Fixat med lägenheten hela kvällen..

FÖRE BILD PÅ HALLEN:


EFTER BILD:

Dock så är bilderna tagna från olika håll, men det gör inte så mycket. Märkte det först när ja hade fotat klart så då ides ja inte fota om ;) haha.

POWERNAP


Tjo!

Sovit 4-5 timmar inatt så nu funderar jag på att ta en powernap.. Ska iaf vara tråkig och kika lite tv ett tag. Men vi hörs senare!

Vad behöver man killar till?


Uppfatta mig inte fel nu, men alltså.. vad behöver man egentligen killar till? Sova ensam vänjer man sig ju vid, laga mat och städar gör man ändå själv. Och blir man sällskaps sugen så finns det alltid vänner och blir man kåt så finns det alltid någon som ställer upp. Så vad behöver man då en kille till? Egentligen..

Jag älskar min kille så uppfatta mig inte fel nu.
Det var liksom bara en tanke. För jag förstår inte hysterin över att man MÅSTE ha en kille. Man gör liksom tvprogram åt desperata morsor så dom kan få sig en kille. Men till vilken nytta egentligen?

Varför ska tjejer blöda, föda och plågas?


Det är ju bara orättvist. Varför ska vi bli feta, blöda engång i månaden och va griniga och sedan pressa ut en 3-4 kilos bäbis mellan benen? Är inte det lite orättvist ? När killarna inte behöver genomgå nånting utav det där. Varför är det så ?

När killar vill ha barn så är det ju bara oss tjejer det plågar? Vi måste sitta hemma nyktra och bli tjocka och ha ont medans killarna kan gå ut och ha kul och bara vänta in födseln. Är det rättvist? Tycker då inte jag iaf.

DAGENS BLOGG BLEV..


http://michaila.blogg.se/images/2010/blap_107248256.jpg

Grattis tjejen! Klicka på bilden för att komma till bloggen! ;)

Tattobokning, trevligt sällskap och bilkörning..


Det är ungefär vad min dag har bestått av. Dagen började med att jag och Dennis åkte mest på skoj till tattostudion i Holmsund för att se om det fanns någon ledig tattotid och det fanns det! Jag fick tid redan om 2-3veckor! Vi trodde typ att vi skulle få en om sisådär några månader eller så. Vi trodde ju aldrig att det skulle finnas en tid nu. Men det fanns det!

Så nu ska jag ÄNTLIGEN göra över min hemmagjorda "pussmunn" tatuering som Dennis gjorde på mig när vi bodde i Burträsk. Den sitter på handleden så jag ska göra över den och täcka hela under armen! Kommer bli nice ;)  Fast det ekar i mitt huvud "DU HAR INTE RÅD, DU HAR INTE RÅD, DU HAR INTE RÅD"! NEJ, jag vet att jag inte har råd. Men jag lever hellre fattigt i en månad bara jag får göra den ;)

Tatueringen kommer att ritas för hand av tatueraren så det kommer bli spännande o se hur det kommer att bli ;) Är inte riktigt säker på hur ja vill att den ska se ut ännu. Men ja har ju 2 veckor på mig att fundera så. ;) FAN VA NICE!

Efter vi vart o bokat tatto tid så for vi runt på affärer för att leta nån slags hylla som Dennis skulle ha, men inte fan hittade vi något. Och sen mötte vi upp Putte o Ronja som vi var med i några timmar. Åkte hem till dom och hälsade på också osv.

Haha nu vart det lite mycket text, men skit samma!


God(JAG SOV FÖR LÄNGE)morgon!


Hej sötnosar!

Nu är jag vaken. Skulle vakna 10 men inte fan gick det. Det är ju typ helt omöjligt även om jag somnade tidigt igår. Ja, då får jag lägga mig tidigt ikväll istället då och typ stiga upp 7 imorrn? Måste vända tillbaka på dygnet iaf.

Nåja, nu ska jag betala vår bilplats med el ;) måste ju ha motorvärmare till bilen under vintern eftersom vi inte fått nå garage. Så det ska jag betala nu. Sen ska jag kolla upp nån firma som eventuellt kan stoppa nya dubbar på våra vinterdäck..osv. Hojja vad tråkigt.. ;)

Sen blir det nog en sväng förbi elgiganten eller ica maxi, måste handla dammsugarpåsar och såg att dom hade det där. Aja, hörs snart igen!

>OCH GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG HÄR<
Vinnaren publiceras ikväll/inatt så passa på att anmäla er!

Man måste liksom gömma skiten


ÄNTLIGEN börjar det likna något! Har röjt undan en MASSA saker från tvrummet och försökt "gömma" sakerna i garderober och andra små utrymmen som jag hittat. Har man inga garderober eller något privat förråd så måste man liksom gömma skiten där det finns plats istället. Och nu ser det genast bättre ut! :)

Ska ta bild så fort vi fått iordning lite mer och lyckats få bort allt skit! ;)


Jag är såååå duktig!

Btw, kom ihåg att ALLA bilder på bloggen är mina om inte annat anges! Ni får alltså inte ta mina bilder utan mitt godkännande.

JA ALLT ÄR BRA, TACKAR SOM FRÅGAR



Börjar tröttna på era kommentar som består av "Hej allt bra?". JA ALLT ÄR BRA MED MIG, TACKAR SOM FRÅGAR. Men jag ser helst att ni läser inläggen och kommenterar sen ;) Annars kan ni ju lika gärna dra härifrån.

För jag kommer ändå inte att besöka din blogg bara för att du skriver något sådant. Chansen att jag besöker dig är större om du kommenterar något vettigt istället. Så nu vet ni. Och ja, allt är bra med mig.

Btw, En gammal bild på mig..

AVSLUTAD!



AVSLUTAD!!
vinnaren publiceras snart!


Hemma fix!


Idag har jag och älsklingen vart en sväng på Ö&B och där hittade vi en superbillig duschstång och ett duschdraperi..

FÖRE:


EFTER:


Jag vet att bilderna inte är dom bästa och även att stången ser sne ut, men det är den inte. Bara jag som fotade lite snett ;) haha. Men vafan, jag är ingen jävla fotograf. Och så ville lill Greta vara med på bild också. Hon tyckte att duschdraperiet var väldigt intressant.

Problem med bloggsvar?


Är det bara jag som har problem med bloggsvar.se eller har ni också det? Kan inte gå in på sidan eller nånting. Och jag som tänkte tävla ut en bloggsvarsinbjudan till er som inte har det.. ;) Aja, får göra det en annan gång då!

Vackert väder och träningsvärk!


Godmorgon!

Somnade inte förens 5-6 imorse.. haha ;) Måste verkligen vända tillbaka på dygnet nu! Men men.
Idag är det sol ute! Man blir så glad när solen lyser, right? ;) Åh vad härligt! Träningsvärk har jag också, fast bara lite grann. Känns skönt att ha träningsvärk, då vet man att man lever!

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska vakna och sen ska vi åka och kolla upp vars besiktnings stället ligger. Ska ju besikta bilen om 3-4 veckor, så det kan va bra att veta vars det ligger. Sen var det nå mer vi skulle göra som jag inte minns.. haha ;) GODMORGON IAF!

DAGENS BLOGG:


http://browntess.blogg.se/images/2010/therese_106232483.jpg
Dagens blogg blev Therese! Motivering? Ja jag kikade in på hennes blogg och tyckte att hon förtjänade att bli dagens blogg helt enkelt!

Så klicka på bilden för att komma till bloggen! Och ni som inte blev dagens blogg kan anmäla er imorgon igen! ;)

Söndagar är tråkiga dagar!


Fan vad söndagar kan vara tråkiga ibland.. det är ingenting bra på tv, bara repriser och dåliga filmer som visas. Är man kristen ska man vila, är man inte det ska man.. slita? Ja inte fan vet jag. Söndagar är iaf tråkiga. Krogen har stängt, mataffärerna har stängt, stan har stängt, bolaget har stängt. Ja allt som är kul har i princip stängt eller har stängt tidigt.

