SÅ BLIR DU EN BRA BLOGGARE


Att vara en bra bloggare handlar inte bara om att skriva bra, utan det handlar även om hur man behandlar sina läsare.. tycker jag iaf! Här nedan följer några tips som kan göra dig till en bra och mer omtyckt bloggare!


LÄS dina kommentarer, skumma inte bara igenom dom utan LÄS verkligen vad dom har skrivit. Det är många bloggare som inte ens orkar läsa igenom sina kommentarer och därför slutar folk tillslut att kommentera för att dom märker att bloggaren inte ens läser det dom skriver. Och har man flera hundra om dagen så förstår jag att man inte ids läsa alla, men man kan iaf försöka läsa igenom åtminstone minst 10-20 st.


SVARA på dina kommentarer, Okej nu påstår jag inte att man är en kass bloggare ifall man inte svarar på alla kommentererna (det gör inte ens jag), men man kan iaf försöka svara på frågor som läsarna ställer osv. Det gör så att dom vet att du läser det dom skriver och verkligen bryr dig om det dom har att säga.

Var trevlig mot dina läsare, nångång så kan du nämna i ett inlägg eller nå hur bra läsare du har eller hur mycket du uppskattar deras åsikter och tankar osv. Det gör så att läsarna känner sig lite mer delaktiga och uppskattade. Eller ifall du tex ber om deras åsikt så kan du visa att du uppskattade deras åsikt genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Ha någon tävling då och då, som tex dagens blogg eller nå liknande. Det uppskattas och ni båda tjänar på det!

http://jswalander.blogg.se/images/2010/dator_94117816_94747826.jpg

Kommentarer
Postat av: new york

bra tips :)sv: jag såg faktiskt ganska långt, men när det kom till våldtäkten höll jag på att börja stänga av. dock bestämde jag mig för att se längre och jag såg till att de kom till föräldrarna, o att hon kom tillbaka och så. men jag insåg hur amerikansk den är. den där typiska överdrivna hämnden. Inte att de är känslosamma och gråter och slår och sånt för vad dem gjorde mot deras barn, utan brutalmördar dem istället. Det känns så... överdrivet. sen känns det som om författaren har sjuka sexfantasier, haha

2010-08-26 @ 20:56:46
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: creep

sv: håller tummarna för att det blir ett bra val ;)

2010-08-26 @ 21:05:52
URL: http://schtekstromming.blogg.se/
Postat av: ebba

vad gör du ?:D

2010-08-26 @ 21:09:25
URL: http://ebbaalexandra.blogg.se/
Postat av: new yorksv: haha den var väldigt överdriven! snabbspolade lite, och såg när de la in han i mikron typ så att hans huvud sprängdes... haha. den gick ju verkligen från en gullig början till awful end.jag hade för stora förväntningar på den. trodde inte den skulle var så och början var bra, men jag tappade typ all respekt med den långa våldtäktsscenen :/ jag har alltid älskat skräck och thriller, men jag tålde bara inte den här. fast det är så många nya filmer som blir så överdrivna :/

har några tips på bra skräckfilmer (har verkligen tappat stinget att hitta!) så blir jag jätteglad! :)2010-08-26 @ 21:11:37
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan fräck design på bloggen =) har du tid över så kika gärna in på min blogg som handlar om allt mellan himmel och jord saker som musik,min vardag, att vara tsm med en rappare osv osv =) låter det intressant så kan en checka vara värd det, störde jag så får jag be om ursäkt ha en fortsatt trevlig kväll =) kramar kristin!

2010-08-26 @ 21:22:37
URL: http://Http://Kriistiinjonsson.blogg.se
Postat av: Jennifer

jätte bra tips verkligen:)

fin blogg btw<3

2010-08-26 @ 21:28:27
URL: http://jelovi.blogg.se/
Postat av: new york

sv: gick o se, men man blev lite knäpp haha.

åh kan kolla där ja :)jag gillar typ sånt där psyskikt. tänkt dig sånt som the ring, saw (har varit besatt av dem filmerna.. och nu inser jag att jag måste se sexan!) men ännu mer psykologiskt som kanske sjätte sinnet. en av mina favoriter är en koreansk skräckfilm. har den här hemma.. a tale of two sisters tror jag den heter på engelska. sett den?

gillar sånt typ!

och sen gillar jag en till japansk skräckfilm -tror den är japansk- som heter något med Johannesört. eller har något med det att göra. jag vet inte vad den heter -om du har sett den och kan titeln säg gärna till ;) minns att det var något om ett förbanant hus tror jag... skum iaf.för mig behöver det inte vara äckligt som i äckligt med blod och sånt -även om jag tål det. Men jag gillar sånt som sätter sig på psyket.. sådant som får en att kolla ner i golvet när man går in på toaletten för att inte se något oväntat i spegeln, haha. förstår du? :)

2010-08-26 @ 21:29:58
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: saga

bra där :D

2010-08-26 @ 21:36:33
URL: http://sagalinnes.blogg.se/
Postat av: mathilda

skulle vara jättegulligt om du gick in och röstade på min bild, jag är nummer två (a) TACK PÅ FÖRHAND!http://stjupid.blogg.se/2010/august/finalisterna-av-fototavlingen.html#comment

2010-08-26 @ 21:47:23
URL: http://mathildagabriella.blogg.se/
Postat av: Fanny

Bra tips! :D

2010-08-26 @ 22:39:46
URL: http://ffaannyyf.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Bra sagt:)

2010-08-26 @ 22:51:01
URL: http://isabellepalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0