Alla ska behandlas lika!Den här videon var riktigt obehaglig..


Varför är det ett sånt jävla ståhej kring utlänningarna och invandrarna? Det här är sverige. Ett land för oss svenskar, men ändå så handlar ALLT om invandrarna och vi får inte ens sjunga våran egen nationalsång eftersom det är kränkande mot alla invandrarna.

Varför ska alla utlänningarna komma hit då ? Ska dom komma hit så ska dom fan behandlas som oss svenskar och inte få snålskjuss i arbetslivet och i det övriga livet. Dom ska behandlas likadant som vi som redan bor här. Ska dom komma till sverige så tycker jag att dom ska anpassa sig efter hur vi lever och inte tvärtom.

Jag är absolut inte rasist, men jag tycker att alla ska behandlas lika och att dom ska anpassa sig efter hur vi lever här i sverige. Vi ska inte behöva sluta med våra traditioner och högtider bara för att det strider mot deras religion eller är kränkande mot dom. Dom ska inte heller ha förtur när det gäller jobb eller extra bidrag. Däremot tycker jag absolut att dom ska få tillgång till extra hjälp vad det gäller språket..

Dom får väl ha sina religioner och troer osv, men då ska vi få ha våra också utan att det ska klassas som nånting kränkande eller rasistiskt.

Vi har det också svårt och ingen bryr sig om att hjälpa oss svenskar utan allt kretsar kring invandrarna. Och när vi sedan säger emot så blir vi kallad för rasister.

Kommentarer
Postat av: Jojjjjoh

Fin blogg :)

2010-09-06 @ 15:25:54
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/
Postat av: Malin - Q r i s t a a l l ♥

Sjukt är det! :O

2010-09-06 @ 15:30:13
URL: http://qristaall.blogg.se/
Postat av: Albin

Vet inte om jag ska skratta eller gråta! ;O

2010-09-06 @ 16:32:54
URL: http://albiun.blogg.se/
Postat av: jussahleverfritt.

Vad gör du en sån här dag då?

Kolla gärna in mitt video när jag filmar kickan !

Kommentera om du tycker om det ! (:

2010-09-06 @ 18:12:33
URL: http://jussahleverfritt.webblogg.se/
Postat av: jenny

bara sjukt!;o

2010-09-06 @ 18:20:57
URL: http://jennyskoja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0