Så vad ska man göra denna söndag då? Min dvd har fått nå tuppjuck och vägrar funka, så jag kan inte se den efterlängtade skräckisen som jag har velat se i snart 2 veckor men inte hunnit med. Ajja, skitsamma.

Älsklingen ligger i sovrummet och ropar! Ska skynda mig dit och se vad han vill! ;)

Varför skämmas över sina åsikter?


Nu ska jag ta tag i träningen på allvar. Minst 5-6 kg ska bort vare sig ni tycker det eller inte. Det är mitt val och min kropp och jag skäms inte över att säga det. Jag tycker helt ärligt att smala, vältränade människor är mycket snyggare och hetare än överviktiga människor på 100-200kg. Förlåt, men så är det. Jag skäms inte för att säga det och varför ska jag göra det? Jag säger bara min åsikt.

Självklart är inte lite mulligare/tjocka människor fula på något sätt.
Det kan vara riktigt fint med lite hull och kurvor på kroppen. Det kan vara riktigt snyggt! Jag känner flera som är sjukt snygga i sin kropp även fast dom inte är pinnsmala. Och pinnsmal behöver man inte vara. Allt handlar om vad man själv tycker är snyggt och trivs med. Man ska aldrig banta/äta upp sig för någon annan än sig själv. Man själv ska vara nöjd och trivas med sin kropp. Det är det viktigaste. Inte vad du väger eller hur du ser ut, bara du trivs och mår bra.

Och just nu så trivs inte jag i min kropp. Jag vill stå naken framför spegeln och älska det jag ser och känna mig bekväm i min kropp och framför min pojkvän. Men det gör jag inte så därför ska minst 5-6kg bort!

Så nu kör vi!! ;)

Cykling i 30 min!


Hej sötnosar!

Nu har jag hunnit med att träna också! Erkänn duktig jag är? Det var verkligen skönt att träna och sedan ta en låång varm dusch ;) Verkligen härligt! Känner mig som en ny och fräsch människa igen.

Känns skönt att jag börjat ta tag i träningen igen! Man måste ju ta hand om sin kropp förstår ni. Om man nu inte vill hamna i Biggest losers på tv. Och det vill man ju inte? Så gör som träsket, rör på fläsket!

Zannyh goes duktig






Ja då har man tvättat klart!
Känns bra. Känns RIKTIGT bra. Jag älskar när jag tar mig själv i kragen och gör någonting vettigt och inte bara sitter i soffan och glor framför datan.

Nä nu funderar jag på ifall jag ska städa undan lite skit här hemma och sedan vara duktig och träna lite? ;)

Söndagar är ju en sån här dag då ingenting roligt händer, vilket gör söndagar till en perfekt städ/tränings dag!

Jävla monster katter!


Var snäll och for iväg till affären för att handla KATTMAT åt katterna. Sen när ja kommer hem så slänger jag in påsarna i hopp om att Dennis plockar upp dom medans jag går ner till tvättstugan för att hänga tvätten. När jag kommer in så står påsarna kvar i hallen och någon har tuggat sönder en påse med mackor och ALLA mackor är tuggade på! Fatta less jag blir.

Och jag vet precis vem som har tuggat i sig mackorna! Den glupskaste katten på denna jord. Han ÄTER ALLT OCH HELA TIDEN. Han äter upp maten för dom andra katterna och nu våra mackor? Här ska man vara snäll och handla kattmat och så tuggar fanskapet i sig VÅR MAT! Så jävla less jag blir.. Ingen mat för han idag inte! Han har redan fått sin mat för dagen.

Nä nu ska jag fixa lite och sen ner till tvättstugan för att fixa det sista av tvätten.. Hörs sen!

Tvätta, tvätta, tvätta!

http://1.bp.blogspot.com/_vTeq7ZJWjPc/SKJ07G4oc8I/AAAAAAAAAU0/LM-On6HWjzk/s320/tv%C3%A4tt.JPG
(bild lånad här)

Håller på tvätta kläder just nu. Någon måste ju göra det och självklart blir det jag som får göra det ;) Och det är såååååååååå roligt :D... eller inte!

DAGENS BLOGG - AVSLUTAD



AVSLUTAD


Om du har tråkigt så..


Om du har tråkigt så kan du alltid hälla ut en läske flaska och fylla den med vatten eller sprit och dricka, (helst om det är sprit i) Mycket roligare så!

"Lev livet idag.."


"Lev livet idag, igår har redan varit och imorgon finns inte än", det är mitt absoluta favorit citat! Och citatet säger väl allt? Man ska leva för stunden! Livet är för kort för att slösas bort så börja LEV LIVET NU, se det positiva i det negativa. Det är vad jag gör och ska göra varje dag! ;)

Livet är alldeles för kort för att slösas bort!


"3 desperata mammor söker"


Jag förstår inte meningen med alla dessa dejting program??

http://omtvserier.se/wp-content/uploads/ensam-mamma-soker.jpg
(bild lånad här)

Som tex "Ensam mamma söker".. Vafan? 3 Desperata mammor som söker desperat efter ett ligg. Hur desperat får man vara så man måste vika ut sig på tv för att hitta en man? SÅ NICE är det faktiskt inte att ha en pojkvän så man måste visa upp sig för hela sverige bara för att få en. Jag lever hellre ensam än att vara med på tv för att hitta en pojkvän. Bara sjukt ju!

Ska man hitta någon så är det ju själva "jakten" som är det roliga. Man vet liksom aldrig när eller vars man kan träffa sin drömkille. Men att göra ett program som går ut på att man SKA få en pojkvän är ju bara patetiskt. Gå ut på krogen, gå på stan, åk utomlands, ja gör vad fan som helst istället för att vara med på tv för att hitta en pojkvän. Bara sjukt.

Kyckling och ris!


Snart är maten klar, det blir kyckling och ris! Gott va?


Jag har ont inuti min näsa också, tänkte om ni ville veta de. Ha en kanon lördag så hörs vi snart igen!

Träning nu!


Godmorgon! Det vart att ta någon öl igår kväll så det är därför jag sovit lite extra länge ;)

Men nu är jag vaken iaf. Tänkte plocka upp lite ölburkar och sen ska jag träna ett tag innan det är dags för mat ;) Så vi hörs efter det!


McDonalds smakar seriöst skit!


http://2.bp.blogspot.com/_N1yUAaYYJ_c/TGK62ASl7eI/AAAAAAAAAaI/Sr2JTh6NdUs/s1600/mcdonalds-logo.gif

Efter att ha handlat klart så ville älsklingen käka på donken, vilket jag inte var så förtjust i eftersom när jag åt där första gången för flera år sedan så smakade det skit. Men det var ju trots allt fleeera år sen, så jag tänkte ge det en ny chans och beställde nån jävla bigmac.

Och som jag trodde, maten smakade fortfarande skit! Hamburgarna smakade ruttet, och vem fan har saltgurka på hamburgare egentligen? Stripsen smakade möggel och "dressingen" smakade surt som in i helvete.. Nä, det var verkligen ingen vidare måltid det där ska jag säga er. Jag fattar inte att så pass många kan äta där och verkligen tycka det är gott? Det smakar seriöst skit..

Handlat + tränat!


Tjo sötnosar!

Sov 12 timmar inatt. Somnade vid 1 och vaknade vid 1 idag. Jävlar vad slut jag måste ha varit sen gårdagens resa. Men men. Efter jag vaknat, klätt på mig osv så drog jag och älsklingen och handlade mat på ica maxi. Så skönt när man har bil och kan handla mycket på engång och inte bara lite per dag typ.

