Stackars lilla människa.


Anonym om Svar på kommentar. - igen.:

"HAHHAHAH vem har sagt att jag lever på en tallrik fil och två smörgåsar?"

Är du införstådd med vad ordet motsvarande betyder?.

"Jag kanske bor i en håla, men i den hålan finns sveriges bästa skådespelar utbildning! Och jag kan då säga att jag kommer komma så jääävla mycket längre i livet än vad du någonsin kommer att göra"

"Tre av fyra som utbildar sig inom scenkonsterna kommer aldrig att få jobba med teater eller drama".

Läs den intressanta artikeln om hur värdelös din "utbildning" är.

http://www.dn.se/kultur-noje/for-manga-gar-pa-teaterskola-1.246953

Lycka till med att sitta i kassan på willys.

BTW
Själv är jag i full färd med att ta min mastersexamen i astronomi.

SVAR: Jo jag vet vad ordet motsvarande betyder :) men vem har påstått att jag bara äter det? Jag skrev faktiskt att jag åt så förut.. Kan du inte läsa eller ? ojoj.. stackars människa. Det kan inte vara lätt att inte kunna läsa rätt.

"Tre av fyra som utbildar sig inom scenkonsterna kommer aldrig att få jobba med teater eller drama". Vad försöker du säga? Att jag inte ska göra det jag älskar bara för att en tidningsartikel påstår att det är bortkastad tid?

Jag ska då säga dig att det skiter jag i, jag älskar teater och jag älskar att stå på scen. Om jag inte blir någon känd skådespelare eller inte kvittar, jag ger inte upp min dröm pga någon tidningsartikel. Dessutom är det en jävla bra erfarenhet att gå teater, men du vet väl inte ens vad teater är? hahha stackars lilla människa, eller ska jag skriva stora människa? Du var ju stor va? haha aaa, så var det nog:)

Vadå lycka till med att sitta i kassan på willys? haha har du tänkt göra det eller? Jag tänker då fan inte sitta i någon kassa, fattar inte varför du tror det? ;)

haha tror du jag bryr mig om vad fan du går för utbildning? hahahha, du kommer ändå aldrig att bli något. Du vågar inte ens stå för vad du skriver din lilla, oj jag menade STORA människa :) Börja med att stå för vad du tycker och sluta göm ditt fula fejs. Pusskram ;)

Kommentarer
Postat av: Petra

Asså jag blir så JÄVLA arg på människor som försöker trycka ner människor och deras drömmar. Jag skiter fullständigt i att tre av fyra får arbeta med teater och drama, jag tänker ändå bli en av dem... Försöka tills jag stupar iallafall! Man SKA inte bry sig om andra, och man ska fan inte försöka ta bort andras drömmar. förstår inte vad denna person tror att hon(?) har ut av det. Ursäkta, men vem har sagt att mastersexamen i astronomi är bättre än examen i en skådespelarutbildning. Med den attityden denna människa verkar ha till andra och dess drömmar kommer ingen villa anställa den... Tyvärr!Fortsätt drömma! Jag hoppas du får jobba med det du vill, och jag hoppas att jag också får göra det;P Kanske vi ses ute på scenen någon dag:) hehe

2010-02-13 @ 15:13:57
URL: http://pivii.devote.se
Postat av: Anonym

"Vad försöker du säga? Att jag inte ska göra det jag älskar bara för att en tidningsartikel påstår att det är bortkastad tid?"Med 75% chans att inte få arbeta med det man utbildar sig till så är det i allra högsta grad bortkastad tid."Med den attityden denna människa verkar ha till andra och dess drömmar kommer ingen villa anställa den... Tyvärr!"På vilket sätt skulle min inställning till andras drömmar påverka förmågan att utföra mitt arbete som fysiker?.Ni går Sveriges möjligtvis sämsta eftergymnasiala utbildning så inbilla er inget annat.När verkligheten börjar göra sig påmind och det är dags för er att söka ett jobb så kommer ni få det oerhört tufft.2010-02-13 @ 19:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0