Nyårs party hos tommy.


Sitter hemma hos Tommy nu och dricker lite öl och har kul. Vi ska nog snart vidare till någon annan fest.

Några börjar nog bli gaaaanska så packade ;)


(Skulle lagt in filmen igår, men det funkade inte då!)

Jag ♥ Läsare.


Natalie - It's all about attitude om 26 december.:
du har en grymt snygg blogg :D
gillar headern och du skriver bra!

ta hand om dig nu =) kram



Fick en fin kommentar igår (?) av en tjej! -
http://nataliedahlberg.blogg.se/ <- Kika in på hons blogg.

Man blir jätte glad när man får sånna kommentarer ;) right?


Ha en super bra dag! puss!





Snart 2010.


sorry för en skit kass uppdatering! Men det hände lite shit under helgen så jag kände att jag var tvungen att åka till kiruna där min älskling befann sig och reda ut lite saker. Nog om det!

Imorgon är det nyårsafton! och jag har ingenting att ha på mig.. min nyårsklänning är hemma i Burträsk eftersom jag trodde att jag skulle inviga det nya året där. Men det vart tyvär ändrade planer!

så nu har jag absolut ingenting FINT att ha på mig.. bara vardagliga kläder.. :/ känns lite kasst ! Och inga affärer har dom här heller så jag kan ju inte direkt gå ut o shoppa heller. Dessutom är det stängt.  Så jävla kasst.

Men eftersom jag är jag så kommer jag garanterat att hitta något att ha på mig.. piffar till nå tråkigt med lite smycken, smink o frisyr!

- har ni något nyårslöfte då? det har jag ;)

26 december.


Goddag! Jag har haft fullt upp så det har inte blivit av att uppdatera bloggen nånting på senaste tiden. Man måste ju passa på att umgås med vännerna och ha det kul nu medans man är i luleå ! Dom två senaste dagarna har jag varit med Ellen :) Roliigt roligt, trots att våran kväll igår vart förstörd! Det slutade med att vi fick gå runt själva i stan i kylan och sen åka hemmåt. haha Nåja..

Men nu tänkte jag hoppa in i duschen osv :)  Hörs sen!

24 DECEMBER - JULAFTON.


God Jul allihop! :) Vaknade för ett tag sedan och känner mig ännu trött och sliten.. tänkte hoppa in i duschen och sånt så fort Cilla duschat klart. Hon smet in i duschen just då jag skulle gå dit så jag får vänta ett tag till. Det vart en ganska sen kväll igår på Cleo och Allstar.  Kom hem vid 4 tror jag eller nå sånt? ajja så man är ganska sliten men inte så farligt :)

Idag blir det att fara till mormor och fira jul! Det ska bli mysigt.. längtar efter att få träffa dom! Synd att inte Dennis också var här, då hade det varit en mysigare jul.. Men nu tänkte jag leka lite med mina små sötnosar innan jag lämnar dom och sen hoppa in i duschen! God jul på er allihop.

Dan före doppar dan!


Imorgon är det julafton som alla kanske vet ;) Ska fira julen hos mormor med mamma, syrran, moster och brorsan. Det ska verkligen bli kul att träffa dom.. det var ju trots allt ca 6 månader sen jag såg dom. Så det kommer nog bli en mysig jul får man hoppas! Och mina små änglar kommer få vara ensamma här hemma under tiden.. :/ Vill inte lämna dom men jag måste eftersom morsan är allergisk. :(

Ikväll ska jag iaf vara med Ida och Frida! Det blir nog kul ;)

Men nu tänkte jag hoppa i duschen och fixa mig osv, sedan ska jag hämta in mina sötnosar till rummet igen, dom är i Cillas rum och leker lite. Men jag saknar dom redaaan <3 ajja, vi hörs sen!

Nu säger Sandra godnatt.






Nu ska jag kolla en film och mysa med Nikki och Pärlan. Avis ? ;) Det borde ni vara! Dom är två små änglar och jag älskar dom förbannat mycket! Kommer aldrig ångra att jag skaffade dom små liven.

Imorgon ska jag upp tidigt och fixa lite grejer med Ida och Frida.. ska upp redan vid 9-10 tiden! så det är nog dags att lägga sig och sova om man ska orka upp. Idag är det ju dan före doppar dan ;) SNART JULAFTON!

godnatt,

om man ändå kunde sjunga.


