Utbildning idag!


Tja!

Juste, glömde säga att jag fick jobbet! Eller ja, det är som en provanställning. Jag ska få prova och se om jag klarar av jobbet och ska därför på utbildning idag. Om 2 timmar åker jag så jag ska väl börja göra mig iordning snart.

Men först kaffe! ;) Hörs kanske senare, pussis

Virus dödade dator


Hello! Sitter nu på min andra dator.. Min lilla mini bärbara dator dog av viruset som jag fick. Den går inte längre att slå på så jag får blogga från den här datan lite då och då. Kommer inte bli lika bra uppdatering eftersom älsklingen använder den här datan också tills hans nya kommer..

Ajja, men vi hörs när vi hörs! :) Nu ska jag se film .. Godnatt.

Fick just virus på datan..! Jävla skit. Ka...

Fick just virus på datan..! Jävla skit. Kan inte gå in på den heller förens jag vet hur jag får bort skiten.... Så vi får väl höras när jag har fått bort det.. Fan vad Less


Money money money!


Hoppas nu verkligen att jag får det där jobbet! ;) Då kommer jag bli rik! ;) Ni får fan hålla tummarna på att jag grejar det imorrn. Här gäller det inte att vara någon feg blyg liten flicka, nä här gäller det att vara öppen och utåtriktad! Ååh vad jag längtar.. hoppas, hoppas, hoppas! Jag måste få det! Jag behöver pengarna.. ;)

Bara det inte är en massa helg jobb.. det pallar jag inte med. Inte om jag inte får någon sömn eller lugn och ro.. då pallar jag fan inte. Aja, nu ska vi inte ta ut segern i förskott! *Håller tummarna inför imorgon!* ;)


7 Skäl till att börja cykla!


Har precis avslutat ett 30 mins cykel pass! Känns jävligt bra att man börjar komma igång ;) Igår vart det 2 rundor på cykeln! Ska försöka med två idag också ;) Här ska brännas fett!

http://www.eksjofhv.com/images/Friskv/App14.jpg
(bild lånad här)

Här är 7 Skäl till att börja cykla:


Cykling belastar inte på samma sätt som löpträning - har du till exempel problem med dåliga knän eller övervikt är cykling en skonsam motionsform.

Att cykla förbättrar din kondition - andningen blir lugnare eftersom syreupptagningsförmågan förbättras, hjärtmuskulaturen stärks och tränar du regelbundet minskar också risken för åderförkalkning och hjärt-kärlsjukdomar.


Du blir smidigare och rörligare, vilket gör att risken för skador minskar väsentligt. Dina muskler blir starkare och mer uthålliga samtidigt som kaloriförbränningen ökar.

Blodcirkulationen förbättras.

Du får mer syre och näring till musklerna vilket gör att slaggprodukterna transporteras bort snabbare.

Musklerna blir starkare och uthålligare, andningen förbättras och det blir lättare att hålla vikten. Du kan äta det du vill eftersom ämnesomsättningen ökar drastiskt.

Immunförsvaret förbättras och risken för hjärt-kärlsjukdomar minskar.

Källa: http://iform.se/traning/traningsformer/goda-skal-att-borja-cykla

Jobb på ingång????


Vilken underbar morgon! En utav dom bästa på länge faktiskt? Jag vaknade av att min mobil ringde, det var nå okänt mobilnummer som jag aldrig sett förut. Men jag kände på mig att det var angående ett jobb eller liknande.. så jag skyndade mig att trycka på svara knappen, men försent!

Jag kollade genast upp numret på datan och det visade sig att jag hade rätt! Det var från ett företag som jag sökt jobb hos i veckan som hade ringt. Jag tvekade inte en sekund och ringde genast upp numret! Och då bemöttes jag av en trevlig röst som började fråga mig lite saker angående jobbet osv. Vi bestämdes för att träffas imorgon på deras företag för att prata mer om jobbet osv.

