FÖRSTA SIDAN!
Shit vad glad jag vart när jag såg att mitt inlägg var med på blogg.se's första sida! Först när jag bara såg bilden och inte läst texten så vart ja förbannad, för jag trodde att det var någon som skrivit om samma sak som mig och hamnat på första sidan.. Vilket har hänt ett antal ggr.. Men idag var det MITT inlägg som var med! :)

Det är verkligen kul och jag har fått 60 nya kommentarer på det inlägget som jag nu hade tänkt att läsa igenom ;) Så vi hörs om ett tag igen!

Kommentarer
Postat av: Trinidaz

SV: Tack för att du tog dig tid och svara på mitt inlägg , de uppskattas. Jag förstår att de blir dyrt men jag betalar redan hyra här hemma + matpengar. Jag och pojkvännen har räknat ut att jag kommer betala lika mycket som jag gör nu hos mamma som jag kommer göra om vi flyttar ihop.Så visst kommer jag klara det ekonimskt , de vet jag redan. Jag köper redan nu själv schampoo osv. Så jag vet ju hur mycket de kostar. Och visst kommer de vara helt annorlunda och bo med pojkvännen , men det är väll också en skön känsla detta är vårt hem och här kan vi göra som vi vill. Vi kan möblera som vi vill och ha det precis som vi vill?De måste vara jätte skönt och ha något eget.

2010-05-18 @ 18:50:54
URL: http://trinidaz.blogg.se/
Postat av: Elsa

Hejhej!Anmäl dig till veckans blogg i min blogg (= !Fin blogg./E

2010-05-18 @ 19:17:34
URL: http://www.elsaas.tk
Postat av: PopMedMera.

Kul att du kom på första sidan. Både för din egen skull men även för djurens skull. Blir så ledsen när jag ser sånt. Vad är det för fel på människor ibland?Rösta gärna på min blogg om sommarplågan. Kram!

2010-05-19 @ 20:41:53
URL: http://popmedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0