onsdag,

Morgonen var tung! Pappa kom in gång på gång och försökte väcka mig, men så fort jag vaknade så somnade jag om lika fort. Fast sedan ringde Tim klockan 10, och då vaknade jag och klev upp. Sedan gjorde jag mig klar och så drog jag till skolan. Hade dock missat julshowen :/ Lite tråkigt det.. men jag hann iallafall i tid till teatern innan den slutade. Sedan hade vi lunch, och det var julbord! Gott :) hehe. Sedan hade vi Kuhi, vi fick tillbaka proven och fick sen se en film. Fick VG på provet, rätt nöjd ändå.. trodde dock inte jag skulle klara det först, eftersom det var så mycket att plugga till. Men men ! :)

Kom typ nyss hem, har vart och solat med mamma och Bengt, Fan så skönt det var, solade i 16 min. Sedan drog vi till kyrkogården och kollade in min morbrors urna. :/ Saknar dig morbror <3 Kommer bli tomt att fira en jul utan dig.....
Efter vi vart där och kolla så skjussade dom mig hem. Ska väl äta mat på nå tag, sedan ta mig en skön dusch så man får känna sig fräsch igen. Skriver kanske sen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0