Så nu är det bara att hålla tummarna på att dom gillar mig och vill ha mig som deras nya arbetare!! Fan så härligt det känns! Fuck you arbetsförnedringen, hoppas jag får jobbet så jag slipper er och erat mamma tjat.

Jag är en glad brud just nu! ;)

http://stockholmsjenna.blogg.se/images/2009/glad_26899815_50884101.jpg
(bild lånad här)

ÖNSKA MIG LYCKA TILL IMORGON!!!! ;)

Så tragiskt..?


Jag blir så jävla less på alla dessa patetiska människor. Man ska tydligen BARA tänka på sig själv och ingen annan här i världen och när man tänker på sig själv så klagar bara alla. Så jag säger bara en sak, fuck you! Orkar inte med dessa patetiska äckliga människor. Nu kör jag mitt race och skiter i er falska äckliga människor! ;)

Gillar inte min blogg..


Har börjat tröttna på min blogg. Själva designen alltså.. den är så... Ja, jag vet inte. Vill ha en ny och har försökt göra en ny men får inte till någon header som passar liksom.. Ja vilket dilemma. Får lösa det där, men nu ska jag kika på reprisen av Paradise hotel ;) Missade avsnittet som gick tidigare idag. Hörs kanske sen, ciao.

Pappa har tråkigt..



Haha sånt här sysslar min pappa med på fritiden! ;) Haha så sött..!

Handlat, städat...osv


Då har man handlat kattmat och annat shit, samt städat upp efter helgen.. gick åt väääldigt mycket disk i helgen kan jag då säga ;)  haha, men nu är det fixat iaf.

Sen har jag även hunnit med en 45mins cykeltur! Härligt värre ;) Nu ska jag bli smal vettu! Man vill ju inte vara ett fetto som rullar fram och inte kan ha nå kläder alls. En sån tjej vill ju ingen kille ha ..? eller? Nä ja skoja ba ;) Alla är vi fina precis som vi är! Jag ska bara bli finare..!

Vuxenlivet är hårt ibland.


Idag måste vi åka och handla kattmat.. *suck*. Ska väl även handla lite annat smått och gott när man lika är och handlar. Sen var det ju de här med städningen.. vi storstädade i torsdag och det vart riktigt snyggt! Men sen så efter helgen så ser det ut som en svinstia. Disk och skräp ÖVERALLT..

Så vi får ju se om vi städar nånting idag? Handla måste vi iaf göra.. Fan va vuxen livet är jobbigt.. Bara städa, handla och ta ansvar som gäller. Boring..

Människor är avundsjuka idioter!




Jag hatar människor, jag verkligen hatar människor. Eller ja, jag hatar vissa människor. Inte alla då, utan bara dom som inte kan vara glada för andras skull. Sånna där som ska försöka trycka ner en i skiten hela tiden och som öppnar käften utan att tänka. Vad är det för människor egentligen och varför finns dom?

"Alla har rätt att leva" sägs det men jag vettefan om jag håller med där. Folk som lever för att såra andra med avsikt tycker inte jag har så rätt att leva. Varför ska man leva om man bara sårar andra människor och är elak? Jag fattar inte vitsen med det. Jag önskar inte livet ur någon om det är det ni tror nu.. utan jag säger bara..

Men jag är starkare och bättre än du trots .. ja. Och det ska jag bevisa. Jag kommer att gå långt i livet med hjälp av ärlighet och snällhet. Jag är inte en falsk människa som går bakom ryggen på folk och trycker ner andra. Och på så sätt kommer jag att gå långt här i livet. För jag är en stark människa! Jag är starkare än dig!

Vem är jag?


Den frågan ställer jag mig varje dag. Vem är jag och vad vill jag med livet? Jag har fan ingen aning.. Hade jag haft lite mera pengar så hade livet varit bättre.. Det vet jag iaf.

Jag är så jävla dum. Varför tänker jag inte?

NÄ NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG


Nu går jag fan och lägger mig och kollar på nån kass film repris eller något. Ska upp tidigt imorrn igen och skjussa Dennis till nå möte och sen ska jag hämta mina vinterdäck.. *Suck* Livet kan va jävla jobbigt ibland vet ni de?

