första gången? Haha, det var lite roligt.. har liksom aldrig prövat på det tidigare och så fick jag göra det nu när vi var påväg hem från halkbanan och dessutom med 4 pers i bilen.. haha det var lite spännande. Hade kunnat köra åt helvete men det gick bra ;) Vart bara lite förvirrad när jag skulle köra in på motorvägen o sen ut.. men annars gick det bra!

Så nu vet ni det ;)

Halkbanan avklarad!


Tja!

Då var halkbanan avklarad! Känns bra. Känns jäääävligt bra måst ja säga. Trodde verkligen att det skulle vara svårare än vad det var. Men det brukar väl oftast vara så? Iaf bland oss tjejer har jag hört ;) Nämen det gick fint.

Vi var 4 st som åkte, det var jag, Ellinor, Simon och Sven. Killarna körde halva biten var påvägen dit och jag och Ellinor körde påvägen tillbaka till Älvsbyn. Halkbanan var i Piteå så det var inte så farligt långt att köra.

Jag måste säga att det var en upplevelse och det gick väl lite sådär halvbra när man skulle försöka häva sladdarna man fick.. hahaha, körde lite åt helvete ibland men men.. ;) det gick bra iaf! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara av skiten men det gjorde jag. Så det var inte så farligt som jag trodde.. Jag hade gärna gjort det igen om man säger så ;)

Nåja, då var iaf det avklarat och det känns bra.. Nu ska jag strax sätta igång och plugga lite teori också. ;)

JAG ♥ WASA SANDWICH


http://www.golfreiswijzer.nl/beelden/foto365.jpg
Jag har blivit helt beroende i wasa sandwich! Dom är billiga och dessutom supergoda! Iaf den gröna och den svarta ;) Ett perfekt mellanmål eller frukost. Rekommenderar dom starkt!

Vad är det för speciellt med just honom?


http://dailypostal.com/wp-content/uploads/2010/03/Justin_Bieber.jpg

Man ser flera hundratals bloggar varje dag som handlar om Justin Bieber. Vad är det egentligen med den där ungen egentligen? Är han verkligen så jävla speciell så att typ ALLA måste göra en fans blogg om just honom? Hur kan man vara så besatt av en liten pojke egentligen? Lite peddo varning.. Nä men seriöst? Vad är det egentligen som gör han så jävla speciell?

Måste nästan ta och lyssna på någon utav hans låtar bara för att höra om han är så bra som alla påstår..

Ibland hatar jag dom..


Ibland känner jag ett sånt otroligt HAT för småbarn.. och ibland älskar jag dom och tycker att dom är så söta och helt underbara osv osv.. Men IBLAND så hatar, eller ja, hatar är väl att ta i, men ibland så ogillar jag dom. Speciellt SMÅBARN som GLOR på en HELA TIDEN. Och sånna som bara skriker och skriker, eller bara allmänt lever fan..

Som idag när jag skulle handla tex, det var som en jävla cirus inne på Ica. Små ungar överallt som skrek i hela affären och glodde på mig som om dom aldrig sett en människa förr. Jag hade sån lust att bara skrika håll käften åt dom, men sånt gör man ju bara inte. För jag gillar ju småbarn.. Men ibland så tycker jag inte alls om dom..


Halkbana imorgon!


Imorgon ska jag iväg och göra halkbanan.. om jag nu får åka dit? Har inte riktigt fattat det där ännu.. om jag ska göra nå manöver test imorgon innan vi åker eller om jag bara får åka dit? Ja, vi ser ju imorgon hur det blir. Vi åker från trafikskolan 09.00 isf.

Är lite nervös inför halkbanan. Jag tror det kommer att bli roligt, alla som gjort halkbanan säger då att det var skit kul och det kanske det är? Men jag är ändå lite nervös.. haha, men det är väl alla som ska dit i början? Utom killarna då.. dom tror ju att dom kan allt och är så jävla självsäkra på sig själva. Inte underligt att dom är inblandade i så många trafikolyckor..

Nåja, det ska bli kul o se vad som händer imorgon! Om jag nu får följa med? ;) haha.

Bilder från Luleå kalaset 2010.



Jag & Älsklingen.


