tisdags kvällen fortsätter..

Har nyss duschat, intressant va? Har även vart hurtig och promenerat en timma för att jag ska lyckas bli tröttare så man kan somna tidigare om kvällarna. Läxorna skiter jag i för tillfället, jag orkar inte plugga mer idag, det får bli imorrn. Men nu hade jag tänkt krypa ner i sängen med en kopp varm chocklad och se en film!

Får se vad det blir för någon ikväll, Igår såg jag iaf "Happy Go Lucky", grymt irriterande film, men den hade ändå sin charm :) Tjejen i filmen tar ingenting seriöst typ och ja.. haha se den om ni har lust, jag somnade då i slutet för att den inte var nog intressant! Men godnatt på er, ska krypa ner i sängen nu ♥




tisdagar är tråkiga..


31.03.09

Glöm inte att ge en röst i min omröstning här till vänster ;)
Följ gärna min blogg på bloglovin också!   Follow Z a n n y h

???

Kom typ nyss hem från anställnings intervjun.. Det gick fortare än jag trodde. :) Hoppas verkligen att jag får jobbet! Jag vill verkligen ha det , så håll tummarna för mig att det blir just jag som får jobbet ;) På måndag får jag veta.. gud så jobbigt att vänta, haha men hoppas verkligen att jag får det, hoppas,hoppas,hoppas!!

Juste, jag klippte mig idag också :) Lägger upp bilder imorrn eller något då jag hunnit fota, men nu måste jag plugga och sedan ska jag ut och övningsköra ! Så se upp på vägaarna, för här kommer jag!

Godmorgon på er alla

Gissa tre gånger? Jo jag har försovit mig.. typiskt!! Men ikväll måste jag lägga mig tidigare så jag orkar upp.. Är föresten grymt taggad för idag, ska ju på anställnings intervju på eftermiddan på Max! Önska mig lycka till, för jag kommer inte hem förens jag varit där. Hoppas verkligen att det går bra, =) Men nu måste jag fixa mig inför skolan, kram ♥


Vill du bli modell för L'oréal ?

Allt du behöver göra är att gå in på den här sidan och registrera dig, samt skicka in en bild på dig själv! Sen har du chansen att bli modell för Loréals produkter! Tävlingen pågår mellan den 1 mars till och med den 30 april 2009.
Så skynda er! ;)




panta mera!

Kom typ nyss från coop! Drog dit med Anna och pantade lite burkar.. Som ni ser så hade jag samlat på mig en hel del.. haha tyckte det var dags att panta. Fast sist jag pantade var det dubbelt så mycket! Men det är bra att panta, så panta mera ! ;)




30.03.09

Hej igen !

nu är man då äntligen hemma efter en lång dag med körlektion + teorikurs! Kan då säga att körlektionen gick bra, det börjar gå frammåt nu ;) haha snart har man ju körkort ffs! Nä nu ska vi inte förhasta oss, men är på god väg känner jag.

Men men, nu hade jag tänkt plugga lite mediekunskap.. tråkigt men sant. Har så mycket som jag ska hinna göra i veckan så det är lika att jag börjar på engång så man kanske hinner bli klar med nåt arbete. Men jag uppdaterar mig sen!

Ge gärna en röst på min omröstning här till vänster ;)

anställnings intervju

Fick ett samtal imorse från Max, och jag ska dit imorrn på anställnings intervju.. Önska mig lycka till! :) Gud vad glad jag är, hoppas det går bra och att jag får jobbet ! Behöver verkligen ett jobb!

Men nu måste jag göra mig klar, ska snart till bussen till skolan!

kort eller långt hår?

Jag har såklart inte lyckats somna ännu.. Men jag har däremot beslutat att jag ska klippa mig till veckan om jag får en tid alltså. Men då är frågan.. ska jag klippa kort, eller behålla min längd och bara fixa till det med uppklippt?


Hittade två bilder på fina frisyrer, en med kort & en med långt hår.


Är väldigt snyggt med kort hår ! Men törs man klippa SÅ kort??



Den här frisyren är ju super snygg! ;) Undra bara om man har tillräcklig längd på håret för att kunna efterlikna den frisyren?

Hjälp mig! Hur ska man klippa sig ?

sömnlösa nätter, när tar dom slut ??

Som vanligt så har jag problem med sömnen.. har väldigt svårt för att somna när det väl gäller, vilket leder till problem & bekymmer för mitt pluggande. hur ska jag orka ta mig till skolan och plugga när jag inte äns kan somna ? Har grymt mkt att göra i veckan.. Så imorrn (kanske om jag hinner) så blir det att plugga järnet ! Har Arl rapport att skriva, mediakunskaps rapport, religionsarbete att göra, +  PA rapporten.. HUR SKA JAG HINNA?

Måste klara det.. jag måste orka! I veckan gäller det.. men nu ska jag försöka sova och samla krafter.. Är ju inte ensam inatt.. hähä.. ♥

har du tråkigt ?

jag hittade den här sidan där man kan göra sina bilder till coola bilder :) var rätt bra tidsfördriv för mig som har tråkigt..













Kiruna - Luleå

Ja som jag skrev tidigare så tillbringade jag helgen i Kiruna :) Det var väldigt trevligt fast man mådde lite kasst.. Men sånt händer.. Tåget hem vart försenat, dom hade glömt att koppla på vagnen som jag skulle sitta i.. så vi vart försenade 35 minuter.. Ganska så jobbigt.. tåget ska alltid vara försenat när jag åker från kiruna ! FY på SJ!