Ny design påväg?


Japp, snart kommer det en ny design! Mest troligt alltså.. Måste bara fixa en ;) haha. Är så less på den här så jag tänkte skaffa mig en ny fräsch desing ;) Låter inte helt fel va?

Dålig kondis?



Vår katt Greta har alldeles för dålig kondis så efter 10 mins lek är hon helt slut.. Men hon är så söt! ;)

Hemma från besiktningen!



Då var man hemma från besiktningen. Och ja, det gick väl sådär. Den vart inte godkänd eftersom att avgasröret var lite trasigt och sen att handbromsen inte tog helt. Men annars var allt okej.

Så nu måste jag lägga ut MERA pengar på att fixa skiten och sen ombesikta den. Annars blir det körförbud på den och det vill vi ju inte ha.. Hojja vad livet är jobbigt som vuxen ! ;)

Film + Besiktning imorrn.


Piller knarkare nr 1!

I brist på annat så drog jag och älsklingen förbi Ö&B idag och kikade runt lite. Och då fann jag massvis med piller och dom var BILLIGA dessutom. Typ 20kr/st. Så jag köpte självklart hem lite ;)


Köpte nå vitlöksolja som ska stärka immunförsvaret, äppelvinäger mot förbränningen (tror dock inte det hjälper) och sen nånting som ska ha en uppiggande och stärkande effekt.
Får testa dom och se om man märker någon skillnad. ;)

Haha, tycker ni jag är korkad som går på sånt här ? ;)

Ny tatton!

Här är då min nya tatto! ;) Färgglad och härlig! ;)




Är man mindre värd för att man har en tatuering?


Jag har funderat på en sak.
Innan jag gjorde någon utav mina tatueringar så tänkte jag riktigt noga på hur det skulle bli efter att jag gjort dom.

Ni vet ju att folk säger att man har svårare att få jobb ifall man har synliga tatueringar?
Har man en tatuering så klassas man typ som kriminell i samhället. Hur jävla löjligt är inte det egentligen? Samma om man har en så kallad "kamphund", dom är genast livsfarliga djur bara för att en del tränat just sånna till att vara farliga.



Är man mindre värd för att man har en tatuering? Blir man automatiskt en sämre arbetare bara för att man har en tatuering på armen eller halsen? Är svenska folket verkligen så fördomsfulla så dom tror att man är kriminell bara för att man har en tatuering ?

Vill man inte ta emot mat av någon som har en tatuering på handen? Törs man inte fråga en receptionist om hjälp bara för att han/hon är tatuerad? Så sjukt jävla löjligt alltså. Jag trodde att vi skulle acceptera varandra för dem vi är. Man ska inte döma innan man lärt känna personen, det är bara så fel.

Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig och mina tatueringar.
Jag är inte kriminell för att jag har tatueringar, jag är och kommer inte vara en sämre arbetare pga mina tatueringar. Jag är jag och kommer inte bli en sämre människa pga tatueringarna ! ;) Sådeså!

Jag tycker att tatueringar är konst! Just det, KONST. Det är konst också, fast det sitter på människokroppen istället för.. ja till exempel väggen. Människokroppen är vacker så varför inte göra den vackrare med en tatuering?

NY GADDAD!


Ja idag har man då pinats i 2 ½ timma i Holmsunds tatuering studio!
Och var det värt det? JA det kan man verkligen säga. Tatueringen vart inte alls som jag tänkt mig men det blir det ändå aldrig? Haha, men jag är nöjd iaf och även ifall den inte är så mycket "mig" så är den ändå bara så mig på nå sätt!

Det vart 2 rosor och en dolk igenom. Lite klassiskt sådär ;) Alla som har tatueringar borde skaffa sig en riktig klassisk tatuering, såsom rosor, dolkar, döskallar, svalar osv ;) det är verkligen hur snyggt som helst!

Lägger in bild strax, ja lovar! Ska bara tvätta den först ;)

Upp tidigt imorgon!


Hej!