Sen har jag tränat! Kändes skönt att man hann med lite träning idag också ;) Måste verkligen sätta igång med träningen nu om jag ska hinna gå ner 5 kg tills jul. Ajja, nog om onödigt prat. ;)

http://www.folkbladet.nu/wp-content/uploads/2010/01/1434948_6b25de7fk12004324b4.jpg
(bild lånad här)

Trött efter 60 mils körning



Jag är helt slut (som vanligt?) efter att ha kört till Luleå och tillbaka idag. Funderar på att slå på en film och sedan sova? Ska även försöka ta tag i träningen imorgon och ska även försöka städa/fixa i lägenheten. Är hur mycket som helst som INTE är klart här i lägenheten. Börjar bli riktigt pinsamt över hur äckligt stökigt det är här så jag måste försöka ta tag i det imorgon.

Nä nu blir det film! ;) Hörs imorgon!

Är detta ett skämt eller?

http://erica.myshowroom.se/files/2010/09/idol_logo_oval_rgb.jpg


Är det bara jag som tycker att årets Idol deltagare suger pung? Dom är riktigt dåliga. Eller dom var bra i början då dom vart uttagna, men dom blir bara sämre och sämre verkar det som. Hade dom bara tur som vart uttagna eller kan dom verkligen sjunga? För det verkar ju inte som det iaf.

Vad tycker ni? Håller ni inte med mig? En del sjunger riktigt bra, men en del blir bara sämre och sämre.. :S

Vilken hårding!


Snacka om cool katt alltså.. en riktig hårding de där ;)

Varför kan inte våra katter det här?

http://wildartnet.com/nero/bild2.jpg
(bild lånad härifrån)

Hade våra katter kunnat det här så hade jag sluppit skyffla skit..


VILKEN FÖRNEDRING!


När jag körde till Luleå idag så såg jag självklart ett djur som låg på sidan av vägen. Har ingen aning om vad det var men det var större än en räv men mindre än en gris. Den var hårig och hade stor rumpa. Hann inte riktigt se vad det var för djur, men vad det än var så var det hemskt att se.

Hur elaka är vi människor egentligen? Kör på en stackars, ja vad det nu var, och bara låter den ligga där alldeles ensam med rumpan i vädret. Stackars djur. Dom kunde ju åtminstone ha täckt över den med en filt eller något.

Det är ungefär som om man skulle köra på en naken människa och sen låta den ligga där på sidan av vägen med rumpan i vädret. Vilken förnedring..

Roadtrip till Luleå och tillbaka


Hej! Har haft fullt upp hela dagen idag. Drog nämligen till Luleå imorse vid halv 9 tiden för att hämta mitt körkort. Och kom hem till umeå ungefär halv 5. Så jag har inte haft tid att blogga nånting.

Men körningen gick bra. Min första lång tur ;) haha. Men det gick faktiskt bra, vi kom oss fram levandes iaf och det är ju huvudsaken. Vi krockade inte med någon älgfitta eller körde i diket så.

Hann däremot inte träffa brorsan eller mimmi som jag hade tänkt att göra när ja var i Luleå. Men vi kom iväg så pass sent så vi hann inte. Ajja, det blir nog mer turer till luleå! ;)

DAGENS BLOGG VINNARE


http://julib.blogg.se/images/2010/ej-namngiven-1_108350341.jpg
Dagens blogg vinnare blev Julia! Grattis bruden ;)

Klicka på bilden för att besöka bloggen!!!! :)

MSN ÄR FÖR TÖNTAR


http://4.bp.blogspot.com/_tFhiqGNA_cg/Su1umpcOMdI/AAAAAAAAAKI/ert26u_RUJY/s320/msn.PNG


Är det bara jag som tycker att msn är töntigt? Jag orkar fan aldrig gå in på msn nåmer. Är inne kanske 1-2 ggr/månad om ens det. Jag har ingen anledning till att vara inne där längre. Jag har ju en kille så vad ska jag då med msn till?

Använde ju mest msn till att flörta och ragga folk förut. Men nu när man inte är samma person som man var för kanske 4-6 år sen så behövs ju inte msn längre. Helt onödigt.

HAHA SHIT


Lite gammal video eller? Haha lyssna i slutet när hon säger cola ! HAHA.

Visst är det Kissie? Ibland så blir man lite osäker med tanke på att hon har förändrats så pass mycket i utseendet..

Livet är helt perfekt! Nästan..


Måste bara fixa mig ett jobb och gå ner 10kg, SEN är livet helt jävla perfekt! ;) Så det är bara att börja träna, men när ska man hinna det egentligen? Har ju hur mycket som helst som måste fixas i lägenheten men jag får inte direkt nån hjälp med det, så då orkar inte jag heller göra nånting. Har redan gjort allting hittills och tänker inte fixa hela lyan själv.

Ni som fortfarande bor hemma och snyltar på morsan o farsan
har ju inte sånna här problem eftersom dom gör allt åt er och betalar allt. Medans jag måste städa, handla, laga mat, tvätta, betala allt själv osv. Ajja , nog om det.

Vad ska jag blogga om? Känner mig helt tom i skallen just nu.. haha ;)

AVSLUTAD



Ni behöver inte kommentera mycket, men det är större chans att man blir vald då ;)

AVSLUTAD!


Fan, sov alldeles för länge..


Fan. Nu kommer jag säkert inte kunna somna inatt! Och kan jag inte somna inatt så kommer jag inte upp tidigt imorrn, och kommer jag inte upp tidigt imorrn så blir det inge Luleå. Fan också. Ställde klockan på 9 men självklart så råkade man stänga av den och somna om.. Helvete.


Sluta aldrig tro på dig själv!



Sluta aldrig tro på dig själv, sluta aldrig satsa, ge aldrig upp!
För du kan om du bara vill. Jag har klarat en sak i livet som jag trodde var helt omöjligt. Jag tog körkortet. Det låter säkert som en småsak för alla där ute med körkort. Men för mig var det liksom som att bestiga mount everest. Jag klarade av något som jag trodde var helt omöjligt och som jag även var jävligt rädd för. Jag besegrade rädslan och klarade körkortet eftersom jag kämpade.

Så vad ni än gör, ge aldrig upp! Lyssna aldrig på någon annan än er själva. Lyssna på ert hjärta och gå den vägen ni vill och sluta förfan aldrig kämpa. Ingen ska få trycka ner er eller få er att göra nånting som ni inte vill.

Man kan om man bara vill. Så kämpa och ge aldrig upp förens ni nått er mål. Hellre misslyckas med nånting man vill än lyckas med nånting man inte vill.

Kass bloggning, är helt slut


Kommer nog inte bli så mycket bättre bloggning ikväll. Är helt fucking slut i skallen efter att ha kört bil i princip hela dagen.. haha. Tönt jag är. Så det blir nog att vila ikväll och så tar jag nya tag imorgon. Ska inte ut o köra bil då, ska spara bensin tills jag åker till Luleå. Så imorrn blir det hemmafix och bloggning! ;)


Tänk att ett plastkort och en bil kan göra en så pass lycklig ;)

TVÅ DAGENS BLOGG VINNARE!

Eftersom bara två stycken anmälde sig idag så tänkte jag att BÅDA skulle få bli dagens blogg ;)



Blev.. http://jaagmaalin.blogg.se/ och http://zzizis.blogg.se/ GRATTIS! ;)

Vilken underbar känsla!


Ursäkta om det blir lite mycket bilsnack nu men det är ju för att jag just köpt en bil och nyligen tagit körkort! ;) Så jag måste ju bara skriva om det då! Känns helt jävla overkligt att ha både bil och körkort. Man kan ta sig vart man vill NÄR man vill utan att man måste passa nå tider eller trängas på en buss med fullt med packning bland en massa främmande människor.