Brorsan & Älsklingen.


Jag & Älsk!


Sitter och campar utanför bajamajorna..


Älsklingen gav mig en ros! ;) Så gulligt av hanl! ♥

Jag lever!


Hej! ;) Det var ett tag sedan man uppdaterade här, men det var ju som sagt Luleå kalaset i helgen så man har ju festat vilt och har därför inte haft tid till att blogga ;) Men nu är jag back on track igen ;) Nu kommer det att bli en massa uppdateringar! Det lovar jag ;)

Jag är föresten tillbaka i Älvsbyn igen, är inne på min andra vecka av intensivkursen! Nu jävlar gäller det.. hur många lektioner till kommer jag behöva? 10-20? Eller inga alls? Ja det får vi veta på fredag ;)

HAHAHAHA


HAHAHA, kunde fan inte vara seriös och dessutom så är jag övertrött, så det blev som det blev.. ;) haha. Osminkad och sliten är man också.. Enjoy!

Videoblogg kommer snart..!


HAHAHAH, snart kommer det upp en videoblogg..! Kunde absolut inte vara seriös så jag fick vara oseriös istället ;) hahaha.

Fan..


Var ju och solade idag och det skulle jag kanske inte ha gjort.. Har nämligen 2 stora röda märken på röven som kliar och svider och känns helt konstiga nu.. Kan det vara någon mildare brännskada eller så? Det är rött och kliar/svider.. :/ Har försökt smörja in men det hjälper inte så mycket.. Och så har jag fått nånting på armen också.. det kliar lite där o är lite rött där med..


Dagens shopping!





Köpte den här söta klänningen idag på en affär här i älvsbyn. Min kamera är inte så bra så därför ser färgen lite skabbig ut, men den är svart iaf. Skit söt! Ska nog ha den imorgon ;)

Människor är elaka varelser.




Har ni tänkt på hur elak en människa kan vara egentligen? Tänk att det finns människor som verkligen gör ALLT bara för att såra en annan människa, bara för att den ska bryta ihop totalt. Tänk att det finns så pass elaka människor här i världen. Alla våldtäktsmän, pedofiler, mördare osv.. Hur kan man egentligen vara så elak mot en annan människa?

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Blog awards 2010.


Det är mycket snack kring Blogawards 2010 nu
och det är många "småbloggare" (som kallar sig själva storbloggare), som är lite irriterade över att EXAKT ALLA kan gå på galan iår. Och vad tycker jag om saken?

Ja jag kan hålla med om att det inte blir lika speciellt, jag tycker man ska bli bjuden dit för att man har en speciell och stor blogg (ungefär som de var förra året). Det kan nog bli lite mycket ifall EXAKT ALLA bloggare kan komma dit..

Men att en del bloggare blir sura för det? Hallå? Ni är inte direkt världskändisar och har ensamrätt om att få vara där. Haha, tycker bara det är töntigt, så speciella är ni faktiskt inte ;) Så sluta sura och ta det som det kommer. Gå på galan eller inte, ni gör som ni själva vill.

Tänk på att det är ju kul för era fans att få träffa er ? Så sluta va så egoistiska och dela med er lite ;) haha.

http://www.veckorevyn.com/blogawards/img/header.jpg

Själv tänker jag inte gå förens jag blir inbjuden, så mig slipper ni ;)

Vet ni vad?


Jag tror jag sticker iväg på "stan" och solar lite! ;) Vi hörs om ett tag igen! <3

Luleå Kalaset imorgon!


Hej! Nu är jag tillbaka på rummet igen! ;)

Imorgon blir det att fara på Luleå kalaset med brorsan, älsklingen, bengan o morsan! Kommer bli nice! Dennis kommer vid halv 6 tiden och då ska vi grilla ;) äntligen! Haha. Har fan typ inte ätit nå grillat alls i sommar så det kommer att bli gott. Yes, :) dock så har jag inga kläder att ha på mig imorgon eftersom mitt paket som ja beställde inte verkar ha kommit till luleå ännu :/ Vad fan ska jag då ha på mig? Vill inte gå med sliskiga fula kläder inte..

Nåja, det löser sig nog!