Ska strax lägga mig och kika någon film eller så. Ska ju upp tidigt imorgon och göra min "andra" riktiga tatuering. Har ju typ 8 st små hemmagjorda.. haha ;) Så imorrn ska jag göra över en hemmagjord och mest troligt fylla hela under armen! Kommer nog bli hur snyggt som helst!

Det är bara det att jag inte riktigt vet hur jag ska ha den.. haha. Och det borde man ju liksom veta när man ska ha den där resten av livet? Fast jag har ju en grund idé och jag vet vad jag vill ha iaf och det är ju bra? Sen hur den kommer att se ut med färger osv får nog tatueraren ge ideer om..

Aja, vi hörs imorgon! ;)

Tack gode gud för att bloggar finns..


Vad fan hade man gjort utan bloggar egentligen? Det är ju så jävla härligt att gå in på någon annans blogg och läsa om deras liv och bara glömma sitt egna tråkiga liv för en stund. Bara läsa om någon annans lycka, vardag och liv.

Jag kan ju inte påstå att mitt liv består av mer än att sova, äta, blogga och titta tv.. För då ljuger jag.

Justin Bieber fångade även mig!




Jag är inte den här som går efter grupptrycket och gör som alla andra gör. Tex om alla lyssnar på Justin Bieber så börjar jag också göra det. Sån är inte jag. Men nu har jag fallit i gropen kan man säga.

Jag har förut skrivit att jag inte förstår vad folk ser i Justin Bieber och hans musik. Men för en helg sen så fick ja se att en av låtarna som gick om och om igen i mina högtalare var gjord av bland annat Justin Bieber. :O Chockad or what?

Dock så är det den enda låten med han som jag lyssnar. Bara så ni vet.

Varför gör "Gud" såhär?


Folk bara dör i min omgivning och folket runt omkring mig gråter och sörjer hela tiden. Vi blir gamla och feta och vi lever för att arbeta och inte tvärtom. Livet har helt enkelt börjat bli allt för tråkigt för mig. Tror inte jag passar in i detta deppiga samhälle. Jag är liksom en glad tjej med mycket livsglädje och allt jag vill är att få vara lycklig dag in och dag ut och vara omringad av positiva livsnjutare.

Men eftersom att den så kallade "Gud" sabbar för mig hela tiden så finns det inte mycket att göra än att sitta på en soffa och deppa framför något kasst program på discovery.

Kul liv. Men vad ska man säga? "Gud" har ju en plan med allt. Och hans plan verkar vara att utrota all livsglädje på jorden för att sedan döda oss alla en efter en.. Varför gör "Gud" såhär?

Tappat skorna..


Fan så arg jag är. Har typ glömt mina skor hos grannen igår och jag lär ju knappast få tillbaka dom heller. Han lär ju inte öppna dörren om jag plingar på och Dennis ids inte gå dit.. Hm.

Nog kommer jag säkert få tillbaka dom men jag är en sån här brud som måste veta vars mina saker är och ha dom hos mig eller så att jag ser dom för annars så får jag panik. Och så är det nu. Jag hatar när ja inte har koll på mina saker.. Aja, inte mycket att göra åt saken.. Men jag lämnar då inte huset förens jag har skorna på mig. Så är det bara.

Så därför tänker jag protestera och dricka öl ikv så jag inte kan köra bil eller orka dra nånstans imorgon! ;)

Rödtott!


HAHA nu är jag typ halvt rödhårig? Har typ rödbrunt hår med rödbruna slingor.. haha! Nice ;) Ni får se bild senare!

Dåligt humör


Godmorgon!


Eller kanske god eftermiddag? Aa, skit samma. Vart väckt att arbetsförnedringen och dom fick mig på jävligt dåligt humör. Vi får höras senare när jag är på bättre humör. Pusskram!

TRÄNING!


Fan vad skönt. Vart 30 mins träning på cykeln idag och 40 min igår.. börjar kännas bra nu! Hoppas bara att det håller i sig nu. För mina extra kilon ska bort!