Det här med att sjunga är aldrig något jag varit bra på. Ingen hade förut hört mig sjunga seriöst och verkligen riktigt hört mig försöka sjunga. Tills jag började på skådespelarutbildningen i burträsk. Det är en skådespelarutbildning.. men tydligen ska vi också kunna sjunga, vilket jag inte kan!

Men nu är det såhär att vi allihopa har fått varsin låt under lovet som vi ska kunna sjunga då vi kommer tillbaka efter jul. och min låt vart "Forever young - alphaville".. ni har säkert hört den?

ajja. men den ska jag kunna sjunga och jag tror inte det kommer gå så bra för mig.. kan inte hela texten utantill, utan bara refrängen. Så innan jag kan träna på att försöka sjunga den bra så måste jag först få hela texten att sitta. Så nu ligger ja här och lyssnar på den och läser texten till. Hojja hur ska det här gå ?

Min röst är dessutom lite hes sen helgen och man ska ju inte ens tänka tanken på att sjunga då man är hes för det förvärrar ju bara situationen rejält..

Om någon har nå bra tips på hur man kan värma upp rösten på bästa sätt eller annat tips gällande det här med sång så får ni mer än gärna slänga en kommentar om det!


Forever young - alphaville.

Felsms.com


"Till:
Flickvännen

Sms:
Hoppas ni får kuk ikväll... :) Puss

Svar:
Ehh...va? Ironisk eller?

Förklaring: Jag skickar till flickvännen som ska på korgen med tjejerna... hon undrade säkert hur generöst jag önskade henne att få ligga men jag menade KUL ikväll och T9 o jag var visst inte överens ;)

/Generöst "


HAHAHAHHAHAHAH gud jag dör... hahahha ;) gick in och kikade på felsms.com som är en sida där folk delar med sig utav sina sms som dom skickat till fel personer och skrivit lite konstiga saker till. haha SJUKT KUL!


Här kommer två till:


"Till: Tjejen

Sms:
Kan du inte klä ut dig till en pirat och ta mig i rumpan ikväll? :)

Svar:
Med vad? Träbenet?

Förklaring: Skulle skicka till min manlige älskare, men det gick till min flickvän."



"Till: Flickvännen

Sms:
Shue du kommer aldrig tro vad som hände mig igår ;P , Du vet Emilia som gick i min förra klass, aa iaf jag träffa henne igår när jag var på väg hem från tjejen. Sen följde hon med mig hem och kolla lite film osv och efter halva filmen sliter hon av mina byxor och börja suga av mig och jag kunde inte stå imot så jag hamna där i sängen med henne.. Hon var grym ! ;D

Svar:
Din lilla jävla hora! 1ÅR har vi vart tsm 1ÅR!.. Du kan ju bara dra åt helvete och jag kommer fan aldrig svara spelar ingen roll hur mycket du ringer eller smsar! DRA ÅR HELVETE!

Förklaring: Ja vad finns det och säga.. jag ångrar mig stort.. och om du ser det här emma JAG VILL HA DIG jag ångrar mig stort och ska aldrig göra om det om det blir vi igen :( "




hahah gud vad man kan skämma ut sig genom sms alltså! Dom första två var hur kul som helst.. men den sista? Hmm, ja det var bara tur att det smset hamnade fel! Vilken jävla idiot alltså.. Det kan vara riktigt bra att man råkar skicka fel ibland.. :) haha

Har det här någonsin hänt er, isf vad hände och vad skrev ni? det har hänt mig några gånger men jag minns dock inte vad jag skrev eller vem jag skickade till. Lite synd.. hade varit kul att dela med sig :)

Dags för en promenad.


Tänkte ta mig en promenad på löpbandet nu innan jag käkar någon frukost eller så. Nog för att jag är jävligt trött och nyvaken just nu men förhoppningsvis blir jag piggare av att röra på mig lite. Jag har fan sovit alldeles för länge idag.. somnade ganska tidigt igår (ca 02.00) och sen vaknade jag vi 12 idag typ. Ajja, men vi hörs senare efter jag promenerat o duschat osv. puss!


