klippning hos malin..

Kom i tid till skolan idag ! Första gången på länge som jag kommer i tid på onsdagar. Dom i teatergruppen vart iallafall glada över att jag hade lyckats ta mig upp, haha. Men men, hade en rolig teater lektion iallafall.

Efter skolan drog jag hem och käkade och duschade, sedan drog jag till Malin. Vi satt och kolla tv och snacka ett tag, sedan drog vi iväg till storheden för att handla med hennes mor och syster. Sedan for vi till Malin igen, och dom gjorde mat och så käkade vi. Var väldigt gott iallafall, vart mätt som tusan.. och sedan vart jag helt trött och slö. Så då satte jag och Malin oss i soffan och bara slöade. Efter hennes morsa farit så kom Tim, Davve, Josef och Mj förbi och hälsade på en sväng.

Sen började klockan bli mycket så då började hon klippa mitt hår medans dom var där, =) Tog inte så lång tid som jag trodde, tog bara 30 min. Kanske inte vart världens snyggaste, men det vart iallafall fint och så slapp jag slösa 420 kr på en frisör. Skönt som fan att få bort lite av det slitna håret !

Nästa projekt blir att färga håret.. blir nog mörkt mest troligt.
Tim och dom tyckte att mörkt skulle va fint och likaså Malin. Så mest troligt blir det nog så också, men vi ser ju.
Blir inte att färga förens till helgen eller nästa vecka.

Men nu börjar klockan bli mycket, ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite, sedan blir det sova så man orkar upp!
Får hoppas på att ingen ringer och väcker mig inatt. Det var någon som ringde 04.44 inatt , men dom hann la på innan jag hann svara.. jobbigt att inte veta vem det var eller var den ville den tiden? haha nu ska jag sova,  godnatt och pusshej,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0