Aja, nog snackat om det. Det är så tråkigt att läsa om, eller hur?

"SMAKEN SITTER I HÅLEN" ?

Se filmen inne i artikeln.

Reklamen "Smaken sitter i hålen" is back!? Anmäldes inte den av någon tant som tog illa upp när dom sa att smaken sitter i hålen och hon tyckte tvärtemot? Ja det gjorde den, men nu är den iaf tillbaka!? Eller har jag drömt? Jag har då för mig att jag har hört just den meningen "Smaken sitter i hålen", medans jag har suttit här framför datan och knapprat på tangentbordet, precis som jag gör nu.

Haha vilka tankar som kommer upp i skallen på en såhär mitt i natten. Borde nog gå och lägga mig..? ;)

BLÄ


Fan jag mår illa. Har nog käkat alldeles för mycket idag.. Blä. Vill bara luta mig över toakanten och trycka fingrarna i halsen och låta det komma upp. Men det är äckligt. Och så förstörs ens tänder av det och även kräkreflexerna.. Jobbigt det här.

Varför alla dessa koder??



Ni vet när man kommentera vissa bloggar på blogg.se och tex devote osv.. Då är det ju en ruta som man ska skriva in en jävla kod i innan man får skicka inlägget. Varför har man så? Vad fan ska det vara bra för egentligen?

Att folk ens orkar kommentera är ju ett mirakel, men att ha en massa koder som hindrar en från att posta en kommentar snabbt gör ju bara så att man inte ids kommentera överhuvudtaget. Dum jävla idé det dära. Riktigt jävla dumt.

Godzilla cat!

Såhär cool är vår katt! Värsta godzilla katten vettu..





Träning, dusch och mat


Tjo igen!

Nu har jag hunnit träna i 40 min, duschat och även hunnit äta. Och nu funderar jag på att ändra min header lite.. ;) vad tror ni om de? Har inget bättre för mig så.

Sorry föresten att bloggen är så jävla trisst, men det kommer bli ändring på det snart! ;)

Måste ta tag i träningen!


Helvete vad dåligt det har gått med träningen.. har liksom käkat chips, godis o druckit läsk istället för att träna. Fan de är inge bra. Ska fan bli av med mina extra kilon, så nu jävlar ska jag dricka kaffe och sen träna! Måste komma igång med träningen på allvar!

Så vi hörs efter att ja tränat och druckit mitt kaffe! ;)

Mysigt värre!

Hade ni inte velat ha en sån här sötnos bredvid er i sängen eller soffan?
Man skulle ju inte känna sig ensam iaf..

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/04/07/54/762/f6c8d74eb98d424b
(Bild lånad här)

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00250/Stor_aptit_250431w.jpg
(Bild lånad här)

http://1.bp.blogspot.com/_61TZ7FLUxg0/SXW3PbUULmI/AAAAAAAAAM0/pDEbyboa84k/s400/castor_834641q.jpg
(Bild lånad här)

Dödsångest och barn


Det känns inte som att man lever livets dagar fullt ut. Jag sitter liksom i en lägenhet i en liten håla som kallas för Obbola utanför Umeå och dricker folköl på helgerna och kör bil till Ica maxi på vardagarna. Vad fan är det för liv egentligen?

Jag vill UT och LEVA LIVET. Jag vill resa och upptäcka nya platser! Jag vill lära känna nytt folk! Jag vill leva livet fullt ut! Jag vill inte sitta och vänta in döden.. Jag fyller liksom 20 om ca 1 månad, och då är det 20 år kvar tills jag har levt hälften av mitt liv! Och inom 10 år efter att ja har fyllt 20 så ska jag ha hunnit skaffa barn också.. Hur fan ska det gå?

Ni kanske märker att ja börjar få lite dödsångest?? När man var liten så ville man inge annat än att bli äldre och nu vill man inget hellre än att få uppleva tiden som 13 åring igen. Ja, vilket dilemma man har..

TRÄNING


Nu tänkte jag träna lite.. annars lär det aldrig bli av! ;) Så vi hörs om ett tag igen!

