Dag 2 utan socker.


Det går frammåt! Dock så har jag haft huvudvärk hela dagen idag också.. trots att jag druckit hur mycket vatten som helst, så det måste ju bero på att min kropp är van med en massa socker? ;)

Ajja, men det går bra! Det ända ja fått i mig som innehåller lite socker är väl isf juice och en frukt? Men det är ju inte direkt det sockret som jag försöker sluta med ;) Annars har jag klarat mig bra. Nu är det bara 12 dagar kvar! Yeeah, here we go!

Kommentarer
Postat av: Trinidaz

SV: Jo de har du nog rätt i. Men han jobbar + att jag pluggar så då kommer vi ju inte vara med varann hela tiden :)



Det är bara det här med att flytta från tryggheten här hemma hos mamma till en trygghet jag ska bygga upp med pojkvännen. Det är läskigt men ändo blir man lycklig. Vi får prata om det jag och pojkvännen. Hur länge vänta ni innan ni flytta ihop?

2010-05-18 @ 19:30:47
URL: http://trinidaz.blogg.se/
Postat av: Trinidaz

SV: Jag och min pojkvän har varit tillsammans ett år den 25:e och hitta en lägenhet går ju inte sådär jätte snabbt. Men jag funderar verkligen på att flytta hemifrån och flytta ihop med pojkvännen. Han har ju redan en etta men de blir nog lite trångt i längden och bo där tillsammans :/



Det är ju typiskt killar att man får göra allt själv. De tycker ju inte sånt är jätte viktigt. Men när jag är hos honom så delar vi på sysslorna så de känns ju bra iaf. Att de inte bara blir jag som får städa och ta hand om lägenheten.

2010-05-18 @ 19:45:41
URL: http://trinidaz.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag är imponerad!!

2010-05-18 @ 19:57:25
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Fia

2:a dagen avklarad!! Men sötsuget är ju konstant :P Hihi 12 dar kvar!!! :P

2010-05-18 @ 20:26:37
URL: http://blondeisgone.blogg.se/
Postat av: Tova

Spännande att se hur det går :) visst är det lustigt, man mår ju piss först men sen försvinner sötsuget faktiskt ganska snabbt. Och man mår ju faktiskt riktigt bra på köpet!

2010-05-18 @ 20:33:53
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0