Det vart ingen promenad.. Anna låg där nere och sov så jag ville inte väcka henne. Så istället försökte jag koka ihop en smoothie till mig med jordgubbar, äpple och vanilj youghurt. Fast det gick väl inge vidare men den vart ändå rätt god :)



Jag får väl ta promenaden senare då eller nånting.. :/

Jag älskar lov!



Kände för att sminka mig idag efter jag duschat.




åååh jag bara ÄLSKAR när det är lov av alla slag! Speciellt jullov och sommar lov. Men finns det nå mysigare än jullov? Ligga hemma i sängen och mysa framför datan eller tvn och bara invänta julen.. Ååh jag älskar det!

Jag kan sova hur länge jag vill, jag kan vara uppe hur länge jag vill, jag kan göra vad jag vill ! Jag känner verkligen att det här lovet kom i rättans tid. Efter allt vi gjort på skådespelarutbildningen så behövdes verkligen ett lov.

Så idag ska jag inte göra nånting alls! Jag ska bara ligga här och njuta av att det är lov och snart jul. Självklart ska jag blogga också och även kika någon film lite senare.


Det vart föresten en 50 minuters promenad idag på löpbandet! Gud så härligt det var.. kikade på tv samtidigt så tiden gick ganska så fort.  Det blir att promenera imorgon också.. jag måste fan börja röra på mig nu och då är det ju perfekt att gå på löpbandet istället för att gå ut i snöstormen. Men vi hörs sen, puss!

DAGENS DISS!




Tv serien "Smallville".



Seriöst, finns det nån sämre tv serie än Smallville? - ja klart det finns. Men just Smallville stör mig så jävla mycket! Stålmannen? jag menar.. väx upp förfan? Har ni inte kommit bort från stålmannen stadiet ännu ?

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker då fan att lite mer realistiska serier är mycket mer värd att kolla på. Folk intresserar sig mer i det riktiga livet, iaf jag. Det finns inte en enda människa som kan flyga och ha superkrafter.. hahaha. jag tycker det är mycket roligare att se serier som handlar om dagens samhälle, tex om sånt som faktiskt kan hända och händer i livet. Man känner ibland igen sig då vilket gör serien mer intressant.

Klart folk får drömma sig bort och tro att det faktiskt finns flygande människor, det är inte det jag menar. Klart alla får se och tycka vad dom vill. Allt behöver ju inte vara så jävla seriöst och verkligt hela tiden, men JAG personligen tycker att just den där serien är så jävla kass. Just för att det är om "stålmannen".. haha

Vad säger ni, Hissar eller Dissar ni Smallville?

Första måndagen på lovet.


Godmorgon allihop! Kunde inte somna förens halv 5 inatt typ så jag sov lite längre idag. SKÖNT som fan men inte bra.. jag ska försöka att inte vända på dygnet så mycket trots att de är lov. För efter lovet blir det hårdkörning i skolan och då  får jag INTE försova mig.

Men men, nog om det. Ingen är hemma för tillfället. Alla jobbar eller så går dom i skolan medans jag ligger här i sängen och har lov och bara njuter ;) haha. Så jag tänkte ta på mig nå kläder och springa ner och promenera lite på löpbandet. Kilona försvinner ju inte av sig själv direkt ? ;) Så vi hörs om ett tag igen.




Ett sista natt inlägg.




Hej på er nattugglor! Pratade med älsklingen för ett litet tag sen i tele, han skulle kanske ringa upp mig senare efter han kikat film.

Det känns verkligen tomt utan han, men på ett sätt är det nog jävligt bra för oss att vara ifrån varandra ett par dagar. Självklart saknar jag min teddybjörn men ibland behövs ett  uppehåll för att förhållandet ska kunna hålla. Han behöver sin privat tid med sin familj och vänner, och jag behöver min. Du vet att jag älskar dig hjärtat mitt!

Har ni föresten fattat att det bara är 3 dagar kvar till julafton! Fatta vad tiden har gått fort.. det kändes nyss som sommar och nu är det redan jul och snart ett nytt år också!