Men här kommer lite bilder från helgen :)


Träffade Sanna & Dixie på tåget :) Var trevligt, tågresan var inte lika jobbig och
det gick mkt fortare att komma fram när man hade lite sällskap.


Jag fick sällskap av dixie :) mysigt.


När jag kom fram så ville Älsklingen att vi skulle följa med Tommy och jobba.
Så vi gjorde det :) Fast jag låg och sov hela tiden typ.. haha


Älsklingen, jag & Tommy i Fredags.


Det går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar dig <3


SÖTASTE LONI höll mig sällskap medans jag vilade :)


talk dirty to me



Så clean låt ! :)

280309

Hejhej! Sitter hemma hos tommy idag igen :) det händer inte så mkt.. tommy håller på laga käk och jag sitter här o spelar lite pacman emellanåt  :D HAHAHA, denna skrämde nyss skiten ur mig. fan vad jag hoppade till.. haha
men men, vi får se vad som händer & sker idag :) Mår ju mkt bättre idag, så vi får se om det blir krogen eller nånting?

men det är idag man ska släcka lamporna 1 timme, vilka ska göra det?? :D


270309

Hej, det vart ingen skola idag för min del.. mådde inge vidare.. hade typ feber igår och allt.. Men men..
sånt är livet, ingen kan förbli frisk ! :) Men nu är jag iaf i kiruna, jag ville dra hit även om jag inte mådde så bra.. bara jag får vara nära min grabb så mår jag bra <3

och så fyller tommy år. så vi är hos han nu och tar de lugnt osv :) Men vi får se vad som händer i helgen, blir väl rätt chill  skulle jag tro.. men men, nu ska jag vara lite social :D

älsklingen retas! men hämnden är ljuv..

Hur taskig pojkvän får man ha egentligen? ;O Här sitter jag hemma och är grymt sugen på öl, cola & mackor och har varken öl eller cola, och mackor får jag inte ta efter kl 22.00.. och vad tror ni han gör ? Jo han sitter i cam och dricker cola & käkar mackor och retas! ;) HAHA men söt är han, och nu ska jag hämnas på han lite genom att lägga ut lite bilder på han.. hehe ;)



Här dricker han cola! Inte lite sugen man blir..


Här tuggar han sin macka ! haha så söt han är..


Här sitter han och flinar åt mig!

Och det här var hans kommentar till det hela..




HAHHAA ja inte lite söt han är :) Men nu blir det seinfeld! ♥ 

Senseless

Ikväll blir det mest troligt filmen Senseless från 1998 jag ska se! Den verkar lite skum, men den kan säkert vara bra.. Jag vet, den är från 1998 "den har alla sett", men vet ni vad? Det har inte jag och jag tycker att lite äldre filmer oftast brukar vara lite bättre än dom som görs idag. Så mest troligt blir det att se den, om inte någon gammal goding :) Får se vad man har här hemma. ;)



Handling:
Collegestudenten Darryl Witherspoon är ständigt i desperat behov av pengar, och gör därför allt som kan stärka hans ekonomi. Han sköter själv de guidade turerna på skolan där han studerar, och lämnar blod fem gånger om dagen! Men Darryl inser till slut att han behöver sitt blod själv, och tvekar därför inte när han erbjuds att bli försökskanin åt skolans kemiprofessor, Dr Weedon.

Experimentet går ut på att Darryl ska injicera en daglig dos av en medicin som gör att alla fem sinnen tiodubblas, och han får dessutom 3000 dollar för besväret. Darryl upptäcker snabbt att hans nya superkrafter kommer väl till pass inför terminens slutprov, där den bästa eleven erbjuds en tjänst som finansanalytiker på Wall Street. Problemet är bara att det finns vissa bieffekter med medicinen. Speciellt om man som Darryl dubblar dosen...

Eart hour !

Jag såg faktiskt en affisch idag på skolan om just det och har även hört på radion att nu på lördag, den 28 mars så ska alla släcka sina ljus och elektricitet under en timme, mellan 20.30-21.30. Vilka har tänkt göra det ?

På skolan så började vi diskutera om vilka av oss som skulle det och vilka som inte skulle det.. Själv så har jag inte bestämt mig ännu. Kanske inte äns är hemma då, så då kan jag inte göra nåt åt saken.. Men ska väl försöka! :) det är ju för en bra grej så!


250309

Jag tog mig en macka iaf, var så hungrig. Så nu är jag mkt piggare! :) Får se vad man hittar på resten av kvällen.. Blir väl att se en film eller något.. Någon ork till att plugga finns inte idag. Det får bli imorgon istället, då kankse man är piggare.

Fick underhållsbidraget idag också! Nu är man rik.. eller inte. Men nu har man pengar iaf, så jag funderar på att klippa mig.. Helst nu i veckan om man kan få nån tid?


äntligen..

..så funkar mitt internet igen! Det har krånglat hela dagen idag så jag har varken kunnat plugga eller blogga..
men nu funkar det igen :) Toppen!  fast nu är det bara det att jag inte har orken till att plugga.. har typ inte ätit nånting idag heller, så nån energi finns inte.. endast nån ost skiva o typ 3 tuggor mat har man ätit. Hmm.. Funderar på om man ska ta sig en macka eller inte.. om man nu törs förstås.. :P sägs ju att jag äter dom ur huset.. :O

men får se vad man har ork till att göra.. Nå förslag?