Känslan är helt obeskrivlig! Ni kanske tycker att jag överdriver lite nu men eftersom jag alltid har trott att jag ALDRIG skulle kunna ta körkort eller ens kunna se mig själv bakom en ratt så är känslan helt underbar! För nu sitter jag där i min egna bil och jag kan köra vars jag än vill! ;) Helt fucking underbart!

Nä nog om bilsnack ;) Nu blir det lite seriös bloggning så ni inte tröttnar på min underbara blogg ;)

Underbart härligt!


Hej!

Jag har varit fullt upptagen med att inviga ny bilen! Drog ut på en tur med älsklingen vid 3-4 tiden och körde runt lite i Holmsund och umeå. Helt underbart härligt var de! Bilen är hur skön som helst att köra också ;) Är verkligen nöjd med mitt köp! Nu ska jag bara söka jobb så jag har råd att ha bilen också.. ;) haha.

DAGENS BLOGG - AVSLUTAD!




AVSLUTAD!


DÅ VAR MAN BILÄGARE!


Säljaren kom förbi med bilen ikväll (20/9-10) . Jag provkörde en liiten bit. Kollade runt, frågade lite och den såg fräsch och fin ut. Så jag köpte den. Var det bra eller dåligt? Ja, eftersom jag inte är någon bilexpert så är det svårt att säga om jag gjort ett kap eller ett misstag. Men själv så är jag nöjd. :) Den är snygg, fräsch och verkar fungera som den ska. Bra för att vara ett första köp, men dyrt för en fattig arbetslös.

Det kändes lite konstigt att köra den men det är väl för att jag är van vid trafikskolornas bilar som är extremt bekväma att köra. Men man vänjer sig ju med tiden ? ;) Dessutom så var sätena otroligt sköna på bilen jag köpte!

Så nu är jag iaf bilägare ! Sen om jag gjort bort mig totalt eller inte märker vi ju.. ;) Men nu har jag en bil och det känns helt overkligt.. :D :D Är så glad!!

Först körkort och nu en bil! Kan det bli bättre?;) Livet flyter på!


Zannyh blir bilägare?


Jag ska mest troligt köpa en bil! Vilken lycka! ;) Trodde aldrig att jag av alla människor skulle bli så pass intresserad utav bilar så jag bara måste ha en själv ;) Inte för att jag kan så mycket om bilar men jag har fått lite tips och hjälp från vänner och pappa så det ska nog gå bra att köpa en bil ;) Eller vad tror ni? Kanske kommer hem med en skrotig bil som faller ihop efter en vecka..? Haha, ja vi får väl se! Ska iaf fara och kolla på en bil nu i veckan ;) Kommer bli najs.


Snart kommer jag åkandes i min nya bil med en scarf runt halsen och en chiuaua i baksätet!

SD & VALET 2010


Fan vad folk stör sig på valet. Vad hjälper det att gnälla om det ? Det gör inte direkt saken ogjord bara för att man snackar om det med varenda människa.. Jag vet inte om jag är glad eller besviken över att moderaterna kommer att styra sverige i 4 år till och jag vet inte heller vad jag tycker om att SD kommit in i riksdagen. Jag är inte så politiskt insatt så jag tänker därför inte yttra mig och gnälla över saken som alla andra människor gör.

Svenska folket har gjort sitt val, sen om dom gjorde rätt eller inte märker vi med tiden.

Arbetsförnedringen, tråkigt inlägg


Hello!

Har varit på arbetsförnedringen idag och "aktiverat" mig eller vad dom nu kallade det för. Nu är jag redo för jobb. Yeah.


Dagens blogg..




Grattis! Klicka på bilden för att komma till bloggen ;)

Valet 2010


Vem tror ni vinner? Skalliga reinfeldt eller kråknäs mona? Ja vi får väl se.. Väntar med spänning på att se om  svenska folket röstat rätt!

TRÅKIIIIGT


SATANS HELVETES JÄVLA SKIT FAN VAD TRÅKIGT JAG HAR! Vad fan ska man hitta på? Har ingenting att göra och det är bara skit på tv! Orkar inte städa eller fixa nånting i lägenheten heller. Är för slö.

Och vi har bara 1 tv eftersom älsklingen i princip gav bort våran andra tv på fyllan, så jag kan inte heller slå på en film eftersom han ser på nå skit på vår enda tv. Kul! ;)

Nä nu ska vi inte deppa, ska väl kolla runt på bloggar och se vad för saker dom inhandlat idag och vilka kroppsdelar som ska opereras idag då. Väldigt intressant..

Jag måste skaffa mig ett jobb..


http://hummlan.files.wordpress.com/2010/02/af.jpg
(bild hämtad här)

Här sitter jag i soffan ännu en dag. Lat, tjock och arbetslös. Jag måste skaffa mig ett jobb.. Därför ska jag till arbetsförnedringen imorgon med älsklingen, (eller ensam, vilket som), och bråka lite med dom och visa upp mina intyg från mina utbildningar/sommarjobb som jag inte har. Kommer nog gå bra eller vad tror ni?

Jag måste också ändra lite i min arbetsansökan eller vad det nu heter också. Har kryssat i att jag skulle kunna jobba som personlig assistans men det vill jag nog inte göra. Har ingen lust att torka bajs från andras rumpor än min egen. Låter inte sådär jätte bra. Få betalt för att torka skit. Hade jag fått betalt för varje gång jag torkat mig själv i arslet så hade jag varit miljonär just nu. Men att torka andras arlsen är inte riktigt min grej tror jag..

Får nog göra karriär inom något annat eller vad tror ni?

DAGENS BLOGG - AVSLUTAD!



AVSLUTAD!
Vinnaren publiceras snart!


"Vrid, slicka, doppa"

http://4.bp.blogspot.com/_5kwT2qSKhQA/TEfysxbfbwI/AAAAAAAAYrA/GdO6W54_x-Q/s1600/1oreo.jpg
(bild hämtad här)

Undra när Oreo reklamen ska bli anmäld som olämplig. Dom intalar ju barn att man ska vrida, slicka och doppa. Det låter lite konstigt. Om ni förstår vad jag menar? Eller är det bara jag som tycker att det är olämpligt att lära barn att dom ska slicka och doppa i så tidig ålder?

Storbloggare och silikonbröst!




STORBLOGGARNA, - Börjar seriöst tycka att alla "Storbloggare" är trissta. Det händer aldrig något nytt och deras bloggar handlar mest om mode, kaffe och vilka kläder dom handlat idag. Samma gamla visa varje dag. Jag är uttråkad! Ge mig något nytt!


SILIKONBRÖST, - Börjar det inte bli liite uttjatat med silikon nu? Visst är det snyggt och kvinnligt att ha bröst men jag tycker nästan att små och naturliga bröst är mycket snyggare än stora fejkade snea bröst. Som en viss person har.. ;)


Skräckfilm och mys!


Hej snyggingar! ;)

Nu har man vaknat till liv igen. Vart några öl igår med älsklingen och Tommy, men trevligt hade vi. Var otroligt glad igår också vilket jag inte direkt brukar vara. Eller ja jag är ofta glad men så glad har jag nog inte varit på mycket länge ;) Men det var kul iaf.

Ikväll blir det skräckfilm och mys med älsklingen skull ja tro ;)

http://ellinorsoljemo.blogg.se/images/2010/haunting_in_connecticut_104803682.jpg

Härmapor gillar vi inte!


Fick ett tips idag att en tjej hade kopierat en text från mig, och det gillar vi inte! Skrev i veckan att kopiering polisanmäls, så det blir ganska synd om henne ifall hon inte tar bort det ;) För kopiering är förbjuden så är det bara. Så ta bort det eller så polisanmäls du bruden ;) Tack Angelica för tipset!

Herregud, visst är det tragiskt att folk måste härma en och inte har några egna ideér? Ojoj säger jag bara.. ;)

Öl ikväll.