Har ni något nyårslöfte än då ? Det har jag. Jag ska avstå från godis och chips och annat smått och gott i ett helt år. Vi får ju se hur det går? haha Men jag börjar fan bli gammal nu och fettförbränningen blir bara sämre ju äldre man blir, så det är nu eller aldrig som jag kan bygga upp en fin och hälsosam kropp. Kommer nog inte avstå från allt.. speciellt inte läsken. Men det är ju värt ett försök eller hur?

Nä nu tänkte jag fortsätta se film. Ville bara skriva av mig lite innan jag somnar. Vi hörs imorgon! sovgott.


Julklapps tips i sista minuten!



Avbitna pepparkaks gubbar!

Baka roliga pepparkaksgubbar i år ;)

pris: 149kr.



"Maggit T Nutcracker"

Ni som brukar knäcka nötter på julen kan ju köpa en sån här till någon i familjen? ;) Det blir garanterar roligare att knäcka nötterna då.. hehe

pris: 129kr.



"Drinking glasses"

Gör glöggen, julmusten eller julgroggen roligare att dricka! Perfekt julklapp till en lite busigare typ i familjen.

Pris: 39kr.


ALLT HITTAR NI PÅ WWW.COOLSTUFF.SE - Beställ innan 14.00 IMORGON (21/12) för att få leverans innan jul!

Snacka om SISTA minuten.. nåja.. alla kanske inte är och handlar julklappar flera veckor i förväg, eller så kanske det finns någon där ute som glömt att köpa till någon? Dessutom var det ju inte alls dyrt heller. Hoppas ni alla har köpt julklappar för det har då inte jag.. jag är en fattig student så jag varken haft tid eller råd till att köpa julklappar. Men men.. att får träffa mig är väl den bästa julklappen någonsin ? ;) Var ju faktiskt ett halvår sen jag träffade släkten nu.. !

Hos mig just nu.


Såhär är stämningen hemma hos mig just nu, (eller inte hemma, utan hos pappa där jag bor tills vidare) Katterna busar för fullt. Har nyss varit och busat lite med dom som ni ser i videon. kolla i slutet då Pärlan biter i min tumme.. hon ser bara för söööt ut ;)




min sovplats under tiden jag är här. rätt mysigt va?


utsikten från sängen. Sover/bor i mitt gamla rum som numera är Filips.. saknar faktiskt det här rummet, det är så otroligt mysigt och så är det jag som valt färgen och målat väggarna med pappa!

Får se vad som händer ikväll/inatt. Händer väl inte så mycket skulle jag tro.. har iaf varit och köpt 2 snusdosor så nu borde jag klara mig under jul iaf.  Dom hade inte granit så det fick bli en dosa kronan portion och general. Det funkar också fast det är så jävla lite snus i general dosorna..

Ska väl se "Män som hatar kvinnor" på ett tag, fast först ska jag kika runt lite på bloggar och busa med katterrna lite till. FAN NU REV DOM SOPKORGEN, Hörs sen!

40 mins promenad.


Det vart bara en 40 minuters promenad för mig idag. Men löpbandet står ju kvar där nere så det blir nog att försöka gå på det varje dag så länge jag är här. För sen har jag ju mitt eget löpband då jag kommer tillbaka! Fan vad skönt det kommer bli ;) knalla på det varje dag och då det finns tid. Super härligt! Men nu ska jag käka lite, hörs sen!

Blir kanske att jag lägger upp någon videoblogg senare.. ;)

Här ska brännas fett!


Tänkte gå ner i vardagsrummet och gå på löpbandet i en timme eller så. Känner verkligen att dom här jävla kilona ska bort och det så snabbt som möjligt ! Så nu tänkte jag ta på mig nå bekvämt och sen gå ner dit och promenera lite. Vi hörs sen!

Catfight!





Tänkte lägga upp en liten video på våra små änglar när dom busar! Så jävla söta dom är va?

söndag = 4de advent.


Godmorgon alla morgonpigga jävlar! Jag vaknade kring 8-9 imorse vilket är ovanligt tidigt för att vara mig på en söndag ;) Men men. Jag sitter i sängen ännu och myser vid datan. Har även kollat på Bride Wars för ett litet tag sen, hade ingenting att göra och den är ju helt okej att kika på då?