Godmorgon!





Nu har jag precis sminkat klart mig och sånt :) och snart kommer Ida & Frida förbi, får se om vi åker och käkar nånstans då eller om dom åker o äter före och sen kommer hit. Nå vi ser ju, men nu ska jag ut i solen :) kram på er ♥

jobb, jobb, jobb !

Jag söker jobb nu för fulla muggar ! Jag kan då säga att jag sökt en hel del jobb nu inför sommarn och man får väl hoppas att man får åtminstone ett jobb så man slipper vara fattig. Tänk om jag erbjuds flera jobb?? Hur ska jag veta vilket jag ska tacka nej till och vilket jag ska ta när jag inte vet lönen eller nå? Ja nu ska vi väl inte hoppas allt för mkt, lik förbannat står jag där utan jobb iaf.. Men jag hoppas att man snart får veta om man fått nå jobb eller inte. Paniken kryper fram sakta men säkert..

Oj! nu missar jag ju seinfeld, FAN också.. Halva programmet har typ redan gått.. Typiskt. nåja, får leta fram någon film jag kan se ist då.
Puss på min Dennis

VERNISSAGE LULEÅ



Mina kompisar ska ställa ut sina verk, kom och kolla om ni har lust !

Lady Gaga Jobbade som strippa!

Ni kanske redan vet det här.. men jag läste det nyss och det chockade mig lite grann kan jag då säga.. haha
Fast nämn nån kändis som inte chockar en på ett o annat sätt?



LADY GAGA: "Jag jobbade som strippa".




Fast hur hon klär sig förklarar väl en hel del..

20:46 den 16 mars 2009:
Under helgen som gick uppträdde Lady Gaga i Hollywood inför en kändistät publik och när hon var på scen avslöjades att hennes senaste album sålt i mer än 3 miljoner ex!! Men livet har inte alltid varit så här för Lady GaGa. I en intervju för News of The World Magazine har stjärnan berättat att hon chockade sina föräldrar när som 18-åring började strippa. Hon förklarade även att hon älskar sin kropp och gillar nakenhet. Jo, det har vi märkt...

kvällspromenad + dusch

Har nyss duschat och det var jävligt skönt kan jag säga er! det behövdes verkligen kände jag :) Innan duschen så tog jag & Anna en promenad, jag var så trött så vi vandrade bara i 30-40 min typ. Men det är ju bättre än inget alls?
Lite motion har väl ingen dött av, :) Var riktigt trevligt med sällskap, jag gillar inte att gå själv ute på kvällarna.. det finns ju så mkt idioter som kan få för sig en massa och någon sån vill jag inte utsättas för!
Men men, Nu sitter jag och knarkar cvitamin & vatten. haha nångång ska man väl börja bli nyttig av sig?


Undra om man ska klippa sig kort igen så hela håret blir i samma längd.
Just nu är ju mitt hår lite hur som helst, lite kort där framme o långt där bak..
Men funderar faktiskt på att klippa mig kort igen :) Så får håret bli jämnt o fint igen.

240309

Gud vad jag är trött idag.. vill bara lägga mig ner i sängen och sova, men det kan jag inte än. Jag måste först duscha och så tänkte jag försöka hinna gå en promenad innan också, om jag orkar. Känner mig verkligen slö idag...Skolan tar kål på en totalt.


♥ Jag saknar min Dennis så mycket! Det är så tomt utan dig här älskling, jag längtar tills du kommer ♥

Hur dricker du ditt kaffe?

Käkade mat nyss, spaghetti & köttfärssås.. inte direkt min favvo mat, så jag tog bara nån tugga och sedan vart det dags för ett litet avbrott i mitt teoripluggande och en kopp kaffe ! Så nu sitter jag här framför datan med en kopp kaffe, gott som fan var det. Har verkligen längtat efter kaffe hela dagen, men har dock inte haft nå förens nu :(



Jag dricker mitt kaffe med mjölk & en sockerbit i, Hur dricker du ditt ?

240309































2 bilder på mig, Sliten & trött.
Nej nu ska jag försöka plugga lite teori innan maten ♥

Rapportskrivning

Jahapp, då har man nyss kommit hem från skolan och ska strax sätta igång med mitt rapportskrivande om mitt projektarbete. Mitt projektarbete var faktiskt att skapa just denna blogg och se hur det var att blogga! Så nu ska jag skriva rapporten om min blogg ;)

Någon annan än jag som tkr rapportskrivning suger???

SEINFELD

Nu börjar jag bli trött känner jag.. Så jag tror att jag ska tvätta bort sminket och krypa ner i sängen o vänta tills seinfeld börjar!
Det är ju såå bra ! Finns ändå inget annat att göra just nu, Denna drog från msn helt plötsligt. Han skrev "brb", men inte fan kom han tillbaka inte! Hahaha, nåja sånt som händer. Nu blir det sängen ett tag ♥

ett gott skratt förlänger livet..

Ja, det sägs att ett gott skratt förlänger livet. då tänkte jag förlänga era liv lite grann med två korta skämt;)

Psykiatrikern till sin patient: - Så där ja, nu tror jag ni ska vara botad från er kleptomani. Skulle ni få ett återfall kan ni väl försöka skaffa mig en video av årets modell?

- Vakna pappa! du har glömt att ta dina sömntabletter!

För få besöker din blogg?