Vilken minut som helst så borde killarna vara här. Då blir det att dricka öl! Så om jag uppdaterar dåligt imorrn så är det för att jag ligger bakis i sängen med älsklingen o myser ;) haha. Men vi hörs senare!

Blir ingen dagens blogg idag..


Sorry. Men jag har helt enkelt haft fullt upp med att rensa kattskit typ. Det är jobbigt att vara hemmafru, inte är det nå enkelt arbete inte. Mycket som ska göras ska ni veta. Snart kommer älsklingen och Tommy hit också.. så ja måste städa undan lite innan dom kommer.

Snart är det dags för..



Känns lite nervöst. Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får veta vilka som ska styra sverige dom 4 kommande åren.. Jag har inte röstat. Dels för att mitt röstkort är hos farsan (?) och dels för att jag inte riktigt vet vad jag ska rösta på. Jag har haft mina tankar om ett visst parti, men sen så har jag läst på någon blogg om det och blivit avskrämd och nu har jag ingen aning om vem jag vill ska vinna valet.

Jag är inte heller så insatt i det dära så det är väl dels därför det har blivit så svårt att veta vilket parti man ska rösta på.. Men jag låter svenska folket avgöra. Jag hoppas att dom väljer rätt och inte bara tänker på sig själva utan på oss alla. Alla har det inte lika bra men man ska inte heller behandlas sämre för det.

Ingen kan ha allting, men alltid har man nått.



En del är rika, en del fattiga.
En del har både mamma och pappa, en del har bara ena eller ingen.
En del har många vänner, en del inga alls.
En del har tak över huvudet, en del har inte ens ett hem.
En del har mat varje dag, en del har varannan.
En del lever länge, en del dör unga.


Ingen kan ha allting, men alltid har man nått, och alltid ska man älska det lilla man har fått.

Välkommen fredag!


Godmorgon ! ;) Än idag så sov jag lääääänge. Trots att katterna kom och väckte mig vid 9-10 tiden först, men jag vägrade kliva upp och somnade om såklart ;) haha. Måste ju vara pigg när älsklingen och Tommy kommer.

Men idag har jag ganska mycket att göra.
Måste städa upp lite, duscha och sedan gå och handla lite fylle käk till inatt och bakis mat. Nog för att vi har mat hemma  men jag tänkte ändå handla nå enkelt. Eller ja, vi får väl se ifall jag skippar det eller inte. Det är ju inte så nödvändigt.. ;)

Vi hörs om ett tag igen! Ska bara göra lite tråkiga hemmasysslor ;)


Sliten bild på mig från när jag åkte tåg till Kiruna i slutet av sommaren ;)

Jag har saknat det!


Pratade med älsklingen nyss i hela 38 minuter !
Så länge har vi nog inte pratat i tele sen i början då vi vart tillsammans. Då var samtalen minst 30 min långa och kunde hålla på upp till 4 timmar. Kändes skönt att få prata med honom och känna att gnistan fortfarande finns där. Att man fortfarande har så pass mycket man vill berätta till varandra trots att man ser varandra varje dag.

Det kändes skönt. Och imorgon kommer han hem! ♥ Och för er som undrar vars han är så är han i Bollnäs och ska på begravning imorgon. Jag skulle egentligen ha följt med men eftersom vi har 4 katter så gick det ju inte. Någon måste ju ta hand om dom. Och självklart så ska han få gå på sin väns begravning. Men imorrn kommer han hem igen! Hoppas bara att han tar sig hit oskadd. Han har varit borta i snart 1 vecka så jag börjar ju som sakna honom ;)


Jag vill på kryssning!


http://ciimjohansson.blogg.se/images/2010/silja_line_1_100781610.jpg
Ååh, hur underbart hade det inte varit att få åka på en kryssning? Över en helg eller nånting med sina närmaste vänner? Hur jävla kul som helst. Supa sig stupfull varenda kväll och dansa arlset av sig hela nätterna?

http://www.vastindienspecialisten.se/bilder/kryssning_msc.jpg

Bjud mig på en kryssning och jag kommer att älska dig för all framtid! - Eller så inte ;) Men det hade verkligen varit hur mysigt som helst. Nog för att jag skulle vara lite orolig att det skulle sjunka som titanic, men ändå!

DAGENS BLOGG BLEV..



http://emmelieskoog.blogg.se/images/2009/vgghn_29082331_29351860.jpg

Grattis tjejen! ;) Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Och ni som inte vann får en ny chans imorgon igen, så kika in då! ;)

Kan dom kan jag!

http://www.celebritydietdoctor.com/wp-content/uploads/2010/01/biggest-loser-ali-vincent-believe-it-be-it.jpg

Kan dom lyckas gå ner så pass mycket i vikt så kan jag också det! Dessutom så har jag ju klarat att gå ner 10 kg förut så det ska nog gå bra! Det svåraste är ju att komma igång med träningen osv, men jag ska börja cykla och promenera mycket så jag blir av med mina överflödiga kilon! ;)

Och givetvis så ska jag äta nyttigare, mindre portioner och oftare för att förbränningen ska komma igång ! Ska ju bli av med MINST 5 kg till jul. Ska ju mest troligt hem till luleå och fira jul med familjen då och där finns även en våg som jag kan väga mig på ;) Vilket inte finns här! Kanske lika bra det?

Svenska, spanska, norska, skånska fruar..


http://www.kigind.com/~/media/websites/kigind.com/Website/2010/04/frueAlle_artikel.ashx

Fruar hit och fruar dit! Hur många program om rika fruar ska dom egentligen göra? Dom har ju inte ens kämpat för att bli rika, dom har bara gift sig rik och sen tror dom att hela världen kretsar kring dom och att ALLA älskar dom bara för att dom har gift sig rik. Lite patetiskt.

http://carro.chic.se/wp-content/uploads/2009/09/Bild-72.png

Dock så gillar jag svenska hollywoodfruar. Det är lite roligt iaf. Men att ha typ 4 olika program med fruar från alla olika ställen är väl lite väl mycket? Har tvprograms typerna slut på ideér eller? Verkar som det iaf..

TILL ALLA FÖRVIRRANDE KILLAR!


Hittade denna lista hos Johanna, och kan man säga nåmer än att den stämmer? Eller ja, inte för alla då. Men dom flesta punkterna stämmer nog in hos dom flesta tjejerna skull ja tro.

Så alla förvirrande killar som inte vet vad ni ska göra i vissa situationer när er tjej gråter, är arg, osv.. LÄS DENNA LISTA!


Dagens blogg!




AVSLUTAD!
vinnaren publiceras snart!

Lite bus på g..


Haha! Har man tråkigt så har man .. ;)

HAHA Sköna typer !



Haha jag bara älskar idol juryn! Så jävla sköna typer ;)

Skönt att veta att det finns folk som låter värre..


HAHAH sitter och ser idol just nu, och ja vet att man inte ska skratta på andras bekostnad. Men jag kan fan inte låta bli att garva.. haha en del är ju bara fööööööööööööör dåliga. Känns skönt att det finns folk som är sämre än mig på sjunga ;) HAHA. Ojoj.. jävla tomtar alltså..

http://scenbloggen.com/izabellesand/files/2010/09/idol_logo_oval_rgb_87531831.jpg










Kanske måste lära mig sjunga och ställa upp i idol så jag också får krama Andreas.. ;)

http://www.realtid.se/ArticlePages/200505/13/20050513114535_Realtid165/Andreas-Carlsson-inne.jpg

FÖRBJUDET ATT KOPIERA TEXT M,M..


Ville bara påpeka mina kära läsare att det är förbjudet att kopiera mina texter, bilder m.m som är skrivet/taget/gjort utav mig. Bara så ni vet! Orkar inte skriva mitt namn på varenda bild bara för att ni inte ska kunna ta dom. Utan ni borde ha lite mer vett i skallen än så och fatta att det är förbjudet att ta andras material.