Men men.. vet inte vad som händer i veckan ännu.. Men idag hade jag iaf tänkt ta en liten promenad till Shell och köpa mig 1 eller 2 dosor snus så jag klarar mig under jul :) och eventuellt ett ciggpack också. Kan behövas nu när jag typ inte kan snusa så mkt. Jag har nämligen snusat alldeles för mycket så jag har fått ett litet sår under läppen så det svider ganska rejält om jag snusar för mycket.

Juste, vet ni vad! jag har ju inte haft en våg under tiden jag varit i burträsk och sen när jag nu vägde mig så visade det sig att jag gått upp 2-3 kg!!!! vilken jävla katastrof. Ska fan gå ner dom där jävla kilona om det så blir det sista jag gör! jag ska fan inte bli ett fetto igen som jag var förut.. fan heller. Nä nu är det slut på gosakerna för min del !

Men nog talat om det, tänkte kika runt lite mer på datan och sedan hoppa i duschen så fort den blir ledig! Pusshej.

Hemma i luleå.


då var man hemma i luleå då... var egentligen planerat att jag skulle fara på måndag istället, men nu vart det ändrade planer. Var väl i luleå 22.30 typ eller nå ? Men nu har jag packat upp mina kläder och fixat kattlåda och matskålar åt katterna.

Fick låna Filips rum att bo i. Väldigt snällt av han, så jag, Nikki och Pärlan kommer bo här tills jag åker hem igen. Vi vet inte ännu om dom kommer komma bra överens med Baltazar och Festis.. Festis fräste åt Pärlan när hon ville hälsa så vi får ju se hur det går. Men dom får iaf vara här inne med mig tills vi vet om dom kommer funka ihop.

Men nu tänkte jag fortsätta titta en film som går på 4an. Blir en väldigt lugn lördagsnatt för mig och det känns jävligt skönt med tanke på hur gårdagen var. Men jag skriver mer imorrn eller nå, hejs

Blogg dag.




Det var längesen som jag hade en riktig blogg dag och bara kunde sitta och blogga om allt möjligt som jag hade lust med! Och idag är det verkligen en riktig blogg dag , jag har uppdaterat mycket mer än vanligt och det har verkligen vart skönt! Jag vill verkligen blogga och jag älskar att göra det, men dock så finns det nästan aldrig någon tid över. Men idag har det funnits tid till min kära blogg ;)

Undra vad man ska göra resten av kvällen.. Bridget Jones Dagbok går ju nu på 5an.. men mer  än halva har typ gått och då känns det inte värt att hoppa in mitt i filmen. Nä jag tror jag ska kika runt lite på bloggar och bara slappa! Ha en bra kväll, puss!

Min dag.


Morgonen började med att vi såg på en kort teaterföreställning utomhus.. minns inte vad den hette? Men fullt med barn var det där iaf! haha så gulliga dom var..




Nu börjar vintern verkligen komma..


Sedan läste jag manus fram till lunch, Hann läsa ut hela så jag åkte hem med Emeli då det vart lunch.

-





Tvätta! - jag måste hinna tvätta alla kläder som jag ska ha med mig till Luleå under jul, annars har jag ingenting att ta på mig ju och det vore ju inge roligt.


Träna. - Det behövs verkligen känner jag.. om jag nu ska komma in i mina kläder så är det dags att man börjar träna. Ska kanske dra ikväll och träna med Dennis, men vi ser ju hur det blir med den saken.


Packa. - På måndag åker jag till Luleå mest troligt , så jag måste börja packa redan nu i veckan så jag inte glömmer något. Alla kattsaker ska med och en massa kläder osv.. ja det är en hel del som behövs.


Städa. - Japp, städa måste vi göra! Ingen vill väl komma hem till ett stökigt hem ? Speciellt inte när man vart o firat jul med familjen.. då lär man vara helt slut och inte orkar man börja städa då inte? nejnej.

Handla. - Handla måste vi också göra! Mest troligt idag redan ..


Ja de var några utav veckans planer.

Nyårsklänningar.


Håller på kolla runt lite på klänningar/tunikor som man skulle kunna ha på nyår och då hittade jag dom här två:


Framsida. Gina tricot, 199kr.



Baksida.



Tubklänning, 199kr på Nelly.com


Kan vara skit snyggt att ha någon utav dom med mycket smycken och fixat hår! Därför jag gillar när det är enkelt, för då kan man piffa till det med fina smycken och en fin frisyr och ändå se hur snygg ut som helst.




