Tolka killars sms!


Hittade det här på internet så texten är kopierad! Dock minns jag inte från vilken sida det var..

Men här kommer iaf svaren som vi alla velat ha!


1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. HAN ANVÄNDER SMILEYS

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

3. HAN KOMMER MED BORTFÖRKLARINGAR

Det betyder: Killen lägger ingen kreaktivitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker att "Om du inte vill träffa mig kan du bara säga det!".


4. HAN STÄLLER FRÅGOR

Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


5. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".

 


Bild hämtad från www.google.se


Kommentarer
Postat av: Lisa såklart!

Nää, men jag äter själv Burn :p

2009-09-29 @ 23:20:38
URL: http://pluggen.blogg.se/
Postat av: Lisa såklart!

OCH kan tala om för dig att dom är inte alls bra, om det nu är såna du ska äta.. :)

2009-09-29 @ 23:21:14
URL: http://pluggen.blogg.se/
Postat av: Louize

det ska jag göra. vart i stockholm spelades den in :)

okej. skulle vilja ha design som barbienadja.blogg.se

2009-09-29 @ 23:42:07
URL: http://thegirlfromstockholm.blogg.se/
Postat av: malin

Det är en diet (shake) jag dricker morgon och kväll som frukost och kvällsmat och emmellan allt det där bara middag. alltså tre mål. får inte små äta på mackor eller något (förutom frukt). man går inte ner av shaken men man går ner för att man inte småäter på massor. och i shaken är det massa viktiga ämnen som gör att det blir som en frukost. det är en diet shake från svensktkosttillskott.se tror jag det heter. sen har jag burn tabletter därifrån också som dämpar sötsuget och som även hjälper till att man ska orka med en träning mer och så hjälper dom till att förbränna fettet mera :)

så jag hoppas det funkar. min pojkväns bror äter samma sak som jag och det har verkat funka på honom hittills så =)

2009-09-30 @ 06:38:40
URL: http://mmlars.blogg.se/
Postat av: M A T H I L D A

sv: det är ok :) händer idag?

2009-09-30 @ 07:37:56
URL: http://mathiildaslife.blogg.se/
Postat av: ღ Sabine

hahaha bra guide

2009-09-30 @ 08:10:01
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: jessica JESI.BLOGG.SE

Den där texten är nog för lite äldre än mig, men ändå :D Vissa saker lät bra :D

2009-09-30 @ 09:14:31
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: Sophia

Haha, vilket roligt inlägg! :D Det gillade jag :D hihi

2009-09-30 @ 09:43:50
URL: http://Sophiasnygg.se
Postat av: s

jaha va tråkigt:/ hoppas du blir frisk snart då, kram

2009-09-30 @ 15:29:11
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0