Alla vill väl ha fler besökare till sin blogg? Det är många som inte alls får chansen att synas, så därför kan ni bli medlem hära på en sida, Det är en bra början om du vill öka antalet besökare, det är superenkelt och tar ca 1 min att göra.
>>Klicka här<<

- Jobbig dag

Äntligen är man hemma efter en lång dag! Jag slutade vid 3 idag, och sedan var det bara att gå direkt till körskolan och ha en timmes körlektion. Kan väl säga att det gick bra! Min lärare tyckte att det gick bra och att vi gick fort frammåt i körningen med tanke på att det är min 5de körlektion. =) Efter körlektionen skulle jag ha teori kurs i 2 timmar. Så jag har kommit hem för 1 timma sen ungefär. Det känns skönt att äntligen vara hemma och ta det lugnt.

Jag har kollat på lite kläder medans jag smälte maten :) och hittade lite snygga saker som jag hade velat ha. Fast pengar finns inte.. lite tråkigt. Men man kan väl alltid drömma? ;)




Jeans från gina tricot, 399kr
Scarf från gina tricot, 79kr



Hittade dock kläderna på deras hemsida, men finns säkert i butiken också :) ibland brukar det inte finnas i butiken det som finns på hemsidan.

Godmorgon!

Det vart en sen kväll för mig igår.. somnade inte förens strax efter 5, :/ inte bra det där. Måste börja lägga mig tidigare så jag kommer mig upp till skolan. fast idag hade jag sovmorgon så det var ju lugnt :) Ska fortsätta fixa mig nu och sedan blir det skolan. Kommer inte hem förens vid 7 ikv, ska ha körlektion 15.10 & sen teori kurs 16.30. Så vi hörs då! ♥

godkväll!

Fan, jag kan inte sova.. vad ska jag göra åt saken ? :/ Sitter och skriver lite på msn just nu med sanna :) Ska strax se en film iaf. Ska se Felon,  :D helt nice. så det blir att kolla den på ett tag! Jag tror att den kommer vara jävligt bra.  ♥ puss & kram ♥

- nattuggla?

Sitter här i min ensamhet och kan inte sova.. Såg filmen "I hennes skor"  för nå tag sen på tv, och den var riktigt bra :) rekommenderar den till er som inte sett den! Men efter den så var jag fortfarande hyffsat pigg och kunde inte sova, så jag satte mig här vid datan och fastnade som vanligt här. Snöade in i ett par bloggar osv.. haha :) Ska snart se filmen felon också.

Men just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra tills dess.. Min kära Dennis är upptagen med att spela osv, och ingen på msn är heller speciellt social.. haha så jag får väl försöka hitta på mitt lilla egna tidsfördriv som nattuggla. Har sovmorgon imorrn till 12.30, så det är rätt lugnt ännu att jag är uppe. Men uppdaterar mig om jag hittar nå kul! ;)

Denna låt är föresten suveräään, ME LIKE.



♥ kommentera gärna ♥

- TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?



Nu ska jag kolla filmen, vi ser ju om jag uppdaterar mig nåmer idag eller inte :) Kram på er!

- I HENNES SKOR

Ikväll blir det att se filmen "I hennes skor" som börjar 21.00 på tv3. Har faktiskt inte sett den förut , så det blir kul att se den. Den verkar rätt bra, så vi får väl se om den är det eller inte.



Handling: Systrarna Maggie och Rose har ingenting gemensamt förutom skostorleken. De är helt olika när det gäller värderingar, mål och personlig stil, men är trots detta bästa vänner.

cleo


Hittade en bild på oss som dom tog på cleo ;) Dock bara en utav dom! Vi vart fotade 3 ggr under kvällens gång, men dock bara en dom lagt ut.

vilken ensamhet..

Kom typ nyss hem! Jag & pappa skjussade älsklingen till tågstationen..
så otroligt tomt det vart utan han.. Jag vet att vi snart kommer ses igen, men ändå känns det så otroligt tomt. Som att han lämnade mig för alltid och att vi aldrig mer kommer att ses. Det är sjukt hur man kan känna så fast man nyss var med varann. Vi är inte äns med varandra varje dag men ändå blir det så tomt när han far. Jag längtar tills vi ses igen! <3


Men men.. vad ska man hitta på nu då ? tror jag ska ta mig en dusch och sedan ringa Denna.

21.03.09

Godmorgon!

Igår for jag och Denna hem till ida & frida och drack lite, sedan var det cleo som gällde! Första gången man var dära och det var riktigt kul kan jag då säga :) Fast man hade inga pengar med sig och då var det lite tråkigare, hade velat ha mig en drink eller nå gott ;) Men det var nästan lika bra, för när jag har med mig kortet så ryker pengarna på 1 sek ! haha.
Nåja, här kommer lite bilder från kvällen!




haha, kolla i bakgrunden ! ;)


Jag & Frida på Cleo.


Älsklingen ;)


Amatörerna sjunger sommarnatt ;) HAHA


Denna, jag & Sandra :)

- ikväll blir det utgång!

Ska som sagt till Ida & Frida ikväll och dricka lite, sedan blir det utgång! Vi får se vars vi drar, men det lär ju hur som helst bli roligt skulle jag tro! Eller det får man ju hoppas på ;) Inge bråk ikväll med Denna iaf, det har jag bestämt ! Det är så jävla jobbigt när man ska börja bråka om små saker, som tex: "vi går hit ist, nä vi går dit, Vi gör si o så" osv.. sååå onödigt.