Min nya mobil!




ÄNTLIGEN har jag en ny mobil! och visst är den snygg också? Så nu är det bara ni ringer och smsar när ni känner för det ;) fast vi ser ju om jag svarar..

Löpband beställt!


Juste, jag har ju glömt att tala om för er att jag beställt ett löpband! Det var dock ganska så billigt så vi får ju se hur kvalitén är på det. Man vill ju inte att det ska gå sönder bara efter några dagar/veckor? Ajja. Vi får ju se när det kommer :) fast det kommer hem till farsan så han får skicka upp det hit sen eller nå.. för det gick inte att beställa det till burträsk! Jävla skit sida! Men men.. när det kommer så ska det motioneras! Dock var det en väldigt liten spring/gå yta på den.. tror den var på 36cm i bredden... hmm ja vi ser ju om jag ryms på den! haha.

MIN MOBIL HAR KOMMIT FÖRESTEN! Fick ett sms imorse där det stod att jag kan hämta ut det på okq8! HÄRLIGT. man är ju helt jävla lost utan mobil .. ingen kan få tag på en och ingen kan man få tag på heller. Liiite jobbigt, men jag kan säga att det har vart enormt skönt också! Bara få vara i lugn och ro.. :) Men från och med idag kommer jag ha en ny mobil så nu kan ni passa på att ringa och sms innan den här också ploppar ner i toastolen.. ;) hahaha

två film tips.


Här får ni två bra filmtips! Ha en fin lördag.



Amerikansk komedi från 1999.

Handling: Sonny Koufax (Adam Sandler) har levt hela sitt liv genom att undvika att ta ansvar. När hans flickvän dumpar honom måste han bevisa att han är mogen och bestämmer sig för att adoptera femåriga Julian (Dylan och Cole Sprouse).


Amerikansk thriller från 2007.

Handling: Filmen kretsar kring Chris, en duktig idrottsman, som efter att varit inblandad i en olycka bestämmer sig för att ta jobbet som en städare på en bank, där han råka höra om ett bankrånsplan.

Lördag morgon.


Godmorgon allihopa! sovit gott? det har då inte jag.. jag somnade hos fredde nångång på natten och vaknade kring 7 då jag och dennis skulle knalla hemmåt. men inte vart det mycket sova för mig inte.. vaknade vid 8 - 9 .. så jag är helt slut. Men varför sover jag inte då kan man undra sig? Jo för att det har inte blivit så bara.. Har legat och kollat på ett avsnitt av paradise hotel nyss . så nu tänkte jag slå på någon film som jag kan titta på tills jag somnar. Det är ju ändå lördag så jag kan ju sova hur lääänge jag vill!

Behöver verkligen sömn nu känner jag.. det har varit så jävla mkt tjaffs nu på morgonen så jag vill bara somna och skita i allting. Jag orkar fan inte bry mig.. Men nu blir det att slå på en film, undra vilken man ska se?

Fest ikväll.


Hejhej, ikväll blir det att dricka lite :) det är tydligen många som ska ut ikväll eftersom det är lucia helgen. Fast det är nog mer som ska dricka imorrn än idag. Men det är skit samma, vi tänkte ta oss några öl ikväll iallafall.

Men vad ska man ha på sig? hmm.. jag hittade ett par gamla jeans från då jag var 13 år.. jag har inte använt dom på fleeera flera år. Så jag prövade dom och dom passade ännu. Funderar på att ha på mig dom ikväll.. dom är vita och ser helt okej ut om man har en lite längre topp till.



Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta fixa mig, vi hörs, pusss!

Vis-projekt.


Hejhej!

Sitter i skolan nu.. som vanligt typ? Finns ju ingen tid över till att blogga hemma.. men jag försöker så gott det går! Men iaf så håller vi på jobba med vårat Vis-projekt, vilket går ut på att vi ska hitta olika visor, sånger och fakta om kända vis-sångare osv som vi sedan ska framföra på olika äldreboenden i Skellefteå osv. Just nu så håller jag på skriva lite fakta om Cornelis Vreeswijk och även skriva ut lite låttexter som han skrivit.