Och jag vill också be om ursäkt ifall jag kopierat någon utav era bilder/texter osv utan tillåtelse. Kommer inte ske igen. Jag var dum och fattade inte riktigt bättre ;) Haha. Och dessutom så kan jag ju göra så mycket bättre bilder/texter själv nu så ;)

Pratar med morsan...


.. har pratat i 40 min redan, bloggar så fort jag lagt på med henne ;) hon är riktigt pratglad idag märker jag.. men vi hörs snart igen!

Gårdagens dagens blogg blev..


http://lovefionatest.blogg.se/images/2010/klar_100209349.png

Fiona! Grattis ;)

Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Idol i min ensamhet!


http://scenbloggen.com/izabellesand/files/2010/09/idol_logo_oval_rgb_87531831.jpg

Strax blir det att titta på idol i min ensamhet. Lite tragiskt men det blir nog nice iaf. Hörde att det skulle vara från Luleå ikväll ;) Härligt! Då kanske man får se någon man känner igen!

Ska ni kika eller har ni en massa läxor att göra?
Vilket jag inte har, jag däremot har en fet knöl på käken..Mohahahah ;)

Diss igen!




Haha måste dissa en till sak och det är programmet Scrubs! Seriöst? Finns det nå mer deprimerande program än Scrubs (förutom smallville då) ? Vad fan tänkte dom på när dom gjorde programmet egentligen? Fullt med oseriösa läkare som ska verka roliga. Det är ju fan bara patetiskt. Och inte nog med det så utspelar det sig på ett sjukhus, världens typ deprimeraste plats på jorden (förutom skolan då).

Jag fattar inte vitsen med det hela eller vars dom vill komma med programmet. Humor förstår jag mig på, men det här är ju inte humor, det är ju bara skrattretande..

http://knottherese.blogg.se/images/2008/scrubs_13186836.jpg

Hiss/diss

Det var längesen jag körde en hiss/diss lista, så här kommer en liten!



MIG SJÄLV! - Bara för att jag är så bra och har tagit körkortet så hissar jag givetvis mig själv ;)

Finns nog ingenting mera att hissa just för tillfället..
;)




Tjejer! - Gud vad satans less jag är på tjejer alltså. Alla (okej inte alla;)) Men jävligt många brudar är totalt pantade i huvudet. Dom kan inte se skillnad på rätt och fel och dom kan inte heller vara ärliga. Usch säger jag bara. Skabbiga brudar som inte har nånting vettigt bakom pannbenet.. Stor diss för sånna skabb! - Syftar givetvis på en speciell person så ta inte åt er allt för hårt nu ;)


Fett! - Varför ska man ha en massa överflödigt fett för? Det är ju bara äckligt. Och inte försvinner det heller trots att man rör sig..

Inte undra på att alla super så mycket




Det är ju ett jävla tjat om att ungdomarna och folk i allmänhet super alldeles för mycket, men har ni då tänkt på varför dom gör det? Jo för att det är väl det enda roliga som finns att göra. Alla vännerna är samlade, man dricker lite, skrattar, umgås och träffar nya människor och går ut på krogen/fest. Det är ju iaf roligare än att sitta hemma själv en lördagskväll?

Det finns inte så mycket annat för ungdomarna att göra om dagarna/helgerna så inte undra på att dom super varje helg då.. Hade det lagts ner mer pengar och tid på att fixa aktiviteter för ungdomar så kanske inte så många skulle supa skallen av sig varenda helg. Men det finns ju ingenting roligt att göra? Det roligaste man typ kan göra är att gå på stan och det har man ju gjort några tusentals gånger så det börjar bli uttjatat.

Det är sorgligt men sant.

Nyduschad!


Hello!

Då har man nyss  duschat. Det behövdes verkligen.. man vill ju inte lukta illa ;) Undra om man ska ta och göra sig nå mat snart? Om man nu kan tugga de vill säga..

Ge mig lite morfin någon????


Helvete vad ont jag har. Det är som en hård stor uppsvälld knöl just vid käkbenet vid örat som har spritt sig ner på sidan av halsen och även framtill på halsen är det lite ömt..

Såhär ont har jag inte haft sen jag bröt benet för 6 år sen. (Igår den 13/9 var det precis 6år sen jag bröt benet..) Helvete vad ont det gör.. Börjar fundera om det är någon tumör eller liknande? Gör tumörer ont? :S

Jävla fitt vårdcentral. Ni suger så jävla mycket, ni borde inte ens få ha ett jävla jobb! Ni orkar inte ens svara i telefonen utan istället så använder ni er av telefonsvarare så ni kan sitta och fika och äckla er.. patetiska människor.

DAGENS BLOGG - ANMÄL ER NU!



AVSLUTAD!
Vinnaren publiceras senare! Eller imorgon ;)

Vårdcentraler är sämst!


Nu har jag försökt ringa vårdcentralen igen men allt dom säger är "Just nu finns det inga lediga tider, försök igen senare.. blabla". Så förbannat less jag är på vårdcentraler alltså.. Det är helt omöjligt att få en tid där och när man väl får en tid så är dom sämst på att undersöka ens problem.

http://www.mynewsdesk.com/files/27e76acaaf5fc7b41cfec99ec0cbe499/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/info_skylt_vardsentral_1_m_medium.jpg?1250467402
(bild hämtad här)

Det är alldeles för dålig sjukvård i dagens samhälle och vårdcentralerna blir bara sämre och sämre. Personalen slutar engagera sig och allt dom tänker på är "När får jag gå hem?" typ. Ja vårdcentraler är värdelösa, men jag måste iaf dit för jag kan inte ringa ett sjukhus för att komma och kolla upp min hemska svullnad,knöl.

Men men, hoppas jag kommer fram snart så jag kan få en tid för det blir bara värre och värre och jag kan inte ens sova för att det värker så mycket..

Uttråkad..



Grannen ovanför dunkar musik, Dennis är borta, katterna sover och jag själv är uttråkad, trött och ser ut som en hamster på halva ansiktet. Härlig måndags kväll va? ;)

NY HEADER!




Nu är jag äntligen klar med den nya headern. Dock så är det bara en tillfällig, kommer nog byta ut den så fort jag tagit någon ny bild på mig, men tills dess så ska jag ha den här! ;)

Vad tycks? Snyggare eller fulare än den förra?

NYA:



GAMLA:


Måndag


Hej!

Har inte orkat uppdatera idag eftersom att svullnaden vid käken har blivit ännu värre och gör förbannat ont.. :S Har prövat ringa vårdcentralen hela dagen men det fanns inga lediga tider som vanligt.. Så jag kan inte göra annat än vila och knarka alvedon och hoppas på bättre lycka imorgon..


Här är den normala sidan av käken..


Och här är den uppsvällda sidan.. Ni ser ju skillnaden iaf? Jag ser ut som en hamster som proppat käften full med torrfoder och ändå så har lite av svullnaden gått ner under dagen..

Folk vill ha drama!


Hur mycket folk än klagar på folk som skriver provocerande saker, lägger upp halvnakna bilder, tjatar om att gå ner i vikt eller sminkar sig överdrivet mycket osv. Så är det ändå sånt som folk vill läsa om konstigt nog och det förstår jag. För vem vill liksom läsa om vad en random skitunge har gjort idag? Ingen! Inte jag iaf..

Det är trisst och vad är det för fel med att provocera lite? ;) Dagens ungdomar är så tråkiga och det behövs lite drama i vardagen ibland ;) Även om det går folk på nerverna så är det ändå det alla vill se,ha och läsa om!

Så krydda upp vardagen med lite drama så ska ni se att livet inte blir lika tråkigt längre ;)

- 5 kg till Jul..?