Men jag har iaf hunnit städa upp lite på rummet , dammsugit lite osv. Jag får ta en storstädning senare, idag hinner jag inte. Har nyss duschat och måste hitta kläder och fixa mig inför ikväll, för vid 6 ska jag iväg. Kram ♥

LET THE SUNSHINE IN

Godmorgon !  Jag har lyckats försova mig :/ ovanligt ? - inte då.
Men men.. tror det kommer att bli mycket lättare att kliva upp nu när solen börjar visa sig på dagarna. man får en livsglädje och energi utav solen, o när den kikar fram så går jag mer än gärna ut !

Idag ska jag till Ida & Frida och fira deras födelsedag, dom fyller år imorrn fast har fest idag :) Så jag måste försöka köpa dom en present när jag får pengar! Längtar till ikv ! Men nu måste jag dra, måste försöka hinna med bussen, ciao.

- korta skämt !

Kan inte sova, Seinfeld SÖG. Orka kolla när dom bara visar klipp från alla avsnitt man redan sett.. lite boring. Ska nog ta och se en film, får se vilken det blir idag. Tror jag ska kolla "The perfect man" Med Hillary Duff, det sägs att den är bra, så kanske man ska ta och kolla den.

Men nu 2 skämt för att avsluta kvällen med ett skratt!


- Du är så hjulbent, att en gris kan springa mellan benen på dig. - Ja, men spring då.

- Gå och ställ dig sist i kön!- Det går ju inte, det står ju redan en där!

- two and a half men!

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och kolla ett utav mina favoritprogram, two and a half men ;)
Kan hända att jag även pluggar lite teori emellanåt. sovgott ♥


clarajonssons.blogg.se - tävling!

Jag ska nu för engångs skull vara med i en blogg tävling på clarajonssons.blogg.se och ska därför skriva ett inlägg om varför just jag ska vinna! :)

Varför ska jag vinna?

jag älskar att blogga, det är både roligt o tidsfördrivande.
Jag tillbringar mkt tid framför bloggen så mina få läsare
ska ha något kul att läsa om varje dag. Jag är inte egoistisk och skriver bara
om mig själv o vad jag gör varje dag, utan jag tipsar även folk om olika hemsidor,
lägger ut musik & bilder.



- Är detta verkligen normalt?

Jag har märkt att mina fingrar gång på gång blir vita och jag tappar känseln i dom. Så fort jag går ut i minst 5 min eller mindre så blir mina fingrar helt vita och ser döda ut. Spelar ingen roll om jag har vantar eller inte, dom blir så hela tiden för minsta lilla kyla. Kan även få så fast jag är inomhus, Detta är väl inte normalt?? Jag är också en väldigt frusen person och har alltid varit det, jag fryser nästan hela tiden trots att jag klär mig varmt, kan det ha nå samband med mina fingrar ?


Bilden är dock tagen från förra året, och sådär är det vanligaste hur dom brukar bli, Brukar bli mycket värre, hela fingrarna brukar bli sådär vita, både på höger och vänster hand. Fast för det mesta är det vänstra som får lida.

Jag fick så nyss efter att jag vart ut o rökt, Alla fingrar på vänster hand vart så, utom tummen.. Skumt?

- RELEASE ME, OH LAURA



Jag vet inte vad ni tkr, men själv så tkr jag om den här låten på nå sätt.
det är inte riktigt min musik stil, men den är som fin på sitt sätt.

- Vad kan man göra, nå tips?

Jag är uttråkad just nu, jag har suttit och fixat lite grejer med bloggen idag och det har verkligen tröttat ut mig. Visst är jag slö ibland? Har nån nå bra tips på vad man kan göra när man har tråkigt och man inte orkar sitta vid datorn och när det inte finns någonting bra att se på tv?




- gul catwalk topp!



Tyckte att denna var rätt fin :)
Jag gillar gult och passar fint till sommarn, det är som passande och skit fint att ha gult till solbrun hud!
kolla in sidan.

- Gillar du 80tals filmer?

Igår såg jag filmen "Farlig förbindelse", en thriller från 1987. Jag älskar 80tals filmer, dom är mycket bättre än dom flesta filmer som görs idag. Det är så mycket overkliga effekter och orealistiska handlingar osv.. Därför gillar jag filmer från 80 talet mycket bättre. Dom har som lite mer realistiska handligar, och handlar oftast om sånt som verkligen kan inträffa i verkliga livet, vilket jag gillar, därför blir deras thriller och skräck filmern mycket mera spännade eftersom det oftast handlar om sånna saker. Overkliga actionfilmer med robotar och aliens osv, sånt intresseras jag inte mycket av.

Har ni inte sett den så se den! Den fick en verkligen hel spänd, jag satt där och var helt inne i filmen. Mycket bra thriller. Finns många andra bra som jag ska leta upp och se igen!



Handling: Michael Douglas spelar Dan Gallagher, en New York-advokat som har ett hemligt möte med den förföriska Alex Forrest (Glenn Close) medan hans hustru (Anne Archer) är bortrest. Dan slår senare ifrån sig kärleksaffären som ett misstag och anser att det hela är över. Men Alex tänker inte låta sig avvisas - inte i dag, inte i morgon, inte någonsin... om det så innebär att hon slår hela Dans familj i spillror för att behålla honom.

- skämt

- Vad är det för likhet mellan en man och en spermie?
- Båda två har en chans på miljonen att bli en människa.

Får man ta med hunden på flyget?
- Tyvärr det är tax-free.

