Var stark! Låt ingen trycka ner dig! ♥


Som ni kanske redan vet så finns det alldeles för många idioter där ute i världen som försöker trycka ner oss på alla sätt och vis. Det kan vara mobbning via bloggen, msn, skolan osv. Det finns alltid någon som försöker att trycka ner dig och försöka få dig att må dåligt över någonting. Folk som försöker få dig att känna dig misslyckad, otillräcklig, värdelös osv.

Men vet ni vad? Ta inte åt er, skit i vad dom tycker och försök istället att omvända det till något positivt! Som tex den kommentaren jag fick där det stod något i stil med: "lika bra att äta vanlig mat, du kommer bara börja om och om igen.." Så istället för att känna mig misslyckad och tänka "Aja, lika bra att ge upp, jag kommer ändå aldrig klara det..hon har rätt" gjorde jag det till något positivt och tänkte "Jag ska fan klara det, jag ska visa hon att hon har fel! Det här klarar jag!" istället..

Det jag försöker säga är att ni inte ska ta åt er av alla elaka saker som en del människor säger till en! Var stark! Bevisa motsatsen! Det här klarar du, du är bra på det här! Låt ingen trycka ner dig o försöka få dig att må dåligt, för du är inte dålig. Bara viljan och styrkan finns så klarar man nästan allt!

Så skit i vad andra säger för elaka saker till dig och ta det hellre som en utmaning att bevisa hur fel den människan har, istället för att bli nertryckt, ledsen och känna dig värdelös! För det är dom som är värdelösa, avundsjuka och dumma i huvudet som säger så..

Var stark! Låt ingen trycka ner dig i skiten, lita på dig själv och tro på dig själv! Då kommer du klara allt!

Kommentarer
Postat av: natta

ååh spännande :D

2010-05-17 @ 19:01:24
URL: http://natalies.se
Postat av: natta

ååh spännande :D

2010-05-17 @ 19:01:28
URL: http://natalies.se
Postat av: sofia

bra, ville inte att du skulle tro det eftersom du skrev in den som elak kommentar, visst när jag läser den så kan det ju missuppfattas men nu vet du =) btw äter du typ ofta alltså typ tätt inpå för det ska man tydligen göra, själv äter jag för sällan o för "stora" mål så, vi kanske borde börja äta riktigt energirikt =), man ska ju typ äta var 3 dje timme :O

2010-05-17 @ 19:03:19
URL: http://piggggy.blogg.se/
Postat av: Gabriella♥

Bra skrivet! :)

2010-05-17 @ 19:09:37
URL: http://gabriellarokolampi.blogg.se/
Postat av: Gabriella♥

SV; Japp. :)Vad har du för planer till kvällen?

2010-05-17 @ 19:16:13
URL: http://gabriellarokolampi.blogg.se/
Postat av: Maggiebell

jävligt bra inlägg! (y)sv: tack desamma!

2010-05-17 @ 19:21:49
URL: http://maggiebells.blogg.se/
Postat av: Trinidaz

SV: Tack för de fina orden ! Självklart ska man inte låta någon trycka ner än , då ger man dem precis vad de vill ha. Jag har blivit mobbad under en längre period och visst har det varit svårt , och visst hänger det med mig än idag.Men jag försöker se det från det positiva hållet , de har gjort mig så mycket starkare.

2010-05-20 @ 09:21:21
URL: http://trinidaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0