Angående min design!



Det är många som har undrat vem som har gjort min design och header osv. Tänkte därför svara på det här i bloggen.

Jag köpte designen färdig av den här tjejen, hon ändrade sedan färgerna och min header såsom jag ville ha den. Och den såg då ut såhär:



Sedan har jag ändrat headern (till den jag har nu) själv i ett program på internet som heter pixlr.com

Är sanningen så svårt att säga?


Alla lever vi bland lögner.. det är alltid någon som ljuger och inte kan säga sanningen. Men är sanningen verkligen så svår att säga? "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögner" var det någon som sa. Och det stämmer ju.. för vem fan vill sitta och ta emot en massa jävla lögner dag in och dag ut? Inte jag iaf.

Jag ljuger ifall jag påstår att jag alltid säger sanningen. För det gör jag inte.. ibland så kan inte personen ta sanningen och då måste man dra till med en liten vit lögn. Men för det mesta säger jag sanningen. Jag är en ärlig människa. Men jag är omringad av lögner..

Varför kan inte folk bara vara ärlig och säga rakt ut vad dom tycker och tänker och sluta ljuga hela jävla tiden?? Äsch, jag orkar fan inte.. Jag vet inte vars jag vill komma med det här, men det kändes bara skönt att skriva av sig lite..

In i mikron..!


Tjo!

Har varit och storhandlat på ica maxi. Det behövdes verkligen handlas, men nu har vi handlat för ett helt år känns det som..

Och trots all god mat vi handlade så bestämde jag mig för att vara slö. Så jag slängde in en billys pizza i mikron.. Kommer ni föresten ihåg den där reklamen som gick förut? "In i mikron, det är billys vi vill ha, in i mikron..".



Haha så sjukt härlig reklam ändå.. varför slutade den sändas?

När man inte längre vet vars man ska ta vägen..


Har ni någonsin fått den känslan? Ni vet när allt känns helt hopplöst och orken sviker en. Då man inte längre vet vars man ska ta vägen. Den känslan har jag just nu.

När man känner så så är det bäst att gräva sig ner under täcket i soffan eller sängen och bara sova. För när man sover så är man i drömvärlden. Där allt kan vara så mycket bättre vissa dagar..


Jag kan göra kaffe


Godmorgon! Nu har jag sovit i sådär 12 timmar igen.. Jobbigt. Men inte mycket man kan göra åt.

Jag har lärt mig att göra kaffe i helgen också.
Har inte riktigt fattat hur man skulle göra tidigare, men Anna lärde mig i helgen så nu har jag gjort kaffe. Gott. Fast det vart nog lite svagt.. Vet inte riktigt ännu hur mycket vatten och kaffe man ska ha, men det är bara att testa sig fram.

http://oktoberkyssar.blogg.se/images/2008/kaffe_12463548.jpg
(Bild lånad här)

"När jag var ung så fanns det 50-öringar"



HAHA! Alla som handlat upp sina 50-öringar är ju dumma i huvudet. Självklart så måste man ju ha kvar en så man kan visa sina barn och barn barn om sisådär 1000år.. Fatta coolt för dom.

TÄVLING - VIDEOFY.ME


Höll på glömma bort den här helt fantastiska tävlingen på videofy.me. Man ska nämligen presentera sig själv och ens blogg på 15 sek i en video. Och det gick väl lite sådär.. hade kort sagt bråttom och såhär fick det bli! Haha ;)

Mitt bidrag:



Vad tycks? ;) Haha

Dålig uppdatering..


Nu har det varit lite dålig uppdatering igen.. men det är för att vi har haft besök hela helgen och dom har liksom tagit över internet så jag har inte haft möjlighet att blogga nånting. Aja, nu är jag iaf tillbaka och kommer att blogga som vanligt igen ;)

Kommer väl upp någon bild från helgen senare också.. men just nu orkar jag inte! Haha ;) Har vart en riktigt kul helg måst ja säga.. ;)

Party party!


Nu är det fest! Hörs sen! ;)

RSS 2.0