om man ändå kunde sjunga.


Det här med att sjunga är aldrig något jag varit bra på. Ingen hade förut hört mig sjunga seriöst och verkligen riktigt hört mig försöka sjunga. Tills jag började på skådespelarutbildningen i burträsk. Det är en skådespelarutbildning.. men tydligen ska vi också kunna sjunga, vilket jag inte kan!

Men nu är det såhär att vi allihopa har fått varsin låt under lovet som vi ska kunna sjunga då vi kommer tillbaka efter jul. och min låt vart "Forever young - alphaville".. ni har säkert hört den?

ajja. men den ska jag kunna sjunga och jag tror inte det kommer gå så bra för mig.. kan inte hela texten utantill, utan bara refrängen. Så innan jag kan träna på att försöka sjunga den bra så måste jag först få hela texten att sitta. Så nu ligger ja här och lyssnar på den och läser texten till. Hojja hur ska det här gå ?

Min röst är dessutom lite hes sen helgen och man ska ju inte ens tänka tanken på att sjunga då man är hes för det förvärrar ju bara situationen rejält..

Om någon har nå bra tips på hur man kan värma upp rösten på bästa sätt eller annat tips gällande det här med sång så får ni mer än gärna slänga en kommentar om det!


Forever young - alphaville.

Kommentarer
Postat av: smajlin

taack =) aah tipsa om recept =)! smoothies recept först o främst :D

2009-12-22 @ 22:26:40
URL: http://misschillpill.blogg.se/
Postat av: Julia

drick något varmt :) sjung enkla sånger som blinka lilla stjärna, både mjukt och högt. gör sedan lite grimaser innan du börjar sjunga. haha, mitt tips iallafall :)

2009-12-22 @ 22:54:36
URL: http://endastjulias.blogg.se/
Postat av: Anonym

ville bara önska god jul! :)

2009-12-22 @ 23:07:00
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Sara

så bra är den låten:D

2009-12-23 @ 00:00:06
URL: http://ssaraeek.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Den låten är så himla bra. Olika trallövningar är bra som uppvärmning. Har du sett "En värsting till syster 2". Typ sådan uppvärming.

2009-12-27 @ 06:32:22
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0