Plugg, plugg och åter plugg. Sitter på tra...

dsc01548 (MMS)

Plugg, plugg och åter plugg. Sitter på trafikskolan och pluggar teori medans jag väntar på min andra körlektion som börjar 13.30.. Men jag är hemma vid 3 Nångång, vi hörs då!


Chokladpudding, bajs & glas.


Jag: chokladpudding ser ut som bajs.
Syrran: Jo, det kanske är bajs.
Jag: Kanske det ;)
Syrran: Nä tror inte det.
Jag: Jävlar vad gott bajs isåfall.
Syrran: Men det är nog inte bajs.



Syrran: Ska äta glas snart.
Jag: Glas???
Syrran: Glass*

"HEJ JAG ÄR BÖG, BLIR JAG KÄND NU?"


Uppfatta inte rubriken fel nu. Jag har fortfarande ingenting emot varken bögar, lesbiska eller nå. Men jag tycker att det här med bögar i bloggvärlden börjar gå liite för långt. Bara för att man är bög så förväntar man sig att bli känd? Att vara bög numera verkar inte vara en sexuell läggning utan det är nånting som är på modet just nu, ungefär.

Det verkar ju som det iaf? Det är typ mode nu att vara bög och förut vågade man knappt säga till någon att man var det..? Kanske därför det hyllas nu och har blivit mode?

Ja jag vet inte, men hur som helst så börjar det gå lite för långt. Som DennisM ungefär, han trodde att han skulle bli värsta kändisen när han gick ut med att han var bög. Men det vart han inte så då började han umgås med Kissie och han lyckades inte där heller.. Ja jag vet inte om det jag ville ha sagt kom fram.. Men skitsamma! ;)

Dennis

PINSAMT VÄRRE?


Hej!
Jag är ju i älvsbyn nu eftersom jag går en intensivkurs hära, och medans jag är här så bor jag på en folkhögskola i en student villa typ. Det finns typ 2 plan i villan och jag bor på nedre plan i ett rum här. Men jag verkar inte vara ensam.. På nätterna hör jag hur det smäller i dörrarna och lever fan i trappen osv.

Har inte riktigt varit säker på om någon mer bott i villan eftersom jag inte har sett en kotte! Men NU däremot så hörs det musik från ovanvåningen.. Jag tror det kommer därifrån iaf.. så jag är alltså inte ensam hära?

Haha, och jag som har gått runt o sjungit för mig själv.. pinsamt värre! ;) Brukar sjunga för mig själv när jag är ganska säker på att jag är ensam, vilket jag trodde att jag var. Men jag verkar inte vara ensam och eftersom ja hör musiken där uppifrån så bra så lär ju människan ha hört mig sjunga också! Haha.. ja det är inte lätt alla gånger..


Videoblogg - Misslyckat!


Försökte göra en videoblogg men det vart totalt misslyckat, haha. Man känner sig så jävla dum när man står och pratar för sig själv och dessutom så ser jag alldeles död och sjuk ut så det kanske bara var lika bra att det misslyckades ;) Haha, eller vill ni ha en videoblogg?


Ytterligare 2 körlektioner avklarade!


Då har man kört klart för dagen. Och det gick faktiskt bra om jag får säga det själv. Vi övade lite fickparkering och sedan gjorde vi yttre och inre säkerhetskontroll av bilen och sen körde vi lite stadstrafik. Eller ja, vi körde på gator med lite mindre trafik, vi var ju inte ända inne i smeten om man säger så. Men det gick bra!

Förutom att jag trodde att jag skulle köra på en hundjävel som kutade rakt ut mot vägen, men hunden var kopplad som tur var och kom sig inte ut på vägen. Tänk på det alla hundägare! Ha alltid hunden kopplad då ni går vid vägar, annars kanske det kommer någon och kör på den.

Vi ska fortsätta att köra på gator med mindre trafik resten av veckan. Önska mig lycka till förfan! ;) Jag ska ha det där jävla körkortet, så är det bara!

TOPPBLOGGARNA!


