vet ni vad jag hatar??


Jag HATAR verkligen ex flickvänner! okej, kanske inte alla.. Jag har faktiskt kommit riktigt bra överens med en av min killes senaste flickvän (den han hade innan mig alltså). Men annars så hatar jag verkligen sånna jävlar.. och nu ska jag förklara varför!

Allt verkar frid och fröjd i ens nya förhållande, man är nykär och det går några veckor och månader och allt är bra. Ens killes ex har inte hört av sig på flera månader sen dom gjorde slut.. Men mitt i allt så får hon/dom veta att han gått vidare o träffat en ny tjej (mig alltså) och DÅ börjar dom ringa som tokar !

Jag har ingen aning om vad dom vill eller varför dom gör det.. Men ett ex försökte förstöra mellan mig o min kille som ja hade för nå år sen. Hon gjorde ALLT för att förstöra de.. hon hittade på en hel rad falska rykten om mig osv bara för att han skulle dumpa mig! och vet ni hur det slutade`? Jo han var otrogen mot mig med henne.

Nästan samma sak har hänt mig många ggr förut, ex flickvännen börjar ringa när hon vet vad hon förlorat och sen slutar det med att jag blir singel igen..

DÄRFÖR hatar jag ex flickvänner! Nog kan man vara vän med sina ex, men man behöver fan inte ringa som nån jävla idiot och prata om ingenting och LÅTSAS skratta o va intresserad i allt ens ex säger.. Har han en ny flickvän så ACCEPTERA det. och LÅT MIN KILLE VA, bara för att ni/du inte kan hitta någon bättre än han så behöver du/ni inte försöka förstöra min lycka. du/ni gick miste om han, din/eran chans är över. LEV MED DET.

Har man en ny flickvän/pojkvän så tycker jag att ens ex ska acceptera det och inte hålla på ringa & skriva hela tiden. UTAN ANLEDNING.

Varför jag skriver du/ni är för att han har ju inte bara ett ex ;)

- dessutom är det en som redan har ringt 3 ggr.. om inte mer.. börjar bli riktigt less.

Hoff, de var skönt att få det ur sig! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

förstår hur du känner :S

det är fan förjävligt rent ut sagt :S :/

2009-08-06 @ 20:01:29
URL: http://decembermirakel.blogg.se/
Postat av: jennifer

precis så har det varit för mig med och inte bara en gång. Så vi är två om att hata exflickvänner. förstår inte hur vissa tänker för när mina gamla pojkvänner har skaffat någon ny så tänker jag mig in i deras situation och försöker att inte höra av mig så mycket just för att dom kanske anser det som att jag försöker få han att vela tillbaka till mig.

Tycker sånadär kan tänka om lite hur dom själv hade velat ha det :)2009-08-06 @ 20:25:17
URL: http://jenniferejemalm.blogg.se/
Postat av: Marie

Åååh jag känner igen mig så väl och det är så jvla irriterande:( Som tur var så sista gången så "vann" jag det slaget trots alla rykten om både mig och killen som dom spred och kom fram till mig/killen och berättade i ett desperat försök att få oss att göra slut!:( fattar inte att vissa har så svårt att acceptera!

2009-08-07 @ 11:39:40
URL: http://shiningdiamond.blogg.se/
Postat av: Wia

WORD !!! :-D

2009-08-07 @ 14:11:18
URL: http://viktoriaskarpsvard.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Skönt och höra att de inte är bara jag som inte gillar ex.

2009-08-07 @ 14:48:33
URL: http://rebeccanilsson.blogg.se/
Postat av: Wia

Ja, att de var bra skrivet alltså ;)

2009-08-07 @ 14:53:44
URL: http://viktoriaskarpsvard.blogg.se/
Postat av: carro

UNDERBART att höra!!!

2011-06-04 @ 20:17:04
URL: http://caar0liinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0