Efter många om och men, och "jag ska", "jag börjar på måndag", osv så har jag äntligen tänkt att ta tag i det här med vikten engång för alla! Det är allt eller inget som gäller nu! Har dessvärre ingen våg men det gör inget. Vägde mig innan jag lämnade Luleå (vilket var för ca 3-4dagar sen) så jag har ganska stor koll på min vikt.

Så nu hade jag tänkt försöka gå ner iaf 5 kg tills jul då jag mest troligt åker till Luleå och firar jul med familjen (där jag också kan väga mig). Tror ni jag lyckas? Ja vi får väl se.. ;)

Ska försöka montera upp springbandet imorgon eller nå och ta mig nån promenad på det varje dag och minska mitt matintag nå enormt så kanske jag iaf lyckas gå ner åtminstone 1 kg?



Ska även leta upp min "Diet Shake" och dricka den några ggr per dag ;) Om den nu inte har hunnit bli gammal, men det tror jag inte..

Fan..


Jag tror just att jag råkade radera ett viktigt mejl.. Dock så låg det i "Skräppost" mappen så så viktigt kan det väl inte ha varit? Eller..?:O

Dagens blogg blev..




Dagens blogg vinnare blev Angelica ;) Grattis!

>Klicka på bilden för att komma till bloggen!<

Då var det ju det här med svartsjuka..




Jag har funderat på det här med svartsjuka.. Varför ska man vara svartsjuk egentligen ? och VARFÖR är man det? Jo, för att man är rädd att mista den man älskar. Svartsjuka finns inte bara i föhållanden utan även i vänskap. Jag har blivit svartsjuk många gånger då tex min bästa vän har varit med någon annan polare jätte mycket..

Så svartsjuka finns inte bara i förhållanden (pojkvän&flickvän alltså), utan även i vänskapen. Är man rädd att mista den man älskar så blir man oftast svartsjuk och lite ego om sin pojkvän/flickvän eller bästa vän/vän.

Jag hatar att jag är så pass svartsjuk av mig. Jag försöker att inte vara det.. men jag har så pass svårt att lita på människor eftersom jag har blivit sviken gång på gång i mitt liv. Så det är väl därför jag är så svartsjuk som jag är ?

Det är väldigt jobbigt men jag tror att man växer ifrån det tillslut. Man mognar och inser att det inte är lönt att vara svartsjuk nåmer.. Tror jag iaf ;)

Är du/ni svartsjuk/svartsjuka av er?


Ny header snart..?


Tjo!

Sitter och pysslar lite och försöker få ihop en ny header där jag är brunett ;) Men vi får ju se hur det blir med den saken. Är inte så bra på sånt shit så vi får ju se hur det slutar.. har ju hela veckan på mig så.. ;)

Vad gör ni då ?

Kan fan inte öppna käften..


Igår fick jag jävligt ont på ena sidan om käken/halsen och kunde knappt tugga. Och imorse när jag vaknade så hade det blivit ännu värre.. Är helt uppsvälld på högra sidan vid käken/halsen och kan knappt öppna käften :S Kan inte svälja normalt eller tugga nånting hårt utan att det gör ont..

Undra ifall det är ena halsmandeln (eller vad det nu heter) som har svällt upp :S Dom sitter väl på sidan om käkarna typ? Iallafall så har jag jävligt ont och det har spridit sig upp till örat också.. :/

DAGENS BLOGG - ANMÄL ER NU!




AVSLUTAD!

Städning + fix!



Då har man äntligen vaknat till liv! Vaknade först vid 9 tiden men orkade inte gå upp då ;) Tänkte ta mig en liten sovmorgon istället och det behövdes .. 

Idag är det mycket  som ska fixas.
Jag ska fortsätta städa upp lite och fixa innan katterna kommer hit. Om dom nu kommer? Har inte hört av Dennis morsa nånting ännu så..? Men jag ska iaf fixa och städa lite mer ;) Sen blir det en dusch.

Men vi hörs alldeles snart, och då kör jag igång med dagens blogg!

Folköl och falsksång!


Sitter här och sjunger i min ensamhet framför datan medans gubben min är i Bollnäs nu med en massa folk och förmodligen festar järnet. Kul? Not. Eller ja, för han är det ju kul och självklart så ska han få ha kul. Inte ska man kväva varandra och inte låta varandra ha lite egen tid med sina vänner. Absolut inte. Men är han otrogen så behöver han inte komma hem igen ;) Så är det med den saken! Haha.

Ni kanske förstår att jag har ganska tråkigt? Eeeh jo. Men jag får fortsätta sjunga falskt i min ensamhet och häva i mig nån folköl så kanske det blir lite roligare, eller vad tror ni? ;) Haha.

FÖRE OCH EFTER

Har glömt att visa upp resultatet av färgningen jag gjorde förra (?) veckan, så här kommer det!






Lite skillnad vart det väl efter färgningen?
;) Dock så är mitt hår jätte konstigt. Färgen fastnar nästan aldrig i håret och så försvinner färgen nästan direkt också.. :/ Det ser man på första bilden.. Ajja, det är bara att färga och färga ;) haha.

Hemmakväll med öl






Tjo! Sitter hemma i Umeå och dricker nån öl framför datan. Härligt värre! Inatt kommer Tommyboy på besök också..  så man måste ju försöka hålla sig vaken tills dess också.. Hur fan det nu ska gå ?

Onsdagen den 8/9-2010..!!!


I onsdags, den 8/9-2010 så tog JAG körkortet! Japp, Nu har jag körkort! :D :D

Jag trodde verkligen att jag inte skulle klara uppkörningen eftersom att så mycket gick åt helvete.. Växlarna krånglade, backningen gick åt helvete och ja höll även på att få motorstopp (fast ja fick de aldrig)! Allt som brukar flyta på så bra gick fel på uppkörningen och jag trodde stenhårt att jag skulle kugga.. (Första uppkörningen gick 100ggr bättre och då kuggade jag!)

Men när vi hade kört klart så säger gubben: "Nu är det såhär att.. jag hade tänkt godkänna dig idag". Och jag trodde knappt mina öron? :O Inte trodde jag att JAG av alla människor skulle klara av körkortet och speciellt inte när uppkörningen gick så pass dåligt..

Men nu har jag körkortet och jag är så lycklig! Har inte riktigt fattat det än.. men det kommer jag väl att göra snart. Så fort jag får köra lite bil själv så..;)

Ni kan inte fatta hur lycklig jag är! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det. Men det gjorde jag! ;)

Nu äntligen har man körkort! Känns helt jävla underbart!

http://www.lst.se/NR/rdonlyres/1C1C228B-F385-44A3-8CCB-DF63FFEE4E72/0/korkort.gif

Sjuk + fix!


Såja, nu har man tvättat klart allting. Tvättade hela 4 maskiner, tror ja? Så nu är iaf all tvätt tvättat! Och det känns ju skönt iaf ;) Sen så har man försökt packa upp lite kartonger, handlat osv, men vi har ju bara 1 garderob typ så ingenting ryms ju direkt så vi vet inte vars vi ska stoppa all skit som vi har i kartongerna? Hmm, ja.

Städning, tvättning och uppackning!


Hello!
Jag är fortfarande lite krasslig och seg i skallen, men jag tänkte göra ett inlägg iaf! :)

Jag håller just nu på att städa, tvätta och packa upp kartongerna som är kvar.. Det är ganska mycket som ska göras och packas upp innan allting är "klart". Så nu tänkte jag fortsätta med det innan det är dags att hänga tvätten. Vi hörs senare!


http://www.annonsera.se/images/00045/0/st%C3%A4dning-120-kr-timmen-exkl-moms-0001.gif

Sjuk..


Tjo! Nu är man äntligen hemma i Umeå igen! Dock så har jag lyckats bli lite små sjuk.. så det är därför jag inte har orkat blogga nånting. Försöker vila så mycket som möjligt så jag blir frisk så fort som möjligt ;)

Men jag kommer att försöka blogga lite ändå! Har mycket att berätta också.. så jag återkommer så fort jag känner mig lite piggare!

