Beck - Flickan i Jordkällaren.
Handling: I en övergiven jordkällare norr om Stockholm hittas en femårig flicka död. Hon ligger prydligt nerbäddad på en madrass, och den rättsmedecinska undersökningen visar att hon har varit död en längre tid. Men det står dagsfärsk mat intill henne. Och inget matchande barn har anmälts saknat, och Martin Beck och hans kollegor söker förtvivlat ta reda på vem den döda flickan var. Vem är flickan? Hur hamnade hon i jordkällaren och varför?


Hade tänkt kolla på den här filmen nu och sen försöka sova.. Ljudet på filmen verkade kasst, men det ska nog gå att kolla iaf. Vill inte sova i soffan.. men ja måste väl, *suck*.

Visste ni föresten att Peter Haber inte gillar folk? Eller ja menar, han har typ fobi för folk massor eller nå sånt? Han går nästan aldrig ut bland folk. Och om man tänker efter så måste det ju vara sant..? För hur ofta ser man han i tidningar, tv osv förutom på film? Aldrig.


Meh om Beck - Flickan i Jordkällaren.:
Det Peter Haber har kallas agorafobi. Han kan få ångest på offentligplatser som är befolkade, speciellt om det är trängsel.


TACK för infon! Där fick vi svaret på vad det är han har ;)

Kommentarer
Postat av: iidaaaa

ooh jag älskar beck :D hihih Natti natti!

2010-03-12 @ 00:10:08
URL: http://onlymeandmylife.webblogg.se/
Postat av: Jennsan - mitt mode

beck-filmerna är så bra!

2010-03-12 @ 08:52:40
URL: http://pennypie.blogg.se/
Postat av: Meh

Det Peter Haber har kallas agorafobi. Han kan få ångest på offentligplatser som är befolkade, speciellt om det är trängsel.

2010-03-12 @ 09:43:34
Postat av: jessica ♥' din vän '

Nu har jag rösta :)

ska vi följa vandra via bloglovin ??:)

2010-03-12 @ 10:19:46
URL: http://priyan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0