Pappa följer Per till skolan första dagen och säger:
- Du behöver bara gå i skolan tills du är 16 år.
Per börjar gråta och frågar pappa:- Då kommer du väl och hämtar mig?


HAHAHHA, lätt bästa idag :)

-

Jag är ganska uttråkad just nu! Finns ingenting att göra & jag är alldeles för trött för att plugga känner jag, så mest troligt blir det att se någon film =) Har ju faktiskt några på datorn som jag inte sett ännu! Ska bara välja ut någon som verkar perfekt för ikv.. Känner mig lite sugen på att se en thriller typ ? inte helt fel.

Imorrn kanske älsklingen kommer till mig, längtar. ♥

- impulsiva handlingar.

Har vart duktig och promenerat ca 1 timme idag! Fast sen vart jag ett svullo och köpte mig en cola på shell som jag sitter och häller i mig.. :/

Jag är jävligt sugen på att färga håret i någon färg! typ svart, mörkbrun eller nå. Jag älskar impulsiva handlingar! Bara göra utan att tänka så mycket, det är toppen! Fast kan lätt hända att man ångrar sig.. men vem bryr sig? ;) Man lever bara EN gång. Men undra om man ska färga håret i en mörk färg? Vad sägs om det?? - Jag älskar förändringar!

Jag är less på mitt utseende, på min hårfärg och på mitt sätt att leva!
Är grymt trisst att bara sitta hemma och plugga hela veckodagarn..
Jag vill förändras! Här & NU. Change meeeeeeeee..

Nä nu blir det tv ett tag, pusss

- övningskörning!

Hej hopp! Idag har jag övningskört, ointressant va ? Körde med trafikskolan , och jag kan då säga att det gick hyffsat bra! :) Nu ska jag bara boka in fler lektioner och hårdplugga teorin för jag vill verkligen ha det där körkortet till sommarn! Så nu ska jag boka in lite lektioner och sedan försöka plugga lite teori osv.

- hemma igen!

Kom hem från morsan för ett litet tag sen! Var trevligt att träffa lillsyrran och morsan såklart, och så bjöd hon på supergod kyckling sallad! det är nog bland det godaste som finns tycker jag. Men nog om det ! Nu ska jag försöka plugga lite.. tråkigt men sant ! Tog lite bilder hos mamma ;)

Nina & Jag - Älskar och saknar dig, min underbara syster.



Och så på mig, Nyduschad och fräääsch igen!

- release me!

Nu ska jag knalla förbi mamma och käka kyckling sallad - MUMS, och låna hennes dusch! Eftersom dom håller på riva badrummet osv så har vi ingen dusch, så jag måste låna morsans! Kanske uppdaterar mig där eller nå. Puss

Jag älskar dig Dennis <3

- VILKEN BLOGG SKRIVER DU SOM?

Hittade ett test på ens blogg där man kan ta reda på vem sin blogg är mest lik och vem man bloggar som :)
Faktiskt riktigt kul att kolla, Klicka in här för att testa du med !

Jag bloggar som dom här:
1. Husmusen
2. Lily
3. Linn
4. Linda Skugge
5. Blondinbella
6. Stina-Lee
7. Englas Showroom
8. Kenza
9. Hannah Graaf
10. Kelly
11. Pernilla Wahlgren
12. Vimmelmamman

- new clothes?







Hittade några söta toppar som jag hade velat ha, fast ekonomin räcker ju inte till..
men vi får väl se om jag lägger ut lite pengar på kläder eller om det blir till en till tatuering.

Det är bara kolla in den här sidan om ni hittar nå fint :)

-

Lite utav mitt tidsfördriv!

Teletubbies are doing the Rammstein move.





Men nu blir det sängen, ska faktiskt upp snart ;O Godnatt!

- whaaat?

Fick nyss ett meddelande där det stod att min mobil hade laddats med 100kr ? Vem har gjort det och varför?
Smsade pappa och frågade ifall det var han, men fick inge svar.. och han verkar inte heller vara vaken?
så då har jag ingen aning.. Men man ska väl inte klaga, fast hade jag fått 200 hade det vart toppen! Gratis sms slår allt!

- HAHAH, mamma ringde nyss. det var hon som laddade! Mysteriet är löst..

- Tidsfördriv

Gör såhär

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 15 och skriv av SMS:et
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om du fick reda på att din pojkvän varit otrogen?
Vilket tåg? :P

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men om jag åker med stor bil kan ju ni alla följa med :P

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jo det kanske jag kan, se om jag får hänka eller nå då kanske

Vilket SMS blev du mest berörd av?
Ja

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Men kom dit vi skulle? Skriv till frida mitt batteri är dött

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Haha okej ;) men sitter på bussen nu, haha

Vad vill du höra mest av allt?
inte så mycket, själv då?

Din romantiska replik?
Har du fått liv i han än?;)

Vilken raggningsreplik funkar på dig?
Va? på pixbox eller?:O


Vad är det mest fruktansvärda du nånsin har hört?
haha ja gör de;)

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?
haha vill du veta nå kul ?;)

Hur lyder ditt motto i livet?
Samma sak;) haha

Vad är första tanken på morgonen?
Nä är hos en kompis på varvet nu:) okej ja jag är också grymt sugen på supa. Dom här kanske skulle på heroes och då följer jag väl med :P



Haha, kan då säga att ingen utav meningarna hänger ihop direkt ! NEJ NUU MÅSTE jag försöka hitta en reklamfilm.