Cecilia Lind är ju en klassiker!



Puss!

Tillfällig design.


Än en gång så byter/fixar ja min design lite.. men som sagt, jag är fortfarande lååångt ifrån nöjd. Men såhär får det se ut för tillfället tills jag kommit på något nytt att göra :) och då tid finns ! Vad tycker ni om hur det ser ut nu?

IMORGON är det Nobelfest på skolan ;) så kul det ska bli. Eller kul och kul.. men trevligt iaf. Undra vad man ska ha på sig..? nå förslag på nå fint?

Blondie!




Idag (snart) så ska jag bleka/färga håret blondare! Drog förbi konsum efter skolan och inhandlade 2 st blonderingar! Om mitt silverschampoo ska funka till 100% så gäller det ju att hela håret är i ungefär samma nyans också, annars ser det lite skumt ut tycker jag!

Det är så jävla snyggt att vara blond! Fast jag börjar bli sugen på att färga det mörkt, (det blir jag alltid mot vintern) men det ska jag inte! Det är så förbannat svårt att bli såhär blond igen efter att man haft mörkt hår och så sliter det nå otroligt på håret också, så jag ska vara blond tills jag inte längre vill vara det nåmer.. ;) Fast jag kommer nog alltid att vilja vara blond, det är min naturliga färg och jag trivs bäst i det! Sådeså.

Då var man kattägare då!






Tro det eller ej, men äntligen har jag fått katt! Jag har alltid velat ha ett riktigt husdjur! När jag var mindre (och även nu) ville jag alltid ha en hund, men eftersom det inte finns någon tid till en hund så är katt hur bra som helst att ha! Plus att dom är ju bara så sööta och mysiga.

Jag var och handlade transportbur, kattlåda, kattsand och lite mat åt dom idag när vi var inne i skellefteå med skolan. Så nu är det bara klösbrädan kvar till dom sen har vi en bra början åt dom små liven!

Vi fick båda två av Thomas gratis idag :) eller inte direkt av Thomas, men av dom han bor med! Tack så hemskt mycket !!! Båda två är honor och supersöta! Ångrar verkligen inte en sekund att vi skaffade dom!

Nu gäller det bara att övertala mamma och mormor så att dom kan följa med hem till luleå på jul, vilket är snaaart..

men nu ska jag gå och mysa med dom små sötnosarna om jag hittar dom.. dom kom idag vid halv 6, -6 tiden så dom är fortfarande lite blyga. Ha de bra så länge ;)

Paradise Hotel




Ikväll är det Paradise Hotel på 6an 22.00! Visst är det ett så jävla patetiskt program va? Men det är ju så oerhört underhållande att kolla på det ! haha, man bara skrattar åt vissa där inne.. dom är ju helt iq befriade alltså.. Så ikväll ska jag och Älsklingen kika på det.. vi har nästan sett alla avsnitt från den här säsongen så man hänger ju som med i det. Vad tycker du om Paradise Hotel, hissar eller dissar du det? ;)


Dricker du för mycket..


..Vatten? Petra och Jasser frågade mig idag hur mycket vatten jag egentligen dricker per dag.. och det kunde jag ju såklart inte svara på. Jag häver i mig flera liter om dagen utan att ha nån aning om hur mycket det egentligen är..Så jag var tvungen att kolla runt lite på internet och se hur mycket som verkligen är för mycket vatten..

Ni vet väl att det är farligt att dricka FÖR mycket vatten..?


Hjärnan svullnar av vattnet

"Problemen som uppstår när man dricker för mycket vatten beror på att saltbalansen i kroppen blir fel när man kissar för mycket. Människokroppen kan inte göra sig av med hur mycket vatten som helst. Vattnet blir kvar i kroppen och går ut i cellerna.

– Vad du dör av är att det går in vatten i cellerna i hjärnan. Hjärnan svullnar och blodtillförseln stryps, säger Agnes Wold."

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article153265.ab


Mer än 5-6 liter om dagen ska man inte dricka!
"Om vi inte svettas mycket så är normalbehovet vatten för en normalstor människa ungefär två liter om dagen."



Dags för mig att kanske se upp med mitt vattendrickande?? För mer än 2 liter per dag är det absolut!

RSS 2.0