Ni har väl inte missat att serien "Toppbloggarna" har lagts ut på youtube?
Iaf dom 3 första avsnitten! Jag har redan kollat två och ska nu kolla det tredje, haha det är så jävla bra! Kissie är så fjantig och Jackie är bara så klockren! Så töntigt och så roligt på samma gång. ;) I LIKE IT! ♥

Avsnitt 1.
Avsnitt 2.
Avsnitt 3.

Livet är ingen dans på rosor.




Ni gillar när vi äter - Men ni vill inte ha oss tjocka.
Ni gillar inte när vi inte äter - Men ni vill ändå ha oss smala.

Ni säger att det är insidan som räknas - Men ändå är det utsidan ni bryr er om.

Handen i trosan?


Har ni tänkt på en sak? Killar tar sig alltid på snoppen, Varför? Dom är alltid där nere med handen och pillrar och känner. Är dom rädd för att den ska försvinna och måste kolla så att den är där med jämna mellanrum eller?

Haha, ja jag tycker det är lite små kul. Vi är så vana att killar alltid gör det, men tänk om vi tjejer gick runt med handen i trosorna hela dagarna. Undra hur folk hade reagerat då?

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00016/snopp2-47037-0_368_16670w.jpg

Teori plugg!


Nu blir det lite teori plugg! Måste träna på yttre och inre säkerhetskontroll! Vi hörs på en timma eller så, ♥

Black and White




Kom ganska nyligen från duschen, färgade håret för typ 100de gången. Men nu är jag mörkhårig. Hot or not, det skiter jag i, nu är jag mörkhårig och det ska jag vara ett tag framöver, ingen blond bimbo brud längre, sorry!

Gissa vad jag gör nu ?


;)... Hehe, nu kommer nog inte mamma bli glad!

HAHA, Jävla dubbelhaka!


HAHA, kolla vad min dubbelhaka gjorde när jag solade!
Den har gett mig ett vitt märke på halsen efter jag solat! Nog visste jag att jag hade en fet dubbelhaka, men att det skulle synas så tydligt! :O

Ser ni den vita fläcken där under hakan? HAHA, ja fyfan.




HAHA, ja jag får börja sträcka på halsen när jag solar, vill inte ha en massa vita fläckar på halsen ju! ;)

Nya testamentet!




Nu ska jag lägga mig och läsa nya testamentet! Vi hörs imorgon!

Btw, ska jag göra ljusa slingor i mitt hår eller färga det mörkbrunt? Har beslutsångest..

Söker kläder till helgen!


Det blir luleå kalaset i helgen med Dennis, brorsan, morsan och Bengt! Det är bara ett problem och det är att jag inte har några kläder att ha! Så nu håller jag på söka en söt topp/klänning som jag ska beställa till helgen. Fast jag vet inte vilken jag ska beställa! Finns så många snygga :O

Men ska fortsätta kolla nu och sen beställer jag en. Hoppas bara den hinner komma innan helgen!

Jag ska bli rik!




Tänk att kliva upp på morgonen utan någon press på att göra nånting? Tänk att bara vakna upp på morgonen och tänka "Jaha, vad ska jag göra idag då?", utan att behöva känna en massa ångest över hur man ska hinna allt och orka allt. Hur härligt hade inte det varit?

Fast man skulle säkert tröttna efter ett tag av att inte ha nånting att göra medans alla andra jobbar. Eller ja, jag vet inte om jag skulle tröttna så fort? Det finns alltid nån jävel som inte jobbar som man kan hänga runt med.

Men tänk er själva? Tänk om man vore rik. Du skulle ha all tid i världen att spendera med dina nära och kära, du skulle inte heller känna någon ångest över att du inte hinner med allting osv.

Hur jävla skönt skulle inte det vara ? Jag ska fan bli rik.

En halv tacopaj senare..


Nu har jag tryckt i mig en halv tacopaj! Och gissa vad? Nu har jag ont i magen för att jag ätit för mycket! Vilket dilemma.. Nä nu ska jag ta mig en rök och sen ska jag väl försöka göra ett ryck och göra lite teori! Kanske..

Min mage värker!




Min mage värker. Har bara ätit en halv macka + några tortilla chips under hela dagen! :( Har inte hunnit äta nånting och sen när jag skulle äta så gjorde det för ont i magen för att kunna få i sig nått. Så jag tog mig en tupplur istället.