Car Kit + Garden Kit

Hittade två gulliga kit, Ett Garden Kit och ett Car Kit. Kanske är nåt för et som gillar rosa lite extra ;)
Kolla in den här sidan för att kika efter mer gulliga saker och lite extra snygga kläder!






Fundera på om man ska orka försöka plugga lite.. men vet inte om orken finns idag. annars får jag ta det imorrn, är så grymt slut. Men men.. Nu ska jag surfa vidare och se om man hittar något annat kul !

- hemma

Japp, då var man hemma igen från körskolan. Gick väl rätt bra, vart bara jävligt irriterad på några idioter som inte kunde hålla käften ! Vad gör dom äns där om dom ändå inte ska lyssna på vad som sägs?? Ja, det finns många sånna idioter.


kände för att lägga upp en bild på mig och tusse :)

-

Hejdär. jag hann hem en sväng innan teorikursen, fast ska strax fara iväg dit! pappa skjussar, :) Nu ropar han.. måst fara !

- Always Look on the Bright Side of Life

Godmorgon! Vaknade lite tidigt idag för engångs skull :)
Så jag har nyss sminkat mig och de, och ska väl sitta här
ett tag innan skolan börjar. Börjar 12.30 idag, helt skönt.
Sedan blir det att gå på teorikurs 16.30, så kommer inte
vara hemma förens vid 7 tiden ikväll.

jag kan inte fatta det, so tell me why ?



whazzup?!


HAHAHHA har man tråkigt eller har man ?

Low - with teletubbies ;)



HAHAHHAHAHA, sjukt skön video ! MÅSTE SES!

hem, vidriga hem..

Jahapp, då var man hemma från kiruna då och tillbaka i skit staden luleå, sorgligt men sant. Kan då säga att jag har både haft det bra och mindre bra stunder i kiruna. För det mesta så var det helt underbart och roligt, men vart ett litet gräl mellan mig och älsklingen på lördagen som spårade ur.. Men nu är ju såklart allt löst, men nog ångrar man sånna onödiga saker ! :/ Men men.. Kan då säga att jag saknar Dennis som fan redan.. det är så TYST och så TOMT .. :/ Men vi syns ju snart igen <3

Här kommer lite bilder från helgen iaf !

   





Jag & Ida


Märker ni något ovanligt med bilden ?;)




kiruna here we are!!!

Nu är jag och syrran i kiruna ;) och läget är väl ganska dystert.. men det ska vi styra upp snart.. annars drar jag fan hem till killen och chillar. för det här suger totaaaaaaaaaly ;) hahah mhen nu kom JIMMY! och då vart det genast stämning!!! :D de är nice.. men jag uppdaterar mig sen! sup & var glad så länge!

-

Idag bär det av till kiruna med Anna & Denna :) Är grymt taggad, ska bli så skönt att få komma iväg en helg från den här skit hålan. Så nu ska jag fixa mig och hitta nå kläder osv.

plugg igen.. ;/

Hmm, då har man 3 saker som ska vara klart tills nästa vecka. Två tills på måndag och en tills på torsdag. Kanske lika att börja läsa lite nu så man kanske hinner göra bort åtminstone 1 läxa... Har verkligen ingen ork idag, men jag MÅSTE.
Önska mig lycka till!


Gammal bild från 2006 ;)

12.06.09

Hade egentligen tänkt dra till kiruna idag med älsklingen, men nu vart det ju inte av. För det första så vaknade han så sent och vi hade knappt 30 min på oss att hinna till tåget, och så har jag teater imorrn som jag egentligen inte kan missa.. Men nu har vi liks missat tåget så det blir att stanna här tills imorrn iaf.

Har nyss käkat & är spyfärdig.. usch.. så jag hade tänkt lägga mig och se film med älsklingen!
Har tankat en film som vi ska se ikväll, "Babysitter wanted". Undra om den är bra? men det lär vi ju märka. puss!

skor,skor,skor ?!

Jag har kollat runt lite efter skor, eftersom jag är sugen på ett par nya ! Något jag är speciellt ute efter till sommarn är Gladiatorsandaler, Men vars kan man hitta några snygga till ett billigt pris??

Kollade även runt lite på Dinsko 's hemsida och hittade några fina skor!
Har föresten redan ett par sånna där bruna, fast i svart! Men ett par bruna också hade väl inte suttit helt fel?










Någon som vet vars man kan hitta ett par hyfsat snygga gladiatorsandaler till ett billigt pris? Kanske lite för tidigt för sandaler nu, men är det inte vid den här tiden på året då sommarkläderna kikar fram?



sommarjobb 2009??

Har just kollat lite efter jobb osv. Man känner hur paniken börjar komma nu.. jag måste verkligen hitta ett jobb innan sommaren så man kan leva lite. Jag kollar för det mesta varje dag på platsbanken + några andra sidor, för att se om det kommit nåt nytt jobb man kan söka, Har nu sökt 3-4 jobb tror jag om inte mer ? Ingen aning. Man kan ju alltid tacka nej till dom dåliga om man får nå bra :)


du ska skatta dig lycklig!

- Om du har något som ingen annan har..
jag kan då säga att jag har en hel del, men även en hel del som jag inte har. Men jag har min Dennis Fors, och min familj & vänner.. Utan dom vet jag inte vars i livet jag hade stått. men troligtvis på den andra sidan..

Jag är sjukt less, så på torsdag bär det av! - mest troligt.. Måste packa & tvätta.. Stress,stress,stress.....

Jag måste glömma...Få sluta drömma...

