SLUTA KLAGA O GÖR NÅGOT ÅT DET!


Jag minns hur jag var förut.. jag kunde sitta o tycka synd om mig själv och klaga på en massa omöjliga småsaker. Men nu har jag faktiskt insett att det inte hjälper att klaga längre, för ingen bryr ju sig ändå?

Jag kikar in på massor med bloggar varje dag och stöter på människor i min omgivning där ett och annat klagomål dyker upp.. tex; "Åh jag är så ful", "Jag är så fet", "Fan vad jobbigt liv jag har".. osv.. Ja det kan komma upp en massa konstiga klagomål.

Men varför fortsätta klaga?? Gör något åt det istället! Om du tycker du är ful..okej, börja sminka dig eller byt stil eller vad som helst som gör så att du tycker du ser finare ut. Och om du tycker du är alldeles för tjock/mullig, Ja men banta då? Ändra kosten och börja motionera istället för att sitta hemma och tycka synd om dig själv.

Allt kan man förändra, bara man själv vill! Tycker du att ditt liv är tråkigt? Ja men gör lite impuls saker och försök att liva upp det istället då :)

Sluta för guds skull att klaga hela tiden.. vad får du ut av det? jo ingenting.. ingen bryr sig och ingen vill vara med en gnällspik. Så res ditt feta arsle från datastolen och gör någonting åt saken! ;)

Kommentarer
Postat av: Girly

Det var ord och inga visor hihi;PAllt bra med dig? Kram Girly

2010-03-02 @ 13:23:53
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: QWENTUS

Gott, hehe inte jag heller :P

2010-03-02 @ 14:13:41
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: bara om du har lust att skicka pengarna via posten, orkar inte krongla med internet överföring plus att mamma inte tycker om det (A) så kan vi nog fixa en fin header till dig :))

2010-03-02 @ 15:53:56
URL: http://amandamanderstedt.blogg.se/
Postat av: Josefiné

hahaha HAHA men snälla du!!!! jag har inte ens skrivit något om nå jävla apläppar, samma som i inlägget med pengar skrev inget om att det va fel att ha pengar! sluta läsa mellan raderna och läs det jag skriver ist =D

2010-03-02 @ 17:52:03
URL: http://sarajosefinelofvin.devote.se/
Postat av: matilda

yes :D

2010-03-02 @ 17:57:00
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: Josefiné

jag är lugnt, och jo klart jag tål kritik och jag struntar totalt i om folk håller med mig eller inte jag är jag och jag tycker som jag vill sen vad andra tycker spelar ingen roll för mig! Men sättet du kommenterade på gjorde mig irriterad, vist hade du skrivit att du förstår dom som har små läppar och gör läppförstoring så hade jag inte tänkt på de, men din formulering blir fel i mitt huvud. SKit samma jag släpper de. hade =D

2010-03-02 @ 18:10:25
URL: http://sarajosefinelofvin.devote.se/
Postat av: Anonym

lugn*

2010-03-02 @ 18:13:12
Postat av: josefiné

2010-03-02 @ 18:14:02
URL: http://sarajosefinelofvin.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0