DAGENS BLOGG BLEV..

Hann aldrig lägga upp gårdagens dagens blogg vinnare, så jag gör det idag istället! ;)


http://designeswalander.blogg.se/ellennn/images/2010/ehe_103818296.jpg

Dagens blogg vinnare blev Ellen! Klicka på bilden för att komma till bloggen ;)


Hugo & Paows låt!



Hugo & Paows låt har släppts! Och vad tyckte jag om den?

Jo, den var bra. Vet inte vad mer jag ska skriva, men den var faktiskt bra och videon var väl härlig ;)
Den var iaf mycket bättre än Kissie's låt, för hennes röst var ju helt jävla förvrängd..

Vad tyckte ni?


Alla ska behandlas lika!



Den här videon var riktigt obehaglig..


Varför är det ett sånt jävla ståhej kring utlänningarna och invandrarna? Det här är sverige. Ett land för oss svenskar, men ändå så handlar ALLT om invandrarna och vi får inte ens sjunga våran egen nationalsång eftersom det är kränkande mot alla invandrarna.

Varför ska alla utlänningarna komma hit då ? Ska dom komma hit så ska dom fan behandlas som oss svenskar och inte få snålskjuss i arbetslivet och i det övriga livet. Dom ska behandlas likadant som vi som redan bor här. Ska dom komma till sverige så tycker jag att dom ska anpassa sig efter hur vi lever och inte tvärtom.

Jag är absolut inte rasist, men jag tycker att alla ska behandlas lika och att dom ska anpassa sig efter hur vi lever här i sverige. Vi ska inte behöva sluta med våra traditioner och högtider bara för att det strider mot deras religion eller är kränkande mot dom. Dom ska inte heller ha förtur när det gäller jobb eller extra bidrag. Däremot tycker jag absolut att dom ska få tillgång till extra hjälp vad det gäller språket..

Dom får väl ha sina religioner och troer osv, men då ska vi få ha våra också utan att det ska klassas som nånting kränkande eller rasistiskt.

Vi har det också svårt och ingen bryr sig om att hjälpa oss svenskar utan allt kretsar kring invandrarna. Och när vi sedan säger emot så blir vi kallad för rasister.

Färgning av håret!



Sitter med färgen i håret nu! Ska strax skölja ur det ;) Hoppas nu bara att jag fick det jämnt fördelat i hela håret så det inte blir en massa ljusare fläckar lite här o var..

ANMÄL DIG TILL DAGENS BLOGG




Jag är inget geni, bara brunett!



Idag ska jag som sagt färga håret! Det blir mörkbrunt igen såklart ;) Måste färga utväxten bland annat. Ser ut som att jag är alldeles kal på huvudet annars.

Förövrigt så trivs jag i brunt hår nu, så jag kommer inte bli blond på ett bra tag. Och dessutom så känns det skönt att vara smart för engångsskull. Ni vet ju att blondiner inte är så smarta ;) haha, nä jag skoja bara! Iq:n sitter inte i hårfärgen som mer än hälften av jordens befolkning verkar tro..


I'm back!


Sådärja,
då var man hemma från stugan. Kom hem igår på kvällen men kände inte alls för att blogga då.. Var alldeles för trött och sliten.. Men nu är man hemma hos morsan igen iaf och idag/ikväll blir det att färga håret och bara chilla. För imorgon har jag körlektion i älvsbyn igen ;)

Ska snart väcka älsklingen också.. han kan ju inte sova hela dagen inte ;) Inte ifall han ska orka upp med mig imorrn till älvvsbyn ;)

Full och (o)lycklig i stugan med tjocka släkten!


Hello bitches!

Sitter i stugan med brorsan, morsan, bengan, mormor och älsklingen! Det är fest idag också.. och trots att man är sliten som fan sen igår så ställer man upp och festar med brorsan! ;) Och morsan är som ett virus.. jobbig som fan och svår att bli av med. Hon bara klagar och snackar skit ;) haha. Ajja...

Snart ska vi basta och sen ska vi fortsätta supa! ;) Så vi hörs senare.. sry för dålig uppdatering, men det är för att vi är i stugan... :/



DAGENS BLOGG BLEV..




Dagens blogg blev Mysaan ;) Grattis tjejen! Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Påväg till stugan..



Sitter i bilen påväg till vår stuga i överkalix nu ;) uppdaterar sen när vi är framme!

Dagens blogg kommer att publiceras senare idag, hann aldrig göra det igår :/

Myskväll?



Funderar på att ha en myskväll ikväll med Dennis när han kommer. Han kommer ju faktiskt ikväll, vilket jag inte trodde att han skulle göra ;) Men han sitter på tåget nu och är framme vid 9 tiden ikväll.

Men då var det ju de här med myskvällen.. hur ska jag kunna fixa det mysigt utan ljus och shit? Hmm.. Har iaf bestämt att vi ska mysa framför en film och bara ägna tid åt varandra ♥ Men hur ska jag kunna få det mysigt? :/ Ja, det är frågan de.. Måste förbi coop också och köpa lite saker innan han kommer.. Stressigt värre..

Men vi hörs på ett tag igen!

Hemma från stan!


Äntligen var man hemma då ;) Vart 2 rundor på stan idag. Först med min kära vän Mimmi pigg och sen med morsan. Jag och Mimmi var på jakt efter ett par nya skor till mig men när man väl hittade ett par som man ville ha så fanns dom ju såklart inte i den storleken jag behövde :( Så det var ingenting till mig idag. Lika bra det, måste spara pengar nu!

Fast jag köpte faktiskt en sak! En present till min älskling Dennis! ;) Den är som gjord för honom, direkt jag såg den så började jag tänka på oss ;) HAHA. Så självklart köpte jag det till honom. Det var inte så dyrt heller så ;)


Hmm, undra vad det kan vara? ;)

Drar på stan med Mimmi Pigg



Ska snart iväg till stan med Mimmi. Väntar bara på att hon ska bli klar nångång så vi kan fara.. hon är alltid så seg på att göra sig klar och jag ska iväg till mormor vid 4 tiden.. Så vi får ju se hur länge vi hinner vara i stan. ;)

Men vi hörs senare! >GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG HÄR<

VEM ÄR JAG?


Jag har märkt att jag har fått lite nya besökare på sista tiden, så därför tänkte jag göra ett litet inlägg om mig själv så ni får en inblick om vem jag är som skriver bloggen ;) Låter bra va?



Jag heter Sandra, är 19 år gammal (fyller 20 iår) och jag är sambo med min pojkvän Dennis. Vi har varit tillsammans i snart 1 år och 8 månader. Vi flyttade ihop redan efter 4-6 månader.


Jag & Dennis i början då vi vart tillsammans ♥



Vi har 4 katter tillsammans, 3 tjejer och en kille.


Pärlan & Nikki. Våra första katter. Helt underbara.


Jag & Nikki.                                                           Pärlan & nykomlingen "Lillen".

Pärlan, Lillen och Greta.




Jag brinner för teater och skådespeleri. Jag har velat bli skådespelare ända sedan jag var 6 år gammal. Jag gick estetiska programmet med inriktning teater i 3år på gymnasiet. Efter gymnasiet så kom jag in på en skådespelarutbildning i Burträsk utanför skellefteå där jag gick 1 år. Det var också då jag och Dennis flyttade ihop.

Jag har varit statist i filmen "Säg att du älskar mig" och har nu sökt en roll i en film i göteborg. Väntar bara på svar från dom.













Jag är ingen alkoholist, men jag gillar att dra ut på krogen med vänner och träffa nytt folk och ha kul! Man lever bara engång, kom ihåg det ;)

RSS 2.0