Godkväll! Har för ett litet tag sen avbrytit mitt pluggande.. och tack för det ! Man blir verkligen helt slut utav att plugga.. men måste man så måste man. När ska man få känna sig fri ? Aldrig..?


Har ni sett filmen "Bolt" ? hahah så skön film alltså, rekomenderar den !

Fast jag såg den svenska versioner, helt klart mycket bättre än den engelska ! <3 SE den!

mitt sportlov!

Jag har varit lite seg med att uppdatera mig under sportlovet, så jag tänkte lägga in lite bilder nu från mitt sportlov !


Jag och Älsklingen tog varsin öl påvägen till kiruna.. fast en vart två..osv ;)

Lite bilder från första helgen under sportlovet. Bilder på folk, från raggarkrogen och lite annat smått & gott ;)




Jag och Denna hade trisst, så vi målade en ölburk svart och sedan skrev jag på den :) haha

Sötaste hunden !!! <3<3<3 Saknar hon redan.. :(


Det var mitt sportlov, tyckte det gick lite för fort.. Men det gör det ju alltid ?

jag är less på den här jävla skiten nu..

Jag orkar inte längre anpassa mig efter folks behov och deras önskemål! alltid ska man ligga i underläge och göra det dom andra vill osv.. men nu fan är jag less ! VArs man än hamnar och vad man än gör så blir ändå allt till ett rent helvete i slutändan.. men nu är jag faktiskt less på det här. Jag är ingen person som vill klaga eller så.. men nog har jag också mina gränser.. Jag orkar inte med hur mkt skit som helst ! Så imorrn (idag) är det bara att ta sitt pick o pack och dra härifrån :) Nånstans där man slipper all denna jävla smörja.. ;) Så fuck off med era jävla regler och eran jävla skit ! Alltid ska det vara jag som gör som NI vill, men ni kan inte förstå att det ni gör stör även mig minst lika mycket. Men skitsamma :) jag orkar inte nåmer :D Nu går jag min egen väg.. ;) och ser vars den leder mig.. om det så ska vara i en vecka eller mindre.. men bort ska jag iaf ett tag sådeså! :)

Jag vill va fri som en fågel !




om man ändå kunde vandra utan nå bekymmer och bara vara fri..

allting kommer lösas och bli bättre igen !


Fett skön låt som får mig på riktigt bra humör! ;)

sitter o dricker nu föresten.. försöker kirra ferre nu! ;D

fuck this shit!

är kvar i kiruna ännu.. fast blir att åka hem med 17.35 tåget ! :) Vi får se vad som händer ikv.. kanske blir att dricka lite hemma hos Ellen eller nå. är då grymt sugen på mitt vin som ligger hemma och väntar på mig ;) hehe

Kollade igenom sötnosens data och hittade en söt bild på han :D

jag älskar dig Dennis ;)

godmorgon ..

godmorgon o godmorgon kanske man inte ska säga.. vaknade vid 1 redan..
Ikväll blir det fest ! tror jag.. så nu ska jag väcka älsklingen och sedan fixa mig ! :)


stan..

Är hemma hos denna nu! drog en sväng på stan med sanna :) Fast inte fanns det mycket att se inte.. fett lite affärer dom har alltså!! ;O fast hittade en affär som var rätt nice, Köpte mig ett par tights och ett linne där :) Sedan köpte ja mig även en hårfärg också! så här ska det blekaas och tappa hår för fulla muggar.. ! vill ha bort den gråa trissta färgen som ja har nu..

Men nu ska jag mysa lite med korv hunden, och sen kanske man färgar håret ! ;) FAN vad sugen ja är på en bärs elr ett glas vin...

uttråkad eller vad?

det finns ju absolut ingenting att göra när Denna sover ;/ har kollat lunar,apberget & pixbox.. vad mer finns det att göra?? och inte går han ju och väcka heller.. Sover som en STOCK. huvva vad jobbigt..  Sökte på "uttråkad" på google, och hittade denna sida.. ? vet inte om det var så bra tips, men nåt finns det nog alltid att göra !

Men men.. sanna ville dra på stan med mig idag.. men vi ser ju om man tar sig dit. Kan ju inte lämna Denna här heller ;) då blir han väl rädd o tror att jag rymt när han vaknar.. haha. men ska kolla vidare nu !


sportlov!

Hallå där! har inte skrivit nå på länge.. ;/ men de beror på att min data har krånglat, och så är jag  kiruna nu också... så det har bara inte blivit av! :(  ska sammanfatta helgen lite kort nu..

Men i helgen vart det mycket festande.. i fredags var jag och dennis på krogen, var ganska dött där.. var där med jimmy :) och så var det en enormt jobbig brud där som snackade så jääävla mycket skit. hade lust att klappa till hon men denna hindrade dock mig! lite synd.. för sånna där förtjänar en smäll!

På lördagen var man bakis som fan, men senare mot kvällen tog man sig ändå en bärs och drog ut med hannu, tommy, nicko och denna! =) var väl hyffsat kul, sedan drog vi förbi raggar klubben och var där resten av kvällen tills de var dags att fa hemmåt.. fast de var bara jag som for hem.., denna drog en sväng med dom innan han kom och sov med mig :)
Bilder kommer väl sen när jag är hemma ;)


Sen har det inte hänt så mycket mer.. Älsklingen sover dock nu, och jag drömmer bara hemska drömmar så jag orkar inte sova nåmer.. =)

RSS 2.0