yeah


Hej igen! Nu är man äntligen klar med håret! Det tar en jävla tid att skölja ur all färg och sedan ska schampo in och efter det ska inpackningen in som även ska sitta i ett tag. Men nu är jag iaf klar. Har inte vågat kolla hur håret vart ännu.. ;) Sitter med handduken på skallen ännu. Jag hatar hur utväxten ser ut då man färgat den.. den blir typ lite orange-gul aktig och det ser ut som att man har en peruk på skallen typ. Men efter nån dusch så ser de normalt ut igen.

Ajja, skit samma! Imorgon är det fredag och då kanske det händer roliga grejer ;) Måste även fixa en del saker inför flytten också. Hojja vad fullt upp man har.. Känner hur stressen börjar komma... usch! Längtar verkligen till sommaren då man slipper stressa och bara kan vila och slippa tänka på att en massa skit ska göras hela tiden..

Kommentarer
Postat av: in

okej! nej jag tänkte bara för att du verkar ha rätt bra koll på matintag, träning och liknande, men det kanske är av en annan anledning:)

2010-05-06 @ 21:41:31
Postat av: ~Fatimaswary§

Hello =) , chekka in bloggen se om du vann tävlingen :)<3

erl gratta dom tre finalisterna

Tack för du va med och tävlade §



kram^^

2010-05-06 @ 22:47:41
URL: http://fatimaswary.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg du har sötan! :D föresten om du råkar va intresserad av kläder så säljer jag några oanvända, du kan ta en titt om du vill:)

http://elinaskoogh.blogg.se/kladertillsalu

2010-05-07 @ 00:41:20
Postat av: Kicki

Hej vännen :)

Vad ska du hitta på att göra i helgen?

2010-05-07 @ 11:36:56
URL: http://loeria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0