Men jag tror jag ska försöka trycka i mig lite mat iaf. Har köpt hem tacopaj, enkelt & gott! Så det får det bli!

Men först ska jag betala för mina körlektioner.. Jobbigt!
Hörs snart!

nä nu måst jag sova


Vi hörs väl imorgon nångång efter jag kört klart! För nu måste jag iaf försöka sova.. eller ja, jag ska se en film och SEN sova ;) Skitsamma om jag är lite trött imorrn.. kan sova i bilen påväg till älvsbyn i värsta fall.

Men nu ska jag sova, vi höres imorgon ;) Godnatt!



Funderar föresten på att färga håret riktigt mörkbrunt. Känns lite mer levande än den färgen jag har nu.. All hårfärg rinner av mitt hår nästan på engång och blir genast matt och tråkigt. Men om jag gör det mörkare så syns det inte lika bra. Aja, jag ska fundera på saken ;) Men nu måste ja sova!

Jag fattar inte vitsen med det hela?


Min pojkvän, min bror, mina kompisar osv spelar ett nörd spel som kallas för WOW, "wooow" ;) haha ja ni geeks har väl hört talats om spelet antar jag? Ja men iaf så fattar jag fan inte vitsen med det hela.. varför BETALA för nånting sånt?

För det första så verkar det inte ett dugg kul (rätta mig om jag har fel), och för det andra så händer det inget speciellt i spelet? Man bara klickar sig runt i en fantasi värld med en massa flygande tigrar o halvnakna älvor. Kul? Nja, skulle inte tro det.

Ja folk är verkligen blåsta. Och sen nu att Brudarna också har börjat spela det bara för att imponera på killar är ju ännu värre :O Herregud, använd pengarna till en bröstförstoring eller nåt annat som gör er finare ifall ni vill imponera.

Ni får gärna spela det och ja bryr mig inte ifall ni gör det. Men jag fattar bara inte vitsen? Jag kanske måste börja spela det och se ifall det är så kul som ni säger? ;)

http://bobsons.blogg.se/images/2009/wow_45827475.jpg

Först var det CS och nu WOW, vad kommer härnäst? :O

ÄLVSBYN IMORGON


Ja, imorgon börjar intensivkursen då! Ska upp vid 6 tiden och åka från Luleå innan 7 imorrn för att hinna fa dit och lämna grejerna osv innan det börjar. Kanske borde lägga mig nu då? Ja jag ska strax lägga mig och kolla en film, ska bara kika runt lite först ;) Har nämligen hittat nå snygga klänningar som ja funderar på att beställa.. ;)

På tåget till Luleå.. igen.


Ja, då sitter man här på tåget än en gång. Undra hur många ggr jag åkt tåg den här sommaren?? 10000?? Ja många är det iaf. Hoppas att det inte kommer någon och sätter sig bredvid mig, då dör jag. Hatar när folk ska sätta sig bredvid en, inte för att jag har nånting emot människor, utan för att dom glor nå så jävulst! Hatar när folk glor, speciellt när jag inte vill bli utstirrad. Ja vi får helt enkelt hålla tummarna gott folk! ;)

BLÄ


Vad fan ska jag göra? Har typ precis sett klart en film som var 2 timmar o 20 min lång. Vad ska jag göra nu då? Börjar känna mig trött men det är alldeles för varmt för att kunna sova! Och öppnar jag ett fönster så blir det för kallt. Hmm.. jobbigt läge. Men jag får väl slå på en till film och tvinga mig själv att somna till den! Måste verkligen vända tillbaka på dygnet nu.. ska upp före 7 på måndag morgon och hur fan ska jag orka ifall jag är uppe hela nätterna?

Ensam vaken!


Jaha, då somnade killen ifrån mig. Schysst! ;) Så nu får jag vara vaken ensam.. fast jag har väl mig själv att skylla som har sovit hela dagen? ;) Haha Oops. Aja, ingen större skada skedd. Tur att det finns internet och filmer, hur hade jag annars överlevt?



Lite trisst att vara vaken själv bara.. Men men, tänkte fortsätta kika film nu. Puss!

RSS 2.0